Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bau-tec.pl

Bau-tec.pl Opinie 4.5 (224)

Wilsona 30
42-200
Częstochowa
534228832
opinie Bau-tec.pl
4.5
224
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 20:13:54
Felicjan
Bardzo dobry konrtakt, szybka wysyłka - polecam
5 / 5
2020-02-21 11:14:48
Przemysław
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2020-02-19 23:26:54
Sławomira
Jestem zadowolony towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-18 15:36:04
Tadeusz
Bardzo dobrze szybko przyszło bo juz na następny dzień
5 / 5
2020-02-18 12:49:11
Liliana
Szybko, sprawnie, bezproblemowo-polecam
5 / 5
2020-02-13 11:00:08
Radosław
Bardzo szybka dostawa, towar dobry
3 / 5
2020-02-11 14:47:43
Bogdana
Zamówiony towar jest ok. Wysyłka po 8 dniach od złożenia zamówienia i po interwencji mailowej. Przedstawiciel przeprosił w e-mail za niedogodności
4 / 5
2020-02-09 14:47:12
Mateusz
Wszystko OK, zabrakło mi w ofercie darmowej przesyłki i rabatu za ilość.
5 / 5
2020-02-06 11:50:24
Rudolf
Szybka dostawa i sprzęt dobrej jakości
5 / 5
2020-02-05 16:13:45
Izolda
Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 13:54:18
Daniel
Товар среднего качества.
5 / 5
2020-02-05 13:02:15
Daria
Błyskawiczna dostawa, towar spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2020-02-05 12:15:25
Aga
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam.
1 / 5
2020-02-05 12:07:27
Zbyszko
Nie jestem do końca zadowolony
5 / 5
2020-01-30 11:54:14
Izolda
Szybko i sprawnie, jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-30 02:03:58
Jagoda
Duży wybór produktów w sklepie.
4 / 5
2020-01-25 18:59:51
Iwo
płatnosc przelewem za towar, szybka wysyłka na drugi dzien , opinia pozytywna
5 / 5
2020-01-23 12:29:14
Mariusz
Wszystko zgodne z opisem dobra jakość prodoktow
5 / 5
2020-01-23 08:51:14
Oliwia
Zakup bardzo dobry, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-01-22 23:20:23
Nina
Zamawiałam spray do usuwania między innymi naklejek
1 / 5
2020-01-21 06:52:22
Helena
To sklep który handluje tani chiński chłam u mnie na bazarku to samo tylko ceny mniejsze i mogę to obejrzeć biorąc do ręki a nie posiłkując się ekstra fotą i jeszcze bardziej oszukańczym opisem. Przestrzegam przed zakupem co innego widzisz kupując a zupełnie co innego otrzymasz po zakupie ja tak otrzymałem. Można powiedzieć jest 14 dni ale to koszta których nikt Ci nie wróci i w ogóle nie wiadomo czy oni zwracają zwroty pisać sobie mogą a kto będzie szedł do naszych sądów za 20/30 zł.
5 / 5
2020-01-20 13:24:47
Renia
Super, szybko, łatwo można zrobić zakupy
5 / 5
2020-01-17 09:23:23
Bolesław
Szybkie pakowanie, dobre zabezpieczenie paczki
5 / 5
2020-01-13 18:53:33
Jadwiga
Sprzęt solidny i za przyzwoitą cenę
5 / 5
2020-01-10 16:51:30
Leszek
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-10 14:00:23
Helena
Wyrób bardzo dobry. Towar zgodny z opisem. I tworząca się legendą pierwszych Polskich Lutownic. Paczka została solidnie zabezpieczona także wielki szacun Dla firmy BAU-TEC.
1 / 5
2020-01-08 12:00:37
Sofia
Od 27 czekam na towar opłacony w święta Nie polecam !!!!!!
5 / 5
2020-01-07 13:13:35
Nadia
Zamówienie zrealizowane szybko, jak na fakt, dni świątecznych i urlopów. Polecam
5 / 5
2020-01-06 16:20:52
Wiola
Szybka wysyłka czyli szybka obsługa. Polecam
1 / 5
2020-01-04 00:56:26
Zbigniew
Po tygodniu od zamówienia nie mam ani pieniędzy, ani zamówionego towaru. Kontakt telefoniczny - telefon wyłączony. Mail z prośbą o podanie numeru przesyłki - brak odpowiedzi. W zamian otrzymałem propozycję ocenienia firmy. Nie pozostało mi nic innego, jak ocenić sprzedawcę negatywnie... Szkoda...
5 / 5
2020-01-03 09:20:53
Natasza
szybko i sprawnie , reszta sklepów pozostaje daleko w tyle
4 / 5
2020-01-01 15:18:55
Honorata
Towar zgodny z opisem. Długo trwała wysyłka
5 / 5
2019-12-27 16:12:38
Aurelia
Polecam z czystym sumienien, sprawna realizacja, zero problemów, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-27 10:22:12
Elżbieta
Szybka realizacja zamówienia Towar spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2019-12-20 13:06:51
Leopold
Szybko sprawnie i zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2019-12-15 01:21:11
Igor
Towar zgodny z opisem, dostawa terminowa.
5 / 5
2019-12-13 16:44:27
Nina
Pełen profesjonalizm. Super towar i szybka wysyłka.
4 / 5
2019-12-09 18:22:45
Michał
Szybka dostawa, produkt bez zarzutu, polecam
4 / 5
2019-12-09 13:47:16
Zygmunt
Bardzo dobra i sprawnie działająca firma
5 / 5
2019-12-07 16:58:12
Jarosław
Szybka wysyłka i fachowa obsługa.
5 / 5
2019-12-07 13:28:06
Marzena
Dobra komunikacja, szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-06 13:27:51
Judyta
Bardzo szybko i konkretnie. Polecam
5 / 5
2019-12-06 13:13:28
Wacław
Sklep ok, wybór narzędzi i fajne ceny.
5 / 5
2019-11-27 10:21:45
Konstancja
Wszystko OK, szybka wysyłka, zazwyczaj kupuje w Bau-Tec tarcze do szlifierki, mają tanio - tylko zwracajcie uwagę na opis, najlepsze tarcze to te o dużej twardości (R lub S) - wolniej się zużywają.
5 / 5
2019-11-22 20:14:31
Marcin
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Sklep posiada wygodne formy płatności. POLECAM
5 / 5
2019-11-22 13:27:44
Dymitr
Zamówiony towar - ok. Na stronie przydalaby się opcja wyłączenia produktów niedostępnych.
5 / 5
2019-11-22 08:58:36
Halina
Polecam przesyłka zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-11-21 18:27:25
Bartosz
Profesjonalizm i świetna cena.
5 / 5
2019-11-20 15:39:36
Malina
Realizacja zamówienia szybka i towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-11-18 10:55:47
Andrzej
W sumie ok 2 dni czekałem 1-dzień zaksięgowane 1-dostawa W sumie polecam w miarę szybko i zgodne z zamówieniem ;)
5 / 5
2019-11-14 22:43:05
Celestyna
Można bau-tec polecić innym. Wywiązali się z zamówienia w 100% w krótkim czasie.
5 / 5
2019-11-14 17:20:19
Stanisław
Zamówiony towar dostałem bezproblemowo.
4 / 5
2019-11-14 13:17:55
Kacper
Jeśli chodzi o zakupy w firmie BAU-TEC jestem zadowolony z przebytej transakcji. Zamówiłem u nich blokady rozrządu do diesla i jestem bardzo zadowolony z narzędzi. Dostałem je w bardzo szybkim tempie a mam je od tygodnia i pozwolily mi na wymianę rozrządu już w kilku autach. Blokady są wykorzystane bardzo porządnie więc nie ma problemów z nich uszkodzeniem. Polecam ten sklep w 100% Pozdrawiam
5 / 5
2019-11-13 14:17:10
Emanuel
Szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-06 20:26:47
Leszek
Szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-29 06:55:42
Maksym
Jak dla mnie, to bardzo szybko i bardzo tanio :-)))
5 / 5
2019-10-25 09:17:43
Józefina
Towar zgodny z zamówieniem ,dostawa terminowa ....polecam
5 / 5
2019-10-24 13:27:58
Tymon
Pozytywnie, skorzystam ponownie ;)
5 / 5
2019-10-23 19:23:01
Marcelina
Wszystko przebiegło w najlepszym porządku ,towar zgodny z opisem ,polecam ten sklep wyjątkowo za ceny które są bardzo konkurencyjne
5 / 5
2019-10-16 13:23:35
Marian
Wszystko zgodne z opisem, polecam!
5 / 5
2019-10-07 21:26:33
Paulina
Goraco polecam ! Produkty pierwsza klasa jestem bardzo zadowolony.
4 / 5
2019-10-05 10:30:25
Brunon
Dobrze,szybko.Szkoda że za wysoka opłata za transport.
3 / 5
2019-10-02 16:26:27
Filip
zamawiałem bity ,Falkon" a otrzymałem Silver co prawda też w niebieskim pudełku na pewno są tańsze ale czy równie dobre?
4 / 5
2019-10-02 15:27:00
Kalina
Bardzo dobrze szybko i na temat polecam
5 / 5
2019-10-01 21:25:37
Barbara
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!
1 / 5
2019-10-01 19:59:14
Roman
Zamówienie nie zostało zrealizowane, wzięli pieniądz i nic więcej nie zrobili.
5 / 5
2019-09-27 12:22:11
Kamil
Barzco dobry sklep- kvalitní obchod
5 / 5
2019-09-25 10:34:33
Zbigniew
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka i miły kontakt
5 / 5
2019-09-24 15:23:53
Małgorzata
Szybka realizacja . Gdyby nie przerwa weekendowa towar byłby u mnie drugiego dnia od zamówienia.
5 / 5
2019-09-20 12:30:18
Bogusława
Szybko, zgodnie z opisem - polecam
5 / 5
2019-09-16 15:05:16
Ida
Szybko i bezproblemowo,polecam
5 / 5
2019-09-16 12:21:42
Bożena
Polecam zakupy w firmie BAU-TEC ...
4 / 5
2019-09-16 10:48:06
Zuzanna
Zamówienie zrealizowane poprawnie, dokładnie i szybko. Polecam.
1 / 5
2019-09-13 17:01:34
Leon
złozyłem zamówienie 24 sierpnia a do dziś 13 .września nie otrzymałem towaru który zamówilem i zapłaciłem z góry ani zwrotu kasy
5 / 5
2019-09-05 19:43:34
Konrad
Kontakt b.dobry. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-09-05 12:13:19
Magda
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-04 14:14:02
Luba
Bez zarzutu. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
4 / 5
2019-09-02 20:45:08
Beata
towar zgodny z opisem, ale długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-08-29 10:52:01
Ludwik
Szybka wysyłka, towar ok, polecam.
5 / 5
2019-08-29 10:19:08
Konstancja
Towar zgodny z opisem,szybko ,tanio bez problemu.Polecam.
5 / 5
2019-08-28 13:26:40
Katarzyna
Zajefajna firma bardzo polecam z całego serca
5 / 5
2019-08-27 13:07:33
Eliza
Towar dobrze zapakowany, szybka transakcja i wysyłka. Zakupy to czysta przyjemność !!!
5 / 5
2019-08-26 15:02:01
Manuela
Wszystko sprawnie i własciwie.
4 / 5
2019-08-22 16:21:08
Robert
W miarę dobrze ,wysłano trochę inny zestaw ściągaczy niż zamawiałem ,ale w sumie jest ok.
4 / 5
2019-08-22 14:54:16
Klaudiusz
Dostałem to czego oczekiwałem.
5 / 5
2019-08-21 23:23:28
Aga
Świetna obsługa - pozdrawiam całą załogę.
4 / 5
2019-08-21 17:38:28
Lesław
Moja opinia jest bardzo pozytywna.
5 / 5
2019-08-21 15:47:59
Faustyna
Polecam. Szybka dostawa, towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-08-12 17:17:09
Leszek
Obsługa na bardzo wysokim poziomie
4 / 5
2019-08-09 11:21:28
Izydor
trochę długo trwająca dostawa, poza tym wszystko ok. Produkt ściągacz do wycieraczek samochodowych sprawdził się.
5 / 5
2019-08-05 10:10:19
Walentyna
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
1 / 5
2019-08-01 09:04:10
Julian
Kupiłem towar a po dwóch dniach otrzymałem maila z info że towar jest niedostępny
5 / 5
2019-07-31 17:44:25
Urszula
Bardzo solidny dostawca, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-07-31 17:08:45
Arkadiusz
dostałem połowę zamówionego towaru. Po interwencji telefonicznej,następnego dnia dostałem resztę. Każdemu się może zdarzyć pomyłka.Uczciwość to rzadki towar obecnie.
1 / 5
2019-07-26 16:12:13
Emanuel
Nie polecam,dlugi czas oczekiwania na przesyłkę utrudniony kontak ze sklepem
5 / 5
2019-07-25 21:47:56
Eligiusz
Polecam wszystkim bau-tec.pl Błyskawiczna dostawa kupionej rzeczy, przystępna cena. Lepiej niż na Alle
4 / 5
2019-07-25 15:16:38
Błażej
Trudno powiedzieć. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie.
5 / 5
2019-07-25 07:54:05
Tomasz
Szybkość działania oraz obsługa klienta na dobrym poziomie. Polecam.
5 / 5
2019-07-22 15:03:30
Igor
Szybka realizacja, przystępne ceny
5 / 5
2019-07-20 20:58:50
Roman
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-07-19 09:43:19
Marlena
Było mi miło korzystać z ich usług.
5 / 5
2019-07-16 21:25:56
January
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zamówiony sprzęt po około 24 godzinach był do odebrania w paczkomacie InPost. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-07-16 20:15:52
Marina
Nie mam zdania towar jeszcze nie używany
5 / 5
2019-07-16 17:38:25
Matylda
Solidna firma polecam kupującym
5 / 5
2019-07-16 10:42:01
Zdzisława
Super kontakt, pomoc ze strony wlasciciela firmy bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-07-12 13:23:01
Marcel
bardzo dobre i szybkie działanie
1 / 5
2019-07-11 22:37:32
Teodor
Jak płacę blikiem to mnie olewacie
5 / 5
2019-07-11 17:31:41
Otylia
W jak najlepszym porządku polecam dzięki
5 / 5
2019-07-06 07:41:57
Donata
bardzo sprawnie realizuje zamówienie, towar zgodny z zamówieniem
4 / 5
2019-07-03 15:16:20
Lesław
Wszystko przebiegło bez zarzutów
5 / 5
2019-07-02 16:06:20
Leokadia
Bardzo dziękuję. Fachowa obsługa klienta.
5 / 5
2019-07-01 14:40:36
Zygfryd
Bez uwag, zarówno towar jak i dostawa.
5 / 5
2019-06-27 14:56:11
Alberta
transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami,
5 / 5
2019-06-27 08:04:17
Irma
kontakt ze sprzedawcą b-dobry, obsługa b/u.
5 / 5
2019-06-26 13:09:50
Angelika
Polecam - szybko, solidnie !!!
5 / 5
2019-06-26 12:13:49
Lucjan
szybko i solidnie zrealizowana wysyłka i towar bdb
3 / 5
2019-06-25 18:18:56
Danuta
nie polecam palnik nie nadawał sie do niczego szybko wyladował w kosu na smieci
5 / 5
2019-06-25 14:44:29
Piotr
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wszystkie dodatkowe prośby uwzględnione. Jestem pewna, że jeszcze skorzystam z usług
5 / 5
2019-06-25 10:46:57
Luba
Polecam, sprawna i szybka obsługa. Dzięki.
4 / 5
2019-06-24 13:46:36
Michał
Polecam! Towar super, ale cena przesyłki za sztywne granice. Pracujecie dalej to ilość sprzedane go towaru sprawi że przesyłka staniesię zerowym kosztem. Życzę Sukcesu!
4 / 5
2019-06-21 21:44:57
Mirosław
Towar dobrze zapakowany szybka dostawa POLECAM!!!!
5 / 5
2019-06-14 18:23:43
Oliwier
Zakupy bez wychodzenia z domu! Poza tym dobry opis i cena. Zobaczymy czy także jakość towaru się potwierdzi...
4 / 5
2019-06-12 23:29:27
Wojciech
Korek wlewu nie pasuje do kosy spalinowej ALKO. Dlaczego nie wiem. Zamówienie dotyczyło kosy Alko
3 / 5
2019-06-12 21:20:20
Eugenia
Nie wysyła się prośby o ocenę zanim nie wyślę się paczki.
5 / 5
2019-06-12 00:42:10
Józefina
Towar rękę by mi odciął 😊
5 / 5
2019-06-11 18:33:10
Ludwik
Zakup bez problemów - polecam.
5 / 5
2019-06-06 14:49:06
Wanda
Wszystko sprawnie szybko i solidnie zapakowane, towar warty swojej ceny - polecam !!!
5 / 5
2019-06-06 00:29:47
Rudolf
Wszystko zgodne z opisem , bardzo szybka realizacja
3 / 5
2019-06-05 13:19:30
Celestyna
Jak otrzymam przesyłkę, to dopiero będę mógł wyrazić swoją opinię. Wg kuriera GLS paczka nadal nie została przekazana.
5 / 5
2019-06-04 13:29:25
Helena
Bardzo profesjonalnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-06-02 19:59:00
Kornelia
Polecam. Nie mam żadnych tak ani nie... :). Po prostu profesjonalny serwis.
5 / 5
2019-05-31 18:52:49
Brygida
Dostawa szybką i bezproblemowa towar jak w opisie
5 / 5
2019-05-29 13:28:36
Klaudia
Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-05-29 09:53:37
Wacław
Bardzo fajna i szybka obsługa, brakuje możliwości płacenia Blik'iem ale to tylko dodatek.
5 / 5
2019-05-23 12:11:26
Lucyna
Żetelna i dbająca o klienta. SUPPER
5 / 5
2019-05-23 07:29:53
Ireneusz
Bardzo sprawnie przeprowadzono realizację zamówienia.
5 / 5
2019-05-22 13:14:22
Arleta
Wiarygodny sklep, towar i dostawa zgodne z opisem, transakcja bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-18 19:38:11
Zdzisław
Super sklep, bardzo dobre ceny!! Towar został dostarczony na następny dzień od zamówienia!!
1 / 5
2019-05-16 09:08:37
Żaneta
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielane szybko. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-05-15 12:18:01
Julianna
Bardzo sprawna,wręcz błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-15 12:10:39
Lesław
Wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-11 11:15:56
Patryk
Zakup przebiegł bez zarzutu, sprawnie, strona sklepu internetowego czytelna. Towar otrzymałem szybko, bez żadnych "przygód". Polecam.
2 / 5
2019-05-09 20:20:23
Zenon
Czekam już 10 dni i żadnej informacji nie mam co się dzieje z przesyłka
5 / 5
2019-05-09 16:41:45
Marlena
wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa
5 / 5
2019-05-03 10:15:33
Kazimierz
Zdecydowanie polecam, szybko, miły i dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-05-02 23:11:08
Fryderyk
Jestem zadowolony Polecam. Moja ocena to 6
5 / 5
2019-04-24 15:37:56
Walenty
Świetny sprzedawca, towar zgodny z opisem, polecam firmę.
5 / 5
2019-04-19 16:27:05
Bernard
jestem zadowolony - brak zastrzeżeń
5 / 5
2019-04-19 11:26:42
Krystian
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-04-17 21:12:06
Romuald
Sklep bez zastrzeżeń. Drobny błąd został skorygowany bezzwłocznie.
5 / 5
2019-04-17 14:39:41
Cyprian
Рекомендую, товар очень быстро приехал.
3 / 5
2019-04-15 21:39:26
Kajetan
Sprzedawca jest OK. Dostarczył towar na czas i rozmawia w przypadku roszczeń.
1 / 5
2019-04-14 08:00:53
Klaudia
Oferują coś za 24 godziny a po 4 dniach dzwonią że nie ma
5 / 5
2019-04-13 13:26:09
Felicja
Polecam ten sklep. Wszystko poszło OK.
5 / 5
2019-04-12 23:25:22
Kornel
Bardzo chętnie skorzystam z waszych usług ponownie. Nie spodziewałem się takiego podejścia do klienta - uczciwość oraz pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-04-12 16:32:26
Klara
Polecam. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2019-04-12 09:34:22
Kinga
Następne zamowienie podobnego towaru na pewno tutaj jestem bardzo zadowolony.
4 / 5
2019-04-10 18:30:07
Wojciech
Jakościowo produkty dobrej klasy. Ceny adekwatne do jakości
5 / 5
2019-04-05 10:40:24
Renia
W sumie ok, zdziwilo mnie tylko, że posiadając system platności na swojej stronie/wiedząc, że zaplacilem w momencie skladania zmowienia czekali z wysyłką, do momentu gdy pieniądze wpłyną na konto... jakbym kupował na olx... pomijajac ten fakt wszystko ok
5 / 5
2019-04-04 18:48:42
Oliwier
Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam sklep
5 / 5
2019-04-03 23:13:12
Bernardeta
Mega express. Zaskoczony jestem mile jak realizujecie zamówienia. Nic tylko pozostali brać przykład mogą z godnej polecenia państwa firmy postawy.
5 / 5
2019-04-02 14:37:39
Eliza
Mila obsługa zamówienie zrealizowane. Na miejscu
5 / 5
2019-03-28 20:09:10
Stefania
U mnie wszystko poszło sprawnie i szybko
5 / 5
2019-03-26 13:39:41
Rudolf
Zlecenie zostało przeprowadzone bez zarzutu
5 / 5
2019-03-25 10:06:46
Wera
Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka .Polecam
5 / 5
2019-03-24 21:39:40
Ferdynand
Rzetelna obsługa. Zamówiłem omyłkowo inny model miernika, jednak nie było żadnego problemu z odstąpieniem od umowy i ze zwrotem należności. Szybko, sprawnie i mimo że moj zakup nie był udany polecam sklep i sprzedawcę
5 / 5
2019-03-24 19:38:11
Arnold
Rzetelni i godni zaufania klienta.
5 / 5
2019-03-21 00:17:23
Ziemowit
Pierwsze zamówienie - fatalnie. Zapłaciłem za pobraniem a IN POST chciał przedpłatę online - dzwoniłem i nie chcieli zmienić paczkomatu, przez 10 dni nie naprawili terminala do kart i bombardowali mnie SMS że paczka czeka że odjeżdża i że trzy dni i że odjechała i wróciła i nadal czeka i trzy dni i zabierają. Zapłaciłem za pobranie i chcę pobranie! Nie odebrałem i zamówiłem znów to samo GLS - i tu wszystko OK. Szybko i zapakowane nawet za bardzo bezpiecznie - dużo odwijania.
5 / 5
2019-03-20 12:31:23
Matylda
Szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem dobry kontakt polecam
5 / 5
2019-03-18 15:59:25
Helena
szybko i sprawnie.To solidna firma.dziękuje.
5 / 5
2019-03-18 14:56:36
Kazimiera
ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-03-18 12:04:45
Aniela
Wszystko przebiegło sprawnie. Towar bez zastrzeżeń. Firma rzetelna
5 / 5
2019-03-15 14:09:43
Filip
nie mam żadnych uwag, towar zgodny z opisem w ofercie
5 / 5
2019-03-13 16:14:14
Patrycja
dostawa zgodnie z opisem w 2 dni robocze. towar zgodny z opisem. ceny przystępne
5 / 5
2019-03-08 11:09:32
Arkadiusz
Bardzo dobry sklep z akcesoriami i narzędziami
5 / 5
2019-03-08 10:35:33
Irma
Transakcja przebiegła bez zarzutu - polecam
4 / 5
2019-03-07 18:26:11
Włodzimierz
Dobrze, jednak nie otrzymałem zamawianej redukcji 32mm na 20mm
3 / 5
2019-03-07 10:58:03
Piotr
źle zapakowany towar. Przesyłka doszła uszkodzona. Szczęście że kurier czegoś nie zgubił .
5 / 5
2019-03-05 16:34:50
Grażyna
szybkość działania , dobre ceny
5 / 5
2019-03-05 15:14:38
Walentyna
ok, szybka dostawa, eowar zgodny z zamówieniem.
2 / 5
2019-03-02 08:14:46
Janina
Jak nie otrzymam sprawnej dyszy palnika będę wszędzie opisywał negatywnie.
5 / 5
2019-02-27 19:01:37
Bożena
Jestem zadowolony z produktu jak i z przebiegu całej transakcji.
5 / 5
2019-02-27 18:40:18
Izyda
Profesjonalne podejście do klienta. Wszystko zgodne z opisem i zamówieniem. Sprawna wysyłka. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-02-26 22:33:04
Ludwik
Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem sprzedawcy. Ceny bardzo przystępne. Jedynie czas dostawy trochę za długi, ale da się z tym życ.
5 / 5
2019-02-25 18:38:54
Jacek
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam !!!
4 / 5
2019-02-24 10:18:57
Dominika
fajny tani sklep ale brak dużo towaru jest cena ale towaru brak
5 / 5
2019-02-15 11:51:54
Bogusław
Świetna i bezproblemowa współpraca ! Polecam !
5 / 5
2019-02-15 08:44:18
Pola
Sprawna obsługa, rzetelny sprzedawca
5 / 5
2019-02-14 22:00:17
Zdzisława
Bardzo szybko wysyłka i bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam!
5 / 5
2019-02-13 15:55:41
Angelika
Polecam, zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-13 15:55:41
Teodor
Polecam, zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-02-11 07:22:58
Żaneta
Jak zwykle szybko i profesjonalnie.
4 / 5
2019-02-10 08:20:08
Sandra
Bardzo dobry sklep internetowy
2 / 5
2019-02-08 06:41:59
Sergiusz
Złożyłem zamówienie w poniedziałek sprzedający nadal status przesyłki do wysłania i tyle. A mamy piątek dzwonię do przewoźnika a tam sprzedajacy jeszcze nie nadal paczki. Także jak komuś zależy na szybkim kupnie to nie poleca tego sklepu JEST WIELE INNYCH SKLEPÓW INTERNETOWYCH W KTÓRYCH ZAKUPY TO PRZYJEMNOŚĆ.
5 / 5
2019-02-07 06:30:38
Celestyn
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Przystępna cena, polska produkcja, super prostownik
5 / 5
2019-02-06 13:54:43
Irmina
Bardzo rzetelny i konkretny sprzedawcaz
5 / 5
2019-02-03 20:36:27
Leokadia
Polecam zakupy w sklepie, profesjonalna obsługa, wygodna forma płatności,szybka dostawa,..
5 / 5
2019-02-02 11:38:52
Maksymilian
Jestem bardzo zadowolony z zamówionego towaru oraz realizacji zamówienia
5 / 5
2019-02-01 10:48:29
Jan
Świetny sklep. Wszystko przebiegło bez problemu. Polecam wszystkim!
2 / 5
2019-01-31 07:23:50
Arlena
Przesyłka BARDZO źle zabezpieczona. Otrzymałam połamane opakowania.

Rzetelne opinie o bau-tec.pl