Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Baterie B2B

Baterie B2B Opinie 4.9 (148)

Kazimierza Wyki 3/17
01-318
Warszawa
223390784
opinie Baterie B2B
4.9
148
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 10:45:00
Daria
Bardzo szybko, droga przesyłka
5 / 5
2020-02-07 11:11:17
Iwo
Szeroki wybór, korzystne ceny, ekspresowa obsługa
5 / 5
2020-02-05 15:56:10
Celestyn
Polecam bez wahania, szybko, sprawnie, zgodnie z umową i dobra cena.
5 / 5
2020-02-05 13:48:25
Oliwia
Szybko sprawnie. Dobry kontakt
5 / 5
2020-01-14 19:12:50
Bernardeta
Polecam. Towar i wysyłka spełniły moje oczekiwania.
5 / 5
2020-01-10 13:57:05
Piotr
Gdyby używali paczkomatów InPost było by idealnie.
5 / 5
2020-01-07 09:45:42
Sabina
Tanio, szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-12-28 22:01:45
Klemens
towar zgodny z oferta , szybka realizacja
5 / 5
2019-12-20 09:29:46
Julianna
Wszystko ok. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-17 19:50:00
Lucjan
W razie czego można bez problemu zadzwonić i zmienić szczegóły zamówienia. Przesyłka dotarła na czas, polecam.
5 / 5
2019-12-17 14:48:57
Fryderyk
Używam dopiero pierwszego zestawu. Bez zastrzeżeń!
5 / 5
2019-12-09 15:32:43
Edmund
Wszytsko sprawnie, konkretnie, czytelnie. Polecam
5 / 5
2019-12-04 09:07:26
Wieńczysła
Mogłyby dłużej działać, zużywam ich dużo
5 / 5
2019-12-03 21:52:18
Gracjan
Polecam , transakcja po raz kolejny przebiegła bez problemów .
5 / 5
2019-11-25 15:57:30
Emanuel
Szybka bez problematyczna dostawa , polecam sprzedawce ,
5 / 5
2019-11-23 22:27:56
Sylwester
Bywa różna żywotność baterii
5 / 5
2019-11-20 19:43:54
Daria
Kontakt dobry towar według opisu Przesyłka bardzo dobra na czas.Polecam
5 / 5
2019-11-20 19:32:43
Ismena
Bardzo atrakcyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-11-07 08:05:14
Magda
szeroki wybór, niskie ceny, dostępność
5 / 5
2019-11-04 11:11:19
Hubert
Szybki termin realizacji, wysyłka za potwierdzeniem przelewu, rabaty przy większej ilości Polecam
5 / 5
2019-10-31 21:18:51
Bolesław
Godne polecenia. Pełen profesjonalizm i dbałość o klienta!!!
5 / 5
2019-10-19 13:00:37
Irmina
Transakcja przebiegła prawidłowo, jak i dostawa, nie ma zastrzeżeń, polecam !!! Pozdrawiam
5 / 5
2019-10-07 13:40:45
Otylia
Profesjonalna obsługa klienta. Godna polecenia .
5 / 5
2019-10-02 14:27:21
Cezary
Super kontakt. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-09-28 09:57:48
Tomasz
Bardzo dobra obsługa klienta. Towar jakościowo pierwsza klasa, a do tego korzystna cena. Naprawdę udane zakupy. Szybko, dobrze i tanio. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-09-23 11:05:09
Halina
Doskonała obsługa, towar zawsze na czas.
5 / 5
2019-09-19 21:03:50
Klara
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-09-06 13:02:52
Aneta
Niskie ceny i rzetelna obsługa.
5 / 5
2019-08-13 19:33:34
Diana
szybko sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-07-30 15:47:12
Remigiusz
Wszystko bez zarzutu, zamówienie w sobotę, dostawa we wtorek rano. Ekspresowo, dla mnie git!
5 / 5
2019-07-29 11:41:55
Justyna
Wszystko zgodne z opisem na stronie. ekspresowa realizacja.
5 / 5
2019-07-26 13:20:54
Diana
Jeden z najlepszych sklepów, gdzie miałam okazję robić zakupy internetowe. Szybka wysyłka, byłam na bieżąco informowania o statusie zamówienia. Bardzo, bardzo polecam.
5 / 5
2019-07-24 13:37:46
Angelika
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-07-23 15:58:06
Bronisław
Ładowarka działa.Akumulatory też.Szybka wysyłka.Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-07-16 12:20:16
Adam
Polecam! Szybko i towar jak w ofercie!
5 / 5
2019-07-03 13:14:06
Konstancja
Wszystko w porządku, towar bez zarzutu
5 / 5
2019-06-28 13:23:36
Miłosz
Bardza sympatyczna i kompetentna obsługa. Polecam sklep
5 / 5
2019-06-26 17:25:03
Edmund
Szybka realizacja oraz wysyłka
5 / 5
2019-06-20 07:01:01
Elwira
Błyskawiczna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2019-06-19 11:38:24
Kinga
Sklep na 5 gwiazdek. Dostawa przez kuriera Pocztex to masakra. Długo, drogo a i tak trzeba odbierać z poczty. Po co kurier?
5 / 5
2019-06-12 12:32:53
Stanisław
Dostawa byłaby chyba szybsza, ale czas przesyłki przedzielały wolne dni, tj. sobota i niedziela. Polecam się na przyszłość.
5 / 5
2019-06-10 20:12:37
Marina
Jak dla mnie super, bardzo tanio, wielkie opakowania, realizacja zamówienia natychmiast, odbiór w samym środku Warszawy (Imka koło Pl. Trzech Krzyży), dokładnie to, czego potrzebowałam.
5 / 5
2019-06-04 13:40:38
Lidia
Wszystko cudnie. Cena - najlepsza. Można odebrać osobiście - towar czekał przygotowany. Czegóż chcieć więcej.
5 / 5
2019-05-31 12:19:21
Tomasz
Jak zwykle szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-05-31 07:59:56
Dominik
Bardzo dobra ,szybka i terminowa dostawa.!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-05-30 11:49:31
Otylia
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem!!
5 / 5
2019-05-15 15:47:12
Wincenty
wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2019-04-30 13:44:07
Joanna
Błyskawiczna transakcja, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2019-04-12 13:57:56
Ireneusz
Szybko i sprawnie. Dziękuję. Na temat samego towaru nie mogę się jeszcze wypowiedzieć. Jeszcze nie używam żadnej z otrzymanych baterii. Ostatnią baterię zużyję dopiero za ponad rok - wtedy zobaczymy jaka jest gwarantowana trwałość. Pozdrawiam. Dariusz
5 / 5
2019-04-05 10:29:47
Paweł
Dostawa już następnego dnia, b. szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-04-02 11:15:04
Eleonora
Gorąco polecamy zakupy w baterieb2b.pl
5 / 5
2019-03-21 11:26:17
Violetta
atrakcyjne ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2019-03-11 12:11:41
Andrzej
Sprawny kontakt, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
1 / 5
2019-03-05 18:04:02
Dalia
Dlaczego anulowano moje zamówienie ????
5 / 5
2019-02-25 12:00:17
Marina
Bardzo dobry sklep. Godny polecenia
5 / 5
2019-02-21 15:39:58
Kinga
Świetny kontakt, produkty b.dobrej jakości zgodne z opisem
5 / 5
2019-02-21 10:27:12
Kamil
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BEZ ZARZUTU. WYSYŁKA TEGO SAMEGO DNIA CO ZAMÓWIENIE. REWELACJA
5 / 5
2019-02-20 13:06:29
Kacper
transakcja błyskawiczna, bezproblemowa
5 / 5
2019-02-08 09:18:08
Mirosław
ekspresowa obsługa, natychmiastowy kontakt, dostepność od ręki i bezkonkurencyjne ceny
5 / 5
2019-02-05 16:08:03
Ignacy
Doskonała firma - pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-01-21 09:52:03
Sabina
Rzeteln firma z dobrymi cenami,
5 / 5
2019-01-07 12:45:40
Beniamin
Bardzo dobry i sympatyczny kontakt, szybka dostawa, towar dobrej jakości
5 / 5
2019-01-03 14:14:43
Klemens
100% zadowolenia Byle tak dalej
5 / 5
2018-12-28 08:42:36
Zbyszko
Zamówienie z odbiorem osobistym. Zamówienie gotowe do odbioru w dniu zamówienia. Były to kolejne zakupy w tym sklepie. POLECAM.
5 / 5
2018-12-22 11:37:01
Bartosz
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem. Polecam zakupy w tej firmie.
5 / 5
2018-11-30 12:42:33
Mikołaj
Wszystko w porządku. Super sklep.
5 / 5
2018-11-29 18:56:23
Sebastian
Polecam . Towar zamówiony odebrany ... 1h zachodu i po sprawie
5 / 5
2018-11-29 14:05:23
Milena
Dobre ceny, profesjonalna obsługa, możliwość odbioru osobistego.
5 / 5
2018-11-27 10:15:50
Luiza
Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Polecam
5 / 5
2018-11-23 12:24:16
Arnold
Baterie sprawdzają się bez zarzutu
5 / 5
2018-11-21 23:31:26
Kaja
Dobry sklep, pracują oni profesjonalnie, szybko, sprawnie, i zawsze są pomocni w stosunku do klientów.
5 / 5
2018-11-07 13:03:43
Danuta
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa
5 / 5
2018-11-07 12:51:57
Beniamin
Pełen profesjonalizm i gorąco polecam
5 / 5
2018-10-17 11:42:05
Justyna
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-09-11 14:42:41
Dominik
..........................................................................................
5 / 5
2018-09-10 09:07:47
Marta
Pomimo początkowego problemu związanego z wprowadzającym w błąd opisem akumulatorków, sklep rozwiązał problem na moją korzyść. Realizacja zamówienia i dosłanie były szybkie, polecam.
5 / 5
2018-08-20 12:24:32
Wiesław
Transakcja i dostawa przebiegła bezproblemowo i błyskawicznie. Co prawda paczkę przywiózł kurier pocztex zamiast kuriera Inpost ale liczy się fakt, ze przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam
5 / 5
2018-07-13 06:04:30
Bogusław
Sprawnie szybko towar zgodny z opisem . Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2018-07-05 13:08:39
Antonina
Wszystko przebiegło wzorowo. Towar zgodny z opisem. Kontakt super. Polecam sprzedającego.
4 / 5
2018-06-20 09:20:50
Rudolf
wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-06-19 10:24:03
Idzi
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-05-21 22:51:21
Andrzej
Wszystko szybko i sprawnie Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-05-19 10:22:45
Angelika
Rewelacyjna "czołówka", Solidne wykonanie. Najtaniej, Polecam.
5 / 5
2018-05-17 11:08:57
Emanuela
Szybko, sprawnie, profesjonanie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2018-05-02 16:05:09
Albert
Bardzo pozytywnie. Absolutnie polecam.
5 / 5
2018-04-19 07:46:50
Luba
Drugi zakup i jestem zadowolony. Ciągle sprawdzam co maja ciekawego. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-04-14 17:30:03
Wojciech
Natychmiastowa wysyłka. Miły kontakt. Polecam!!!
5 / 5
2018-03-23 09:42:38
Sylwia
Dobra współpraca, elastyczność dostawcy.
5 / 5
2018-03-21 14:00:48
Kacper
Bardzo pozytywnie. dore doradztwo
5 / 5
2018-03-20 12:43:45
Klementyna
Bardzo dobrze,rewelacyjne baterie swieze I bardzo mocne.
5 / 5
2018-03-16 10:04:26
Kacper
Jestem zadowolona, towar dostarczony terminowo
5 / 5
2018-03-07 10:46:08
Michał
Bardzo miła obsługa, zamówienie szybko dostarczono. Polecam w 100 %
5 / 5
2018-02-09 10:41:43
Judyta
Polecam, bezproblemowo i rzetelnie Jestem zadowolony :)
5 / 5
2018-01-31 11:53:13
Karina
Świetny sklep, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2018-01-28 11:23:00
Nina
rzetelni, uprzejmi oraz terminowi
5 / 5
2018-01-16 09:22:05
Bernard
zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy. POLECAM
5 / 5
2018-01-15 09:53:14
Gabriela
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Doskonały kontakt zarówno telefoniczny jak i drogą elektroniczną.
5 / 5
2017-12-13 15:26:51
Cezary
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2017-12-12 12:23:00
Irma
Bardzo dobra jakość i szybka dostawa produktu.
5 / 5
2017-12-11 12:13:05
Zbyszko
Szybka,konkretna i miła obsługa.
5 / 5
2017-12-08 09:27:58
Sergiusz
szybka, profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-12-04 10:59:19
Maksym
Szybka realizacja zamówienia. Dobra lokalizacja ułatwiająca odbiór osobisty. Polecam
5 / 5
2017-11-29 20:26:12
Wojciech
Profesjonalizm!pod każdym względem jestem bardzo! zadowolony!polecam sprzedawcę baterieb2b.pl!!!
5 / 5
2017-11-28 10:49:20
Elwira
Świetny sklep, dobre promocje, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt telefoniczny.
5 / 5
2017-11-20 21:29:36
Hanna
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
1 / 5
2017-11-16 12:41:00
Kacper
Chciałem kupić latarkę Energizer Keyring. Na Ceneo.pl sklep jest pozycjonowany jako najtańsza oferta. Po przekierowaniu na stronę firmy okazuje się, że nie da się zamówić tego przedmiotu ani odebrać go osobiście, bo sklep nie prowadzi sprzedaży detalicznej. Minimum finansowe to 50 zł czyli 4 latarki. Widać tu, niestety, przedświąteczną ustawkę. Sklep wciska kit za pośrednictwem ceneo.pl, żeby przymusić klienta do wydania większej gotówki. Równie dobrze mogłaby się tak reklamować fabryka samochodów z Detroit.
5 / 5
2017-11-09 09:39:05
Cecylia
Szczerze polecam, towar ok, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-11-03 17:12:54
Ada
jest ciekawszy ofert juz kupilem az 2x takiego samego, jest swietna
5 / 5
2017-10-31 11:34:30
Milena
Wszystko super. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2017-10-28 14:28:21
Jędrzej
bardzo dobra firma,towar zgodny z opisem,blyskawiczna realizacja zamowienia.
5 / 5
2017-10-26 15:18:46
Fryderyka
kompetentna obsługa i sympatyczn\
5 / 5
2017-10-06 11:28:45
Wiola
Obsługa klienta na najwyższym poziomie.
5 / 5
2017-09-22 14:05:14
Honorata
Pozytywnie. Sprzedawca dostępny telefonicznie nawet po godzinach pracy. Towar zgodny.
5 / 5
2017-09-17 22:30:56
Eligiusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-09-15 10:19:25
Klaudiusz
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Kontakt ze sklepem b.dobry.
5 / 5
2017-09-11 09:42:40
Celina
produkt jest OK. używa takich samych baterii już od 10 lat.
5 / 5
2017-09-05 10:21:40
Adrian
Miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2017-08-23 10:15:19
Katarzyna
wszystko ok. Byłabym jednak wdzięczna za wskazanie nam jakiś r4abatów dla Kraftmann - już tyle razy wracaliśmy do Państwa ze miło by było gdybyśmy otrzymali jakieś zniżki Dziękuję
5 / 5
2017-08-15 15:10:56
Żaneta
Wszystko Ok. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Szybka wysyłka i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-08-02 13:35:42
Tomasz
Miły i kompetentny sprzedawca i dobrym kontaktem z klientem. Polecam nie tylko że względu na dobre ceny ale i możliwość zasięgnięcia opinii.
5 / 5
2017-07-27 09:44:19
Angelika
Świetny kontakt ze sprzedawcą! Gorąco polecam!
5 / 5
2017-07-05 07:39:22
Marzena
Polecam z czystym sumieniem. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2017-06-25 21:01:21
Ferdynand
dobry kontakt, eleastycznośc i fachowość
5 / 5
2017-06-22 12:55:07
Nadia
Super kontakt, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2017-06-12 09:48:54
Amelia
sprawdzony sprzedawca. polecam
5 / 5
2017-06-09 13:00:08
Szymon
jestem zadowolony,polecam sprzedawcę:-)
5 / 5
2017-05-31 20:31:34
Urszula
Bezproblemowe i szybkie zakupy.
5 / 5
2017-05-19 12:45:30
Liliana
Perfekcyjna szybka obsługa polecam
5 / 5
2017-05-18 16:23:37
Liliana
Szybko i bezbłędnie zrealizowane zamówienie Polecam
3 / 5
2017-05-04 20:48:11
Zbigniew
Realizacja ok, ale mam wątpliwości co do oryginalności baterii. Nie wystarczają na tak długo jak powinny.
5 / 5
2017-05-04 11:00:06
Romuald
dobry towar, kompetentna obsługa
5 / 5
2017-05-03 17:53:27
Wiktoria
Obsługa, kontakt, wysyłka, towar - wszystko w porządku. Powinni popracować nad samym serwisem internetowym, bo przy zakładaniu konta w mailu z potwierdzeniem przysyłają hasło jawnym tekstem oraz informację o konieczności aktywacji konta linkiem... którego w mailu nie ma ;-)
5 / 5
2017-04-20 10:14:57
Dominik
Bez zarzutów. Pełna satysfakcja.
5 / 5
2017-04-19 19:13:53
Walenty
solidna firma szybka I miła obsługa
5 / 5
2017-04-13 15:40:48
Sonia
dobra informacja oraz obsługa
5 / 5
2017-04-12 10:51:29
Romuald
Szybko, solidnie, zgodnie z zamówieniem. Darmowa wysyłka uzależniona od wielkości zamówienia.
5 / 5
2017-03-28 15:58:32
Remigiusz
Bardzo fajny sklep i bardzo przystępne ceny. Serdecznie polecam!
5 / 5
2017-03-15 17:27:48
Fryderyk
jak dla mnie szybko tanio i zgodnie z opisem
5 / 5
2017-03-02 11:44:09
Marcel
Dokonam ponownego zakupu. Polecam.
5 / 5
2017-02-22 10:05:41
Mikołaj
Polecam. Miła i bezproblemowa obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Natychmiastowa realizacja po dokonaniu przelewu.
5 / 5
2017-02-06 10:37:02
Albert
Asortyment zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-01-30 13:40:41
Zbyszko
polecam. zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo. Sklep jest bardzo elastyczny i otwarty na potrzeby klienta.
5 / 5
2017-01-30 12:37:09
Fryderyk
Polecam, zamawiałem już kilka razy i za każdym razem bez zarzutów.
5 / 5
2017-01-29 23:51:55
Kornelia
szeroki asortyment nawet najbardziej egzotycznych baterii, rozsądne ceny
4 / 5
2017-01-26 16:49:20
Wanda
Towar dotarł w nienaruszonym stanie, w krótkim czasie. Brakuje tylko możliwości bezpłatnej przesyłki pobraniowej. Wszystko na medal.
5 / 5
2016-12-31 12:28:03
Brygida
Bardzo dobrze że jest blisko, ceny przystępne, bardzo miła obsługa.
5 / 5
2016-12-15 20:01:09
Oskar
Rewelacja!!! Jest to już mój kolejny zakup. Pełen profesjonalizm i szybka wysyłka:)
5 / 5
2016-12-12 11:55:52
Julian
Polecam ten sklep. Sprawnie i Skutecznie przeprowadzona transakcja.

Rzetelne opinie o Baterie B2B