Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Baodao

Baodao Opinie 4.7 (25)

Kurantów 34
02-873
Warszawa
+48 22 331 55 54
opinie Baodao
4.7
25
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-07-26 09:49:36
krzysztof.
strona przy wybraniu dostawy przy pomocy paczkomatu nie daje opcji wybrania którego i wysyłka automatycznie leci na podany adres zamieszkania. po zamówieniu nie da się przez stronę go zmienić i zmarnowałem już pół godziny czekając na odebranie telefonu podanego na stronie.
5 / 5
2020-02-12 11:35:12
Cezary
Bardzo sprawne i bezproblemowe.
5 / 5
2019-05-23 12:20:15
Paula
Sklep bez zarzutu. Towar kompletnie inny niż na zdjęciu.
5 / 5
2019-03-25 19:29:22
Kamil
Najważniejsze, że sprzedają to co mają w realu, nie rąk jak inne sklepy internetowe, które coś oferują, a później, oooo przepraszamy ale tego już nie mamy
5 / 5
2018-11-26 10:18:46
Lech
Zakupy przebiegały sprawnie i szybko.
5 / 5
2018-08-30 22:13:23
Wincenty
Szybka wysyłka, super ceny i duży wybór. Polecam!
5 / 5
2018-08-18 09:08:05
Seweryn
Pierwszy raz korzystałem z tego sklepu. Zakup i obsługa bez zarzutu. Co prawda zestaw akcesoriów odbiegał od specyfikacji, ale podejrzewam, że to problem Optomy, a nie sklepu jako takiego.
5 / 5
2018-08-06 16:46:28
Adam
sprawnie, szybko, tak jak powinno być
5 / 5
2018-07-09 19:39:20
Aneta
Polecam ten sklep. Wszystko zgodnie z zamówieniem błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2018-06-22 14:16:15
Michalina
Bez kłopotów, tak poprostu ok.
4 / 5
2018-05-23 14:39:32
Jacek
jakość wykonania towaru -kiepska. Zobaczymy jak długo będzie dziełało.
5 / 5
2018-03-31 10:21:37
Beata
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno jeszcze tu wrócę! POLECAM
5 / 5
2018-03-14 09:46:19
Karina
Wszystko super. Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2018-02-13 13:44:56
Maria
Rewelacyjny sprzedawca , szybko i sprawnie
5 / 5
2018-02-09 13:12:20
Ludwika
Gorąco polecam! Ceny konkurencyjne, sprzęt świetny!
5 / 5
2018-02-02 12:51:40
Hubert
Super! I do tego udało mi się kupić towar w niższej cenie niż w pozostałych sklepach.
5 / 5
2017-12-15 13:00:13
Karolina
Duży wybór, dobre ceny, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-12-15 05:04:33
Karol
Jestem zadowolony i szybką dostawę.
5 / 5
2017-12-06 16:18:27
Krystyna
Miła i solidna obsługa. Odbierałam osobiście towar z opcją płatności przy odbiorze, Odbiór był możliwy do godz.17,, niestety spóźniłam się o ok.20 minut, Pracownik został dłużej na mojąj prośbę telefoniczną. Dbałość o klienta na wysokim poziomie.
5 / 5
2017-12-04 21:07:53
Piotr
SZYBKA SOLIDNA DOSTAWA TOWAR ZGODNY Z OFERTĄ . POLECAM ZAKUPY W TEJ FIRMIE.
5 / 5
2017-09-22 11:51:45
Alina
bardzo szybko i bardzo sprawnie
5 / 5
2017-07-26 11:27:56
Ada
Wszystko w jak najlepszym nieporządku.
5 / 5
2017-02-17 10:40:44
Kaja
Wszystko ok, szybko sprawnie I na temat
3 / 5
2016-12-09 07:46:30
Danuta
towar w dobrej cenie - ale niedostępny. wymagam, aby stan magazynu na stronie odzwierciedlał stan faktyczny, a nie później szopki czy poczekam miesiąc czasu.
5 / 5
2016-12-05 10:36:23
Eryka
przejrzysta strona, bardzo intuicyjna. Realizacja zamówienia szybko, bardzo dobry i sprawny kontakt. Wszystko było tak jak należy. Polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Baodao