Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BadaPak

BadaPak Opinie 4.9 (353)

Katowicka 9
96-321
Żabia Wola
468577172
opinie BadaPak
4.9
353
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 10:31:14
Emanuel
Jestem zadowolony z realizacji pierwszego zamówienia. Paczka nie uszkodzona.
5 / 5
2020-02-20 23:43:28
Wioletta
Bardzo dobre produkty, pyszne kasze, ryże, makarony, płatki. Świetny wybór produktów dla najmłodszych. Jakość produktów bardzo dobra w stosunku do ceny. Zamówiłam pierwszy raz i na pewno zostanę stałą klientką.
5 / 5
2020-02-20 15:18:55
Ireneusz
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2020-02-20 07:02:24
Franciszka
Wszystko bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-19 21:33:42
Donata
Wszystko przebiegło dobrze dziękuję
5 / 5
2020-02-18 18:03:39
Szymon
Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka dobrze zapakowana. Jakość produktów zgodna z opisem i ofertą.
5 / 5
2020-02-18 11:38:44
Adrian
Jestem bardzo zadowolona z asortymentu sklepu.Nie po raz pierwszy z niego korzystam.Towar zgodny z opisem,dobrze zapakowany.Polecam.
5 / 5
2020-02-17 19:21:17
Eleonora
Wszystko świeże, smaczne, polecam!!!
5 / 5
2020-02-14 20:19:53
Matylda
Zamówienie otrzymałam szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-14 16:27:10
Edyta
Wszystko jak zwykle profesjonalnie opakowane. Przesyłka niezwłocznie wysłana.
5 / 5
2020-02-14 10:27:32
Łucjan
wysokiej jakości produkty , jestem ukontentowany zakupem
5 / 5
2020-02-13 19:11:30
Anastazja
Szybko, sprawnie, towar bardzo dobry !!!!
4 / 5
2020-02-13 15:07:04
Kajetan
Niezłe ceny, szybka dostawa, kontakt ok, tylko z produkty z Chin strasznie śmierdzą fekaliami (pestki dyni)
5 / 5
2020-02-13 14:34:38
Henryka
Doskonały kontakt, serdecznie polecam
5 / 5
2020-02-12 20:10:17
Marina
Bogaty asortyment, jakość jak zawsze super polecam
5 / 5
2020-02-12 19:56:46
Dalia
Szybka wysyłka, wszystko starannie zapakowane. Bio produkty bardzo dobrej jakości, doskonałe w smaku.
4 / 5
2020-02-11 12:57:29
Edward
asortyment zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-02-09 07:50:50
Szymon
super tutaj mozna dostać wszystko i tanio .Polecam
5 / 5
2020-02-08 10:04:51
Aleksandra
Konkurencyjne ceny, duży wybór, szybka przesyłka. Na pewno wrócę do zakupów w tym sklepie :)
5 / 5
2020-02-07 15:59:53
Bernadeta
Fasola eko jest naprawde ok..dobrze smakuje i ladnie sie ugotowala. A i cena bardzo dobra tak trzymac ;)
5 / 5
2020-02-04 11:03:34
Pola
Bez porównania do konkurencji - towar świeży, wysokiej jakości, polecam.
5 / 5
2020-02-04 10:17:40
Jeremiasz
Jestem bardzo zadowolona, jakość produktów i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-03 20:23:20
Izyda
Dostępne wszystko co w ofercie. Dobry kontaky, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-03 11:10:26
Dawid
Lubię zakupy w BadaPak, bo zawsze mają świeże produkty. Sprawna wysyłka, towar jak zawsze dobrze zapakowany - nic nie lata w środku :)
5 / 5
2020-01-31 11:44:31
Ignacy
Bardzo szybka dostawa, produkty świeże i dobrze zapakowane. Tylko szkoda, że zioła i przyprawy nie są jak kiedyś pakowane w woreczki strunowe.
5 / 5
2020-01-30 21:21:14
Gabriela
Szybko, solidnie zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-30 20:24:26
Rudolf
Dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka, towar na najwyższym poziomie, konkurencyjne ceny, dobry asortyment
5 / 5
2020-01-30 08:50:33
Izydor
Wszystko fajnie zapakowane bez problemów
5 / 5
2020-01-29 11:40:13
Adam
Bardzo dobry sklep ! Jeden z najlepszych w swojej kategorii - bardzo konkurencyjne ceny - bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka POLECAM
4 / 5
2020-01-28 20:46:11
Żaneta
Mam zastrzezenia do tego ze brak promocji.
5 / 5
2020-01-28 15:59:21
Justyna
Szybka realizacja, towar bezpiecznie zapakowany.
5 / 5
2020-01-26 20:52:57
Bogusław
po raz kolejny kupowałem w tym sklepie - bez uwag
5 / 5
2020-01-25 19:31:53
Ada
Rewelacyjny kontakt, szybka dostawa, towar świeży zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-24 16:10:56
January
Zakupy przebiegały bez zarzutu tylko zastanawiam się kiedy otrzymam jakiś rabat, bo kupuję w Badapaku kilka lat, a rabatu ciągle brak 😭
5 / 5
2020-01-23 16:57:08
Bernard
Szybka realizacja zamówienia 👍
5 / 5
2020-01-22 14:08:07
Konstanty
Świetne ceny, wysokiej jakości towar oraz szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-22 13:19:45
Maksym
Wszystko świeże i wysokogatunkowe.
5 / 5
2020-01-22 12:07:01
Gabriel
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
4 / 5
2020-01-22 11:04:32
Celestyn
Zakupy robi się z przyjemnością, asortyment przebogaty, wielkości opakowań zróżnicowane (200g, 500g, 1000g, 5000g) więc każdy może kupić tyle ile potrzebuje, ceny (prawie) atrakcyjne. Jest tylko jedna rzecz, która rzutuje, a mianowicie brak rabatów w związku z przekroczeniem progów kwotowych, np kupujesz za 250 zł rabat 3%, kupujesz za 400 zł rabat 5 %, itd.... Poza tą jedną rzeczą wszystko super!
5 / 5
2020-01-21 22:26:51
Jacek
Kontakt dobry, zakupy w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-21 18:37:19
Ferdynand
jestem zadowolona. jakość towaru - żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-21 16:25:28
Beniamin
Jak zwykle profesjonalna obsługa. Produkty bardzo dobrej jakości. Polecam i napewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2020-01-21 15:14:31
Renata
Tradycyjnie idealna transakcja. Dziękuję i polecam!
4 / 5
2020-01-21 13:34:26
Violetta
Trochę trwało, zanim paczka została wysłana, ale nie jest źle! Zamówiłam czerwony ryż, którego nie ma w sklepach stacjonarnych oraz mąkę owsianą i orkiszową, również rzadko spotykaną w sklepach. Ceny niektórych towarów niższe inne podobne. Ogólnie jestem zadowolona. Opcja darmowej wysyłki jest, ale trzeba by sporo zamówić... za 350 złotych
5 / 5
2020-01-20 14:17:55
Inga
Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-16 01:41:30
Joanna
Bardzo dobrej jakości produkty, błyskawiczna wysyłka, wzorowy sklep.
5 / 5
2020-01-14 22:54:15
Tomasz
Szybko i zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-14 14:37:42
Sławomira
Wszystko w jak najlepszym porządku jak zawsze.
5 / 5
2020-01-13 15:34:04
Gustawa
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem , odbiór następnego dnia roboczego.
5 / 5
2020-01-11 17:20:11
Sofia
Kolejny raz udane zakupy, szczególnie produkty bio bardzo smaczne. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 17:04:31
Dorota
Dobra oferta, sprawna realizacja zamowienia. Jednym slowem : 10/10
5 / 5
2020-01-10 12:34:24
Mieczysław
Wszystko super i smaczne, jednak orzechy makadami może coś z nimi być nie tak. Kupiłem pół kilo i zjadłem ok 200 gram w ciągu tych 2 dni z rzędu i trochę rozbolał mnie brzuch (może to jednak wynikać z cyklu redukcyjnego na którym byłem i taki tłusty produkt został źle odebrany).
5 / 5
2020-01-10 11:58:10
Walentyna
Jestem stałą klientką. Rewelacyjna obsluga, bardzo szybka wysyłka, doskonale zabezpieczona.
3 / 5
2020-01-09 20:18:25
Maria
nie otrzymałam jeszcze towaru a już pytacie o opinie...
5 / 5
2020-01-07 21:52:51
Michalina
Realizacja dostawy w sklepie bardzo szybko. Zamówiony towar zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-07 21:13:38
Bogdan
Jak zawsze, jakość super. Robię zakupy regularnie.
5 / 5
2020-01-05 23:53:21
Sara
zamówienie złożyłam po świętach przed nowym rokiem więc nie spodziewałam się szybkiej dostawy, a otrzymałam je chyba już 3 stycznia, jestem z tego bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-02 19:03:00
Zbyszko
Polecam ! Od paru lat zamawiam w BadaPak. Szybko, wygodnie, duży wybór, dobra jakość produktów.
5 / 5
2020-01-01 13:29:14
Radosław
To świetny sklep z dobrymi produktami i co ważne z dobrą jakością. Szczerze polecam. Oceniał: ogrodniczy.org.pl
5 / 5
2020-01-01 11:49:14
Sandra
szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem i w dobrej cenie
4 / 5
2019-12-31 22:55:53
Bartłomiej
Świetnie zrealizowane moje zamówienie!! Dziękuję i polecam!!!
5 / 5
2019-12-30 15:10:13
Maciej
Bardzo dobry sklep,dobre ceny i jakość.
4 / 5
2019-12-29 10:53:08
Monika
Bardzo dobrze dziekuje za wysyłkę.
5 / 5
2019-12-28 07:09:48
Józef
bardzo solidna i wiarygodna firma
5 / 5
2019-12-25 17:25:02
Iga
Pierwszy raz tak szybko otrzymałam zamówiony towar!!!
5 / 5
2019-12-23 19:25:46
Wiola
Wszystko bez problemu, przesyłka solidnie zapakowana.
5 / 5
2019-12-22 10:17:51
Martyna
Szybko solidnie. Będę klientem tej firmy.
5 / 5
2019-12-22 07:43:41
Antoni
Bardzo dobry sklep ! Jeden z najlepszych w swojej kategorii - bardzo konkurencyjne ceny - bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka. PYSZNE, ŚWIERZE PRODUKTY !!! Miła obsługa. POLECAM
5 / 5
2019-12-21 08:58:24
Olga
Zamawiam w Badapak od jakiegoś czasu. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Jakość produktów, sposób pakowania, obsługa - wszystko super. Świetnie, ze jest takie miejsce. Jedyne czego mi brak w asortymencie to makaron i ryż konjac.
5 / 5
2019-12-20 12:21:57
Dorota
polecam zamuwiene szybko jest realizowane
5 / 5
2019-12-19 18:00:54
Lesław
Kupuje systematycznie orzechy i migdaly, polecam serdecznie, towar bardzo dobrej jakosci, blyskawiczna wysylka
4 / 5
2019-12-19 11:05:19
Aurelia
Polecam ten sklep. Wszystko o.k.
5 / 5
2019-12-18 21:55:25
Tobiasz
Suszone owoce, które zamówiłam, są przepyszne, jak zawsze. Na opakowaniu zawarte są informacje o składzie, dodatkach, pochodzeniu. W razie ewentualnych problemów - znakomity kontakt z firmą. Absolutnie polecam!!!
5 / 5
2019-12-18 15:35:05
Justyna
Paczkę zamówiłam z południa Francji, dlatego pewnie szła 4 dni i uważam, że to rozsądny termin. Paczka przywieziona do domu na wózku, przez panią listonoszkę. Karton nieuszkodzony. Za przesyłkę 37kg zapłaciłam 95zl… Bede kupowac w tym sklepie i pochwalę się znajomym. Bardzo dziękuję.
1 / 5
2019-12-18 15:00:15
Mieczysława
Informacje o makroskładnikach nie są zgodne z prawdą na stronie z faktyczną ilością jaka się znajduje w produktach (na opakowaniu jest inna ilość niż na stronie) co dość mnie zmyliło przy kupnie.
5 / 5
2019-12-17 14:44:07
Aneta
czytelna strona, łatwość wyboru towaru, łatwość wyboru opcji wysyłki i opłaty, realizacja ekspresowa
5 / 5
2019-12-16 18:45:02
Longin
Korzystam regularnie i jestem zadowolona🙂
5 / 5
2019-12-16 17:40:46
Krystian
Polecam. Na pewno nie raz jeszcze skorzystam.
5 / 5
2019-12-16 16:21:17
Eugenia
Sklep wszystko ok!, ale transport 8 dni
5 / 5
2019-12-16 13:44:59
Elżbieta
Lubię ten sklep ,regularnie do niego wracam.
5 / 5
2019-12-16 11:22:38
Ignacy
To moje kolejne zakupy. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
5 / 5
2019-12-14 20:47:28
Regina
Godne polecenia,jestem mega zadowolona
5 / 5
2019-12-14 14:21:48
Aniela
jestem zadowolona i stałym klientem
5 / 5
2019-12-13 07:44:35
Michalina
Bardzo dobry sklep ! Jeden z najlepszych w swojej kategorii - bardzo konkurencyjne ceny - bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka - Świerze Produkty !!! POLECAM
2 / 5
2019-12-12 20:18:09
Jarosława
Szybko, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-12 19:31:12
Otylia
Szybko, sprawnie i niezwykle życzliwie!
5 / 5
2019-12-12 15:06:56
Janina
super towar , obsługa bardzo miła polecam
5 / 5
2019-12-12 12:28:52
Elżbieta
Bardzo porządny sprzedawca - transakcja przeprowadzona sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-12-11 22:11:47
Otylia
W porządku, dobra jakość produktów.
5 / 5
2019-12-11 11:00:06
Roman
Jak zawsze wszystko sprawnie i szybko. Tym razem kurier zawiódł i paczkę pozostawił pod innym adresem.
5 / 5
2019-12-10 13:41:30
Dawid
Wzorowa jakość i czas dostawy.
5 / 5
2019-12-10 10:28:54
Elwira
Udane zakupy, jak zwykle. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 09:27:41
Liza
przyprawy świeże warto kupować u tego sprzedawcy
5 / 5
2019-12-09 14:44:34
Cecylia
Jestem bardzo zadowolony z otrzymanych produktów, czuć i widać że są one świeże idobrze zapakowane, z pewnością polecę tę stronę znajomym i sam nie raz złożę jeszcze zamówienie! 😁
5 / 5
2019-12-09 14:02:04
Bogusława
Brak uwag, wszystko poszło bardzo sprawnie
5 / 5
2019-12-09 11:26:14
Renia
spełnia całkowicie moje oczekiwania
5 / 5
2019-12-07 15:34:17
Gabriel
Uprzejmie poinformowali, że zamówienie zostanie dostarczone dzień później. To na plus.
5 / 5
2019-12-06 14:34:56
Łukasz
Dopiero kupiłem u nich za niecałe 2 tysiące, są super. I ceny mają niezłe, może nie najniższe - ale jakość jest bardzo dobra. Polecam wszystkim lubiącym różne orzechy, mąki (kasztany, migdały), ryż (dziki, czarny...), i tak dalej...
4 / 5
2019-12-05 20:57:46
Paula
Produkty polecam, ale doręczyciela GLS nigdy nie polecę jako dobrej firmy kurierskiej! Niestety kierowca nie wysilił się by doręczyć paczkę pod adres i zostawił pod innym adres oraz nie raczył o tym mnie powiadomić! Jak dla mnie duży nietakt!
5 / 5
2019-12-05 13:17:23
Róża
to wspaniały sklep , robię tam zakupy od kilku lat
5 / 5
2019-12-04 18:58:54
Zbyszko
Dość długo już kupuję i cały czas jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-12-04 18:09:14
Rozalia
Ten sklep spełnia moje oczekiwania. Produkty są bardzo dobrej jakości. Chętnie polecę go innym osobom.
4 / 5
2019-12-04 16:08:11
Sonia
Towar bardzo dobrej jakości ,wysyłka bardzo szybka .
5 / 5
2019-12-04 14:50:49
Bolesław
Super pelem profesjonalizm polecam w 100%
5 / 5
2019-12-03 14:15:07
Mariusz
towar pierwsza klasa, przesyłka dostarczona na czas , polecam
5 / 5
2019-12-02 20:51:02
Joanna
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Polecam tego sprzedawcę!
5 / 5
2019-12-02 00:04:39
Romuald
Super sklep. Towar który zamówiłem bardzo dobrze był zapakowany.Paczka przyszła kompletna i nie uszkodzona. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu dwóch dni.Są mili i uprzejmi, udzielają wszelkich informacji telefonicznej. Bardzo jestem zadowolony, polecam ten sklep wszystkim. Zamówienie było nie zalogowane a pomimo to bardzo szybko przysłali. Pozdrawiam. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Marian Z
5 / 5
2019-11-29 15:44:22
Iwo
bardzo dobrze, będę regularnie zamawiać produkty
5 / 5
2019-11-28 09:08:07
Celestyna
Bardzo wysoka jakość produktów . Szybka dostawa paczki .Jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2019-11-27 22:28:18
Anna
Bardzo fajny sklep z dużym wyborem płatków i orzechów po fajnych niskich cenach.
5 / 5
2019-11-27 18:26:00
Wanda
Rewelacja! Wszystko szybko, sprawnie, zakupiony towar bez zarzutu. Najwyższej jakości. Polecam
5 / 5
2019-11-27 17:51:59
Tamara
Jestem zadowolona, zamierzam dalej kupować w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-27 08:56:13
Tomasz
Jak zwykle bez problemu, szybko zgodnie z zamówieniem i dobra jakość.
5 / 5
2019-11-25 20:14:25
Zdzisława
produkty wysokiej jakości, wyczerpujący opis produktu
5 / 5
2019-11-22 21:27:18
Miłosz
Przystępne ceny, dobra jakość towaru
5 / 5
2019-11-22 17:54:44
Zuzanna
wszystko przebiegło perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-11-22 14:05:51
Patrycja
Polecam. Produkty świeże i pyszne. To moje kolejne zakupy w sklepie i na pewno nie ostatnie.
5 / 5
2019-11-21 20:34:28
Lesław
Zamówienie w 100% zostało zrealizowane ! Polecam !!!
5 / 5
2019-11-21 14:16:15
Henryk
Znakomity kontakt, świetna obsługa, doskonałe produkty w przystępnych cenach.
5 / 5
2019-11-20 21:10:58
Jarosław
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Od wielu lat.
5 / 5
2019-11-18 17:59:18
Oliwier
Super sklep, cieszę się, że ciągle poszerza ofertę o produkty, których potrzebuję. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, wszystko dobrej jakości w dobrej cenie, a realizacja bardzo szybka. Polecam każdemu z czystym sumieniem
5 / 5
2019-11-18 11:40:44
Rozalia
Bogaty asortyment, bardzo dobre produkty, przystępne ceny. Czytelna strona.
5 / 5
2019-11-16 20:11:03
Iwo
Kolejne moje zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka. Zakupione produkty bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko OK
5 / 5
2019-11-15 22:29:52
Aleksander
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-15 18:30:20
Karol
Produkty dobrej jakości w rozsądnej cenie, szeroki wybór. Na minus opóźnienie wysyłki o 1 dzień względem deklarowanego czasu realizacji (24h). Oceny za to nie obniżam, ponieważ zdarzyło się to po raz pierwszy, a obsługa sklepu skontaktowała się w celu poinformowania mnie o zaistniałej sytuacji.
5 / 5
2019-11-15 18:26:59
Angelika
Wszystko bardzo smaczne. Towar zawsze najwyższej klasy. Każdy sok zapakowany z najwyższą starannością. Cała paczka wzmocniona na ściankach. Wszystkie słoiki super zapakowane i całość zapakowana profesjonalnie. Transakcja całkowicie profesjonalna.
5 / 5
2019-11-15 15:03:42
Anna
super szybko, towar super jakości
5 / 5
2019-11-14 14:55:55
Jan
jest ok. mogłoby być szybciej i dla stałych klientów bez opłaty za przesyłkę.
4 / 5
2019-11-14 13:11:21
Eligiusz
za szybko opinia nie otrzymałem jeszcze paczki
5 / 5
2019-11-14 12:22:59
Manuela
Bardzo dobry sklep z bardzo dobrymi produktami
4 / 5
2019-11-13 14:47:29
Teodor
Bardzo dobrze. Co rok robię zakupy jestem bardzo zadowolony bardzo POLECAM.
5 / 5
2019-11-11 12:49:10
Wacław
Szybko i sprawnie jak zawsze. Produkty dobrej jakości.
5 / 5
2019-11-11 09:48:53
Lucjan
Co najważniejsze, jestem zadowolona z produktów spożywczych. 👍
5 / 5
2019-11-09 10:29:54
Kazimierz
Towar 1 klasa. A niczego wcześniej nie testowaliśmy. Kakao bije wszelkie rekordy smaku. A większa ilość przekłada się na korzystną cenę. Sugeruję umówić się z sąsiadką albo dwoma i zamówić wspólnie wszystkie będą zadowolone.
5 / 5
2019-11-08 16:05:07
Manuela
To moje 3 zakupy w tym sklepie. Jak zawsze błyskawiczna wysyłka i świetna jakość produktów. Dziękuję!
5 / 5
2019-11-07 20:28:20
Martyna
Według mnie poprawa na duży plus gdy chodzi o czas przygotowania paczki i wysyłki. Jeszcze tak szybko (w trzeciej dobie) nie otrzymałam swoich zakupów. Oby tak dalej.
5 / 5
2019-11-07 00:07:36
Elwira
polecam to moje nastepne zakupy
5 / 5
2019-11-06 18:25:11
Maciej
Towar zgodny z opisem dobrze zapakowany i szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-06 15:22:14
Franciszka
Towar świetny, obsługa też.
5 / 5
2019-11-06 13:36:37
Fabian
JESTEM ZADOWOLONY I POLECAM TAKIE ZAKUPY.
5 / 5
2019-11-05 15:51:22
Fryderyka
Rewelacyjna obsługa, super produkty, Na pewno będę kontynuował zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-11-05 07:17:35
Liwia
Mój kolejny zakup w tej firmie, jak zwykle szybko, profesjonalnie, polecam
5 / 5
2019-11-01 18:16:41
Michalina
Super transakcje! Bardzo dobra jakość produktów!
5 / 5
2019-11-01 15:31:58
Emilia
super produkty i obsługa dziękuję
5 / 5
2019-11-01 11:48:38
Katarzyna
Dobrze jest kupić tam Daktyle :)
5 / 5
2019-10-31 11:02:15
Alina
Dobra jakość,dobry czas dostarczenia.
5 / 5
2019-10-28 19:14:12
Justyna
Duży wybór produktów zarówno zwykłych jak i bio. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-10-28 10:57:47
Honorata
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-10-27 19:51:56
Maciej
robię często zakupy,jestem zadowolona ,wszystko przebiega ok
5 / 5
2019-10-23 20:56:53
Barbara
Szybko, sprawnie, świeżo, smacznie, schludnie zapakowane.
4 / 5
2019-10-23 13:28:13
Marcel
Asortyment fajny, ceny w miarę ale ciągle tam kupuję i nie wiem za co się dostaje kupony rabatowe bo ja ich nie dostaje
5 / 5
2019-10-22 13:38:16
Oskar
świetne produkty w dobrej cenie
3 / 5
2019-10-21 17:16:34
Renia
Towar w dobrej jakości poza suszonymi naturalnie morelami. W pudełku prócz morel znajdowały się latające stworzenia podobne to tych co można znaleźć w ryżu ,płatkach itd. Wysoka temperatura suszenia robi swoje,wiec nie polecam tych naturalnie suszonych na słońcu , no chyba że z dodatkami....A informacje w internecie że te naturalnie suszone są zdrowsze już do mnie nie przemawia. Pozdrawiam smakoszy.
4 / 5
2019-10-21 08:51:34
Grażyna
Zamówiłam siedem lamp. Jedna była bez jednego elementu. Dosyć utrudniony kontakt ze sklepem,ale po kilku dniach element został dosłany
5 / 5
2019-10-20 16:29:51
Matylda
Bardzo dobra współpraca, świetny produkt
5 / 5
2019-10-18 18:23:00
Brygida
100% zadowolenia-jak zwykle zresztą
5 / 5
2019-10-11 14:24:42
Nina
Bardzo dobrze szybko i sprawnie
5 / 5
2019-10-10 13:59:07
Marina
Solidny dostawca, dobre produkty
5 / 5
2019-10-09 14:16:53
Marian
Sklep z szerokim asortymentem. Produkty w bardzo korzystnych cenach. Paczka dobrze zabezpieczona. Czas realizacji nieco dłuższy niż zapewnia Sprzedawca. Mimo wszystko serdecznie polecam.
5 / 5
2019-10-08 09:48:48
Michalina
Jak zwykle sprawnie. Produkt dobrej jakosci.
5 / 5
2019-10-07 18:20:01
Gustaw
Bardzo jestem wdzięczna za tak szybko i solidnie zrealizowaną przesyłkę, pięknie spakowane wszystkie produkty, które zamówiłam. Bardzo polecam wszystkim korzystanie z tego wspaniałego sklepu internetowego - badapak.pl.
5 / 5
2019-10-03 22:45:05
Seweryn
Bardzo wygodne, szybkie i przyjemne zakupy
5 / 5
2019-10-02 18:31:47
Edyta
szybko,dobrze spakowane,dobry towar
5 / 5
2019-10-02 15:36:08
Zygfryd
Świeże smaczne i tanie produkty - polecam
5 / 5
2019-10-02 11:39:25
Natalia
Bardzo dobry sklep ! Jeden z najlepszych w swojej kategorii - bardzo konkurencyjne ceny - bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka POLECAM
5 / 5
2019-10-02 10:38:51
Donata
Jak zawsze sprawnie. W dobrej cenie dobra jakość.
1 / 5
2019-10-02 10:37:06
Szymon
Wszystkie produkty super zapakowane i bardzo smaczne, orzechy brazylijskie, dynia prażona z solą himalajską, pasta tahini, wszystko super, ale jakiś miesiąc temu otworzyłem z tej dostawy orzechy włoskie i połowa była stara sparciała, zastanawiam się czy tego nie zareklamować, orzechy włoskie na dziś są niedostępne więc możliwe że firma ma z tym jakiś problem.
5 / 5
2019-10-02 07:51:56
Ludmiła
Towar super. Obsługa doskonała. Polecam sklep i jego produkty.
5 / 5
2019-10-02 06:25:14
Eleonora
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2019-10-01 10:53:29
Arlena
Bardzo dobry sklep, towary bardzo dobrej jakości. Zawsze zakupy realizuję w tym sklepie. POLECAM!
5 / 5
2019-09-30 14:20:10
Roma
Jak zwykle w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-09-30 12:21:59
Róża
Toward dobrze spakowany i zgodny z zamówieniem, Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-27 15:13:22
Ryszard
Jest to moje drugie zamówienie w tym sklepie i podobnie jak za pierwszym razem, nie zawiedli mnie :) Szybka realizacja zamówienia i przede wszystkim bardzo niskie koszty. Tyle co bym pieniędzy w sklepie zostawił za to samo to aż głowa boli :). Orzechy, migdały i płatki owsiane przyszły świeże. Bardzo dobre przyprawy. Dla mnie 10/10
5 / 5
2019-09-27 01:04:09
Genowefa
Korzystam z Badapak.pl regularnie. Sklep oferuje doskonałe orzechy, suszone owoce, mąki i ryże. Towary są świetnej jakości. Sklep jest bardzo sumienny. P.S. Jedyny minus za kilka orzechów brazylijskich, które pachniały nieświeżo (na ponad 50kg żywności, którą już tam zamówiliśmy.
5 / 5
2019-09-26 19:39:13
Angelika
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie Badapak napewno będziemy wracać.
5 / 5
2019-09-26 08:47:25
Nadia
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane i dobra jakość, wszystko fajnie.
5 / 5
2019-09-25 19:38:24
Przemysław
Szybko, sprawnie, dobre ceny, szeroki asortyment
5 / 5
2019-09-25 14:54:37
Mariusz
Jak zawsze wszystko szybko i zgodnie z opisem, dobrze zapakowane produkty, długie daty ważności
4 / 5
2019-09-24 11:41:52
Wincenty
Duży wybór, dobra jakość, aczkolwiek zdarza się, że sprzedawane są produkty z bardzo bliskim terminem ważności.
5 / 5
2019-09-23 19:56:36
Wiesław
Jestem stałą klientką od lat - to chyba mówi wszystko :)
5 / 5
2019-09-20 14:40:15
Sara
Bardzo dobra i profesjonalna obsluga
5 / 5
2019-09-19 20:23:50
Kamil
polecam korzystam od 4 lat. solidna firma. bardzo dobre towary
5 / 5
2019-09-18 20:14:48
Wiola
Bez zastrzeżeń, wszystko przebiegło zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-18 18:08:36
Lucyna
polecam sprzedającego,zawsze miła i szybka obsługa,,przesyłka zaw Polecam tego sprzedawcę.Zawsze miła i szybka obsługa.Towar elegancko zapakowany.
1 / 5
2019-09-18 11:14:46
Celina
Jestem rozczarowany zakupiony towar ma krótki termin przydatności. 3 miesiące Olej z Czarnuszki i maksymalnie pół roku płatki żytnie czy bulgur. Kupując duże opakowania jak ja po 5kg taka informacja powinna być udostępniona przed zakupem. Ponieważ zamówionym mniejsza ilość.
5 / 5
2019-09-17 00:02:30
Jarosława
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Ogólnie produkty bardzo dobre, za dobrą cenę. Lubię rabaty jakie bywają (niestety ostatnio bardzo mało).
5 / 5
2019-09-16 12:54:41
Wiola
Zamówienie dotarło kompletne. Wszystko ok. Dziękuję.
5 / 5
2019-09-16 12:03:38
Łucja
wszystko ok polecam firme , super produkty
5 / 5
2019-09-13 21:19:06
Eryka
Jak zawsze szybko wywiązali się z zamówienia. Polecam wszystkim zakupy w Badapak
4 / 5
2019-09-13 11:31:45
Nina
Dostawca prawidłowo wykonał usługę dostawy.
5 / 5
2019-09-12 09:52:41
Monika
wszystko zgodnie z opisem, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-09-11 20:43:36
Lucyna
Już po raz kolejny korzystałam ze sklepu, bo błyskawicznie, nie drogo i rzeczy, których normalnie w sklepach nie ma.
5 / 5
2019-09-07 21:55:26
Aurelia
Zdecydowanie polecam zakupy w BADAPAK
5 / 5
2019-09-06 16:10:23
Hubert
Super. Profesjonalizm .Jakość i Uczciwość należy promować! Jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-09-06 11:48:36
Miłosz
Bardzo fajny sklep! Duży asortyment, wybór i rozsądne ceny.
5 / 5
2019-09-06 11:17:23
Szymon
Kupowałem w tej firmie wiele razy w przeciągu ostatnich 3 lat i zawsze wszystko było szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-09-05 20:47:33
Anastazja
miła obsługa, sprawna realizacja zamówienia, dobry towar.
5 / 5
2019-09-05 19:18:46
Sylwia
Super sklep ,można tu kupić wszystko tanio i dobrze POLECAM
5 / 5
2019-09-04 07:57:04
Zdzisław
Zamawiam po raz drugi i napewno nie ostatni. Produkty są dobrej jakości, zgodne z zamówieniem. Przesyłka szybką, naprawdę polecam.
5 / 5
2019-09-03 10:49:48
Tamara
Wszystko wporzadku, ale niektore produkty (przyprawy) byly zapakowane w woreczki bez suwaków. Praktyczniejsze sa woreczki z zuswakami do przechowywania.

Rzetelne opinie o BadaPak