Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BASS s.c.

BASS s.c. Opinie 4.4 (311)

Al. Krakowska 60
05-552
Mroków
(22) 735 20 00
opinie BASS s.c.
4.4
311
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-01-09 08:36:02
Izyda
jak dla mnie basspolska to trafiony wybór
4 / 5
2016-06-21 11:59:54
Antoni
Zamowienie zostało zle spakowana na fv było dobrze wypisane leczk spakowany był inny zestaw narzędzi. Jednak po rozmowie telefonicznej z obsługą sklepu bardzo sprawnie sprawa została wyjaśniona i załatwiona.
4 / 5
2016-05-10 09:36:14
Alberta
Firma jest rzetelna i profesjonalna.
5 / 5
2016-04-17 12:49:47
Anastazja
Więcej takich sklepów (a może i nie ), wasz sklep zaspokaja wszelkie potrzeby klientów, jest jak najbardziej OK.
5 / 5
2016-03-29 20:19:47
Juliusz
Super obsługa błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2016-03-29 13:01:39
Igor
Jestem bardzo zadowalony z obsługi i szybkosci , pinlie potrzebowałem bo zepsuł mi sie produkt ,juz było po czasie wysyłki , a Pani mi to postarała sie wysłac tego samego dnia zebym miał na nastepny dzień
5 / 5
2016-03-13 07:33:20
Leszek
Bardzo dobry i przydatny sklep ale tez by na stronie przydała by sie wyszukiwarka produktu
3 / 5
2016-03-12 14:47:23
Franciszka
długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
5 / 5
2016-02-24 20:30:30
Zbigniew
Na razie bez zarzutu.Tak trzymać.
5 / 5
2016-01-07 11:03:46
Patrycja
życzliwość, fachowe doradztwo,
5 / 5
2016-01-06 09:11:21
Nastazja
Sumienna i solidna firma z dobrymi produktami
2 / 5
2015-12-23 12:03:50
Janusz
do tej pory nie otrzymałem zamóienia
5 / 5
2015-11-24 16:58:50
Stanisława
Porządny sklep + gratisy do zamówienia.
4 / 5
2015-10-12 12:15:38
Klara
sprzęty sa pół profesionalne ale i cena tez . mi o to chodziło
5 / 5
2015-09-14 14:33:08
Juliusz
Bardzo szybka obsługa i bezproblemowa byłem w szoku gdy następnego dnia po złożeniu zamówienia towar juz był u mnie
5 / 5
2015-09-08 08:58:19
Herbert
szybka realizacja i bardzo dobry sprzęt w rozsądnych cenach. Zdecydowanie polecam tą firmę.
4 / 5
2015-08-07 09:35:36
Maksymilian
Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Polecam.
1 / 5
2015-07-03 09:54:58
Bronisław
Urządzenie podczas ostrzenia noża działało kilkanaście sekund i spowodowało spięcie w sieci. Ponadto urządzenie niby !!! ma ostrzyć także nożyczki ale w instrukcji obsługi nie ma na ten temat ani jednego zdania. Kompletny niewypał. Jest to pierwszy i ostatni kontakt z tym producentem. Reklamację i urządzenie wysłaliśmy kurierem 02.07.2015 na wasz adres : Mroków Krakowska 16
2 / 5
2015-05-11 12:18:09
Stanisław
Towar zakupiony w sklepie dotarł do mnie technicznie niesprawny. Reklamacja została przez sklep przyjęta, wadliwy towar odebrany przez kuriera wrócił do sklepu i na tym koniec. Nie mam żadnej informacji co dalej. Kiedy otrzymam nowe, sprawne urządzenie? Pieniądze zapłacone, a sklep milczy. Na razie czekam...
5 / 5
2015-05-05 16:22:08
Łucjan
bardzo dziękuje za towar bardzo dobrej jakości
5 / 5
2015-04-28 17:26:45
Róża
Super obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2015-03-31 21:38:27
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 22:59:45
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 21:07:27
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 09:26:47
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie.Profesjonaliści. Polecam.
4 / 5
2015-02-17 16:05:34
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 18:37:51
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 14:17:21
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2015-02-05 11:51:37
Sylwia
Towar zgody z opisem, jednak procedura zamówienia wymaga dodatkowego potwierdzenia zamówienia poprzez kliknięcie odnośnika w otrzymanym mailu, niezależnie od etapów zamawiania na stronie internetowej. Jeśli się ten komunikat przegapi, zamówienie nie jest realizowane.
5 / 5
2015-02-03 11:10:58
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-01 21:40:39
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 09:32:18
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 19:52:06
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-22 10:38:08
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 09:55:48
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-19 13:44:18
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-18 17:03:43
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.tylko dodzwonić się do Bass to istna loteria nikt nie odbiera po podanych nr. telefonów,nie odpowiada na wysyłane maile.Ja w ostateczności za zadzwoniłem do księgowości i o dziwo miła pani oddała słuchawkę koleżance która udzieliła mi wszelkich potrzebnych informacji.Polecam ten sposób komunikowania.
5 / 5
2014-07-15 09:50:20
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-14 12:29:31
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 15:18:27
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 11:30:28
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-07-09 09:37:50
Oliwia
Transakcja nie doszla do skutku, poniewaz pomimo zlozonego i potwierdzonego zamówienia, okazało się, że towar nie jest dostępny, ze wogole nie ma go w ofercie. Personel niekompetentny, nie znajacy towaru ktory maja w swojej ofercie zero profesjonalizmu zupelny brak wiedzy na temat sprzedawanego towaru. Nie Polecam ... Pozdrawiam Aga
5 / 5
2014-07-08 18:16:26
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 16:16:00
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 19:12:13
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 09:07:46
Róża
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Pompa zgodna z opisem. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 11:21:39
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 16:10:10
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 16:17:17
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-10 19:10:47
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-08 13:09:13
Konstancja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-08 10:06:12
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-07 22:36:01
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-06-01 20:51:45
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 06:32:18
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 21:38:12
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-05-14 17:56:56
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. jedyny mankament brak nr kontaktoweo do was.
4 / 5
2014-05-04 00:58:30
Greta
Formularz nie uwzględnia mojej sytuacji - był to odbiór osobisty. Instrukcja obsługi jest mało czytelna i nie komunikatywna. Po kilu dniach zepsuła się złączka i wymieniono ją na poczekaniu. Poza tym sprzęt działa dobrze i oby tak dalej. Dziwi niemożność płacenia kartą przy odbiorze osobistym - dziś to anachronizm. Per saldo zatem: transakcję oceniam pozytywnie.
5 / 5
2014-04-11 10:14:53
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-30 13:29:06
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 19:47:48
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 15:53:47
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-15 08:14:48
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 14:51:28
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 15:40:03
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-01 22:24:19
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-01 09:07:39
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-27 18:30:47
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-26 18:42:12
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 12:03:22
Bogusława
Bardzo dobra komunikacja.Towar doszedł w błyskawicznym tempie.Sklep godny zaufania.Polecam innym kupującym.
5 / 5
2014-02-18 18:00:41
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-14 09:48:51
Rudolf
Mam takie uwagi do sklepu BAAS. Szukałem specjalnie naświetlacza, co ma jasny kolor obudowy i barwę ciepła biel. Taki właśnie jest na stronie tego towaru (foto i opis). Dostałem czarny a na kartonie napisane "zimna biel". Na stronie produktu nie było informacji, że w razie jeżeli zabraknie naświetlaczy w jasnym kolorze wyślemy czarny. Zostawiłem jak jest, szkoda czasu
5 / 5
2014-02-12 10:39:40
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 09:48:19
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 10:13:58
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 11:21:36
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 12:45:02
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-02 13:33:43
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 12:40:10
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-24 09:18:51
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-23 21:17:29
Ireneusz
wszystko było by dobrze gdyby dostawa była w ciągu 1-2dni tak jak napisali ale do sklepu na stronie nie było kontaktu żeby zadzwonić co się dzieje z produktem który zamówiony był.a jeden plus to napisana została wiadomość i oddzwonili po prośbie na drugi dzień,na dostawę czekałem 7dni??.
5 / 5
2014-01-21 15:26:29
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-19 19:03:47
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-18 23:24:36
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 12:50:48
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-09 22:20:54
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-03 18:43:48
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 07:55:11
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 11:08:51
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 22:55:40
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecjerzyam.
5 / 5
2013-12-20 11:44:35
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 21:38:26
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-12-17 12:12:12
Edward
Po złożeniu zamówienia , wybrałem sposób płatności online. Płatność była dostępna w opcjach lecz po próbie zapłacenia płatność się crashowała.
5 / 5
2013-12-14 09:24:10
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-10 08:43:09
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 14:29:46
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-03 08:28:36
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-02 10:34:37
Eleonora
Towar zgodny z opisem, obsługa ok, dostawa ok.
5 / 5
2013-11-27 09:39:01
Paula
jestem zadowolony z realizacji zakupu i towaru , który odpowiadał moim potrzebom.
5 / 5
2013-11-26 09:45:46
Faustyna
Sklep profesjonalny ! Polecam
5 / 5
2013-11-24 22:40:52
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 09:39:10
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-11-08 10:56:31
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jednak dodzwonienie sie do tego sklepu to graniczy z cudem, to samo dotyczy pytan zadawanych emailem.
5 / 5
2013-11-07 16:27:03
Leon
Pełen profesjonalizm. Polecam :)
2 / 5
2013-11-07 09:51:55
January
Kiedy kontaktowałem się w sprawie zapłaty za towar (ponieważ system payu nie działał niestety) kontakt był błyskawiczny. Natomiast kiedy nie otrzymałem polskiej instrukcji obsługi i upominałem się o jej dostarczenie (do czego sprzedawca jest zobowiązany ustawowo) nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
5 / 5
2013-10-21 06:33:00
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 16:20:45
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybki kontakt z firmą, przyjemna obsługa, pełen profesjonalizm- gorąco polecam!
5 / 5
2013-10-14 08:58:18
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 10:35:01
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-10-07 12:06:20
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 12:58:48
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 09:55:53
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 21:01:42
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-15 10:31:36
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-02 11:36:25
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-26 12:54:12
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-18 08:37:04
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 19:07:33
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-13 13:24:11
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-12 10:53:56
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 22:52:47
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-05 11:59:20
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-27 06:47:20
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-26 10:51:05
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-22 16:32:53
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 10:25:25
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-09 19:21:43
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-08 22:15:43
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 12:35:40
Ludmiła
super obsluga i mila atmosfera jak najbardziej polecam:)
5 / 5
2013-07-01 15:56:36
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 10:43:03
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-01 10:40:20
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-26 13:50:38
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-24 14:33:28
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-23 16:51:39
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-21 11:31:00
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-15 09:25:09
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 06:51:33
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-06 08:38:18
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-03 19:29:01
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-01 06:56:16
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.będę korzystał z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2013-05-31 21:13:09
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-31 18:54:54
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-30 20:08:01
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-22 20:53:38
Renia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Kontakt ze sklepem szybki i kompetentny.
5 / 5
2013-05-21 11:27:03
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 17:47:03
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-17 19:05:43
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-08 11:53:41
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 10:53:05
Władysław
Super ceny. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-07 09:26:02
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-07 09:22:56
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-03 21:23:41
Walenty
Pierwsze urządzenie przyjechało niedziałające ale szybka reakcja sklepu/serwisu i przyjechało drugie urządzenie sprawne. Obsługa szybka i profesjonalna Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-03 00:34:06
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wielki minus za brak telefonu kontaktowego na stronie.
5 / 5
2013-05-01 11:45:59
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-28 20:22:50
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-27 08:47:31
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-04-25 10:11:05
Barbara
Transakcja nie została zrealizowana.Co więcej.Zapytania z dnia 15 i 18 kwietnia br.odnośnie stanu zamówienia nr 2285 nie doczekały się odpowiedzi.Z wyrazami ogromnej dezaprobaty J.Olszański
5 / 5
2013-04-21 21:16:37
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-19 09:58:57
Bolesław
Znakomity kontakt mailowy, towar dobrze zapakowany. Polecam!
5 / 5
2013-04-16 14:58:10
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-12 16:07:47
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie i ekspresowo. Polecam.
5 / 5
2013-04-12 09:14:40
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-02 09:32:39
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-30 13:48:02
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-29 08:02:12
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-23 18:59:45
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-03-21 16:00:19
Anna
Długi okres oczekiwania na przesyłke,tym bardziej ,że przesyłka opłacona jako kurierska Brak jakiejkolwiek wiadomosci( droga elektroniczna lub telefonicznie) czy zamówienie zostalo zrealizowane i kiedy zostało wysłane. Jeśli chodzi o sam towar to dostraczono go zgodnie z zamówienie.
5 / 5
2013-03-21 13:56:15
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-21 08:39:22
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-19 11:29:41
Maciej
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem dostarczony szybko. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2013-02-08 08:30:20
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 19:12:51
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Nie było jednego towaru - zadzwonili zapytali !!!!!
5 / 5
2013-02-03 12:18:47
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-27 10:03:07
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie.sklep godny polecenia.Pozdrawiam
5 / 5
2013-01-22 11:43:52
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-22 09:09:14
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-22 08:06:58
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-14 08:26:20
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-05 10:20:13
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-03 09:30:49
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-01 22:42:45
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-24 18:14:36
Brygida
Szybka dostawa, wzorowe zabezpieczenie zawartości przesyłki - polecam tą Firmę !
5 / 5
2012-10-09 19:03:30
Hanna
bardzo szybka i zgodna zamówieniem polecam.
5 / 5
2012-09-24 23:20:32
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-24 18:57:51
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2012-09-21 22:21:44
Radosław
Zamówiłem i nikt nie odpowiada na maile. Nie ma kontaktu, nie wiem jak zapłacić. Tragedia.
5 / 5
2012-09-20 09:26:12
Adam
Zamówiłem towar jednego dnia a na następny został dostarczony jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2012-09-15 13:30:25
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 08:21:05
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 09:26:41
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-06 16:55:58
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-31 09:39:56
Kazimierz
Polecam [...] profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości.Moja firma P.H.U."Multi-Handel" zaopatruję się w Bass Polska serdecznie polecam!!!
2 / 5
2012-08-23 10:31:15
Nadia
Sklep nie odpowiada na powtarzające się pytania o stan zamówienia
3 / 5
2012-08-20 15:01:37
Apolonia
Sklep mógłby uaktualnić program sklepu aby nie naliczał kosmicznych opłat za przesyłkę
5 / 5
2012-07-17 08:34:13
Aleksandra
Towar jest dobrze opisany nie ma problemu z obejrzeniem detali ,dobry opis zakupionego sprzętu. Szybka informacja e mail o rejestracji zamówienia.Dobry kontakt ze spedycją.
5 / 5
2012-07-02 19:44:43
Bogdana
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Wszystkie informacje o wysyłanym towarze na bieżąco. Towar zgodny z opisem. Polecam
1 / 5
2012-07-02 10:27:11
Ernest
Jak wiesz co potrzebujesz, to sobie poradzisz. Na pomoc raczej nie licz.
5 / 5
2012-06-29 14:52:16
Hubert
Wszystko super towar spełnia moje oczekiwania
1 / 5
2012-06-27 22:03:37
Malwina
najpierw zapytajcie czy towar jest 100% sprawny i niech to dają na pismie

Rzetelne opinie o BASS s.c.