Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BajkowyPokoik.pl

BajkowyPokoik.pl Opinie 5.0 (457)

Racławicka 9
21-040
Świdnik
( brak )
opinie BajkowyPokoik.pl
5.0
457
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-10-20 00:59:54
Max
Rewelacyjne produkty, super kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-23 14:27:00
Daniela
polecam, wszystko ok i sprawnie
5 / 5
2020-02-21 21:39:08
Aurelia
Bardzo szybki kontakt i obsługa zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 21:27:58
Janusz
Asortyment dostępny w promocjach. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2020-02-21 16:50:44
Kamila
Polecam. Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt.
5 / 5
2020-02-21 11:30:30
Jan
Rewelacyjne produkty, super kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-21 11:16:08
Patrycja
Wszystko ok. Bardzo miła i pomocna obsługa. Towar dobrej jakości .
5 / 5
2020-02-20 16:27:26
Władysław
Szybkie i sprawnie zakupy. Polecam
5 / 5
2020-02-20 13:10:34
Diana
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-20 09:55:35
Daria
Jestem bardzo zadowolą z zakupow. Kontakt super. Synek dostal dodatkowo liścik od Pani E. <3 i dwie fajne naszywki. Jedna już mieszka na misiu ukochanym Syna z którym poszedl do przedszkola. Super sprawa. Poszewki super. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-19 18:58:14
Walenty
Wysyłka tego samego dnia. Super produkt.
5 / 5
2020-02-19 14:30:35
Monika
Poduszka i poszewki świetne. Kolory żywe, dziecko uwielbia. Dostawa ekspresowa.
5 / 5
2020-02-19 12:01:43
Jerzy
Kolejne udane zakupy. Serdecznie dziękuję i polecam
5 / 5
2020-02-18 18:54:15
Jarosława
Super szybko,rabacik naliczony
5 / 5
2020-02-18 13:45:21
Luba
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-18 12:16:36
Maciej
Świetny kontakt, szybka wysyłka, towar taki jak w opisie, a dodatkowo miła niespodzianka dla dziecka
5 / 5
2020-02-18 11:32:32
Walenty
To już kolejne zakupy w tym sklepie i tym razem też wszystko super. Zamówienie doszło w dwa dni. Jakość bardzo dobra. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i pewnie jeszcze wrócę to tego sklepu.
5 / 5
2020-02-17 23:16:33
Krystian
Rewelacyjnie szybka realizacja, przepiękne produkty,dobra jakość do ceny, nawet mini prezent otrzymaliśmy + rabaty na kolejne zakupy, godne polecenia
5 / 5
2020-02-17 18:54:47
Eleonora
Jestem zadowolony z tego co zamówiłem
5 / 5
2020-02-17 18:38:59
Emilia
Miła obsługa, świetny towar
5 / 5
2020-02-17 17:41:01
Dymitr
Wszystko zgodne z opisem. Jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-02-17 14:45:18
Cecylia
Towar wysłany w deklarowanym terminie. Dodatkowy odręczny liścik i niespodzianka - ujmujące. Dziękuję 😊
5 / 5
2020-02-17 12:04:35
Milena
świetny kontakt. Towar w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-17 10:33:18
Bronisława
Towar zgodny z opisem rozmaity asortyment..... Polecam
5 / 5
2020-02-14 19:37:51
Emanuel
Super sklep, błyskawiczna wysyłka i dodatkowy upominek z przemiłym liścikiem dla dziecka. Asortyment zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 13:07:50
Roma
Kontakt przez chat, wszystkie informacje były wysyłane także na sms i email. Sprawnie wykonane zakupy. Bardzo ładne wykonanie naszywek.
5 / 5
2020-02-14 12:14:48
Eryk
Poszewki na poduszki są cudowne, na żywo jeszcze lepiej wyglądają 😍😍😍.
5 / 5
2020-02-14 10:13:57
Jarosława
Super kontakt, prezent z listem dla dziecka, piękny grawer
5 / 5
2020-02-13 20:35:06
Kazimierz
Bardzo szybko, bez problemu. Polecam
5 / 5
2020-02-13 09:51:37
Alicja
Zamawiałam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Miłą niespodzianką był bilecik z dedykacją, dołączony do zamówienia 🙂
5 / 5
2020-02-13 09:50:06
Albert
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zlecenia. wszystko super POLECAM!!!!!
5 / 5
2020-02-11 16:54:15
Ludwik
Zamawialiśmy pościel dla córki. Paczka przyszła na czas, po otwarciu okazało się że w środku był ręcznie napisany liscik od kogoś z obsługi z zyczeniami słodkich snów i termonaszywka z imieniem córki - super miła niespodzianka która sprawiła nam dużo radości. Polecam!
5 / 5
2020-02-11 13:42:16
Manuela
bardzo miła niespodzianka z zamówieniem. polecam
5 / 5
2020-02-11 12:37:40
Donata
rzetelny sprzedawca , szybka realizacja, super możliwość wyhaftowania imienia dziecka na kupionej pościeli
5 / 5
2020-02-10 17:20:40
Liwia
Błyskawiczna wysylka, towar zgodny z opisem. POLECAM.
5 / 5
2020-02-10 13:12:47
Radosław
Super jakość. Dostawa kolejnego dnia! Polecam z całego serca
5 / 5
2020-02-09 17:45:38
Iwona
Bardzo polecam ten sklep! Świetna obsługa, doskonały kontakt, można się poradzić, na plus także filmy na yt z opisem produktów no i natychmiastowa wysyłka oraz bezproblemowy zwrot. Wyszła laurka, ale cóż - gdyby tylko takie sklepy były w sieci to bym w ogóle nie kupował stacjonarnie ;)
5 / 5
2020-02-07 11:34:14
Paulina
Szybko, łatwo i bez niespodzianek
5 / 5
2020-02-05 12:39:36
Małgorzata
Bardzo polecam, wszystko na poziomie.
5 / 5
2020-02-05 09:57:10
Karol
Błyskawiczna dostawa, bardzo dobra jakość produktu
5 / 5
2020-02-04 14:30:46
Wanda
Dostawa blyskawiczna, wszystko ok
5 / 5
2020-02-04 13:17:21
Dymitr
Pościel piękna, barwy żywe i nie blaknie podczas prania. Sprzedawca super!
5 / 5
2020-02-03 19:10:46
Fryderyka
Bardzo polecam. To moje kolejne zakupy w ty sklepie. Za każdym razem zamówienie realizowane ekspresowo. Zamówione przedmioty świetnej jakości. Kontakt z firmą i pomoc z ich strony jest wspaniała. Polecam.
5 / 5
2020-02-03 12:36:48
Bogdan
Wszystkie otrzymane produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-02 19:46:00
Marina
Szybka wysyłka. Pościel piękna. Dodatkowo miły prezent w postaci naszywki . Polecam !
5 / 5
2020-02-01 00:22:13
Greta
Wszystko było wspaniałe od realizacji po sam produkt. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
4 / 5
2020-01-31 18:29:34
Maria
Kocyk super milutki, haft zdecydowanie za mała czcionka, druk gubi się w puszystym kocyku. Powinni wykonywać większą czcionką haft.
5 / 5
2020-01-31 14:02:47
Sabina
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej pościeli.
5 / 5
2020-01-31 13:28:18
Idzi
Polecam serdecznie sklep,rzeczy bardzo dobrej jakości ,szybka wysyłka ,kontakt ze sklepem również bardzo dobry.
5 / 5
2020-01-31 12:16:33
Kaja
Dostaliśmy gratisy i podziekowanie za zamówienie
5 / 5
2020-01-31 12:02:34
Liwia
Zgodnie z opisem. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-01-31 11:39:05
Arleta
Pościel dziecięca i ręczniki z bohaterami bajek.
5 / 5
2020-01-31 11:17:50
Sofia
Rewelayjna obluga, sypatyczna i profesjonalna. Bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2020-01-30 14:26:08
Mieczysława
Worek świetnej jakości i bardzo miły gest w postaci drobnego prezentu ;)
5 / 5
2020-01-30 13:16:23
Franciszka
Super towar, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-30 11:58:35
Aleksander
Szybko, sprawnie, Polecam 100%
5 / 5
2020-01-28 22:33:34
Paulina
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem, miła obsługa
5 / 5
2020-01-27 18:25:08
Wanda
Super obsluga i produkty na pewno tam wroce
5 / 5
2020-01-27 13:35:26
Bernardeta
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-26 14:03:43
Nastazja
Szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrej jakości. Dziękujemy również za upominek :-)
5 / 5
2020-01-26 10:16:23
Alicja
Zamówienie spełniło moje oczekiwania:)Synek bardzo zadowolony ze wzoru, a ja z jakości:)
5 / 5
2020-01-25 20:11:49
Arlena
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Towar zamowiony jest pierwszej jakości. Paczuszka przyszła bardzo szybko. Gorąco polecam.
4 / 5
2020-01-25 08:12:07
Bronisław
Pościel ładna, wysyłka szybka. Ogólnie polecam
5 / 5
2020-01-24 19:48:34
Klara
Produkt zgodny z oczekiwaniem, sprawna realizacja zamowienia, dobry kontakt za sprzedającym
5 / 5
2020-01-24 13:40:47
Nastazja
kontakt super jestem bardzo zadowolona .pościel 4 komplety .bardzo ładna i ręcznik za gratis bardzo dziękuję.napewno powrócę do tego sklepu.goraco polecam
5 / 5
2020-01-24 12:21:10
Klaudiusz
Poszewki bardzo dobrej jakości i super kolory
5 / 5
2020-01-24 12:15:05
Seweryn
Zamówienie przebiegło wyjątkowo szybko i bez problemów ;)
5 / 5
2020-01-24 11:25:30
Agata
Super kontakt ze sklepem, bardzo fajne produkty.
5 / 5
2020-01-24 07:51:43
Arlena
Polecam, wysyłka bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem, byłam bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-23 11:18:29
Honorata
Świetny kontakt, szybka wysyłka, produkty bardzo dobrej jakości w przyzwoitej cenie😊
5 / 5
2020-01-23 05:11:29
Ignacy
Towar wysyłany szybko pomimo weekendu. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam
5 / 5
2020-01-22 20:45:44
Magdalena
Szczerze polecam. Dobry kontakt szybka wysyłka. Super obsługa.
5 / 5
2020-01-22 10:26:00
Dorota
Doskonały kontakt Doskonaly asortyment.
5 / 5
2020-01-22 07:38:41
Walenty
Zakup szybki, sprawny,udany, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-21 22:22:47
Adam
Wszystko ślicznie i piękne.Polecam zakupy.
5 / 5
2020-01-21 20:32:16
Violetta
Zamówienie wysłane ekspresowo, wszystko zgodne z opisem a list napisany odręcznie do małego odbiorcy paczki rewelacja. Gorąco polecam 😚
5 / 5
2020-01-21 20:30:52
Janusz
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-21 13:28:13
Iwona
Super kontakt i szybka dostawa !
5 / 5
2020-01-20 12:20:22
Irmina
Bardzo przystepne ceny w porownaniu do konkurencji a upominek z imieniem przemily:-)
5 / 5
2020-01-20 09:49:53
Apoloniusz
Wszystko przebiegło szybko. Towar zgodny ze zleceniem
5 / 5
2020-01-17 18:17:23
Kacper
Zamówienie przebiegło pomyślnie. Bardzo miły dodatek w prezencie dla dziecka. Naszywka napewno się przyda z imieniem. Dziękujemy
5 / 5
2020-01-17 15:31:49
Błażej
Jestem zadowolona z zakupów miłym dodatkiem był odręcznie napisany liścik do dzieci i termowszywka z ich imionami.
5 / 5
2020-01-17 13:18:04
Ilona
Polecam ,świetny kontakt, szybkość wysyłki
5 / 5
2020-01-17 11:46:52
Faustyna
Polecam, miła obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-17 11:45:54
Judyta
Pościel pierwsza klasa Polecam
5 / 5
2020-01-17 11:11:37
Sabina
Zakup zrealizowany bez problemowo z pełną informacją.
5 / 5
2020-01-16 09:55:37
Waldemar
Super sklep, jestem bardzo zadowolona za rowno z obslugi jak i z rzeczy zakupionych w tym sklepie
5 / 5
2020-01-15 21:19:46
Diana
Pościel była zakupiona jako prezent więc co do samego towaru nie wiem na ile się sprawdza. Sam zakup przebiegł sprawnie i szybko. Dodatkowo dostałam mały bonusik dla chrześnicy
5 / 5
2020-01-15 21:10:26
Anna
sprawnie i szybko, a dostarczony towar zgadza się z tym co zamawiałam
5 / 5
2020-01-14 18:46:23
Paula
Wszzysto super, Ja i dziecko zadowoleni ;)
5 / 5
2020-01-14 11:27:56
Diana
Szybka dostawa. Ładna pościel. Polecam.
5 / 5
2020-01-13 14:18:14
Zuzanna
Towar zgodny z opisem. Super niespodzianka dla dzieci w prezencie. Polecam ☺
5 / 5
2020-01-13 13:24:42
Alfred
szybka wysyłka i dostawa, pościel dobra gatunkowo, polecam
5 / 5
2020-01-13 11:51:48
Mariola
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z ofertą. Pięknie zapakowany z małym upominkiem dla córki i pieknym wpisem Pani ktora towar przygotowywała do wysyłki. Cieszy ze ktos z takim zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-13 11:36:59
Iga
Szybka realizacja zamówienia, produkt w porządku i bardzo miły upominek w postaci naprasowanki i odrecznie napisanego lisciku
5 / 5
2020-01-11 10:51:23
Wojciech
Polecam. Jestem zadowolona- jakość oraz wykonanie są bardzo dobre
5 / 5
2020-01-10 21:21:57
Oskar
Jestem zadowolona z zakupu. Pościel spełnia oczekiwania. Szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-10 14:21:27
Gustawa
Sklep realizuje zamówienia ok natomiast nie polecam dostawy przez Pocztę totalna porażka
5 / 5
2020-01-10 13:42:40
Iwona
Polecam. Przesyłka błyskawicznie u mnie.
5 / 5
2020-01-09 11:41:40
Hubert
Szybko i sprawnie. Produkty wspaniałe. Polecam !
5 / 5
2020-01-09 11:10:28
Dominika
Bardzo dobra komunikacja, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam !
5 / 5
2020-01-08 11:56:15
Anastazja
bardzo ciekawe oferty i szybka realizacja
5 / 5
2020-01-08 10:57:37
Longin
Super jakość. Bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2020-01-08 09:29:54
Magdalena
Szybko,sprawnie.Haft piękny.Polecam
5 / 5
2020-01-07 16:22:02
Maksymilian
Serdecznie polecam, towar zgodny z opisem, pościel i poszewki wykonane świetnie, do tego świetny kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2020-01-07 14:53:16
Norbert
Wspaniała jakość towaru i cudowna obsługa klienta. Zdecydowanie polecam!!!!
5 / 5
2020-01-07 12:00:00
Adrian
Bardzo szybkie i bezproblemowe zamówienie i dodatkowy gratis - naprasowanki z imionami córek. Polecam!
5 / 5
2020-01-07 11:45:21
Michał
Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Było najpóźniejsze, a zrealizowane jako pierwsze. U innych jeszcze czekamy na realizację.
5 / 5
2020-01-07 09:58:32
Faustyna
Szybko, sprawnie, super kontakt. Towar zgodny z opisem!!!!! Polecam
5 / 5
2020-01-06 18:54:09
Mikołaj
Polecam sklep bajkowypokoik.pl na pewno wrócę tutaj nie raz
5 / 5
2020-01-06 16:44:10
Henryk
Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2020-01-04 19:42:35
Arkadiusz
Wszystko zgodne z ofertą: towar, czas realizacji + przesyłka. Polecam :)
5 / 5
2020-01-03 16:21:24
Wiktoria
Wszystko jak w opisie super...
5 / 5
2020-01-02 23:52:55
Mateusz
Świetnie! Dziękuję bardzo za super ręczniczek i prezencik, który bardzo nas ucieszył :) Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-02 19:04:40
Natasza
Polecam bardzo szybka transakcja.
5 / 5
2020-01-02 10:07:14
Jadwiga
Sprawnie, szybko, bez komplikacji a towar dobrej jakości.
5 / 5
2020-01-02 00:01:22
Inga
Jestem bardzo zadowolona. Porządna kołderka i podusia. Przyjemny materiał.
5 / 5
2019-12-31 23:00:39
Szymon
Miło, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-31 17:35:32
Norbert
Towar przyszedł nawet jak firma nie obiecywał, że się uda przed świętami
5 / 5
2019-12-31 16:31:39
Michalina
pościel rewelacyjna, pomoc i obsługa sklepu na najwyższym poziomie, polecam, warto, bajkowe zakupy:)
5 / 5
2019-12-31 14:28:03
Ernest
Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktów, ich wyboru jak i czasu dostawy.
5 / 5
2019-12-31 14:05:20
Michalina
Super jakość - mega szybka wysyłka Polecam!
5 / 5
2019-12-30 13:37:21
Longin
Polecam bardzo wszystkim! Pościel bardzo ładna.
5 / 5
2019-12-30 09:41:20
Żaneta
Bardzo miła i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-29 20:53:29
Klemens
Miło i profesjonalnie - godne polecenia.
5 / 5
2019-12-29 17:13:53
Łukasz
Bardzo sprawnie i sympatycznie.
5 / 5
2019-12-27 22:33:39
Greta
Wszystko super. Bardzo miły gratis i ręcznie napisany liścik do dziecka (dla którego kupiliśmy pościel). Pozdrawiamy panią Elę i dziękujemy :). Wrócimy na pewno.
5 / 5
2019-12-27 20:52:25
Iga
Świetny kontakt, szybka realizacja i miły akcent w formie odrecznie napisanego liściku. Zdecydowanie polecam!
4 / 5
2019-12-27 19:52:07
Emil
Wszystko by było ok gdyby nie to że na stronie wybrałem wzór który jest dostępny A później dostaje telefon z informacją że muszę wybrać inny wzór bo mój jest niedostępny.Widocznie słaba aktualizacja dostępnych produktów.
5 / 5
2019-12-27 19:40:28
Bartosz
Spory asortyment (nie oceniam jakości - zakup był na prezent), szybka wysyłka i dostawa. Ocena ogólna - bardzo dobry.
5 / 5
2019-12-27 19:14:49
Bogna
Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2019-12-26 20:56:38
Izabela
Szybko, sprawnie i dobra jakość zamówionego produktu
5 / 5
2019-12-24 10:17:27
Cyprian
Miła obsługa. Wszystko sprawnie i na czas. Polecam.
5 / 5
2019-12-23 21:02:34
Stefan
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Pościel najwyższej jakości. Dodatkowo miły upominek dla Syna. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-12-23 15:56:36
Eleonora
Dla mnie super sklep, na pewno wrócę!
5 / 5
2019-12-23 14:46:00
Luba
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, miły akcent w postaci listu do córki od pani, która przygotowywała paczkę wraz z drobnym upominkiem. Polecam
5 / 5
2019-12-22 19:53:45
Idzi
Bez zarzutu. Szybka przesyłka, towar zgodny z oczekiwaniami a dodatkowo drobny upominek.
5 / 5
2019-12-21 22:35:24
Katarzyna
Bardzo szybka realizacjai towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-21 18:54:01
Irena
Polecam z całego serca. Wszystko odbyło się szybko, sprawnie, profesjonalnie i bez zarzutu
5 / 5
2019-12-21 10:51:31
Joanna
Rewelacja pod każdym względem 🤗
4 / 5
2019-12-20 23:14:50
Kamila
Super strona i w razie jakich kolwiek nieporozumień sprawa od ręki załatwiona, bardzo miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-20 21:48:35
Celestyna
Jestem super zadowolona. Bardzo polecam. Już dugi raz robię u nich zakupy za znaczna kwotę. Dostaję kupony rabatowe na kolejne zakupy. Paczkę zamówiłam o 23 wieczorem, a dnia następnego zamówienie było u mnie w domu. Za każdym razem paczka przychodzi na drugi dzień !!! Kiedy potrzebuje jakichkolwiek informacji o produktach to są dostępni online nawet w nocy. Są bardzo pomocni. Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu. Bardzo bardzo polecam. Są na szóstkę !!!!
5 / 5
2019-12-20 14:53:04
Bogdana
Polecam...Jestem bardzo zadowolona z towaru..jak i obsługi...:)
5 / 5
2019-12-20 14:51:36
Lucjan
Bardzo szybka przesyłka super
5 / 5
2019-12-20 14:14:24
Milena
Fantastyczna i miła obsługa towar idealny polecam Córcia zachwycona prezencikiem.
5 / 5
2019-12-19 21:45:47
Paula
Sklep godny polecenia.Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-19 16:47:42
Konstanty
Polecana z całego serca !!! Najlepsza firma !!!
5 / 5
2019-12-19 13:08:21
Milena
Bardzo dobra jakość produktów (zamawiałam kołdrę+poduszkę, nieprzemakalny podkład-rzeczywiście zgodnie z opisem nie szeleści, i pościel zarówno bawełnianą jak i bambusową) A najważniejsze, że córce się spodobały wzory które wybrałam :) Zamówione towary miałam już na drugi dzień. Dziękuję i na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2019-12-19 12:45:28
Dominik
Super, polecam + miły drobiazg dla dzieci.
5 / 5
2019-12-19 09:55:51
Liliana
dostarczenie towaru sprawne ,szybkie ,bezproblemowe. Polecam
5 / 5
2019-12-18 22:51:20
Kacper
Polecam. Wysyłka szybka ale dostawa wolna ze względu na święta i wybór formy dostawy.
5 / 5
2019-12-18 21:13:30
Witold
Szybko wykonane zamówienie, dbałość pakowania, podejście indywidualne do klienta (śliczna naszywka dla mojego szkraba w prezencie). Produkty najwyższej jakości.
5 / 5
2019-12-18 21:05:04
Izydor
SPRAWNIE, SZYBKO, PIĘKNA POŚCIEL.
5 / 5
2019-12-18 15:28:52
Irma
Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Pościel bardzo dobrego gatunku. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-18 15:04:27
Dariusz
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Przedewszystkim szybko i bardzo miło. Posciel piękna i dziecko zadowolona. Bardzo polecam tego sprzedawce.
4 / 5
2019-12-17 20:52:31
Brygida
Wszystko w porządku,towar zgodne z opisem :) polecam
5 / 5
2019-12-17 10:10:21
Daniela
Super sklep, bardzo przyjazny dla klienta. Polecam dalej
5 / 5
2019-12-16 21:31:27
Beata
rewelacja każdemu polecam :) bardzo miła niespodzianka w postaci naszywki z imieniem dziecka z pewnością jeszcze raz zrobię tam zakupy
5 / 5
2019-12-16 15:33:02
Irmina
Polecam szczerze Zamówienie zawsze dociera szybko zgodnie z tym co zamówione Towar jest bardzo dobrej jakości a panie bardzo miłe i chętne do pomocy Jeszcze nie raz wrócę 😊
5 / 5
2019-12-16 15:30:18
Patrycja
Wszystko super, dziękuję. Pościel piękna.
5 / 5
2019-12-16 15:03:17
Grażyna
kołder jeszcze nie próbowałam, ale wygladają solidnie
5 / 5
2019-12-16 12:58:40
Igor
polecam , miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-16 01:20:20
Jagoda
Produkt bardzo dobrej jakości a sprzedawca sprawnie realizuje zamówienia
5 / 5
2019-12-15 07:43:04
Michał
Polecam ten sklep super obsługa, pomimo dużych ilości zamówień moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane . Produkty bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-12-15 00:33:21
Ludwik
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-14 19:33:33
Sara
Jestem zadowolona z jakości otrzymanej pościeli i otrzymanej niespodzianki. Grażyna
5 / 5
2019-12-14 00:41:06
Ludmiła
Świetny kontakt. Jedyne opóźnienie wynikało z przepełnionego paczkomatu.
5 / 5
2019-12-13 20:40:48
Urszula
Bardzo sprawna realizacja. Złożyłam zamówienie w niedzielę i w tym samym dniu dostałam maila o jego przygotowaniu. Przesyłka dotarła po dwóch dniach. Zakupiona pościel dziecięca spełniła moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 19:31:28
Gustawa
Pomyłkowo 2 razy zapłaciłam za towar i tego samego dnia mi zwrócono. Bardzo miła, sprawna i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-13 15:55:34
Brygida
Super podusia dla wnusia. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 15:14:28
Fryderyk
Bardzo ładna pościel. Miły upominek dla dziecka z własnoręcznie wypisanymi życzeniami.
5 / 5
2019-12-13 13:39:28
Karina
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz możliwości kontaktu poprzez chat.
5 / 5
2019-12-13 11:53:34
Wiktoria
Super szybka dostawa. Bardzo miły gratis dla dziecka. Polecam
5 / 5
2019-12-13 09:38:23
Aneta
Indywidualne podejście do klienta. Polecam
5 / 5
2019-12-12 14:25:21
Władysława
Super. Szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 19:53:41
Dawid
Szybko,sprawnie,towar zgodny ze zdjęciem
5 / 5
2019-12-10 13:00:16
Marcel
Bardzo pozytywnie, towar zgodny z zamowieniem, szybka wysyłka, dodatkowa niespodzianka dodana do zamowienia. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 11:31:21
Aleksander
Bardzo szybka wysyłka, produkty dokładnie takie jak na zdjęciach w sklepie
5 / 5
2019-12-08 13:25:39
Michał
Szybka dostawa. Świetny towar. Tak trzymać!
5 / 5
2019-12-08 10:53:18
Patrycja
Zamówiony towar otrzymałam szybko, odpowiednio zapakowany,spełnił oczekiwania. Dodatkowo załączono w prezencie dla dziecka termonaszywkę i liścik :)
5 / 5
2019-12-07 19:53:20
Tobiasz
Super, bardzo szybko dostarczone, sprawnie, jakość bez zarzutu I miła niespodzianka dla Maluszka
5 / 5
2019-12-06 20:46:27
Kacper
szybka obsługa a klient jest mile zaskoczony drobnym gestem który sprawi radość:)
5 / 5
2019-12-06 19:33:26
Jakub
Paczka została wysłana tego samego dnia co zakup.. Doszła następnego.. i pod tym względem jestem bardzo zadowolona.. jak i również poziom obsługi, jakość produktów zadowalająca.. :)
5 / 5
2019-12-06 18:20:06
Ernest
Super jakość i szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-06 18:01:47
Radomir
BARDZO MIŁA OBSŁUGA. TOWAR ZGODNY Z OPISEM
5 / 5
2019-12-06 15:50:26
Krystian
Gorąco polecam. Sklep profesjonalny, z indywidualnym podejściem do klienta. Transakcja na 5 z plusem 😁
5 / 5
2019-12-06 15:45:13
Bożena
Super produkty,super obsługa!
5 / 5
2019-12-06 15:33:34
Idzi
Bardzo dobre podejście do klienta.
5 / 5
2019-12-06 14:28:10
Bogusława
Profesjonalna firma interenetowa
5 / 5
2019-12-06 13:59:56
Aurelia
Przyjemna obsługa, produkty w dobrej cenie
5 / 5
2019-12-06 13:08:39
Teodor
Zamówienie zostało wysłane jeszcze w tym samym dniu, w którym zostało złożone. Na drugi dzień paczka już była u mnie. Wszystkie produkty zgodne z opisem. Super sklep! Polecam!
5 / 5
2019-12-06 13:04:13
Otylia
Zamowienie zostalo zrealizowane szybko polecam sklep
5 / 5
2019-12-05 12:10:43
Longin
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji dostawy! Tylko 1 dzień roboczy.
5 / 5
2019-12-05 11:39:46
Wiesława
Bardzo jestem zadowolona, towar zgodny z oczekiwaniami, przesyłka szybko dotarła. Dodatkowo, mimo niskiej kwoty zamówienia, dostaliśmy gratis z bardzo miłym listem odręcznie napisanym. Bardzo nas ucieszył ten gest 😊
5 / 5
2019-12-05 11:32:52
Aniela
Super :) zamawiałam drugi raz i drugi raz bezproblemowo, szybko i produkty wysokiej jakości
5 / 5
2019-12-05 11:09:46
Dominika
Serdecznie polecam, realizacja natychmiastowa, pościel piękna plus wyjątkowy prezent :)
5 / 5
2019-12-05 10:24:41
Gracjan
Sklep z wzorową dbałością o klienta.
5 / 5
2019-12-05 09:32:27
Szczepan
POLECAM!!! SZYBKO! SPRAWNIE! WYPEŁNIENIE DO POŚCIELI SUPER!
5 / 5
2019-12-04 23:34:10
Jonatan
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towary zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-04 22:09:27
Dalia
Polecam. Miła obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą. Dodatkowe upominki dla dziecka to super pomysł :)

Rzetelne opinie o BajkowyPokoik.pl