Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję balcer-buy.pl

Balcer-buy.pl Opinie 4.9 (169)

Jagiellońska 103
85-027
Bydgoszcz
(52) 346 15 28
brak obrazu
4.9
169
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-01-31 09:31:39
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 11:33:10
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 18:03:08
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 11:54:14
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-06 16:24:00
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 11:11:38
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-10 21:31:19
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 12:06:34
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-02 08:07:53
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-15 10:47:43
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-07 18:20:03
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-06-21 15:18:56
Irma
W pełni profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka zamówienia. Promocyjne ceny! Serdecznie polecam!
5 / 5
2012-06-18 13:50:33
Tymon
Polecam wszystim sklep, terminy i realizacja okey.
5 / 5
2012-04-29 19:44:39
Teodor
Bardzo dobra obsługa. Przy kontakcie telefonicznym otrzymałem dodatkowe informacje, które pomogły mi podjąć decyzję co do konkretnego modelu, a po zakupie otrzymywałem cały czas aktualne informacje o stanie mojego zamówienia.
5 / 5
2012-03-12 10:12:38
Herbert
Wszystko w porządku,szybka wysyłka, więc z pełnym przekonaniem mogę polecić ten sklep wszystkim kupującym!
5 / 5
2012-02-10 08:15:33
Elżbieta
Towar odpowiada moim oczekiwaniom, jego opis zgodny z rzeczywistym stanem. Na bieżąco byłam informowana o stanie realizacji zamówienia.
5 / 5
2011-12-09 22:16:56
Sofia
Polecam!!!!Bardzo miła i komtepentna obsługa. Towar miałam na drugi dzien po wplacie. Świetny kontakt ze sklepem. Na pewno wróce :)
5 / 5
2011-12-02 09:27:21
Donata
Mimo usterki jednego z zakupionych sprzętów proces reklamacji przebiega dobrze. Na naszą prośbę zamówienie zostało zrealizowane b. szybko, z godnie z ustaleniami.
5 / 5
2011-11-04 07:39:52
Jeremiasz
Jestem zadowolony i polecam ten sklep!
5 / 5
2011-10-23 13:32:48
Bronisław
Konkurencyjne ceny, szybka dostawa.
3 / 5
2011-10-18 07:38:10
Józef
Zakupione upgrade Automapy otrzymałem szybko. Ale po fakturę musiałem dzwonić. Po interwencji otrzymałem ją na drugo dzień.
5 / 5
2011-10-15 10:36:57
Kacper
Super kontakt. Szybka dostawa. Towar wg. zamówienia. Polecam!!!
5 / 5
2011-09-15 16:14:05
Anna
transakcja udana, towar zgodny z opisem i zdjęciem, kontakt bardzo dobry
5 / 5
2011-09-01 19:56:08
Zenon
Udane zakupy.Polecam ten sklep!
5 / 5
2011-08-29 08:16:24
Karol
Najmilsze sprzedawczyne jakie spotkałam! Obsługa super i informacja na bieżąco przesyłana na maila co sie dzieje aktualnie z moją przesyłką. POLECAM!
5 / 5
2011-07-07 09:56:09
Mirosław
Zakup przebiegł bez problemu. Parę dni po wykonaniu przelewu towar został przywieziony do biura, był dobrze zapakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2011-06-28 08:59:43
January
Kontakt ze sklepem na bardzo dobrym poziomie. Realizacja trwała więcej niż 7 dni ze względu na konieczność sprowadzenia produktu na zamówienie. Obsługa bardzo sympatyczna, kompetentna i na bieżąco odpowiada na maile. Produkty dostarczone w stanie bdb. Sklep godny zaufania. Polecam!
4 / 5
2011-06-24 08:02:22
Izydor
Czas oczekiwania na przesyłkę się przedłużył, ponieważ sklep zaznaczył u kuriera "odbiór osobisty" podczas, gdy przesyłka miała być dostarczona do siedziby naszej firmy. Jednak muszę przyznać, że komunikacja ze sklepem jest bardzo dobra i omyłka ostał wyjaśniona, towar dotarł do nas, choć z opóźnieniem. Problem tylko w tym, że niszczarka jest porysowana i wygląda na używaną, a w opisie produktu nie było wzmianki o tym, iż towar jest używany. Opakowanie było całe, przesyłka była dobrze zapakowana i zabezpieczona, wnioskujemy więc, że towar nie uległ porysowaniu podczas transportu ale był już taki w sklepie. Mimo to niszczarka działa bardzo dobrze, a cena była bardzo korzystna.
5 / 5
2011-06-10 17:36:54
Gabriel
Kompetentna obsługa, szybka przesyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-06-10 14:09:40
Lech
Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. Polecam i pozdrawiam!
5 / 5
2011-06-09 08:10:57
Alicja
Wszystkim gorąco polecam !!! Pełna profeska...
5 / 5
2011-06-08 09:03:40
Urszula
Firma dba o zadowolenie klijenta. Obsługa szybka i uprzejma.
4 / 5
2011-06-02 08:01:49
Zenon
Niepełna informacja o produkcje / zatajenie o braku niektórych funkcji urządzenia /. Już tydzień od dostarczenia towaru czekam na uruchomienie urządzenia pzez serwisanta poleconego przez sklep.
5 / 5
2011-05-26 07:49:58
Renata
Bardzo dobra i szybka obsługa dziękuję
5 / 5
2011-05-15 11:39:30
Dawid
miła i profesjonalna obsługa - kontakt właściwy :)
5 / 5
2011-05-09 13:11:37
Eleonora
Bardzo szybka dostawa. Bieżąca informacja o dostawie na maila. Towar dostępny od ręki tak jak napisano w ofercie.
5 / 5
2011-05-06 12:27:11
Cyprian
POLECAM TEN SKLEP ! NIE ŚCIEMNIAJĄ, PRODUKT TAKI JAK ZAMAWIAŁEM A PRZY OKAZJI SZYBKO I BEZPROBLEMOWO !
5 / 5
2011-04-16 14:06:36
Sonia
Profesjonalna i miła obsługa. Tak powinny przebiegać zakupy w e-sklepie.
5 / 5
2011-04-13 11:05:55
Marcelina
Szybkie dostarczenie przesyłki. Towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2011-04-12 21:21:09
Kacper
Wszystko ok. Troszkę poczekałem na dostawę ale nie było źle :)
5 / 5
2011-04-08 13:56:10
Władysława
Bardzo szybka realizacja zamówiaenia. Kompetentny sprzedawca na infolini, gdy nie umiał udzielić informacji - zadzwonił do producenta i oddzwonił z pełna infrormacją. Polecam
5 / 5
2011-03-29 20:15:24
Gabriel
Bardzo szybko, profesjonalnie, sprawnie. Polecam!
5 / 5
2011-03-28 14:57:07
Igor
Kupiłem fax Sharp FO-IS115 i jestem z niego zadowolony. Bardzo miła i kulturalna obsługa, pani Dorota Balcer jest przemiłą osobą! Doradztwo na wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Expresowa reakcja, brakujący element w wyposażeniu został dosłany mi w "pięć minut". Z czystym sumieniem POLECAM ten sklep!
5 / 5
2011-03-19 00:11:59
Inga
Transkacja przebiegała wzorowo.Towar na stanie, natychmiastowy kontakt. Odbiór osobisty ze względu na bliskość lokalizacji, pomoc na miejscu przy załadunku.
5 / 5
2011-03-10 07:57:40
Ewelina
towar zgodny z zopisem, z gwarancją,miła obsługa,pomocna,nie robi problemów przy odbiorze paczek przez swojego kuriera.
5 / 5
2011-03-07 10:11:26
Walentyna
Obsługa i informacja bardzo dobra.
5 / 5
2011-03-06 18:11:08
Izydor
Komunikacja OK. Nie musiałem podawać nawet nr zamówienia i wiedzieli po zamówionym towarze o kogo chodzi. Sklep OK, spełnili moje oczekiwania w 100%
5 / 5
2011-03-04 09:47:12
Grzegorz
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2011-02-20 21:23:05
Julianna
Polecam -dobre ceny,fachowa obsługa,znakomita komunikacja
5 / 5
2011-02-07 08:50:53
Kacper
Świetny produkt! Dzieci codziennie malują na tablicy. Służy w celach edukacyjnych (pisanie liter i cyfr). Przyda się w odrabianiu lekcji i przy dobrej zabawie!
4 / 5
2011-02-05 12:01:31
Regina
Szybko, sprawnie i niedrogo. Dla klientów niezarejestrowanych brak informacji o postępie w realizacji zamówienia, ale bezproblemowy kontakt telefoniczny pozwala uzupełnić braki w informacji. Polecam!!!
5 / 5
2011-01-30 13:33:03
Bartosz
Wszelkie wątpliwości zostają wyjaśnione, towar zostaje wysyłany natychmiast po wpłacie. Zdecydowanie warte polecenia
5 / 5
2011-01-29 18:25:45
Bronisław
Bardzo dobry kontakt, odpowie na wszystkie pytania. Szybka realizacja.
5 / 5
2011-01-27 14:29:05
Łukasz
zamówiłem gilotynę do papieru, firmy Rexel CUT CL 410 w której była pęknięta osłona, bo zgłoszeniu tego faktu sprzedającemu otrzymałem nową osłonę. Zakup oceniam bardzo pozytywnie jak również załatwienie reklamacji,. Z przyjemnością mogę polecić ten sklep za szybkość obsługi i profesjonalizm.
5 / 5
2011-01-26 09:57:06
Tobiasz
kupiłem tu subskrybcję do AutoMapy, transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, śmiało mogę polecić ten sklep :)
4 / 5
2011-01-20 12:17:13
Jolanta
Sklep jak najbardziej się sprawdził pod każdym względem. Jedynie kurier Siódemka nie dowiózł przez kilka dni przesyłki.
5 / 5
2011-01-19 00:00:40
Emilia
Jestem zadowolony, realizacja przesyłki bez zwłoki. Uważam to za normalne, niemniej ślę podziękowania.
5 / 5
2011-01-12 14:55:30
Kornel
Jestem bardzo zadowolona. Sklep jak najbardziej polecam!
1 / 5
2011-01-07 13:10:20
Renia
Teoretycznie późne dostarczenie towaru wynikało z winy firmy spedycyjnej - takie rzeczy się zdarzają. Natomiast problem z uzyskaniem przez niemal tydzień sensownej odpowiedzi od obsługi sklepu co do terminu dostarczenia przesyłki i co w ogóle się z nią dzieje, to już sprawa sklepu - tutaj niestety minus.
5 / 5
2011-01-03 16:08:47
Wiesława
Dobry, czytelny kontakt ze sprzedającym. Towar jak w opisie. Żadnych ukrytych dodatkowych opłat. Polecam
3 / 5
2010-12-16 13:02:44
Juliusz
Towar dotarł na czas, zgodnie z zamówieniem. Niestety pojawił się powiększony koszt transportu o nadgabaryt - w potwierdzeniu zamówienia była podana dokładna kwota, która bez konsultacji została powiększona o 9 zł (i dowiedziałem się tego DOPIERO OD KURIERA). Niby niewiele ale to irytujące. Trzeba uważać naliczane w sklepie za transport - są niewiarygodne.
5 / 5
2010-11-24 13:57:03
Bernard
jestem bardzo zadowolony z zakupów w Biuromax-Balcer Sp. zo.o. Szybka i kompetentna obsługa. Polecam.
5 / 5
2010-11-18 08:10:17
Liliana
Bardzo dobry i miły kontakt. Szybka przesyłka. Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecamy zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2010-10-27 11:39:34
Albert
Wszystkie przebieglo bardzo sprawnie. Od zakupu do dostareczenia drukarki do warszawy,minelo mniej niz 24h. Kontakt bardzo dobry,wzorowa obsluga,polecam wszystkim.
5 / 5
2010-10-26 14:37:57
Kamil
Bardzo dobry życzliwy sklep,bardzo miła i życzliwa obsługa. Same superlatywy Naprawdę warto w nim kupować
5 / 5
2010-10-22 14:51:23
Igor
bardzo polecam ten sklep - pomimo mojego nie do końca prawidłowego zamówienia, otrzymałem szybką pomoc oraz informacje techniczną - rozmawiał ze mną ktoś kto wie co sprzedaje - cecha unikalna w dzisiejszych czasach :) ... i jeszcze jedno : cena nie do pobicia !
5 / 5
2010-10-21 22:51:17
Róża
Miła obsługa, fachowa porada przy wyborze produktu, która pozwoliła oszczędzić parę PLN.
5 / 5
2010-10-12 17:05:46
Wiesława
Polecam! Pełen profesjonalizm. Projektor zamówiony do szkoły dotarł po 3 dniach. Jeszcze raz polecam.
1 / 5
2010-10-11 14:30:13
Sergiusz
Na stronie internetowej informacja iz towar dostępny, po czym dostałem maila z informacją o braku towaru, kiepska organizacja...
5 / 5
2010-09-24 22:31:11
Rudolf
Bardzo dobry kontakt z pracownikami sklepu ( gg, email, telefon), ekspresowa wysyłka. W trakcie realizacji zamówienia zaistniała pomyłka co to typu mazaków, ale wszystko skończyło się pomyślnie. Jestem zadowolona i gorąco polecam.
5 / 5
2010-09-22 19:53:47
Konstanty
Szybka profesjonalna i bardzo miła obsługa. Polecam gorąco ten sklep!
5 / 5
2010-09-22 15:50:34
Albert
Gorąco polecam, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, już przy drugim zamówieniu fajny rabat. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2010-09-20 18:12:03
Błażej
Jak zawsze bardzo sympatyczna komunikacja, co szczególnie sobie cenię, a realizacja zamówienia szybka i profesjonalna :)
5 / 5
2010-09-17 14:25:30
Longin
Potrzebowałem pilnie 2 flipchartów. Krótki telefon, handlowiec doradził mi co wybrać dogadaliśmy szybką wysyłkę za pobraniem i na drugi dzień miałem towar. Jestem bardzo zadowolony z flipchartu i obsługi. Polecam
5 / 5
2010-09-17 09:43:17
Bartosz
Od początku byłem zaskoczony profesjonalną obsługą i przekazem wszystkich szczegółowych informacji - szybko i sprawnie. Dokonałem wyboru i zamówiłem, towar dotarł na drugi dzień - tak jak oczeiwałem. Polecam firmę i jej bardzo wykfalifikowanych pracowników. Kontaktowałem się z Panią Dorotą (pozdrowienia!). >>> :) <<<<
5 / 5
2010-09-16 17:48:55
Sylwia
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Fajne dodatki gratis zgodnie z ogłoszeniem. Polecam.
5 / 5
2010-09-08 18:35:21
Natalia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Atrakcyjne ceny. Produkt zgodny z opisem. Niestety mały minus, gdyż dołączony papier do flipchart nie został odpowiednio zapakowany i pogniótł się.
5 / 5
2010-09-06 13:23:20
Sylwester
Polecam! Szybka wysyłka, zawartość zgodna z zamówieniem!!!
5 / 5
2010-09-02 15:44:06
Wera
Cały proces realizacji zamówienia oceniam bardzo dobrze. Sprawnie i szybko. Zakupiony towar taki jaki zamówiłam. Polecam.
5 / 5
2010-09-01 20:05:59
Zofia
Bardzo szybka dostawa. Towar bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2010-08-27 14:03:03
Tomasz
Towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Pełen PROFESJONALIZM - POLECAM!
5 / 5
2010-08-26 10:59:58
Jędrzej
Transakcja bardzo udana, bardzo dobry kontakt i expresowa wysyłka - towar dostałem w 24h. Towar wysokiej jakości (flipcharty) oraz konkurencyjne ceny. W przyszłości również tu będę robił zakupy. Dziękuję!!
5 / 5
2010-08-11 13:08:30
Urszula
Wystarczy jedno słowo P R O F E S J O N A L I Ś C I !!! Polecam.
5 / 5
2010-08-04 22:42:47
Gustaw
Witam. Bardzo szybka ,profesjonalna obsługa klienta.Kontakt ze sklepem ,bardzo dobry.Przesyłka-expresowa,faktura za towar-dostarczona. Wszystko O.K. polecam ten sklep.
5 / 5
2010-08-02 17:53:04
Olaf
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo i szybko. Polecem robienie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2010-07-31 10:29:55
Iwona
Zamówienie zrealizowane szybko. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2010-07-30 21:04:17
Remigiusz
Polecam sklep z przyjemnością. Zakup błyskawicznie w domu klienta, o umówionej godzinie, nawet z wniesieniem do domu przez uśmiechniętego kuriera . Pełen profesjonalizm. Brawo!.
5 / 5
2010-07-22 06:28:28
Wiesław
Wszystko super i mega szybko. Polecam balcer-buy.pl.
5 / 5
2010-07-21 15:04:36
Ryszard
wszystko ok, dobra cena za subskrybcję Automapy, dobry kontakt mailowy, polecam! :)
5 / 5
2010-07-13 17:45:05
Celestyn
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo i szybko. Polecem robienie zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2010-07-13 16:34:00
Marek
Szybko sprawnie i profesjonalnie, polecam ten sklep. Jestem bardzo zadowolonym klientem.
5 / 5
2010-06-29 02:20:42
Tymon
Moje zamówienie było bardzo nietypowe i pilne. Sklep zasłużył na celującą ocenę podczas realizacji mojego zamówienia. Jeszcze raz dziękuję bardzo i polecam.
5 / 5
2010-06-21 15:30:20
Józefina
Profesjonalizm w każdym momencie realizacji zamówienia (począwszy od telefonu, a na fakturze skończywszy). Miła obsługa. Szybka transakcja. Kompetencja osoby obsługującej zasługująca na nagrodę. Zapisuję ten sklep do ulubionych i od tej pory będę tutaj kupował. Polecam wszystkim... Pozdrawiam.
5 / 5
2010-06-16 10:45:00
Gustaw
Bardzo dobry sklep. Dostarczony towar zgodny ze specyfikacją. Najniższa cena. Gratulacje dla obsługi sklepu. Gorąco polecam innym kupującym.
5 / 5
2010-06-14 22:24:48
Wioletta
Bardzo miły kontakt i szybka przesyłka. Najniższa cena. Towar dotarł również w 20 godzin po złożeniu zamówienia!
5 / 5
2010-06-14 01:03:59
Cezary
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji .Bardzo miły kontakt i szybka przesyłka.Takiej współpracy życzę wszystkim kupującym, gwarantując udane zakończenie transakcji z zadowoleniem dla obu stron! GORĄCO POLECAM Towar zgodny z opisem. Przesyłka bez zastrzeżeń.
5 / 5
2010-06-07 10:59:41
Oskar
Bardzo dobry sklep. Dostarczony towar zgodny ze specyfikacją. Najniższa cena. Towar był u mnie w 20 godzin po złożeniu zamówienia! Gratulacje dla obsługi sklepu. Gorąco polecam innym kupującym.
5 / 5
2010-06-02 15:34:10
Gustawa
WSZYSTKO OK,GORACO POLECAM ZA KUPY W TYM SKLEPIE,SZYBKA DOSTAWA PRZESYLKI
5 / 5
2010-06-02 12:44:16
Anna
Bardzo szybka realizacja oraz profesjonalna pomoc w razie potrzeby. Bardzo polecam ten sklep, sprzęt jest tani, dobry i bezpiecznie pakowany.
5 / 5
2010-05-04 12:38:34
Daniel
Rzeczywiście najlepsza cena, szybkość i jakość obsługi klienta. Bardzo polecam.
5 / 5
2010-04-24 09:41:17
Zofia
Sprzęt tańszy o ok 30% niż w innych sklepach. Można wynegocjować jeszcze lepszą cenę. Kontakt na najwyższym poziomie, czas realizacji KOSMICZNY mega błyskawiczny, przesyłka zapakowana idealnie. KUPUJ W BALCER-BUY TO ELEKTRONICZNY RAJ!!
5 / 5
2010-04-23 17:27:13
Tymon
Strona internetowa staranna i praktyczna oraz o bardzo ciekawej grafice.Łatwo sie po niej poruszać, Jakość obsługi bez zarzutu.Informacja przejrzysta i profesjonalna,załoga zyczliwa,asortyment odpowiedni, szybkość dostawy znakomita. Z całą pełnwnością sklep balcer-buy warty polecenia. Zarówno Ludzie ,jak i stworzony przez nich system :przyjazni dla klienta. Tak trzymać!!!
5 / 5
2010-04-13 08:49:50
Kacper
Najniższa cena, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka odpowiedź na każdego maila. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2010-04-12 15:09:01
Idzi
Wszystko jak najbardziej OK. Szybka wysyłka profecionalny kontakt.
5 / 5
2010-03-24 09:55:00
Róża
Kolejne udane zakupy! Ekran ścienny przyszedł błyskawicznie, dobrze zapakowany, bez najmniejszych uszkodzeń i wad. Kontakt ze sprzedawcą bez problemów, odpowiedzi na maile przychodzą błyskawicznie. Polecam!
5 / 5
2010-03-17 14:10:36
Benedykt
Przede wszystkim dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Szybkie odpowiedzi na zapyatnia - tak jakby ktoś czuwał i czekał na moje maile. Przesyłka ok, w nienaruszonym stanie i o czasie. Spełniono moje szczególne życzenia, za co jeszcze raz dziękuję. I o zdrowie pytają.....
5 / 5
2010-03-16 09:29:39
Wincenty
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów, obsługa w sklepie na najwyższym poziomie...Polecam wszystkim Bardzo szybko i skutecznie dokonałem zakupu
5 / 5
2010-02-25 15:13:07
Jolanta
Polecam.Towar zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie, bardzo dobry kontakt, dobrze zabezpieczona wysyłka. Pozdrawiam
5 / 5
2010-02-24 10:13:44
Longin
Serdecznie polecam ten sklep. Obsługa wzorowa, błyskawiczna realizacja. KOnkurencja może tylko pozazdrościć. POzdrawiam !!!
5 / 5
2010-02-23 09:27:05
Emil
Polecam w 100% super kontakt, informacja jasna i rzetelna zarówno na temat produktu jak również na temat kroku realizacji - po prostu pełen profesjonalizm. Dostawa - najszybsza z możliwych kupiłem po południu a kurier na drugi dzień był z towarem . Jak do tego dołożymy najniższą cenę w sklepach w sieci i możliwość negocjacji ceny dostawy to już pełnia szczęścia. Jak dla mnie po prostu SUPER !!!
5 / 5
2010-02-21 17:53:01
Longin
Sklep godny polecenia zamówiony towar w piątek dostarczono do mnie we wtorek rano-serwisant. Jedynym mankamentem było to, że nie poinformowano mnie o dniu dostawy co mogło spowodować dłuższy czas oczekiwania i niepotrzebne niejasnośći. Mimo to uważam, że sklep dba o zadowolenie klienta proponując dobre warunki dostawy/odbioru towaru. Dostarczony towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2010-02-21 14:44:52
Paulina
Dobry kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Szybka wysyłka towaru. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2010-02-19 15:33:54
Waldemar
1. urządzenie wielofunkcyjne najtańsze w sieci a mówiąc szczerze lubie szukać i szperać ,) 2. kontakt taki jaki można sobie wyobrazić - czyli pewnie, jasno i rzetelnie 3. termin realizacji jak dla mnie za szybko - nie spodziewałem się takiego expresu i w związku z tym nie byłem do końca przygotowany...( a nawet kurier z 7 był wyrozumiały pomimo bolącego zęba ,) 4. koszty przesyłki niższe niż zapowiadano - aż nie chce się wierzyć - a jednak! 5. pomoc przy rozruchu bezproblemowa i dla osoby mającej na codzień z "maszynkami" niewiele wspólnego - jasna, klarowna i fachowa ,)
5 / 5
2010-02-16 20:13:37
Tymon
Polecam, sklep w 100% oferuje nam doskonały towar, dostawa szybka, kontakt z pracownikami rewelacyjni, pracownicy kompetentni i chętni do pomocy! POLECAM każdemu kto potrzebuje kupić dobry produkt w świetnej cenie. BALCER-BAY dla kupujących raj:)
5 / 5
2010-02-12 17:45:33
Nadia
Wielkie 5 gwiazdek, 100% Profesjonalizmu, kontakt wzorowy, sympatyczni ludzie, ceny konkurencyjne. Mój nowy dostawca sprzętu biurowego. KUPUJCIE ŚMIAŁO!!!
5 / 5
2010-02-11 14:20:05
Bogdana
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka realizacja, towar zgodny z ocziwaniami, cena bardzo konkurencyjna Czy potrzeba coś więcej ???
5 / 5
2010-01-29 17:07:58
Zbigniew
Transakcja szybka i bezproblemowa, dobry kontakt ze sklepem, śmiało można polecić! :) aha no i cena konkurencyjna w porównaniu np do Komputronika :)
5 / 5
2010-01-29 08:42:01
Janusz
Zamówiłem bindownicę i już na drugi dzień ktoś się zainteresował i oddzwonił z potwierdzeniem adresu. Kolejnego dnia bindownica była u mnie :) Serdecznie polecam sklep, bo warto w nim kupować.
5 / 5
2010-01-27 19:21:00
Sergiusz
Wszystko OK , sprawnie i terminowo , powiadamianie o każdym kroku realizacji zamówienia.
5 / 5
2010-01-27 13:59:11
Remigiusz
Bardzo szybka tranzakcja wszystko zgodne z opisem czekałem tylko dwa dni na przesyłkę. Inne sklepy powinny brać przykład z tego sklepu. Gorąco polecam.
5 / 5
2010-01-19 10:48:32
Karina
Cała transakcja przebiegła w miłej atmosferze. Szybki i rzeczowy kontakt.
5 / 5
2010-01-18 07:42:14
Monika
Zakup tonera w korzystnej cenie w porownaniu z innymi dostawcami. Wypelnianie formularza on-line w miarę proste, ale brak opcji "odbiór w siedzibie firmy". Obligatoryjny wybór firmy spedycyjnej i doliczanie kosztu przesyłki uniemożliwia dokonanie przedpłaty przelewem, przy odbiorze osobistym w Panstwa firmie. Obsługa klienta kompetentna i miła.
5 / 5
2010-01-13 13:48:48
Hanna
Szybko, profesjonalnie, przyjaźnie!
5 / 5
2010-01-07 09:52:02
Remigiusz
Miły i rzeczowy kontakt z obsługą sklepu w połączeniu z ekspresową dostawą towaru sprawia, że chce się u Państwa kupować. Wszystkim serdecznie polecam!!!
5 / 5
2009-12-31 07:45:07
Wacław
Kolejny udany zakup w sklepie www.balcer-buy.pl. Fachowa pomoc, rzetelna informacja, towar bez zastrzeżeń. PEŁEN PROFESJONALIZM ! POLECAM WSZYSTKIM !
5 / 5
2009-12-31 07:39:54
Łukasz
Wybierając sklep www.balcer-buy.pl skusiła mnie przede wszystkim najniższa cena produktu. Następnie nastąpił wyśmienity kontakt z obsługą, która profesjonalizmem w odpowiedziach udzielanych na zadawane przeze mnie pytania, może być przykładem dla wszystkich. Kontakt telefoniczny jak i e-mail`owy bez żadnych zastrzeżeń. W przypadku przesyłki, nie tylko informacja o jej nadaniu do mnie, ale również troska o wywiązanie się ze zobowiązań firmy kurierskiej i pytanie o jej dotarcie. Pozdrawiam Panią Dorotę Balcer i cały zespół sklepu. PEŁEN PROFESJONALIZM ! POLECAM WSZYSTKIM !
5 / 5
2009-12-29 21:51:34
Hubert
Sklep godny polecenia. Bardzo szybki kontakt i jeszcze szybszy transport. Mam nadzieję, że sprzęt będzie również rewelacyjnie się sprawował. Solidna firma godna polecenia.
5 / 5
2009-12-22 19:57:37
Klara
Szybko, sprawnie, tanio i bezproblemowo!!! Bardzo fachowa obsługa i miły kontakt ze sprzedawcą. Polecam wszystkim, bo ja zapisuję sobie adres i będę tu nadal kupował. Jacek S.
5 / 5
2009-12-22 16:02:52
Jakub
Obsługa transakcji bardzo sprawna i szybka. Zamówiony towar miałem w domu już po 36 godzinach, chociaż zamówienie było w okresie przedświątecznym i realizowane przez pocztę polską. Towar dobrze zapakowany. Rozmowa telefoniczna rzeczowa i satysfakcjonująca mnie. Życzę sobie i innym takiej obsługi. Pozdrawiam
5 / 5
2009-12-22 12:21:29
Brunon
Zamówiona drukarka laserowa - po najniższej cenie w Polsce a w dodatku dodatkowy upust :) Super kontakt, kompetentni pracownicy, którzy potrafią doradzić w wyborze odpowiedniego sprzętu - wielki plus. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2009-12-20 23:41:39
Leon
Dokonałem kolejnego zakupu i napiszę tym razem tylko jedno zdanie: JA TU JESZCZE WRÓCĘ!!!. Pozdrawiam!!!
5 / 5
2009-12-20 15:04:00
Szczepan
Przed zakupem programu antywirusowego nie miałem żadnej wiedzy na ten temat, poza tym że jak nie będę miał zabezpieczonego komputera to będzie z nim źle. Mam to szczęście że znam sklep Biuro-Max Balcer, gdzie zasięgnąłem opinii od pracowników. Jak zawsze, bo był to kolejny zakup w tej firmie, otrzymałem fachową pomoc - nie tylko zaproponowali program, ale wyjaśnili dlaczego w ich ocenie jest on najlepszy na rynku oraz przedstawili inne propozycje rynkowe, nawet te którychw danej chwili nie posiadali (oczywiście gdybym dokonał wyborutego czego nie mieli, błyskawicznie by ściągęli specjalnie dla mnie - w tym sklepie nie ma nic czego nie można sprowadzić!). Miałem pełną swobodę wyboru i nie musiałem na własną rękę dokonywać badania rynku, co jest zawsze bardzo pracoochłonne, a poza tym trzeba mieć wiedzę na ten temat - po to jest prawdziwy handlowiec - doradca. Konkurencyjne ceny, fachowe doradztwo i obsługa sprawiły, że postawiłem na zakup programu w firmie Biuro - Max Balcer!!! Innym też gorąco polecam tą firmę - nie szukaj, nie trać czasu tu jest pełna oferta i przy miłej, szybkiej obsłudze dostaniesz co tylko zapragniesz!
5 / 5
2009-12-20 13:13:32
Andrzej
Kupiłem licencję do programu antywirusowego. Zamówiłem w środę, a następnego dnia otrzymałem produkt. Cena była niższa aniżeli w innych sklepach, obsługa była bardzo miła. Na prawdę wszystko było "naj...". Pozdrawiam
5 / 5
2009-12-18 21:22:38
Bernard
Zakupiłem drukarkę samsung scx 4300. Zależało mi na jakości i na szybkości dostawy. Wywiązali się na 5, pozdrowienia dla Pani, z którą rozmawiałem przez tel. bardzo miły głos.
5 / 5
2009-12-18 11:50:35
Alfred
bardzo szybko, sprawnie, bezproblemowo, polecam !
5 / 5
2009-12-11 18:58:23
Marcin
tranzakcja przebiegła expresowo,zamówienie około godziny 12:00-towar nastepnego dnia(godz 13:00) juz u mnie.bardzo miła obsługa i wszechstronny kontakt.polecam z całą pewnoscia innym klijentom.towar jak w opisie,nowy,nie rozpakowany-super!!!!!
5 / 5
2009-12-09 13:42:56
Benedykt
E-zakupy robię już od grubo ponad 10 lat. Bardzo rzadko można się spotkać z tak profesjonalną obsługą z jaką miałem do czynienia przy zakupie drukarki w sklepie internetowym www.balcer-buy.pl Pierwszą miłą niespodzianką był bardzo szybki odzew Pani Doroty jak i również Pana Arka którzy widać, iż żyją firmą nawet po godzinach pracy. W/g mnie świadczy to o ogromnym zaangażowaniu w/w jak i również o tym, że ta praca jest dla nich pasją. Bardzo precyzyjne wyjaśnienia i odpowiedzi na postawione przeze mnie zagadnienia nie sprawiły najmniejszych kłopotów personelowi. Towar za który zapłaciłem z góry, dotarł do mnie kurierem / przesyłka gratis :) / w ciągu 24h co uważam w dzisiejszych czasach za bardzo duży atut. Produkt zapakowany i zabezpieczony był doskonale. Liczne hologramy i oznaczenia świadczyły również o oryginalności produktu z czym ciągle mamy wątpliwości robiąc zakupy przez internet. Cena towaru była jedną z najniższych cen na rynku, a co bardzo ciekawe większość napotkanych przeze mnie sklepów nie dysponowało tym produktem, co może świadczyć iż www.balcer-buy.pl posiada naprawdę ogromną gamę zróżnicowanego towaru światowych producentów, zapewniając przy tym profesjonalny serwis o którym piszą inni opiniodawcy. Co się tyczy strony www.balcer-buy.pl w/g mnie cechuje się dużą funkcjonalnością, łatwą nawigacją oraz efektowną oprawą graficzną. Zakładka KONTAKT posiada praktycznie wszystkie możliwe dane, dające nam swobodny wybór w sposobie komunikacji z pracownikami sklepu (tel.stacj., kom., INFOLINIA, GG, e-mail, adres koresp.) co świadczy, iż nikt w tej firmie nie chce być anonimowy i nie chce uciekać od jakiejkolwiek odpowiedzialności. Reasumując, uważam iż serwis balcer-buy idzie z duchem czasu, nie stoi w miejscu i rozwija skrzydła na bardzo wysokim pułapie czego dowodem jest np. ISO 9001:2008, moje zadowolenie jako klienta, który naprawdę w swoim życiu dokonał już kilkuset zakupów, jak się teraz okazuje w pseudo serwisach.
5 / 5
2009-12-09 08:26:54
Bartosz
zamówione w piątek, a w poniedziałek juz było. Nawet nie mam co napisać jak negatyw. Polecam !!!
5 / 5
2009-12-08 15:15:55
Eryka
DOSKONAŁY KONTAKT!!! WYCZERPUJĄCA INFORMACJA, CIERPLIWA I WYROZUMIAŁA OBSŁUGA ! SUPER SZYBKO, SPRAWNIE, TOWAR ZGODNY Z OPISEM ! POLECAM GORĄCO SKLEP BALCER-BUY.PL !!!! SAMA PRZYJEMNOŚ ZAKUPÓW !!!
5 / 5
2009-12-02 09:59:26
January
nie zawiodłem się. miła pani trzymała rękę na pulsie i pilnowała, żeby towar dotarł na czas. wszystko OK
5 / 5
2009-11-28 08:59:38
Lesław
Kupiłem w tym sklepie kserokopiarkę AR-165 w dobrej cenie. Po dwóch dniach, w umówionym terminie, została przywieziona i zainstalowana przez serwis sklepowy. Sama instalacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. I pewnie nie ma w tym niczego szczególnego, po prostu solidny sklep z kompetentną obsługą. Ale chcę podkreslić coś innego, mianowicie serwis firmowy. Technik, który uruchamiał urządzenie i instalował oprogramowanie, cierpliwie i szczegółowo odpowiadał na moje pytania oraz demonstrował różne funcje urządzenia. Trwało to dość długo, a On uprzejmie i jasno wyjaśniał, nie okazując przy tym najmniejszych oznak zniecierpliwienia (mimo późnej pory a przed nim była jeszcze dość długa droga powrotna). Wyczuwałem, że zależy mu na tym, by udzielić mi odpowiedzi na wszystkie pytania, żebym był zadowolony z zakupu. Nie usłyszałem żadnej uwagi typu "to sobie pan potem doczyta w instrukcji". Więc jako Klient czułem się dowartościowany i rzeczywiście zadowolny, zarówno z zakupu jak i z obsługi. I to wszystko, był to moj pierwszy zakup w balcer-buy, ale z pewnością nie ostatni. K. Pietrzak
5 / 5
2009-11-27 23:55:27
Gabriel
Bardzo szybka realizacja-b.dobra komunikacja POLECAM!!!
5 / 5
2009-11-24 21:40:31
Justyna
Bardzo szybka realizacja - 2 dni od złożenia zamówienia.
4 / 5
2009-11-24 18:42:23
Maciej
wszystko w porządku, poza jedną rzeczą - adres wysyłki pomylony z adresem na fakturze, szybki czas realizacji i konkurencyjne ceny ;) polecam sklepik
5 / 5
2009-11-20 13:34:45
Alicja
Szybka wysyłka, towar nowy, zgodny z opisem. Polecam. Wielki pozytyw.
5 / 5
2009-11-20 10:39:38
Franciszka
wszystko sprawnie - i co ważne - czytają uwagi do zamówienia
5 / 5
2009-11-16 12:31:39
Maria
Szybki czas realizacji, bardzo dobra komunikacja ze sklepem, obsługa profesjonalna, polecam zakupy w tym sklepie! Jan K.
5 / 5
2009-11-06 11:45:46
Dalia
Zakup w tym sklepie to naprawdę świetna decyzja. Fachowa pomoc, pilotowanie całej transakcji, duża cierpliwość. Dostawa niewiarygodnie szybka. A do tego życzliwie i sympatycznie. Szczerze polecam tę Firmę.
5 / 5
2009-11-04 19:11:36
Mikołaj
robię zakupy w firmie balcer buy i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona:) przesyłki przychodzą b. szybko, kontakt z obsługą jest bezproblemowy..nie pozostaje nic innego, jak tylko namawiać innych chętnych na zakupy.
5 / 5
2009-10-21 14:28:06
Leopold
Dobry, szybki kontakt, expresowa dostawa szybkie odpowiedzi na maile.
5 / 5
2009-10-16 09:13:16
Tadeusz
Bardzo miła i szybka obsługa. Szybka wysyłka POLECAM Warto
5 / 5
2009-10-14 21:06:22
Tadeusz
Dobry kontakt. Firma honorowa - polecam.
5 / 5
2009-10-13 21:24:00
Bronisława
bardzo szybka realizacja zamówienia. Niszczarka funkcjonuje jak na razie bez zarzutu. Nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy. Polecam ten sklep. Na pewno będę z niego w przyszłości korzystać:)
5 / 5
2009-10-12 16:19:18
Dominika
Super obsługa, bezproblemowy zakup, polacam w 100%.!!!!!!!
5 / 5
2009-10-10 15:29:02
Henryk
Zakup udany, dobry kontakt ze sklepem i szybka dostawa - polecam.
5 / 5
2009-10-08 00:12:52
Tadeusz
Zakupu dokonywałem jako firma. Jestem zadowolony z całości operacji. Profesjonalna obsługa, rzetelność, kompletność oraz terminowość.
5 / 5
2009-10-07 15:30:45
Emil
szybka,sprawna transakcja.polecam! towar zgodny z opisem Aga
5 / 5
2009-10-02 15:46:41
Justyna
pomimo bardzo dobrej ceny serwis na najwyższym poziomie, 100 % zgodność zamówienia z dostawą , transport na miejsce dokładnie na umówioną godzinę. Polecam
5 / 5
2009-10-01 09:34:37
Celestyn
Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Jakość obsługi przewyższa nie tylko "polskie" standardy ale nawet "europejskie". Polecam wszystkim firmę Biuromax-Balcer: klientom, żeby zobaczyli jak powinna wyglądać obsługa klienta, innym firmom aby brały od nich lekcje.
5 / 5
2009-09-24 22:32:33
Lesław
Super zakupy. Drukarka w najniższej cenie, a do tego dostałem jeszcze gratis telefon komórkowy za 600zł. Polecam!!!
5 / 5
2009-09-17 09:12:59
Klaudiusz
Bardzo szybko i miło. Cena bardzo atrakcyjna. Szybka realizacja zamówienia. Stały kontakt telefoniczny i mailowy. POLECAM!!!
5 / 5
2009-09-03 10:40:55
Nastazja
Super cena, świetna obsługa, polecam wszystkim. Profesjonalna firma
5 / 5
2009-08-29 23:17:42
Kacper
Cena bardzo dobra, świetny kontakt telefoniczny, miła i kompetentna obsługa, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2009-08-18 13:36:25
Zdzisława
Dobre ceny, miła obsługa ... polecam.
5 / 5
2009-07-16 11:03:03
Greta
bardzo profesjonalna obsługa, szybka dostawa sklep, godny polecenia .... :)
5 / 5
2009-06-26 09:38:11
Jakub
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, transakcja na wzorowym poziomie!
5 / 5
2009-06-23 13:29:28
Romana
Szybka obsługa i miły kontakt.Polecam
5 / 5
2009-06-23 09:54:04
Tomasz
Szybka, miła obsługa. Profesjonalizm w 100%.
5 / 5
2009-06-22 20:26:48
Eliza
Znakomita firma - profesjonalne podejście do klienta, elastyczność a przy tym bardzo atrakcyjne ceny. Polecam !!!

Rzetelne opinie o balcer-buy.pl