Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BAVIO

BAVIO Opinie 4.4 (50)

Ul. Przemysława II 7/28
61-300
Gostyń
790578162
opinie BAVIO
4.4
50
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-12-20 23:00:51
Dymitr
Bardzo dobry kontakt, przemiła obsługa. Takiej życzyłabym sobie w każdym sklepie.
5 / 5
2018-12-06 15:33:33
Idzi
Szybka wysyłka, miła obsługa. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-11-16 11:10:52
Iwo
Polecam:) bardzo bogata oferta dla dzieci. Szybka realizacja, super sklep. MONIKA
5 / 5
2018-10-09 22:38:56
Wioletta
To bardzo dobry i rzetelny sklep
1 / 5
2018-03-21 09:12:05
Krzysztof
Nigdy więcej nie dokonam zakupów na tej stronie. Na to żeby ktokolwiek wysłał moją przesyłkę czekałem równe 7dni czyli od momentu zamówienia 10dni oczekiwania. Brak jakiegokolwiek potwierdzenia, numery kontaktowe nie istniejące w sieci i właściciel, który nie potrafi odpisać za maila. Nikomu nie polecam. Najgorszy sklep internetowy na jaki trafiłem...
3 / 5
2018-02-19 19:57:07
Ernest
Generalnie otrzymałem towar, ale: - zamówione o pierwszej w nocy 12 lutego na dostawę na 13 lutego - doszło 15 lutego, - gdzieś 14 lutego pytałem o status zamówienia przez zakładkę "Kontakt" - nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, - mobilna strona bavio nie ma w ogóle odnośników do sprawdzania statusu zamówienia, samo zamówienie od 12 lutego było oznaczone jako "Gotowe", a otrzymałem je po 3 dniach, - otrzymałem towar który zamówiłem - był to pluszak. No i właśnie - dostałem samego pluszaka w folii z DHL'a. Nawet najbiedniejszego kawałka kartonu dla ochrony. Więcej grzechów nie pamiętam. Na pochwałę na pewno możliwość płatności PayPalem.
4 / 5
2018-02-15 18:21:48
Inga
Nie mam zastrzeżeń do zamówionego produktu, jest super, ale mam zastrzeżenia co do czasu realizacji zamówienia i kontaktu ze sklepem. Zakupu dokonałam w piątek dokonując natychmiastowej płatności online, niestety pomimo informacji o przyjęciu zapłaty przez sklep w tym samym dniu, nie było informacji o wysyłce zamówienia. Dopiero we wtorek popołudniu po mojej interwencji mail-owej ( niestety na podany na stronie nr telefonu nie można się dodzwonić, zgłasza się od razu poczta ) zamówienie zostało wysłane.
5 / 5
2018-01-20 13:18:38
Aleksandra
Super obsługa oraz bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2018-01-18 11:02:08
Michał
Polecam. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-12-26 20:44:58
Jerzy
Sklep oceniłabym na 5. Przemiła i szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2017-12-22 15:04:58
Dominik
Bardzo szybka i sprawna wysyłka. Po zamówieniu już następnego dnia był u mnie kurier.
5 / 5
2017-12-20 18:34:31
Marzena
Sumienna i solidna firma , nie mam żadnych zastrzeżeń Dziękuję
5 / 5
2017-12-20 15:42:13
Romana
Bardzo dobry kontakt szybka realizacja zakupów bardzo polecam
4 / 5
2017-12-19 17:20:17
Gustaw
Samochodzik który wybrałem jest super, nie było go w innych sklepach. Obsługa informatyczna b. przyzwoita, towar zapakowany b. starannie. Jedyny minus to to, że mają 1 numer tel i to skrzynka (może przed Świętami).
5 / 5
2017-12-19 13:24:41
Kamil
zakupy robiłem po raz pierwszy. jest ok
1 / 5
2017-12-16 20:43:49
Sonia
Nie jestem zadowolona sklep zaoferował konia który rzekomo przy pakowaniu został uszkodzony emaila z informacją dostałam po 4 dniach moim zdaniem wcale nie mieli go na stanie
1 / 5
2017-12-13 18:25:25
Tymon
Trudno mi ocenić, ponieważ w mojej opinii na stronie powinna znajdować się informacja o produktach czasowo niedostępnych, a nie po kilku dniach od potwierdzenia przyjęcia zamówienia klient dopiero otrzymuje informację o braku dostępności zamówionego towaru/
5 / 5
2017-11-17 11:18:25
Angelika
Szybka dostawa, pięknie zapakowany prezent.
1 / 5
2017-11-10 13:47:31
Łukasz
Sklep zapomniał o wysłaniu zamówienia. Telefon kontaktowy nieaktywny, po kontakcie mailowym udało się wreszcie porozumieć. Zgodziłem się na późniejszą dostawę, towar dotarł niestety inny niż w opisie. Zamiast małego drona z kamerką jest dron bez kamerki. Celowy "chwyt marketingowy"? Szczególnie że wśród dostępnych w sklepie dronów nie ma tego modelu bez kamerki. Dla mnie takie praktyki są niedopuszczalne. Niestety ale odradzam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-10-24 21:21:46
Leon
Najbardziej sprawny i profesjonalny sklep internetowy z jakim współpracowałem. To 4 moje zakupy w bavio.pl Jedyny mankament to telefon na stronie tzw. DORADCY. Nie odpowiada . Ale wielość opcji w sklepie rozwiązuje większość problemów.
5 / 5
2017-10-06 13:25:07
Stanisława
Bardzo fajny sklep. Wychodzą na przeciw potrzeb klientów. Polecam gorąco.
5 / 5
2017-10-05 13:19:16
Igor
Godni polecenia, super kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, wózek pierwsza klasa! Jak najbardziej na tak!
3 / 5
2017-09-11 12:08:02
Izolda
Lalka była przysłana w paskudnym kartonie. Na głowie miała worek foliowy. Nikt mnie nie uprzedził, że pudełko należy zamówić oddzielnie. Dobrze, że dziecko tego nie widziało i zdążyłam ją ładnie zapakować.
1 / 5
2017-08-17 10:11:44
Urszula
Zabawka zamówiona dn. 10.08.2017, z ustaloną datą dostawy na 16.08.2017. Do chwili obecnej brak zabawki, a co najważniejsze brak jakichkolwiek informacji ze strony sklepu, ani maila, ani smsa, nic, zero, nie mówiąc o tym, że moje wielokrotne próby dodzwonienia się na numer podany na stronie (dzwoniłam dn. 16.08.2017 ok. 20 razy) nie zdziałały niczego, wciąż poczta głosowa i dzisiaj jest to samo. W dniu wczorajszym wysłałam także wiadomość mailową przez stonę bavio.pl z prośbą o pilny kontakt i inf., niestety bezskutecznie, a dziecko w tym czasie płacze, że zabawki nie ma tak jak mama Mu obiecała. Nie polecam!
5 / 5
2017-07-12 10:46:26
Szczepan
Zamawiana drewniana kołyska dla lalek świetnej jakości
5 / 5
2017-06-30 13:38:48
Adrian
polecam ,miła obsługa ;szybka wysyłka. Dziękuję za miły upominek ☺
5 / 5
2017-06-29 11:54:07
Sandra
Polecam sklep innym klientom. Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-06-29 08:11:59
Antoni
EXTRA SKLEP, SUPER KONTAKT, JESZCZE LEPSZE CENY, 1000% POLECAM
4 / 5
2017-06-14 22:11:14
Liliana
poza mała wpadką przy pierwszym zamówieniu, bardzo dobry sklep internetowy, tylko może bardziej rozszerzy asortyment dla dzieci
5 / 5
2017-06-01 21:55:03
Jolanta
Dostawa w wyznaczonym terminie podczas zamawiania
5 / 5
2017-05-15 18:24:07
Izydor
Sklep godny polecenia. Wszystko zostało miło i sprawnie załatwione.
5 / 5
2017-05-12 12:31:30
Roma
wszystkie oczekiwania zostały spełnione.
5 / 5
2017-04-19 14:29:43
Franciszka
Zakupy w sklepie przebiegły zadziwiająco pomyślnie :) Zakupiłam produkt w opakowaniu ozdobnym, które okazało się jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu.
5 / 5
2017-04-19 14:27:33
Aniela
Bardzo pozytywny zakup, kontakt bardzo dobry i konkretny :) Jestem zadowolona z zakupu :D
5 / 5
2017-04-18 16:26:48
Gustawa
Bardzo szybko otrzymałam zamówiony towar, który był w 100% zgodny z opisem. Polecam gorąco!!!
5 / 5
2017-04-06 23:15:14
Paula
Sklep warty polecenia!! Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z zamówieniem dotarł solidnie zapakowany na drugi dzień roboczy od złożenia zamówienia. Na pewno jeszcze skorzystam z usług bavio.pl
5 / 5
2017-03-28 18:56:08
Ida
Warunki w większości zostały spełnione. Jedno co nie zostało zrealizowane to kontakt telefoniczny kuriera. W firmie kurierskiej otrzymałam informację że ta usługa nie została zleconą przez skle. Wszystkie inne warunki zakupu i dostawy idealnie spełnione.
5 / 5
2017-03-28 10:25:52
Sławomir
Bardzo dobry sklep. Pieknę zabawki. I bardzo pozytywne zaskoczenie w postaci małego gratisu!
5 / 5
2017-02-11 13:19:57
Daniela
działają bardzo szybko! prezent pięknie opakowany!
5 / 5
2017-01-27 13:52:35
Nastazja
Bardzo sympatyczny kontakt i kompetentna obsługa
5 / 5
2016-12-20 17:50:35
Magda
Solidny i rzetelny sklep. Wszystko na najwyższym poziomie. Szczerze polecam
5 / 5
2016-12-18 11:51:57
Edward
NAJLEPSZY SKLEP INTERNETOWY DLA NAJMŁODSZYCH!!!
4 / 5
2016-12-08 11:00:33
Tadeusz
Biavio to sklep ,który polecam
5 / 5
2016-12-06 10:07:32
Paweł
Wykonane starannie i wydaje sie,ze sa to trwale produkty.Nie wiem jeszcze jak komplet klockow,bo jeszcze dziecko nie otworzylo,wiec nie wiemy ,czy czasem nie brakuje jakis elementow,ale na wizus wyglada estetycznie,poszczególne czesci posegregowane w torebki.ogolnie jestem zadowolona.
5 / 5
2016-11-30 14:10:59
Olga
Bardzo dobra praktyczna strona internetowa sklepu. Obsługa super.Towar był należycie zapakowany. Profesjonalizm! Bardzo polecam!
5 / 5
2016-11-26 20:26:01
Walenty
Wszystko się zgadza z opisami i zdjęciami. Profesjonalna i miła obsługa. Gorąco polecam
5 / 5
2016-11-10 18:17:53
Amelia
Bardzo sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2016-11-08 14:37:13
Dymitr
Polecam wszystkim 😀.Ja jestem bardzo zadowolona 👍
5 / 5
2016-10-14 11:21:05
Cezary
Sklep z oryginalnymi zabawkami wysokiej jakości
5 / 5
2016-09-23 20:37:48
Maksym
bardzo dobry kontakt ze sklepem - mili i pomocni, co w innych sklepach nie zawsze jest standardem, zdecydowanie na plus

Rzetelne opinie o BAVIO