Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Banyo.pl - salon łazienek

Banyo.pl - salon łazienek Opinie 4.8 (366)

Łabędzka 24
44-100
Gliwice
32 445 34 34
opinie Banyo.pl - salon łazienek
4.8
366
Opinii

Doskonale

1 / 5
2021-06-22 15:31:41
Daria
Nie polecam!!!! zakupiona bateria prysznicowa Grohe Cube, cena 2762 przyszła niekompletna (brak zaślepek)po rozmowie telefonicznej z przedstawicielem zostałam zapewniona, że złożona reklamacja pozwoli na dosłanie brakujących elementów. Ponieważ reklamacja składana mailowo (poprzedzona rozmową telefoniczną), nie została przez Sklep rozpatrzona zgodnie z artykułem 561(5) Kodeksu postępowania cywilnego w terminie 14 dni, uznaje się, że sprzedawca uznał żądania konsunenta. W ostateczności, musimy dokupić brakujące elementy. Nie polecam !
5 / 5
2020-02-16 21:03:25
Gabriel
Szybka obsługa, towar dostarczony zgodnie z zamówieniem, polecam
5 / 5
2020-02-15 17:27:48
Zdzisław
Bardzo dobry kontakt. Szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2020-02-14 06:36:04
Sławomira
Świetna obsługa, bardzo dobra współpraca.
5 / 5
2020-02-13 07:18:07
Olga
Wszystko Ok. Towar dobrze zapakowany
4 / 5
2020-02-12 11:56:04
Roman
Towar zgodny z opisem. Minus za słabe zabezpieczenie przesyłki.
5 / 5
2020-02-05 19:04:27
Inga
Świetny kontakt i bardzo szybko wysyłka !
5 / 5
2020-01-31 11:17:50
January
Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym. Pomoc w wyborze, żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-30 13:06:42
Mariusz
Bardzo dobrze, wszystko zgodnie z moimi życzeniami.
2 / 5
2020-01-29 12:00:04
Amelia
Próbki przyszły słabo zabezpieczone więc się połamały, zależało mi na całych żeby dobrze wypaść przed klientem. Mam też wątpliwości co do tego że są to próbki wybranego przez mnie gresu ale na to nie mam dowodu, Próbka na której najbardziej mi zależało przyszła mniejsza niż opisana i z dużą skaza na środku z ciężko ocenić czy płytka będzie "ładna,ciekawa" czy nie. Kontakt telefoniczny nie był zadowalający, pan uznał że to przecież tylko próbki. Tylko od tych próbek zależało czy zamówimy u nich te płytki czy nie, zapłaciłam za te próbki więc oczekuje że będą należycie określać produkt na który się być może zdecyduje. Chodziło i dużą ilość nie możemy sobie pozwolić na błąd doboru koloru itp.
5 / 5
2020-01-21 11:12:12
Krystian
Polecam. Pierwsze próbne zakupy wypadły super. Kolejne zamówienie już się szykuje ;)
4 / 5
2020-01-17 12:34:14
Magda
Na koniec dnia transakcja nie doszła do skutku, więc nie mogę niczego powiedzieć o sklepie. + za to że sprawdzają towar przed wysyłką.
5 / 5
2020-01-15 13:10:45
Juliusz
Po raz pierwszy robiłem zakupy w tym sklepie. Zakup dotyczył muszli WC Catalana wraz z deską i podkladka wyciszajaca. Ceny tych produktów konkurencyjne. Towar bez zarzutów, dobrze opakowany i zabezpieczony. Zamówienie w niedziele dostarczony we wtorek przed południem. Dla mnie ok.
5 / 5
2020-01-13 19:54:56
Marcin
Zgodnie z zamówieniem , jest okey
5 / 5
2020-01-06 23:33:05
Honorata
Bardzo dobry produkt, sprawnie i szybko
4 / 5
2020-01-05 22:22:03
Eligiusz
Szybko, sprawnie, bezproblemowo, Brawo! Polecam!
5 / 5
2019-12-20 11:55:27
Bogusław
Dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-12-20 11:54:34
Kaja
Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie Banyo.pl .Wszystko sprawnie, dobry kontakt, towar przesyłce bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-12-10 15:12:48
Amelia
Szybka obsługa, towar dobrze przygotowany do transportu.
5 / 5
2019-11-29 18:33:03
Felicja
Bardzo miła i profesjonalna firma. Polecam w 100%
3 / 5
2019-11-22 00:41:30
Eugenia
Naprawde bardzo miła obsługa, anulowanie transakcji bezproblemowe, szybki zwrot pieniędzy, jednak przez to ze zaoferowali na stronie coś czego nie da się zamówić, moj czas oczekiwania na płytki wydłużył się o kolejny tydzień
5 / 5
2019-11-14 20:00:51
Ada
Zamówiłam próbki płytek. Zostały solidnie zapakowane. Dojechały całe.
5 / 5
2019-11-11 10:12:38
Konstanty
Super , że maja opcje wysyłania próbek .
5 / 5
2019-11-04 12:20:14
Jowita
Szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-11-01 15:05:43
Daria
Dobry kontakt gsm, konkretne info i w moim przypadku towar dostępny z magazynu gdzie inni deklarowali 6 tygodni. Dobra cena.
5 / 5
2019-10-27 07:18:26
Ludwik
Bardzo szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt. Polecam
5 / 5
2019-10-11 13:14:17
Zenon
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Wszystko super.
5 / 5
2019-10-02 10:57:43
Izyda
SUPER polecam w 100 procentach
5 / 5
2019-10-01 08:27:54
Regina
szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2019-09-26 07:55:29
Milena
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-09-20 19:13:36
Kacper
Szybka fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-09-19 20:14:25
Ida
Towar dostarczony szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-09-19 08:06:41
Sandra
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Wszystko ok.
5 / 5
2019-09-10 11:49:49
Dariusz
Fajny sklep, komunikatywni sprzedawcy, szybko odpisują, doradzają
5 / 5
2019-08-23 12:54:55
Dymitr
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-08-14 11:50:22
Agata
Polecam- miła i szybka obsługa, sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-07 11:27:47
Renata
na tym etapie odczucie pozytywne
5 / 5
2019-08-01 12:01:52
Faustyna
Transakcja bez zarzutu towar dotarł bez uszkodzeń.
5 / 5
2019-07-31 12:44:32
Mariola
Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybko i sprawnie polecam!
5 / 5
2019-07-30 21:38:26
Izolda
Polecam , dobry kontakt , kompetencja
5 / 5
2019-07-17 12:59:48
Alberta
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-07-10 11:24:44
Jacek
czas realizacji przyzwoity, paczka bardzo dobrze zapakowana
5 / 5
2019-06-26 22:24:05
Malina
Obsługa, szybkość realizacji, dostarczenie towaru, w tej transakcji dla mnie wzorową. Dziękuję i proszę Nie obniżać poprzeczki. Pozdrawiam
5 / 5
2019-06-19 11:59:43
Cyprian
Wszystko ok, natychmiastowa wysyłka i dobry kontakt ze sklepem. Jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-06-14 16:03:04
Gabriela
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Zamówiłam próbkę płytki. Była bardzo dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-06-04 18:37:32
Kazimiera
Rewelacja pod każdym względem!!
5 / 5
2019-04-26 11:24:59
Izydor
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez problemów.
2 / 5
2019-04-24 20:02:53
Wera
Jak bym podsumował??? Bardzo prosto gdzie jest moje zamowienie?!
5 / 5
2019-04-17 12:19:12
Izolda
Co tu dużo mówić. Panowie z infolinii odpowiadali na każde moje pytanie i udzielali cennych rad. za każdym razem gdy dzwoniłam dostawałam zadowalającą mnie odpowiedź. Pełen profesjonalizm. Przesyłka dotarła bardzo szybko co mile mnie zaskoczyło. POLECAM !!!!!
5 / 5
2019-04-08 19:48:09
Marcin
Zakupy w sklepie są pewne i bezpieczne. Jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-04-01 12:21:28
Paulina
Sprawna organizacja, bez żadnych problemów.
4 / 5
2019-03-29 23:13:36
Sonia
Jeżeli chodzi o sklep jest ok, drobne przepychanki z firmą kurierską
1 / 5
2019-03-21 15:54:54
Irma
Sprzedają towar którego nie mają, twierdzą że przez pomyłkę wstawili inne zdjęcie grzejnika..TOTALNE OSZUSTWO!!!!
5 / 5
2019-03-17 19:02:19
Ernest
Jestem w pelni zadowolony z zakupow. Towar oraz caly proces kupna bez najmniejszych problemow.
5 / 5
2019-03-11 21:31:27
Honorata
Zakup przebiegał zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-03-11 12:21:41
Stanisława
Rewelacja polecam! Wszystko się zgadza! :)
5 / 5
2019-03-08 10:50:02
Kinga
Bardzo profesjonalny sklep. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam :)
5 / 5
2019-03-07 16:28:45
Paula
Wszystko ok płytki doszły całe
5 / 5
2019-03-07 14:03:10
Leszek
Transakcja przebiegła wzorowo. Towar był właściwie zabezpieczony. Jestem w pełni usatysfakcjonowany.
1 / 5
2019-02-22 18:07:30
Bogdan
zawiodłem się.jeśli nie posiada się towaru na stanie to się go nie sprzedaje, a jeśli już to organizuje się go na tyle szybko, aby klient był zadowolony. Mija 10 dni i żadnego maila że jest problem z zamówieniem. Nigdy więcej nic nie zamówię. Pozdrawiam
5 / 5
2019-02-19 19:58:38
Regina
polecam, sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-02-07 12:07:25
Seweryn
Szybko odpowiada i wysyła produkty na czas.
5 / 5
2019-01-30 15:18:46
Lucyna
Szybka wysyłka dobrze opakowanie
5 / 5
2019-01-26 12:27:48
Szczepan
Polecam, ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Super jakość
5 / 5
2019-01-26 09:28:31
Franciszek
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany. Termin realizacji błyskawiczny. Polecam
5 / 5
2019-01-23 12:33:00
Renia
Polecam, zamówienie przyszło szybko
5 / 5
2019-01-12 14:54:30
Roksana
Bez cienia wątpliwości . Polecam.
5 / 5
2018-12-15 12:52:01
Marcelina
Wszystko dobrze, polecam zakupy
5 / 5
2018-12-14 15:26:37
Mieczysław
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2018-12-07 22:40:48
Konstancja
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Ekspresowa wysyłka. A zamówienie kafle.. po prostu zaparły nam dech w piersiach! Piękniejsze niż na zdjęciach!
3 / 5
2018-11-23 15:57:56
Emilia
Średnio. Zanim zamówiłam kafelki, zapytałam w sklepie czy są dostępne - tak są. Zapłaciłam, zamówiłam. Następnie okazało się że płytek nie ma i nie będzie bo je wycofali :/ Plus bo szybko pieniążki oddali. Ale brak informacji w sklepie o produktach i ich dostępności.
5 / 5
2018-11-23 10:39:53
Eleonora
Bardzo profesjonalnie. Udane zakupy w dobrej cenie. Szybka dostawa.
4 / 5
2018-11-23 09:41:02
Magdalena
na zdjeciach grzejnik wygladal na bardziej plaski,poza tym wporzadku
5 / 5
2018-11-16 10:16:26
Sławomira
Bardzo dobra alternatywa dla sklepów stacjonarnych. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, dostarczony następnego dnia. Polecam wszystkim
5 / 5
2018-11-13 13:09:41
Dymitr
Wszystko w porządku, produkty jak w opisie, bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-11-13 12:54:16
Krystian
Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Towar otrzymałem następnego dnia. Dobra cena szeroki asortyment. Nawet wyszukiwarka Google poleca ten sklep :)
5 / 5
2018-11-08 13:20:18
Kinga
polecam, bez zadnych problemow
5 / 5
2018-10-29 10:18:29
Dawid
Bez zarzutu, szybko i rzetelnie
5 / 5
2018-10-17 09:58:44
Eligiusz
Bardzo dobry sprzedawca. Będę nadal u niego kupował. Polecam.
5 / 5
2018-10-04 07:51:57
Jędrzej
Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2018-09-14 13:50:37
Patrycja
wszystko ok poza tym że długo czekałam na próbkę płytki
3 / 5
2018-09-11 19:14:40
Konstanty
Zrezygnowałem z zakupu po konsultacjach.
5 / 5
2018-09-03 12:40:31
Natasza
Polecam Sklep. Profesjonalnie i szybciej niż miało być.
3 / 5
2018-09-01 09:25:15
Eugeniusz
Szybko odpisuje, lecz odpowiedzi nie są pełne trzeba się pytać kilka razy
5 / 5
2018-08-22 04:27:53
Jolanta
Polecam. Szybko profesjonalnie i towar zgodny z opisem oferty. Brak zarzutów.
5 / 5
2018-07-20 23:35:47
Stefania
Polecam, atrakcyjne ceny w porównaiu ze sklepami stacjonarnymi,
5 / 5
2018-07-20 17:14:39
Ziemowit
bardzo rzetelne traktowanie klienta
4 / 5
2018-07-16 20:49:09
Juliusz
Zamówienie zostało zrealizowane bez problemów.
5 / 5
2018-07-12 10:10:54
Henryk
Bardzo polecam, szybko, tanio i na temat, bez zarzutu!
5 / 5
2018-06-27 13:43:11
January
Bardzo sprawnie przeprowadzone zamówienie. nie mogę powiedzieć złego słowa
5 / 5
2018-06-21 13:55:35
Liliana
Polecam wszystko ok i według opisu Jestrm zadowolony
1 / 5
2018-06-19 16:34:18
Anita
Zamówienie wykonane i dostarczone bardzo sprawnie, natomiast zamówiony gres jest po prostu krzywy, pomimo, że miał byc to pierwszy gatunek. Nadają się na do kotłowni albo garażu, na pewno nie do kuchni.
5 / 5
2018-06-15 10:28:45
Zdzisław
Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów, kontakt mailowy bez zarzutu.
5 / 5
2018-06-13 12:34:55
Leon
Bardzo polecam ten sklep. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-06-13 11:43:44
Liza
Sklep polecam próbkę płytki dostałam szybko ale niestety stłuczoną, już wiem że nie zamówie kurierem całości głównego zamówienia
4 / 5
2018-06-05 12:31:37
Arnold
Mały błąd - była przedpłata, wysłali za pobraniem, ale plus za szybką reakcję.
5 / 5
2018-05-28 23:16:44
Kazimierz
Mimo tego, że nie było próbnika płytki którą wybrałam, sklep skontaktował się ze mną, ustalił co mogą zaproponować w zamian. Polecam :)
5 / 5
2018-05-21 09:48:42
Brunon
Szybka, terminowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-05-16 12:01:34
Izabela
super sklep,profesjonalnie szybko
5 / 5
2018-05-15 12:35:48
Ernest
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar porządnie spakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2018-05-09 23:32:02
Marcel
BARDZO DOBRE CENY,SZYBKA PRZESYŁKA, PŁYTKI JAK I UMYWALKA Z GÓRNEJ PÓŁKI ALE W BARZDO DOBREJ CENIE POLECAM NA 100%
5 / 5
2018-04-25 10:17:44
Łucjan
Bardzo dobre nastawienie na klienta, proponowanie rozwiazan, inicjatywa w kontakcie - super!
5 / 5
2018-04-18 09:31:45
Albert
Szybko, sprawnie i bez problemowo
5 / 5
2018-04-17 12:33:47
Nina
Polecam wszystkim ten sklep. Szukałam umywalki. Większość sklepów internetowych pisało, że jest od ręki, po 2 dniach okazywało się, że na zamówienie.....Z banyo.pl kupiłam umywalkę w 2 dni (z dostawą). Świetnie zapakowana. Do tego super serwis na chacie!
5 / 5
2018-04-11 09:56:45
Lech
Sklep banyo.pl działa naprawdę profesjonalnie. Otrzymywałem automatyczne informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Towar przyszedł w terminie zgodnym z zapowiedzią. Był profesjonalnie i bezpiecznie zapakowany na palecie. Polecam sklep.
1 / 5
2018-04-04 09:09:51
Fabian
Trudno mi powiedzieć, kto zawinił sklep czy dostawca. Faktem jest, że do dziś nie otrzymałem towaru. W zasadzie nie ma sprawy, gdyż była to jedynie próbka płytek, a opłata miała być uiszczona po otrzymaniu towaru.
5 / 5
2018-03-27 10:50:19
Elżbieta
SUPER SKLEP. POMYLIŁAM SIĘ W WYMIARACH WANNY TO MI BEZ PROBLEMU WYSŁALI 2 WANNY , ŻEBYM NIE CZEKAŁA NA WŁAŚCIWĄ.
5 / 5
2018-03-19 14:40:32
Konrad
Konkurencyjne ceny super sklep szybka realizacja zamówionego towaru
5 / 5
2018-03-17 07:51:07
Emanuela
Wzorowa obsługa oraz przebieg transakcji. Polecam.
5 / 5
2018-03-16 13:39:26
Barbara
Uprzejmie, szybko i zgodnie z opisem towaru.
5 / 5
2018-03-15 20:58:48
Rozalia
wszystko super. już kilka razy było zamawiane u nich i nie można się przyczepić.
5 / 5
2018-03-15 09:58:42
Felicjan
polecam goraco. na kazdym etapie informacja
5 / 5
2018-03-09 12:24:40
Maciej
Dobry kontakt. Zamówienie zgodne. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-03-09 09:43:00
Jerzy
Bezproblemowa obsługa, polecam:)
5 / 5
2018-03-05 10:14:51
Wieńczysła
szybko, sprawnie i dostawa zgodnie z zapowiedzią.
5 / 5
2018-03-02 16:47:31
Marina
Sklep bardzo pozytywny polecam ! Zamówiłam towar i ze względów w opóźnieniu zrezygnowałam z zamówienia ale natychmiastowo otrzymałam zwrot pieniędzy Bardzo prężna firma . Polecam
5 / 5
2018-02-28 11:57:39
Łucjan
Szybka realizacja zamówienia, Dobrze zapakowany towar. Płytki w bardzo dobrej cenie i dobrej jakości. Polecam
1 / 5
2018-02-23 19:53:38
Cyprian
Czekam od tygodnia na przesyłkę i nic......
5 / 5
2018-02-09 19:59:44
Wiesław
ok, będe wracał tu bo i ceny dobre.
5 / 5
2018-02-04 11:23:24
Tobiasz
Wśród płytek,które otrzymałem trzy były uszkodzone. Pan z którym się kontaktowałem przeprosił i powiedział, że tak się zdarza (to tylko ceramika) i bez zbędnego gadania wysłał płytki ,które dotarły do mnie bez dodatkowych kosztów. Polecam sklep innym szukającym płytek.
5 / 5
2018-01-30 16:18:52
Wiktor
wszystko ok. polecam. Zamówiłem dziś znowu u nich płytki.
5 / 5
2018-01-30 11:27:46
Robert
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobry kontakt i staranie zapakowany i zabezpieczony towar.
5 / 5
2018-01-10 11:49:02
Emil
Bardzo sprawnie, towar kompletny i zgodnie z opisem. Bardzo pozytywnie.
5 / 5
2018-01-05 12:41:33
Daniela
Super, że jest możliwość zamówienia próbek płytek, których często brak w sklepach stacjonarnych. Próbki są naprawdę w dużuch formatach więc na spokojnie można sprawdzić czy wszystko nam pasuje.
5 / 5
2018-01-03 16:33:56
Michalina
Pełen profesjonalizm!!!!! Już dawno nie spotkałam się z takim idealnym podejściem do klienta. Będę wracać do tego sklepu z prawdziwą przyjemnością.
5 / 5
2017-12-15 15:52:54
Martyna
Profesjonalizm, bardzo miły kontakt. Gorąco polecam
5 / 5
2017-12-14 10:21:23
Marlena
Zakup przebiegł szybko, bez zarzutu. Na moje pytania uzyskiwałam wyczerpujące i natychmiastowe odpowiedzi.
5 / 5
2017-12-13 17:17:39
Herbert
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2017-12-12 14:19:05
Bartłomiej
Opinia o sklepie bardzo dobra, polecam
5 / 5
2017-12-08 15:35:47
Jonatan
Szybka realizacja zamówienia. Produkt pierwszej jakości. Polecam.
5 / 5
2017-12-02 16:53:50
Arleta
pomimo pomyłki, sprawa załatwiona bardzo szybko i sprawnie. Nie myli sie tylko ten co nic nie robi. Polecam
5 / 5
2017-12-01 12:55:22
Aldona
Szybko i bez zbędnych formalności.
4 / 5
2017-11-27 12:17:50
Maksym
Musiałem przypomnieć o zamówieniu, ale była szybka realizacja
5 / 5
2017-11-22 22:46:33
Pola
POLECAM SZYBKO SPRAWNIE 0 problemów
5 / 5
2017-11-22 16:32:37
Beata
SZYBKO ,SPRAWNIE I NA TEMAT!! Tak powinno się prowadzić interesy. POLECAM!
5 / 5
2017-11-21 13:22:28
Tadeusz
Wszystko na najwyższym poziomie, polecam.
5 / 5
2017-11-16 14:02:35
Marina
Bardzo dobry sklep szybka wysyłka wszystko zgodnie z zamówieniem Gorąco polecam
5 / 5
2017-11-06 09:58:40
Apoloniusz
Polecam wszystkim. Dobry kontakt a płytki rewelacyjne IMOLA Polecam
5 / 5
2017-10-23 12:58:44
Jarosław
Wspaniała firma, szybki kontakt, przemiła obsługa. Produkty w realu nawet nie odbiegają kolorem od zdjęć ze strony www.
5 / 5
2017-10-05 09:49:00
Monika
Świetny kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na pytania. Sama przyjemność kupować :)
5 / 5
2017-10-02 12:50:05
Bartosz
Pełen profesjonalizm! Polecam!
5 / 5
2017-09-26 11:09:50
Małgorzata
bardzo uprzejma i skuteczna obsługa
5 / 5
2017-09-22 16:24:25
Juliusz
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Polecam :)
5 / 5
2017-09-21 11:40:21
Apolonia
Mega profesjonalnie !! Polecam !!
5 / 5
2017-09-07 09:41:07
Malwina
Ekspresowo zalatwiona transakcja, super szybka dostawa. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2017-09-06 17:14:55
Wanda
nie zmuszajcie ludzi do pisania, wystarczą checkboxy
5 / 5
2017-09-06 16:36:37
Eryk
Szybki kontakt ze sklepem, fachowa obsluga, produkty jak ze strony, nic nie odbiega od normy, polecam.
4 / 5
2017-09-04 12:13:58
Natalia
Wystąpił problem z firma kurierska ale po moim telefonie w tym samym dniu zamówienie zostało przesłana inna firma sklep spisał sie dobrze
5 / 5
2017-08-24 13:20:08
Jagoda
Bardzo dobry sklep. Szybka dostawa. Towar w komplecie. Polecam
4 / 5
2017-08-17 12:42:58
Konstancja
Jedyna taka profesjonalna firma na rynku.
5 / 5
2017-08-04 18:34:54
Jacek
Polecam. Na stronie towar dostępny i w rzeczywistości był. Dostawa w dwa dni od zamówienia u mnie.
5 / 5
2017-08-03 22:00:18
Wincenty
polecam, sporo taniej niż w sklepie stacjonarnym
5 / 5
2017-08-01 22:17:37
Jonatan
Bardzo dobrze i bardzo szybko :) bez problemowo :)
5 / 5
2017-08-01 14:38:05
Martyna
Bardzo solidny sklep, polecam.
5 / 5
2017-07-31 12:48:35
Jadwiga
Bez zarzutu. Zamówiłam próbki płytek ceramicznych, otrzymałam całe płytki (uszkodzone przez kuriera).
5 / 5
2017-07-28 10:23:04
Liwia
Szybka realizacja zamówienia Plytki dojechały w calosci :)
5 / 5
2017-06-21 22:02:10
Iwo
Zdecydowanie polecam ten sklep internetowy. Wszystkie zamówione towary zgodne z opisem, wysyłka doskonale zapakowana i zabezpieczona. Terminy dostarczenia towaru zgodnie z informacją na stronie internetowej sklepu. Nie mam żadnych uwag. Życzę innym sklepom internetowym takiego profesjonalnego podejścia do klienta.
5 / 5
2017-04-06 10:10:12
Milena
Polecam zakupy w tym sklepie. Wysyłka błyskawiczna, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Pomimo, iż kilka sztuk płytek było pękniętych wystarczyło napisać meila i 2 dni później kompletny towar został mi przysłany. Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
5 / 5
2017-03-29 10:04:53
Jarosława
Realizacja zamówienia nastąpiła w zaplanowanym czasie, ale na moją prośbę kurier dostarczył towar w późniejszym terminie bez problemów.
5 / 5
2017-03-23 17:49:58
Violetta
błyskawiczna realizacja zamówienia; towar bardzo dobrze opakowany
5 / 5
2017-03-20 11:40:57
Eryk
Polecam każdemu! Sama jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu.
5 / 5
2017-03-03 15:19:29
Laura
solidny sprzedawca wszystko ok
5 / 5
2017-03-02 13:37:01
Wiktoria
Płytki odebrałam tak jak chciałam w Sanimexie w Katowicach. Super obsłga. Bardzo polecam!
4 / 5
2017-02-07 13:01:07
Waldemar
Mogę polecić zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-02-01 12:57:48
Sylwester
obsługa w porządku. transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-01-08 15:15:32
Leon
Wszystko ok szybko sprawnie bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-11-18 14:38:31
Dawid
Fachowa obsługa, świetny kontakt
5 / 5
2016-11-09 17:29:05
Albert
Sklep godny polecenia, bardzo szybka realizacja zlecenia, zamówiony towar zgodny z opisem
4 / 5
2016-10-30 16:17:39
Izolda
Polecam,dobrze jest wcześniej zasięgnąć wszelkich informacji na temat towaru.
5 / 5
2016-10-06 15:43:39
Luba
Mam bardzo pozytywne doświadczenie ze sklepem internetowym
5 / 5
2016-08-18 21:40:27
Maria
Profesjonalna obsluga, mila, rzetelna informacja
5 / 5
2016-08-13 00:26:41
Marina
Super kontakt i szybka dostawa
5 / 5
2016-07-29 17:25:36
Kacper
Szybka wysyłka. Płytki dobrze zapakowane na palecie. Nic się nie uszkodziło w transporcie. Super opcja zamówienia próbki płytek. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-07-28 12:40:01
Ismena
Sprawna ,profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-07-22 10:04:52
Konrad
Rzetelna firma. W magazynie znaczy w magazynie.
5 / 5
2016-07-01 13:37:41
Patrycja
Bardzo polecam sklep Banyo, świetny kontakt, bardzo szybka odpowiedź na maile i dostosowanie się do potrzeb klienta.
5 / 5
2016-03-31 10:12:01
Matylda
Świetny sklep, można z nimi negocjować.
5 / 5
2016-03-20 16:22:59
Magda
fajna umywalka o nietypowych rozmiarach i kształcie..oryginalna
5 / 5
2016-02-29 13:09:41
Kajetan
Rzetelnie, fachowo i sprawnie.
5 / 5
2016-02-29 09:37:50
Aga
Profesjonalny sklep! Świetna, miła obsługa! Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam
5 / 5
2015-12-13 17:23:37
Beniamin
Szybka, sprawna obsługa; uczynny personel. Polecam
5 / 5
2015-12-02 09:46:19
Irma
Bardzo sprawnie działają zero problemów i super kontakt. polecam
5 / 5
2015-11-30 07:10:21
Eugenia
Wszystko bardzo dobrze, szybki kontakt. Polecam
5 / 5
2015-11-04 09:18:23
Manuela
jestem zadowolona z szybkiej sprawnej realizacji zamówienia towar przyszedł nie uszkodzony i czeka na montaż
4 / 5
2015-10-29 21:40:02
Izydor
Ogólnie ok ale długo termin oczekiwania
5 / 5
2015-10-20 23:38:49
Celestyn
Miła obsługa, szybka realizacja zlecenia, cenne rady
4 / 5
2015-09-27 18:37:03
Łukasz
Moje zamówienie dotyczyło płytek, które są na zamówienie - oni mieli je na składzie:) dobry kontakt ze sprzedającymi, rzetelna firma. Kilka płytek się połamało w transporcie, ale Firma stanęła na wysokości zadania i dosłała je bardzo szybko co bardzo dobrze o nich świadczy. polecam
5 / 5
2015-09-21 10:44:48
Magdalena
Super kontakt, udana transakcja, polecam
5 / 5
2015-08-21 15:11:28
Zofia
Polecam sklep, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2015-07-23 13:32:58
Emilia
Polecam, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2015-06-26 10:50:16
Halina
jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji
5 / 5
2015-05-06 06:55:04
Edmund
świetny sklep i jeszcze lepsze produkty
5 / 5
2015-04-09 16:04:20
Kamila
Polecam szybka wysyłka,towar dostarczony ekspresowo:)
5 / 5
2015-03-24 14:15:04
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 12:07:27
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 11:48:18
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Mały błąd w wysyłce, tym niemniej dobre płytki dostałem już następnego dnia. Super reakcja Pana Piotra i ekspresowe wyprostowanie sprawy! Z takimi ludźmi iło handlować.
5 / 5
2015-01-28 11:41:18
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 03:03:34
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 19:24:45
Wiesława
Wysyłka błyskawiczna, towar doskonałej jakości. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-24 22:49:44
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar zgodny z opisem, dobra cena, szybka dostawa do punktu odbioru. Jedyny minus to brak opakowania na towar, o czym nie było mowy w opisie aukcji.

Rzetelne opinie o Banyo.pl - salon łazienek