Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bajeczny.net

Bajeczny.net Opinie 4.9 (35)

Sobieskiego 21/32
05-120
Legionowo
222034840
opinie Bajeczny.net
4.9
35
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-04-26 09:54:52
Zbyszko
Przemiły kontakt telefoniczny. Sprzedawca u którego warto robić zakupy.
5 / 5
2016-06-03 20:02:40
Celina
poprosz o fakture na nazwisko Michalska Malgorzata ,a nie na moja firme ! -to prezent dla dziecka
5 / 5
2016-04-11 12:22:27
Dariusz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2015-04-07 09:41:21
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-01 10:26:52
Walenty
Milo, rzetelnie, terminowo. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam
5 / 5
2015-01-09 11:45:56
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 22:28:46
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 19:31:29
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 19:44:59
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 22:48:44
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 22:35:53
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 21:41:07
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Podobało mi się indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2014-03-05 14:52:36
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka dostawa.
5 / 5
2013-08-23 12:19:24
Eligiusz
Jeden z elementów był pęknięty i po telefonicznej reklamacji (w ciągu 24 godzin) został mi dostarczony nowy.Tak pracują profesjonaliści.Polecam.
5 / 5
2013-07-21 21:16:44
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-15 10:42:27
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-23 07:52:10
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny kontakt ze sklepem, obsługa bardzo życzliwa i chętna do pomocy. Zamówiłam sanki i szybko musiałam zamówic wiejsze - nie było żadnego problemu :) Sanki otrzymałam bardzo szybko. Korespondencja emailowa pomogła nam w wyborze koloru. A synek juz na nich jeżdzi. Na pewno wrócę do tego sklepu! Warto!!
5 / 5
2013-01-20 07:58:25
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-17 09:58:40
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-09 09:14:09
Dalia
Szybko, sprawnie, z telefonem przed wysyłką potwierdzającym raz jeszcze wszystkie warunki transakcji i zamówienia. Polecam.
5 / 5
2012-12-19 14:38:28
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-16 14:35:16
Ernest
Przesympatyczny telefoniczny kontakt . Konkretne i wyczerpujące informacje . Cena zabawki atrakcyjna i konkurencyjna w stosunku do innych sklepów . Ekspresowa przesyłka . Jednym słowem SUPER . Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym .
5 / 5
2012-09-11 23:32:30
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-17 09:27:03
Kazimierz
kontakt dobry szybka dostawa polecam
4 / 5
2012-02-22 11:51:52
Ewelina
polecam wszystkim zakupy w sklepie bajeczny.produkt ktory kupilam byl bardzo dobrej jakosci.jestem zadowolona z zakupu.na pewno bede stala klientka tego sklepu.
5 / 5
2011-07-23 16:51:43
Jagoda
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Zamówiony towar trafił do mnie w ciągu 24H. REWELACJA!!!
5 / 5
2011-07-21 13:17:01
Kazimiera
Błyskawiczna realizacja zamówienia (towar zamówiłam w piątek, w poniedziałek został dostarczony). Informacja o zamówieniu na każdym etapie jego realizacji.
5 / 5
2011-07-01 10:14:25
Franciszek
W sklepie zakupiłem Motor Peg Perego Ducati Monster 12v dla synka na dzień dziecka. Ponieważ to był mój pierwszy zakup w sklepie internetowym miałem pewne obawy czy otrzymam go na czas, a jeżeli tak to czy nie przyjdzie uszkodzony i z prezentu nici w dniu dziecka. Nic z tych rzeczy, jeżeli Bajeczny.net pisze że towar dostępny od ręki to tak jest! Na drugi dzień kurier dzwoni i pyta w jakich godzinach życzę sobie odebrać towar. Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam sklep i firmę kurierską. Zakupiony towar był nieznacznie droższy od konkurencyjnego sklepu jednak konkurencja miała wątpliwą opinię, Postawiłem na pewniaka, a on w ramach negocjacji ceny pokrył koszty transportu i dodatkowej opłaty za płatność gotówką. Ktoś powie to nie wiele, a ja że dużo bo towar objęty promocją w tym sklepie nie podlega negocjacji. Zakup odbył się od 25.05 do 26.05 W wolnej chwili na youtube wrzucę nieocenioną radość dzieciaka.
5 / 5
2011-06-19 09:05:31
Krzysztof
Dobry zakup w dobrym sklepie do tego z informacją gdzie aktualnie znajduje sie przesyłka.
5 / 5
2011-06-02 12:15:04
Sylwia
Zamówienie zrealizowane ekspresowo i zgodnie ze specyfikacja.Obsługa bardzo sympatyczna.
5 / 5
2011-05-22 10:55:59
Antonina
Towar oferowany sklepie jest należycie przedstawiony. To co widzimy na zdjęciach odpowiada rzeczywistości. Dokonanie zakupu w sklepie jest bajecznie proste. Wystarczy się zarejestrować, wybrać towar, sposób zapłaty i do 3 dni mamy przesyłkę w domu. Serdecznie polecam ten sklep.
5 / 5
2011-04-18 07:13:32
Barbara
Zamówienie zgodne i wykonane ekspresowo
5 / 5
2011-04-04 08:36:43
Irena
Polecam, obsługa miła, szybka i profesjonalna.
5 / 5
2011-03-21 15:04:30
Leokadia
Pełna rewelacja, szybko i berdzo sprawnie! serdecznie dziekuję!
5 / 5
2011-02-16 21:22:45
Katarzyna
błyskawiczna dostawa od momentu zamówienia, towar zgodny z opisem i zdjęciem, bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sklepem

Rzetelne opinie o Bajeczny.net