Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bagazownia.pl

Bagazownia.pl Opinie 4.3 (363)

Plażowa 15
83-010
Straszyn
58 682-03-82
opinie Bagazownia.pl
4.3
363
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-05-10 08:32:50
Kacper
Omijać. Brak towaru, który rzekomo jest dostępny.
5 / 5
2020-02-21 11:01:27
Dominika
Super obsługa, szybka i sprawna
5 / 5
2020-02-21 08:07:58
Jerzy
Profesjonalny sprzedawca. Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2020-02-20 08:18:54
Aga
Szybko, sprawnie i profesjonalnie przebiegła transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniami. Z czystym sumieniem polecam sklep.
5 / 5
2020-02-19 20:55:28
Eligiusz
Produkt odpowiadał takiemu jak wybrałam.
5 / 5
2020-02-18 09:09:14
Marcin
Wszystko sprawnie i zgodnie z ofertą
4 / 5
2020-02-13 21:49:51
Izabela
Sprzedawca kompetentny, pomocny. Musiałam poczekać na produkt, gdyż brakowało go w magazynie. Zakupy udane. Polecam
5 / 5
2020-02-12 16:50:28
Longin
Szybko i sprawnie, przystępne ceny.
4 / 5
2020-02-10 15:44:17
Bartosz
Duża parasolka trochę mnie rozczarowała ... ponieważ po złożeniu parasolki krople deszczu lecą do jej wnętrza ... i przy ponownym otworzeniu jest mokra od środka
5 / 5
2020-02-10 11:48:06
Inga
Sprawnie szybko i zgodnie z ofertą
1 / 5
2020-02-07 15:05:41
Alberta
Kontakt dostateczny, oferowanego towaru brak na stanie, mylne informacje dotyczące wysyłki towaru.
5 / 5
2020-02-07 12:51:50
Joanna
Kontakt z firmą bardzo dobry. Szybka wysyłka. Walizka cudna 😁
3 / 5
2020-02-04 16:17:30
Sławomir
Towar zgodny z opisem, mógł by być lepiej wykonany i wytrzymalszy
5 / 5
2020-02-02 21:19:21
Jadwiga
Towar zgodny z opisem ,ekspresowa wysyłka polecam sprzedającego.
2 / 5
2020-02-01 13:17:42
Oliwia
Otrzymałam walizkę innej firmy niż zamawiałam z gwarancją 2 letnią zamiast 25 letnią, wysłana z opóźnieniem
5 / 5
2020-02-01 09:00:33
Anastazja
Dobry kontakt ze sprzedawcą.A walizka super jak to AMERICAN TOURISTER SOUNDBOX
1 / 5
2020-01-31 19:39:46
Gabriel
brak możliwości skierownia przesyłki do paczkomatu na etapie zamawiania lub dostarczania przesyłki - jedynie po kontakcie tel ze sklepem, uwaga zapisana w polu "uwagi dla kuriera" nie była widoczna dla pracowników sklepu
5 / 5
2020-01-31 14:25:34
Magda
Zakupiona walizka jest świetnej jakości, Po dokonaniu zakupu wypatrzyłam dodatkowy rabat, który po bardzo miłej rozmowie telefonicznej został doliczony do mojego zamówienia a różnice zwrócono mi na konto.
5 / 5
2020-01-31 11:02:46
Eugenia
Super szynka wysyłka, towar bez zarzutu
5 / 5
2020-01-30 18:21:09
Alfred
Walizka w świetnej cenie i dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-30 10:55:13
Jędrzej
szybko i sprawnie; kontakt email i wyjaśnienie dot. terminu dostawy szybko i rzeczowo; towar w 100% odpowiada opisowi i zamieszczonym zdjęciom
5 / 5
2020-01-29 14:05:13
Klaudia
Kontakt bardzo dobry, a zakup i wspaniały. Jest m zadowolona z wszystkiego. 👍👏
5 / 5
2020-01-29 10:32:07
Renata
Wysyłka i kontakt bezproblemowy. Wszystko było zgodne z tym, co zostało napisane na stronie sprzedawcy.
5 / 5
2020-01-28 20:59:46
Bolesław
Zamówienie dotarło bardzo szybko, towar zgadzał się z opisem i spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam sklep.
5 / 5
2020-01-28 15:45:09
Kamila
Otrzymałam to co zamówiłam szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-28 12:53:01
Iwona
Perferkcyjnie!!! Moje pierwsze zakupy i na pewno nie ostatnie. Obsługa życzliwa, pomocna i bardzo profesjonalna. Na moja prosbe o trzymałam towar wczesniej niz to wynikalo z informacji po złozeniu zamównienia. Dziekuje bardzo!!!
5 / 5
2020-01-27 12:32:52
Romuald
Dziękuję wszystko jest w porządku
5 / 5
2020-01-25 14:31:30
Judyta
Polecam walizka bardzo ladna i solidna
4 / 5
2020-01-23 21:58:18
Ksenia
Ogólna ocena za całość byłaby wyższa jednak
5 / 5
2020-01-23 12:39:22
Agnieszka
Walizki Puccini Stocholm duża i kabinowa.
1 / 5
2020-01-23 11:13:19
Arleta
Zamówiony towar dostał nr przesyłki, nr nadania od kuriera a po kliku dniach okazało się ze na koncie pojawiła się informacja, że brak towaru na magazynie, bez żadnej informacji na mail itp. Czekaliśmy na przesyłkę nieświadomi, że jej nie będzie. Zamówienie anulowano.
4 / 5
2020-01-23 07:30:30
Emanuel
Bardzo fajny asortyment w dobrej cenie.
4 / 5
2020-01-22 17:57:27
Eryk
Otrzymałem walizkę dopiero po ponownym kontakcie z firmą.
5 / 5
2020-01-22 17:20:55
Manuela
Wszystko zgodne z opisem,jak najbardziej jestem zadowolona .Polecam.
5 / 5
2020-01-22 17:20:50
Zbigniew
Wszystko bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 10:22:43
Ida
Jest ok, zakupione walizki spełniają moje wymagania, ich użytkowanie będę mogła ocenić dopiero za 2 miesiące. Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-20 16:06:59
Kornelia
Polecam sprzedającego, wszystko ok.
4 / 5
2020-01-20 14:49:55
Stefan
Zakupy robiłem w tym sklepie pierwszy raz. Wystąpił mały problem (nie z mojej winy) , który bardzo szybko i sprawnie został rozwiązany przez sklep.
5 / 5
2020-01-20 11:45:15
Rozalia
Rewelacyjny sklep. Zamówiłam już towar kolejny raz i zawsze jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-20 11:07:11
Marlena
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2020-01-19 00:47:27
Liliana
sklep rzetelny, jak nie było zamówionego towaru zaproponowano mi droższy towar po cenie z zamówienia.
5 / 5
2020-01-17 20:25:44
Radosław
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Polecam
3 / 5
2020-01-17 17:29:48
Sylwester
Produkty które zamówiłam okazały się niedostępne, zgodziłem się wymienić na inne
1 / 5
2020-01-17 15:05:04
Gustawa
Fatalnie ani zamówienia ani pieniędzy
5 / 5
2020-01-17 15:04:43
Wincenty
Bardzo dobra zważywszy na wolne dni
5 / 5
2020-01-16 19:52:07
Ernest
Jestem bardzo zadowolona, polecę innym sklep,
4 / 5
2020-01-16 18:50:47
Leon
Profesjonaliści od początku do samego końca! Dziękuję!
5 / 5
2020-01-15 22:58:15
Bożena
polecam zakupy z bagażownia.pl
4 / 5
2020-01-15 19:57:44
Marcelina
Portfel nie zgadzał się zamówieniem - informacje dla Służb Bezpieczeństwa ( Aliens ) > wszystko ok [ Bayonne ] pamiętam dobrze , według ustaleń przez Aliens . Dziękuje firmie Bagażownia za produkt dobrej jakości . z poważaniem Marcin Pater tel - 785644246
5 / 5
2020-01-15 13:42:48
Sławomira
Błyskawiczna dostawa. Produkt zgodny z opisem
4 / 5
2020-01-14 15:15:34
Seweryn
Mimo, że brakło zamówionego towaru, to zaproponowano mi inny, który spełnił moje oczekiwania. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-14 12:54:29
Malwina
Przyzwoity sklep. Trochę długo czeka się na zamówiony towar, ale towar jest dobrej jakości, warty swej ceny.
5 / 5
2020-01-13 22:05:05
Liliana
Towar zgodny z opisem. Wysoka jakość. Realizacja w deklarowanym przez sklep terminie.
5 / 5
2020-01-13 12:38:34
Włodzimierz
Polecam, sprawnie, szybko i zgodnie z zamowieniem
3 / 5
2020-01-12 01:01:31
Patryk
Fajne walizy,ale dostawa to masakra
5 / 5
2020-01-08 16:50:14
Wiesław
Bardzo miła, profesjonalna, szybka obsługa. Zależało mi żeby otrzymać towar możliwie jak najszybciej bo plecak który kupiłem był mi potrzebny na wyjazd, pomimo że był okres między świąteczny tuż przed końcem roku to moje zamówienie zostało zrealizowano błyskawicznie (30 grudnia złożyłem zamówienie 31 grudnia odebrałem przesyłkę). Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-07 21:01:48
Kinga
Dostarczenie trwało długo, ale byłam uprzedzona, dobry kontakt
5 / 5
2020-01-07 20:46:00
Anastazja
Solidna firma. Szybko i sprawnie. Drugi raz skorzystałam z oferty sklepu i nie zawiodłam się
4 / 5
2020-01-07 12:41:17
Adam
Długi czas oczekiwania, niestety prezent doszedł po świętach
1 / 5
2020-01-07 08:07:29
Wincenty
Po Świętach napisali, że wysłali SMS z informacją o braku towaru. Nic takiego nie miało miejsca. Rozczarowanie pod choinką!
5 / 5
2020-01-05 22:19:42
Liliana
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-05 11:38:51
Arnold
Wszystko było ok, tylko było lekkie opóźnienie z doborem zamówienia. Jednakże towar zgodny z opisem. POLECAM i Powrócę do sklepu.
5 / 5
2020-01-04 15:05:29
Patryk
Walizka solidna ładnie wykonana bardzo ladna
5 / 5
2020-01-04 07:36:39
Marcelina
kupuję już kolejny raz, szybko i sprawnie
1 / 5
2020-01-03 21:20:48
Ksenia
Jestem rozczarowana zamówiłam długopisy Parker tydzień temu nie dostałam maila z potwierdzeniem zamówienia co daje mi dużo do myślenia zwykle przesyłki przychodzą w ciągu dwóch dni a tu nic. Nie wygląda to dobrze. Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-03 16:23:46
Władysława
Jestem zadowolona ze zrealizowanego zamówienia-to był trafny wybór.
5 / 5
2020-01-02 17:11:05
Władysława
Dostawa sprawna i szybka. Polecam sklep.
4 / 5
2020-01-02 14:55:26
Julita
Szybka i sprawna realizacja zamówienia, a towar zgodny ze zdjęciem. Jedynym minusem było opakowanie, które dotarło do mnie w złym stanie i nie nadawało się do bezpośredniego owinięcia w papier prezentowy. Trudno stwierdzić, czy paczka została zgnieciona w trakcie transportu, czy pudełko było naruszone wcześniej. Na pewno jakość pudełka była wątpliwa. Nie dało się stwierdzić uszkodzenia przy odbiorze przesyłki, gdyż folia w którą paczka była owinięta była nienaruszona.
5 / 5
2020-01-01 14:47:51
Tomasz
Zamówienie robiłem w czasie świąt, tak, że termin dostawy nie miał większego znaczenia, ale jak na ten okres, przesyłkę otrzymałem bardzo szybko. Polecam, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-31 08:17:07
Sławomir
Wszystko O.K. Zakupiony portfel spełnia moje oczekiwania . Jest elegancki, solidnie wykonany i funkcjonalny. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-31 06:37:56
Bernard
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Walizkę otrzymałem na drugi dzień po złożeniu zamówienia.Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-30 13:02:19
Lech
Szybko, sprawnie,bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-28 14:30:24
Michalina
Polecam! Poza tym bardzo miły kontakt telefoniczny
5 / 5
2019-12-27 22:11:31
Apolonia
Przejrzysta strona, łatwość w składaniu zamówień, szybka wysyłka
4 / 5
2019-12-27 20:46:23
Natasza
polecam,tylko czas oczekiwania trochę za długi,termin dostawy przesuwany dwukrotnie za to minus
5 / 5
2019-12-27 20:30:02
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-12-27 15:41:22
Renia
Bardzo szybko i zaskakująco sprawnie byłam mile zaskoczona
5 / 5
2019-12-27 15:08:56
Beata
Zamawiałam w środę w czwartek dostałam smsa,że paczka czeka w paczkomacie.bardzo szybka wysyłka jestem bardzo zadowolona.polececam
3 / 5
2019-12-27 14:23:59
Antonina
Sklep, który nie aktualizuje swojego asortymentu na bieżąco. Dwukrotnie dostałam informację, że jednak nie ma na stanie zamówionego przeze mnie towaru.
5 / 5
2019-12-27 13:28:21
Maksym
Torebka dobrej jakości w przystępnej cenie. Polecam.
5 / 5
2019-12-25 21:53:36
Lilianna
Super obsługa dobry kontakt szybka reakcja
5 / 5
2019-12-25 14:03:33
Aldona
Szybka realizacja zamówienia w trudnym okresie przedświątecznym. Towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem.
4 / 5
2019-12-24 07:33:55
Katarzyna
Sklep ok. realizacja zamówienia również o czasie , towar zgodny z opisem w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu.
3 / 5
2019-12-23 11:08:42
Janusz
Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, jednak opis produktu na stronie sklepu lekko mija się z prawdą. Produkt nie był opakowany w ;jak to sprzedawca pisał; eleganckie pudełko tekturowe, a był wciśnięty w za mały worek szmaciany niskiej jakości i zupełnie innej firmy, Produkt nie jest oryginalny a produkowany w chinach, jest to ewidentnie podróbka. Wykonany faktycznie ze skóry.
4 / 5
2019-12-23 02:41:13
Feliks
Będę polecać chociaż było małe ale.
4 / 5
2019-12-22 22:44:54
Sonia
Sklep bagazownia.pl przy zakupie obiecywał wysyłkę towaru po 10 dniach i tego terminu dotrzymał. Takiego czasu bym oczekiwał, gdyby walizka była produkowana specjalnie na moje zamówienie, a nie gdy wybieram popularny model.
5 / 5
2019-12-22 11:14:14
Diana
sprawne zakupy, dobry kontakt - polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2019-12-21 21:17:45
Juliusz
Skiep godny polecenia. Szybka wysyłka , transakcja przebiegła bezproblemowo.
1 / 5
2019-12-21 14:07:42
Zuzanna
Miał być prezent na gwiazdkę
5 / 5
2019-12-20 23:06:32
Wincenty
Sprawna obsług,szybka dostawa,towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-20 20:55:00
Grażyna
Świetnie, szybko, profesjonalnie
5 / 5
2019-12-20 19:40:31
Klara
Rewelacyjnie szybka dostawa, wszytsko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-20 18:31:34
Zygfryd
Szybko bez problemu towar zgodny z opisem brak problemu z zakupami.Super
5 / 5
2019-12-20 17:41:24
Remigiusz
Realizacja zamowienia przebiegła bezproblemowo.
1 / 5
2019-12-20 17:20:17
Marlena
Oferowali towar w kolorze, którego jak się potem okazało, nie mieli.
5 / 5
2019-12-20 16:09:24
Sofia
Szybko i sprawnie bez problemu
5 / 5
2019-12-20 16:09:06
Elżbieta
Kilka dni trzeba było poczekać, ale przesyłka doszła cała , zapakowana i piękna!
4 / 5
2019-12-20 14:06:20
Roksana
Łatwa w obsłudze strona, dobrej jakości towar, bezproblemowa obsługa klienta. Polecam,
5 / 5
2019-12-19 10:00:24
Stefania
Super sklep polecam terminowi i rzetelni
5 / 5
2019-12-18 14:10:54
Krzysztof
Polecam. Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-18 13:19:16
Angelika
Polecam, profesjonalna obsługa, jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-17 17:09:59
Donata
Polecam sprzedawcę, realizacja sprawna, zgodna z zamówieniem.
1 / 5
2019-12-17 14:41:06
Olaf
Twa tygodnie czekania na paczke..... żenada..... nie polecam, zagubiona paczka, brak informacji :(
4 / 5
2019-12-17 12:57:38
Liwia
Przystępne i konkurencyjne ceny (w czasie promocji), a produkty oryginalne i w szerokiej palecie do wyboru. Polecam!
1 / 5
2019-12-17 11:27:33
Olga
Otrzymany towar jest niezgodny z zamówieniem, długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
5 / 5
2019-12-17 09:46:42
Marta
Polecam , szybko, sprawnie, jedna opłata za dwie duże walizki - super!
5 / 5
2019-12-17 07:47:31
Anita
Bardzo fajnie, choć szkoda że na stronie były dostępne kolory których fizycznie nie było, po złożeniu zmówienia musiałam wybrać inny kolor.
1 / 5
2019-12-16 12:56:38
Wera
Próbowałam wcześniej kupić kosmetyczkę dwa razy - w innych kolorach, ale Bagażownia mnie skutecznie przerobiła. Za pierwszym razem napisali, że nie mogą mi sprzedać w cenie promocyjnej, bo się pomylili i od razu na stronie podnieśli cenę, za drugim razem napisali, że sobie sama anulowałam zamówienie i też ekspresowo podnieśli cenę. Za trzecim razem się udało. Kupiłam kosmetyczkę w cenie promocyjnej, co prawda nie w takim kolorze jak pierwotnie chciałam, ale jest całkiem niezła. Niesmak jednak pozostał. TAK NIE TRAKTUJE SIĘ KLIENTA - nawet takiego za 59 zł.
1 / 5
2019-12-16 12:45:07
Bogna
Porażka. Już wystawiłam wcześniej opinię, ale chyba się nie spodobała, bo nigdzie jej nie ma, a ja już nie mam siły pisać ponownie. Powiem tylko jedno - kompletne lekceważenie klienta.
5 / 5
2019-12-16 12:05:52
Wera
Jestem zadowolony transakcja przebiegła pomyslnie
5 / 5
2019-12-15 18:21:49
Agnieszka
Długi czas oczekiwania na przesyłkę ale produkt bardzo wysokiej jakości i wrto było czekać.
5 / 5
2019-12-15 16:43:40
Piotr
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zamówiona walizka bardzo mi się podoba. Myślę że posłuży bardzo długo.
1 / 5
2019-12-15 13:16:41
Stefan
Sprzedają cos czego nie mają na magazynie. Tym samym wprowadzają klienta w błąd.
1 / 5
2019-12-15 12:03:25
Longin
Nie polecam, proponują dostawę prezentu na gwiazdkę w styczniu. Lipaaaaaaaa.
1 / 5
2019-12-15 09:28:35
Zdzisław
DRAMAT ... na stronie informacja że termin realizacji 10dni. Zamówiłem dlatego pod koniec listopada. 14 grudnia wysłałem wiadomość co się dzieje z moją paczką, to dostałem wiadomość że mają opóźnienia i do 30 grudnia dojdzie paczka, która jest prezentem na święta !!!! Ewidentnie obracają cudzymi pieniędzmi ... nie polecam, odradzam, a fuuuuu!!!!!!! Masakra
3 / 5
2019-12-14 20:52:58
Julita
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę (nadana w poniedziałek trafiła do paczkomatu w czwartek późnym wieczorem)
5 / 5
2019-12-13 20:10:06
Oliwier
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-13 16:31:50
Daniela
Pierwsza walizka byla zepsuta, ale bez problemu nastepnego dnia przyslali druga i kurier wrzial zesputa ze soba!
1 / 5
2019-12-13 16:01:10
Tymon
Masakra szkoda czasu na zakupy w tym sklepie. Zadnej informacji ze strony sklepu nawet na e-maile nie potrafia odpisac. ODRADZAM
3 / 5
2019-12-13 14:00:31
Zenon
Przesłany towar nie zgodny z zamówieniem, ale wykonanie reklamacji błyskawiczne.
5 / 5
2019-12-13 13:44:13
Krystian
Zakupy bez problemów, obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-12-13 13:24:50
Arleta
All ok. Delivered on the date as specified on the website.
1 / 5
2019-12-12 20:30:27
Natalia
Reklamują produkty, których nie mają w ofercie.
5 / 5
2019-12-12 13:47:54
Bogdana
Świetna obsługa, szybko odpowiedają na pytania zarówno drogą mailową jak i przez FB.
5 / 5
2019-12-11 23:31:25
Aldona
Bardzo dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-11 11:59:22
Marina
Wszystko ok czasami trzeba jednak trzeba wykonać telefon system wyrzuca zamówienie z nieznanych przyczyn ogólnie super 👌
5 / 5
2019-12-10 10:33:18
Izyda
Walizka była u mnie 24h po zamówieniu. Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem na stronie internetowej. 5/5!
2 / 5
2019-12-10 07:41:52
Henryka
nie otrzymałam towaru ani informacji czy i kiedy dostsne zamówiony towar. na stronie zamówienie ma status od 9 dni - w trakcie kompletowania zamówienia. na odpowiedz sklep nie ma czasu ale na wyslanie zapytania o opinie towaru/sklepu znalazl czas
5 / 5
2019-12-09 21:38:33
Mateusz
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2019-12-09 17:04:07
Marta
Sklep posiada szeroki asortyment i atrakcyjne ceny. Realizacja była błyskawiczna (24 h).
5 / 5
2019-12-09 15:43:47
Karina
Jestem zadowolona. Kupiłam mały portfel, do małej torebki. Dokładnie takiego szukałam.
5 / 5
2019-12-07 20:38:18
Franciszek
Bardzo solidne podejście do klienta na każdym etapie zamówienia
3 / 5
2019-12-07 11:13:09
Anastazja
Torba śmierdzi plastikiem, poza tym jechała ponad tydzień.
5 / 5
2019-12-07 05:48:14
Laura
Oceniam sklep bardzo dobrze, bardzo szybko otrzyma łam zamówiony towar mimo, że zamawialam w czasie weekendu
5 / 5
2019-12-06 17:00:12
Aniela
udane zakupy. Spory wybór walizek.
5 / 5
2019-12-06 15:30:52
Arnold
Dobry towar za dobrą cenę. Polecam innym.
5 / 5
2019-12-06 14:43:46
Janusz
Wszystko szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-06 13:22:20
Konstanty
Wszystko w najlepszym porządku.
3 / 5
2019-12-06 13:18:52
Leszek
30.11 złożone zamówienie, 5.12 (4 dzień roboczy) mail a w treści "...właśnie kompletujemy produkty do Twojego zamówienia.." , to tak trochę jakby ... wolno?! 6.12 mail z prośbą o ocenę sklepu? Śmiech....
1 / 5
2019-12-06 13:08:22
Kacper
Termin oczekiwania nawet na informację na temat niezrealizowanego do tej pory zamówienia, nie mówiąc już o samym zamówieniu poniżej wszelkiej krytyki.
5 / 5
2019-12-06 12:48:01
Ludmiła
To mój kolejny zakup w bagażowni.pl. Szeroka oferta. Towar dobrej jakości, szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-06 12:39:49
Renata
Długo się czeka, ale jest taka Informacja. Poza tym bez problemu
5 / 5
2019-12-05 17:32:39
Radomir
dobra firma,tansza od allegro w tym przypadku wliczajac koszty wysylki
1 / 5
2019-12-05 14:13:56
Izabela
Niestety musiałam po 15 dniach roboczych anulować zamówienie bo nie dostarczono towaru do sklepu i nie wiadomo kiedy będzie. Żadnej informacji, telefonu, maila. Musiałam sama dowiadywać się o status zamówienia. Nie polecam. W innym sklepie zamówiłam tę samą walizkę i została wysłana natychmiast
1 / 5
2019-12-05 13:28:30
Kornel
Beznadzieja. Nie polecam. Wyraźnie liczy się tylko pieniądz a nie człowiek.
5 / 5
2019-12-05 13:06:44
Jerzy
Wszystko przebiegło tak jak powinno czyli otrzymałem zamówienie
5 / 5
2019-12-04 16:08:47
Sofia
Bardzo profesjonalnie, szybko i sprawnie
4 / 5
2019-12-04 14:20:44
Donata
Starają się ale zawsze może być lepiej.
5 / 5
2019-12-04 14:18:55
Roma
Szybka, sprawna dostawa, walizka identyczna jak na załączonych zdjęciach, cenowo wypada bardzo dobrze względem jakości. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-12-03 15:28:16
Irena
Przejrzysta strona, dużo dobrych towarów
4 / 5
2019-12-03 14:14:15
Emanuela
Prędkość dostarczenia zamówienia, stosunek jakości do ceny - naprawdę super! Jednak minusem było to, że moim zdaniem na stronie znajdowało się zbyt mało zdjęć produktu, co z kolei sprawiło, że nie do końca byłam świadoma wszystkich jego cech.
3 / 5
2019-12-03 13:06:40
Aniela
Zapomniano spakować moje zamówienie
5 / 5
2019-11-30 12:20:25
Genowefa
Towar zgodny ze zdjęciem (opis wyglądu walizki nieco mylący, w opisie było czarno biała podczas gdy na zdjęciu i w rzeczywistości pojawia się również kolor niebieski), towar szybko dostarczony. To mój pierwszy zakup w tym sklepie ale, jeżeli będzie taka potrzeba, to chętnie tu wrócę.
5 / 5
2019-11-29 16:58:05
Walenty
Super torba bardzo dobre wykonanie pojemna Polecam
5 / 5
2019-11-29 12:10:00
Lucyna
Realizacja zamówienia perfekcyjna
4 / 5
2019-11-29 11:58:50
Ludwik
Spodziewałem się szybszej dostawy
5 / 5
2019-11-29 11:04:26
Zygfryd
Bardzo dobrze. Super sprzedawca, konkretna, fachowa I szybka obsluga klienta. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-11-28 20:23:17
Herbert
Sklep jest super, po prostu super
2 / 5
2019-11-27 23:19:11
Regina
Po co mnie prosicie o opinie. Na zamowiony towaru czekam juz ponad dobry tydzien. Zamowienie zlozone 20. 11. Niby wyslane 21. 11. Po moim telefonie telefonie do firmy 26.11 godz.16.00 dostaje meila 21.30, ze zostało właśnie wysłane dotrze prawdopodobnie 27.11. DO TEJ PORY NIE MA . O co tu chodzi? Co za firma. MASAKRA
5 / 5
2019-11-27 22:09:58
Amelia
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2019-11-27 21:26:05
Renia
Solidna firma , informacje otrzymywałam na bieżąco,jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej firmie.
5 / 5
2019-11-27 17:48:59
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Na bieżąco byłam informowana o etapach przesyłki.
5 / 5
2019-11-27 14:41:07
Władysław
Bardzo miła współpraca. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2019-11-27 13:59:43
Małgorzata
Świetna organizacja, rzetelna informacja
3 / 5
2019-11-27 09:57:50
Ismena
Zamówiłam kosmetyczkę, która w sklepie była wyceniona na 59 zł. Przyjęto moje zamówienie, po czym następnego dnia dostałam informację, że wystąpił błąd w systemie i kosmetyczka kosztuje 134 zł, w związku z czym sklep nie może zrealizować mojego zamówienia. Zamówiłam wtedy kosmetyczkę tego samego rodzaju, ale innego koloru, również wycenioną w sklepie na 59 zł i tu też rozczarowanie. Sklep przysłał informację, że sama sobie anulowałam zamówienie i od razu zmienił na stronie cenę kosmetyczki na 134 zł. Zamówiłam więc trzeci kolor kosmetyczki, wyceniony w dalszym ciągu na stronie sklepu na 59 zł. Zastanawiałam się, jak teraz zostanę przerobiona i tu zaskoczenie — dostałam kosmetyczkę za 59 zł, ale niesmak pozostał. Tak się nie robi. Jeżeli sklep popełnił błąd i nie zaktualizował ceny, to powinien ponieść konsekwencje swoich błędów i się nie kompromitować. Tak się klientów nie zdobywa, ale co tam jeden klient za 59 zł, prawda?
5 / 5
2019-11-26 17:17:15
Kalina
To mój kolejny zakup w tym sklepie. Sprzedawca szybko odpowiada na wiadomości, dość szybka wysyłka. Polecam!!
5 / 5
2019-11-24 13:13:56
Zygfryd
Zamówiony zestaw walizek otrzymałem we wtorek (zamówiony w niedziele). Wygląd lepszy niż na zdjęciu. Polecam.
5 / 5
2019-11-22 16:23:43
Brygida
Polecam. Szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-11-22 15:34:44
Bogna
jestem zadowolona z usług BAGAZOWNIA
4 / 5
2019-11-22 11:39:32
Waldemar
Jestem bardzo zadowolona.Serdecznie polecam sklep oraz oferowany towar. Ceny bardzo przystępne , jakość jaką oczekiwałam.
5 / 5
2019-11-20 15:42:23
Pola
Zakup i dostawa zgodnie z informacjami jakie były w momencie zamawiania
3 / 5
2019-11-18 17:59:49
Żaneta
Towar doszedł szybko tylko kolor niezgodny z zamówieniem. Proszę większą uwagę zwracać na zamówienia.
5 / 5
2019-11-18 13:55:55
Regina
Sprawnie i bez żadnych problemów.
4 / 5
2019-11-18 11:47:40
Maksymilian
ok,mam nadzieję ze towar otrzymam
5 / 5
2019-11-18 11:41:11
Radomir
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa; informacje o statusie zamówienia przesyłane na bieżąco.
1 / 5
2019-11-18 09:19:30
Irena
Otrzymałam towar torbę która nie spełniła moich oczekiwań.Z opisu miała być męska a z metki jest unisex . Krótko torba jest damska z wyglądu. Stracone pieniądze.
5 / 5
2019-11-16 21:45:50
Felicja
Kupiłam produkt w bardzo atrakcyjnej cenie. Szybkość i strawność dostawy to jeszcze jeden powód, aby polecić bagażownie. pl innym.
5 / 5
2019-11-16 15:06:27
Konstancja
Walizka bardzo poręczna. Zamówienie towaru bez priblemów
5 / 5
2019-11-16 00:01:27
Maria
Super sprzedawca, szybka realizacja
5 / 5
2019-11-15 11:44:36
Renata
bardzo szybka wysyłka, duży wybór i przystępne ceny
5 / 5
2019-11-15 00:53:31
Benedykt
Dobra jakość za rozsądną cenę. Polecam wszystkim. 😊
5 / 5
2019-11-14 15:20:09
Ludwika
Jestem zadowolona z zakupu, portfel bardzo elegancki ,polecam.
5 / 5
2019-11-13 21:31:10
Liwia
Towar dostarczony szybko. Jakość zgodna z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
2 / 5
2019-11-13 15:00:38
Anastazja
sklep sprzedał plecak którego nie miał. Anulowane, pozytyw - szybki zwrot pieniędzy.
2 / 5
2019-11-13 13:42:35
Danuta
TOWAR NIEZGODNY Z OPISEM! ŚCIEMA! Kupiłam notes który opisany był jako oprawiony w skórę saffiano. Notes nie jest oprawiony w skórę ale w jakąś imitacje. Przesylka dobrze zapakowana i terminowa przesyłka nie równoważy tej sciemy.
5 / 5
2019-11-08 19:55:19
Konstanty
Polecam, wszystko zgodnie oczekiwaniem
5 / 5
2019-11-07 11:40:28
Gustaw
Bardzo solidny sklep i personel
4 / 5
2019-11-06 14:49:36
Leokadia
Sklep jest w porządku. Walizka którą zamówiłam przyszła z dwoma niewielkimi przerysowaniami. Sklep od razu zadeklarował chęć wymiany towaru na nowy. Niestety nie mogłam skorzystać bo walizkę potrzebowałam na wyjazd a nowa nie dotarłaby na czas.
5 / 5
2019-11-05 20:51:16
Manuela
Jeden z najlepszych sklepów. Super kontakt i ekspresowa wysyłka. Szkoda że całe opakowanie było rozerwane i walizka niczym nie zabezpieczona, ale grunt że dojechała cała. Poprzednim razem walizki były porządnie zabezpieczone. Napewno wrócę do tego sklepu i polecę znajomym.
4 / 5
2019-11-05 19:11:38
Cecylia
brak towaru w magazynie w dniu zamowienia
5 / 5
2019-11-05 14:02:12
Liza
Szybko, sprawnie, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-05 10:47:47
Marcin
Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa
1 / 5
2019-11-04 13:11:57
Marlena
Zamówiłam towar zapłaciłam a po kilku dniach otrzymałam wiadomość, że walizka, którą zamówiłam jest niedostępna i czy chcę inną. Nie polecam, ponieważ dla mnie to strata czasu i nerwów. Więcej już nic nie zamówię w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-03 19:07:42
Paula
Bardzo szybka wysyłka. Kontakt bezproblemowy. Polecam.
5 / 5
2019-11-02 17:24:29
Malina
Dwukrotne zakupy: sprawnie, bez zarzutów.
5 / 5
2019-11-02 06:12:55
Ziemowit
bardzo dobry sklep z dużym wyborem towaru.
5 / 5
2019-11-01 20:49:34
Wanda
Towar otrzymałam w bardzo dobrym stanie
5 / 5
2019-10-30 09:24:01
Paweł
ok, łatwy kontakt, dobry towar
5 / 5
2019-10-26 14:34:11
Tymon
Profesjonalna, rzetelna firma.
5 / 5
2019-10-25 17:41:59
Seweryn
Piękna walizka, szybko dostarczona, polecam!!

Rzetelne opinie o bagazownia.pl