Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BAKADO

BAKADO Opinie 5.0 (23)

Tczewska 35
83-112
Rokitki
( brak )
opinie BAKADO
5.0
23
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-07-19 09:31:07
Blanka
Super, wszystko zgodnie z oczekiwaniami :)
5 / 5
2019-12-20 10:20:26
Malina
Bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowane, wszystko przebieglo pomyślnie. Polecam!
5 / 5
2019-12-18 20:17:05
Małgorzata
Super!a legowisko bajeczne!💕
5 / 5
2019-12-05 19:34:35
Feliks
Towar pierwszej jakości, ekspresowa wysyłka. Przechodzi ciężkie testy aktualnie
5 / 5
2019-11-30 23:27:15
Stefan
Towar zgodny z opisem (legowisko ładne i podobno wygodne) pies od razu się w nie wpasował.
5 / 5
2019-11-28 12:41:28
Walenty
Wszystko super, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-11-26 17:41:25
Edyta
Produkty dobrej jakości, miła i profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-11-13 14:27:30
Klaudiusz
Bardzo dobry kontakt. Super miła obsługa. Zamówione legowisko dla psa świetnej jakości, bardzo ładne. W rzeczywistości towar wygląda ładniej, niż na zdjęciu.Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-10-14 16:30:40
Bernard
Bardzo porządne Legowisko. Nasz Mia uwielbia na nim spać :)
5 / 5
2019-09-30 11:00:48
Gustaw
Mega cudne legowisko moja Mia odrazu je pokochała ..... rewelacyjnie wykonane. Kontakt ze sprzedającym tez super. Polecam Ania
5 / 5
2019-09-22 15:38:28
Klaudiusz
Bardzo polecam! Super materiał, łatwy w utrzymaniu, miękkie i przyjemne legowisko a do tego pieknie sie prezentuje
5 / 5
2019-09-20 13:52:01
Rozalia
Szczerze polecam produkty Bakado!!
5 / 5
2019-08-30 10:41:32
Brunon
Polecam ! kanapa dla psa super pozytywnie mnie zaskoczyła, do tego miła i pomocna obsługa oraz wysyłka w dniu zakupu i paczka na drugi dzień u mnie
5 / 5
2019-08-28 20:42:22
Izabela
Sklep godny polecenia pod względem jakości produktów.
5 / 5
2019-08-28 11:52:39
Nadia
Produkty bardzo dobre jakościowo. Bezproblemowa i przyjazna obsługa klienta.
5 / 5
2019-08-28 11:29:56
January
Bardzo profesjonalnie satysfakcjonująco dla mnie i dla mojego psiaka Polecam
5 / 5
2019-08-23 14:43:35
Gerard
Produkt bardzo dobrej jakości, pies zadowolony :)
5 / 5
2019-08-23 11:46:32
Pola
Sklep genialny ! Kontakt super, a legowisko przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jest nawet wygodniejsze niż może łóżko ! Holi chętnie się na nim kładzie, przetestowały je tez jej dzieci ! Nie brudzi się i jest wytrzymałe a to ważne bo Holi drapie w legowisko zanim się położy. Do tego cieszy ono moje oczy bo różowy kolor jest po prostu śliczny, nie nachalny i ładnie wkomponowuje się w szare ściany pokoju ! Polecam z czystym serduszkiem :)
5 / 5
2019-08-22 17:02:13
Bernardeta
Poduszka sprawdza się super! Jesteśmy bardzo zadowoleni
5 / 5
2019-08-13 14:47:02
Tobiasz
Piękne produkty, profesjonalna obsługa i bardzo szybka wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-08-09 10:23:52
Michał
Jestem bardzo zadowolona a moja psina jeszcze bardziej! Poducha dla psa jest piękna, świetnie wykonana, z bardzo dobrej jakości materiałów. I z tego co widzę jest baaaardzo wygodna. Zamówienie dotarło do mnie już następnego dnia! Kontakt z obsługą bardzo dobry. Polecam z całego serca!
5 / 5
2019-07-19 07:50:59
Gracjan
Profesjonalna obsługa klienta, kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Świetne produkty.
5 / 5
2019-07-08 12:34:22
Romana
Czytelność strony przy zamowieniu. Transakcja bez zarzutu, dostawa zgodnie z podanym terminem. Polecam.

Rzetelne opinie o BAKADO