Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BAG-SHOP.PL

BAG-SHOP.PL Opinie 4.6 (129)

Klonowa 4
62-002
Suchy Las
512660295
opinie BAG-SHOP.PL
4.6
129
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-03-21 00:38:49
Apolonia
Pierwszy raz spotkałam się z tak przemiłą obsługą. Mimo moich zmian sklep stanął na wysokości zadania. Jestem MEGA zadowolona.
5 / 5
2019-03-18 08:51:03
Gerard
walizka super, taka jak w opisie, a zamówienie i dostawa szybkie i bezproblemowe
5 / 5
2019-03-14 14:04:15
Sonia
Sklep godny polecenia duży wybór towarów
2 / 5
2019-03-14 12:04:01
Julianna
torba smierdzaca chińszczyzna zapachu nie da sie niczym usunąć nie polecam
5 / 5
2019-03-13 15:30:02
Genowefa
Super duży wybór walizek, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka, polecam :)
5 / 5
2019-03-12 13:23:22
Luba
Sklep godny polecenia, swietna komunikacja i ogromna chec pomocy
5 / 5
2019-03-09 20:03:02
Genowefa
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Walizka bardzo lekka, a kolor dużo ładniejszy niż na zdjęciu.
5 / 5
2019-03-09 00:44:42
Jagoda
Ekspresowa wysyłka , miła obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep ! :)
5 / 5
2019-03-07 07:24:02
Karina
Jestem zadowolony. Rzetelna firma
5 / 5
2019-03-02 14:22:44
Honorata
Bardzo szybka wysyłka , wszystko sprawnie poszło. Polecam . Pozdrawiam.
2 / 5
2019-03-02 00:03:29
Robert
Kiepski kontakt długie oczekiwanie na zadane pytanie! Walizka śmierdziała tania Chińczyzna dlatego zwróciłem walizkę Nie Polecam ale to twój wybor
4 / 5
2019-03-01 09:11:09
Fryderyk
Szybko, sprawnie, bez problemu. Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona i polecam
5 / 5
2019-02-27 10:42:43
Ada
Rewelacja. Towar zgodny z opisem. Wysyłka expres. Polecam i dziękuje
2 / 5
2019-02-25 12:52:05
Roma
Walizka była dostarczona szybko i sprawnie. Wizualnie bez zarzutu. Niestety śmierdzi prze potwornie plastykiem, chemikaliami (trudno powiedzieć). Uprałam ją i wietrze ją już 2 tygodnie i nic to nie daje.... Wysłałam zapytanie do firmy co mam z tym zrobić i czy to normalne, niestety do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi.....
5 / 5
2019-02-22 15:09:15
Zygmunt
Super sprawna obsługa i bardzo szybka wysylka. Walizka zamówiona popołudniu A następnego dnia była już u mnie. Serdecznie polecam
5 / 5
2019-02-21 14:02:31
Róża
szybko, sprawnie, wszystko ok. polecam
5 / 5
2019-02-20 13:34:04
Arnold
szybko sprawnie bez problemow polecam
4 / 5
2019-02-20 11:56:01
Lech
Bardzo sprawnie działający sklep z bogatą oferta
5 / 5
2019-02-19 18:52:51
Seweryn
Wszystko zgodne z opisem bardzo szybka wysyłka
3 / 5
2019-02-15 21:20:00
Kazimiera
Szybka przesyłka - plus, lekkie fabryczne wgniecenia - minus.W zamian za wgniecenia zaproponowano mi rabat. Miła obsługa.
3 / 5
2019-02-14 20:37:46
Weronika
Rzeczowo i bardzo dobrze działającą.
3 / 5
2019-02-14 14:55:29
Leokadia
Niestety kontakt zerowy, obsługa sklepu nie odpowiada na e-maile, nie otrzymałam również faktury, o którą prosiłam. Co do towaru i wysyłki nie mam uwag.
5 / 5
2019-02-13 16:08:54
Sylwester
Wszystko jest dobrze. Polecam.
5 / 5
2019-02-13 15:25:38
Bronisław
Polecam. Towar taki jak na zdjęciu.Szybka wysyłka i informacje o stopniu realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-02-12 11:34:43
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem otrzymałam bardzo szybko. Kontakt ze sklepem idealny.
5 / 5
2019-02-10 22:02:24
Andrzej
Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-02-09 15:58:38
Kamila
Zakupy w tym sklepie zrobilabym ponownie.
5 / 5
2019-02-07 22:02:28
Jolanta
Bardzo sprawna a przy tym uprzejma obsługa klienta. Szybka wysyłka, towar zgodny z opis
5 / 5
2019-02-07 17:00:08
Stefania
W poniedziałek wieczorem zamówienie zostało złożone a w środę paczka dostarczona. Polecam.
5 / 5
2019-02-07 10:41:40
Żaneta
Godny polecenia, wiarygodny,szybka obsługa
5 / 5
2019-02-07 10:35:44
Irmina
Towar względem ceny bardzo dobrej jakości. Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-02-06 21:44:50
Marlena
Oczekiwania zostały spełnione
2 / 5
2019-02-06 14:49:02
Arnold
Niestety nie polecam,choć walizka ładna na zdjęciu(kupiona dla dziecka) to porysowana -wysłana była zapakowana w folię i katon wiec porysowana w sklepie nie w drodze.dodatkowo śmierdzi chińszczyzną.Tandeta niestety.
2 / 5
2019-02-05 11:06:02
Karina
Towar okazał się uszkodzony.nie polecam
5 / 5
2019-02-04 20:59:01
Izyda
Sklep działa rewelacyjnie, szybka realizacja zamówień.
5 / 5
2019-02-01 20:45:42
Andrzej
Jestem bardzo zadowolona, sprawna szybka wysyłka towaru. Sama walizka również bez zarzutu .
1 / 5
2019-01-30 14:33:39
Liza
DOSTARCZONO INNY KOLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2019-01-25 13:18:31
Dominik
dobry sklep z fajną ofertą dla każdego coś się znajdzie
5 / 5
2019-01-24 23:37:56
Ferdynand
Towar spełnił oczekiwania, skuteczność realizacji na 5+
3 / 5
2019-01-24 10:30:29
Eugenia
Jeśli chodzi o przebieg transakcji, to bez zarzutu, tylko szkoda że w opisie nie uwzględniono faktu, iż walizka śmierdzi chemią jak chińszczyzna i to bardzo....mam nadzieję że do wyjazdu wywietrzeje.
5 / 5
2019-01-22 11:52:13
Dorota
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-01-22 11:24:41
Kaja
Szybka dostawa, bardzo dobre produkty.
2 / 5
2019-01-20 19:39:41
Sonia
Dlugo czekalam na przesyłkę,produkt słabej jakości:(
3 / 5
2019-01-18 13:39:12
Karolina
Oprócz tego że towar dotarł szybko to niestety walizka była porysowana ale nie przez kuriera (paczka tu była nie nienaruszona) Ponieważ to było dla syna 4 letniego który już zobaczył ją i nie chciał jej oddać nie zwróciłam jej.
5 / 5
2019-01-18 09:48:33
Iwona
Szybka wysyłka! Torba piekna. Goraco polecam!
5 / 5
2019-01-17 19:06:12
Stefan
Polecam sklep. Świetne produkty oraz szybka przesyłka!!
5 / 5
2019-01-17 16:25:13
Władysław
Sprawna transakcja, towar super jakości na pierwszy rzut oka
5 / 5
2019-01-17 15:01:14
Marek
Świetne ceny i wybór, wzorowa obsługa
5 / 5
2019-01-17 00:31:58
Violetta
Super walizka i super kuferek! mega tanie ceny
5 / 5
2019-01-16 19:01:29
Oksana
Dobry towar i szybka dostawa. Jestem zadowolona że swojej torby. Mam nadzieję że wyrywa że mną długo.😊😊
5 / 5
2019-01-16 18:39:11
Wiesława
Bardzo szybka dostawa. Walizka świetna. Polecam
5 / 5
2019-01-16 11:04:35
Sylwester
Polecam wszystkim zakup przebieg pozytywnie.
5 / 5
2019-01-15 09:40:39
Janusz
Solidny sklep. Kontakt bezproblemowy. Polecam.
5 / 5
2019-01-12 02:49:22
Marcin
Bardzo śprawna realizacja zamówienia, porządne opakowanie, wysyłka szybko. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-10 19:24:02
Edward
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka dobry kontakt polecam
5 / 5
2019-01-10 15:10:28
Wiktoria
Polecam . Towar zgodny z opisem . Szybka dostawa !
5 / 5
2019-01-10 11:50:34
Bernardeta
Sklep bardzo dobry nie lubie zakupow przez internet lecz tu polubiłem
5 / 5
2019-01-10 10:05:57
Henryk
Bardzo profesjonalna obsluga i b.szybka wysylka
5 / 5
2019-01-09 22:20:02
Mieczysława
Polecam. Plecak fajny, zgodny z opisem.
4 / 5
2019-01-09 09:52:08
Zuzanna
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Serdecznie polecam!
5 / 5
2019-01-07 17:27:49
Violetta
Polecam. Wszystko w expresowym tempie w miłej atmosferze. Dziękuję i pozdrawiam
4 / 5
2019-01-07 17:03:07
Lucjan
Serdecznie polecam, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-31 18:09:59
Helena
Dostawa szybsza niż wpłata za towar :) Pozdrawiam Sprzedawcę
5 / 5
2018-12-31 09:57:05
Gabriel
Polecam szybki i zgodny z opisem towar
4 / 5
2018-12-29 20:15:46
Zygmunt
Niestety o niedostępności towaru zostałem poinformowany mailem po 4 dniach od zakupu... tydzień przed świętami... Zaproponowano zwrot pieniędzy lub inny towar.
5 / 5
2018-12-27 16:12:38
Mieczysław
Jestem zadowolona bardzo z realizacji zamówienia
5 / 5
2018-12-25 13:01:54
Bożena
Wszystko poszło bardzo sprawnie
5 / 5
2018-12-25 00:58:31
Lesław
Super obsługa, błyskawiczna przesyłka Polecam ten sklep, jeszcze na pewno tu wrócę
1 / 5
2018-12-22 18:11:25
Oleg
na pozór idealny. a kiedy zacząłem uważnie patrzeć, zobaczyłem, że zostało złamane koło koła. Ten sklep rozpieszczał podróż.
5 / 5
2018-12-21 14:44:15
Fabian
Szybka wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniem, dobrze zapakowany. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-12-20 14:13:26
Bernard
Nie mam żadnych zastrzeżeń, zamówienie zrealizowane bardzo szybko! Super !!!
5 / 5
2018-12-20 13:51:42
Robert
Dobry wybór, dobre ceny, super szybka realizacja i wysyłka.
5 / 5
2018-12-20 11:04:40
Milena
bardzo solidny sklep,towar bardzo dobry i polecam gorąco
5 / 5
2018-12-19 13:42:07
Bogusław
Bardzo szybka i miła obsługa
5 / 5
2018-12-18 22:46:01
Sabina
Z pełną odpowiedzialnością - polecam. Jestem mile zaskoczona że otrzymałam towar tak szybko, i odpowiada opisowi w ofercie.
5 / 5
2018-12-18 20:42:48
Tamara
Świetna jakość, szybka dostawa, Polecam!!
5 / 5
2018-12-18 18:18:40
Kinga
miła obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-12-18 13:35:26
Eliza
Super szybko zadnych problemow a co najwazniejsze to latwosc kontaktu telefonicznego i zyczliwosc p Barbary. Po prostu super
5 / 5
2018-12-18 13:33:26
Bogusława
Szybko , sprawnie , towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-16 08:51:42
Aleksander
Zamówiłem niedrogą walizkę, nie spodziewalem się tak dobrej jakości. Przesyłka dostarczona szybko. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2018-12-14 09:02:25
Gustawa
Bardzo szybkie zlecenie, bez żadnego problemu
5 / 5
2018-12-11 15:26:11
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar zgodny z opisem,szybka dostawa.Wszystko w najlepszym porządku.Polecam zakupy w Bag-shop
5 / 5
2018-12-11 08:49:46
Fryderyka
Obsługa bardzo miła, czas wysyłki ekspresowy. Polecam!
5 / 5
2018-12-10 12:26:31
Gabriela
Bardzo miła i sprawna obsługa Polecam!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-12-07 12:40:16
Leokadia
sklep godny zaufania, walizka przeżyła już 2 podróże, jest w porządku
5 / 5
2018-12-06 09:57:54
Kazimiera
Wszystko bardzo sprawnie przebiegło paczka szybko dotarła
5 / 5
2018-12-05 21:29:40
Mateusz
Bardzo spodobał mi się wasz sklep internetowy!
5 / 5
2018-12-01 23:01:42
Katarzyna
Bardzo szybka wysyłka, przemila obsluga, bezproblemowy kontakt telefoniczny.
5 / 5
2018-11-30 16:53:50
Julianna
Bardzo sprawna obsługa klienta, dostarczony towar zgodny z opisem, wszelkie informacje, gwarancje dostarczone. Polecam
5 / 5
2018-11-16 18:16:32
Brygida
Zamówiłam walizki ok południa, następnego dnia o 9 rano kurier dostarczył mi zamówienie. Szybko, solidnie-polecam.
5 / 5
2018-11-10 23:28:59
Malwina
Jestem zadowolona.przesyłka dotarła na czas..Firma jest bardzo słowna. Polecam innym.!!!
3 / 5
2018-11-01 11:36:30
Zdzisław
Uwaga dla kuriera została PRZEINACZONA, przez co kurier wrzucił paczkę na podwórko i nawet nie zadzwonił. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2018-10-27 13:08:15
Wanda
Szybko, sprawnie i bez zarzutu!
5 / 5
2018-10-17 13:50:17
Lidia
Bardzo dobry zakup, profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2018-10-13 19:08:45
Brunon
zamówiony towarł dotarł szybko ,walizeczki bardzo ładne -polecam
5 / 5
2018-10-08 08:54:21
Wiola
Jestem bardzo zadowolona, wszystko odbyło się szybko i sprawnie. teraz czekam na wypróbowanie jakości zamówionego towaru
5 / 5
2018-10-03 19:33:06
Małgorzata
Towar odpowiada ofercie. Dobrej jakości. Super
5 / 5
2018-10-03 14:37:06
Eleonora
Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami.Wysyłka prawie ekspresowa.Serdecznie polecam.
5 / 5
2018-09-27 20:25:32
Szczepan
Bardzo fajna walizka ,wszystko się zmieścilo jestem zadowolona. Dziękuję za taką cenę polecam gorąco ☺
5 / 5
2018-09-26 08:49:20
Henryk
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-09-24 13:08:55
Roksana
szybko, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2018-09-24 11:49:30
Łucja
Pojawił się problem z kurierem, który nie doręczył towaru na czas dlatego zrezygnowałam z zakupu, jednak przez cały czas pracownik sklepu był w kontakcie ze mną, służył pomocą aby rozwiązać problem. pod tym względem naprawdę mogę polecić sprzedawcę.
5 / 5
2018-09-19 13:17:19
Felicjan
Świetne torby, szybka dostawa. Polecam serdecznie!
5 / 5
2018-09-19 11:11:41
Oleg
Walizka jest taka jak w opisie. To był udany zakup.
5 / 5
2018-09-19 09:46:33
Ireneusz
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem, polecam.
4 / 5
2018-09-17 16:42:39
Donata
Bardzo dobra współpraca. Przesyłka dotarła szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-09-16 21:18:56
Kamila
rzetelne informacje nt produktu, torba porządna i wygodna .
5 / 5
2018-09-12 15:37:05
Hubert
Profesjonalnie, szybko, bez problemów.
5 / 5
2018-09-12 10:39:11
Karina
Fatalny kurier ale to nie wina dostawcy
5 / 5
2018-09-12 06:30:48
Bogna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-09-11 17:41:15
Kazimiera
Bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam. Towar zgodny z oczekiwaniami i zdjęciami.
4 / 5
2018-09-06 13:29:22
Henryka
Wysyłka szybka. Walizka bardzo ładna, niestety już po pierwszej podróży samolotem moja walizka wróciła bez jednego kółka :( Byłoby wspaniale jeśli tylko byłaby możliwość reklamacji z tego powodu...
5 / 5
2018-09-04 20:06:10
Zuzanna
Rewacyjny sprzedawca, szybka komunikacja i dostawą, towar dobrej jakości.
5 / 5
2018-09-04 14:36:20
Brunon
Zakupy przebiegły bez problemu, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-09-03 13:43:49
Wiesław
Polecam! Bardzo ładny plecak!
5 / 5
2018-09-01 08:30:19
Mikołaj
Szybka wysyłka, na bieżąco info o przesyłce, walizka wygląda świetnie!!!! Jest mega duża :)
5 / 5
2018-08-31 14:00:24
Klaudiusz
Bardzo dobry kontak błyskawiczna dostawa cały zakup bardzo sprawnie przeprowadzony. Dziękuje
4 / 5
2018-08-30 17:35:39
Longin
Wszystko ok, tylko brak informacji o statusie od firmy
5 / 5
2018-08-30 11:25:45
Olaf
Bardzo dobry sklep.Wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam
5 / 5
2018-08-29 08:06:18
Seweryn
Polecam. Dobry towar i szybka realizacja.
5 / 5
2018-08-28 22:01:05
Renia
Wszystko odbyło się płynnie i zgodnie z oczekiwaniami. Polecam. 5+
5 / 5
2018-08-28 14:32:16
Wioletta
Super, polecam, jestem pod wrażeniem :)
5 / 5
2018-08-25 23:06:57
Edyta
Szybka przesylka. Dobrze zapakowana.
5 / 5
2018-08-23 15:39:23
Aleksandra
Ekspresowa dostawa. Towar dostałam ma drugi dzień rano po ich zamówiwniu. Plecaki odpowiadały opisowi, wykonane z dbałością o szczegóły. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-08-22 18:29:44
Urszula
Jak najbardziej polecam!!! Dokonałam zakupu dwóch walizek, a po ok. tygodniu dokupiłam jeszcze dwie. Bez problemów i szybko. Towar dopiero będę testować na urlopie.
5 / 5
2018-08-17 08:00:42
Andrzej
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Towar zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2018-08-13 16:10:55
Małgorzata
Konkretne, porządne walizki w przystępnej cenie. Polecam.
5 / 5
2018-08-09 14:13:33
Aurelia
Polecam!!! Błyskawicznie załatwiona sprawa. No i bonus w postaci koła fortuny!!!!! Ja wygrałam darmową dostawę 😊 Dziękuję A. F.
5 / 5
2018-08-09 13:50:07
Józefina
Szybka wysylka, dobry kontakt. Produkt zgodny z opisem. Polecam

Rzetelne opinie o BAG-SHOP.PL