Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Barokko

Barokko Opinie 4.5 (366)

Wybickiego 7
31-261
Kraków
12 443 13 13
opinie Barokko
4.5
366
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-12-16 13:37:28
Mirosława, Szczecin
Zanim wybrałam produkt - donicę do domu, kontaktowałam się z kilkoma sklepami internetowymi. Jednakże u Państwa spotkałam się z bardzo profesjonalną obsługą, Pozwoliło mi to w krótkim czasie wybrać produkt - donicę firmy LECHUZA , który całkowicie zaspokoił moje oczekiwania. Pragnę bardzo serdecznie podziękować Panu przedstawicielowi Firmy, z którym miałam ogromną przyjemność dokonać wyboru mojego zakupu. Zatem gorąco polecam zarówno firmę, jak i produkt.
4 / 5
2020-02-21 13:46:39
Jarosława
Kontakt z firmą bardzo dobry, możliwość odbioru własnego w ciągu kilku dni od złożenia zamówienia, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-21 13:32:06
Bronisława
wszystko w prządku , polecam wszystkim chętnym!!!!
5 / 5
2020-02-21 12:00:05
Martyna
Strasznie długi czas na dostawę. Produkt zakupiony 6 lutego, dostarczony 19 lutego. Sprzedają rzeczy, których nie mają na stanie.
5 / 5
2020-02-21 08:28:09
Kaja
Wszystko zgodnie z ofertą. Polecam
5 / 5
2020-02-20 10:13:02
Szymon
Szybka dostawa, ciekawy produkt, wszystko w najlepszym porządku
3 / 5
2020-02-19 11:50:53
Joachim
Od tygodnia mam status że przyjęto zamówienie, i tyle, nie wiem czy jest kompletowane czy nie, zgodnie z opisem na stronie max czas na realizację bez wysyłki był do 12 dni więc czekam a potem zobaczymy..... na razie więc opinia taka na wyrost
5 / 5
2020-02-18 21:59:35
Filip
Bardzo dobra obsługa klienta. Szyba wysyłka. Do polecenia.
4 / 5
2020-02-18 11:50:40
Ilona
Generalnie w porzadku; jedynie rzeczywiscie fajnie byloby miec informacje odnosnie statusu realizacji lub tez oczekiwanej daty wysylki/dostawy, gdyz przez prawie 2 tygodnie jedyna dostepna informacja bylo, ze zamowienie jest w trakcie realizacji..
1 / 5
2020-02-17 10:46:03
Michał
Paczki nie otrzymałem do tej pory - bałagan informacyjny
5 / 5
2020-02-14 12:59:27
Adrian
Swietnie. rzetelna, szybka wysylka
5 / 5
2020-02-14 06:15:55
Kornel
Przepiękne miseczki, szybka wysyłka. Polecam.
4 / 5
2020-02-13 08:57:44
Lilianna
Sklep ok,wieszak -jakość wykonania tragiczna
5 / 5
2020-02-10 20:20:44
Marta
Wszystko na najwyzszym poziomie
1 / 5
2020-02-10 13:22:27
Monika
Niestety ale wysyłka trwa bardzo długo z powodów braku asortymentu na magazynie. A produkt był dostępny na stronie.
5 / 5
2020-02-10 13:08:07
Błażej
Bezpiecznie zapakowana przesyłka, szybka dostawa. Polecam!
1 / 5
2020-02-10 12:39:47
Jarosław
Do tej pory NIE OTRZYMAŁEM ZAMÓWIONEGO TOWARU
5 / 5
2020-02-09 13:27:39
Bernard
Szybo i bezproblemowo. Piękne i oryginalne produkty
5 / 5
2020-02-08 16:16:24
Iga
WSZYSTKO SPRAWNIE I SZYBKO ZREALIZOWANE. P O L E C A M
5 / 5
2020-02-06 16:33:59
Roma
towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona
3 / 5
2020-02-06 13:52:53
Żaneta
Wszytko ok ale od zamówienia do dostawy zajęło im 3 tygodnie
5 / 5
2020-02-05 19:33:03
Marina
Piękny prezent, który sprawi wiele radości.
1 / 5
2020-02-03 22:20:17
Iwo
Od 3 tygodni czekam na zamówienie
1 / 5
2020-02-03 07:53:53
Arleta
zamówienie złożone 17 stycznia mamy 3 luty - dostawy brak.
5 / 5
2020-02-01 07:01:58
Oskar
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-01-31 18:04:19
Dorota
Lustro najlepszej jakości, przesyłka dobrze zabezpieczono, wzorowy kontakt ze sklepem
3 / 5
2020-01-30 16:05:19
Stanisława
Nie otrzymałam jeszcze całości towaru po 9 dniach od zamówienia i zaplaty
3 / 5
2020-01-30 14:19:41
Daniela
Towar który zamówiłam, został bardzo późno dostarczony, Zupełnie niezgodnY Z opisem.
5 / 5
2020-01-30 13:08:03
Marcin
Doskonały kontakt, natychmiastowa wysyłka, towar zapakowany perfekcyjnie, zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-29 19:40:10
Marta
Super kontakt, towar dotarł szybciej niż powinien. Kontakt ze sklepem bez zarzutów, miło i przyjemnie!
5 / 5
2020-01-28 14:20:42
Daniela
Szybka wysyłka, zamówione woreczki na bielizne super,polecam
4 / 5
2020-01-28 13:07:12
Laura
towar otrzymałam po tygodniu od zamówienia i zapłaty
5 / 5
2020-01-28 09:19:30
Danuta
Sprawny zakup, miła obsługa w kontakcie telefonicznym, terminowa dostawa.
5 / 5
2020-01-25 16:52:02
Seweryn
Witam, polecam wszystkim,solidna firma! Wszystko zgodne opisem, bez żadnych problemów!
1 / 5
2020-01-24 22:57:27
Wiola
Niestety minęło 14 dni roboczych od zamówienia i nie otrzymałam towaru. Nikt też nie skontaktował się ze mną.
5 / 5
2020-01-24 17:07:00
Dorota
Zegar bardzo ładny, super cichy mechanizm. Obsługa błyskawiczna.
5 / 5
2020-01-24 12:33:29
Arleta
Profesjonalny sklep. Myśle, ze super usprawnieniem byłaby opcja widoczności dostępności towaru podczas zamawiania. W każdym bądź razie, gdy w moim przypadku towar nie był od razu dostępny, dostawałam odpowiednio często powiadomienia i bez problemu obeszła sie cała operacja. Polecam
5 / 5
2020-01-24 12:09:32
Klara
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem😀😀
1 / 5
2020-01-23 18:01:15
Bolesław
czekam prawie miesiac na zamowiony towar
4 / 5
2020-01-23 17:24:19
Apoloniusz
dość dobry kontakt, ale najważniejszą cechą sklepu jest bardzo ciekawy asortyment
5 / 5
2020-01-22 15:58:02
Zofia
Wszystko przebiegło jak najlepiej. Można tylko polecić.
3 / 5
2020-01-22 13:50:05
Łukasz
Po złożeniu zamowienia obiecano dostawę w ciagu 2 dni, nas potem była informacja, ze jest problem ze skompletowaniem elementów zamowienia, w efekcie otrzymałem towar po tygodniu. Opóźnienie nie jest problemem, ale niezbyt dokładna informacje o terminie dostawy juz moje być tak postrzegana. Pozdrawiam serdecznie, Mieczysław Welke
5 / 5
2020-01-22 10:05:51
Liliana
Asortyment najwyższej klasy no i nie są zawyżone ceny!!!
5 / 5
2020-01-21 14:23:19
Adrian
B.dobry kontakt - szybka i miła odpowiedź w sprawie przedłużającego się terminu przesyłki - niezależnego od sklepu.Ale produkt dobry to było warto poczekać.
5 / 5
2020-01-17 22:30:01
Zuzanna
Super sklep. Towar ok. Polecam.
3 / 5
2020-01-17 18:55:29
Maksymilian
bardzo długi czas oczekiwania na dostawę
5 / 5
2020-01-17 15:30:17
Helena
Dlugi okres oczekiwania ale Szczesliwe Filizanki to hit!!!
4 / 5
2020-01-17 15:25:11
Bernard
Jeszcze nie otrzymałem przesyłki dość długo
5 / 5
2020-01-17 15:19:46
Marcelina
Sklep spisał się na szóstkę. To nie wina sklepu, że towar, który zamówiłam nie przypadł mi do gustu więc zdecydowałam się na zwrot. Jeśli chodzi o szybkość wysyłki, zabezpieczenie towaru, kontakt, zwrot kosztów po odesłaniu przedmiotów - to wszystko odbyło się idealnie! :)
5 / 5
2020-01-16 09:20:29
Zdzisława
Sklep,super,kontakt super.Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-15 20:23:51
Joanna
sprawnie, szybko, towar wysokiej jakosci, zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-15 13:54:48
Ziemowit
Zamówienie przebiegło bez zarzutu. Towar dostarczony terminowo.
3 / 5
2020-01-15 12:56:50
Nadia
Tak beznadziejnej strony internetowej jeszcze nie spotkałem, mega problem z rejestracją, sklep kilkukrotnie blokował ponieważ tozpoznawal podejrzany ruch, różne przeglądarki trzeba stosować, zmieniać IP - tragedia
5 / 5
2020-01-15 12:06:36
Joanna
Korzystam z wielu sklepów internetowych. Bardzo często obsługa pozostawia wiele do życzenia. Barokko jest niesamowity. Szybko, sprawnie, natychmiastowy kontakt. Zmianę danych do faktury załatwiłam od ręki. Sklep na medal.
4 / 5
2020-01-14 13:34:38
Bernardeta
Polecam , jedynym minusem był czas oczekiwania. Na stronie podawano 8 dni roboczych , otrzymałam zakupione produkty po 11dniach roboczych.
5 / 5
2020-01-14 12:23:04
Gerard
Profesjonalny sklep, sprawna obsługa
3 / 5
2020-01-13 12:20:32
Aurelia
Bardzo długo się czeka na realizację zamówienia. Ja już czekam tydzień i jak dotąd żadnego powiadomienia że zamówienie zostało wysłane.
1 / 5
2020-01-13 08:56:31
Antonina
Słabo. Niedotrzymany pierwotnie deklarowany termin. Po moim monicie, informacja telefoniczna i zadeklarowany nowy termin, jak narazie niedotrzymany i wciąż czekam na zamówiony towar.
4 / 5
2020-01-11 20:29:00
Edyta
Wcześniejsze transakcje przebiegły ok.
3 / 5
2020-01-10 21:00:30
Kacper
jak będę już miała zamówiony towar to wydam w tedy opinię o sklepie
4 / 5
2020-01-10 17:00:27
Marta
Bardzo dlugi czas oczekiwania na towar, ale przyszedl i byl w dobrej jakosci
5 / 5
2020-01-10 15:25:50
Justyna
Wszystko w najlepszym porządku :)
4 / 5
2020-01-09 13:40:34
Arlena
dobry sklep z dobrą obsługą
5 / 5
2020-01-09 11:09:32
Daniel
Wszystko przebiegło sprawnie.
1 / 5
2020-01-08 16:53:37
Ewelina
Do dziś nie otrzymałam towaru, ani odpowiedzi o statusie zamówienia, nikt nie odpisuje na maile oraz nie odbiera telefonu, nie wiem czy wogole dostanę zwrot pieniędzy lub zamawiany towar. Status zamówienia od kilku dni" przyjęte do realizacji"
3 / 5
2020-01-08 10:59:46
Stefania
Nie mogę ocenić sklepu Barokko, ponieważ do chwili obecnej nie otrzymałam zamówionego towaru.
5 / 5
2020-01-05 12:06:35
Ludwik
Polecam zakupy w sklepie barokko.pl. Pomimo okresu przedświątecznego, zakupy i dostawa towaru przebiegły bez żadnego problemu. Zakupione produkty zgodne z opisem na stronie sklepu i moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-05 00:25:26
Krystian
Bez zarzutu. Towar zgodny z opisem w 100% Polecam
5 / 5
2020-01-04 16:48:04
Ismena
Zakup dobry.Realizacja profesjonalna.
5 / 5
2020-01-04 12:01:04
Józefina
Solidny sprzedawca! Polecam! Towar najwyższej jakości!
5 / 5
2020-01-04 09:37:55
Elżbieta
Bardzo dobry sklep, realizacja zamówienia bardzo szybka, a zamówienie zleciłam między świętami, więc tym bardziej jestem pozytywnie zaskoczona.
4 / 5
2020-01-03 11:12:47
Żaneta
Kupiłam tu wiele produktów i zawsze były następnego dnia u mnie. Tym razem było inaczej. Gdybym była poinformowana o przedłużającej się realizacji zamówienia z powodu specyficznego okresu nie miałabym z tym problemu, jednak komunikacja nieco zawiodła.
5 / 5
2020-01-02 23:03:42
Konstancja
Bardzo pomocna i miła obsługa.
5 / 5
2020-01-02 19:57:51
Grzegorz
Sklep godny polecenia. Szybka sprawna realizacja zamowienia
5 / 5
2020-01-02 17:58:22
Wiesława
Zakupy udane Szybka dostawa Polecam sklep
5 / 5
2020-01-02 12:53:02
Elżbieta
Polecam, porcelana dotarła bez najmniejszych uszkodzeń. Na bieżąco byłam informowana o stanie zamówienia. Mimo chwilowego braku towaru przesyłka dotarła w 4 dni robocze.
5 / 5
2019-12-31 15:39:20
Gustaw
Wszystko miło i sprawnie. Odbiór osobisty, więc tutaj też piszę jedynie o kontakcie z firmą, produkcie, a nie kurierze.
5 / 5
2019-12-30 19:55:18
Sebastian
Produkt jak najbardziej zgodny z oczekiwaniami i szybka, sprawna dostawa.
4 / 5
2019-12-30 12:26:53
Michalina
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany, wysyłka odbyła się z lekkim opóźnieniem (pewnie ze względu na święta)
5 / 5
2019-12-30 09:21:36
Diana
Wszystko dobrze.Smialo polecam!
5 / 5
2019-12-29 22:44:33
Juliusz
Bardzo dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2019-12-29 20:49:02
Janina
To moje kolejne zakupy w tym sklepie i jak zwykle nie zawiodłam się. Bardzo lubię robić zakupy w barokko.pl. Bardzo lubię personel tej firmy i Jego podejście do Klienta. Uwielbiam za duży wybór produktów i program lojalnościowy. Mam nadzieję, że tak wysoki poziom zdołają utrzymać. Szybko przyzwyczajamy się do dobrych rzeczy. W każdym razie trzymam kciuki. Osobiście polecam :) kkt :)
5 / 5
2019-12-28 10:17:54
Sonia
Super obsluga klienta, dobrej jakosci produkt. Bardzo udany zakup mimo braku ocen produktow na portalu.
4 / 5
2019-12-27 22:03:17
Sławomir
Dobrze, długi czas realizacji
5 / 5
2019-12-27 15:40:34
Longin
Solidny sklep, wywiązuje się ze zobowiązań wobec klienta nawet w trudnym okresie przedświątecznym, co nie zawsze jest regułą. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-27 14:46:25
Józef
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2019-12-25 21:16:43
Zbigniew
Polecam, zamówienie zrealizowane szybko. Darmowa dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-23 18:48:16
Krystian
Polecam. Dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-12-23 17:14:46
Bernard
ogólnie może być.Wesołych Świąt!!!!
4 / 5
2019-12-23 12:24:00
Violetta
Duży wybór i dobre ceny, długi czas oczekiwania na zamówienie (miało być 9dni , czekałam 11).
5 / 5
2019-12-23 11:26:54
Regina
Sprawna dostwa, towar zgodny z zamówieniem
1 / 5
2019-12-23 07:27:53
Marzena
Brak zainteresowania. Po tygodniu od zamówienia sama musiałam zadzwonić i dopytać co się dzieje z zamówieniem, okazało się że czas jest wydłużony bo zmiana magazynów, zrezygnowałam bo nie było jasnej informacji kiedy będzie przesyłka. Od kilku dni czekam na zwrot kasy.
5 / 5
2019-12-20 11:09:28
Leszek
bez zarzutów, szybko i sprawnie. Proponuję tylko dobierać bardziej elastyczne firmy kurierskie. Mimo, że zaznaczyłem odbiór po 17.00 - kurier tradycyjnie zadzwonił o 11.00 kiedy nikogo nie ma w domu i był niegrzeczny.
5 / 5
2019-12-19 15:30:22
Eligiusz
Mimo początkowych problemów z dostępnością zamówionego towaru, sklep dołożył wszelkich starań, by naczynia dotarły do nas na czas. Dziękuję bardzo za elastyczność sklepu. Polecam
4 / 5
2019-12-19 14:17:17
Fabian
Polecam. Mimo ze wystąpił mały problem z wysyłka, został rozwiązany błyskawicznie po kontakcie z firma. Bardzo profesjonalna firma.
4 / 5
2019-12-18 14:33:05
Łucja
Zamowienie zostawo zrealizowane bardzo szybko, tak jak jest podawane na stronie internetowej. Polecam!
4 / 5
2019-12-17 18:30:44
Cyprian
Asortyment o ładnym design’ie aczkolwiek drogi. Dużym minusem sklepu są zwroty na koszt klienta. Przy tych cenach zwroty powinny być darmowe.
3 / 5
2019-12-17 18:30:13
Ludwika
Produkt serdecznie polecam,a le czas realizacji dość długi.Paczka została nadana dopiero po 6-ciu dniach,zamówienie 10 a wysyłka 16,biorąc pod uwagę ten fakt nie jestem usatysfakcjonowana. skorzystałam z darmowej wysyłki w dniu darmowej paczki.
1 / 5
2019-12-17 11:39:49
Iwona
Fatalnie. Złożyłam zamówienie. Gdy w drugim dniu skontaktowałam się ze sklepem telefonicznie w celu upewnienia się, że towar jest i zostanie wysłany (zależało mi na czasie), Pani zaśmiała się, drwiąc, że dzwonię tam szybko. Po przekonaniu Pani, żeby sprawdziła, okazało się, że towar jest niedostępny - mimo oferty "dostępne" i możliwości zapłacenia kartą. Po pytaniu, kiedy będzie dostępny, Pani odpowiedziała, że się skontaktuje. Mija tydzień i żadnego kontaktu ze strony firmy nie ma.
5 / 5
2019-12-16 19:16:17
Luiza
Polecam! Towar otrzymany zgodnie z opisem. Zamawiałam doniczki, teraz muszę kupić do nich piękne kwiaty.
5 / 5
2019-12-14 22:02:58
Zofia
Wspaniała obsługa, przesyłka okazała się przemiłą niespodzianką.
1 / 5
2019-12-14 00:42:46
Łukasz
Strasznie długi czas oczekiwania na towar
5 / 5
2019-12-13 12:56:06
Manuela
Wspolpraca godna polecenia. W razie jakichkolwiek watpliwosci łatwy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-12-13 11:51:15
Adrian
Bardzo fajne rozwiązania dla domu. Szybka dostawa. Ogólnie - super
5 / 5
2019-12-13 11:31:45
Ludmiła
Brak możliwości realizacji zamówienia w całości w szybkim terminie, sklep podzielił zamówienie po konsultacji ze mną. Polecam, szybko przyszło to co mieli, pozostałe po dostarczeniu przez producenta.
4 / 5
2019-12-13 09:17:25
Jędrzej
Brak informacji w momencie zamawiania o długim czasie oczekiwania
5 / 5
2019-12-12 16:59:02
Romuald
Trochę trzeba było czekać ale warto. Bardzo konkurencyjna cena i wszystko zgodnie z oczekiwaniami, towar bardzo dobrze opakowany.
5 / 5
2019-12-12 12:52:15
Sebastian
Wszystko tak jak byc powinno. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 12:20:28
Urszula
Sklep godny zaufania. Zakupiony towar bez zarzutu.
4 / 5
2019-12-12 12:16:26
Edyta
zamówiłam 2 miski 500 ml i cukierniczkę - bardzo ładne, widać detale, starannie zapakowane w kartonik i w folię bębenkową. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia, ale zostałam wcześniej o tym poinformowana
5 / 5
2019-12-12 11:16:26
Halina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. 10/10
5 / 5
2019-12-12 06:12:50
Daria
Dobra oferta i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-12-11 10:00:43
Ilona
Bardzo dobrze , szybko , sprawnie otrzymalam towar , jaki zamawialam. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-11 09:37:16
Leon
Jestem zadowolony bylem uprzedzony o kompletacja mojego zamówienia
5 / 5
2019-12-09 19:25:50
Iga
Fototapeta - Alabastrowy Ogród , bardzo ładna , jestem zadowolony z zakupu ,pięknie prezentuje sie na ścianie, szybka dostawa kurierem , polecam Barokko wszystko poszło sprawnie bezproblemowo , dobra cena produktu
5 / 5
2019-12-09 15:03:35
Remigiusz
Sprawnie i profesjonalnie! Polecam
5 / 5
2019-12-08 21:57:27
Dymitr
Solidna firma, szybko i solidnie, reklamacje rozpatrują i załatwiają bardzo szybko. Brawo !
5 / 5
2019-12-06 19:15:49
Paula
Bardzo profesjonalna obsługa, duży asortyment.
5 / 5
2019-12-06 18:49:36
Władysław
Jestem zadowolona z zakupu piękna porcelana w dobrej cenie
3 / 5
2019-12-06 12:20:58
Żaneta
Nie mam zdania Przesyłka nie dotarła , e-mail wysłany z prośba o pomoc w ustaleniu statusu przesyłki bez odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-06 09:22:26
Faustyna
Błyskawiczna wysyłka. Ciągle informacje i towar na drugi dzień u mnie
5 / 5
2019-12-05 20:34:21
Greta
Sprawna obsługa bez zarzutów.
5 / 5
2019-12-05 13:30:36
Bernadeta
Przesyłka była błyskawiczna. Towar zgodny z opisem. Polecam.
2 / 5
2019-12-05 09:40:27
Celina
Zamówienie zostało złożone i zapłacone 30 listopada do dzisiaj tj 05.grudnia towaru nie otrzymałam a na stronie sklepu widnieje informacja , że oczekują na towar.Oni ....??? .Jakaś porażka.
5 / 5
2019-12-04 17:13:22
Ziemowit
Niewiarygodnie przepiękne, oryginalne, niektóre ekskluzywne produkty. Malutki minus za opróżnianie w realizacji zamówienia, choć otrzymałem e-maila z przeprosinami i jestem zadowolony z zamówionego towaru jak również z obsługi.
5 / 5
2019-12-03 15:36:33
Mieczysława
Polecam, bardzo fajny kontakt ze sprzedającym. Towar dostałam bardzo szybko i jest godny polecenia. Cena bardzo atrakcyjna.
4 / 5
2019-12-03 15:35:48
Jędrzej
zamowilam i czekam juz na drugi produkt ...
4 / 5
2019-12-03 14:14:57
Romana
Jestem fanka produktow wystawionych przez Barokko 😉
5 / 5
2019-12-03 12:12:24
Joachim
Szybko,zwięźle i na temat bez problemow!
5 / 5
2019-12-02 07:44:28
Genowefa
Firma super zorganizowana i działająca wg najlepszych standardów!!!
5 / 5
2019-11-29 16:29:18
Ludwika
Jestem w pełni zadowolony ze sklepu. Wyczerpująca informacja o produkcie.
4 / 5
2019-11-29 12:25:04
Dominika
Towar zgodny z opisem, jedyny drobny mankament to czas realizacji - ale sprzedawca na stronie informuje że wysyłka jest w ciągu kilku następnych dni więc sprawa jasna - choć długoterminowa.
5 / 5
2019-11-29 09:38:07
Sebastian
Szybko sprawnie bez problemowo.
5 / 5
2019-11-28 22:23:54
Judyta
Dłużej czekałam na formy do pieczenia chleba ,ale zostałam o tym poinformowana, bo nie mieli na stanie. Po otrzymaniu już w nich piekłam chleb. Jestem zachwycona polecam. Chleb upiekl się super nieprzykleja sie ciast do formy, po upieczeniu chleb wyjmujemy bez problemu.
5 / 5
2019-11-27 20:07:15
Renia
Godne polecenia . Transakcja przebiegła sprawnie.
5 / 5
2019-11-27 17:21:47
Stefan
Bardzo Dobruja Sklep - polecam
5 / 5
2019-11-26 22:47:07
Izyda
Zakup przebiegł bez zarzutów
5 / 5
2019-11-26 13:37:04
Józefina
Bardzo miła obsługa sklepu internetowego, bardzo dobry kontakt i zachowanie z klasą w związku z reklamacją. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2019-11-25 14:58:15
Apoloniusz
Przesylka sprawna pakowanie mogloby byc lepsze choc moja donica nie ulegla uszkodzeniu bede tutaj kupowac
5 / 5
2019-11-25 12:41:08
Greta
czas oczekiwania znałam -wynikał z koniecznisci sprowadzenia produktu. Tak wiec nie jest to minus z mojej strony. Indywidualne podejscie do klienta, dobre ceny, towar zgodny z opisem. Czego chciec wiecej? :))
4 / 5
2019-11-23 09:45:23
Jan
Fajny sklep,pomocna obsługa.towar ok,mimo błędnej informacji o kolorze
1 / 5
2019-11-23 08:22:55
Kamila
Sklep wyrolował mnie na 424 zł i 45 zł kurier. Nie uznali zwrotu kosza i zrobili ze mnie oszustkę sugerując, że włożyłam do opakowania uszkodzony kosz. Cytuję: "kosz ma wgniecenia, jakby ktoś je od środka próbował wypchnąć". Kosz (metalowy) przysłali niezabezpieczony w żadną folię bąbelkową lub inny materiał. Był jedynie karton. Tak też odesłałam w ich oryginalnym kartonie. Zdjęcia, które przysłali przynoszą raczej wstyd sklepowi. Kosz leży w takich warunkach, że wskazuje na możliwość uszkodzenia w magazynie. Nie było zdjęcia kartonu. Twierdzą, że karton nie był uszkodzony. Na protokół szkody czekałam 2 tygodnie. Kobieta przy słuchawce stwierdziła, że w takiej sytuacji jest słowo przeciwko słowu, a ona ufa pracownikom magazynu. w domyśle: pracownik jest wiarygodny, a klient nie. Kosz był sprowadzony z Holandii i cała sytuacja wskazuje, że sklep miałby problem ze zwrotem lub sprzedażą (kosz był dość nietypowy), Sklepikarze z Barokko uczcie się od Amazona!
3 / 5
2019-11-22 14:26:14
Ignacy
Towar, który zamówiłem, miał być wysłany po 7 dniach i miałem go otrzymać po 8 dniach - mija 10 dzień a towaru jeszcze nie mam.
2 / 5
2019-11-22 12:58:09
Wincenty
oczekuje na zamówienie 5 dzień .
3 / 5
2019-11-21 20:37:17
Magdalena
Ciągle czekam na towar - już 10 dni
5 / 5
2019-11-21 13:46:37
Antoni
Informacje dot. zamówienia przychodzą na bieżąco. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany
2 / 5
2019-11-21 09:52:54
Fryderyka
Ceny za wysokie w stosunku do jakości
5 / 5
2019-11-20 17:57:21
Pola
Polecam. Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-20 10:27:03
Jan
konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2019-11-19 10:40:44
Julita
sklep działa bardzo sprawnie, szybko i terminowo. Na podglądzie można śledzić przesyłkę.
5 / 5
2019-11-18 11:24:47
Mariola
Błyskawiczna dostawa, pełna informacja o statusie zamówionego towaru, wszystko bardzo dobrze zapakowane. Polecam.
3 / 5
2019-11-18 08:02:47
Alicja
Bardzo długi okres oczekiwania na zamówienie.
5 / 5
2019-11-16 12:02:46
Józef
Bez problemów. Polecam firmę.
5 / 5
2019-11-15 13:55:25
Józef
Sprawna, bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-11-15 09:29:12
Alina
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko , a w celu wyjaśnienia nieścisłości otrzymałam maila , a potem zadzwonił do mnie pracownik sklepu. Towar dostałam następnego dnia . Polecam
5 / 5
2019-11-14 15:25:52
Ismena
Jak podsumowałbyś(abyś) swoją opinię o barokko.pl? Prosimy o wypełnienie pola.
5 / 5
2019-11-14 15:12:40
Gabriel
Bardzo dobry kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-11-14 14:09:48
Agata
Profesjonalny i przyjazny sklep:)
5 / 5
2019-11-13 12:43:19
Bronisława
Wszystko szybko i zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-11-12 10:15:24
Nastazja
Super sklep, transakcja przebiegła błyskawicznie i bez żadnych problemów.Polecam i sama również będę korzystać z usług tej firmy.
3 / 5
2019-11-11 17:47:36
Agata
na 3 długo się czeka na zamówienie
5 / 5
2019-11-11 16:25:09
Mieczysława
Ciekawa oferta, sprawny serwis.
5 / 5
2019-11-07 12:09:46
Eleonora
Bardzo pozytywnie. Zgodnie z opisem i bezproblemowo. Jedyne niedopatrzenie to brak odpowiedzi na kontakt na skype i zmiana przewoźnika z DHL na inPost
5 / 5
2019-11-06 15:08:54
Gabriel
Sklep działa wzorcowo: towar (porcelana) zapakowana bardzo bezpiecznie, przesyłka wysłana do mnie błyskawicznie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-03 18:41:05
Danuta
Tapeta zgodna z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-11-01 15:18:47
Halina
Pełen profesjonalizm, przedmioty w idealnym stanie, miła obsługa - polecam!
5 / 5
2019-10-31 14:41:25
Witold
Bardzo szybka wysyłka i dostawa towaru, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-30 12:07:08
Stanisława
Solidny sklep, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-27 20:08:51
Adam
Bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona i z zamówionych wieszaków i z czasu jaki do mnie dotarły.
5 / 5
2019-10-26 09:34:24
Ireneusz
Zakup przebiegł bezproblemowo, produkt dobrze zapakowany.
4 / 5
2019-10-24 16:38:17
Diana
jestem zadowolona z towaru /obraz/ ale dużym minusem jest to że nie ma uchwytu do powieszenia obrazu
5 / 5
2019-10-24 12:12:09
Donata
Wszystko w porządku. Polecam.
2 / 5
2019-10-24 09:52:14
Kalina
Kupilam drogie podkładki żeby pasowały kolorem do poprzednio zakupionych w Agata meble. Kolor który otrzymałam zupełnie nie zgadzał się z tym na zdjęciu. Miały być brązowe da szare. Dzwoniłam do sklepu w piątek. Pani przyznała mi rację że kolor się nie zgadza i miała odezwać sie do mnie w poniedziałek. Dziś czwartek i nikt się ze mną nie skontaktował. Obsługa fatalna.
5 / 5
2019-10-24 08:41:23
Apoloniusz
Bardzo sprawna wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam ;)
5 / 5
2019-10-24 07:57:33
Przemysław
Sklep o wyjątkowej staranności w działaniu, a produkty które posiada są przepiękne, polecam każdemu!!!
5 / 5
2019-10-23 20:01:48
Leon
Bez problemu, zamówiony produkt dostałem bardzo szybko. Pomyliłem się w adresie przy zamówieniu i kontaktowałem się mailowo żeby to wyprostować. Nie było problemów. Towar zapakowany solidnie. Polecam
1 / 5
2019-10-22 21:41:03
Janusz
Nie polecam. Otrzymałem fototapetę która na pierwszy rzut oka była ok. Po montażu jedna strona tapety uwidoczniła wadę tapety. Mimo wielu rozmów i argumentów ze sklepem nie uwzględniono reklamacji. Straciłem pieniądze na tapetę, fachowca i klej a na koniec nerwy w trakcie reklamacji. Tapeta została zdemontowana. Nie polecam!!!
4 / 5
2019-10-19 13:41:36
Sandra
Przy zamówieniu nawet po opłaceniu konieczne jest jeszcze potwierdzenie. Jeśli nie potwierdzi się to następuje opóźnienie w realizacji.
5 / 5
2019-10-18 09:48:08
Wacław
Polecam sklep, wszystko jak najbardziej ok,
5 / 5
2019-10-17 21:39:31
Ernest
Szybko, wygodnie, bez problemow.
5 / 5
2019-10-17 18:18:55
Szczepan
Wyjątkowo dobry sklep. Zdecydowanie polecam zakupy.
5 / 5
2019-10-17 10:18:45
Małgorzata
Doskonały produkt, dostarczony szybko i bez problemów. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-10-16 11:39:40
Aneta
Polecam sklep . Dostawa szybko , aprodukt zakupiony zgodny z opisem . Polecam .
5 / 5
2019-10-15 08:55:34
Tomasz
Z czystym sumieniem polecam sklep.
4 / 5
2019-10-14 19:47:46
Szymon
Bez zastrzeżeń. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2019-10-12 13:30:43
Teresa
Jakość towaru, szybkość dostarczenia wszystko ok.
4 / 5
2019-10-11 08:05:02
Antoni
KKontakt w porzadku natomiast jakość fototapety mnie trochę rozczarowała
5 / 5
2019-10-10 19:50:28
Jerzy
Ten sklep spełnia wszystkie moje oczekiwania. Szczególna dbałość o klienta. Towar idealnie zapakowany. Darmowa przesyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-10 17:41:44
Paula
bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem i profesjonalnie zapakowany, polecam
5 / 5
2019-10-10 17:41:00
Marian
Wszystko super, bardzo polecam.
5 / 5
2019-10-07 14:50:35
Romuald
Wszystko OK. Polecam. Towar I klasa.
5 / 5
2019-10-04 20:51:10
Wojciech
Szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-04 10:01:56
Bolesław
Wszystko przebiegło sprawnie. Towar zgodny z opisem. Komunikacja z klientem na medal.
5 / 5
2019-10-03 20:59:39
Konrad
Szybko i sprawnie przygotowana przesyłka.
4 / 5
2019-09-29 21:02:58
Antonina
Transakcja przebiegła prawidłowo, towar jest zgodny z opisem na stronie sklepu i dotarł bardzo dobrze zabezpieczony. Odejmuję gwiazdkę za termin dostawy: w momencie składania zamówienia wyświetliła się informacja, że produkty dotrą w środę. Niestety, w środę dopiero dostałam mail z informacją o rozpoczęciu procesu ich kompletowania i wysyłki. Przesyłka dotarła kilka dni później.
5 / 5
2019-09-28 01:11:50
Klaudiusz
Bardzo dobra jakość. Super produkty
5 / 5
2019-09-26 19:17:10
Marta
Wszystko w porządku, dobry kontakt i towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2019-09-26 17:33:31
Nina
przesyłka dobrze zapakowana, nie mam uwag
5 / 5
2019-09-26 15:35:14
Franciszka
Towar dostarczony szybko, zgodnie z przedstawioną ofertą, polecam wszystkim
5 / 5
2019-09-26 10:13:56
Kacper
Bardzo szybka wysyłka, polecam sklep

Rzetelne opinie o Barokko