Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bagato.pl

Bagato.pl Opinie 5.0 (105)

Al. J. Piłsudskiego 6
62-700
Turek
600610100
opinie Bagato.pl
5.0
105
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-12-30 11:22:43
Radomir
Super profesjonalna obsluga i blyskawiczna wysylka pomimo okresu swiatecznego. Polecam
5 / 5
2019-10-11 00:11:50
Klemens
Same plusy: szybka realizacja, towar godny z opisem, przejrzysta strona, dobre zdjęcia produktu i sprawny proces zakupowy.
5 / 5
2019-10-10 16:00:47
Marian
Bez uwag - jeszcze nie otworzyłem paczki.
5 / 5
2019-10-10 15:42:26
Konstancja
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-06 11:19:47
Jolanta
Bardzo przydała mi się pomoc uprzejmej obsługi,za co jestem bardzo wdzięczna.Zakup był szybko zrealizowany.
4 / 5
2019-08-15 13:40:41
Anastazja
Ok, sklep skontaktowal sie w celu ustalenia daty wysylki. Jedyny mankament to to, ze kurier mimo podanego telefonu do odbiorcy - dzwonil do zamawiajacego informujac go o dostawie, w wyniku czego odbierajacy nie byl poinformowany o wizycie kuriera.Pozdr
5 / 5
2019-08-10 12:51:36
Bożena
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-30 14:02:18
Genowefa
Szybka wysyłka,towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-07-26 23:46:08
Eryka
szybko, profesjonalnie, wygodnie- polecam
5 / 5
2019-07-25 13:09:59
Luiza
Solidny sklep internetowy, jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-07-16 23:53:04
Ziemowit
Solidny sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-06-13 13:25:51
Aniela
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. W przypadku zwrotu, nie ma owlekania w czasie momentu rozpatrzenia i problemów ze zwrotem należności.
5 / 5
2019-06-07 18:28:02
Romana
Pełen profesjonalizm. Polecam
4 / 5
2019-06-07 12:38:49
Otylia
Prosty system zamawiania, w miarę dobrze działająca dostawa
5 / 5
2019-06-06 10:51:57
Łucja
Sklep godny polecenia. Informacje o statusie zamówienia, szybka realizacja, profesjonalna obsługa i wygodna forma płatności.
5 / 5
2019-04-18 16:05:24
Wiesława
Polecam wszystkim - wysyłka expres towar w 100% jak zamówiony.
5 / 5
2019-04-12 12:16:20
Ismena
Podobalo mi sie, ze pani zadzwonila i poinformowala, ze walizki ida z dwoch magazynow i zeby zostaly wyslanie w jednej paczce to potrwa to jeden dzien dluzej. Pelna profeska. Walizki odpowiedniej jakosci do ceny!
5 / 5
2019-04-10 03:21:55
Roma
Jest Firmą realizującą zamówienia zgodnie ze zleceniem profesjonalnie
5 / 5
2019-04-01 19:28:47
Arkadiusz
Zamowienie przebieglo bezproblemowo. Przesylka na czas, towar zgodny z oczekiwaniami. Konkretne informacje od chwili zamowienia
5 / 5
2019-03-08 11:23:27
Amelia
Bardzo szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-03-07 14:58:15
Anita
Sklep super,pełna informacja o wysyłce ,towar dobrze zapakowany-zgodny z opisem.Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-27 12:56:48
Cecylia
Super sklep. Szybko i sprawnie zrealizuje Twoje zamówienie.
5 / 5
2019-02-08 19:53:27
Albert
Gorąco polecam , rzetelny sprzedawca 😊
5 / 5
2019-02-08 11:31:28
Monika
Świetna firma, szybka przesyłka
5 / 5
2019-01-11 13:15:35
Ryszard
Bardzo sprawna obsługa zarówno zamówienia jak i zwrotu
5 / 5
2019-01-04 09:43:26
Waldemar
bardzo szybka realizacja... mile zaskoczony byłem..
5 / 5
2019-01-03 08:08:15
Dorota
Bardzo szybka obsługa (zakup miał miejsce 26.12, a wysyłka nastąpiła już 27.12), towar zgodny z zamówieniem, na pewno nie były to ostatnie zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-31 13:57:56
Ireneusz
Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie w gorącym okresie przedświątecznym
5 / 5
2018-12-21 17:35:23
Ada
jak na pierwszy raz jestem zadowolony i polecam sklep.
5 / 5
2018-12-14 16:01:03
Lesław
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2018-12-14 15:26:39
Hubert
Super sprzedający, b. dobry kontakt, szybka wysyłka, towar b. dobrej jakości, 100% satysfakcji. POLECAM
5 / 5
2018-12-04 09:36:23
Eleonora
Jestem zadowolony z przebiegu transakcji ,polecam sklep bagato.pl
5 / 5
2018-11-21 17:07:56
Kacper
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2018-10-30 10:55:14
Klementyna
Swietna obsluga. wszystko bardzo sprawnie!
5 / 5
2018-10-25 14:12:52
Dariusz
Super, towar dobrze zapakowany, paczka na bieżąco monitorowania.
5 / 5
2018-10-16 10:55:48
Filip
Bardzo profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2018-09-06 15:53:25
Gabriel
Towar zgodny z oczekiwaniami. Obsługa bez zarzutów. Polecam.
5 / 5
2018-08-24 07:18:19
Celestyn
Bardzo dobry sprzedawca. Produkt zgodny z opisem. Błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2018-08-09 10:40:23
Izabela
Bez zastrzezen. Bardzo dobry serwis - dodzwoniłam się bez problemu, a mila pani pouczyla mnie, jak otworzyć walizke z zaszyfrowanym zamkiem.
5 / 5
2018-08-02 10:51:00
Emilia
Super szybko, super informacje na bieżąco, wszystko w najlepszym porządku. Jakbym miał się jednak na sile czegos przyczepić to..... nie mam czego.
5 / 5
2018-07-26 11:31:30
Eligiusz
Wspaniała obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-07-20 10:47:27
Stanisław
wszystko w samych superlatywach
5 / 5
2018-07-05 11:11:13
Nastazja
Rewelacja!! Mogę polecić w 100%
5 / 5
2018-06-08 12:41:05
Natasza
Polecam. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2018-05-29 09:26:16
Wacław
Super. Towar zgodny z zamowieniem. Kurier dostarczyl nastepnego dnia. Polecam sklep!
5 / 5
2018-05-18 13:57:38
Krystyna
Duży wybór walizek w dobrych cenach. Zamówienie zrealizowane bardzo profesjonalnie, byłam informowana o każdym etapie, a walizka została wysłana jeszcze tego samego dnia. Polecam :)
5 / 5
2018-05-17 09:49:01
Jerzy
Świetny sklep, bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona z walizki.
5 / 5
2018-05-11 12:46:10
Cyprian
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-08 19:42:43
Kornelia
bardzo zadowolony ze sklepu, rzetelny, solidny, uczciwy - w przyszłości z przyjemnością powrócę :) no i bardzo dobry kontakt e-mailowy
5 / 5
2018-05-06 16:02:42
Izydor
Profesjonalna, sprawna obsługa
5 / 5
2018-04-18 15:22:21
Cecylia
SUPER................................................
5 / 5
2018-04-11 12:36:03
Liliana
Dobry sklep. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2018-04-11 09:33:25
Justyna
Bardzo sprawne zakupy. Polecam
5 / 5
2018-03-28 10:34:32
Celestyna
Błyskawiczna realizacja zamówienia. jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2018-03-12 17:26:57
Aga
Szybko, to co chciałem. Jestem zadowolony.
5 / 5
2018-03-07 12:43:53
Sylwester
Bardzo porządna firma. Informacje o towarze, oraz o dacie dostawy dokładne. Towar bardzo dobrze zapakowany. Myślę że to wystarczy aby nadal korzystać z zakupu u tego dostawcy.
5 / 5
2018-03-06 20:31:40
Łukasz
Sklep zasługuje na najwyższą ocenę!
5 / 5
2018-02-28 11:44:16
Eligiusz
wspaniała obsługa .natychmiastowa dostawa
5 / 5
2018-02-24 11:18:19
Faustyna
Super sklep!!! Atrakcyjne ceny walizek, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt (na bieżąco informacja o realizacji zakupów). GORĄCO POLECAM!!!
5 / 5
2018-02-23 13:52:45
Inga
towar w idealnym stanie i taki jak zamówiłem
5 / 5
2018-02-08 14:21:06
Aga
sklep na 102 :) przed południem zamówienie... a rano już towar w domku.... byłam mile zaskoczona...
5 / 5
2018-01-17 18:39:56
Karina
Kompetentna obsługa. Polecam !
5 / 5
2018-01-17 18:19:41
Gabriela
Asortyment na wysokim poziomie, bardzo korzystne ceny i błyskawiczna obsługa.
5 / 5
2018-01-10 10:31:03
Matylda
Bardzo sprawna realizacja zamówienia z pełną informacją o jego poszczególnych etapach
5 / 5
2018-01-04 12:58:33
Edyta
Towar zgodny z opisem, zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniami. Pomimo gorącego okresu świątecznego dostarczony na czas.
5 / 5
2017-12-30 06:32:00
Gracjan
Wszystko zrealizowano na 5+szczerze polecam!
5 / 5
2017-12-22 12:09:26
Julita
Bardzo profesjonalna obsługa, na bieżąco byłam informowana o etapach zamóienia.
5 / 5
2017-12-20 12:59:21
Diana
Wszystko bez zarzutów. Sprzedawca bardzo profesionalny i szybki!
5 / 5
2017-12-13 11:47:25
Karolina
Bardzo dobra obsługa. Polecam. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-12-01 00:51:45
Błażej
Sklep godny polecenia. Jestem zadowolona.
5 / 5
2017-11-29 09:56:42
Żaneta
Wspaniały sklep, zarówno cenowo jak i z dostawą. W gorącym okresie przedświątecznym paczka dotarła już nandrugi dzień.Brawo!
5 / 5
2017-11-20 09:14:56
Fryderyka
Kolejny zakup i ponownie pełne zadowolenie. Torbę zamówiłam w czwartek a miałam ją w domu w sobotę (paczkomat). Sklep często ma fantastyczne obniżki, warto zaglądać.
5 / 5
2017-11-14 10:37:30
Zbyszko
Zdecydowanie polecam! Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2017-10-27 10:37:33
Olga
Elegancko. :) Szybko tanio i wygodnie.
5 / 5
2017-10-18 11:18:01
Irmina
Super! Zamówienie złożone w niedziele w nocy w poniedziałek było zapakowane i wysłane, odebrałam w środę wszystko zgodne z opisem. Polecam :)
5 / 5
2017-10-13 10:33:35
Dominik
profesjonalna obsługa zamowienia
5 / 5
2017-10-02 14:26:01
Wincenty
Produkt o dobrej jakości i wyglądzie.
5 / 5
2017-10-01 18:40:20
Rozalia
Porządny sklep,wzorowe traktowanie klienta.
5 / 5
2017-09-28 10:03:45
Emanuel
Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, bez uwag.
5 / 5
2017-09-14 23:17:10
Elżbieta
Zakupy przez bagato.pl oceniam bardzo dobrze. Transakcja przebiegła bez zarzutu, paczka zostałą bardzo szybko wysłana i dostarczona. Zakupiony produkt odpowiadał opisowi na stronie.
5 / 5
2017-09-13 17:26:16
Wioletta
Bardzo dobra realizacja zamówienia. Sprzęt zgodny z wystawionym produktem na stronie sklepi.
5 / 5
2017-09-04 21:41:30
Weronika
super szybka reakcja, przesyłka była w domu po 2 dniach i cały czas dostawałam informację na jakim etapie jest wysyłka, super szybko i sprawnie, polecam
5 / 5
2017-08-17 14:24:40
Ada
Jestem bardzo zadowolona i dziękuję za szybkie i sprawne zakupy
5 / 5
2017-08-16 11:33:45
Ernest
Sprawnie szybko polecam gorąco rzadnych problemów
5 / 5
2017-08-16 10:54:14
Stefania
Zakupiłam w sklepie bagato.pl walizkę- jestem z niej bardzo zadowolona! Samo zamówienie również zostało szybko zrealizowane. Polecam :)
5 / 5
2017-08-06 12:24:10
Władysław
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, na każdym etapie realizacji była przesyłana wiadomość mailowa z informacją o aktualnym stanie. Walizka zapakowana porządnie, cena korzystna.
5 / 5
2017-07-28 12:53:50
Marian
Solidny i terminowy. Szybko i sprawnie udzielono mi porady przy wyborze towaru. Polecam.
5 / 5
2017-07-18 11:23:13
Jerzy
Bardzo sprawnie działający sklep.
5 / 5
2017-07-17 10:14:28
Wojciech
polecam! szybko i sprawnie :-)
5 / 5
2017-07-16 08:11:42
Fryderyk
Serdecznie polecam, na pewno nie raz wrócę.
5 / 5
2017-06-21 12:44:31
Natasza
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2017-06-16 14:46:02
Igor
Rewelacja pod każdym względem.
5 / 5
2017-06-03 13:21:03
Mieczysław
Cudowni!;)Polecam! Blyskawiczna przesylka, mila obsluga i towar zgodny z opisem.!;)
5 / 5
2017-05-30 19:02:40
Bogna
bez uwag, choć myślałam, że będzie szybciej
5 / 5
2017-05-07 21:05:39
Cecylia
Polecam. Kupiłam torebkę. Wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2017-05-07 17:53:27
Dymitr
Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-04-26 11:42:26
Edward
Bardzo dobrze,sprawnie bez problemów
5 / 5
2017-04-25 15:02:43
Karol
Rzetelnie sprawnie bardzo szybko
4 / 5
2017-03-13 13:06:22
Józefina
Towar zgodny. Jestem zadowolony
5 / 5
2017-03-06 12:23:07
Antoni
Super ekspresowe zakupy. Polecam!!!
5 / 5
2017-01-29 10:23:03
Henryka
Szybka przesyłka dobry kontakt ze sklepem, polecam.
5 / 5
2016-12-27 20:11:16
Regina
Stuprocentowa rzetelność, pełen profesjonalizm i życzliwość - absolutnie szczerze polecam sklep Bagato! Zgodnie z życzeniem (mimo gorącego okresu zakupowego) zostałam poinformowana o sprowadzeniu i dostępności produktu, na którego zamówieniu bardzo zależało mi przed świętami, wysyłkę błyskawicznie zrealizowano, a kiedy okazało się, że pudełko, w którym znajdował się zamówiony portfel, zostało uszkodzone podczas transportu, natychmiast po zgłoszeniu przeze mnie tego faktu zorganizowano zastępczo równie eleganckie opakowanie. Wszystko dotarło na czas. Jestem pod wrażeniem przemiłej i niezwykle sprawnej obsługi, jak również bardzo wdzięczna za wyrozumiałość i okazane mi zaufanie. Oczywiście nie podlegają dyskusji także atrakcyjny asortyment i takież ceny, ale one są tylko idealnym dopełnieniem sklepu w tak przyjaznym kształcie, w jakim tworzą go konkretni ludzie. Gratuluję, pozdrawiam; serdecznie polecam!
5 / 5
2016-12-19 11:43:17
Kacper
Sprawnie, szybko i profesjonalnie - polecam
5 / 5
2016-12-15 08:58:40
Kacper
Realizacja zamówienia bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-11-22 08:40:32
Jarosław
Szybka dostawa Towar zgodny z zamówieniem Polecam

Rzetelne opinie o Bagato.pl