Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BakeShop

BakeShop Opinie 4.8 (65)

Burakowska 5/7
01-066
Warszawa
888600170
opinie BakeShop
4.8
65
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 08:22:48
Lech
Transakcja przebiegła bez problemów :)
5 / 5
2020-02-20 11:17:57
Dalia
super czas, zamówienie wysłane we wtorek późnym wieczorem, w środę potwierdzenie przetworzenia, w czwartek faktura i dostawa. towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2020-02-12 14:55:37
Roma
Jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-31 14:13:56
Sara
Szybko, bezproblemowo, gorąco polecam :)
5 / 5
2020-01-15 14:46:03
Edyta
Jestem bardzo zadowolona, wysyłka nastąpiła w dzień zamówienia.
5 / 5
2020-01-01 20:08:24
Oliwier
Foremki świetne. Doszły na czas. Pierniczki zrobione.Wnuczka szczęśliwa.
5 / 5
2019-12-31 14:15:05
Jadwiga
serdecznie polecam, ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-28 12:18:28
Tamara
Bardzo szybka dostawa, łatwy dostęp do wielu produktów i przyjemna w obsłudze strona internetowa.
5 / 5
2019-12-27 11:35:12
Adrian
Jestem bardzo zadowolony!. Wysyłka błyskawiczna. Po dwóch dniach miałem już towar u siebie po mimo zawirowań przedświątecznych:) Bardzo polecam!
5 / 5
2019-12-18 18:12:46
Marcin
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-12-18 11:15:06
Honorata
Przepiękne formy do ciastek. Córeczka zachwycona, ja również ;)
5 / 5
2019-12-18 00:51:49
Konstancja
Polecam, szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-13 23:14:22
Antonina
Szybko, miło, ekologicznie, fachowo
4 / 5
2019-12-11 12:28:14
Fryderyk
Rzetelni przesyłka przyszła szybko Bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-12-11 08:25:12
Oleg
Bardzo przyjemna współpraca i szybki zakup. Polecam
5 / 5
2019-12-09 13:00:56
Alina
Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór asortymentu do wypieków:)
5 / 5
2019-12-06 04:05:50
Beata
Produkty zgodnie z opisem, dobrze zapakowane do wysyłki. Polecam sprzedawcę.
3 / 5
2019-12-04 21:08:49
Sofia
Na stronie jest niewłaściwy opis produktu, co sprawiło że błędnie wybrałam produkt. Zwróciłam omyłkowo zamówiony produkt.
5 / 5
2019-12-04 15:24:32
Rozalia
Przyjemnie robi się zakupy w tym sklepie. Szybko udało mi się skontaktować przez messanger. Obsługa miła. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 23:16:07
Liza
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-12-02 11:08:22
Albert
Szybko, sprawnie i towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-07 12:43:28
Nadia
Polecam ten sklep. zakup udany.
5 / 5
2019-11-07 07:33:45
Lidia
Zamawiałam pierwszy raz, ale nie ostatni; sklep jest super .
5 / 5
2019-10-30 16:42:46
Renia
Super. Polecam. Już złożyłam kolejne zamówienie.
5 / 5
2019-10-30 11:12:10
Kamil
Dziękuję za ekspresowe dostarczenie zamówienia. Polecam.
4 / 5
2019-10-22 11:10:06
Wiesława
Transakcja przebiegla szybko i bez problemu. Niestety prosilam p mala ilosc plastiku w opakowaniu, a dostalam wielki karton z folia z powietrzem w srodku, a zamowilam maly barwnik spozywczy. Naprawde MALY.
5 / 5
2019-10-17 12:43:08
Sonia
Polecam, duzy wybor asortymentu, szybka realizacja.
5 / 5
2019-10-08 16:54:00
Ludwik
Szybka realizacja zamówienia, świetna jakość produktów.
5 / 5
2019-10-07 10:25:15
Izabela
zakupy szybkie i bezproblemowe
4 / 5
2019-10-01 10:37:20
Kornel
Jest OK -polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-09-25 11:27:14
Kaja
Sprzedający godny polecenia. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka. Dobry kontakt. Osobiście skorzystam jeszcze z wyrobów sprzedającego.
5 / 5
2019-07-14 09:34:50
Joanna
Sam proces wysylki bardzo dobry. Procedura zamawiania na stronie powinna byc poprawiona - po dodaniu produktu do koszyka zaczyna sie szukanie od poczatku. W zestawieniu przesylki byla informacja o gratisie, ktory jednak nie zostal dodany do paczki - to bylby mily gest, biorac pod uwage wielkosc zamowienia.
5 / 5
2019-06-06 20:26:06
Łucja
Super kontakt. Zamawiam kolejne formy do babki anielskiej.
4 / 5
2019-06-04 16:15:09
Stanisława
Ok natomiast kontakt z osoba ze sklepu telefoniczny taki średni. Pani z pretensja dzwoniła czemu nie odpowiedziałam jak najszybciej na jej maila ale generalnie cała reszta w jak najlepszym porządku. Towar świetnej jakości i przesyłka bardzo szybka.
5 / 5
2019-05-17 12:14:15
Aleksandra
Rewelacja jeśli chodzi o obsługę. Towar zamówiłam o 11 a o 13 odebrałam osobiście. Pani w biurze bez problemu mi pomogła i wytłumaczył nawet pod który wjazd podjechać. Miło i sympatycznie.
5 / 5
2019-05-07 19:12:46
Waldemar
Polecam, wszystko zgodnie z opisem, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-04-25 14:59:47
Olga
Szybka wysyłka, super kontakt. Polecam
5 / 5
2019-04-24 12:54:44
Aleksandra
Zamówienie potraktowane priorytetowo. Natychmiastowa informacja o stanie zamówienia. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-04-22 18:54:11
Waldemar
Polecam - towar zgodny z opisem, zakupy sprawne i bez zarzutów.
5 / 5
2019-04-15 11:21:32
Tamara
Miła obsługa, ekspresowa wysylka, produkt idealny, kontakt z pracownikami dostępny na fb non stop. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-04-11 12:02:37
Emilia
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-10 15:18:46
Wanda
W porządku,tylko za duże opakowanie w stosunku do zamówionego artykułu.Mozna było wysłac w kopercie groszkowej.
5 / 5
2019-03-27 10:14:58
Lesław
Zakupy bez zarzutu. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było ukrytych dodatkowych opłat.
5 / 5
2019-03-24 15:53:35
Wioletta
Produkty tej firmy które zamawiałam ,są dobrej jakości . Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-02-16 20:13:46
Daria
Dostawa terminowa towar bardzo starannie zapakowany, spełnił moje oczekiwania w 100%
5 / 5
2019-02-13 20:28:58
Józef
Bardzo przyjemna współpraca i dobrej jakości produkty :)
5 / 5
2019-01-28 14:56:25
Izolda
Świetny i bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Jeśli chodzi o kontakt mailowy - sprawny i pomocny.
5 / 5
2018-12-07 18:40:07
Krystyna
Sklep solidny i rzetelny, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-05 14:02:03
Leopold
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka, pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-12-04 11:37:49
Bolesław
Szybko, sprawnie i rzetelnie - mogę spokojnie polecic ten sklep :)
5 / 5
2018-12-01 10:41:50
Maria
Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim
5 / 5
2018-11-14 15:36:03
Edmund
Wszystko w porządku, dziękuję.
5 / 5
2018-10-24 16:24:52
Teodor
Zakupy u Was to czysta przyjemność:) będę zaglądała tu częściej.
4 / 5
2018-10-20 18:45:38
Liza
Trochę wysoka cena w stosunku do jakości - nie wszystkich produktów oczywiście ale niektórych na pewno (ja dokonałam częściowego zwrotu)
5 / 5
2018-10-19 08:19:55
Ludwik
świetny sklep, bardzo szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona
5 / 5
2018-10-10 09:35:09
Otylia
super szybko produkt zgodny z opisem
5 / 5
2018-09-17 15:11:34
Emanuel
Wszystko szybko i bardzo sprawnie. Polecam
1 / 5
2018-08-30 00:37:20
Stefania
Towar zaplacony jeszcze niedostarczony,czekam s Aż [...] kurier odda nieswoja wlaśność ludzie nie znają się na prawie,cudze dysponowanie własnośćią jest przestępstwem
5 / 5
2018-08-16 13:55:53
Ryszard
Bardzo szybka wysyłka. Produkt kupiony na prezent, zrobil należyte wrażenie wiec polecam :)
5 / 5
2018-06-20 13:02:47
Tamara
Bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2018-05-21 11:13:27
Miłosz
Kontakt perfekto! Szybkość w działaniu perfekto! Towar perfekto!
5 / 5
2018-05-14 10:11:41
Bronisława
Super sprzedawca!!!super towar!!
5 / 5
2018-04-12 12:28:58
Jarosława
Szybka i sprawna obsługa i do tego bardzo sympatyczna
4 / 5
2018-03-21 10:56:11
Gracjan
Szybka realizacja zamówienia. Dobrze.
5 / 5
2018-01-14 17:53:23
Karol
Polecam polecam polecam. Jeszcze nikt tak szybko nie zrealizował mojego zamówienia. Kontakt ze sklepem chyba 24 h na dobę 🙂 bo korespondowałem na fb. Ceny konkurencyjne . Opakowanie rewelacja. Dałabym ocenę 6 ale nie można. Będę kontynuowała zakupy w tym sklepie. Obawiałam się zakupów bo nie było opinii ale ryzyko się opłaciło.

Rzetelne opinie o BakeShop