Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bardotti.pl

Bardotti.pl Opinie 4.7 (163)

Mokotowska 1
00-640
Warszawa
733657722
opinie Bardotti.pl
4.7
163
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-26 13:39:12
Janina
Zamówiłam biustonosze Mediolano, produkt bardzo dobrej jakości w dobrej cenie, przesyłka dotarła szybko. Polecam
5 / 5
2020-01-14 21:08:42
Wacław
sklep działa dokładnie tak jak jest podane na stronie, tzn dobrze
5 / 5
2019-12-23 09:08:53
Romana
Szybko, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona
4 / 5
2019-12-18 22:24:46
Kajetan
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Minusem było to, że zamawiany towar był widoczny jako dostępny, a w rzeczywistości nie wszystkie rzeczy byly.
5 / 5
2019-12-18 12:21:04
Irena
Produkt w 100% spełnił moje oczekiwania :) 100% jakość. POLECAM!
5 / 5
2019-11-29 15:47:58
Celestyn
Po 2h od zamówienia paczka była gotowa do wysłałania :) polecam każdemu ten sklep
5 / 5
2019-11-27 19:16:25
Iwo
Ogólnie jestem zadowolona. Nie było większych problemów, poza tym że zamiast kolory granatiwego jed a para bielizny jest czarna.
5 / 5
2019-10-30 12:52:26
Karolina
sprawnie , profesjonalnie zapakowane
5 / 5
2019-09-13 13:39:09
Herbert
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Polecam z czystym sumieniem :)
5 / 5
2019-09-12 10:29:53
Sofia
Cudowny gorest jestem zachwycona , na zywoo jeszcze piękniejszy
4 / 5
2019-09-04 19:04:22
Zdzisław
paczka naruszona, ale towar zgodnie z opisem
5 / 5
2019-08-13 09:10:18
Magda
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa, Transakcja bezproblemowa.
5 / 5
2019-08-08 19:05:25
Irena
Towar zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-04-30 10:32:22
Inga
Wykonanie, jakość i kolorystyka barw strojów do opalania oraz szybka dostawa sprawiły, że jestem stała klientką sklepu internetowego Bardotti. Stroje idealnie leżą i doskonale się prezentują. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
1 / 5
2019-04-13 20:08:50
Herbert
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco,gorzej już ze zwrotem pieniędzy za zwrócony towar , regulamin sklepu ma się nijak do tego jak jest w rzeczywistości . Jest tylko po to bo taki jest wymóg i każdy sklep musi go posiadać
5 / 5
2019-03-29 05:38:33
Dalia
Jestem zadowolona....szybka dostawa ...
5 / 5
2019-03-27 21:06:30
Ismena
wszystko super, profesjonalnie, polecam
5 / 5
2019-03-22 11:37:49
Ismena
polecam, zamowiłam w poniedziałek a we wtorek przed południe juz miałam paczke w domu
5 / 5
2019-03-20 11:42:38
Judyta
Biustonosz znakomity !!!! Transakcja przebiegła szybki i bezproblemowo co bardzo sobie cenię !
5 / 5
2019-03-18 13:33:07
Krystian
Opłata łatwa do zrealizowania. Zakup wyglądał wiarygodnie. Umożliwiony kontakt z kurierem w czasie dostarczania .Towar lepszy niż prezentowany na modelu w sklepie! Polecam absolutnie. Żadnych zastrzeżeń!
5 / 5
2019-03-04 18:29:24
Radosław
Jestem zadowolona i usatysfakcjonowana ze współpracy z firmą.transakcja nastąpiła szybko,płynnie i rzetelnie.
4 / 5
2019-02-25 10:57:18
Izydor
Produkt jakościowo bardzo dobry poleciały innym. Warto
5 / 5
2019-02-11 10:11:30
Szymon
znalazłem czego szukałem i tyle w temacie
5 / 5
2019-01-16 12:59:20
Violetta
super sklep, przesyłka bardzo szybka, szlafrok piękny
3 / 5
2019-01-08 19:27:20
Kazimiera
Otrzymałam produkt innego koloru.
5 / 5
2018-12-28 17:49:22
Natalia
Rzetelnie, konkretnie. Na czas i zgodnie z zamówieniem!
5 / 5
2018-12-27 13:20:38
Mirosław
Jest OK, godny polecenia. Kupiony towar podobał się.
5 / 5
2018-12-06 06:21:28
Sylwia
Bielizna najwyższej jakości w atrakcyjnych cenach. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-05 17:36:42
Kacper
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-12-01 20:26:08
Cecylia
jetem zadowolona z towaru zamówionego
5 / 5
2018-11-28 12:18:34
Eligiusz
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2018-11-24 07:53:48
Marek
Dopiero moje pierwszae zamówienie ale jest ok
5 / 5
2018-11-22 10:37:54
Paweł
Wszystko przebiegło super. !!! Napewno coś jeszcze zamówię !😊
3 / 5
2018-11-20 16:57:13
Kamil
rozmiary zaniżone, w innym sklepie porównywalne produkty były w rozmiarówkach, które pasowały, nie wracam więc raczej.
5 / 5
2018-08-01 15:12:09
Eleonora
zakupione produktu zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2018-07-20 16:40:15
Henryka
Szybko dostałam paczkę, towar w czystym opakowaniu..z zakupu jestem mega zadowolona :-)
5 / 5
2018-07-20 00:16:55
Łucja
Towar zgodny z opisem.Szybka wysyłka.
1 / 5
2018-07-17 13:51:07
Maksym
Sklep anulował zamówienie nie powiadając mnie o tym. Ciezko bylo skontaktować sie z pracownikami.
5 / 5
2018-07-13 11:08:29
Bartosz
Zrezygnowałem z zamówienia ,ale tylko dlatego ,że nie było już takiego rozmiaru.jednak polecam bardzo
5 / 5
2018-07-12 16:07:41
Mateusz
Jest świetnie, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-07-04 20:19:34
Józef
Bardzo fajne rzeczy ale opisy skarpetek stopek pozostawiają wiele do życzenia.
5 / 5
2018-06-28 16:54:00
Klemens
Szybka dostawa. Bielizna dobrej jakości.Polecam
5 / 5
2018-05-24 22:22:12
Wiktor
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2018-05-09 16:10:15
Arleta
Towar zgodny z opisem a przede wszystkim , bardzo szybka realizacja zamówienia oraz rzetelna dbałość o zabezpieczenie przesyłki.
5 / 5
2018-04-23 16:40:48
Igor
Gorąco polecam :) Na pewno jeszcze chos zamówię :)
5 / 5
2018-04-19 11:20:44
Bogusław
Ekspresowa obsługa, towar taki jak chciałam. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam bardzo!!!!!
4 / 5
2018-04-16 10:07:20
Edward
W miarę przystępne ceny, duży wybór, różne promocje.
5 / 5
2018-04-06 12:25:53
Magda
Szybka wysylka. Produkt zgodny z opisem. Solidny. Polecam.
5 / 5
2018-03-24 12:03:39
Natasza
Wszystko szybko i sprawnie,polecam:))
4 / 5
2018-03-14 13:40:06
Konstanty
Bezproblemowe i szybkie dostarczenie wybranego towaru. Fajne promocje. Minus za wysyłanie paczek jako JS Sp. z o.o. a nie Bardotti.
5 / 5
2018-02-22 05:59:18
Szczepan
tak powinien działac sklep-szybko,zamowiłem bokserki meskie a one przyjechały w kartonie prawie od rowera
5 / 5
2018-02-19 17:44:40
Zdzisława
Wysyłka bardzo szybka. Zamawiałam pierwszy raz z tego sklepu, ale mam nadzieję że nie ostatni.
5 / 5
2018-01-29 11:17:00
Pola
Produkty godne polecenia - zachęcam do zakupu
5 / 5
2018-01-18 13:48:23
Sebastian
Jestem zadowolona z Waszego sklepu
5 / 5
2018-01-11 15:31:34
Arnold
Świetne ceny i promocję, bogaty wybór bielizny i błyskawiczna realizacja zamówienia.Polecam!
1 / 5
2018-01-11 13:24:27
Aniela
3 tygodnie zajelo ustalenie, ze towaru nie ma!!!
5 / 5
2018-01-05 12:53:10
Emil
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam każdemu!
2 / 5
2018-01-04 12:08:40
Judyta
Szybka przesyłka, ale w zamówieniu brakowało produktów - jednego w ogóle nie było, drugi w innym kolorze. Pracownik firmy kontaktował się ze mną w dniu 29.12.17 w dniu wysyłki produktu informując, że zwrot będzie wysłany jeszcze tego samego dnia. Do dzisiaj 4.01 pieniędzy nie ma na koncie. Firma nie wysyła żadnego mailingu o tym, że paczka jest wysyłana. Na maila przesłanego 3.01 brak odpowiedzi.
5 / 5
2018-01-03 19:26:31
Eryk
Bardzo fajny sklep internetowy znalazlem to co potrzebowałam i bez problemu otrzymałem przesyłkę
5 / 5
2017-12-27 13:16:06
Bogusława
polecam, szybko sprawnie i towar dobrej jakości
5 / 5
2017-12-27 11:49:21
Leokadia
Produkty zgodne są z opisem, dobrej jakości. Żadnych problemów z transakcjami płatniczymi oraz szybka reakcja na złożone zamówienie. Bardzo polecam zakupy w Bardotti.pl
5 / 5
2017-12-24 00:13:32
Przemysław
godne uwagi polecam i sam jeszczę zawitam polecam
5 / 5
2017-12-22 14:38:24
Julian
To jest sklep rzetelny i godny zaufania. Oferta jest ciekawa i ceny przystępne. Dobry kontakt, szybka realizacja, solidne pakowanie. Będę polecała ten sklep córkom i znajomym.
5 / 5
2017-12-18 21:43:01
Ludmiła
Towar dobrej jakości, szybka dostawa.
5 / 5
2017-12-17 21:04:50
Izolda
Szybko, sprawnie i dobry towar.
5 / 5
2017-12-15 19:52:18
Cyprian
Świetna obsługa, szybko i bezproblemowo.
2 / 5
2017-12-15 17:49:41
Maksym
Cena w stosunku do produktu wysoka, brak darmowego zwrotu nawet przy wmduzych zakupach
5 / 5
2017-12-15 09:58:13
Henryk
duży wybór. Bez problemów, szybka realizacja mimo okresu przedświątecznego
4 / 5
2017-12-14 19:15:18
Anastazja
Towar zgodny z opisem ale strasznie długo czas realizacji
5 / 5
2017-12-14 18:52:43
Krystian
Przy realizacji mojego zamówienia personel sklepu zachował się z niespotykaną życzliwością, bardzo profesjonalnie i miło. Myślę, że w razie potrzeby ponownie skorzystam z usług sklepu bardotti.pl Zofia
5 / 5
2017-12-13 21:28:25
Liliana
Jestem zadowolona z zakupu i poleciłabym znajomym
5 / 5
2017-12-13 21:18:32
Brunon
strona sklepu przejrzysta, zamówiony towar dotarł po dwóch dniach bez żadnej zwłoki i nie uszkodzony.
5 / 5
2017-12-13 18:59:08
Krzysztof
Wszystko ok tak jak powinno być
5 / 5
2017-12-13 17:36:38
Cecyl
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja.
4 / 5
2017-12-13 16:40:32
Mirosław
W sumie gdyby nie mylące e-maile, było by super.
5 / 5
2017-12-12 14:22:58
Ada
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, szybka realizacja i wysyłka. Podkolanówki i skarpetki dobrej jakości (mąż zadowolony) i ceny też adekwatne do jakości i rozsądne. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten Sklep.
5 / 5
2017-12-11 18:08:47
Leopold
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
3 / 5
2017-12-09 19:11:07
Sylwia
Sklep Ok, koloru zamawianego brakło, no cóż jest inny, przesyłka paczkomat, stan przesyłki tragiczny.
5 / 5
2017-12-08 12:05:16
Roma
Sprzedawca zwrócił gotówkę za zwrócona przesyłkę
5 / 5
2017-12-07 23:54:19
Daniela
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szerokiego wyboru w sklepie oraz pełnej rozmiarówki
5 / 5
2017-12-07 04:40:26
Oleg
BARDZO POLECAM TOWAR BARDZO DOBREJ JAKOŚCI
5 / 5
2017-12-06 16:37:13
Krystyna
Czapka idealna, goraco polecam
4 / 5
2017-12-06 15:37:36
Daria
Pierwszy raz korzystałam z usług i na pewno jeszcze wrócę do ponownych odwiedzin sklepu.
5 / 5
2017-12-06 13:59:19
Luiza
Fantastyczny sklep! Polecam wszystkim😊
5 / 5
2017-12-01 20:10:06
Barbara
Fantastyczny sklep! Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-12-01 09:58:22
Izyda
Serdecznie polecam! Towar bdb jakosci, sxybko przesylka.
5 / 5
2017-11-30 15:10:58
Kamila
Polecam. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, nie mam uwag.
5 / 5
2017-11-29 20:44:40
Nadia
Bardzo dobrze,kupowałam szlafrok, który otrzymałam bardzo ładnie opakowany. Nawet miał wieszak, starannie złożony, ja zwracam uwagę na takie rzeczy.
5 / 5
2017-11-29 13:46:50
Anna
Bardzo pomocna i cierpliwa obsluga. Jeden z produktow, ktory zamowilam okazal sie produktem z wystawy. Obsluga skontaktowala sie ze mna przed wysylka i zaproponowala wymiane na inny produkt w podobnej cenie lub zwrot pieniedzy. Bardzo lubie ten sklep takze za mozliwosc kupna produktow marki Mediolano - ich biustonosze moge kupowac w ciemno, ich rozmiarowka pasuje na mnie idealne.
5 / 5
2017-11-28 21:45:03
Daniel
Profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegło bezproblemowo.
4 / 5
2017-11-28 17:56:45
Bogdana
Przy braku towaru klient jest poinformowany i proponowane mu są zamienniki. Jedynie musiałam dowiadywać się / prosić o zwrot części należnej za zamówienie.
5 / 5
2017-11-24 10:16:32
Bogusław
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-11-22 14:13:15
Ziemowit
Kolejny zakup w tym sklepie, kolejny bez zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2017-11-20 10:39:36
Jolanta
Wszystko się zgadzało. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Jedna wada. Paczka, która dostałam była otwarta. Nie wiem co było przyczyną, to ze złe było zamknięte czy ze strony kuriera.
5 / 5
2017-11-20 10:15:24
Agata
Wszystko super! Piżama ekstra. Polecam.
5 / 5
2017-11-17 11:26:04
Bernardeta
Sprawna dostawa zamówienia, pozdrawiam
5 / 5
2017-11-16 16:04:50
Angelika
POLECAM. Solidna firma, towar byl identyczny z zamowieniem. Bardzo dobra ocena.
5 / 5
2017-11-16 13:14:39
Sebastian
Przystepne ceny, szybka wysylka.
5 / 5
2017-11-15 17:13:53
Aneta
produkt odpowiada moim oczekiwaniom wysoka jakość wykonania dbałość o detale polecam
5 / 5
2017-11-15 13:26:09
Hubert
Szybka obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-11-14 19:12:06
Mieczysława
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-11-14 09:27:42
Zofia
bardzo rzetelny sprzedawca, duży wybór towaru, dobre ceny, szybka dostawa
5 / 5
2017-11-13 12:18:24
Inga
Sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2017-11-11 22:04:08
Arlena
Wszystko OK. Może trochę paczka była zbyt delikatna, bo w paczkomacie rozerwana. Nic nie zginęło. Polecam!
4 / 5
2017-11-10 11:17:26
Wiesław
Bardzo dobra prezentacja produktów na Waszej stronie. Produkty które zamówiłem i otrzymałem są, są takie jak zaprezentowane i jakich oczekiwałem.Nie zachodzi więc obawa że kupuje się ,, kota w worku".
5 / 5
2017-11-10 07:06:37
Mariola
Genialny sklep. Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-11-09 22:20:09
Aneta
Sklep ok nie mam uwag co do transakcji i transportu.
5 / 5
2017-11-09 21:07:37
Rudolf
Pierwsze zakupy okazały się w porządku.
5 / 5
2017-11-09 19:38:30
Kacper
szybka i świetna obsługa.polecam Wszystkim😁
5 / 5
2017-11-09 09:47:21
Emil
Szybko, kompetentnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-11-08 19:46:47
Julita
Bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniam
5 / 5
2017-11-07 21:19:03
Diana
Szybka obsluga a produkty bardzo przyjemne. Dobrze opisana rozmiarowka.
4 / 5
2017-11-03 10:31:36
Ziemowit
bardzo dobry sklep polecam i nie jeden raz bendę wykonywał zakupy tym sklepie
5 / 5
2017-11-02 10:42:48
Sylwia
Super szybka dostawa "mamusia" zadowolona
5 / 5
2017-11-01 18:53:13
Bogdan
Sprzedawca profesjonalny. Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-10-30 10:44:24
Lucyna
Szybko sprawnie i fachowo, pełen profesjonalizm, polecam
4 / 5
2017-10-26 16:23:44
Kamil
Dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam
5 / 5
2017-10-25 16:40:44
Zbyszko
A coz tu jeszcze dodac same plusy.
5 / 5
2017-10-25 12:09:07
Igor
Polecam zakupy,towar super,dostawa szybka.
5 / 5
2017-10-19 20:20:48
Izydor
Dobry produkt, sprawna przesyłka. Oceniam wysoko i najprawdopodobniej jeszcze nie raz wybiorę sklep Bardotti:):)
4 / 5
2017-10-18 17:28:49
Gracjan
towar dobrej jakości, produkt powinien być bardziej szczegółowo opisany co do wyonania.
5 / 5
2017-10-18 12:43:17
Paweł
polecam sklep szybko,sprawnie ,towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-10-17 10:55:41
Hubert
Super towar,ekspresowa wysyłka,wszystko ok,polecam
5 / 5
2017-10-12 17:01:49
Katarzyna
zakup super - oddałam siostrze i ponownie kupie dla siebie
4 / 5
2017-10-11 19:10:17
Arkadiusz
Polecam, szybka realizacja, możliwość zwrotu towaru.
5 / 5
2017-10-11 10:20:18
Milena
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość i przyjemny materiał. Firma godna polecenia. Expresowa realizacja zamówienia i wysyłka. Polecam!!!
5 / 5
2017-10-11 10:19:51
Aga
Sklep godny zaufania, towar zgodny z opisem, bardzo szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2017-10-06 14:31:31
Marina
Towar zgodny z opisem i zdjęciami Bardzo dobra jakość bielizny Na pewno następne zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-10-06 10:32:49
Bogna
Super prędkość realizacji zamówienie.
5 / 5
2017-10-05 00:02:47
Sabina
Bardzo szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2017-10-04 12:51:49
Longin
Szybka obsługa, jasne informacje o etapach dostarczenia przesyłki.
5 / 5
2017-10-04 12:01:52
Maria
Bardzo dobrze, nie było problemów
5 / 5
2017-09-30 05:35:13
Mariola
Firma solidna, szybka realizacja zamówień.
1 / 5
2017-09-29 16:45:57
Renata
Mimo możliwości zamówienia towaru ze strony po dokonaniu opłaty okazało się że noe mają dostępnego towaru przeze mnie zamówionego i opłaconego.
5 / 5
2017-09-26 15:52:29
Luiza
Zakupiłam 2 biustonosze do karmienia. Oba bardzo ładnie wykonane. Rozmiarówka OK, zgodna z tą na stronie. Polecam :)
5 / 5
2017-09-22 15:58:31
Franciszka
Bardzo dobry towar, bardzo dobra organizacja pracy.
5 / 5
2017-09-21 20:19:24
Eugenia
POLECAM - zamówienie zrealizowane zostało bardzo szybko. informacje o statusie zamówienia mogłam śledzić na bieżąco.
5 / 5
2017-09-20 12:15:46
Lucyna
Bardzo dobry sklep internetowy, sprawiający zadowolenie moje, z dokonanych, w nim zakupów. Artykuły są doskonałymi, jak też wysokiej jakości.
5 / 5
2017-09-19 12:46:16
Roksana
Zadowolony bardzo jestem, z obsługi sklepu Bardotti, w tym że szybkiej dostawy artykułów, które zamówiłem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2017-09-16 21:56:44
Bartłomiej
jestem zadowolona, zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2017-09-13 19:50:26
Brunon
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2017-09-08 12:29:23
Zygfryd
jestem bardzo zadowolona z zakupów, duży wybór dużych rozmiarów
5 / 5
2017-09-08 11:45:13
Karol
Zakupy przebiegały szybko i sprawnie. Na każdym kroku informacja mailowa o przebiegu transakcji. Szybka wysyłka i dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-09-06 09:05:36
Kacper
Bardzo dobra obsługa polecam.
5 / 5
2017-09-03 13:00:35
Judyta
Polecam. Wszystko sprawnie i łatwo, produkty zgodne z opisem i fotografiami
5 / 5
2017-08-24 10:59:48
Wieńczysła
Jestem bardzo zadowolona zarówno z otrzymanego towaru jak i sprawnej transakcji.
5 / 5
2017-08-23 11:12:45
Natalia
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2017-08-19 23:22:48
Kacper
Jestem zachwycona. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2017-08-16 12:50:45
Leokadia
Bardzo dobry sklep, duże rozmiary biustonoszy.
5 / 5
2017-08-15 19:06:02
Norbert
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i polecam! Ekspresowa wysyłka, czego nie można powiedzieć o wszystkich sklepach internetowych z bielizną.
5 / 5
2017-08-08 20:48:30
Krystyna
Sklep bardzo dobry ! Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko ! Jestem bardzo zadowolona ! Polecam wszystkim paniom które dbają o wygląd swojej sylwetki !!!!
5 / 5
2017-08-04 10:40:06
Genowefa
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-08-03 12:42:30
Szczepan
bardzo dobra i szybka obsluga, bez zastrzezen
5 / 5
2017-08-03 12:42:30
Tobiasz
bardzo dobra i szybka obsluga, bez zastrzezen
3 / 5
2017-07-26 13:18:45
Bolesław
Sklep ok ...tylko produkt zamawiany nie podrasował jestem w trakcie zwrotu
5 / 5
2017-07-26 12:07:43
Konstanty
Sklep internetowy godny polecenia
5 / 5
2017-07-26 11:05:22
Mieczysława
Super szybka dostawa. Towar zamówiłam w niedziele a paczkę odebrałam we wtorek.
5 / 5
2017-07-24 12:03:22
Sergiusz
Szybka dostawa i towar był na magazynie z godnie z deklaracją na stronie sklepu. Polecam !
5 / 5
2017-07-20 11:57:41
Filip
Szybko, sprawnie i na temat! POLECAM.
5 / 5
2017-07-17 17:21:54
Mariusz
Witam. To moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Zamówiłem skarpetki dla dziecka. Paczka została do mnie wysłana jest tego samego dnia. Skarpetki same w sobie też takie jak na zdjęciu. Polecam.
5 / 5
2017-07-11 19:31:15
Ernest
Szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń :-) Towar zgodny z zamawianym. Super sklep.
5 / 5
2017-07-06 10:55:28
Beniamin
Super na pewno nie są to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2017-04-20 18:59:11
Romana
Przesyłka dotarła szybko. Gorzej ze zwrotem. Jutro mija 2 tygodnie a kasy brak. Pan zasłania się 14 dniami na zwrot. Kontakt mailowy żaden. ODRADZAM

Rzetelne opinie o Bardotti.pl