Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Balmea.pl

Balmea.pl Opinie 4.4 (170)

Rumska 3C/10
81-074
Gdynia
508116426
opinie Balmea.pl
4.4
170
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-01-19 15:38:17
Teresa
Bardzo negatywne doświadczenia w związku z zakupem w sklepie Balmea. Przede wszystkim słabe zdjęcia produktów na stronie internetowej. Brak informacji na stronie o niemożliwości zwrotu zakupionego produktu. Po otrzymaniu produktu, który nie spełniał moich oczekiwań, pracownik stwierdził, ze to sprawa gustu i nie ma możliwości zwrotu. Na moje zaskoczenie, ze ni spotkałam się z takim podejściem dotychczas i ze nie jest to zgodne z prawami konsumenta - pracownik impertynencko oznajmił , ze to ze nie słyszałam o tym, nie oznacza , ze to nie istnieje. W związku z takim traktowaniem klienta, nie zamierzam kiedykolwiek korzystać z „usług” tego sklepu
1 / 5
2023-01-19 15:38:17
Teresa
Bardzo negatywne doświadczenia w związku z zakupem w sklepie Balmea. Przede wszystkim słabe zdjęcia produktów na stronie internetowej. Brak informacji na stronie o niemożliwości zwrotu zakupionego produktu. Po otrzymaniu produktu, który nie spełniał moich oczekiwań, pracownik stwierdził, ze to sprawa gustu i nie ma możliwości zwrotu. Na moje zaskoczenie, ze ni spotkałam się z takim podejściem dotychczas i ze nie jest to zgodne z prawami konsumenta - pracownik impertynencko oznajmił , ze to ze nie słyszałam o tym, nie oznacza , ze to nie istnieje. W związku z takim traktowaniem klienta, nie zamierzam kiedykolwiek korzystać z „usług” tego sklepu
1 / 5
2022-12-06 06:59:44
~Bogdan
To złodziejska firma- nie polecam i przestrzegam o możliwości utraty pieniędzy i braku dostawy towaru. Tak było w moim przypadku - pieniądze wpłacone , ale debilowi z którym rozmawiałem nie podobało się moje podejście do przepisów konsumenckich ( ewidentnie ma je w dupsku) więc ukarał mnie tak , że nie mam ani kasy , ani towaru za który zapłaciłem. TO złodzieje.
1 / 5
2022-12-06 04:48:13
Paweł
Niczego nie kupować, ocena 0 bo 1 to za dużo. Firma jest nieuczciwa
1 / 5
2022-11-14 10:42:33
Katarzyna
Proszę NIE dokonywać zakupów. ZERO poszanowania praw klienta. Sposób komunikacji poniżej krytyki. Sprawę zgłaszam do Rzecznika Ochrony Praw Konsumenta.
1 / 5
2022-05-16 06:13:15
Ewa
UWAGA OSZUST !!! NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TEJ FIRMIE. Prowadzą praktyki niezgodne z prawem, brak możliwości zwrotu towaru - jeszcze przed opóźnioną przez nich wysyłką zgłaszaliśmy, że na towar nie możemy tyle czekać i prosimy o zwrot środków - firma mimo wszystko towar wysłała, a teraz uniemożliwia jego zwrot. Brak jakiejkolwiek możliwości rozmowy i załatwienia sprawy, bezczelny "manager" rozłącza się w trakcie rozmowy twierdząc, że nie będzie prowadził niepotrzebnej dyskusji po czym nie odbiera telefonu. Sprawa zostaje zgłoszona na Policję i do Rzecznika Praw. Nie odpuszczę.
5 / 5
2020-02-13 07:11:48
Julita
Sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt mailowy, szybkie odpowiedzi.
5 / 5
2020-02-11 20:09:13
Julita
Kontakt bardzo dobry, cena przystępna.
5 / 5
2020-02-06 19:32:43
Sandra
Super kontakt i szybka bezpłatna dostawa polecam w 100%
5 / 5
2020-02-04 11:23:07
Oleg
Pełen profesjonalizm. Sklep godny polecenia
1 / 5
2020-02-03 14:49:51
Piotr
Nie polecam, sklep zawiódł mnie pod każdym względem, obsługa klienta jest na poziomie zerowym. Olbrzymie problemy z reklamacją wadliwego towaru. Jeśli są Państwo zainteresowani zakupami w sklepie BALMEA, gorąco zachęcam do omijania tego pośrednika i kontakt bezpośrednio z producentem - np. IMPECO.
5 / 5
2020-01-29 11:56:24
Anastazja
kontakt bez zastrzeżeń,realizacja zamówienia również.polecam
5 / 5
2020-01-25 15:41:09
Romuald
Sprawna realizacja. Miły kontakt
4 / 5
2020-01-24 08:28:00
Konrad
Podajniki do papierku. Jak najbardziej ok.
5 / 5
2020-01-22 14:46:58
Jagoda
Wszystko tak jaki powinno być !
5 / 5
2019-12-19 09:42:24
Kalina
Zakup profesjonalny i szybki (wiele artykułów) duży wybór
5 / 5
2019-12-16 12:35:54
Arnold
Pełen profesjonalizm, a towar zgodny z opisem w 100%
5 / 5
2019-12-06 22:40:09
Aleksander
Bardzo dobra firma, towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-03 10:36:04
Liwia
Szybka i sprawna obsługa. Towar dotarł w stanie idealny. Dziękuje
5 / 5
2019-11-28 17:57:55
Miłosz
Bardzo dobrze działajca firms
5 / 5
2019-11-25 22:09:49
Kalina
Super sklep polecam,towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-11-19 15:05:47
Elżbieta
Pozytywnie oceniam zakupy w sklepie.
5 / 5
2019-11-15 10:57:03
Manuela
Profesjonalne podejście do klienta. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Doskonały kontakt.
5 / 5
2019-11-15 10:45:32
Klemens
TOWAR ZGODNY Z OPISEM - POLECAM
5 / 5
2019-11-14 11:58:24
Aniela
Bardzo dobrze . Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-11-12 09:13:14
Renata
wszystko ok, jestem zadowolona
5 / 5
2019-11-06 21:07:10
Dorota
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-06 10:55:14
Izyda
Bardzo szybka obsługa towar zgodny z opisem . Polecam
5 / 5
2019-10-24 14:28:49
Arleta
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2019-10-14 07:31:50
Klaudia
Dozownik na mydło zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-10-10 14:52:24
Kinga
Przebieg zakup na poziomie oczekiwań.
1 / 5
2019-10-02 14:15:49
Elżbieta
Oczekiwania nie zostały spełnione
5 / 5
2019-09-20 08:39:06
Franciszek
Polecam. Szybko, prawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-09-13 14:54:08
Wiesław
Jestem zadowolona z zakupu, towar w dobrej cenie.
5 / 5
2019-09-13 10:51:39
Albert
Super! Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem firmy.
5 / 5
2019-09-10 12:50:46
Marlena
Wszystko w najlepszym porządku.
1 / 5
2019-09-09 17:07:59
Marta
Odradzam zakupy w tej firmie! Pod koniec czerwca zamówiłam towar, który dotarł do mnie uszkodzony, gdyż paczka była niewłaściwie zapakowana. Procedura reklamacji zajęła – uwaga! - ponad dwa miesiące. Zresztą trudno nazwać to jakąkolwiek procedurą - osoby pracujące w tej firmie po prostu ignorowały moje maile, nie odbierały telefonów itd. Gdy za radą Rzecznika Praw Konsumenta, wysłałam do nich list polecony z moimi żądaniami odnośnie tej reklamacji, Balmea odmówiła przyjęcia listu, jednak dziwnym trafem nagle przysłali mi nowy, nieuszkodzony towar (dodam, że nie uprzedzili mnie o takim rozwiązaniu tej sytuacji. Po prostu pewnego dnia zjawił się kurier z przesyłką; ja po takich perypetiach oczekiwałam zwrotu gotówki). Takie traktowanie klientów jest po prostu niedopuszczalne. Z całą pewnością nie kupię u nich już nic więcej – szkoda psuć sobie nerwów ich bezczelnym podejściem do konsumenta oraz jego praw.
3 / 5
2019-09-07 08:50:12
Sławomira
czekam na dostawę drugi tydzień !
4 / 5
2019-09-06 14:08:15
Sebastian
brak zastrzeżeń, na plus możliwość zakupu na przelew dla jednostek administracji samorządowej
5 / 5
2019-09-02 14:06:09
Bronisław
Bardzo dobry kontakt ze sklepem,bogata oferta,szybka realizacja
4 / 5
2019-08-30 15:20:24
Sławomira
Kosz, który zamówiłam kosztował z przesyłką 220 zł, a jego wygląd i przede wszystkim wykonanie pozostawiają wiele do życzenia. W środku blacha była porysowana, a co gorsze zawiasy były powyginane tak, że nie dało się go normalnie otwierać i zamykać.
5 / 5
2019-08-02 17:57:58
Bogusław
dobry i szybki kontakt, bez problemu
5 / 5
2019-07-30 15:35:43
Remigiusz
Super sprzedawca.Polecam!!!!!!
3 / 5
2019-07-18 12:16:03
Wincenty
Zanim ocenię oczekuję na dostawę
5 / 5
2019-07-11 11:55:13
Wacław
Zamówiony towar spełnia oczekiwania. Polecam.
1 / 5
2019-07-10 10:44:39
Błażej
NIE POLECAM !! , oszuści towar fatalnej jakości montażowej , uszkodzone mechaniczne nowego produktu wykręcają się od wymiany , przyjąć zwrotu nie chcą , bardzo niemiła obsługa posprzedażowa !!! NIE POLECAM
1 / 5
2019-07-09 13:04:34
Radosław
Czekam na zamówienie już prawie miesiąc. Rzetelną opinię będę mógł wystawić dopiero po otrzymaniu towaru. Na tę chwilę fatalnie, gdyż przelew wykonałem 19.06, dzisiaj mamy 09.07, a nadal nie otrzymałem zamówienia (czas dostawy w sklepie opisany był jako 3 dni robocze).
4 / 5
2019-07-03 16:47:56
Oleg
Super Va multumeac. (thank you)
1 / 5
2019-06-20 19:50:02
Mieczysława
Zamówiony produkt został dostarczony po dwóch tygodniach i kilku telefonach z przypomnieniem. Ponadto w zamiennym opakowaniu, prawdopodobnie jako zwrot od innego kupującego. Polecam omijać sklep szerokim łukiem.
5 / 5
2019-06-18 13:09:56
Teodor
szybko, dobry kontakt, polecam
5 / 5
2019-05-20 14:22:39
Oliwier
Bardzo dobra współpraca. Polecam.
5 / 5
2019-04-09 13:54:20
Igor
Rzetelna firma, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-04-05 08:38:54
Mateusz
Opinia bardzo dobra pomimo pomyłki w wysyłce towaru, każdemu może się zdarzyć :) najważniejsze, że zareagowali szybko i sprawnie biorąc koszty zamiany na siebie oraz sprawy związane z kurierem. :)
5 / 5
2019-03-29 08:35:01
Angelika
Bardzo sprawnie działająca strona internetowa, zamówienie dotarło w krótkim czasie
4 / 5
2019-03-22 11:59:58
Andrzej
Sklep- OK Wyroby - do sprawdzenia
5 / 5
2019-03-21 14:56:37
Kornel
Trochę długo się czeka na wysyłkę , ale reszta ok.
5 / 5
2019-03-08 13:53:28
Maksymilian
Firmę oceniamy pozytywnie. Oczekiwaliśmy na przesyłkę około 2 tygodni z powodu brak zamówionego modelu, o czym zostaliśmy poinformowani w dniu złożenia zamówienia.
5 / 5
2019-03-07 12:02:10
Regina
Firma godna polecenia. Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-03-02 18:02:08
Emil
Super sklep. Super towar i realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-02-22 13:44:46
Eligiusz
Firma solidna. Szybka dostawa. Polecam.
3 / 5
2019-02-20 13:10:12
Felicjan
Czas realizacji miał wynieść 2-3 dni robocze, a przesyłka dotarła po 7 dniach roboczych...
5 / 5
2019-02-08 20:03:04
Sergiusz
Produkty , które oferuje sklep balmea.pl są wysokiej jakości .Obsługa super. Żadnych problemów nie było.
5 / 5
2019-02-07 11:31:23
Agata
Wszystko w porządku, tak trzymać 🙂
5 / 5
2019-01-31 21:31:46
Piotr
wszystko w jak najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2019-01-30 13:24:26
Weronika
bardzo dobrze i profesjonalnie
5 / 5
2019-01-30 10:41:14
Jacek
Bardzo profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-01-25 13:56:47
Monika
Profesjonalny sklep i obsługa. Jestem zadowolony z zakupów
5 / 5
2019-01-24 10:09:57
Lidia
Super obsługa- bardzo jestem zadowolona.
5 / 5
2019-01-23 07:48:02
Cyprian
Miła obsługa i b.dobra komunikacja
5 / 5
2019-01-16 23:29:23
Ignacy
Zgodnie z oczekiwaniami. Szybko i sprawnie .
5 / 5
2019-01-15 16:52:28
Stanisława
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-01-11 10:44:36
Jerzy
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!!!
1 / 5
2018-12-21 22:26:37
Marcin
Otrzymałem uszkodzony towar. Poinformowałem sklep. Otrzymałem odpowiedż że wyślą nowy, po otrzymaniu protokołu. Wysłałem prot. i zdjęcia. Odpowiedz od Managera; to nie MY to firma kurierska choć to Balmea ponosi ryzyko uszkodzenia i ubezpieczyła przesyłkę. To ewidentne naruszenie prawa konsumenta i oczywiste draństwo w stosunku do klienta, który zapłacił za bezwartościowy towar. Pozostaje Rzecznik i sąd ale czy tak ma wyglądać zakup przez internet !
5 / 5
2018-12-18 11:31:48
Mikołaj
Przesyłka została dostarczona sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2018-12-13 18:25:51
Norbert
konkretna obsługa , szybko i na temat , rewelacja, polecam
5 / 5
2018-12-12 13:37:50
Lucyna
polecam szybko sprawnie dogodna forma płatności
4 / 5
2018-12-04 12:11:13
Szymon
Były małe problemy ale handlowiec dzwonił, szukał rozwiązania, widać że zależało im na kliencie. Zrobiłem już następne zakupy. Polecam
5 / 5
2018-11-28 12:56:24
Felicja
Super, szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2018-11-07 12:49:29
Wojciech
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Transakcja przebiegła szybko, sprawnie, sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Polecam!
5 / 5
2018-11-07 08:39:53
Wiesława
firma bardzo solidna, szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2018-11-06 12:55:52
Marcel
przesyłka szybka i zgodna z opisem. Polecam,
5 / 5
2018-11-05 07:30:23
Fryderyka
Sprawnie i szybko załatwione zamówienie, minimalny koszt dostawy (1 PLN)
2 / 5
2018-10-25 16:58:38
Aneta
Realizacja zamówienia fatalna. Od wykonania przelewu do otrzymania zamówionego towaru czekałam 6 dni.
5 / 5
2018-10-16 11:26:20
Kajetan
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2018-10-16 09:20:10
Eleonora
Obsługa sklepu zwróciła mi uwagę ,że zamówione ręczniki nie pasowałyby do podajnika co pozwoliło mi uniknąć problemu.Towar zgodny z zamówieniem szybko przysłany. Polecam sklep.
5 / 5
2018-10-15 12:40:14
Julian
Bardzo sprawna i dobra obsługa. Zamówienie zrealizowane z uwzględnieniem wszystkich moich życzeń.
5 / 5
2018-09-17 09:51:29
Bernardeta
Profesjonalna i solidna firma. Polecam
5 / 5
2018-09-14 17:56:05
Mateusz
Żadnych zastrzeżeń. Firma godna polecenia.
5 / 5
2018-09-07 13:47:54
Violetta
Jestem zadowolona z towaru i dostawy
5 / 5
2018-09-05 21:39:33
Oleg
rzetelność i niezawodność. można polegać!
4 / 5
2018-09-05 18:58:52
Wera
Zbyt długi czas oczekiwania na towar ponad 1 tydzień a miał byc w ciągu 48 godzin.
5 / 5
2018-09-04 23:09:29
Kazimiera
Mam nadzieję na dłuższą współpracę.
5 / 5
2018-08-31 10:28:57
Jarosław
zakupy bez problemu, szybka wysyłka. polecam sklep. najważniejsze jest to że zamówiony towar jest rewelacyjny, jestem zachwycona urządzeniem do dozowania mydła.
1 / 5
2018-08-30 11:31:35
Zygmunt
Balmea podaje falszywe informacje o dostepnosci i nie informuje o stanie zamowienia
5 / 5
2018-08-28 14:41:02
Sebastian
fachowa pomoc ze strony sprzedającego, świetny przepływ informacji między kupującym a sprzedawcą
5 / 5
2018-08-28 14:38:41
Roman
świetny kontakt ze sprzedającym, fachowa pomoc - polecam
5 / 5
2018-08-14 10:13:52
Bronisława
Profesjonalna obsługa.Szybka realizacja.Polecam
5 / 5
2018-07-25 07:12:41
Angelika
Bardzo dobry kontakt w trakcie realizacji zamówienia
5 / 5
2018-07-13 21:27:41
Bronisław
Jak najbardziej polecam wszystkim, szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-06-19 10:32:47
Lidia
Zdecydowanie polecam. Fachowa, miła obsługa. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Towar zgodny z zamówieniem Już zrobiłam następne zakupy :)
5 / 5
2018-06-12 09:44:36
Małgorzata
Obsługa sprawna, pełen kontakt, na moją prośbę wpisano numer mojego zamówienia na fakturze co jest dla mnie dużym plusem kiedy robię dużo zakupów i nadaję własne numery.
5 / 5
2018-06-04 22:31:55
Dominik
Szybko, sprawnie, kontakt nienaganny .
5 / 5
2018-06-01 11:55:53
Emanuela
Polecam sklep, bardzo szybka i sprawna obsługa zamówienia. Dzięki
5 / 5
2018-05-24 12:41:52
Wiktor
wszystko jak winno być- szybko i sprawnie szkoda tylko dodatkowej opłaty za płatność kartą- winno to być skalkulowane w cenie towaru
5 / 5
2018-05-16 20:58:16
Kazimierz
pełen profesjonalizm ! POLECAM!
5 / 5
2018-05-16 11:15:50
Dorota
Bardzo ważne . Jak się pojawiają jakieś problemy lub niejasności sprawa rozwiązywana jest bardzo szybko z uwzględnieniem potrzeb zamawiającego.
5 / 5
2018-05-16 10:07:38
Maria
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
3 / 5
2018-05-14 12:28:40
Ernest
Bardzo miła obsługa, dobry kontakt ale bardzo długi termin realizacji zamówienia. Ciągle czekam na realizację zamówienia już prawie miesiąc, ktoś popełnił błąd i mój towar pojechał do innego odbiorcy.
5 / 5
2018-04-25 08:15:52
Błażej
Super obsługa pełen profesjonalizm
1 / 5
2018-04-24 11:24:53
Izolda
Towaru, który na stronie widnieje, ze wysyłka w ciągu 24h nie ma na stanie. Zero informacji ze strony sprzedawcy, zato po trzech dniach mai z prośbą o ocenę sklepu. Po tygodniu telefon z mojej strony- pan ze spokojem odpowiada, że towar będą mieli za 1,5 miesiąca. Nawet nie zająknie się, że coś poszło nie tak No to chyba kpiny ktoś sobie robi !!! Serdecznie nie polecam!!!
5 / 5
2018-04-23 17:56:47
Marek
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
1 / 5
2018-04-13 10:33:50
Zuzanna
Towar źle spakowany i uszkodzony, z tego powodu w transporcie.
5 / 5
2018-04-04 13:19:32
Karina
Bardzo dobre ceny i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-03-28 12:58:44
Leszek
Szybka, bezproblemowa obsługa, Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-03-23 08:53:20
Konstancja
Doskonały kontrahent. Szybka realizacja zakupów, różne metody płatności, towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony na czas transportu, duży wybór asortymentu.
5 / 5
2018-03-20 11:22:06
Wincenty
z czystym sumieniem polecam wszystkim
5 / 5
2018-03-06 11:47:04
Apolonia
Bardzo szybka realizacja towar w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-02-23 19:00:38
Roma
Wszystko w porządku. Trochę za długi okres wyczekiwania na towar
1 / 5
2018-02-23 09:42:31
Celina
Obsługa klienta poniżej krytyki. Pojemniki dotarły uszkodzone(połamane!) po czym przez tydzień nie mogłam doprosić się o otrzymanie odpowiedzi na maila z dokumentacją zdjęciową uszkodzeń. Po tygodniu i kolejnej próbie kontaktu Pan z wielkim urażeniem poprosił o wysłanie kolejnych zdjęć ( tym razem kartonów w których przyjechały pojemniki) po czym ostentacyjnie odłożył słuchawkę. Nigdy w życiu nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta, któremu najpierw wysłano uszkodzony towar by potem traktować go jak natrętny wrzód który domaga się nie wiadomo czego. Z całego serca nie polecam nikomu tej "firmy"
3 / 5
2018-02-14 16:08:08
Helena
Reakcja zamówienia w miare szybka ale towar otrzymałam uszkodzony.zakupy trzeba sprawdzić przy kurierze.
5 / 5
2018-02-01 20:37:50
Celestyn
Nie było żadnych problemów z zakupem.
4 / 5
2018-01-19 18:58:52
Bolesław
Ogólnie dobrze, różnica w opisie przedmiotu, niewielka, ale jednak różnica, na zdjęciu wygląda lepiej niż w rzeczywistości, brak dostępu do faktury VAT, musiałem prosić o dostarczenie.
5 / 5
2018-01-18 18:56:25
Alina
Bardzo szybkie skompletowanie dostawy i realizacja.Polecam
5 / 5
2018-01-18 12:21:14
Ignacy
super tak powinny być dostarczane wszystkie przesyłki
5 / 5
2018-01-18 10:15:53
Paweł
Fajne produkty w atrakcyjnych cenach - planuję kolejne zakupy u nich :)
5 / 5
2018-01-05 07:26:52
Patrycja
Ok. wszystko przebiegło sprawnie i dobrze
5 / 5
2018-01-04 20:12:36
Jonatan
Szybko, sprawnie. Dobry kontakt telefoniczny. Pan z obsługi zrobił co w jego mocy, aby zamówienie dotarło następnego dnia.
1 / 5
2017-12-11 12:15:37
Herbert
Zamówiłem produkt ze sklepu balmea.pl. Niestety po przyjściu zrezygnowałem z produktu. Skontaktowałem się wiec z tym "wspaniałym" sklepem by zwrócić produkt. Dostałem informacje, że sklep jest hurtownią (ale sprzedaje wszystkim) i nie przyjmuje zwrotów (mimo, że regulamin mówi co innego - ale co tam). Po odesłaniu przesyłki nie zwrócili pieniędzy tylko twierdzą, żę będą pobierać opłaty za przechowywanie przesyłki. Sprawa zgłoszona do UOKIK więc pewnie będzie ładna kara, a aktualnie wybieram się na policję w celu zgłoszenia wyłudzenia pieniędzy. Nie polecam.
5 / 5
2017-11-30 13:34:18
Fryderyka
Bardzo dobra firma z czystym sumieniem polecam
5 / 5
2017-11-23 13:29:40
Lidia
Polecam, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-11-17 14:55:32
Manuela
Pozytywnie - bardzo dobrze. Miła obsługa
5 / 5
2017-11-15 11:00:11
Marian
Sklep godny polecenia, dobry kontakt , miła obsługa
5 / 5
2017-11-14 08:53:28
Franciszka
Towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2017-11-09 18:44:21
Gustawa
Sprzedają dobre artykuły za przyzwoite ceny.
4 / 5
2017-10-26 10:14:59
Wiesława
Tylko nie rozumiem dlaczego dzielą zamówienie na 2 dostawy w moim przypadku ? Jak się komuś spieszy to jest problem .
5 / 5
2017-10-17 11:32:34
Agata
Szybko i sprawnie. Towar godny polecenia.
5 / 5
2017-10-15 14:47:58
Nina
Dostawa przebiegła bardzo pomyślnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-10-06 13:07:53
Aleksandra
polecam sprzedawcę, chciałbym jednak otrzymywać fa vat razem z towarem a nie później po prośbie o nią
5 / 5
2017-09-22 13:00:52
Hubert
towar zgodny z oczekiwaniem, towar w przystępnych cenach, duża możliwość wyboru, dobry kontakt
5 / 5
2017-09-12 10:44:46
Elżbieta
bezproblemowo, szybko i slidnie
4 / 5
2017-08-21 14:04:47
Remigiusz
Firma ma konkurencyjne ceny. Przekazuje towar kurierowi błyskawicznie ale z deklarowanych (przewidywanych) 24 h dostawy zrobiło się 109 h. Zapewne tak działa Kurier Inpost, tylko po co wówczas ta deklaracja 24 h dostawy?
5 / 5
2017-08-04 09:29:28
Renia
Szybko i solidnie. To mi się podoba.
5 / 5
2017-07-20 12:02:10
Anita
Bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka ,inf.podawana na bieżąco
5 / 5
2017-07-14 19:28:15
Konstanty
Bardzo dobra współpraca, uprzejmi i grzeczni ... super
5 / 5
2017-07-12 12:18:14
Beata
Polecam sklep balmea.pl. Dwukrotnie zamawiałam towar, w obydwu przypadkach realizacja zamówienia przebiegała zgodnie z informacjami zawartymi na stronie. Szybko, sprawnie, terminowo, bez niespodzianek. Polecam.
5 / 5
2017-07-12 09:56:35
Igor
dobry towar, szybka realizacja
5 / 5
2017-06-14 14:50:55
Irma
Byłam na bieżąco informowana o stanie realizacji zamówienia
5 / 5
2017-05-16 15:11:42
Ferdynand
Polecam za dobry kontakt, szybką realizację oraz zaufanie do klienta.
5 / 5
2017-05-12 17:38:50
Otylia
Goraco polecam! Na pewno wrócę tu nie raz.
5 / 5
2017-05-12 12:24:00
Henryka
Tranzakcja przebiegła wyjątkowo pomyślnie
5 / 5
2017-05-10 10:15:13
Stefan
Bardzo pomocny sprzedawca, zaproponował lepszy sprzęt w tej samej cenie. Zależało mi na czasie ze względu na bliskość długiego weekendu i długi czas oczekiwania na przesyłkę z powodu nie pracownia firm kurierskich. Towar był u nas następnego dnia dzień przed wolny. Nie było problemu alby uzyskać kopię faktury. Ogólnie polecam.
5 / 5
2017-05-02 12:16:14
Beata
Kontakt ze sprzedającym bardzo szybki oraz informacje wyczerpujące.
5 / 5
2017-04-10 13:47:07
Iga
Miło, profesjonalnie, solidnie.
5 / 5
2017-03-25 11:35:36
Klaudiusz
Bardzo sprawnie, sklep profi, polecam gorąco.
5 / 5
2017-02-03 09:49:31
Konrad
WSZYSTKO SUPER , SZYBKA REALIZACJA , TOWAR ZGODNY Z OPISEM , CENY PRZYSTĘPNE
5 / 5
2017-01-24 11:45:02
Juliusz
wszystko ok. pozdrawiamy Pokoje Wiola
5 / 5
2017-01-20 19:56:51
Rudolf
sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2016-12-20 12:48:35
Izolda
Jestem zadowolony ze współpracy. POLECAM
5 / 5
2016-12-05 11:21:41
Edward
Wszystko OK, Polecam Sprzedającego
5 / 5
2016-10-21 11:45:07
Lilianna
współpraca do polecenia - opinia pozytywna
5 / 5
2016-10-04 18:34:42
Marcin
Zdecydowanie polecam. Fachowa, pomocna obsługa. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2016-09-30 06:07:29
Jagoda
Sklep działa bez zarzutu. Bardzo szybka dostawa towaru.
1 / 5
2016-08-11 10:52:19
Łucja
Dokonałam przelewu tego samego dnia i czekam już 5 dni - nie ma się to ni jak do oferty wysyłka w ciągu 24 h
5 / 5
2016-07-14 11:11:42
Romuald
szybko sprawnie i solidnie polecam
5 / 5
2016-07-01 09:57:53
Luiza
Zamówienie zrealizowane na drugi dzień, sprawnie i bez problemu. Cena produktu była dobra i do tego darmowa wysyłka.
5 / 5
2016-06-28 15:47:41
Danuta
Zamawiany towar jest dobrej jakości.
5 / 5
2016-06-05 18:10:56
Daniel
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, i dobra cena.
5 / 5
2016-05-16 13:10:44
Tobiasz
Wyróżnić należy bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedawcą. Znajomość produktów i poziom obsługi - pełen profesjonalizm.
5 / 5
2016-04-27 10:11:49
Sergiusz
Bardzo pozytywny kontakt. Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-03-24 10:42:30
Stanisław
Szybko, sprawnie, bez zbędnych dyskusji, dostałem to co chciałem. Polecam

Rzetelne opinie o Balmea.pl