Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BASKETO.PL

BASKETO.PL Opinie 4.4 (122)

Rynek 12
88-100
Inowrocław
( brak )
opinie BASKETO.PL
4.4
122
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-01-31 06:40:21
Borys
Kontakt z Obsługą Klienta trudny- długi czas oczekiwania na odpowiedź, a do tego odpowiedź udzielana z łaską i końcowo pomoc uzyskana równa 0 . Ostatnie moje zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-12 13:16:19
Szczepan
Szybka realizacją zamówienia. Produkt był u mnie w domu już po kilku dniach. Produkt zgodny z opisem i załączonymi zdjęciami produktu.
1 / 5
2019-08-23 09:02:31
Paula
Bardzo nie polecam, czekałam na przesyłke kilka tygodni aż sama musiałam się pofatygować i skontaktować się z firmą, koniec końców przesyłki nie dostałam, ponieważ okazało się że nie mają produktu za który im zapłaciłam. Zwrot pieniędzy nastąpił a na koniec anulowali moje zamówienie przez ceneo z mojej winy jako"brak kontaktu z klientem". Dawno nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu.
5 / 5
2019-03-01 10:33:42
Milena
Mimo problemu, który wynkił z braku mojego zamówienia na magazynie to bardzo polecam. Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, odpisują szybko na meile, bardzo pomocy, a problem rozwiązany szybko z korzyścią dla klienta( wybrałam inny produkt i dostałam darmową przesyłkę) Nowe zamówienie zrobiłam w czwartek późnym wieczorem, a już w sobotę otrzymałam plecak! Co do produktu, jest taki sam jak na zdjeciu, bardzo dobra jakość, jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep każdemu.
1 / 5
2019-02-20 11:54:55
Roman
Tragedia ... zamówiłem dziecku plecak + worek na obuwie sportowe firmy VANS 11.02.2019r - dzisiaj jest 20.02.2019r - ani zamówienia ani żadnej informacji o jego wysyłce... w międzyczasie dostałem wiadomość , że za mało wpłaciłem - wysłałem potwierdzenie z banku , że kwota wpłaty jest prawidłowa , kilka razy dzwoniłem do "basketo.pl" - ale poinformowano mnie ,że odbierający telefony nie zajmuje się wysyłką ... dziecko chciało mieć nowy plecak na wyjazd w góry / pojechało z innym.....
5 / 5
2019-02-14 20:18:01
Żaneta
podkolanówki są świetnej jakości, obsługa zamówienia jest życzliwa i elastyczna; dziękuję
4 / 5
2019-01-31 10:59:44
Tomasz
Rzetelna firma, towar wysłany szybko, zgodny z opisem. Pomoc przy zmianie danych i odbiory faktur, sprawny kontakt mailowy.
5 / 5
2019-01-29 13:02:00
Klaudia
Przesyłka dotarła na czas,na bieżąco dostawałam informacje o statusie zamówienia.Polecam
1 / 5
2019-01-21 22:10:22
Franciszek
kupiłem za pobraniem i jeszcze nie otrzymałem towaru
5 / 5
2019-01-07 11:15:09
Zbigniew
Szybka dostawa, towar w super stanie
1 / 5
2018-12-22 15:52:55
Sylwia
Otrzymałam produkt niezgodny z opisem. Nie polecam.
1 / 5
2018-12-19 16:49:39
Honorata
NIE POLECAM!! Sprzedają produkty niezgodne z opisem dodatkowo uzyskanie pomocy od opryskliwej obsługi graniczy z cudem.
1 / 5
2018-10-04 12:18:09
Maksym
Niestety towar który zamówiłem nie był już dostępny na magazynie i straciłem tylko czas
5 / 5
2018-10-03 14:55:27
Fryderyka
Bardzo mi podoba się ten sklep.
5 / 5
2018-10-03 11:36:05
Dymitr
Towar najwyzszej jakości wszystkie oczekiwania spełniona krociutki dosłownie czas oczekiwania
5 / 5
2018-10-03 07:20:07
Fabian
Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-10-02 14:23:13
Hubert
bardzo szybko i sprawnie, towar pierwsza klasa. Polecam
4 / 5
2018-10-02 13:39:17
Konstanty
Pierwszy zakup w tym sklepie wypadł bardzo dobrze. Szybka realizacja, elastyczne formy płatności oraz dostawy. Dobra obsługa.
5 / 5
2018-10-02 09:44:54
Maksym
Polecam ! szybko i sprawnie ;)
5 / 5
2018-09-01 16:47:59
Felicja
Dobre ceny Porzadny towar Ekspresowa przestłka
4 / 5
2018-01-20 11:09:05
Józefina
Po małym zamieszaniu z dostępnością towaru transakcja przebiegła prawidłowo. Jakość towaru rewelacyjna. Polecam.
1 / 5
2018-01-03 10:10:30
Witold
Dwukrotnie anulowana zamówienie. Towar jest ale uszkodzony Towar jest ale go nie ma Porażka Prezent na święta poległ.
1 / 5
2018-01-02 17:03:49
Patryk
Bardzo słabo. Towar, który miał być prezentem gwiazdkowym nie dotarł do dziś.
5 / 5
2017-12-20 06:31:04
Mieczysława
Bardzo dobrze .Często zamawiam z tej firmy i zawsze jestem zadowolona, wszystko przebiega bardzo sprawnie , szybko i bez problemów. Jest to jedna z niewielu firm do których mam zaufanie .Również jeśli chodzi o reklamacje i wymiane .
5 / 5
2017-01-31 07:06:17
Dominika
Bez problemów ,szybko,solidnie, telefonicznie mogłam zmienić zamówienie. Gorąco polecm.
1 / 5
2016-11-11 16:30:49
Zofia
Wiadomości na e-mail przychodzą jednak buty nie po za tym nikt nie odbiera telefonu
1 / 5
2016-06-03 17:48:35
Żaneta
porażka, zamówiłam drążek kulturystyczny na urodziny męża, nie rozpakowałam kartonu po dostawie - przyznaję, błąd - nie miałam więc czasu na zwrot, produkt okazał się niezgodny z zamówieniem, począwszy od: koloru - (miał być czarny, doszedł srebrny), ilością otworów mocujących do ściany, ilością rozpórek-mocowań. Jestem niezadowolona, nie skorzystam już nigdy z tego sklepu, innym też nie polecam.
2 / 5
2014-06-11 10:57:37
Monika
Nie polecam sklepu internetowego basketo.pl. Na realizacje przesyłki czekałam cały tydzień! Dopłaciłam aby przesyłka doszła na sobotę przy czym sklep doręczył ją kurierowi dopiero w poniedziałek popołudniu! Jestem zawiedziona. Pozdrawiam
5 / 5
2014-04-22 15:00:02
Violetta
Zdecydowanie polecam! Szybka realizacja, bardzo atrakcyjna cena, tak jak powinno być!
1 / 5
2014-04-04 17:55:03
Romuald
Na trzeci dzień od złożenia zamówienia towar jeszcze nie został wysłany pomimo, że był w magazynie! Info ze strony produktu "dostawa do trzech dni"! Totalna porażka, jak komuś zależy na czasie dostawy i szybkim otrzymaniu towaru, to nie ten sklep! Musiałem zrezygnować, ciekawe ile zajmie im zwrot kasy.
5 / 5
2013-10-22 21:07:40
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 19:16:36
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 19:09:24
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 23:28:30
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super rzeczy.
5 / 5
2013-09-13 20:20:28
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 15:38:27
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-12 17:57:13
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 17:12:25
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 10:57:07
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sklepu koszykarza nie polecam, totalna porażka!
5 / 5
2013-09-10 09:45:58
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-07 11:43:09
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 18:18:57
Renata
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i bez zbędnych problemów, polecam!
5 / 5
2013-09-06 14:27:33
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie i w ekspresowym tempie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 13:25:48
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 10:07:39
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-05 09:44:03
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-04 18:48:21
Karol
Transakcja przebiega pomyślnie jednak sklep po kilku dniach od zamówienia wysyła ponaglenie do zapłaty. Przelewy robię maksymalnie dzień po zamówieniu więc to nie moja wina że przelew idzie kilka dni.
3 / 5
2013-09-04 11:24:58
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 10:36:36
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-04 09:58:58
Paula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 22:43:33
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 15:08:50
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 14:34:44
Apoloniusz
Bezproblemowy zwrot gotówki po rezygnacji z zakupu
5 / 5
2013-09-03 12:02:10
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym .Polecam.
5 / 5
2013-09-03 11:01:24
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 10:28:37
Adam
Wszystko zawsze przebiega sprawnie. Świetny kontakt, dobre ceny, rzetelne informacje. Jedyne czgo mi brakuje to brak rozmiarów (oraz wymiarów) niektórych produktów (spodenki). Nie mniej jednak bardzo lubię zakupy w Państwa sklepie i z pewnością jeszcze nie raz przyjdzie nam współpracować :)
5 / 5
2013-09-03 07:40:11
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 13:17:02
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 11:19:09
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 10:46:18
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-02 10:41:56
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-31 23:13:15
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nieskuteczne próby kontaktu telefoniczne, wyłącznie za pomocą maila. Ekspresowa dostawa
4 / 5
2013-08-31 10:31:35
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-31 09:54:50
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 21:57:04
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 21:37:41
Rozalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 13:32:54
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 11:56:48
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-30 11:55:14
Julita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 11:05:27
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 09:56:54
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 20:04:06
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 18:14:41
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-29 18:00:45
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 16:09:25
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 16:06:16
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 15:31:21
Lucjan
Miła, szybka obsługa ;) POLECAM ;)
5 / 5
2013-08-29 14:31:54
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 12:07:47
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 11:46:12
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. :D
5 / 5
2013-08-29 11:42:35
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-29 09:48:42
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 17:17:07
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 12:35:09
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 18:05:39
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 15:33:46
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 12:29:55
Gerard
Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 19:36:29
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 10:14:59
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 07:21:56
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-23 00:06:31
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 22:05:50
Halina
duży asortyment, jest w czym wybierać. przesyłkę dostałam na czas. polecam.
4 / 5
2013-08-22 15:52:34
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 13:53:54
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 13:50:21
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2013-08-22 11:57:57
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Wszystko szybko i sprawnie, a towar super ; )
5 / 5
2013-08-22 11:42:29
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 11:25:46
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 10:47:41
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-22 10:23:19
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Lecz chiński produkt itp
5 / 5
2013-08-22 09:57:04
Celestyn
Transakcja przebiegła jak zawsze tzn. przemiło, szybko i sprawnie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem ten sklep !!!!!
5 / 5
2013-08-21 17:36:08
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 17:12:57
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka obsluga, przesylka doreczona blyskawicznie. Polecam
5 / 5
2013-08-21 12:20:33
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-21 10:18:43
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 21:41:29
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kotakt ze sprzedającym. Rabaty na kolejne zakupy. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 14:39:38
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-17 22:02:29
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 10:12:03
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-15 19:20:05
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 19:07:20
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 14:48:21
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 11:26:59
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-12 11:41:55
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 10:16:02
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-06 11:41:17
Jerzy
Zamówiłem w poniedziałek wieczorem i zapłaciłem przelewem mbank->mbank więc przelew doszedł natychmiast. Dostałem dziś kurierem, więc jestem bardzo zadowolony, bo dostałem w jeden dzień roboczy zgodnie z założeniem. Jedyny minut taki, że w godzinę po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności dostałem maila że zamówienie wstrzymane i czeka na płatność, odpisałem na niego że płatność dokonałem od razu i z prośbą o potwierdzenie że realizują zamówienie, ale nie dostałem już żadnego innego maila ze sklepu. Więc już się zacząłem obawiać czy faktycznie dostanę na czas :-)
1 / 5
2012-01-13 09:24:42
Irena
Sprzedawcy sklepu zupełnie nie kompetentni.Zrobili zamieszanie ,kazali mi wysłać całość kwoty aby towat do mnie przyszedł.Tak zrobiłam,poczym okazało się że towaru nie ma na stanie i muszę czekać ponad miesiąc.Zachowanie tych ludzi jest beszczelne i hamskie czekam na zwrot pieniędzy zobaczymy czy się doczekam a chodzi o nie małą sumę 800 zł.
5 / 5
2011-04-09 14:08:11
Irma
Dobry sprzedawca nie bylo zadnego problemu pióka dptarła szybko i lata swietnie
5 / 5
2010-09-04 00:33:04
Filip
Godny zaufania super sprzedawca! Informacje mailowe na każdym etapie zamówienia, błyskawiczna wysyłka, znakomity kontakt! Polecam wszystkim w 100%!
5 / 5
2009-06-25 18:07:28
Hubert
Ogólnie OK. Polecam. Żadnych zastrzeż.
5 / 5
2009-06-24 11:44:44
Fryderyk
Zakupiłem piłkę Spalding TF250. Na drugi dzień była już u mnie. Super.
5 / 5
2008-11-08 12:25:52
Edward
Dokonałem zakupu piłki spalding two panel - piłka oryginalna dostarczona po 2 dniach, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, no i cena bardzo atrakcyjna

Rzetelne opinie o BASKETO.PL