Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bajkowe Lampy

Bajkowe Lampy Opinie 3.8 (55)

Szosa Lubicka 12/LH1
87-100
Toruń
+48 692050070
opinie Bajkowe Lampy
3.8
55
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-11-24 03:52:27
Piotr
Na kinkiety czekałem ok. 2 tygodni. Cena niższa niż u konkurencji. Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2023-10-23 03:58:45
Piotr
Czas realizacji 17 dni. Kinkiety ok. Miły kontakt. Polecam
1 / 5
2023-02-08 17:35:23
Bożena
Czas oczekiwania bardzo się wydłużał, początkowo miało być 20 dni roboczych. Na meile odpisywano. Po kolejnym odroczeniu terminu powiedziano, że nie mogą znaleźć zamówienia i odeślą pieniądze. Nikt nie przeprosił. Pan , z którym rozmawiałam nie był uprzejmy. Pieniądze odesłano sprawnie i szybko, chociaż nie tego oczekiwałam. Chciałam mieć długo wyczekiwane lampy.
1 / 5
2022-12-09 13:28:38
Emanuela
Odradzam! Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Następnie zwraca pieniądze, bez żadnej informacji. Brak profesjonalizmu , brak znajomości praw konsumenta.
4 / 5
2020-01-17 17:13:42
Gabriel
Wszystko ok dobrze zabezpieczone alw zbyt dlugo to trwalo
5 / 5
2020-01-13 23:45:20
Irena
Wszystko zgodne z opisem, lampa bardzo dobrze zapakowana - gorąco POLECAM.
1 / 5
2019-12-24 15:46:03
Arkadiusz
Nie porozumienie Sprzedają towar którego nie mają w sklepie.
5 / 5
2019-12-11 21:14:38
Lilianna
Długi czas oczekiwana, ale wszystko zrealizowane zgodnie z ustaleniami.
4 / 5
2019-10-31 17:36:44
Jarosława
Główka lampy miała być ruchoma we wszystkich kierunkach liczyłam na lepsze rozwiązanie
5 / 5
2019-10-31 15:39:10
Michalina
Dobra obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-19 09:05:06
Milena
Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. O każdym etapie zamówienia byłam informowana na bieżąco. W obsłudze profesjonalni i mili ludzie.
5 / 5
2019-06-05 14:35:03
Urszula
Super fachowa obsługa. Elastyczne podejście do klienta. Atrakcyjne ceny.
1 / 5
2019-04-02 15:31:04
Hubert
Sam zakup i obsługa ok. W październiku 2018 złożyłem reklamację, bo lampa się zepsuła. Wróciła po miesiącu. Jedna usterka wyeliminowana, ale w jej miejsce powstała inna. Znów zwrot do serwisu. Dostałem informację od Pana Karola Sawickiego, że dostanę nową lampę, tymczasem po upominaniach (sprawa się strasznie dłużyła) dostałem starą lampę naprawioną. Ok, działa. Temat zakończony. Niestety.... lampa działała prawidłowo jakieś kilkanaście godzin... tym razem reklamacja przebiega sprawnie. Dostaję na maila fakturę korygującą do zamówienia i obietnicę zwrotu pieniędzy. I wszystko byłoby dobrze gdyby nie to, że dzisiaj jest 02.04.2019, a ja nadal nie mam zwróconych pieniędzy na koncie! W międzyczasie pisałem maile, które pozostały bez odpowiedzi, a próby dodzwonienia się do sklepu kończą się ciągłym niepowodzeniem (a to nie ma pana Sawickiego, który prowadzi moją sprawę od października 2018, kierownika też nie ma...). Pani pracująca w obsłudze też obiecuje kontakt, który nie następuje...
5 / 5
2019-03-26 14:07:56
Milena
sprawnie działający sklep, dobry kontakt, szybkie odpowiedzi na maile.
5 / 5
2019-03-19 21:00:44
Nadia
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, życzliwy personel :)
4 / 5
2019-01-25 09:57:17
Łukasz
Lampy zostały wysłane po 2 tygodniach (zgodnie z informacją jaką otrzymałem przed złożeniem zamówienia). Jedna z lamp została wysłana na zły adres lub zaginęła w transporcie (wersje sprzedawcy i inpostu były różne). Przez kolejny miesiąc byłem zbywany przez sklep, że sprawa jest wyjaśniania. Po miesiącu od pierwotnej wysyłki (czyli ponad 1.5 miesiąca od zamówienia) lampa została nadana ponownie i ostatecznie dotarła do mnie, jednak niesmak pozostał.
5 / 5
2019-01-22 17:11:06
Franciszek
Dostawa tak jak w opisie. Towar porządnie zabezpieczony
5 / 5
2019-01-14 13:40:18
Maria
Wszystko przebiegło zgodnie z planem
5 / 5
2018-12-19 14:15:26
Lilianna
Solidnie ale długo 14 dni. Kontakt bardzo dobry ze sprzedajacym.
1 / 5
2018-12-19 12:47:50
Pola
Nie polecam absolutnie. Za zamówienie zapłaciłam przy składaniu. Jedyny pozytywny gest ze strony Obsługi to telefon, że będę musiała czekać na realizację ok 3 tygodnie. OK. Od tego momentu cisza. Żadnych informacji. Jak się okazało w dniu (nieawizowanej w żadnym stopniu- zatem brak info o statusie chwalonym w innych opiniach) dostawy telefon, że jedna z lamp nie została wysłana ponieważ zaprzestano jej produkcji. Niemal 3 tygodnie zamówienie było potwierdzone, ja straciłam czas (mogłam szukać innej lampy) wstrzymując postęp prac. Niebywale nieprofesjonalna obsługa, niespotykany standard. Unikam sklepu.
1 / 5
2018-12-19 12:47:50
Gustawa
Nie polecam absolutnie. Za zamówienie zapłaciłam przy składaniu. Jedyny pozytywny gest ze strony Obsługi to telefon, że będę musiała czekać na realizację ok 3 tygodnie. OK. Od tego momentu cisza. Żadnych informacji. Jak się okazało w dniu (nieawizowanej w żadnym stopniu- zatem brak info o statusie chwalonym w innych opiniach) dostawy telefon, że jedna z lamp nie została wysłana ponieważ zaprzestano jej produkcji. Niemal 3 tygodnie zamówienie było potwierdzone, ja straciłam czas (mogłam szukać innej lampy) wstrzymując postęp prac. Niebywale nieprofesjonalna obsługa, niespotykany standard. Unikam sklepu.
1 / 5
2018-12-11 16:01:00
Łucja
Brak informacji o opóźnieniach, chaos komunikacyjny, brak odpowiedzi na maile przez miesiąc, fatalna obsługa klienta.
1 / 5
2018-11-22 13:58:10
Daniela
Nie polecam. Musialam dzwonic 5 razy zeby doprosic sie o wyslanie informacji o modelu zarowek, ktore beda pasowaly do lampy. Model lampy nie byl standardowy dlatego potrzebowalam pomocy w wyborze. Za kazdym razem mowiono, ze juz wysylaja mejla i nic. Musialam znowu dzwonic i prosic o wyslanie mejla. Po piatym razie puscily mi nerwy.
2 / 5
2018-10-25 19:47:41
Karolina
Przesylka kompletna, nieuszkodzona, proces zamowienia bezproblemowy. Wszystko super :)
5 / 5
2018-10-19 10:42:30
Jakub
Wysyłka z kłopotami ale kontakt ze sklepem dobry.
5 / 5
2018-08-07 15:07:37
Mikołaj
Wspaniała szybka obsługa, sklep doskonale zorganizowany
5 / 5
2018-07-27 09:14:17
Klaudiusz
Wysyłka w zadeklarowanym terminie.
5 / 5
2018-06-25 13:30:34
Włodzimierz
Kolejny zakup w sklepie i ponownie bardzo miły kontakt. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam sklep z przyjemnością!
5 / 5
2018-06-06 13:08:11
Mikołaj
Bardzo dobry kontakt z personelem sklepu. Miła i bardzo grzeczna obsługa. Zakupy w sklepie BAJKOWE LAMPY to duża przyjemność. Polecam z przyjemnością.
5 / 5
2018-04-25 10:55:14
Paulina
Było szybciej niż deklarowane. Towar zapakowany poprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-15 12:15:52
Filip
REWELACJA POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP!!!!!!!
5 / 5
2018-03-14 10:30:52
Jeremiasz
SUPER SKLEP! Szybko i sprawnie! :)
5 / 5
2018-02-11 19:13:09
Tomasz
Niestety dostarczona lampa miała inną barwę światła niż zamówiłem, ale sprzedawca wyjaśnił sprawę z producentem. Problem wystąpił z powodu zakończenia produkcji danego modelu. Sklep sprawnie i bezproblemowo przeprowadził procedurę zwrotu. Obsługa miła i rzetelna.
3 / 5
2018-01-23 08:52:21
Kajetan
Sklepu Bajkowe Lampy nie polecam. Zacznijmy od tych dobrych stron, zamówienie w końcu otrzymałem, lampy dotarły całe, mimo innowacyjnej metody pakowania (brak tekturowego pudełka). Lampy były o kilka złotych tańsze niż w konkurencyjnych sklepach. Można się do nich dodzwonić. Na tym plusów koniec. Obsługa sklepu oszukuje, że właśnie przyszła dostawa i już wysyłają, takie kłamstwo usłyszałem 3 krotnie. Termin dostawy, który na stronie był określony na 5 dni, w rzeczywistości wydłużył się do dwóch tygodni. Lampy zapakowano tylko w folię bąbelkową i stretch, żadnego pudełka. Zamiast od razu poinformować, że dostawa się wydłuży i w ramach rekompensaty zaproponować rabat, czy jakiś gratis, to w Bajkowych Lampach wolą kłamać.
5 / 5
2018-01-23 05:59:19
Antoni
jest okej trose dlugo trzeba czekac ale sprzdawaca informowal mnie o tym
5 / 5
2018-01-22 19:13:48
Marzena
Nasza współpraca była bajkowa. Zdecydowanie polecam. Świetny kontakt ze sprzedającym. Możliwość negocjacji ceny. Cudna lampa i szybka dostawa.
1 / 5
2018-01-22 12:54:47
Krystian
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Długi czas oczekiwania na towar - nieadekwatny do informacji zawartej na stronie internetowej. Po 2 tygodniach po interwencji telefonicznej informują mailowo że towar został wysłany. Po czym po tygodniu dalej go nie mam. Po kolejnej interwencji telefonicznej otrzymałąm informacje ze towar dostarczono do klienta - z tym ze do innej osoby i na innym adres. I tu znów trzeba dzwonić bo okazało się ze towar jest na magazynie nie wiadomo dlaczego nie wysłany (prawdopodobnie uszkodzony). Obsługa sprawia wrażenie niezorientownej w sytuacji. Fatalny sklep.
5 / 5
2017-12-18 22:47:48
Marcelina
Towar bez zarzutu. Wszystko jak w opisie.
5 / 5
2017-11-15 11:43:23
Sebastian
Duży wybór, szybka realizacja, funkcjonalna strona, polecam.
5 / 5
2017-10-31 08:59:00
Longin
produkt zgodny z opisem..czeka jeszcze na swoj czas:) wiec dalsza opinie o montazu i funcjonalosci moge ocenic za 3 tyg :)
3 / 5
2017-10-16 09:57:04
Daniela
Zamówiła 6 takich samych lamp, dostałam dwa różne wykonania. Różnią się kolorem, są cięższe i mają zupełnie inne mocowanie.
5 / 5
2017-09-01 00:32:38
Lilianna
Super! Lampy dotarly w gwarantowanym czasie i do tego dostalam obiecany rabat za ilosc. Polecam !
3 / 5
2017-07-15 07:53:53
Filip
Ponad tydzień czekam na zamówienie. Jeszcze nie zostalo wyslane a sklep juz chce opinie o transakcji. Dziwne. Mam nadzieję, że zamówienia w końcu dotrze.
5 / 5
2017-05-11 12:00:31
Bogusław
Bardzo profesjonalna firma,gorąco polecam!
5 / 5
2017-03-07 18:08:57
Luiza
Sprawnie , szybko , świetny kontakt ze sklepem , polecam
1 / 5
2017-02-12 14:43:06
Ida
Sklep przyjmuje zamówienie i nic poza tym......czekam już długo- 1 miesiąc- i chyba złożę rezygnację.
5 / 5
2017-01-01 04:40:55
Sławomir
Dobre ceny, dostawa w terminie zgodnym z opisem.
5 / 5
2016-12-30 15:27:24
Hubert
Godny polecenia. Lampy przepiekne.
2 / 5
2016-12-18 14:01:55
Maciej
Terminy oderwane od rzeczywistości i danychnpodanych na stronie.
5 / 5
2016-12-14 11:30:23
Milena
SPRAWNE ZAKUPY .DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJACYM
1 / 5
2016-02-25 13:43:43
Oskar
Stanowczo nie polecam zakupów w tym sklepie.Nie dotrzymują terminu realizacji zamówienia, liczą że klient będzie czekał w nieskończoność.Nie powiadamiają o wydłużeniu czasu oczekiwania,natomiast reagują natychmiast po wystawieniu nie pochlebnej dla siebie opinii.
5 / 5
2016-02-13 11:16:05
Herbert
Miła i szybka obsługa. Lampa dotarła przed terminem. Będę często korzystać z zakupów, Polecam
5 / 5
2016-01-22 18:44:21
Antoni
Czas dostawy zgodny z informacją na stronie internetowej. Cena za lampę niższa niż w Castoramie i producenta lampy. Zdecydowanie polecam jeżeli ktoś może poczekać kilka dni na zakupiony towar.
1 / 5
2015-12-29 17:52:25
Tamara
Odradzam sklep bajkowe lampy!!!! przez dwa miesiące czekałam na zakupioną lampę. Za każdym razem kiedy dzwoniłam wymówka była inna, pracownicy mówili że oddzwonią z informacją o zamówieniu po czym po kilku godzinach znów musiałam dzwonić i się przypominać. Beznadzieja.... Po całym okresie czekania dostałam propozycję zwrotu gotówki.
3 / 5
2015-07-28 20:47:39
Gabriel
Bardzo długi okres oczekiwania na wysyłkę

Rzetelne opinie o Bajkowe Lampy