Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Baterlo.pl

Baterlo.pl Opinie 4.9 (46)

Głogoczów
32-444
Głogoczów
665066878
opinie Baterlo.pl
4.9
46
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-05-05 16:47:08
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 09:58:46
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 06:44:32
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-13 15:29:22
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka towaru na dwa razy. W momencie zakupu kilku uszczelek nie było w magazynie. Pierwsza przesyłka kurierska w ciągu 3 dni, następna po kolejnych 4 dniach. Towar OK.
5 / 5
2014-02-26 09:42:11
Józef
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Obsługa bardzo kontaktowa i pomocna. Polecam!
5 / 5
2014-01-15 21:17:23
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-25 20:59:03
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 10:38:10
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-19 13:49:21
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-24 09:48:02
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-18 18:00:57
Zygfryd
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-14 16:22:11
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 16:33:51
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-11 18:16:27
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-05 14:55:47
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-25 16:56:24
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt i pozytywne podejście do klienta.Polecam.
5 / 5
2013-05-09 15:39:02
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-04 22:45:26
Faustyna
Robienie zakupów w tym sklepie to czysta przyjemność. Tutaj życzliwy sprzedawca stara się wyjść na przeciw oczekiwaniom klienta, a możliwość gromadzenia punktów od wartości kupionych towarów przekłada się na realny rabat przy finalizacji kolejnych zakupów. Sklep budzi zaufanie i zdecydowanie polecam go innym .
5 / 5
2013-04-30 09:15:39
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 13:21:59
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 13:09:35
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-26 11:57:23
Arlena
Bardzo pomocna obsluga chetna do pomocy co uwazam za bezcenne gdyz moje transkacje sa realizowane z najbardziej wrogim agentem rozliczeniowym PAYU.pl ktory NOTORYCZNIE wbrew woli i mojej i sklepu probuje i wstrzymuje transakcje,gdzie to SKLEP jako jedyny moze zadac czegokolwiek od kontrahenta :))Dziekuje za udzielone mi wsparcie.Polecam.
5 / 5
2013-01-25 09:51:56
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-16 13:27:48
Bogdan
Zbyt długi czas dostawy,wysoka cena za wysyłke zpobraniem.
5 / 5
2012-12-06 09:34:46
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-30 17:29:16
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. 100% zadowolenia i profesjonalizmu. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 15:56:46
Izydor
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.Obsługa profesjonalna i kompetentna. Z czystym sumieniem będę polecał wszystkim chętnym chcącym dokonać zakupu bez ryzyka. Polecam.
5 / 5
2012-10-11 10:21:29
Diana
Łatwo się dodzwonić, odpowiedzieli na wszystkie moje pytania, towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2012-10-10 17:57:34
Maksym
Super sklep, towar wysłany natychmiast po dokonaniu wpłaty, bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w transporcie. Na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Po prostu profesjonalna obsługa klienta.Gorąco polecam sklep BATERLO. Szkoda tylko że firma kurierska K-EX, która zajmowała się dostawą armatury, nie wykazała się równie wysokim poziomem świadczonych usług. Dostawa na trzeci dzień to termin w którym nawet Poczta Polska doręcza zwykłe paczki. System monitorowania przesyłki w K-EX to w ogóle jakaś porażka.
5 / 5
2012-10-06 13:18:09
Longin
Uprzejma, kompetentna obsługa(rozmowa telefoniczna: wszystkie ustalenia dotrzymane). Towar dotarł w przeciągu 48h od zamówienia. Stawiam za wzór! Tak powinien działać każdy sklep.
5 / 5
2012-09-12 20:53:14
Damian
Przed zamówieniem towaru skontaktowałem się telefonicznie ze sklepem, uzyskałem wyczerpujące informacje o samym produkcie jak i o dostawie. Dostawa została zrealizowana zgodnie z obietnicą. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2012-09-10 23:07:32
Kaja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-05 18:36:10
Dominik
Gorąco polecam zakupy w tym Sklepie.Miło, szybko , bez problemów.
4 / 5
2012-09-03 12:31:21
Ewelina
Szybki kontakt,fachowe doradztwo,krótki czas realizacji zamówienia ,przystepne ceny
5 / 5
2012-08-14 22:14:42
Daria
Szybko i bez problemu. Polecam
5 / 5
2012-05-24 18:21:47
Elżbieta
Bardzo sumienna obsługa. Polecam.
5 / 5
2012-05-16 22:01:38
Agata
Ekspresowa dostawa (1 dzień). Paczka dobrze zapakowana. Polecam.
5 / 5
2012-05-09 15:15:30
Izydor
poprawna transakcja, z uwagi na małą ilość opinii towar zamówiłem za pobraniem
5 / 5
2012-04-04 16:00:49
Żaneta
szybko i sprawnie,zapakowane tak sumiennie,że mogliby zrzucać to z samolotu.
5 / 5
2011-12-20 11:27:55
Regina
Rewelacja. Natychmiastowa dostępność produktów. Miła i fachowa obsługa. Towar bardzo wysokiej jakości, zgodny z opisem. Gorąco polecam.
5 / 5
2011-12-01 20:28:21
Nina
Sprzedawca zdecydowanie godny polecenia, wyróżniający się doradztwem w zakresie wyboru produktu na najwyższym poziomie, przemiłą i profesjonalną obsługą, konkurencyjnymi cenami i błyskawiczną realizacją. Dziękuję za współpracę i polecam wszystkim!
5 / 5
2011-12-01 18:08:45
Wiesław
Polecam! Otrzymałem dokładnie zamówiony towar, bardzo bezpiecznie zapakowany. Dobry i szybki kontakt z obsługą sklepu.
5 / 5
2011-11-29 13:55:35
Kinga
Wszystko ok. Przesyłka szybka, kontakt ze sklepem ok!
5 / 5
2011-11-22 14:50:18
Sonia
Super sklep, szybka dostawa rewelacyjna cena, świetny kontakt i miła obsługa.
5 / 5
2011-11-05 18:03:03
Dominik
Otrzymałem zestaw dokładnie taki jakiego oczekiwałem. Bardzo szybka przesyłka i produkt dobrze zabezpieczony. Sprzedawca miły i godny zaufania. Gorąco polecam Sprzedawcę.
5 / 5
2011-10-09 23:42:38
Ferdynand
Super sprzedawca, miła obsługa, błyskawiczna dostawa. Sprzedawca służy dobrymi radami i co najważniejsze nie narzuca się klientowi. Gorąco polecam

Rzetelne opinie o Baterlo.pl