Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bateriaplus.pl

Bateriaplus.pl Opinie 4.7 (43)

Greglów 19
32-600
Babice
530286077
opinie Bateriaplus.pl
4.7
43
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-16 21:21:23
Grażyna
Pełen profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2020-01-01 19:00:56
Maksymilian
Szybka i zgodna z oczekiwaniem
5 / 5
2020-01-01 15:12:51
Cezary
Jeszcze nie wiem czy świetny zakup, jestem przed instalacją. Obsługa całego zamówienia rewelacja. Zakup przyszedł zgodnie z zapewnieniem sprzedawcy zaraz następnego dnia. Polecam
4 / 5
2019-11-27 21:04:18
Sabina
Zestawy baterii przyszły podzielone na 2 paczki, wysyłane w odstępie jednego dnia. Jeden element był pęknięty, wysłałam maila w tej sprawie. Otrzymałam informację, że nie ma to wpływu na działanie,bo ten element się odcina. Po konsultacji z hydraulikiem, okazało się, że tak jest faktycznie.
5 / 5
2019-11-22 20:30:51
Sławomira
Korzystne ceny, dobry kontakt ze sklepem. Paczka dobrze zapakowana, towar zgodny. Polecam!
5 / 5
2019-11-19 08:03:51
Krystian
zamówienie zrealizowane bez żadnych problemów
5 / 5
2019-11-15 10:19:16
Wiesław
Transakcja sprawna i bezproblemowa:)
3 / 5
2019-11-07 15:43:05
Angelika
Opinię będę mógł wydać po otrzymaniu towaru.
5 / 5
2019-11-02 07:26:28
Sara
Bardzo dobry kontakt, pracownicy dzwonili do mnie aby coś wyjaśnić i pomóc z łączeniem dwóch zamówień w jedno Jestem zadowolony i na pewno skorzystam ze sklepu ponownie. Bardzo dobre ceny, z moich porównań najniższe na moje produkty!
5 / 5
2019-08-06 14:08:15
Łucjan
Dobry kontakt, szybka dostawa.
5 / 5
2019-06-10 11:38:39
Sonia
Myślę, że szczerze mogę polecić firmę "bateriaplus.pl".
5 / 5
2019-05-02 11:30:51
Alicja
Firma na 100% Kontakt super, wysyłka express. Słuchawka super.
5 / 5
2019-02-12 07:14:11
Zuzanna
polecam sklep, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-01-11 16:28:19
Leopold
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja
5 / 5
2017-10-05 23:23:37
Jędrzej
bardzo szybki kontakt. realizacja przesyłki ekspresowa.
4 / 5
2017-08-16 16:51:56
Maksymilian
bardzo konkretna obsługa jedna z nielicznych sklepów internetowych która odbiera telefon i udziela fachowej informacji
5 / 5
2017-05-26 11:27:17
Helena
wysoka jakość usług, polecam
5 / 5
2017-05-18 10:25:00
Filip
bardzo dobry sklep szeroki wybór
5 / 5
2017-04-21 14:48:40
Janusz
Błyskawiczna przesyłka! Super kontakt i miła obsługa. Polecam
5 / 5
2016-11-23 20:59:25
Maciej
Miła i szybka obsługa. Jestem zadowolona.
5 / 5
2016-10-28 09:25:25
Romana
Świetny sklep.Bardzo miła obsługa.
3 / 5
2016-08-16 20:26:33
Eryk
Średnio. Ani tak ani nie . odbiór osobisty. brak możliwości płatności kartą - brak informacji o tym. Produkt wg. oczekiwań.
5 / 5
2016-08-16 13:34:12
Anna
bardzo szybko sprawnie bez problemów polecam
5 / 5
2016-08-12 12:31:02
Herbert
Szybko, sprawnie, bezproblemowo, szkoda tylko, że doliczona została opłata za przesyłkę
5 / 5
2016-08-11 07:51:00
Gustawa
towar zgodny z opisem, przejrzystość stron i zakupów, łatwa obsługa wyszukiwarki, polecam
5 / 5
2016-08-02 12:25:03
Alfred
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-07-24 23:27:51
Bernard
Miły kontakt, szybka dostawa (2 dni), przedmioty zgodne z opisem.Polecam!
5 / 5
2016-07-02 11:03:17
Konrad
Bardzo dobry Kontakt! Bardzo szybka wysyłka! Sprzedawca bardzo pomocny, jak tylko usłyszał, ze towar jest szybko potrzebny, poinformował kiedy dokładnie zostanie wysłany i na kiedy dojdzie. Wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam. I najważniejsze, asortyment podany na stronie faktycznie jest dostępny zgodnie z opisem! Jak się okazuje wcale nie jest to takie oczywiste (dwa poprzednie sklepy nie miały towaru dostępnego od reki pomimo zapewnień na stronie)/ Zdecydowanie polecam!
1 / 5
2016-03-02 21:02:15
Bożena
Więcej nie zamówię nic z tego sklepu..... Obsługa fatalna i bezczelna Ogólnie NIE POLECAM!
5 / 5
2015-03-04 09:31:24
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 11:09:26
Kacper
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy z obsługą sklepu.
5 / 5
2014-12-03 06:31:53
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-01 21:33:07
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 20:28:56
Laura
Mam bardzo dobrą opinię. Baterie śliczne i za najtańszą cenę, kontakt i obsługa na najwyższym poziomie - szybko, rzetelnie a klient najważniejszy :)
5 / 5
2014-10-09 14:50:36
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo szybki i mily kontakt
5 / 5
2014-10-03 08:14:42
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. szczególnie polecam.
5 / 5
2014-09-22 10:28:43
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie, ekspresowa wysyłka. Polecam
5 / 5
2014-08-28 06:10:53
Wiesława
sklep godny polecenie, miła i profesjonalna obsługa ,zamawiany towar mieli na magazynie co jest rzadkością w sklepach internetowych
5 / 5
2014-08-26 21:20:58
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 09:40:51
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. WZOROWA TRANSAKCJA !!!
4 / 5
2014-08-08 10:39:58
Zdzisława
Nie sądziłem, że spotkam się z TAKIM profesjonalizmem ze strony pracowników sklepu BateriaPlus.pl. Transakcja przebiegła pomyślnie. I każdemu polecam ten sklep. Jeszcze raz dziękuję!
5 / 5
2014-08-06 09:21:32
Krystyna
Wszystko super i na medal, oczywiście złoty :-)
5 / 5
2014-08-04 12:29:25
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o bateriaplus.pl