Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Basketmania

Basketmania Opinie 4.9 (83)

Kanałowa 1
83-200
Starogard Gdański
502285165
opinie Basketmania
4.9
83
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-02-03 12:42:22
Izyda
Szybko sprawnie, kontakt ze sklepem wzorowy.
5 / 5
2015-07-27 17:24:03
Agnieszka
Zamówiony produkt mnie nie rozczarował dostałam dokładnie to czego oczekiwałam jestem zadowolona.
5 / 5
2015-07-24 18:41:14
Oleg
Super sklep który polecam każdemu :)
5 / 5
2015-07-23 11:37:34
Lidia
Bardzo szybka wysyłka mozliwość odbioru w sobotę Inpost. towar dobrej jakości Polecam
5 / 5
2015-07-22 09:43:44
Bogusław
Nie mam zadnych uwag, polecam sklep. Kupuje tu od bardzo dawna.
5 / 5
2015-07-20 22:13:21
Lucjan
w porządku sklep...jestem zadowolony.
5 / 5
2015-07-20 12:03:17
Kazimiera
Sprawdzony sklep. Dobra cena atrakcyjne rabaty
5 / 5
2015-07-17 10:02:05
Inga
Sklep sprawdzony, super towar i błyskawiczna dostawa.Polecam!!!
5 / 5
2015-07-16 13:15:50
Marcin
Wśród sklepów, w których zamawiałem buty lub ubrania (urbancity, black-Town, sklepkoszykarza, unhuman, bludshop, World of, itp.) basketmania ma u mnie największe poważanie. Polecam każdemu.
5 / 5
2015-07-15 18:42:47
Liza
Bardzo dobry sklep, bardzo dobry kontakt i obsługa
5 / 5
2015-07-14 21:26:57
Lucjan
Super sklep,ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2015-07-12 22:16:45
Cecyl
Bardzo pozytywne odczucia i mila obsluga. Mialem okazje rozmawiac telefonicznie z Managerem,z Panem Pawlem Ebertowskim. Stad moja wysoka ocena.
4 / 5
2015-07-11 12:50:31
Dorota
Towar dobrej jakosci i niskie ceny.
5 / 5
2015-07-10 11:54:20
Zdzisław
To bardzo dobry i porządny sklep, kupiłem tutaj obuwie już po raz kolejny i zawsze wszystko jest w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-07-09 09:36:19
Genowefa
USŁUGI SKLEPY NA ZADOWALAJĄCYM POZIOMIE
5 / 5
2015-07-08 10:16:20
Iga
wszystko przebiegło w porządku, jestem zadowolona z zamówionego towaru
5 / 5
2015-07-08 07:57:43
Ludmiła
Bardzo polecam, szybka i darmowa wysyłka, + 10% rabatu, rewelacja!
5 / 5
2015-07-08 00:39:20
Henryka
Porządny sklep duży wybór odzieży spod loga Jordan.Polecam !!!
5 / 5
2015-07-06 10:30:13
Alina
Udany zakup, sprawnie i bez kłopotów
5 / 5
2015-07-05 10:00:26
Maciej
Super sklep.Profesjonalna obsluga.
5 / 5
2015-07-04 09:37:52
Leon
Super obsługa. Towar przyszedł na drugi dzień!
5 / 5
2015-07-03 22:42:43
Klementyna
Szybko,sprawnie,towar w 100%satysfakcjonujący,polecam:)
5 / 5
2015-07-03 12:35:10
Ludwik
Wszystko przebiegło tak, jak powinno być.
5 / 5
2015-07-03 10:44:31
Pola
Dobre zaopatrzenie, różnorodność towarów
4 / 5
2015-07-02 12:35:06
Lilianna
Sklep Basketmania oceniam pozytywnie, wybór butów i ich dostawa bez zarzutu i składnie. Jedyny problem miałam z płatnością przez transferuj, może dlatego, że to była dla mnie nowość i już późna pora. Ale ostatecznie wszystko poszło dobrze. Polecam
5 / 5
2015-07-01 17:10:49
Beata
Super sklep szybko tanio i zawsze dorzuca jakiś rabat
5 / 5
2015-06-29 12:35:41
Lech
Szybka realizacja zamowienia, zero problemow, polecam !
5 / 5
2015-06-27 15:23:55
Celestyn
Rzetelny sklep, przystępne ceny, wszystko wyjaśnione w opisie
5 / 5
2015-06-26 22:48:44
Marek
Świetny sklep na pewno będę tam częściej zaopatrywał się w sprzęt koszykarski
5 / 5
2015-06-26 13:43:32
Jarosław
Nie lubię tego że dają trochę przekłamane zdjęcia produktu (na zdjęciu materiały są ciemniejsze)
5 / 5
2015-06-23 21:54:31
Alicja
Szybka i bezproblemowa realizacja. Tak powinien wyglądać zakup w sklepie internetowym
5 / 5
2015-06-23 11:46:16
Zbyszko
Polecam ten sklep. Szybko i bez problemów
5 / 5
2015-06-20 15:50:30
Feliks
zakupy w tym sklepie to przyjeność
5 / 5
2015-06-19 03:07:05
Adrian
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-06-18 22:41:10
Kamil
Bardzo polecam , super sprzedawca ,szybko , sprawnie , konkretnie .
4 / 5
2015-06-16 12:33:11
Adrian
Zakupy ok, wymiary trochę sie nie zgadzają, dobrze, że istnieje możliwośc wymiany
5 / 5
2015-06-16 10:41:12
Lesław
Realizacja bardzo sprawna. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-06-14 19:35:01
Oksana
Dobry sklep i godny uwagi. POLECAM 10/10
5 / 5
2015-06-14 12:12:14
Stanisław
Super sklep jak dalej będą promocje to będę często ich odwiedzał Rewelacyjny sklep Polecam !!! ;)
5 / 5
2015-06-13 17:06:56
Malina
Super komunikacja od poczatku do konca
5 / 5
2015-06-12 13:39:19
Natalia
Brak mi słów zachwytu Pozdrawiam
5 / 5
2015-06-12 12:52:44
Laura
Mimo malych perturbacji z dostawa jeste bardzo zadowolony z zakupu. Towar jest bombowy. Bardzo mila i konkretna komunikacja. Pllecam wszystkim basketmanie.
5 / 5
2015-06-12 10:16:56
Lilianna
Bardzo dobry i konkretny partner do współpracy, kontakt z przedstawicielem sklepu natychmiastowy. Polecam takiego kontrahenta.
4 / 5
2015-06-10 10:15:25
Bernadeta
Sklep jest w pełni profesjonalny. Powaznie i uczciwie podchodza do realizacji zamówienia.
5 / 5
2015-06-08 12:27:27
Apolonia
Kupuję odzież synowi. On wybiera ja płacę i nie ma już nietrafionych prezentów :) polecam
5 / 5
2015-06-04 14:05:54
Eliza
gorąco polecam , naprawdę warto !!!!!
5 / 5
2015-06-01 21:48:26
Magda
super transakcja, bardzo szybka dostawa, towar w pełni zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2015-05-29 18:05:56
Otylia
Towar zgodny z opisem, szybka i darmowa wysyłka. Bardzo miłe zakupy i upominek w formie zniżki przy następnych.
5 / 5
2015-05-29 11:50:11
Julita
Pełen profesjonalizm- sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-05-29 10:51:07
Emanuela
Wszystko najlepszym porządku. Polecam. Towar w 100% orginalny :)
5 / 5
2015-05-29 10:32:22
Witold
Wszystko okej poza tym, że koszulki były rzucone i pogniecione jak szmaty ale podejrzewam winę kuriera który rzuca paczkami.
5 / 5
2015-05-29 08:55:13
Malwina
transakcja przebiegla pomyslnie,,nie mam zastrzezen..jestem bardzo zadowolona..polecam ten sklep w 100%.
5 / 5
2015-05-22 19:57:51
Jarosława
Bardzo dobry towar z szybką przesyłką. Polecam !
3 / 5
2015-05-22 19:35:59
Julianna
Sklep ok,lecz nie wszystkie produkty spełniają oczekiwania...
5 / 5
2015-05-22 16:46:26
Tadeusz
Zamówiłem buty które okazały się za małe, zwróciłem je na koszt adresata, zwrot pieniędzy dostałem przelewem od razu po dostarczeniu przesyłki, bez problemowo. Gorąco polecam
5 / 5
2015-05-22 16:02:15
Janina
Polecam szybka dostawa super kontakt !
5 / 5
2015-05-22 14:06:26
Kazimierz
jak zwykle szybko i fachowo, profesjonalne podejscie do kupujacego
5 / 5
2015-05-22 10:39:57
Dominik
Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim.
5 / 5
2015-05-21 12:53:32
Katarzyna
9/10. Dostarczono zły model butów - natychmiastowa reakcja sklepu w postaci wysłania kuriera po nie i wysłania dobrego zamówienia wraz z darmowym upominkiem. Polecam.
5 / 5
2015-05-21 12:48:34
Wacław
Super towar i szybka wysyłka. Zdecydowanie jestem na tak !
5 / 5
2015-05-21 09:48:36
Karolina
Świetny sklep, fachowe porady i doskonała komunikacja z personelem, Polecam!
5 / 5
2015-05-21 07:39:03
Eugeniusz
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie,przesyłka,towar,wszystko ok.Pozdrawiam.
5 / 5
2015-05-20 17:20:39
Julita
Polecam wszystkim ten sklep.Pod względem bogatego asortymentu,jakości obsługi,kontaktu z klientem i szybkiej realizacji zamówień Basketmania nie ma sobie równych
5 / 5
2015-05-18 15:26:18
Mateusz
zakup przebiegł bez problemu, kontakt ze sklepem również
5 / 5
2015-05-17 14:17:54
Łukasz
Polecam, kupiłem super buty za super cene,
5 / 5
2015-05-14 22:05:06
Agnieszka
Zamówiony towar dotarł bardzo szybko. Buty super!
5 / 5
2015-05-14 14:24:54
Jowita
szybko w rozsądnej cenie i prosto Polecam!
5 / 5
2015-05-14 12:07:44
Fryderyk
naprawde szybko i sprawnie. Niespodziewalem sie tak szybkiego dostarczenia
5 / 5
2015-05-11 17:26:46
Edyta
Uważam, że sklep basketmania.pl jest godny polecenia każdemu kto chociaż w najmniejszym stopniu interesuje się koszykówką i potrzebuje profesjonalnego sprzętu lub jest ogromnym fanem koszykówki i chce kupić koszulki swojego ulubionego gracza. Sklep ma bardzo bogatą ofertę zarówno odzieży jak i obuwia sportowego. Bardzo polecam !
5 / 5
2015-05-11 16:16:46
Aldona
Informację o wysłaniu paczki dostałam pół godziny po zrobieniu przelewu. Paczka była u mnie już następnego dnia. Polecam!
5 / 5
2015-05-11 15:46:54
Gerard
Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar w 100% zgodny z opisem
5 / 5
2015-05-11 10:12:03
Robert
Towar zgodny z opisem. Informacja o stanie zamówienia bardzo dobra, wręcz aż za dużo informacji.
5 / 5
2015-05-09 17:31:56
Roma
sumienni staranni polecam znajomym
4 / 5
2015-05-08 19:53:31
Ignacy
dobre mordeczki tam pracują. produkty zadowalające stopę. bedzie kontynuacja jesli chodzi o zakupy! :)
5 / 5
2015-05-08 14:11:39
Fryderyk
Szybko,bezproblemowo,polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2015-05-08 10:20:42
Zygfryd
Nie był to ostatni zakup w tym sklepie
5 / 5
2015-05-08 09:57:38
Klemens
Bardzo dobry towar, szybka realizacja i dostawa. Zamierzam skorzystać w przyszłości.
5 / 5
2015-05-08 09:19:43
Diana
Sklep jest w porządku, jestem zadowolona z realizacji mojego zamówienia przez sklep.
5 / 5
2015-05-06 15:25:55
Magdalena
Bardzo dobrze chodź czasem pudełka od butów są uszkodzone ;/
5 / 5
2015-05-04 14:51:46
Natasza
Wszystko gładko i pięknie :D
5 / 5
2015-05-04 10:18:22
Jeremiasz
Bardzo łatwy proces i super szybka wysyłka! Polecam :)
4 / 5
2015-04-30 17:03:06
Andrzej
Pełen profesjonalizm. Nie odpisują na maile ale to nie może psuć ich oceny.
5 / 5
2015-04-29 19:51:57
Marta
Bardzo szybka odpowiedź na pytanie dotyczące przedmiotu, żadnych problemów, wysyłka na drugi dzień dostarczona, zgodność ze wszystkimi danymi nie pozostało nic jak tylko polecić ten sklep

Rzetelne opinie o Basketmania