Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję baseny-warszawa.pl

Baseny-warszawa.pl Opinie 4.7 (92)

Bodycha 37a
05-816
Opacz - Kolonia
222050805
opinie Baseny-warszawa.pl
4.7
92
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-07-18 12:15:32
Agniesza
Kupiłam fotel dmuchany ktory się rozkleil i go zareklamowalam a pan na drugi dzień z firmy do mnie zadzwonił i kazal go zabrać twierdząc ze z niego skakalam bądź za długo był na słońcu. I NIE podlega reklamacji. Po prostu jest to firma krzak nikomu nie polecę tej firmy i odradzam tam zakupy.
1 / 5
2023-06-28 12:48:02
Maciej
Nie pamiętam tak żenującego doświadczenia, jak to zaserwowane mi przez firmę baseny-warszawa. Zamówiłem basen i trochę dodatków z odbiorem własnym. Zamówienie złożyłem rano, po czym zadzwoniłem do punktu odbioru dopytać, kiedy mogę podjechać po zamówienie. Zostałem poinformowany, nie wysyłają informacji o skompletowaniu zamówienia, oraz, że mogę się zgłosić o dowolnej porze następnego dnia, ponieważ na koniec dnia przewożą towar między magazynami. Kiedy pojawiłem się kolejnego dnia po 15:00, usłyszałem że: - części zamówienia nie mają. Zapytałem, czy o braku nie mogli poinformować, a w odpowiedzi usłyszałem, że „nie informowali bo mają dużo zamówień”. - sam basen nie został przywieziony z innego magazynu Zapytałem, co w takim razie proponują i usłyszałem szokującą, choć zapewne szczerą odpowiedź: NIC. Poczułem się jak w filmie Barei: nie mamy pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobi?
1 / 5
2022-06-28 02:40:25
gosia
Wczoraj kupilam basen i mam bardzo mieszane uczucia. Po pierwsze idac tam mialam otwarta w poludnie w telefonie ich storne www z wybranym basenem, jakie bylo moje zdziwienie, jak na miejscu sie okazalo ze basen w przeciagu kilku godzin podrozal o prawie 300pln!! no coz mamy juz widocznie galopujaca inflacje , jak wyszlam to pewnie kolejne 3 stowki w gore.. druga kwestia to basen byl zapakowany w jakis malo wygladajcy szary karton i w srodku mial dokumenty i instrukcje do zupelnie innego modelu, takze nie wiem czy to jakies modele skladane na garazu sa czy w ogole o co chodzi z tym basenm, czy to jakas podroba. pomijam fakt gburowatego pana w kanciapie inkasujacego kaske, plus panow na antresoli dywagujacych na caly sklep czy jak podniosa cene online o 30% to kazdy kupi i czy i o ile spadnie im sprzedaz . takze ogolem bardzo slabe wrazenia, jak ide cos kupic i place nie 5 pln ale konkretniejsza kwote to jednak oczekiwałbym czegos innego, sama na siebie jestem zla, ze pod wpływem presji czasu tam w ogole dokonalam tego zakupu. Takze bardzo jestem na NIE jesli chodzi o takich cwaniakow.
5 / 5
2020-01-21 16:22:49
Maksym
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-07-15 15:19:10
Adam
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-08 19:25:58
Marlena
Polecam zakupy w sklepie baseny-warszawa.pl !!! Towar bez zarzutu, ceny konkurencyjne, wysyłka i czas oczekiwania mega szybko :)
2 / 5
2019-07-02 17:46:06
Eliza
Otrzymałam towar po wysłaniu ponaglenia e-mailem. Nikt nie odbiera telefonów. Dużą część przedpołudnia spędziłam wydzwaniając do InPostu - gdzie poinformowano mnie że sprzedawca wygenerował tylko etykietę, ale towaru nie wysłał.
5 / 5
2019-07-02 16:43:19
Wioletta
Szybko, produkty b.dobrej jakości. Polecam
5 / 5
2019-06-27 09:28:12
Władysław
Super sklep. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolony . Polecam wszystkim ten sklep.
3 / 5
2019-06-25 23:14:36
Jagoda
Wszystko niby ok..tylko strasznie długo się czeka na przesylke. Utrudniony kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-06-24 09:11:05
Zofia
Ok.taniej niż w innych sklepach
5 / 5
2019-06-22 23:54:10
Ksenia
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-06-22 00:45:14
Zuzanna
Ociągają się z wysyłką... towar ok.
5 / 5
2019-06-14 07:51:39
Dorota
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-06-13 21:33:26
Aleksander
Polecam zakupy przebiegły sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-06-13 14:14:51
Bogdan
odbierałem osobiście obsługa ok.polecam sklep
5 / 5
2019-06-08 18:48:47
Kazimierz
Jestem bardzo zadowolony. Szybko , sprawnie , bez problemów :) Polecam.
5 / 5
2018-09-06 11:01:56
Lilianna
Towar bardzo dobrej jakości ,dostarczony kolejnego dnia Polecam
5 / 5
2018-09-05 12:42:03
Zenon
Polecam sprzedawcę wszystko w porządku i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-08-27 12:47:50
Idzi
Rzetelny Sprzedawca. Przesyłka wysłana w dniu złożenia zamówienia. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2018-08-24 09:49:06
Longin
jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2018-08-21 15:45:07
Ferdynand
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-08-20 10:02:45
Michalina
Wszystko super !!! Polecam !!!
5 / 5
2018-08-17 10:34:56
Beata
Jestem zadowolony z towaru i transakcji
5 / 5
2018-08-15 19:49:20
Dawid
Polecam zakupy w tym sklepie, zamówienie zostało szybko zrealizowane
5 / 5
2018-08-15 13:54:27
Bogdana
Wszystko sprawnie i bez problemu. Polecam
5 / 5
2018-08-09 23:00:05
Judyta
bardzo szybka realizacja zamówienia , polecam
5 / 5
2018-08-09 11:52:52
Oksana
=Towar zgodny z zamówieniem.Szybka realizacja.Polecam.
5 / 5
2018-08-08 09:37:35
Arleta
Ja wybrałam odbiór osobisty przy zamówieniu w siedzibie sklepu miła szybka i wyszkolona ekipa a co do paczek to nie zawsze wina firmy tylko poczty napewno albo kuriera
5 / 5
2018-08-08 09:18:22
Sabina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
5 / 5
2018-08-03 08:42:19
Leokadia
Witam jestem zadowolona z obsugi i z paczki polecam
5 / 5
2018-08-01 10:35:13
Bernadeta
Szybko, sprawnie, konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-07-29 13:13:14
Klara
ocenia pozytywnie zakupiony produkt
5 / 5
2018-07-27 17:41:44
Elwira
firma bez zarzutu, polecam zakupy
5 / 5
2018-07-27 13:11:44
Greta
Z całego serca polecam tego dostawcę. Towar wysyłany jest błyskawicznie. Miałam jeszcze do czynienia z reklamacją w tym sklepi. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Murem stoją za klientem! Polecam.
5 / 5
2018-07-18 10:48:16
Maksym
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Towar w doskonałym stanie.
5 / 5
2018-07-10 14:16:19
Bronisława
Wszystko ok. Szybko i uprzejmie. Do tego asortyment niedostępny w żadnym innym podobnym sklepie.
4 / 5
2018-07-09 11:42:28
Ludwika
Brakuje płatności on-line. Trzeba czekać na zaksięgowanie transakcji. Poza tym wszystko prawidłowo/
5 / 5
2018-06-29 19:35:18
Małgorzata
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Dziękuję.
5 / 5
2018-06-28 11:01:13
Eleonora
Bardzo udana transakcja, sklep działa bardzo prężnie.
5 / 5
2018-06-28 08:24:45
Bernadeta
Transakcja zrealizowana błyskawicznie, profesjonalna obsługa i doradztwo przy zamówieniu POLECAM !!!
4 / 5
2018-06-27 09:42:45
Daniel
W moim przypadku nie było żadnych problemów z zakupionym towarem ani z zamówieniem. Co prawda uprzedziłem firmę o terminie mojej wizyty w celu odebrania zamówionego towaru i nie był on faktycznie przygotowany, ale skompletowanie mojego zamówienia trwało chwilę wraz z przygotowaniem dokumentów sprzedaży, więc nie mam się co czepiać. Ogólnie ok, towar zgodny z zamówieniem i nawet odpowiedzieli na nurtujące mnie pytania dotyczące obsługi zakupionego basenu.
5 / 5
2018-06-25 16:02:35
Leokadia
Firma solidna i szybka w działaniu
5 / 5
2018-06-21 09:18:24
Arleta
Super Sprzedawca! O 12 zamówiony towar, z płatnością online, a następnego dnia, kurier o 12 przywiózł paczkę! Polecam!!!
5 / 5
2018-06-20 15:29:10
Dominika
Pełen profesjonalizm. Dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2018-06-15 10:33:08
Konstanty
łatwo, szybko i na temat - polecam
5 / 5
2018-06-15 08:57:12
Jarosława
świetny sklep w zeszłym roku kupiłam basen z pompą piaskową pan doradził mi super, dostawa expresowa zawsze będę wracała tam po inne rzeczy związane z basenem
5 / 5
2018-06-14 07:53:23
January
Zadowolony z zakupionych przedmiotów oraz z możliwości szybkiego odbioru osobistego BHP.
4 / 5
2018-06-13 23:59:48
Roma
Zaganiani ludzie którzy w sezonie nie mają czasu dla klientów. Niestety.
5 / 5
2018-06-13 18:41:06
Kalina
Wszystko ok, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2018-06-12 18:34:22
Ksenia
Sprawna transakcja. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-06-12 11:37:16
Izydor
Gorąco polecam sprzedającego!!!!
5 / 5
2018-06-12 08:11:29
Barbara
Wszystko super. Bardzo zadowolona jestem.
5 / 5
2018-06-08 15:46:10
Angelika
Bardzo szybko bez uwag polecam super.
5 / 5
2018-06-08 07:13:32
Tadeusz
Rewelacyjna obsługa. Towar zgodny z opisem. Natychmiastowa przesyłka. POLECAM!
5 / 5
2018-06-07 12:11:45
Tomasz
Super szybko i sprawnie w rewelacyjnej cenie
5 / 5
2018-06-06 20:10:19
Liza
Super,bez zarzutów, wszystko się zgadza,szybka dostawa przesyłki,obszerna informacja !!!!
5 / 5
2018-06-06 13:24:08
Longin
Towar w porządku widać że dobrej jakosci
5 / 5
2018-06-06 09:46:29
Cezary
Szybko, sprawnie i bez problemów. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2018-06-04 19:14:09
Jadwiga
Super towar i bardzo szybka dostawa
1 / 5
2018-06-02 09:23:42
Izydor
mimo, że zapłaciłem za zamówiony towar via przelewy 24, wydrukowałem potwierdzenie dokonania płatności i pokazałem kurierowi, kurier domagał się ponownej zapłaty za towar i nie wydał przesyłki. Kuriozalna sytuacja.
5 / 5
2018-05-29 11:50:46
Izyda
Wszystko jak należy , szybko , sprawnie , miło
5 / 5
2018-05-28 21:45:40
Antonina
Szeroki wybór produktów niezbędnych do utrzymania przydomowego basenu + gadżety!
4 / 5
2018-05-07 09:55:26
Mariola
Zakupy odbierałam osobiście. Bardzo miła i pomocna obsługa, kontakt telefoniczny bez zarzutu. Szkoda tylko, że zamówienia ze strony www obsługiwane są ,,w zwolnionym tempie" i telefonicznie sprawdzałam, czy mogę przyjechać po zakupy- brak info mailowego o zmianie statusu.
5 / 5
2018-04-30 11:35:46
Martyna
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo atrakcyjne ceny.
5 / 5
2018-04-25 09:52:18
Dymitr
szybka wysyłka. towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-20 09:58:55
Wiesław
szybko sprawnie,zgodnie z zamowieniem.polecam
5 / 5
2018-04-06 10:18:13
Zbyszko
Super sklep i bardzo fachowa obsługa. Towar był już u mnie na drugi dzień. Rewelacja
5 / 5
2018-03-01 16:28:56
Przemysław
Świetna obsługa, szybka wysyłka. Polecam!!!!!!!!!
5 / 5
2017-08-17 22:12:50
Daria
produkt zgony z opisem idealnie
5 / 5
2017-08-04 12:42:36
Arlena
Super polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-07-07 16:50:02
Władysława
Sprawnie szybko bez problemowo.
5 / 5
2017-07-05 11:51:07
Władysława
Szybka i sprawna transakcja, świetny kontakt i pomoc przy wyborze basenu i akcesoriów
5 / 5
2017-07-05 06:41:25
Hanna
Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-06-30 15:43:09
Radomir
Pani uprzejma, dobrze rozeznana w produktach, dobrze doradziła, odpowiedziała na wszystkie pytania
5 / 5
2017-06-29 10:30:36
Wincenty
Bardzo szybka wysyłka, krótko mówiąc - transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2017-06-29 08:34:18
Błażej
Towar i przebieg transakcji bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2017-06-28 19:12:20
Luba
Super firma.Mieszkam 300 km od W-wy,ale zakupy tylko w Maxie
5 / 5
2017-06-26 10:24:52
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miły kontakt, profesjonalna obsługa. POLECAM
5 / 5
2017-06-21 14:09:12
Mieczysława
Wysłałam specjalną prośbę o pilne wysłanie przesyłki, ponieważ zakupiłam ją na prezent. Sklep odpowiedział na maila bardzo szybko, paczka została wysłana jeszcze tego samego dnia. Przesyłkę otrzymałam w dniu kolejnym. Bardzo szybko, sprawnie i grzecznie. Polecam serdecznie
5 / 5
2017-06-21 12:43:43
Róża
rzetelne podejście do kupującego
5 / 5
2017-06-20 16:27:35
Nina
W miarę tanio , szybko ,solidnie . Polecam gorąco a sama dodaję do ulubionych bo z pewnością tu wrócę za rok. Po nowe 200g tabletki multifunkcyjne . W tym roku kupilam je w ciemno ,Bo całkowicie zniknęły z rynku moje wypróbowane 200g firmy MARINA . Jednak te zdają egzamin celująco!!I w niczym nie tracą w porównaniu do moich starych wypróbowanych.
5 / 5
2017-06-19 11:45:30
Helena
Profesjonalne podejście do zawartej transakcji.
5 / 5
2017-06-15 04:06:40
Aleksander
Polecam aby byli tacy sprzedawcy wszyscy polecam na 100% bardzo szybka wysyłka jeszcze raz polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2017-06-13 20:16:13
Emanuel
Oceniam bardzo pozytywnie. sprawnie i bez zbędnych formalności.
3 / 5
2017-06-13 12:40:16
Ignacy
Niestety sklep nie opowiedział na pytania w sprawie przesyłki.
5 / 5
2017-06-08 08:32:53
Eugeniusz
Pierwszy raz korzystam z oferty sklepu ale na pewno nie po raz ostatni, jestem mega zadowolony
5 / 5
2017-05-29 12:35:05
Dalia
Polecam. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2017-05-15 19:40:49
Justyna
cena dobra, towar odpowiadał moim oczekiwaniom, szybka realizacja
5 / 5
2017-05-15 09:18:33
Wincenty
Super :) Sprzedawca zrealizował szybko zamówienie, kontakt bez najmniejszych zarzutów.
5 / 5
2017-04-21 10:23:11
Luiza
Jak najbradzej solidna Firma polecam
4 / 5
2017-02-23 12:48:55
Wojciech
Miły kontakt , szybka dostawa.

Rzetelne opinie o baseny-warszawa.pl