Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bastiko - Białe Zęby

Bastiko - Białe Zęby Opinie 3.9 (308)

Armii Krajowej 28
72-200
Nowogard
( brak )
opinie Bastiko - Białe Zęby
3.9
308
Opinii

Dobrze

2 / 5
2020-02-20 19:56:02
Marian
Zamówiłem towar i nie otrzymałem potwierdzenia zakupu. Kilka dni nie było kontaktu tel. i mail. Zrezygnowałem z zamówienia i kupiłem w innym sklepie teraz mam 8 końcówek oral-b zamiast 4.
2 / 5
2020-02-20 18:30:13
Albert
Kontak z firmą słaby, numer telefonu który został podany nie odpowiada.
5 / 5
2020-02-17 17:26:00
Maciej
Jestem Bardzo Zadowolony,polecam
5 / 5
2020-02-13 23:02:55
Paula
Towar zgodny. z opisem. Jakość bardzo dobra. Szybka wysyłka. Polecam
4 / 5
2020-02-13 08:44:58
Zbyszko
Produkty zakupione są ok. Jednak nie odpowiadał mi czas wysyłki. Zamowienie zostało złożone w niedzielę, a sprzedawca nadał paczkę dopiero w środę
5 / 5
2020-02-10 16:05:03
Bogdan
Szybko, cena przystępna. Polecam ten sklep.
4 / 5
2020-02-09 09:40:45
Bartłomiej
Jestem zadowolona z zakupu. Towar zgodny z opisem. Wadą było to że nie było instrukcji obsługi po polsku. Kontakt ze sklepem szybki.
5 / 5
2020-02-08 07:14:54
Fryderyk
Produkt oryginalny, działa bez zarzutu
5 / 5
2020-02-07 08:06:21
Honorata
Znalazłam żel sensikin. Stacjonarnie jest z tym ogromny problem
5 / 5
2020-02-06 11:39:25
Leon
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-01-28 18:57:21
Kazimiera
Zamówienie doszło szybko i zgodnie z opi
5 / 5
2020-01-23 15:03:17
Eryk
Szybka realizacja zamówienia - polecam
5 / 5
2020-01-22 18:36:46
Beniamin
Pomimo opóźnienia z wysyłką oceniam na plus ze względu na gratisy jako rekompensatę za chwilowe opóźnienie.
5 / 5
2020-01-22 12:13:08
Lilianna
Jestem zadowolona z zakupu, produkt jest taki jak oczekiwałam
5 / 5
2020-01-22 09:46:55
Jolanta
Kupiłam tu preparat do wzmocnienia szkliwa, przyszedł szybko, był w tylko paru punktach w podobnej cenie więc na temat ceny ok.
1 / 5
2020-01-17 18:45:24
Halina
Długi czas oczekiwania Słaby kontakt
1 / 5
2020-01-16 12:38:26
Celestyn
Bardzo nierzetelna obsługa pomyliono adres zamoeienie moje zamiast do szczecina poszło do bełchatowa sklep zamiast po zwrocie przesyłki wysłać pod wskazany adres to nakazał zapłate jeszcze raz za przesyłkę co jest ocxywiscie żartem
5 / 5
2020-01-13 14:52:23
Donata
Polecam. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
2 / 5
2020-01-10 14:05:25
Eryka
Zawiodłam się na tym sklepie, gdyż jednego dnia otrzymuję maila , że towar czeka na wysyłkę, a dwa dni później, że zamówienie anulowano, bo sklep był przez okres poswiąteczny nieczynny , więc mogły zmienić się stany magazynowe i mojego towaru jednak nie ma. Jest to o tyle niezrozumiałe, że zamawiając towar był, po święatach nie ma, Zmarnowałam prawie 2 tygodnie czekając na towar którego nie ma .Stąd też nie polecam sklepu
3 / 5
2020-01-08 11:20:03
Izolda
Nadal czekam na dostarczenie zamówienia które złożyłam 3.01 więc ciężko powiedzieć cokolwiek poza tym że długi czas oczekiwania
5 / 5
2020-01-02 23:07:59
Tymon
jak na razie jestem zadowolony, czekam na dostawę, konkurencyjna cena, wszystko opisane przejrzyście, chociaż można by nieco bardziej opisać cechy produktu - częstotliwość pracy, tryby pracy, jak długo wytrzymuje szczoteczka bez ładowania itp.
5 / 5
2019-12-28 12:42:15
Kalina
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-13 22:56:36
Mirosław
Mega fantastycznie. Jestem mocno pozytywnie zaskoczony. Zamówienie w południe. Przelew zwykły (nie było opcji PayU) a na drugi dzień po południu otrzymałem już przesyłkę w paczkomacie InPost do odbioru. MEGA szybko. Jak na okres świąteczny i okres zakupów, to MEGA szybko. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
5 / 5
2019-12-12 18:15:52
Cezary
Super szybka wysyłka polecam ten sklep
5 / 5
2019-12-12 16:12:46
Ignacy
Towar zgodny z zamówieniem dostarczony szybko. Super
4 / 5
2019-12-07 17:47:00
Klara
Ogólnie dobrze, nieco opóźniona dostawa.
5 / 5
2019-12-05 09:04:15
Damian
Wszystko ok, nawet zapakowane w ozdobną taśmę :D
1 / 5
2019-12-04 21:46:19
Oliwia
Towar zamówiony, zapłacony, nie dostałam żadnej informacji, że paczka została wysłana, przyjęta do realizacji .... nie polecam!!
1 / 5
2019-12-04 16:23:23
Angelika
Niestety na dzień dzisiejszy jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana. Nie mam zamówienia, nie mam pieniędzy i nijakiego kontaktu ze strony sklepu. Pomimo tego, że 3 kronie już pisałam w tej sprawie. Telefonów tez nikt nie odbiera. przykre i nieprofesjonalne.
5 / 5
2019-12-01 06:04:54
Tymon
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-24 12:40:22
Paweł
Super, na czas, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam
5 / 5
2019-11-19 12:02:54
Sandra
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-13 13:19:15
Ryszard
Super produkty w super cenie !!!
5 / 5
2019-11-12 14:51:45
Renia
Polecam, profesjonalna i sprawną realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-11-07 20:11:40
Irmina
zamowienie zlozone w niedziele przesylka otrzymana w czwartek wiec tak sobie.
5 / 5
2019-10-25 18:42:21
Kacper
Bez problemów, wszystko zgodnie z ofertą
5 / 5
2019-10-21 10:00:49
Izabela
Polecam, bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-10-20 21:33:19
Leszek
Usługa prawidłowo zrealizowana.
5 / 5
2019-10-14 14:23:56
Arkadiusz
Świetnie, szybko, bezboleśnie :)
5 / 5
2019-10-10 15:15:02
Gracjan
Polecam ten sklep.Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą .Jestem bardzo zadowolona z przesyłki.
5 / 5
2019-10-07 16:23:24
Inga
Sklep wywiązał się bardzo dobrze, ze zobowiązania.Towar dotarł szybko,dobrze zabezpieczony.Uwzględniono darmową wysyłkę.
5 / 5
2019-10-05 10:26:27
Mateusz
Bardzo dobry sklep, zamówienie zostało profesjonalnie zapakowane i szybko zrealizowane
5 / 5
2019-10-02 13:10:44
Genowefa
Bezproblemowa i szybka obsluga.
5 / 5
2019-09-25 23:29:44
Radosław
wszystko OK, sprawnie, bezpiecznie, szybko
5 / 5
2019-09-19 15:10:09
Izydor
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-09-19 14:48:59
Daria
Realizacja trwała nieco długo, poza tym wszystko w porządku.
5 / 5
2019-09-19 11:39:14
Sofia
Polecam, szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-09-18 16:10:39
Violetta
Polecam;korzystam ze sklepu kolejny raz i wszystko przebiega sprawnie.
5 / 5
2019-09-17 15:31:43
Magda
Polecam sklep. Wszystko zgodnie z opisem i ekspresowa dostawa.
1 / 5
2019-09-12 16:21:38
Wiesław
Otrzymałem 3 szczoteczki oral B pulsar średnie pod względem twardości podczas gdy zamawiałem 3 miękkie, tak jak w ofercie.
5 / 5
2019-08-28 07:56:40
Sara
Super sklep, fajne ceny, szybka wysyłka.
4 / 5
2019-08-17 11:43:23
Emanuela
Zakupy ogólnie przebiegły bez zarzutu... Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje... Zamówienie zrealizowane błyskawicznie... Opis produktu na stronie sklepu nie do końca zgodny ze stanem rzeczywistym (inne opakowania zbiorcze) chociaż summa summarum wszystko się zgodziło... Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat...
5 / 5
2019-07-31 20:01:16
Jędrzej
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-07-19 23:28:42
Aleksandra
Wszystko przebiegło poprawnie
1 / 5
2019-06-28 08:52:15
Genowefa
Za towar zapłaciłam zaraz po zakupie. Mijają dziś dwa tygodnie. Nie mam przesyłki, nie odpowiadają na maile ani telefony, brak zwrotki. Nie polecam
5 / 5
2019-06-16 22:50:04
Ernest
Polecam w 100%. Dużo produktów różnego rodzaju. Zamówione produkty przewyższyły moje oczekiwania ;)
1 / 5
2019-06-03 11:27:17
Violetta
Przysłano inny produkt niż zamawiałam - beznadzieja.
5 / 5
2019-05-28 16:11:42
Ziemowit
Super! Wręcz natychmiastowa wysyłka towaru po dokonaniu zamówienia.
5 / 5
2019-05-25 10:16:05
Arkadiusz
Bardzo szybka dostawa (w przeciągu 24h). Polecam!
5 / 5
2019-05-22 20:33:22
Aurelia
Produkty zgodne z opisem, sprawna obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-05-14 12:17:16
Arkadiusz
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-07 00:26:50
Celestyn
Zakup zrealizowany szybko i sprawnie. Sklep polecam innym osobom.
5 / 5
2019-05-02 14:13:43
Bolesław
Bardzo szybko i bardzo tanio :)
5 / 5
2019-04-30 22:27:48
Elwira
Szybka dostawa, wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2019-04-22 16:54:04
Łukasz
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-18 07:51:13
Lesław
Towar super - niemiecka jakość!
5 / 5
2019-04-17 16:05:58
Beniamin
Polecam. Wysyłka ok, grzecznie zostałem poinformowany o opóźnieniu wysyłki, towar zgodny. Polecam gorąco!
5 / 5
2019-04-12 16:34:56
Apolonia
Wszystko ok. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko, miło i bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-04-12 10:49:25
Edyta
Szybka wysyłka,żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2019-04-12 10:48:38
Kornel
wszystko ok, szybka dostawa, dobry kontakt z klientem. polecam
5 / 5
2019-04-12 08:14:55
Zdzisław
Szybko, sprawnie, jestem w pełni zadowolny.
5 / 5
2019-04-09 14:55:38
Norbert
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko bez zastrzeżeń - polecam.
5 / 5
2019-04-09 10:41:34
Radomir
Produkt jak w opisie. Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-04 09:46:57
Ignacy
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-04-02 11:04:55
Sebastian
super, najwyzszy standard obslugi klienta
5 / 5
2019-03-26 09:57:46
Marina
Świetne ceny dobra jakość produktów i szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-03-22 17:05:38
Klaudiusz
Szybka wysyłka, za to duży plus. Zgodność z wybranym kolorem przedmiotu zakupionego.
5 / 5
2019-03-21 10:27:58
Halina
Super szybka wysyłka, dobrze zapakowana. Cena produktu bardzo dobra. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-20 15:57:10
Bogdana
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z umową. Przesyłka ekspresowo. Polecam.
1 / 5
2019-03-12 21:29:50
Marcin
Poprostu rozczarowanie co do terminu przesylki na krórą czekalam kilka dni a miała byc po 2 dniach a otrzymalam po 5 dniach roboczych
4 / 5
2019-03-06 11:28:33
Rafał
Sprawna wysyłka (zamówienie w sobotę, w poniedziałek wysyłka, we wtorek odbiór w paczkomacie) Koperta papierowa była uszkodzona i zamówienie mogło wypaść.
5 / 5
2019-03-05 16:02:50
Konstancja
Profesjonalna, szybka obsługa. Jestem zadowolona z zakupionego towaru.
5 / 5
2019-03-01 09:17:20
Ludmiła
Szybko i sprawnie, wszystko zgodnie z opisem!
5 / 5
2019-02-27 18:35:11
Sofia
Firma solidnie świadczy usługi.
5 / 5
2019-02-27 10:54:35
Jowita
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie
5 / 5
2019-02-25 17:53:31
Sebastian
Transakcja przebiegła ekspresowo i profesjonalnie.
3 / 5
2019-02-22 15:08:35
Leokadia
transakcja nie doszła do realizacji.
5 / 5
2019-02-21 11:35:10
Monika
Polecam! Szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem!
5 / 5
2019-02-20 20:47:33
Ewelina
Wszystko w jak najlepszym porządku.
4 / 5
2019-02-20 16:32:08
Liza
Szybka realizacja zamówienia oraz szybka wysyłka. Niestety jest minus w zamówieniu!!! Zamawiałam Pastę Biorepair Junior 0-13 lat a dostałam pastę Biorepair Kids 0-6 lat. Rozumiem ze może być jakaś rozbierznosc ale skoro zamawiam produkt o takiej nazwie która widnieje na opakowaniu a dostaje produkt z inna nazwa to trochę jest tu coś nie tak. Powinna być i informacja o tym ze szata jest zmieniona oraz o tym ze ten produkt widnieje pod inna nazwa. Ogólnie szybko i sprawnie jestem zadowolona.
5 / 5
2019-02-20 16:22:41
Zdzisława
Szybko, sprawnie, bez zarzutów.
4 / 5
2019-02-15 08:40:49
Klaudia
Brak informacji o nadaniu przesyłki, po kilku dniach wysłałam maila z pytaniem o status zamówienia i nie otrzymalam odpowiedzi, a następnego dnia dostałam info z InPost, że paczka została nadana. Produkty dobrej jakości, niskie ceny i łatwość zamówienia, to największe plusy.
5 / 5
2019-02-14 21:31:33
Kazimierz
Paczka doszlasza szybko i bez problemu, mailem bylam informowana o wszystkim polecam! :)
5 / 5
2019-02-14 11:30:56
Donata
Polecam sklep z czystym sumieniem! Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2019-02-14 08:13:51
Luiza
Szybka wysyłka,świetny kontakt,towar zgodny z opisem na stronie.
5 / 5
2019-02-13 16:29:27
Edward
Serdecznie polecam napewno wrócę
5 / 5
2019-02-13 13:04:48
Leokadia
Świetny sklep, szybka wysyłka i towar bez zarzutu(o wiele tańszy niż bym kupowala gdzieś stacjonarnie).
5 / 5
2019-02-13 11:31:27
Herbert
Bardzi sztbka wysylka, towar oryginalny
5 / 5
2019-02-08 21:02:25
Edward
wszystko ok. polecam z calego serca. oby kazdy sprzedawca reprezentowal taki poziom profesjonalizmu jak ten. pozdrawiam.
5 / 5
2019-02-06 22:33:35
Iga
Rzetelna obsługa klienta a towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-05 16:01:20
Eliza
Szybko,sprawnie bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-01-30 10:37:58
Robert
Bardzo szybka dostawa. Polecam sklep
5 / 5
2019-01-29 11:25:16
Brygida
Polecam zakupy w tym sklepie, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-26 01:03:09
Karol
Szybko i sprawnie, końcówki szczoteczki oryginalne
1 / 5
2019-01-23 00:07:57
Marcin
Złożyłem zamówienie 17 stycznia, jest 23 stycznia, a wysyłka jest na etapie "przygotowana przez nadawcę". Nie dostałem żadnej informacji, na temat opóźnienia, za to dostałem już prośbę o wystawienie oceny. Trudno ocenić realizację zamówienia, jeśli nie jest jeszcze zrealizowane, ale dotychczas wszystko idzie idealnie źle.
5 / 5
2019-01-18 13:43:28
Julian
Zakup przebiegł bez problemowo. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-01-15 22:10:54
Eryka
Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2019-01-15 14:24:06
Grzegorz
Wszystko ok, prócz dwóch szczoteczek do zębów w tym samym kolorze...
4 / 5
2019-01-15 12:00:44
Eugeniusz
Bardzo długi czas realizacji zamówienia (2 tygodnie), możliwe że spowodowany okresem noworocznym.
5 / 5
2019-01-14 10:45:29
Kalina
Expresowa wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-01-10 11:59:26
Liwia
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Informacje o przebiegu zamówienia na bieżąco.
5 / 5
2019-01-10 11:13:47
Beata
Bardzo szybka tranzakcja i bezproblemowa :)
1 / 5
2019-01-08 18:25:03
Emil
Pieniążki owszem przyjęli ale towaru nie dali.Na zwrot pieniędzy czekam i czekam....
2 / 5
2019-01-08 12:49:46
Sylwester
Od 3 stycznia zamowienie jest nadal w realizacji... brak odpowiedzi na maila.
5 / 5
2019-01-04 16:16:39
Nastazja
Jestem bardzo zadowolona, mimo okresu noworocznego przesyłka ekspresowo dostarczona.
1 / 5
2018-12-29 17:24:02
Tadeusz
Skleo nie dostarczył zamówionego towaru i nie zwrócił poniesionych prze mnie kosztów.Nie odpowiada na maile.Kompromitacja!
5 / 5
2018-12-19 22:25:42
Mieczysława
Polecam! Produkt zgodny z opisem i wszystko szybko i sprawnie poszło ;)
5 / 5
2018-12-19 14:39:39
Herbert
Zamowilem pasty, doszly nastepnego dnia!
5 / 5
2018-12-18 12:27:57
Bartosz
Ekspresowa realizacja i wysyłka. Na drugi dzień paczka była już u mnie. Polecam!
1 / 5
2018-12-16 10:40:39
Jadwiga
Sprzedają towar którego nie mają na stanie obiecując dostawę 24 godz i dużą ilość towaru. Brak jakiejkolwiek informacji. Mimo wielokrotnych monitów brak zwrotu środków Zdecydowanie odradzam zakupy w tym (nie wiadomo właściwie w jakim bo strona innego sklepu niż dostawca i wpłata też na inne konto) sklepie
2 / 5
2018-12-13 11:42:52
Aleksandra
Zamówiłam towar w 2 opakowaniach po 8 szt a otrzymałam 3 opakowania po 5 szt i 1 sztukę luzem. Sprzedawca nie powiadomił że towar zostanie tak dostarczony. Nie polecam.
5 / 5
2018-12-10 12:06:29
Faustyna
Sumienność, dbałość o klienta
4 / 5
2018-12-08 23:01:26
Jerzy
transakcja przebiegła bez zakłóceń
5 / 5
2018-11-28 21:18:25
Eugeniusz
Wszystko w porządku. Szczerze polecam
5 / 5
2018-11-23 19:15:33
Emanuela
BARDZO DOBRZE! SERDECZNIE POLECAM!!!
5 / 5
2018-11-16 17:41:22
Marian
super szybko i zgodnie z zamówieniem
2 / 5
2018-11-05 22:16:31
Julita
Dzisiaj po telefonicznej interwencji miała zostać wysłana przesyłka, na którą czekam już tydzień. Status się nie zmienił, nadal oczekuję na kuriera
1 / 5
2018-11-02 23:33:29
Wincenty
ANULOWAŁEM zamówienie bowiem SPRZEDAWCA sugeruje, że w tej cenie- po zaznaczonej "na czerwono" przecenie minus 74 procent - są 4 końcówki do szczoteczek, a prawdopodobnie ma być tylko 1 sztuka........ Pomimo ANULOWANIA zamówienia - i potwierdzenia tej rezygnacji przez sklep - przesyłkę dostarczono. A że w opisie nadawcy figurował nie sklep BASTIKO lecz jakiś ROYDENTAL EDYTA GRYGOWSKA- zapłaciłem, bo tego dnia spodziewałem się kilu przesyłek i nie wiedziałem, że to akurat ta ANULOWANA. Tym sposobem za jedną końcówkę do szczoteczki zapłacilem blisko 30 zł ( a miały być cztery...).
5 / 5
2018-10-29 09:39:32
Bożena
Polecam, ORYGINALNE koncowki, pierwszy raz od dawna kupilem w internecie, faktycznie towar dobrej jakosci
5 / 5
2018-10-27 10:39:59
Donata
Godny polecenia. Szybka realizcja zamówienia, towar dobrej jakosci.
5 / 5
2018-10-23 17:41:52
Aga
Torwar zgodny z opisem,dobrej jakości i przystępnej cenie. Szybka dostawa. Polecam sprzedawcę!
4 / 5
2018-10-23 13:29:31
Walenty
Wszystko sprawnie. Byłem jednak nieco rozczarowany ponieważ na zdjęciu produktu jest opakowanie zbiorcze, a otrzymałem szczoteczki w osobnych blistrach luzem w kopercie. Na samym dole opisu produktu jest napisane, że może być wysyłka luzem więc jest nauczka żeby w Bastiko nie sugerować się zdjęciami.
1 / 5
2018-10-19 15:47:43
Eryk
Dramat !!!. Zakupu dokonałem 10.10.2018, tzn. zapłaciłem cenę a dzisiaj jest 19.10.2018 i wciąż nie mam informacji kiedy towar zostanie do mnie wysłany. Kilka dni temu obiecali, że do końca tygodnia, czyli do dzisiaj ale nie zanosi się. Zdecydowanie odradzam ten sklep. Ja nigdy więcej nawet nie wejdę na ich stronę.
5 / 5
2018-10-15 09:23:15
Krystyna
Bardzo dobry kontakt z klientem. Na pewno tu wrócę
5 / 5
2018-10-10 13:01:35
Szymon
na pewno wrócę do zakupów w sklepie bastiko.pl
5 / 5
2018-10-05 13:13:47
Henryka
Szybka wysyłka. Towar super. Polecam.
3 / 5
2018-10-04 00:34:37
Felicja
Zamawiałam końcówki do szczoteczki elektrycznej oral-b. Jako że zamawiałam pierwszy raz ten produkt liczylam na to, że jeśli klikam na produkt w opakowaniu a nie na sztuki, to otrzymam go w opakowaniu widocznym na zdjeciu a nie 6 końcowek wrzuconych luzem do koperty, gdzie tak jak juz wspomnialam, zamawialam je pierwszy raz i nie znalam sie na tym które to 3d white a które cross action itd. Ten fakt oceniam bardzo slabo i jestem niezadowolona do takiego stopnia, że nie polecilabym tego sklepu, bo zamawiając towar ktory byl w opakowaniu dostałam wrzucone luzem różne rodzaje końcowek bez opisu. (jeśli bym chciała kupilabym na sztuki, bo tez mają taką możliwość, to zaznaczylabym końcówki na sztuki i wrzucila do koszyka).
5 / 5
2018-09-26 09:39:41
Bernard
Błyskawiczna realizacja zamówienia, solidny sklep.Minus za brak informacji dotyczącej śledzenia paczki.
5 / 5
2018-09-25 10:23:22
Kamila
Super ceny. Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam
3 / 5
2018-09-21 12:54:11
Edyta
Długi czas oczekiwania na realizacje zamówienia przez sklep .
1 / 5
2018-09-18 08:11:02
Iga
Po anulowaniu przez sklep mojego zamówienia (zamawianego towaru nie było w magazynie) kontakt ze sklepem był zerowy. Ani telefonicznie, ani mailowo nie było możliwości kontaktu. Brak jakiejkolwiek informacji odnośnie zwrotu pieniędzy, które sklep zwrócił po dwóch tygodniach (po moim ostatnim smsie). Fatalna obsługa. Nie polecam.
5 / 5
2018-09-02 01:35:33
Grzegorz
Szybka realizacja zamówienia, przystępna cena produktu. Po prostu super.
5 / 5
2018-07-11 07:26:00
Dawid
Transakcja przebiegła b. sprawnie, polecam !!!
4 / 5
2018-07-05 23:19:53
Kornelia
Strona internetowa dobrze zaplanowana. Łatwo wyszukuje się towar, który chce się zakupić. Szybka dostawa. Dwie końcówki nie były zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2018-07-03 13:57:25
Renia
Super zakupy: szybko, sprawnie, pewnie. Przesyłka dobrze zapakowana.
5 / 5
2018-06-28 11:46:52
Arnold
Zamówienie zgodne z opisem...
5 / 5
2018-06-25 18:57:37
Apoloniusz
Wszystko w porządku. Polecam sklep.
5 / 5
2018-06-18 16:09:22
Liza
nie tylko sprzedają ale również pomagają
5 / 5
2018-06-15 12:10:11
Jakub
Polecam sprzedawcę. Wszystko na najwyższym poziomie
3 / 5
2018-06-09 08:49:04
Adam
W paczce brakowało części towaru za który zapłaciłam. Dopiero po interwencji telefonicznej wysłano brakujące produkty. W poprzednim zamówieniu pomylono zamówione artykuły i też dopiero po interwencji telefonicznej wymieniono produkt. Raczej nie skorzystam ponownie.
5 / 5
2018-06-07 11:23:00
Eugeniusz
POLECAM. Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2018-05-21 20:40:56
Weronika
ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!!!!!
5 / 5
2018-05-02 18:40:37
Jolanta
wszystko przebiegło pomyślnie i sprawnie
5 / 5
2018-04-28 06:37:44
Manuela
fajna oferta, dobra jakość, świetna obsługa
4 / 5
2018-04-24 21:31:33
Henryka
dostawa sprawna, ale towar w małej partii niezgodny z zamówieniem, bez wyjaśnienia przyczyny. Nie reklamowałam ze względu na niską wartość zakupu. Może zamiennik ma te same parametry, co zamówiony przedmiot, ale przydało by się jakieś krótkie wyjaśnienie.
5 / 5
2018-04-24 11:42:01
Genowefa
Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo konkurencyjne ceny i szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2018-04-22 20:55:11
Klementyna
Wszystko pomyślnie przebiegło
1 / 5
2018-04-18 07:55:45
Fryderyka
sklep na stronie miał inna cenę za towar, dostałam potwierdzenie zamówienia i potwierdzenie wysłania towaru i wysyłka miała być w ciągu 24 godzin, po 4 dniach roboczych dzwoniłam i otrzymałam informację, że cen lampy jest inna (wyższa) o czym nas nikt nie poinformował... i jak się okazało, lampy nie ma na stanie magazynu, dlatego też zrezygnowałam z zamówienia.
5 / 5
2018-04-16 21:53:43
Sebastian
Wszystko było załatwione profesionalnie.polecam
5 / 5
2018-04-14 09:49:50
Juliusz
Super szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.
4 / 5
2018-04-12 16:10:35
Justyna
Towar został dostarczony szybko.
5 / 5
2018-04-12 13:06:31
Sławomir
wszystko w porządku, otrzymywałm informacje na bieżąco
5 / 5
2018-04-12 09:33:38
Jarosław
Bardzo szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-04-11 14:11:49
Konstanty
Firma bardzo słowna, realizacja zamówienia szybka i bez zarzutu.
5 / 5
2018-04-04 10:10:31
Mikołaj
Błyskawiczna dostawa, wszystko dostarczono zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2018-03-30 21:53:39
Teodor
Transakcja została zrealizowana pomyślnie, towar był zgodny z opisem, a czas oczekiwania na przesyłkę nie był długi.
3 / 5
2018-03-30 11:19:11
Henryka
Duże opóźnienie z realizacją zamówienia, wynagrodzona darmową próbką pasy do zębów.
5 / 5
2018-03-27 12:23:55
Mieczysława
Moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie ,kontakt super nie wiem dlaczego takie opinie niekorzystne do zamówienia dostałam jeszcze ulubiony mini gratis pastę blanx.Do sklepu na pewno wrócę ,z mojego doswiadczenia naprawdę polecam.
5 / 5
2018-03-22 21:01:21
Norbert
Podejrzewam, że przesyłka dotarłaby szybciej, gdybym odebrała telefon ze sklepu, bardzo miła obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku, dziękuję.
5 / 5
2018-03-22 17:14:07
Malwina
Szybko,sprawnie bez zarzutu.Polecam
4 / 5
2018-03-22 10:06:22
Michalina
szybka dostawa, towar mógłby być pakowany w pudełko a nie worek foliowy ponieważ jeden z trzech produktów otrzymałam z pękniętą nakrętką, poza tym żadnych zastrzeżeń
4 / 5
2018-03-21 13:15:45
Gustaw
wydłużony czas oczekiwania poza tym wszystko ok
5 / 5
2018-03-20 10:20:58
Franciszka
Towar jaki otrzymałam zgodny z opisem, były to końcówki do szczoteczek elektrycznych, wszystko przebiegło bez problemów. Polecam.
5 / 5
2018-03-19 12:22:20
Arkadiusz
Jestem zadowolona. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2018-03-19 11:11:02
Jarosław
profesjonalny sprzedawca. polecam w 100%.
5 / 5
2018-03-16 09:37:50
Kacper
Bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Polecam.
1 / 5
2018-03-14 10:23:29
Kornel
Opis na stronie "Duża ilość. Dostawa w 24 godziny". Towaru nie otrzymałem w ciągu tygodnia. Telefon do firmy Bastiko. "Mamy opóźnienia w dostawie od producenta". Czyli to samo co u większości - wystawmy co się da, sprzedajmy, dostaniemy pieniądze, a potem to jakoś będzie... Nie polecam!
5 / 5
2018-03-13 09:22:14
Róża
wszystko w porządku, towar zgodny z opisem. szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-12 13:08:46
Klemens
można by przygotować towar do wysyłki troszeczkę szybciej ale ogólnie wszystko w porządku.
1 / 5
2018-03-12 12:05:00
Milena
OSTRZEGAM przed zakupami w tym sklepie! Zamówienie założone i opłacone 23 lutego. Upłynęło 18 dni a zamówienia nadal nie otrzymałam! (Termin realizacji zgodnie z informacją umieszczoną przy produktach miał wynosić 3 dni) Bastiko.pl ignoruje klienta, nie odpowiada na maile, składa nieprawdziwe oświadczenia o rzekomej wysyłce towaru, nie chce zwrócić wpłaconych środków mimo braku realizacji zamówienia, świadomie wprowadza klienta w błąd - umieszcza nieprawdziwe informacje na stronie odnośnie dostępności produktów. Najgorsza firma z jaką się spotkałam i jedyna która naraziła mnie na stratę blisko 400 zł. Wszelkie negatywne komentarze dotyczące bastiko.pl w 100% potwierdzają moje doświadczenia z nimi.
5 / 5
2018-03-12 10:02:19
Gracjan
Ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamowieniem, maile informujace o statusie zamowienia
4 / 5
2018-03-09 11:42:56
Rozalia
wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka obsługa, kompetencja pracowników, szybki dostęp informacji
5 / 5
2018-03-08 10:52:45
Izyda
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem szybka realizacja. Jedyna uwaga towar mógłby być lepiej zapakowany.
5 / 5
2018-02-27 18:42:58
Jowita
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2018-02-27 16:20:41
Aniela
Bardzo dobrze. Dobry kontakt i miła obsługa.
1 / 5
2018-02-23 12:03:07
Karol
ignorancja klienta, towar niezgodny z zamówieniem, brak odpowiedzi na e-mail nie polecę, nie wrócę!
1 / 5
2018-02-22 13:36:17
Kazimierz
ignorują klienta, nie przesyłają towaru zgodnie z zamówieniem, nie odpowiadają na e-maile totalny brak profesjonalizmu - nie polecam!
5 / 5
2018-02-21 13:07:46
Wacław
Sklep godny polecenia, niskie ceny!
1 / 5
2018-02-20 12:31:48
Wioletta
Nie polecam. Zamówiłam 8 końcówek do szczoteczek, a otrzymałam 6. Pomimo złożonej mailowo reklamacji brak odpowiedzi że strony sklepu.
1 / 5
2018-02-19 20:15:06
Gustawa
tragedia , czekam 2 tygodnie na towar, który miał być w ciągu 48godz , dzwonię 2 dni bez przerwy - nikt nie odbiera, nikt nie odpisuje na maila- dopiero dzisiaj kiedy napisałam,ze zgłosiłam sprawę do rzecznika spraw konsumenta (nie odwołam póki nie dostanę paczki!) , dzisiaj telefon wyłączony, fv przyszła na od całkiem innej firmy niż atm gdzie składałam, nigdy nie miałam do tej pory takich doświadczeń zakupów przez internet! NIGDY WIĘCEJ ! OMIJAJCIE ICH Z DALEKA!
5 / 5
2018-02-19 17:15:19
Marcelina
Świetny kontakt, towar zgodny z opisem. Na pewno jeszcze skorzystam :-)
5 / 5
2018-02-19 10:11:46
Rudolf
Błyskawiczna obsługa minęło 24h od zamówienia do dostawy towaru. Jestem pod wrażeniem
2 / 5
2018-02-15 19:58:35
Izolda
Termin realizacji zamówienia trwał ponad 7 dni roboczych mimo, że przelew był zrealizowany w dniu złożenia zamówienia.
5 / 5
2018-02-15 14:16:02
Walenty
Polecam, towar zgodny z opisem , szybka wysyłka
5 / 5
2018-02-13 16:06:09
Bogdan
Sprawna transakcja, szybka dostawa i bardzo dobre ceny. Polecam!
1 / 5
2018-02-05 23:59:25
Wioletta
Zero kontakt! Czas oczekiwanie 2 tygodniu słabo!
5 / 5
2018-02-05 13:17:01
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
5 / 5
2018-01-31 17:58:49
Maksymilian
Towar oryginalny Polecam sprzedawce
1 / 5
2018-01-29 14:25:36
Jakub
Do tej pory to najgorsza firma z jaką miałem do czynienia od 5 lat
5 / 5
2018-01-25 13:28:47
Bogusław
Wszystko super. W pierwszej wysłanej bardzo szybko przesyłce zaszła pomyłka jednak po zasygnalizowaniu problemu od razu została skorygowana I zrekompensowana. Polecam!

Rzetelne opinie o Bastiko - Białe Zęby