Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Batna / Anteny24.pl

Batna / Anteny24.pl Opinie 4.7 (66)

O. Boznańskiej 3E
42-200
Częstochowa
034 3610448
opinie Batna / Anteny24.pl
4.7
66
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-10-30 12:13:13
Bernard
Reakcji i obsługa błyskawiczna POlecam.
5 / 5
2019-10-25 13:08:26
Oleg
Przesyłkę otrzymałem szybko, była dobrze zapakowana. Niestety po otwarciu i próbie podłączenia okazało się że dołączony zasilacz był niesprawny. Po telefonie do serwisu i wytłumaczeniu na czy polegał problem miły pan z serwisu zgodził się na przesłanie nowego zasilacza bez odsyłania wadliwego i ponoszenia dodatkowych kosztów przesyłki. Brawo za profesjonalizm i podejście do klienta! Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-10-24 09:46:13
Maksymilian
Wszystko poszło bardzo sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-09-19 11:34:47
Tobiasz
Postrzegam anteny24.pl jak odpowiednik domokrążcy. Wciśnie coś i ... tu kończy się kontakt ze sprzedającym. Zero wsparcia.
5 / 5
2019-07-12 10:31:28
Manuela
Bardzo szybka, sprawna obsługa.
5 / 5
2019-07-11 11:41:55
Hanna
Obsługa bardzo poprawna. Trochę za dużo informacji o statusie... :)
5 / 5
2019-07-03 06:29:56
Agnieszka
Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka towaru.
5 / 5
2019-06-28 11:21:37
Jędrzej
Wszystko sprawnie i szybko. Kontakt BARDZO DOBRY !!!
5 / 5
2019-06-27 09:43:55
Bożena
Idealny, tak powinien działać każdy sklep internetowy.
5 / 5
2019-06-18 09:37:35
Sergiusz
Pełna informacja o statusie zamówienia, szybka realizacja.
1 / 5
2019-06-07 14:25:23
Wincenty
Tragedia. Personel nie kompetentny. Jedna osoba do obsługi sklepu internetowego. Jak jej nie ma sprzedaż stoi. Sklep niby czynny od 9:00. Dzwoniłem o 9:20 osoby odpowiedzialnej za sklep internetowy jeszcze nie było i nie miał kto jej zastąpić. Nie polecam. Jedynie plus że szybko oddali pieniądze.
5 / 5
2019-05-21 22:35:13
Ernest
Myślę że ten sklep jest jednym z lepszych jeśli chodzi o urządzenia sieciowe, kupiłem router w cenie dużo lepszej jak w dużych sklepach sieciowych
5 / 5
2019-05-02 10:17:21
Wiktoria
Bezproblemowe zakupy, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-04-24 14:21:48
Stefan
Duża dbałość o klienta i zaangażowanie przy wyborze towaru.
5 / 5
2019-03-28 09:33:36
Oliwier
Profesjonalna i błyskawiczna obsługa zamówienia. Byłem informowany o każdym etapie zamówienia. Polecam.
5 / 5
2019-03-23 07:21:43
Natalia
Polecam. Szybka dostawa. Produkt zamówiony, który jest bardzo delikatny dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-03-21 08:24:34
Aurelia
Bardzo szybka i sprawna obsługa.
4 / 5
2019-03-12 17:18:48
Lucyna
Tylko 4 gwiazdki ponieważ koszt wysyłki zdecydowanie jest za wysoki, w ogóle brak możliwosci wyboru tańszej opcji.
5 / 5
2019-03-04 09:19:36
Nadia
Szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-02-26 21:38:52
Inga
Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. Podziękowania za znalezienie sprzętu którego nie było na stanie sklepu. Kupiony sprzet UBIQUITI UCK-G2-PLUS.
5 / 5
2019-02-13 12:06:16
Ignacy
szybko sprawnie bez problemu brak zastrzeżeń. Szkoda tylko, że sklep nie generuje żadnego dokumentu zamówienia który można przekazać księgowości w przypadku płatności przelewem.
5 / 5
2019-02-11 11:40:38
Kalina
Bardzo sprawa dostawa, towar doręczono nazajutrz. Sam towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-11 10:20:46
Julita
Polecam. Zamówienie było zrealizowane bardzo sprawnie i gdyby nie to, że kurier z firmy DPD nie miał terminalu - mimo, że otrzymałam informację z firmy DPD że mogę zapłacić kartą, taka transakcja nie była możliwa. Ale to nie firma anteny 24.pl lecz firma kurierska DPD nie stanęła na wysokości zadania.
5 / 5
2019-02-07 18:39:40
Elżbieta
Bardzo dobry kontakt szybko i przyjemnie
5 / 5
2019-02-06 10:22:29
Błażej
Super, ekspresowe zakupy, paczka zabezpieczona, informacje na każdym etapie realizacji
5 / 5
2019-02-01 13:00:19
Norbert
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-01-31 13:23:44
Dawid
Polecam, szybko i profesjonalnie
5 / 5
2019-01-30 14:18:33
Dominika
Polecam, moje zakupy spełniły moje oczekiwania. Szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-22 13:56:29
Alicja
Dobra cena i błyskawiczna wysylka. Polecam
5 / 5
2019-01-22 09:01:13
Karol
Jestem bardzo zadowolony, nie było żadnego problemu, żeby zmienić formę odbioru towaru z odbioru osobistego w sklepie na wysyłkę kurierem, tego samego dnia, którego zwróciłem się z prośbą, towar został wysłany. Polecam!
5 / 5
2019-01-16 13:55:16
Mateusz
Szybko! Profesjonalnie! Dobry kontakt! Polecam!
5 / 5
2019-01-09 20:33:45
Jowita
Bardzo szybka realizacja zamówienia, bezproblemowa.
5 / 5
2019-01-08 12:39:39
Żaneta
To moje kolejne zamówienie. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-01-04 22:12:35
Joanna
Szybko, tanio, sprawnie i dobrze zapakowane. Towar sprawny. Polecam.
5 / 5
2018-12-27 12:07:01
Krzysztof
Zakup przebiegł bez zarzutu. Jedyny sprzedający, którego nie objęła gorączka podnoszenia cen przed świętami. Super polecam dziękuję bardzo
5 / 5
2018-12-25 16:07:06
Eryk
szybka reakcja, stały kontakt z klientem, polecam
5 / 5
2018-12-21 19:52:51
Brunon
Dziękuję za udaną transakcję. Polecam!
5 / 5
2018-12-20 20:48:16
Leokadia
Błyskawiczna dostawa. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2018-12-20 18:33:14
Liza
Super.Polecam bez zastanawiania się.
5 / 5
2018-12-20 11:11:24
Zbyszko
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam!
5 / 5
2018-12-18 21:37:00
Laura
Bardzo szybka dostawa. Telefon był u mnie 24 godziny po zamówieniu i zapłacie, a przejechać musiał blisko 600 km. Polecam!!!
5 / 5
2018-12-14 21:30:19
Irena
Jestem bardzo zadowolona z zakupów szybko konkretnie towar bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-13 10:32:30
Eliza
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Produkt 100% zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-11 14:36:43
Radosław
wszystko ok- szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-12-07 08:43:58
Zdzisława
Bardzo dobra komunikacja, sprawna, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-12-05 13:55:35
Tadeusz
Швидко, якісно та не дорого. Товаром задоволений
5 / 5
2018-11-28 13:20:50
Otylia
Wszystko super, gorąco polecam!
5 / 5
2018-11-27 09:40:12
Manuela
Super obsługa. Zakupy zgodne z zamówieniem
5 / 5
2018-11-16 12:13:18
Remigiusz
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-11-14 23:46:41
Alicja
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-11-08 10:47:56
Luiza
Wszystko w jak najlepszym porządku! Zamówienie dostarczone w mniej niż 24 godziny!
5 / 5
2018-11-07 12:27:04
Emilia
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, firma godna polecenia.
5 / 5
2018-10-30 19:47:17
Walentyna
Szybko ,sprawnie,polecam sklep
5 / 5
2018-10-30 13:57:58
Wioletta
Realizacja zamówienia błyskawiczna, polecam.
5 / 5
2018-10-23 17:50:42
Robert
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-07-13 11:31:11
Liwia
Zakup jednej sztuki RB przebiegł bez problemów, błyskawicznie.
5 / 5
2018-07-06 13:21:44
Krzysztof
Miła, profesjonalna obsługa, polecam.
5 / 5
2018-07-01 19:04:08
Genowefa
Szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2018-06-28 12:02:11
Stanisław
Bardzo profesjonalne podejscie do klienta,szybka dostawa,polecam. Anna
5 / 5
2018-06-27 15:01:21
Aniela
Polecam, szybko , tanio , Warto
1 / 5
2018-06-07 07:22:36
Norbert
Najpierw dostawa towaru, potem ocena.
5 / 5
2018-05-23 10:10:03
Dawid
Przesyłkę dostałem bardzo szybko. Doradzono mi w sprawie wyboru. Jedna z dwóch rzeczy wypróbowana. Kwestia działania rzeczy czyli jej soft średnio mi odpowiada ale to wina ogółu produktu aczkolwiek może się jeszcze przekonam. Polecam zakupy
5 / 5
2018-05-18 10:09:45
Daniela
Polecam! Towar zgodny z opisem oraz dostawa bardzo szybka!
1 / 5
2010-01-23 11:45:19
Zygmunt
ceny może mają dosyć przyzwoite ale serwis tragiczny. zakupiłem mnóstwo sprzętu w tej firmie i wtopiłem podwójnie. po oddaniu sprzętu do serwisu nie można doczekać się jakiejkolwiek informacji. po telefonicznych kontaktach wreszcie przychodzi sprzęd z odmową gwarancyjną. każdy sprzęt wysłany do serwisu odsyłany jest z opinią że został uszkodzony z winy użytkownika. każda inna firma wymienia sprzęt na nowy - anteny24. - odsyłają uszkodzony i dodatkowo jeszcze pobierają opłatę za wysyłkę! nie polecam sklepu - tragedia!
1 / 5
2009-08-16 17:54:45
Julian
Po dostarczeniu anten do firmy Batna z Czestochowy www.anteny24.pl po okresie miesaca potem 2.3.4.5.6miesiecy nie naprawiono ich a malo tego gdzies zaginely. Gdy sprawe dalem na ostro to otrzymalem badziewie ktore nawet nie przypominalo anten .Ale anteny24 nawet nie wystawiaja gwarancji pisemnej a nie mowmy o potwierdzenu przyjecia na serwis .Z taka firma dac sobie spokoj ta prawe opisalem do firm www.ubnt.com i innych
5 / 5
2009-03-25 22:47:44
Dawid
W niedziele złożyłem zamówienie, w poniedziałek wysłano sprzęt, a we wtorek już działała sieć w firmie. Bardzo przyjazna atmosfera i szybka wysyłka. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep

Rzetelne opinie o Batna / Anteny24.pl