Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bamadoo.pl - Sklep dla Mamy i Dziecka

Bamadoo.pl - Sklep dla Mamy i Dziecka Opinie 4.7 (143)

Tkaczy 7
01-346
Warszawa
+48 503 377 844
opinie Bamadoo.pl - Sklep dla Mamy i Dziecka
4.7
143
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-02-28 14:37:20
Iwona
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-02-21 07:33:31
Małgorzata
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-02-12 13:34:14
Eliza
Szybka dostawa i dobry kontakt, polecam sklep.
5 / 5
2018-10-20 07:57:48
Dalia
Towar zgodny z opisem, stała informacja mailową o zamowieniu.
4 / 5
2018-10-05 11:53:10
Kornelia
Sklep polecam. Dostawałam szczegółowe informacje o przesyłce, niestety czas oczekiwania na zamówienie bardzo długi- 8 dni. Jeśli potrzebowałabym tylko jednej rzeczy to kupiłabym chyba w innym sklepie, tydzien to jednak za dlugo, szczególnie ze paczka wysłana z tego samego maista.
5 / 5
2018-09-25 14:01:05
Konrad
Godne polecenia. Świetny kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-09-20 13:46:32
Róża
Super sklep i super pomocny Pan sprzedawca towar przyszedł w trybie ekspresowym
5 / 5
2018-09-08 12:56:27
Tomasz
Towar zgodny z opisem. Polecam!
4 / 5
2018-09-05 09:10:19
Justyna
Jeszcze nie używałam szamponu, mam stary więc nic nie mogę powiedzieć o efektywności
5 / 5
2018-09-03 21:24:29
Dorota
Zamowienie opóźniło się i nie było na czas. Brak informacji ze strony sklepu dlaczego zaistniała taka sytuacja.
5 / 5
2018-08-27 22:21:42
Izolda
Miła, sympatyczna i szybka obsługa. Szybka dostawa, bezproblemowy zwrot.
5 / 5
2018-08-01 19:37:03
Zenon
Jestem pod wrażeniem sposobu zabezpieczenia mebli do transportu. Zrobiono to niezwykle starannie i skutecznie - meble dotarły do mnie w stanie nienaruszonym.
5 / 5
2018-07-26 14:23:53
Donata
Pełen profesjonalizm, przemiła i pomocna obsługa.
5 / 5
2018-07-24 13:33:55
Karol
Bardzo profesjonalna i mila obsluga
5 / 5
2018-07-22 19:04:36
Marcel
Przesyłka dotarła w terminie, bez problemów, jestem b. zadowolona.
5 / 5
2018-07-20 13:27:32
Sara
Wszystko ok ale musialam poczekac tydzien na towar.
5 / 5
2018-07-19 17:34:14
Szczepan
jak zawsze wszystko w porządku
4 / 5
2018-07-18 13:41:45
Karina
Mata która otrzymałam nie jest symetryczna czego nie ujęto w opisie. Rozumiem niska cenę akurat tej sztuki. Nie mniej nie utrudnia to normalnego użytkowania, ale powinno to być wyraźnie oznaczone i pokazane na zdjęciu. Reszta zamówienia O. K,
5 / 5
2018-07-18 11:11:47
Nastazja
Bardzo polecam! Przesyłka dotarła błyskawicznie, wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-07-17 16:44:24
Romuald
Szybko, solidnie i super ceny. Jestem bardzo zadowolona z przedmiotu, jak i jakosci obslugi oraz szybkości w dostarczeniu towaru.
5 / 5
2018-07-11 12:02:24
Nina
Bardzo sprawnie wszystko przebieglo. Pomimo kilku moich telefonow i serii banalnych pytan Pan ktory mnie obslugiwal nie stracil cierpliwosci, odpowiedzial na kazde pytanie, doradzil i pomógł we wszystkim! Oby wiecej takich ludzi! Przesylka dotarla za granice w czasie ktory ten Pan mi podal. Polecam bardzo!
4 / 5
2018-07-10 22:17:29
Mariola
Najważniejsze , że otrzymałam towar - wiarygodna firma
5 / 5
2018-07-09 13:34:26
Bronisław
Duży wybór produktów, fenomenalna obsługa klienta i bardzo szybki kontakt :) polecam!
5 / 5
2018-07-04 20:12:45
Nastazja
Obsługa w sklepie banadoo jest na 5+ ! Bardzo miła i rzetelna a do tego była potrzeba przedłużenia terminu płatności i bez problemu przemiły Pan który się ze mną skontaktował to zrobił 😊 Z całego serca polecam ten sklep, jestem zachwycona nie tylko z obsługi ale także z zamówionych produktów! 😊
5 / 5
2018-06-29 13:40:07
Kornelia
Profesjonalna rozmowa telefoniczna
5 / 5
2018-06-28 12:44:08
Marek
Super kontakt i natychmiastowe rozwiązanie pojawiających sie problemów. Polecam ;)
5 / 5
2018-06-28 12:25:12
Izyda
Bardzo szybka realizacja. Zamówiony produkt już następnego dnia był u mnie. Polecam.
4 / 5
2018-06-24 10:07:34
Igor
gdyby nie fakt, że otrzymałem saszetki w kolorze różowym zamiast zielonego, wszystko byłoby super.
5 / 5
2018-06-21 20:28:03
Izydor
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-06-21 20:28:03
Izolda
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-06-19 18:15:17
Ada
Szybka realizacja, kontakt za sprzedawcą, polecam!
4 / 5
2018-06-18 11:44:23
Aniela
po wyjasnieniu nieporozumien poszło bardzo sprawnie
5 / 5
2018-06-12 14:24:58
Emilia
sklep godny polecenia, szybko i sprawnie
3 / 5
2018-06-12 12:41:33
Patrycja
anulowane zamówienie ze względu na brak towaru, dobry kontakt ze sprzedawcą szybki zwrot gotówki
4 / 5
2018-06-12 11:48:30
Maksym
Spoko, ale przez dużo zamówień realizacja trwała dosyć długo.
5 / 5
2018-06-12 08:39:17
Maksymilian
Profesjonalnie, szybko. Zdecydowany pozytyw.
5 / 5
2018-06-11 14:16:16
Kajetan
Bardzo sprawna obsługa, przemiły sprzedawca, na drodze zakupów pojawił się problem braku towaru który szybko został załatwiony i zrekompensowany. Polecam
5 / 5
2018-06-07 11:37:40
Klara
Świetne miejsce na zakupy dla maluszka. Po raz kolejny wróciłam do tego sklepu. Obsługa bardzo miła i pomocna. Dostępny program lojalnościowy - po zakupach na określone kwoty można otrzymać stały rabat. Dodatkowo trafiają się kody rabatowe i dobre promocje.
5 / 5
2018-06-05 12:09:36
Faustyna
Serdecznie polecam. Bogaty asortyment, kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie.
1 / 5
2018-06-05 09:06:47
Józef
Tragedia, 6 dni kompletowania zamowienia. Co to za problem spakowac kilka przedmiotow i wyslac? Nie wiem czy mam na co czekac skoro sklep juz poprosil mnie o opinie, nie polecam
5 / 5
2018-06-04 12:16:55
Celestyna
bardzo dobry kontakt, indywidualna troska o klienta, bardzo polecam!
5 / 5
2018-06-01 11:18:45
Klara
Super kontakt , towar zgodny z opisem:)
5 / 5
2018-05-24 21:35:14
Agata
szybka obsługa i rzetelna informacja
5 / 5
2018-05-22 19:28:52
Leokadia
Świetny sklep :) Zamówienia realizowane w możliwie najszybszym czasie, b.dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo pomocna i zyczliwa obsługa. Polecam!!!
5 / 5
2018-05-22 19:06:01
Felicja
szybka realizacja, wszytko zgodnie z zamówieniem, fajne promocje.
5 / 5
2018-05-22 11:55:35
Daniela
polecam - duży asortyment - miła obsługa
5 / 5
2018-05-22 10:10:17
Arkadiusz
Polecam. Szybko, solidnie, wszystko się zgadza, produkt dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-05-16 22:19:27
Wiola
Jestem zadowolona, terminowość i troska o klienta. Fachowość.
5 / 5
2018-05-14 12:21:10
Milena
Zamówienie realizowane w trakcie długiego weekendu.
5 / 5
2018-05-11 11:30:42
Aneta
Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-04 20:57:58
Sabina
Szybka przesyłka, swietny kontakt.
5 / 5
2018-04-23 09:22:04
Honorata
Bardzo często zamawiam z tego sklepu, gorąco polecam. Wysyłka ekspresowa
5 / 5
2018-04-18 10:29:42
Dymitr
Jak zawsze wszystko super! Polecam!
5 / 5
2018-04-17 13:31:01
Apolonia
możliwość płatności pay pal co uprościło zakupy ponieważ mieszkamy za granicą. Każda zmianastatusu zamówienia była informowana poprzez e-mail. Okres oczekiwania 6 dni- przesyłka zagraniczna. Polecamy zakupy :-)
5 / 5
2018-04-15 12:02:54
Benedykt
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem, dobrze zapakowane
5 / 5
2018-04-14 14:25:58
Łucjan
Wszystko w porządku. Informacje o statusie mojego zamówienia były przekazywane na bieżąco i mimo długiego czasu realizacji zamówienia, który był spowodowany problemami logistycznymi ze strony dostawców towarów do sklepu jestem zadowolona ponieważ sklep poinformował mnie o opóźnieniu dostawy oraz w ramach przeprosin podarował prezent :-)
5 / 5
2018-04-12 09:41:23
Mateusz
Jak zawsze perfekcyjnie i miło!!! POLECAM!
5 / 5
2018-04-07 19:41:53
Edyta
Wszystko w porzadku. Bardzo dobry kontakt. Świetnie wyposażony sklep. Odpowiedzi ma maile na biezaco. Polecam
5 / 5
2018-04-05 16:31:30
Genowefa
Mój ulubiony sklep. Obsługa na najwyższym poziomie. Wysoka jakość dostępnych produktów.
5 / 5
2018-04-04 19:08:18
Irma
Sport sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-04-03 13:53:35
Sławomir
Wszystko jak w najlepszym porządku!
5 / 5
2018-03-30 17:28:46
Sandra
Świetny sklep. Bardzo mila obsluga oraz bardzo profesjonalne podejscie do klienta.
5 / 5
2018-03-28 14:28:51
Martyna
Super towar, ładnie zapakowany, przesyłka niezniszczona. Dobry kontakt ze sprzedawcą, stosunkowo szybkie przygotowanie do wysyłki.
5 / 5
2018-03-28 11:10:46
Aleksandra
Rewelacyjna obsługa, wysyłka w trybie ekspresowym :)
5 / 5
2018-03-27 09:09:11
Stanisława
Wszystko w porzadku,polecam😉
5 / 5
2018-03-23 10:21:21
Bronisława
Bardzo dobrze wyposażony sklep, mnóstwo zabawek i nie tylko, szybki kontakt i dostarczenie przesyłki.
5 / 5
2018-03-21 18:26:51
Walentyna
Bardzo pozytywnie. Duży wybór i profesjonalną obsługa.
5 / 5
2018-03-20 13:37:31
Aniela
Aktualizowanie statusu zamówienia na bieżąco, wysyłanie przez firmę maili. Wszystko super, zdecydowanie polecam
4 / 5
2018-03-16 16:28:16
Izolda
Dostawa trwa bardzo długo w potownaniu do konkurencyjnych sklepow, poza tym bez zarzutu
5 / 5
2018-03-15 12:50:11
Ada
Cudowna obsługa. Bardzo polecam
5 / 5
2018-03-15 10:58:17
Roma
Polecam produkty i zakupy w bamadoo.pl
5 / 5
2018-03-12 08:44:33
Joachim
szybko, sprawnie i bezproblemowo; goraco polecam
5 / 5
2018-03-09 21:39:47
Patrycja
Błyskawiczna przesyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Cena tez Ok :) Ogólnie wszystko na plus!
5 / 5
2018-03-09 19:08:33
Jan
Bardzo dobry i miły kontakt. Odbiór osobisty przyspieszył realizację zamówienia. Serdecznie polecam
4 / 5
2018-03-07 18:53:30
Bartłomiej
Poza dość długim okresem oczekiwania na towar nie mam zarzutów.
5 / 5
2018-03-05 13:46:27
Wera
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Bogata oferta sklepu, a na dodatek super rabaty. Wysyłka dnia następnego po otrzymaniu przelewu, a zaraz po wysyłce telefon od sprzedającego, że paczka juz wyszła i bedzie kolejnego dnia u mnie.
5 / 5
2018-02-23 10:41:36
Kacper
Duży wybór i świetna obsługa
5 / 5
2018-02-23 10:10:21
Mikołaj
Wszystko super, wanienka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach
5 / 5
2018-02-22 14:49:37
Lilianna
zabawki sa wysokiej jakosci i towar przyszedl zapakowany i zabezpieczony w odpowiedni sposob. Polecam sprzedawce
5 / 5
2018-02-22 12:07:05
Przemysław
Jestem bardzo zadowolona! Błyskawiczna wysyłka, informacje na bieząco o zamówieniu, super.
5 / 5
2018-02-19 12:30:43
Luiza
Bardzo rzetelna fachowa obsługa. Zależało mi na czasie i się nie zawiodłam. W dodatku o stanie realizacji byłam informowania na bieżąco. Polecam
5 / 5
2018-02-15 11:08:50
Agnieszka
Zakupy przebiegły pomyślnie.
5 / 5
2018-02-09 10:54:43
Szczepan
Polecam ten sklep, szybko i sprawnie, obsługa bardzo pomocna i dobry kontakt.
5 / 5
2018-02-01 13:43:11
Grzegorz
Polecam z czystym sumieniem. Sprawnie i szybko.
5 / 5
2018-01-29 21:11:14
Urszula
Polecam sklep. Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem i zdjęciem.
1 / 5
2018-01-28 13:03:01
Róża
W zasadzie ok. Tylko zależało mi na szybkiej przesyłce a czekałam ponad tydzień. Raczej następny raz zamówię w innym sklepie
3 / 5
2018-01-23 11:40:51
Zdzisława
Długo trzeba czekać na realizację zamówienia
5 / 5
2018-01-17 11:51:20
Igor
Jak zawsze bez zarzutu! Polecam!
5 / 5
2018-01-15 18:36:09
Sylwester
Bardzo sprawna transakcja, towar zgodny z opisem. Czas otrzymania towaru został wydłużony ze względu na inwentaryzację w sklepie. Kontakt ze sklepem bezproblemowy.
5 / 5
2018-01-12 15:05:44
Joanna
Z racji tego że musiałam trochę poczekać na zamówienie dostałam rekompensatę w postaci zniżki na następne zakupy :)
5 / 5
2018-01-11 15:29:05
Fryderyk
Polecam tego sprzedawce. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zamówiony w poniedziałek wieczorem, w środę rano kurier mi go dostarczył.
5 / 5
2018-01-11 12:31:50
Aleksander
Super sklep. Szybko i bez problemow. Towar ok
1 / 5
2018-01-10 15:52:08
Arleta
Sklep sprzedaje produkty w wariantach, które nie są dostępne. Brak informacji, że realizacja będzie wydłużona w związku z inwentaryzacją dystrybutora produktu. 2 tygodnie od złożenia zamówienia okazało się, że wybrany kolor nie jest dostępny, wybrałam inny z zaproponowanych przez pracownika sklepu. 2 dni później okazało się, że kolor wybrany jako drugi jednak również nie jest dostępny. Zamówienie skończyło się anulacją i zwrotem pieniędzy. Natomiast zwrot nastąpił natychmiastowo, dlatego też przyznałam 1 gwiazdkę.
5 / 5
2018-01-03 20:08:43
Szczepan
Polecam, świetny kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-01-03 10:01:39
Oskar
Solidny sklep z asortymentem dla dzieci. Miła obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-30 13:23:15
Emanuela
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie! Wielokrotnie tu kupilam rzeczy dla synka i za kazdym razem bylam zadowolona. Kompetentna I bardzo pomocna obsługa.
5 / 5
2017-12-29 12:49:36
Daniela
Uwielbiam ten sklep ! Jestem stałym klientem, obsługa zawsze miła i pomocna
4 / 5
2017-12-29 10:28:04
Liliana
Polecam choć nie otrzymałam jeszcze zamówionego śpiworka ani informacji, że został on już wysłany.
5 / 5
2017-12-27 10:42:43
Alberta
Polecam ! Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-26 12:30:18
Michał
Najlepiej wyselekcjonowane produkty niemowlęce. Wszystkie zakupione przeze mnie rzeczy w sklepie bamadoo są bardzo wysokiej jakości, a przede wszystkim maluch je akceptuje :-) Polecam
5 / 5
2017-12-25 11:15:58
Konrad
Szybka i sprawna wysyłka polecam
5 / 5
2017-12-22 13:57:48
Beata
Polecam! Duży wybór towarów, dobre ceny i promocje.
5 / 5
2017-12-21 19:55:03
Teodor
sprawnie na co liczyłam, tania dostawa
5 / 5
2017-12-21 16:16:21
Irena
Świetna obsługa, ogromna ilość dostępnych zabawek.
5 / 5
2017-12-21 14:23:48
Jadwiga
Super szybko i sprawnie. Gorąco polecam
4 / 5
2017-12-21 13:24:06
Bernadeta
Bardzo profesjonalnie mimo że przesyłka się trochę opóźniła bardzo miły kontakt i dostałam rabat na następne zakupy polecam
5 / 5
2017-12-21 11:13:07
Iwo
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2017-12-20 20:38:37
Jacek
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2017-12-16 18:37:07
Edward
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-12-14 11:12:49
Faustyna
Bardzo miły kontakt, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-12-12 11:13:27
Malwina
Super sklep, super serwis! Polecam!
5 / 5
2017-12-11 16:05:53
Maria
Polecam, wszystko przebiegało szybko i towar najwyższej jakości
5 / 5
2017-12-07 21:47:50
Celestyna
To już kolejne zamówienie z tego sklepu. Tym razem także się nie zawiodłam. Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2017-12-06 13:43:59
Irena
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2017-12-06 12:22:34
Ludmiła
POLECAM! SZYBKA WYSYŁKA. KONTAKT TEZ SUPER I TELEFONICZNY I EMAIL! POLECAM ! NA PEWNO JESZCZE DO WAS ZAJRZĘ ;)
5 / 5
2017-12-05 12:28:00
Alfred
Sklep działa sprawnie i szybko
5 / 5
2017-12-04 15:23:11
Nadia
sprawnie bezproblemowo polecam
5 / 5
2017-12-04 14:26:13
Wiesława
Bardzo polecam zakupy w Bamadoo. obsluga klienta na najwyzszym poziomie
1 / 5
2017-12-04 13:21:03
Franciszka
Zamowilam produkt, oplacilam zamowienie po czym dostalam wiadomosc ze juz nie ma tego co zamowilam. Maja balagan w magazynie, nie wiadomo czy jak cos sie zamowi to czy rzeczywiscie jest w sklepie czy za chwile zamowienie zostanie anulowane.
4 / 5
2017-12-01 16:33:45
Kinga
Jeden z produktów nie był dostępny w magazynie także sklep najpierw wysłał jeden produkt, a następny po ok tygodniu.
5 / 5
2017-12-01 11:30:27
Sergiusz
Bardzo miła obsługa. Towar otrzymany po dłuższym czasie, ponieważ szyty był na zamówienie. Jestem bardzo zadowolona i jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2017-11-30 08:13:00
Ludwika
Czekałam długo na towar, ale Państwo ze sklepu osobiście dostarczyli w sobotę 25-11-2017. W ramach rekompensaty za długie oczekiwanie dodali malutki prezent oraz bon rabatowy na następne zakupy -15%. Pani która dowiozła towar była bardzo uprzejma.
5 / 5
2017-11-28 13:53:35
Jarosława
bardzo miła i konkretna obsługa. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Wysyłka darmowa. Polecam !!!!!
3 / 5
2017-11-28 00:00:19
Alberta
Długi proces realizacji zamówienia - dopiero po tygodniu od złożenia zamówienia online zostało ono nadane - z punktu widzenia klienta to działanie nieprofesjonalne, sugerujące niezbyt dobrą organizacje pracy sklepu. Po nadaniu przesyłka została jednak dostarczona szybko.
5 / 5
2017-11-23 17:31:53
Dariusz
Doskonale zabezpieczone produkty (jak rzadko!!!), wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2017-11-23 13:23:03
Ryszard
Nie mam zastrzezen. Wszystko przebiegło jak nalezy. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-11-15 12:46:15
Sebastian
Mój ulubiony sklep z akcesoriami dziecięcymi!!!! Polecam!
5 / 5
2017-11-15 12:12:01
Maksymilian
Bardzo lubię robić zakupy w bamadoo. Odbiór osobisty zawsze wybieram. Jedyny problem to taki, że przy odbiorze z małym Bobo nie wniesie się tam wózka.
5 / 5
2017-11-15 09:55:16
Karol
Mój ulubiony sklep z akcesoriami dla dzieci! Polecam!!!
5 / 5
2017-11-15 09:45:19
Oskar
Szybka realizacja, bogaty asortyment, mila i pomocna obsługa.
5 / 5
2017-11-14 19:59:44
Leon
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2017-11-13 06:42:01
Zbyszko
Anulowałem zamówienie z przyczyn niezależnych. Nie miałem żadnego problemu z procedurą zwrotu przelanych środków
3 / 5
2017-11-10 22:52:31
Sylwester
Wysłany towar nie zawierał instrukcji w języku polskim.
5 / 5
2017-11-09 11:56:12
Ewelina
Obsługę zamówienia oceniam bardzo dobrze
5 / 5
2017-11-08 20:39:11
Nastazja
Bardzo fajne miejsce. Przemiła obsługa, szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wracam tu nie raz i zawsze wychodzę zadowolona :)
5 / 5
2017-11-08 11:58:21
Dalia
Jestem zadowolona z zakupu, szybko, sprawnie, na pewno skorzystam w przyszłości.
5 / 5
2017-11-08 11:23:01
Celina
Super promocja, szybka wysyłka, przejrzyste zamówienie. Ogólnie bardzo polecam.
5 / 5
2017-11-03 11:19:15
Bogdan
Profesjonalny i przyjazny sklep. Nie znam takiego drugiego.
5 / 5
2017-11-01 22:34:19
Sławomir
Idealne zakupy, szybka transakcja, informowanie na bieżąco o statusie wysyłki. i najważniejsze:cena torebki, o zł mniejsza niż w każdym innym sklepie. Polecam!!!
5 / 5
2017-10-31 12:40:04
Gabriela
Super indywidualne podejście do klienta! Brawo! Szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2017-10-23 19:27:13
Zygmunt
Bogata oferta, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2017-10-19 21:09:10
Oleg
Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa przy realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-10-19 14:18:05
Tomasz
Rzeczy dobre jakościowo. Cena przystępna. Bezproblemowa wysyłka. Wszystko tak jak powinno być.

Rzetelne opinie o Bamadoo.pl - Sklep dla Mamy i Dziecka