Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BAGDAD AGD

BAGDAD AGD Opinie 5.0 (67)

Ul. Szkotnik 2b
33-100
Tarnów
014 639 10 70
brak obrazu
5.0
67
Opinii

Doskonale

5 / 5
2011-03-05 11:53:07
Benedykt
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa i pełny profesjonalizm. Termin dostawy co do dnia - już przy ustalaniu daty dostawy zostałem poinformowany dokładnie o faktycznym czasie oczekiwania na produkt (była to ważna informacja zważywszy na fakt, że w firmach przeprowadzane były remanenty) co czasami nie jest takie oczywiste. A cena produktu - najlepsza w sieci. Sklep BAGDAD AGD jest godny polecenia.
4 / 5
2011-03-04 08:06:14
Juliusz
wszystko OK zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2011-03-04 00:03:16
Michalina
BARDZO DOBRY KONTAKT ,SZYBKA DOSTAWA , PROFESJONALIZM. POLECAM!!!!
5 / 5
2011-01-18 10:57:24
Marina
Transakcja bardzo szybka, jak otrzymałam towar, okazało sie, że zamawiając go nie zwróciłam uwagi na wymiary i tak oto okap nie nadawał sie do zamontowania :( skontaktowałam się ze sklepem i panowie bezproblemowo sprowadzili i wymienili mi sprzęt. Kontakt rewelacyjny, sami dzwonią :) polecam z przyjemnością.
5 / 5
2010-11-26 09:47:40
Piotr
Wzorowa, bezproblemowa transakcja, za którą bardzo dziękuję. Bardzo szybka wysyłka. Pozdrawiam i polecam!!!
5 / 5
2010-11-19 00:05:15
Sandra
Bardzo dobry internetowy sklep ze sprzętem AGD. Można tutaj dostać każdy sprzęt, każdego producenta. Profesjonalna, fachowa i życzliwa obsługa sklepu. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Zamówiony towar błyskawicznie zrealizowany. Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam obsługę.
5 / 5
2010-10-05 14:09:40
Ernest
Polecam, fachowa obsługa, super kontakt, wszystko zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2010-09-07 21:50:21
Mieczysława
Najlepszy internetowy sklep z jakim miałam do czynienia. Obsługa sklepu bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta, telefonicznie ustala szczegóły dotyczące zamówienia, jak również powiadamia o wysłaniu towaru. Towar bardzo dobrej jakości w przystepnej cenie. Czegóż chciec więcej. Polecam, z czystym sumieniem, wszystkim zakupy w bagdad agd. PS. Szczególne pozdrowienia przekazuję p. M arkowi- megasprzedawca. Dzięjuję za udana transakcję
5 / 5
2010-08-29 15:06:18
Łucja
Szybka dostawa, miła obsługa, na bieżąco informacja o stanie przesyłki. Zamówienie złożyłam w czwartek około 13-tej i już po 24 godz. towar stał u mnie w domu, na drugim końcu Polski. Wprawdzie sprzęt jeszcze nie podłączony, ale myślę, że wszystko będzie OK. Polecam
5 / 5
2010-08-21 09:59:28
Ludwika
polecam, caly proces przebegl bez zastrzezen.
5 / 5
2010-08-07 23:35:12
Ryszard
Dokonałem zakupu paru elementów AGD (płyta, 2 piekarniki) mało znanej na naszym rynku firmy De Dietrich. Transakcja została dokonana w sposób doskonały. Towar otrzymałem zgodny z zamówieniem i w oznaczonym czasie z dokładnością niemalże co do minuty. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy z przedstawicielem firmy. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-03-25 16:16:22
Robert
kupiłem tutaj sortownik, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą!!! szybka i sprawna obsługa-przesyłka szybko dotarła po zamówieniu!!! miła i konkretna obsługa!! polecam ten sklep!!!
5 / 5
2010-01-26 11:17:40
Monika
Świetny kontakt, znakomite opakowanie zabezpieczające przesyłkę. Szybkość realizacji. Polecam!
5 / 5
2009-11-20 22:55:36
Wiesława
kupiłam tu okap. Zamówienie zrealizowano szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2009-11-20 10:18:29
Bogna
Proaktywne podejście - obsługa kontaktuje się z klientem z własnej incjatywy, rzetelnie informuje o stanie zamówienia, towar dostarczony w obiecanym terminie, ogólnie miło i sprawnie.
5 / 5
2009-10-08 17:49:00
Józefina
polecam sklep, sprawna i miła obsługa, szybka dostawa, dobra cena
5 / 5
2009-09-30 10:51:31
Bogusław
Szybka obsługa-towar zamówiony dziś-jutro jutro już była dostawa-polecam w 100%
5 / 5
2009-09-18 12:36:41
Roma
Skelp naprawde godny polecenia - super kontakt, szybka realizaja zamówienia i rozsądna cena - szczerze polecam
5 / 5
2009-08-21 18:40:39
Romana
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka i sprawna dostawa. Polecam sklep.
5 / 5
2009-08-20 15:11:02
Wiesława
Sklep godny polecenia! Doskonały kontakt. Towar starannie opakowany dotarł błyskawicznie. Poważny i odpowiedzialny kontrahent. Dziękuję.
5 / 5
2009-08-11 19:32:43
Jarosława
Pełny profesjonalizm. Niezwykła dbałość o kupujących. Polecam!!!
5 / 5
2009-07-30 00:13:09
Paula
Jestem bardzo zadowolony.Towar zgodny z zamówieniem a dostawa szybka. Miły kontakt z personelem sklepu.Bardzo polecam.
5 / 5
2009-07-11 22:15:11
Patrycja
Towar najtańszy i dostępny od ręki. Bardzo dobry kontakt. Profesjonalna obsługa i doradztwo.
5 / 5
2009-07-08 10:02:44
Bolesław
Bardzo szybko i bardzo sprawnie.Polecam.
5 / 5
2009-07-08 09:43:04
Zuzanna
Super zakup, polecam szczerze wszystkim ten sklep.
5 / 5
2009-07-08 09:21:36
Apoloniusz
Dobry kontakt, szybka dostawa. Uznanie za zaangażowanie i profesjonalne podejście P.Michała. Trochę drogi kurier, ale i tak było warto. Zdecydowanie POLECAM.
5 / 5
2009-07-07 23:43:07
Stefan
Transakcja bardzo sprawna, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam.
5 / 5
2009-06-30 21:22:41
Paulina
Jestem zachwycona. Jeszcze żaden sklep nie wykazał się taką inicjatywą. Jestem baaaardzo miło zaskoczona i wszystkim serdecznie polecam! SUPER SPRZEDAWCA !!! Pomocny i dyspozycyjny. Wysyłka super szybka. Gorąco polecam. Zasłużony pozytyw 100%!!! Dziękuję Panie Michale – zakupy u Pana to przyjemność!!! Na pewno wrócę!!!
5 / 5
2009-06-24 21:09:39
Dorota
Rewelacyjny sklep,przesyłka kurierem błyskawiczna-pełen profesjonalizm-szczerze polecam.
5 / 5
2009-06-22 07:11:10
Liliana
Bardzo szybka obsługa,dostawa następnego dnia rano.Nie miłam okazji jeszcze przetestować bo nie zamontowany.Pan Michał na na medal-za kontakt telefoniczny i mailowy.Super sklep Polecam.
5 / 5
2009-06-20 20:08:06
Benedykt
Bardzo szybka i profesjonalna reakcja . Bardo polecam
5 / 5
2009-06-20 18:27:25
Pola
Fantastyczny sklep, super obsługa,bardzo dobry kontakt telefoniczny, obsługa sklepu niezwykle zaangażowana, kompetentna i życzliwa. Zamówiony towar (piekarnik + płyta ceramiczna Electrolux) otrzymałam niemal błyskawicznie.Serdecznie polecam wszystkim dokonywanie zakupów w tym sklepie. Ja z przyjemnością do niego wrócę.
5 / 5
2009-06-18 22:20:36
Bogdan
Profesjonalna i szybka obsługa polecam.
5 / 5
2009-06-15 21:08:41
Antoni
Sklep zgodnie z podaną na stronie informacją posiadał poszukiwany przeze mnie produkt na magazynie. Dostawa przebiegła bardzo sprawnie i z dużym zaangażowaniem osoby obsługującej zamówienie. Polecam.
5 / 5
2009-06-04 21:27:03
Iwo
Narazie nie miałem mam możliwości jeszcze jej przetestować ale wysyłka, kontakt
5 / 5
2009-06-04 11:46:19
Sofia
wszystko załatwione profesjonalnie i szybko.miła obsługa.napewno jeszczę będę tu kupował.życzę powodzenia.mirek
5 / 5
2009-06-02 13:29:39
Luiza
Super sklep, super obsługa, wszystko profesjonalnie, żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2009-06-02 11:39:37
Wanda
Naprawdę profesjonalne działanie. Pozdrawiam p. Michała!
5 / 5
2009-05-27 02:08:38
Magda
Płyta gazowa Hoover HGV 6040 B. Towar zakupiłam w dobrej cenie. Przemiły kontakt z obsługą sklepu zarówno telefoniczny jak i mailowy. Zamówienie błyskawicznie zrealizowane, przesyłka idealnie zabezpieczona. Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam ten sklep!!!
5 / 5
2009-05-26 08:13:08
Albert
Dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Przesyłka błyskawiczna. Naprawde polecam.
5 / 5
2009-05-21 17:29:22
Liliana
dobra cena , bardzo fajna i miła obsługa Pana Michała . Szybka wysyłka .
5 / 5
2009-05-10 11:29:49
Ireneusz
Jestem w 100% zadowolony. Najtaniej w internecie. Towar otrzymałem bardzo szybko.
5 / 5
2009-05-07 07:55:46
Brunon
Bardzo dobry kontakt. Pełen profesjonalizm.Miła obsługa.Bardzo szybka dostawa.Atrakcyjna cena zamówionego towaru.
5 / 5
2009-04-17 12:23:17
Julian
Szybkie potwierdzenie zamówienia, b. dobra cena, tania i szybka przesyłka= pełna satysfakcja. Polecam zakupy w tym sklepie,Pozdrawiam wszystkich w Bagdadzie.
5 / 5
2009-03-25 11:27:53
Miłosz
Bardzo miła i rzetelna obsługa sklepu, pełen profesjonalizm, ukierunkowanie na potrzeby klienta. Najwyższa ocena. GORĄCO POLECAM.
5 / 5
2009-03-24 22:20:26
Adam
Obsługa i traktowanie klienta na bardzo wysokim, profesjonalnym poziomie. Bardzo miły kontakt telefoniczny i fachowe doradztwo. Towar zapakowany wzorowo i wysłany expresowo. POLECAM z czystym sumieniem.
5 / 5
2009-03-20 19:03:30
Jowita
W ciągu 24h od pierwszego telefonu miałam towar w Poznaniu. Miłą obsługa. Polecam świetny sklep!!!!
5 / 5
2009-03-19 14:37:32
Konstancja
Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, świetny kontakt, szybka dostawa. Polecam GORĄCO!!!!!!!!!!Sklep na 6+
5 / 5
2009-03-18 23:14:58
Donata
profesjonalna i szybka obsługa.POLECAM
4 / 5
2009-03-18 14:01:45
Tobiasz
Dobra cena i szybka dostawa, pełna informacja o etapach transakcji. POLECAM.
4 / 5
2009-03-17 20:55:43
Rafał
wszystko bardzo dobrze , towar zgodny z opisem, bez problemu, polecam !!!
5 / 5
2009-03-14 21:18:19
Aniela
Szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2009-03-11 21:31:50
Liliana
Kupowałam w sklepie kuchenkę mikrofalową i jestem bardzo zadowolona z obsługi w sklepie Bagdad. Zamówienie zostało zrealizowane na następny dzień,bardzo rzetelna i sympatyczna rozmowa przez telefon. Gwarancja od razu podbita, nie trzeba potem nigdzie jeździć. Polecam!!!!!
5 / 5
2009-03-03 17:16:34
Maksym
""Kiedyś, gdy będę już za stary by kupować w sklepach internetowych , zasiądę przy kominku , zapale fajkę i opowiem wnukom o tranzakcji z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród sklepów internetowych ! GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100% P Pełen profesjonalizm, super obsługa, koszty transportu niższe niż wygenerował system, towar na drugi dzień u DRZWI S U P E R S K L E P !!!!!
5 / 5
2009-03-02 15:15:27
Emilia
Bardzo miły kontakt. Pan nawet sam dzwonił i ustalał dogodną formę odbioru towaru. Polecam zakupy w tym sklepie!!!!! Dzięki miłemu Panu mam cały sprzęt po starych cenach ;-).
5 / 5
2009-03-02 10:44:15
Alberta
Profesjonalna i natychmiastowa obsługa klienta ! Najniższa cena na rynku ! POLECAM WSZYSTKIM !!!!!
5 / 5
2009-02-28 22:10:15
Sabina
Kuchenka mikrofalowa do zabudowy Electrolux w dobrej cenie; miła obsługa; kilkakrotny spontaniczny kontakt telefoniczny ze strony sklepu w celu rozwiązania problemu z kurierem i rzeczywiście szybka dostawa!
5 / 5
2009-02-27 12:33:57
Daria
Zamawiałam u wielu sprzedawców-ten sklep oceniam najlepiej-miła obsługa klienta, towar dostarczony od ręki, pełen profesjonalizm:-)))POLECAM!!
5 / 5
2009-02-19 20:13:41
Oliwia
wszystko bardzo dobrze , towar zgodny z opisem, bez problemu, polecam !!!
5 / 5
2009-02-19 10:45:30
Liliana
Profesjonalne podejście do transakcji. Jestem mile zaskoczony terminem realizacji tego zamówienia. Bez wątpienia była to najtańsza płyta tego modelu dostępna od ręki. Z czystym sumieniem POLECAM ten sklep.
5 / 5
2009-02-14 00:37:28
Magdalena
Pełna satysfakcji ,szybka i bezproblemowa tranzakcja!!! Fachowe doradztwo i miły kontakt. Zamówiony cały zestaw AGD do zabudowy mojej kuchni,najlepszej jakości i zgodny z opisem!!! Interesy z Tym sprzedawcą to czysta oszczędność!!! Gorąco polecam !!! Przekonajcie się sami, bo naprawdę warto ;-))
5 / 5
2009-02-11 17:58:16
Dalia
Sympatycznie.Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.Po potwierdzeniu skompletowania zamówienia dostawa na drugi dzień rano.Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2009-02-11 17:44:07
Laura
Gorąco polecam,fachowa i sympatyczna obsługa,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.Sklep godny polecenia.
5 / 5
2009-01-23 09:55:41
Irmina
Bardzo dobra obsługa!!!! Kontakt telefoniczny ZE STRONY SKLEPU dla dogagania dostawy. [ Nie jest to częste w przypadku innych sklepów ;-)]Produkt zgodny z opisem, cena satysfakcjonująca. POLECAM
5 / 5
2009-01-22 20:13:21
Adam
Super expres !!! od 15.00 do 17.00 dnia następnego.
5 / 5
2008-12-30 17:07:50
January
Fajny sklep, miła obsługa, towar szybko dostarczony, pełna profesja.
5 / 5
2008-12-14 18:38:00
Przemysław
Zakup zestawu do zabudowy ,towar od ręki dostałem bardzo fachowa obsługa. Szczerze polecam !

Rzetelne opinie o BAGDAD AGD