Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bajkowe Lampy

Bajkowe Lampy Opinie 3.8 (55)

Szosa Lubicka 12/LH1
87-100
Toruń
+48 692050070
opinie Bajkowe Lampy
3.8
55
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-11-24 03:52:27
Piotr
Na kinkiety czekałem ok. 2 tygodni. Cena niższa niż u konkurencji. Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2023-10-23 03:58:45
Piotr
Czas realizacji 17 dni. Kinkiety ok. Miły kontakt. Polecam
1 / 5
2023-02-08 17:35:23
Bożena
Czas oczekiwania bardzo się wydłużał, początkowo miało być 20 dni roboczych. Na meile odpisywano. Po kolejnym odroczeniu terminu powiedziano, że nie mogą znaleźć zamówienia i odeślą pieniądze. Nikt nie przeprosił. Pan , z którym rozmawiałam nie był uprzejmy. Pieniądze odesłano sprawnie i szybko, chociaż nie tego oczekiwałam. Chciałam mieć długo wyczekiwane lampy.
1 / 5
2022-12-09 13:28:38
Emanuela
Odradzam! Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Następnie zwraca pieniądze, bez żadnej informacji. Brak profesjonalizmu , brak znajomości praw konsumenta.
4 / 5
2020-01-17 17:13:42
Gabriel
Wszystko ok dobrze zabezpieczone alw zbyt dlugo to trwalo
5 / 5
2020-01-13 23:45:20
Irena
Wszystko zgodne z opisem, lampa bardzo dobrze zapakowana - gorąco POLECAM.
1 / 5
2019-12-24 15:46:03
Arkadiusz
Nie porozumienie Sprzedają towar którego nie mają w sklepie.
5 / 5
2019-12-11 21:14:38
Lilianna
Długi czas oczekiwana, ale wszystko zrealizowane zgodnie z ustaleniami.
4 / 5
2019-10-31 17:36:44
Jarosława
Główka lampy miała być ruchoma we wszystkich kierunkach liczyłam na lepsze rozwiązanie
5 / 5
2019-10-31 15:39:10
Michalina
Dobra obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-19 09:05:06
Milena
Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. O każdym etapie zamówienia byłam informowana na bieżąco. W obsłudze profesjonalni i mili ludzie.
5 / 5
2019-06-05 14:35:03
Urszula
Super fachowa obsługa. Elastyczne podejście do klienta. Atrakcyjne ceny.
1 / 5
2019-04-02 15:31:04
Hubert
Sam zakup i obsługa ok. W październiku 2018 złożyłem reklamację, bo lampa się zepsuła. Wróciła po miesiącu. Jedna usterka wyeliminowana, ale w jej miejsce powstała inna. Znów zwrot do serwisu. Dostałem informację od Pana Karola Sawickiego, że dostanę nową lampę, tymczasem po upominaniach (sprawa się strasznie dłużyła) dostałem starą lampę naprawioną. Ok, działa. Temat zakończony. Niestety.... lampa działała prawidłowo jakieś kilkanaście godzin... tym razem reklamacja przebiega sprawnie. Dostaję na maila fakturę korygującą do zamówienia i obietnicę zwrotu pieniędzy. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że dzisiaj jest 02.04.2019, a ja nadal nie mam zwróconych pieniędzy na koncie! W międzyczasie pisałem maile, które pozostały bez odpowiedzi, a próby dodzwonienia się do sklepu kończą się ciągłym niepowodzeniem (a to nie ma pana Sawickiego, który prowadzi moją sprawę od października 2018, kierownika też nie ma...). Pani pracująca w obsłudze też obiecuje kontakt, który nie następuje...
5 / 5
2019-03-26 14:07:56
Milena
sprawnie działający sklep, dobry kontakt, szybkie odpowiedzi na maile.
5 / 5
2019-03-19 21:00:44
Nadia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, życzliwy personel :)
4 / 5
2019-01-25 09:57:17
Łukasz
Lampy zostały wysłane po 2 tygodniach (zgodnie z informacją jaką otrzymałem przed złożeniem zamówienia). Jedna z lamp została wysłana na zły adres lub zaginęła w transporcie (wersje sprzedawcy i inpostu były różne). Przez kolejny miesiąc byłem zbywany przez sklep, że sprawa jest wyjaśniania. Po miesiącu od pierwotnej wysyłki (czyli ponad 1.5 miesiąca od zamówienia) lampa została nadana ponownie i ostatecznie dotarła do mnie, jednak niesmak pozostał.
5 / 5
2019-01-22 17:11:06
Franciszek
Dostawa tak jak w opisie. Towar porządnie zabezpieczony
5 / 5
2019-01-14 13:40:18
Maria
Wszystko przebiegło zgodnie z planem
5 / 5
2018-12-19 14:15:26
Lilianna
Solidnie ale długo 14 dni. Kontakt bardzo dobry ze sprzedajacym.
1 / 5
2018-12-19 12:47:50
Pola
Nie polecam absolutnie. Za zamówienie zapłaciłam przy składaniu. Jedyny pozytywny gest ze strony Obsługi to telefon, że będę musiała czekać na realizację ok 3 tygodnie. OK. Od tego momentu cisza. Żadnych informacji. Jak się okazało w dniu (nieawizowanej w żadnym stopniu- zatem brak info o statusie chwalonym w innych opiniach) dostawy telefon, że jedna z lamp nie została wysłana ponieważ zaprzestano jej produkcji. Niemal 3 tygodnie zamówienie było potwierdzone, ja straciłam czas (mogłam szukać innej lampy) wstrzymując postęp prac. Niebywale nieprofesjonalna obsługa, niespotykany standard. Unikam sklepu.

Rzetelne opinie o Bajkowe Lampy