Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Badmin.pl

Badmin.pl Opinie 4.9 (260)

Ul. Augustówka 21
02-981
Warrszawa
795981400
opinie Badmin.pl
4.9
260
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-28 13:38:22
Klaudia
Super - profesjonalny sklep z artykułami do badmintona!!!
5 / 5
2020-01-14 11:08:33
Janusz
Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie , bardzo dobrze zapakowane i zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-27 23:44:47
Teodor
Buty zgodne z opisem.Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-24 22:18:13
Grzegorz
expresowa dostawa, dobry towar
5 / 5
2019-12-18 19:19:24
Matylda
Super sklep Polecam Wszystkim.
5 / 5
2019-12-16 11:48:23
Nadia
Rakieta identyczna jak z opisem. Sprawna transakcja.
5 / 5
2019-11-13 20:22:42
Seweryn
Ogólna ocena dobra, słaba informacja o statucie zamówienia.
4 / 5
2019-10-28 12:43:11
Łukasz
Poza tym że dostawa trochę długo to reszta w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-23 09:37:16
Kaja
Profesjonaliści ! Service Bardzo dobrze !
5 / 5
2019-10-01 19:32:56
Feliks
Super . bardzo dobry kontakt i towar taki jak w opisie
5 / 5
2019-09-24 19:33:15
Jędrzej
Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany.👍
5 / 5
2019-09-05 09:54:14
Wiola
Bardzo sprawnie doręczona, zamówiona rakieta. Dodatkowo, po zakupieniu naciągu, został on wykonany. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-08-30 21:59:03
Damian
great website, i wish it was in english, and easier to ask for stringing of a racket before shipping.
5 / 5
2019-08-28 18:57:31
Nina
Jestem wieloletnim klientem i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Polecam
5 / 5
2019-07-25 13:10:53
Leopold
👍👍👍👍💪💪❤️
5 / 5
2019-07-12 08:22:10
Felicjan
Błyskawiczna wysyłka. Polecam. Tylko ten kurier DPD...
5 / 5
2019-07-11 11:44:08
Eugenia
ZAKUPY PRZEBIEGŁY BEZ PROBLEMOWO I BARDZO SPRAWNIE.JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM TEN SKLEP.
5 / 5
2019-06-17 14:29:47
Kalina
Bardzo dobry sklep, towar 100% zgodny z opisem i bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-06-14 21:23:42
Maria
Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-06-13 12:03:44
Laura
Towar zgodny z opisem,szybka dostawa,polecam
5 / 5
2019-06-05 23:01:40
Hubert
Jestem mega zadowolona.. Towar zgodny z opisem... A przesyłka dotarła z prędkością światła 😉Jak najbardziej polecam 👍
5 / 5
2019-04-25 09:17:16
Milena
Mega szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-10 19:02:35
Łucjan
Super stronka zwłaszcza dla osób kochających badminton
5 / 5
2019-04-09 11:55:40
Kacper
Polecam. Szybko sprawnie kompetentnie.
5 / 5
2019-04-04 12:10:40
Mariola
Bardzo szybko, sprawnie, w dobrej cenie. problem z płatnością został (niezależny od sklepu) został szybko rozwiązany poprzez wygenerowanie dodatkowego linku płatności. Polecam.
5 / 5
2019-03-29 10:01:03
Radomir
Zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo
5 / 5
2019-03-15 16:53:13
Krzysztof
Jestem bardzo zadowolona z obsługi Szybka dostawa. Towar ok.
5 / 5
2019-03-15 10:14:17
Marcin
Pełny profesjonalizm , niskie ceny . POLECAM !!!!!
5 / 5
2019-03-12 14:06:06
Jolanta
Wszystkie warunki współpracy spełnione na 5!!
5 / 5
2019-02-15 13:33:57
Leopold
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar był zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna. W każdym potrzebnym momencie bezproblemowy, szybki kontakt mailowy. Ostatecznie zrezygnowałem jednak z zamówienia z powodu nieodpowiednich dla mnie rozmiarów (nie ma tu żadnej winy sklepu) i zwrot przebiegł także bez żadnych problemów. Również bardzo szybki zwrot środków na konto. Drugi raz zamawiałem rakietę do squasha (zakup udany :) i dostawa znów była błyskawiczna. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-02-11 10:04:26
Jakub
Wszystko super Dobra cena, dostepnosc produktow, realizacja zamowienia blyskawiczna Na pewno wroce :) Pzdr
5 / 5
2019-02-06 13:40:47
Kazimierz
W miarę sprawnie , bez problemów .
5 / 5
2019-01-25 12:42:53
Stanisława
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-06 22:32:33
Oskar
Bez zarzutu, błyskawicznie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-05 21:57:58
Agata
Sklep jest bardzo profesjonalny wszystkie paczki dotarły do mnie bez problemu.
5 / 5
2019-01-04 10:20:22
Ludwik
Polecam ten sklep.Duży wybór profesjonalnego sprzętu w pełnym zakresie cenowym.
5 / 5
2018-12-28 21:35:52
Aleksander
Serdecznie polecam wszystko szybko bezpiecznie i dobrze ze sprzętu jestem zadowolony
5 / 5
2018-12-28 15:08:24
Ireneusz
Dobra cena, szybka dostawa. Gdyby jeszcze był pokrowiec... ale przegapiłem informację, że nie ma.
5 / 5
2018-12-27 13:28:22
Milena
Wszystko SUPER, blyskawiczna wysylka, super ceny!!! Polecam GORĄCO!;))
5 / 5
2018-12-11 19:41:30
Fryderyka
Super sklep, łatwe zamówienie, mega szybka dostawa
5 / 5
2018-12-07 13:41:00
Paula
profesjonalnie, szybko i sprawnie
5 / 5
2018-11-29 14:38:41
Mariola
Polecam. Profesjonalnie i szybko.
5 / 5
2018-11-28 19:59:46
Błażej
Duży wybór butów. Realizacja zamówienia była błyskawiczna. Polecam w 100%.
5 / 5
2018-11-27 08:48:13
Walenty
Zamówienie zostało wysłane tego samego dnia (płatności dokonałem przed godziną 15tą) a sprzedawca zadbał aby towar był odpowiednio zabezpieczony przed wysyłką. Cała transakcja przebiegła bezproblemowo i z chęcią skorzystam ze sklepu ponownie.
5 / 5
2018-11-21 12:59:59
Zbigniew
Mogłoby by być te 10% taniej. Poza tym solidnie, szybko, szeroki wybór. Polecam!
5 / 5
2018-11-16 23:01:35
Beata
Błyskawiczna realizacja zamówienia.polecam
5 / 5
2018-11-15 13:28:58
Benedykt
Jestem zachwycony, sprzęt najwyższej jakości i błyskawiczna dostawa
5 / 5
2018-11-06 12:26:01
Bogna
Szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-10-25 08:54:55
Henryk
Pełne zadowolenie. Ekspresowa przesyłka, towar zapakowany solidnie. Polecam!
5 / 5
2018-10-17 10:05:55
Edyta
Polecam, zamówienie złożyłam w niedzielę, a we wtorek już miałam zamówione Art. W domu. Super
5 / 5
2018-10-15 11:53:28
Eugeniusz
Bardzo szybka realizacja, zamówienie się zgadzało, jakość produktów w porządku.
5 / 5
2018-10-09 14:39:45
Filip
Bardzo rzetelny sklep polecam wszystkim
5 / 5
2018-10-05 10:19:10
Szymon
Bardzo szybka realizacja zlecenia. Jestem zadowolony i w przyszłości zamierzam nadal korzystać z usług tego sklepu. Nie wypowiadam się na temat kontaktu gdyż nie miałem takiej potrzeby więc i nie mogę tego oceniać. Generalnie polecam.
5 / 5
2018-10-01 10:42:34
Marcin
Bardzo dobrze, brakuje jedynie możliwości płacenia kartą pre paydowo.
5 / 5
2018-09-25 12:20:30
Wanda
Kolejny udany zakup. Polecam. Sam będę tutaj wracał.
5 / 5
2018-09-24 20:13:17
Ireneusz
dobra i szybka obsługa i szybka wysyłka towaru ok
5 / 5
2018-08-23 09:24:54
Bolesław
Wspaniała organizacja, towar zgodny z zamówieniem. Jak najbardziej polecam.
4 / 5
2018-08-02 18:02:00
Jakub
Za drugim razem paczka dotarła dopiero i to po zmianie adresu dostawy, wina po stronie kuriera. Daje jedna gwiazdkę mniej ponieważ uważam iż paczka powinna być lepiej zapakowana, miałem wątpliwości .
5 / 5
2018-08-02 11:28:40
Ernest
Zakupy przebiegły bez problemów. towar błyskawicznie dostarczony. polecam
5 / 5
2018-07-25 16:32:00
Faustyna
Wszystko ok. Transakcja zrealizowana tego samego dnia. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-07-23 10:23:37
Marzena
Wszystko super, zgodnie z zamówieniem. Super kontakt z obsługą klienta. Terminy dostarczenia bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2018-07-16 13:06:46
Kornelia
Kupuję w tym sklepie regularnie. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-07-13 18:17:57
Tymon
Expresowa realizacja zamowienia! W razie zwrotu lub udzielenia informacji szybki odzew na email!.
5 / 5
2018-07-06 10:23:53
Kazimierz
Jak zawsze w punkt, wysylka 24h, pakowanie bez zastrzezen.
5 / 5
2018-07-05 10:57:43
Maksymilian
Wszystko zgodnie zamówieniem i terminami. Polecam!
5 / 5
2018-06-27 14:48:24
Apoloniusz
Sklep godny polecenia. Wiele razy kupowałem sprzęt do badmintona i buty. Wszystko OK.
5 / 5
2018-06-26 14:02:41
Roman
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2018-06-22 16:12:44
Jarosława
Szybkie i bez problemowe zakupy. Produkty zgodne z opisem. Gorąco Polecam Jakub
5 / 5
2018-06-20 10:54:32
Feliks
Bardzo szybka realizacja, fachowo, towar identyczny jak na zdjęciu i opisie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-06-19 00:35:01
Norbert
polecam produkty warte swojej ceny
5 / 5
2018-06-16 05:46:40
Diana
Polecam sklep zamówienie szybko zrealizowane
5 / 5
2018-06-10 16:07:04
Konrad
Zamówioną rakietę otrzymałem niemal natychmiast - następnego dnia. Wystąpił problem ponieważ otrzymałem rakietę bez naciągu. Firma zachowała się FAIR - na Ich koszt kurier odebrał towar, założono naciąg i odesłano rakietkę do mnie - cała operacja trwałą 5 dni. Polecam badmin.pl
3 / 5
2018-06-04 11:47:27
Karol
Do tej pory nie miałem żadnych problemów. Szybko tanio solidnie !!! ale do czasu ostatniej transakcji masakra. Towar wysłany pod inny adres ( ktoś w sklepie ) zapewnia mnie że już wszystko wyprostowane. Na tel dostaje sms-a że mój towar trafił najpierw do Wieliczki ,później do Krakowa . czekam na odpowiedź z sklepu.....
5 / 5
2018-06-01 13:24:30
Edmund
Solidny dostawca - korzystam od lat. obsluga bez zmian caly czas na wysokim poziomie.
5 / 5
2018-05-30 13:40:13
Oksana
Sprzęt rewelacyjny , bez problemów i warto :)
5 / 5
2018-05-18 09:38:26
Kamil
klarowny serwis, czytelne informacje, proste zakupy, duży wybór
5 / 5
2018-05-17 06:08:47
Emil
Bardzo dobra obsługa wszystko załatwiają bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2018-05-16 13:58:42
Liliana
Dobry sklep mogę polecić innym
5 / 5
2018-05-16 13:44:45
Witold
To już kolejne zakupy w tym sklepie jak do tej pory wszystko oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2018-05-14 09:16:47
Marcelina
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji.
5 / 5
2018-05-07 14:45:42
Felicjan
Wszystko jak należy, dziękuję i polecam
5 / 5
2018-05-03 20:26:28
Joanna
Jestem zadowolony szybką dostawa super!
5 / 5
2018-05-01 21:29:21
Wiktor
Wszystko zgodne z opisem i moimi oczekiwaniami
5 / 5
2018-04-25 11:42:09
Michalina
Szybka realizacja zamówienia, sprawna wysyłka.
5 / 5
2018-02-28 17:11:30
Gabriel
Wszystko OK! Polecam innym użytkownikom!
5 / 5
2018-02-27 12:25:27
Arkadiusz
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Wysyłka natychmiastowa.
2 / 5
2018-02-22 14:48:01
Feliks
Oferują rzeczy których fizycznie nie posiadają, kiedyś był to jeden z lepszych sklepów w tej dziedzinie, niestety ostatnie zamówienia sprawiły że raczej będę omijał.
5 / 5
2018-02-17 14:31:36
Renata
Obsluga bardzo dobra. Polecam.
5 / 5
2018-02-14 18:47:45
Brunon
To moje kolejne zakupy w badmin.pl - wszystko do tej pory OK
5 / 5
2018-02-13 19:43:42
Tomasz
co tu oceniać , zamówiłem i dostarczyli , zapłaciłem i teraz sie mogę cieszyć towarkiem
5 / 5
2018-02-12 21:37:48
Katarzyna
pozytywnie, strona przejrzysta, dobrze sortuje asortyment
5 / 5
2018-02-09 15:51:48
Janusz
Uwaga!!! sklep sprzedaje towar,którego nie posiada na stanie.Aktualnie nie wiem co będzie dalej z moim zamówieniem gdyż sprawdzana jest dostępność towaru u producenta.
5 / 5
2018-02-09 13:54:27
Norbert
Bardzo dobry kontakt z ludźmi pracującymi w.sklepie na wszystkie pytania odpowiadają rzetelnie , mili i uprzejmi polecam bardzo !:)
5 / 5
2018-02-09 13:53:40
Idzi
Wzorowo wszystko super polecam ten sklep ☺️
5 / 5
2018-02-06 09:56:18
Ernest
Sprzedawca na najwyższym poziomie. Polecam w 100%!!!
5 / 5
2018-01-29 13:32:36
Adam
Jak zawsze. Sklep internetowy na naj wyższym poziomie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-01-26 17:27:21
Bogna
Znakomita obsługa i doradztwo. Polecam w 100 %.
4 / 5
2018-01-23 22:55:56
Herbert
ceny nie powalają ale znalazłem to co szukałem
5 / 5
2018-01-22 13:41:15
Albert
Realizacja zgodna z zamówieniem . Dorada na miejscu cenna.
5 / 5
2018-01-22 12:50:34
Krzysztof
sprawna realizacja zamówienia
4 / 5
2018-01-21 12:46:38
Igor
Brak uwag co do zamówienia. Mam uwagi co do kontaktu na etapie przed zamówieniem - kilkukrotny brak odpowiedzi na kontakt telefoniczny oraz na maila dotyczącego asortymentu.
3 / 5
2018-01-19 23:35:45
Ludwik
Zamówienie zdublowane , kasa przelana , brak odpowiedzi na mile i zainteresowania co z zamówieniem , nr stacjonarny niby do 19 ale rano i przed 19 niedostępny. Ogólnie towar zgodny opisem ale jezeli bym nie zadzwonił pewnie szedł by do mnie do dziś.
5 / 5
2018-01-18 12:41:38
Gabriel
Super współpraca. Wszystko idealnie. Bardzo duży wybór i dobre ceny. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-01-17 16:35:36
Feliks
szybko i profesjonalnie polecam
5 / 5
2018-01-10 21:47:54
Daria
Błyskawiczna dostawa. Polecam!
5 / 5
2018-01-10 12:08:25
Donata
dobry sklep i organizacja dostaw
5 / 5
2018-01-05 13:06:46
Ludmiła
szybka realizacja zamówienia po zatwierdzeniu wpłaty. śledzenie statusu przesyłki. konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-01-05 12:19:25
Sara
Szybka dostawa i zgodna z zamówieniem
5 / 5
2018-01-05 11:24:15
Magdalena
Jestem bardzo zadowolona 100% polecam. Zamawiałam telefonicznie ponieważ chciałam też ze sklepu dobiegania.pl i badmin.pl Jeszcze raz dziękuję przesympatycznemu Panu,który odebrał telefon dnia 02.01 2018 i przyjął moje zamówienie. Dziękuję bardzo i pozdrawiam. Premia dla Pana w Nowym Roku.
5 / 5
2017-12-29 17:36:01
Angelika
Doskonała firma. Realizacja szybka i bez problemów.
5 / 5
2017-12-29 12:38:14
Fryderyk
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2017-12-21 10:49:16
Ludwik
Bardzo dobrze się robi zakupy , Produkty i sprzedawca godne polecenia.
5 / 5
2017-12-20 22:39:19
Teodor
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem
5 / 5
2017-12-20 16:30:17
Luba
Bardzo szybka obsługa - w okresie przedświątecznym paczka dotarła w pierwszy dzień roboczy. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-12-20 13:28:40
Justyna
Fachowa obsługa. Szybka dostawa. Absolutnie brak zastrzeżeń
4 / 5
2017-12-16 16:36:09
Walenty
dobry sklep lecz opakowanie na buty było pogniecione.
4 / 5
2017-12-14 16:24:21
Halina
TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM , SZYBKA WYSYŁKA
5 / 5
2017-12-12 21:19:55
Wojciech
Zamówienie zostało zrealizowane bez żadnych problemów, towar spełnia oczekiwania.
5 / 5
2017-12-08 17:50:52
Karina
Bardzo dobra komunikacja, sprawna realizacja zamówienia. Polecam
4 / 5
2017-12-07 21:00:15
Jacek
Trochę długi czas dostawy , poza tym wszystko OK
5 / 5
2017-12-07 20:51:24
Janusz
jestem bardzo zadowolona z zakupu i kontaktu ze sprzedajacym
5 / 5
2017-12-07 11:01:12
Natasza
Po raz kolejny przekonałam się, że to profesjonaliści i rzetelna firma!!!!!!
5 / 5
2017-12-04 16:03:00
Bernadeta
Łatwo, szybko i w rozsądnej cenie
5 / 5
2017-12-01 22:16:12
Karol
Super, polecam, sama korzystam :)
2 / 5
2017-11-30 19:05:39
Weronika
Zamówiłam plecak w kolorze niebieskim dostałam w czarnym.
5 / 5
2017-11-29 21:18:52
Klaudiusz
Polecam bez problemu zrealizowane zamówienie
5 / 5
2017-11-29 08:53:29
Izolda
Bardzo dobry sklep. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2017-11-24 09:25:44
Romuald
Jestem w szoku, nie spotkałem tak świetnego sprzedawcy, zamówiłem towar, który na drugi dzień był już u mnie. Okazało się, że buty są troszkę za duże, zadzwoniłem, kontakt ze sprzedającym świetny. We wtorek rano odesłałem buty do wymiany, a w czwartek córka biegała już w nich na treningu. Towar bardzo dobrej jakości. Dziękuję i polecam w 100%:)) Aha i jeszcze wymieniony towar odesłano do mnie za darmo:D
5 / 5
2017-11-24 09:15:47
Kazimierz
Dobra komunikacja, sprawne działanie.
5 / 5
2017-11-22 13:57:50
Józef
Tym razem zgodnie z oczekiwaniem szybka realizacja zamówienia.Polecam.
5 / 5
2017-11-21 19:47:28
Jagoda
Polecam dobry kontakt ze sprzedawca twarzy super. Na minus brak responsywnej strony internetowej
5 / 5
2017-11-20 13:23:10
Eliza
Polecam każdemu. Wyrazy uznania.
5 / 5
2017-11-17 18:14:07
Liwia
bardzo szybka i rzetelna obsługa
5 / 5
2017-11-15 20:38:21
Kalina
Bardzo szybka realizacja zamówienia towar taki sam jak na stronie ,pełna profezka polecam
5 / 5
2017-11-15 19:36:05
Grzegorz
Bardzo dobry sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2017-11-15 09:29:34
Liwia
Bardzo sprawna obsługa - zawsze mam towar na drugi dzień roboczy.
5 / 5
2017-11-14 21:55:49
Lech
Bardzo fajnie, towar szybko i jak w opisie
5 / 5
2017-11-13 11:34:10
Anita
Very fast and accurate service, I received my rocket within 24 hours from the order. I had a bit problems with web portal due to language barriers but guys helped me over to phone in very professional manner. Polecam :)
5 / 5
2017-11-12 21:56:12
Zygfryd
Wszystko perfekcyjnie, błyskawiczna dostawa i fachowa obsługa !
5 / 5
2017-11-12 16:06:33
Arleta
Tak powinien działać każdy sklep internetowy.
5 / 5
2017-11-02 17:34:19
Dalia
Błyskawiczna wysyłka, dobre zapakowanie produktu,Mogło by być więcej metod płatności,np. blik.itp
5 / 5
2017-11-01 12:47:33
Jeremiasz
Polecam. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2017-10-30 10:08:49
Benedykt
profesjonalnie i bardzo szybko
5 / 5
2017-10-27 17:19:42
Roman
Duży wybór towaru. Atrakcyjne ceny. Dobra obsługa.
5 / 5
2017-10-26 20:08:35
Joachim
Towar zgodny z zamówieniem. Solidnie zapakowany. Polecam
5 / 5
2017-10-26 16:03:25
Mikołaj
Uważam, że sklep jest godny polecenia, w szczególności ze względu na: szeroki asortyment konkurencyjne ceny sprawnie działającą stronę internetową oraz pomoc w podjęciu decyzji zakupu
5 / 5
2017-10-25 20:43:30
Kajetan
Polecam zakupy w sklepie badmin.pl, duży wybór sprzętów, szybka wysyłka i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2017-10-24 11:09:49
Michał
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-10-23 16:28:53
Diana
Sklep ze wszech miar godny polecenia!
4 / 5
2017-10-23 04:15:07
Emilia
Sklep ok. Odbiór w sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2017-10-22 14:39:57
Sergiusz
Od kilku lat korzystam z Badmin.pl i nigdy się nie zawiodłem. Warto.
5 / 5
2017-10-20 21:34:56
Beata
Nie ma najmniejszego problemu ze zwrotem towaru.
5 / 5
2017-10-19 12:17:23
Benedykt
Rewelacja! Przelew w Pn, towar w domu w Śr. Brawo!
5 / 5
2017-10-17 21:26:27
Edyta
Bardzo profesjonalna obsługa. Bogata oferta dla fanów badmintona. Ciekawe promocje na wybrane produkty.
5 / 5
2017-10-12 20:51:57
Gustawa
ok. wszytko sprawnie, towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2017-10-12 10:11:50
Lilianna
Bardzo dobry, profesjonalny sklep, 100% zadowolenia.
4 / 5
2017-10-09 09:25:37
Longin
brak informacji o opóźnieniu wysyłki
5 / 5
2017-10-03 20:57:10
Roman
Super. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zamówiłem w niedzielę wieczorem, a otrzymałem we wtorek. Jestem pod wrażeniem. Tak trzymajcie. Polecam.
5 / 5
2017-09-28 18:49:24
Edmund
Bardzo sprawnie działają , kupiłem tam już kilka towarów jak dotąd wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2017-09-28 10:07:34
Klaudia
Bardzo polecam ten sklep. Obsługa jest na wysokim poziomie. Jestem stałym kupcem, za każdym razem szybko sprawnie i na czas. Towar tak jak w opisie.
5 / 5
2017-09-28 09:48:28
Wiesław
Badmin.pl to sklep rewelacja. Mają duży wybór, łatwą w przeglądaniu stronę. Wysyłka odbywa się praktycznie natychmiast - sprawdziłem to trzykrotnie i zawsze tak było. Naprawdę warto robić tu zakupu i ja na pewno jeszcze tu wrócę!!!
5 / 5
2017-09-27 13:32:28
Helena
Zakupy udane, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,
5 / 5
2017-09-27 13:14:25
Alfred
Wszystko super, serdecznie polecam!
5 / 5
2017-09-27 11:02:10
Krzysztof
Znakomity kontakt, szybka wysyłka, 100% pozytywna opinia.
5 / 5
2017-09-27 10:11:54
Urszula
Polecam. Współpraca bez zarzutu.
5 / 5
2017-09-15 10:59:52
Arleta
Towar zgodny z opisem, Polecam :)
5 / 5
2017-09-13 15:32:55
Zygfryd
Polecam. Towar zgodny z opisem .Szybka wysyłka
5 / 5
2017-09-13 14:47:15
Sylwia
Dostawa ekspresowa. Wszystko OK. Sprzętu jeszcze nie użytkowałem, więc bez opinii.
5 / 5
2017-09-11 09:01:39
Beata
Bardzo sprawnie mnie obsłużono, towar był zgodny z opisem.
4 / 5
2017-09-06 17:54:56
Mirosław
Mam bardzo dobre zdanie o przebiegu transakcji. Towar doskonale zabezpieczony i bardzo szybko dostarczony. Mam natomiast uwagę co do możliwości telefonicznej skontaktowania się z Państwem. Dzwoniłem kilkakrotnie w podanych godzinach na wskazany numer i ....... i nic cisza. Chciałem zapytać o detale dot. sprzętu ale bez skutku. To powoduje, że ocena jeśli ma być obiektywna to nie może być bardzo dobra. Pozdrawiam Stefan
5 / 5
2017-09-05 16:41:06
Irmina
Profesjonalny sklep ! Zakupione rakietki świetnie zabezpieczone do transportu, darmowa dostawa. Przesyłka dotarła dokładnie po 25h i 6min od złożenia zamówienia :-) Polecam !
1 / 5
2017-09-01 12:20:19
Danuta
zamowienie nie otrzymane po trzech tygodniach czekania. Brak kontaktu pod kazdym nr tel. maile na odczepnego nie konkretne
5 / 5
2017-09-01 11:31:24
Klemens
Kolejne zakupy i kolejny raz bezproblemowo!!!
5 / 5
2017-08-31 09:30:32
Herbert
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-08-30 21:45:26
Janusz
Polecam zakupy w tej firmie Transakcja bez problemów pozdrawiam
5 / 5
2017-08-30 11:53:18
Gustawa
Szybko, sprawnie, pełna profeska.
5 / 5
2017-08-29 18:20:41
Michalina
Jestem zadowolona,na pewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2017-08-25 15:38:23
Bartłomiej
Polecam. Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2017-08-25 09:56:15
Mieczysław
Jestem mega zadowolony. Polecam 😀
5 / 5
2017-08-24 10:59:50
Daniela
SUPER TOWAR W BARDZO DOBREJ JAKOŚCI !
5 / 5
2017-08-23 12:30:35
Seweryn
Super sklep. Bardzo gorąco polecam wszystkim zakupy tutaj. Szybko, sprawnie z profesjonalną pomocą obsługi. :)
5 / 5
2017-08-21 07:25:30
Róża
Szybko wysłane zamówienie. Drugi raz zamawiałam ze sklepu badmin. Polecam super sklep.
5 / 5
2017-08-17 13:14:24
Zbigniew
Szybka realizacja, towar bez zarzutu. Polecam sklep!
5 / 5
2017-08-16 10:01:27
Jeremiasz
Zadowolona ze sklepu jak zawsze.
5 / 5
2017-08-13 21:50:01
Roksana
Bardzo szybka realizacja. Po złożeniu zamówienia towar otrzymałam następnego dnia. Zgodny z opisem ...taki jak na zdjęciu plecak . Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2017-08-12 19:41:18
Renia
Uczciwy sprzedawca, polecam zakupy. Byłam w kontakcie mailowym ze sprzedawcą, uzyskiwałam szybkie odpowiedzi na pytania. Każdy problem był rozwiązany z korzyścią dla mnie (klientki). Produkt dotarł do mnie po 2 dniach, dobrze zapakowany, dobrej jakości, zgodny ze zdjęciem. Zakupione spodenki mi jednak nie pasowały, odesłałam, sprzedawca zwrócił pełną kwotę po tygodniu od wysyłki.
5 / 5
2017-08-10 13:38:02
Marlena
Super! Zawsze tam kupuję sprzęt do badmintona.
5 / 5
2017-08-07 11:00:25
Lucjan
Bardzo solidny sklep. Towar zapakowany wzorcowo. Polecam
5 / 5
2017-08-04 14:24:54
Konrad
Wszystko ok. Szybka wysyłka towaru zgodnego z opisem i bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2017-08-04 13:41:14
Wieńczysła
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
5 / 5
2017-08-02 10:35:37
Honorata
Na ten moment jestem zadowolony.
5 / 5
2017-07-31 00:19:57
Arnold
Dobry sprzęt, żadnych niemiłych niespodzianek, żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2017-07-26 18:55:53
Marek
Wszystko swietnie, polecam w 100%
5 / 5
2017-07-25 17:22:57
Zygmunt
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony. Szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-07-07 18:14:14
Klaudia
Bardzo dobry sprzedawca.Polecam.
5 / 5
2017-07-06 10:08:04
Romana
Bardzo miła obsługa, wszystko według opisu -super
5 / 5
2017-07-06 08:51:34
Wacław
Towar zgodny z opisem, trafny wybór.
5 / 5
2017-07-05 12:37:34
Adam
Sklep polecam! Asortyment i ceny
5 / 5
2017-06-22 19:25:39
Eryka
opis towaru zgodny ,jakość towar bardzo dobra polecam tego sprzedawce.
5 / 5
2017-06-22 13:16:09
Kornel
Wszystko przebiegło bez uwag. Polecam

Rzetelne opinie o Badmin.pl