Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bazkar.pl

Bazkar.pl Opinie 4.7 (346)

Szymborska 104
88-100
Inowrocław
523573047
opinie Bazkar.pl
4.7
346
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-05-11 07:33:46
Jadwiga Krakowiak
Meble ogrodowe keter kupione w ubiegłym roku- zestaw z dwoma kanapami, fotelami istolikami są bardzo wygodne i praktyczne. Dokupiony w tym roku leżak jaipur jest bardzo ładny i wygodny.
5 / 5
2020-02-21 07:26:31
Stanisław
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa. nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2020-02-02 15:41:34
Bernardeta
Drewniany zestaw ogrodowy stół i 6 krzeseł
5 / 5
2020-01-29 13:25:39
Liza
Z zakupu jestem bardzo zadowolona Polecam wszystkim takie formy kupowania
5 / 5
2020-01-28 21:00:26
Cyprian
Kontakt super kupiłem 6 krzeseł i stół ogrodowy pokrowiec i siedziska na krzesła jedno krzesło było uszkodzone wymienili sztukę za sztukę kurier na ich koszt
5 / 5
2020-01-07 08:30:07
Arkadiusz
Polecam w 100%, towar dobrej jakości dotarł szybko, do tego darmowa darmowa przesyłka i dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-12-31 14:42:02
Edyta
Towar zgodny z opisem. Dostawa bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-31 10:48:12
Violetta
PROFESJONALNA OBSŁUGA. NATYCHMIASTOWA REAKCJA NA ZGŁOSZONĄ REKLAMACJĘ (uszkodzone elementy plastikowe w jednej z paczek). Przyjazna dla klienta forma korespondencji mailowej.
5 / 5
2019-12-23 00:50:49
Alicja
Bez uwag. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-11-29 09:21:31
Diana
Dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-02 11:27:25
Dariusz
Szybko, korzystna cena, przydatne towary
5 / 5
2019-10-18 22:10:11
Cyprian
wszysko zgodne z opisem,szybka wysyłka i jakość równiez dobra na chwile obecną.Polecam.
5 / 5
2019-10-15 10:23:40
Honorata
Transakcja i realizacja zamówienia bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-10 10:36:42
Diana
Szybko sprawnie profesjonalnie
5 / 5
2019-10-07 07:36:50
Sylwester
Towar dobry, obsługa super, przesyłka ok, tak jak powinno być , polecam.
5 / 5
2019-09-30 11:43:53
Kalina
bardzo dobra współpraca. Bardzo polecam firmę Bazkar.pl.
5 / 5
2019-09-30 09:34:17
Katarzyna
Super szybka realizacja zlecenia! Gorąco polecam tego Sprzedawcę!
5 / 5
2019-09-25 11:28:39
Henryka
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-09-25 11:27:46
Jan
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-09-25 11:27:32
Ryszard
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-09-20 19:49:00
Stefania
Znakomite tempo i wysoki profesjonalizm
5 / 5
2019-09-20 11:18:28
Marcelina
szybka obsługa i dobrej jakości wyroby
5 / 5
2019-09-16 16:06:20
Żaneta
Bardzo dobrze zrealizowane zamòwienie
5 / 5
2019-09-12 14:30:16
Maria
Doskonała obsługa klienta. Kontakt rewelacyjny, a wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona i dotarła w expresowym tempie.
5 / 5
2019-09-06 21:08:47
Wiktoria
Sprzedawca bez zarzutu, towar wysłany bardzo szybko,.
5 / 5
2019-09-04 14:42:57
Tamara
Polecam zakupy w sklepie bazkar.pl
5 / 5
2019-09-03 12:16:42
Sonia
Sprawnie zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-08-30 12:42:57
Kornel
Wszystko przebiegło bez komplikacji. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-28 13:30:17
Kamil
Jestem zadowolona z dokonanej transakcji wszystko oceniam bardzo dobrze i z czystym sumieniem polecam 😉
5 / 5
2019-08-26 20:02:38
Bartosz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Było szybko sprawniei profesjonalnie. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2019-08-26 13:49:39
Beniamin
Super sklep i przyjmująca zamówienie.
5 / 5
2019-08-08 22:08:25
Tamara
Błyskawiczny czas realizacji i dostawy. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-08-07 20:23:13
Marcel
Bardzo polecam wszytsko zgodne z opisem
5 / 5
2019-08-07 20:23:13
Pola
Bardzo polecam wszytsko zgodne z opisem
5 / 5
2019-08-05 14:13:39
Filip
Jestem bardzo zadowolona,polecam 🙂
5 / 5
2019-08-05 11:57:43
Kazimierz
Przede wszystkim wzorowy kontakt i obsługa klienta.
5 / 5
2019-08-02 23:23:27
Krystian
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam
4 / 5
2019-08-02 13:44:14
Otylia
Dobry stosunek ceny do jakości. Dobra obsługa klienta.
5 / 5
2019-07-30 15:05:45
Ignacy
Super sklep.Wszystko po mojej myśli zostało pozytywnie załatwione.Wielkie dzięki
5 / 5
2019-07-28 07:36:26
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
5 / 5
2019-07-23 13:15:34
Iwo
Bardzo dobra i szybka współpraca
5 / 5
2019-07-22 21:29:36
Zbigniew
Doskonała obsługa! Bezproblemowy kontakt i bardzo duże zaangażowanie pracowników, aby wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2019-07-22 11:29:31
Wioletta
Szybko, sprawnie, rzetelnie przeprowadzona transakcja. Towar zamówiony spełnił oczekiwani. Polecam
5 / 5
2019-07-22 07:38:50
Bronisław
Rewelacja! Szybka obsługa, wysyłka darmowa zestawu mebli ogrodowych na palecie. Miałem problem z oparciem gdzie gwint zerwał się podczas dokręcania. Sklep bez problemu wysłał nowe części następnego dnia, bez pytania czy podejrzewania że sam uszkodziłem co niestety jest powszechne u innych sprzedawców. Zdecydowanie polecam, oby więcej takich sprzedawców.
5 / 5
2019-07-19 14:48:44
Klara
Rzetelny sklep, szybka przesyłka i bardzo dobrze zapakowana. Polecam!
5 / 5
2019-07-19 11:02:46
Michalina
Super! Polecam! Bardzo szybka wysyłka, materiał bardzo dobrej jakości!
5 / 5
2019-07-17 11:21:34
Henryk
Super sklep, super obsługa, szybka i profedjonalna obsługa na wysokim poziomie
5 / 5
2019-07-14 21:52:56
Wiesław
Zakupy bardzo udane polecam szybka dostawa
5 / 5
2019-07-14 17:23:42
Krzysztof
Przesyłka dotarła e terminie towar dobrej jakosci
5 / 5
2019-07-11 20:30:45
Ludmiła
Kontakt ze sklepem wzorowy. Odpowiedź w ciągu godziny, bardzo życzliwe i elastyczne podejście. Meble wyglądają pięknie!
5 / 5
2019-07-11 17:10:20
Remigiusz
Natychmiastowa reakcja działu sprzedaży. Mili, kompletni, słowni. Dokupiłem poza aukcją pakiet "tylko" aukcyjny - rabat uwzględnili. Przesyłka następnego dnia.
4 / 5
2019-07-11 11:25:38
Arleta
Wszystko sprawnie i szybko polecam
5 / 5
2019-07-10 08:38:22
Eryk
Meble bardzo fajne i ładnie się prezentują. Minus w składaniu.
1 / 5
2019-07-09 16:35:03
Rudolf
Niestety, zawiodła przesyłka, dopiero po drugiej interwencji udało się po prawie 3 tygodniach dostarczyć towar. Brak jakiejkolwiek rekompensaty, zadośćuczynienia choćby minimalny rabat. Krzesła były mi potrzebne na imprezę i niestety...
5 / 5
2019-07-09 14:16:55
Ignacy
obsługa profesjonalna i życzliwa
5 / 5
2019-07-09 07:49:42
Dominik
Sklep godny polecenia, bardzo profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, problemy załatwiane od ręki, miła i przyjazna obsługa.
5 / 5
2019-07-04 21:51:14
January
Polecam. Szybko i bezproblemowo
5 / 5
2019-07-03 15:51:31
Jarosława
Szybko sprawnie i zgodnie z opisem.
1 / 5
2019-07-03 12:58:15
Renata
W ofercie na CENEO jest BAZKAR LEŻAK ATLANTIC AFRICA BA00322 OCEAN :opis Czarno- niebieska gustowna leżanka ogrodowa Atlantic Africa BA00322 marki Bazkar została wyprofilowana pod kątem komfortowego wypoczynku użytkowników o różnych sylwetkach. Wykonano ją z materiałów wodoodpornych. Zakupiłam go , a co się okazuje nie jest to leżak tylko poduszka do leżaka. Wprowadzają w błąd ludzi.
5 / 5
2019-07-02 12:53:24
Klementyna
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-07-01 10:30:21
Romana
Mój zakup w tym sklepie był nie wielki bo to były tylko krzesła ogrodowe Santorini, z których jestem zadowolona. Zapłaciłam przez PayU, informacja o realizacji zamówienia terminowa i przesyłka zrealizowana błyskawicznie.
5 / 5
2019-06-28 11:45:07
Błażej
Super sklep, zamówienie dostarczono do mnie ekspresowo!
5 / 5
2019-06-28 10:32:02
Justyna
Najlepiej. Bardzo dziękuję za fantastyczne podejście do klienta :)
4 / 5
2019-06-26 11:10:08
Irena
OK ,ale trochę słaby kontakt
4 / 5
2019-06-25 23:09:35
Marek
Jeśli chodzi o sklep nie mam najmniejszych zastrzeżeń . Mam je natomiast do portalu ceneo które niewłaściwie sformułowało treść tytułu ponieważ w opisie był komplet mebli z szybą a w rzeczywistości szyby nie otrzymałem ...
5 / 5
2019-06-25 17:42:25
Marina
Transakcja przeszla bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-06-24 11:40:14
Szymon
Wszystko ok, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-06-23 20:51:58
Bogusława
Super zakupy w tym Sklepie. Rzetelne traktowanie klienta I przystepne ceny. Goraco polecam.
2 / 5
2019-06-21 15:59:21
Adam
Brak kontaktu z klientem-nie odpowiada na maile. Przesyłka w ogóle nie zabezpieczona - na oryginalne pół-otwarte opakowanie tylko naklejka z danymi do dostarczenia.
5 / 5
2019-06-21 08:27:12
Cecyl
Bez uwag, szybko i zgodnie z oczekiwaniami.
2 / 5
2019-06-18 11:49:11
Karolina
Jakosc mebli ogrodowych straszna. Niby PCV na wzór rattanu, ale wyglad tragiczny i elementy nie pasuja do siebie.
5 / 5
2019-06-18 10:25:57
Otylia
Szybko, komunikatywnie, dobry wybór kuriera (jeszcze nie zepsuty)
5 / 5
2019-06-16 10:25:06
Justyna
Polecam bazkar.pl. Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-06-15 12:32:18
Alfred
Jestem zadowolona z szybkiej realizacji zakupów .Dziękuję
1 / 5
2019-06-14 16:24:04
Mieczysława
Trudno napisać opinię nie mając w zamówionego produktu. Kontakt ze sklepem utrudniony. Nigdy więcej.
5 / 5
2019-06-12 18:09:43
Łukasz
Bardzo profesjonalna firma, dobry kontakt, miła obsługa. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-11 14:44:19
Natasza
Bardzo profesjonalna obsługa, pomogła w rozwiązaniu sytuacji kryzysowej wynikłej nie bez winy sklepu.
5 / 5
2019-06-11 14:14:15
Ada
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-06-11 08:49:10
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-06-10 21:02:54
Romana
Wszystko ok. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-06-08 10:24:09
Małgorzata
Rzetelna i bardzo życzliwa obsluga klienta.
5 / 5
2019-06-07 15:56:49
Danuta
Towar spełnia moje oczekiwania. Szybka wysyłka. Dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-06-07 12:18:29
Wiola
Polecam, zakupy przybiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-06-05 11:03:38
Grażyna
Najlepszy sklep internetowy do ogrodu. Tanio, oraz sprawnie. Zamówienie dostarczone przed czasem. Dobry kontakt ze sklepem różnymi kanałami
5 / 5
2019-06-04 17:17:26
Lilianna
szybka dostawa, produkt właściwy z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-06-04 16:36:38
Izolda
Polecam. Bezproblemowo i ekspresowo.
2 / 5
2019-06-02 08:04:49
Fryderyk
Ogólnie słabo, otrzymałem maila od bazkar.pl że moja przesyłka została wysłana, po dwóch dniach oczekiwania sprawdziłem u kuriera i okazało się że jeszcze nie została w ogóle nadana. Telefon do spraw reklamacji oczywiście milczący, natomiast do spraw zamówień odbierany w mgnieniu oka i tam na szczęście udało się ponaglić sprawę, przesyłka dotarła po tygodniu.
5 / 5
2019-05-31 18:19:58
Marzena
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Zabezpieczony prawidłowo przy transporcie.
5 / 5
2019-05-31 09:05:51
Paulina
Mało elastycznie w negocjacjach ale solidnie i rzetelnie w realizacji dostawy.
5 / 5
2019-05-29 14:17:01
Gabriela
Dobra oferta. Transakcja bez najmniejszych problemów. Polecam.
4 / 5
2019-05-24 19:20:45
Izabela
Sklep jest O.K. ale In post to katastrofa.
5 / 5
2019-05-24 13:29:09
Kornelia
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Byłam na bieżąco informowana o stanie realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2019-05-24 11:56:06
Sandra
Świetna obsługa. Kupiliśmy meble w innym kolorze niż planowaliśmy. Zorientowaliśmy się o tym i zgłosiliśmy dopiero po 2 miesiącach. Pani Katarzyna Pierzchalska bardzo się zaangażowała i pomogła nam pozytywnie załatwić tę sprawę. Jesteśmy jej za to bardzo wdzięczni i oczywiście całej firmie Bazkar. Polecamy zakupy w tej Super Firmie każdemu. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-05-22 11:11:33
Łucja
Wszystko super. Bez najmniejszych problemów.
4 / 5
2019-05-22 10:24:23
Anastazja
Szybko i sprawnie, jedynie towar przyszedł w opakowaniu zastępczym, kiepsko zabezpieczonym przed wysyłką.
5 / 5
2019-05-20 16:17:50
Kinga
Zakupy bardzo udane. Dokupywałam dodatkowe poduszki do zestawu ogrodowego i przed kliknięciem dzwoniłam poradzić się o kolor (ze zdjęć nie umiałam ocenić który z trzech dostępnych brązów to ten, który mam w domu, a chciałam dobrać identyczne) i uzyskałam szybką, fachową poradę. Poduszki właściwie zapakowane, transport szybko zrealizowany. Polecam.
5 / 5
2019-05-20 14:02:41
Faustyna
Zazwyczaj nie wystawiam opinii z czystego lenistwa :) Tym razem muszę. Sklep godny polecania, zamówiliśmy domek ogrodowy dla dziecka, niestety jeden element okazał się uszkodzony, złożyliśmy reklamację i bez problemu, bardzo szybko otrzymaliśmy nową część.
5 / 5
2019-05-20 08:42:39
Wacław
Zakup błyskawicznie dotarł do mnie, wszystko zgodnie z oczekiwaniami - polecam :)
5 / 5
2019-05-19 09:49:45
Oleg
Rewelacja! Bardzo szybka reakcja, szybka dostawa, brak jakichkolwiek problemów
5 / 5
2019-05-17 16:11:48
Filip
towar godny zopisem , szybka dostwa.....POLECAM W 100%
4 / 5
2019-05-17 15:26:05
Bernard
Ok. Ale trzeba było długo czekać na odpowiedź i realizację
5 / 5
2019-05-16 14:45:29
Wiktoria
Profesjonalna obsługa. Dziękuję.
5 / 5
2019-05-15 19:51:48
Zygmunt
Obsługa klienta na wysokim poziomie. Towar dobrze zabezpieczony bez żadnych uszkodzeń
5 / 5
2019-05-14 13:27:31
Diana
Szybko Sprawnie Towar zgodny z zamówionym Polecam
5 / 5
2019-05-13 15:50:03
Wanda
Szybkie, sprawne zakupy, towar zamówiony spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2019-05-13 12:50:14
Edyta
Szybko, sprawnie, towar dobrej jakości
5 / 5
2019-05-09 12:46:32
Antonina
Pełen profesjonalizm. Szybko zrealizowane zamówienie, miła obsługa.
5 / 5
2019-05-07 16:33:23
Maciej
Towar zgodny z opisem. Szafka łatwa do samodzielnego złożenia. Błyskawiczna wysyłka. Wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-07 15:23:12
Błażej
Szybko i konkurencyjnie. W Niedzielę byłem w markecie i już maiłem kupić tą skrzynię ale mieli tylko na wystawie. We wtorek była już w domu. I nieco zaoszczędziłem.
5 / 5
2019-05-07 12:42:01
Fabian
Szybko, sprawnie. Przedmiot zamówienia dobrze zabezpieczony. Polecam.
5 / 5
2019-05-07 10:30:12
Regina
Szybko, sprawnie. Leżak solidny, wygodny. Polecam
5 / 5
2019-05-07 10:19:04
Alicja
Rewelacyjna obsługa jak na sklep z Bydgoszczy. Toruń Pozdrawia
5 / 5
2019-05-06 12:10:42
Feliks
Wspaniała obsługa! Doskonały produkt.
5 / 5
2019-05-02 13:29:57
Oksana
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem i bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2019-04-30 10:04:12
Franciszka
Bardzo udany zakup. Szybka wysyłka i dostawa. Doskonały kontakt ze sklepem
5 / 5
2019-04-28 22:24:29
Krystian
Jestem bardzo zadowolony. Polecam
3 / 5
2019-04-25 18:24:17
Henryka
Rzutem na taśmę wyrobili się z dostawą na piątek zamówienia złożonego w poniedziałek rano... Zrobienie zamówienia na stronie - łatwe. Przelew poszedł od razu. I było jeszcze zapewnienie telefoniczne pracownika, że tak, realizacja tzn. dostawa nastąpi we środę, najpóźniej we czwartek... I tyle zapewnień. We środę o 16 mimo info, że przygotowane do wysyłki, zamówienie nadal nie wyszło że sklepu... dobrze, że zadzwoniłam... Doszło w piątek chyba ok. 14... Chciałam zamówić też poduszki, ale jak wybierała konkretny wzór- to w zamówieniu i tak ciągle wskakiwalo mi co innego, więc odpuściłem. Do samego towaru, sposobu zapakowania, kompletności- nie mam uwag.
5 / 5
2019-04-24 10:08:55
Marian
dobra i miła obsługa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-23 10:49:15
Jeremiasz
Polecam sklep. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa. Same pozytywy.
5 / 5
2019-04-21 18:27:15
Wioletta
Polecam szybko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-04-20 09:58:08
Monika
Wszystko w najlepszym pożądku
5 / 5
2019-04-18 21:58:11
Krzysztof
bardzo szybka realizacja zamówienia ,dziękuję
5 / 5
2019-04-17 13:40:32
Dawid
Gorąco polecam! Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-16 14:43:15
Felicja
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Polecam !
5 / 5
2019-04-15 11:03:31
Eliza
MEGA POZYTYW.PRZEDMIOT ZGODNY Z OPISEM,PACZKA SOLIDNIE ZAPAKOWANA,SZYBKA WYSYŁKA,KONTAKT SUPER,SZCZERZE POLECAM!!!!POZDRAWIAM
5 / 5
2019-04-15 10:49:14
Cezary
Super, na czas, porządnie zapakowane
5 / 5
2019-04-12 15:40:02
Zbyszko
Super szybką wysyłka super towar
5 / 5
2019-04-12 13:09:01
Dawid
Zakupy przebiegły bez zarzutu, jestem zadowolona.
5 / 5
2019-04-12 09:59:21
Franciszka
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-12 09:48:47
Violetta
Bardzo sprawna transakcja, o każdym etapie realizacji zamówienia byłam informowana
5 / 5
2019-04-11 13:37:47
Dymitr
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-04-10 10:22:48
Kornelia
transakcja przebiegła sprawnie ! zamówiłam w środę w pt już otrzymałam przesyłkę. Towar identyczny jak na zdjęciach ! polecam
1 / 5
2019-04-09 11:11:24
Alicja
Towar wysłany od 7 dni nie dotarł
5 / 5
2019-04-06 05:59:44
Magda
Bardzo dobry kontrahent, rzetelny, nastawiony na zadowolenia klienta. Oferuje szybką pomoc w przypadku problemów z dostawą czy zamawianym towarem. Polecam z całego serca!
1 / 5
2019-04-05 18:54:42
Felicja
Jak mam ocenić, skoro jeszcze nie itrzymalam zamówionego towaru.
5 / 5
2019-04-02 23:42:47
Otylia
Bardzo dobry sklep. Profesjonalna inormacja.
5 / 5
2019-03-29 14:29:17
Apoloniusz
Polecam. Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2019-03-29 11:16:53
Jagoda
Jestem zadowolna bardzo. Polecam.
5 / 5
2019-03-28 18:02:50
Marian
Zakupiłem zestaw dwóch krzeseł regulowanych. Po rozpakowaniu okazało się, że brakuje podłokietników do jednego z krzeseł. Po kontakcie mailowym i telefonicznym, sklep nie robił problemów i przesłał elementy.
5 / 5
2019-03-22 13:27:09
Ziemowit
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w bazkar.pl. Zakupione przedmioty spełniają moje oczekiwania, są dobrej jakości, w przystępnej cenie. Gorąco wszystkim polecam firmę bazkar.pl
5 / 5
2019-03-18 19:41:35
Wiktor
Polecam, szybka dostawa, towar dobrej jakości, estetyczny.
4 / 5
2019-03-13 18:58:20
Felicja
Zamówiłam leżak, który został dostarczony uszkodzony, musiał być już taki wysłany ponieważ karton nie był uszkodzony. Zaproponowano mi wymianę na nowy po czym następnego dnia okazało się, że nie mają takich, ten uszkodzony był ostatni! Ponieważ leżak bardzo mi się podobał a uszkodzenie było od dołu, niewidoczne gołym okiem wynegocjowałam zwrot 50% wartości dlatego zakup oceniam dobrze aczkolwiek z problemami. Drugi raz nie zdecyduję się na zakupy w tej firmie mimo wszystko.
5 / 5
2019-03-13 13:55:25
Ilona
Bardzo sprawnie. Towar pierwsza klasa.
5 / 5
2019-03-09 06:35:38
Ferdynand
Wysoki profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2019-03-01 10:25:30
Agnieszka
zakup przebiegał bez żadnych problemów, sprawnie, szybko, dobra komunikacja na każdym poziomie
5 / 5
2019-02-25 17:06:09
Judyta
duży pozytyw, profesjonalny sklep
5 / 5
2019-02-25 10:09:22
Józefina
Szybka obsługa zamówienia towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-28 10:50:52
Jolanta
Ekspresowa wysyłka pomimo okresu przedświątecznego
5 / 5
2018-12-10 17:12:51
Eryka
Wszystko super na czas i zgodnie z opisem. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-12-05 11:17:50
Magda
Bardzo sprawnie , bez problemów.
5 / 5
2018-12-03 09:13:17
Joanna
Była drobna pomyłka ale bardzo szybko została naprawiona.pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-11-23 12:46:32
Dariusz
polecam. może trzeba było zaczekać na przesyłkę, ale towar dotarł zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-11-12 16:35:47
Lidia
Uwielbia u nich robić zakupy.
5 / 5
2018-11-07 14:27:17
Bernardeta
Super sklep. Po raz kolejny jestem zadowolona. Towar dobrej jakości - plandeka na wypoczynek ogrodowy. Polecam.
5 / 5
2018-10-26 11:20:43
Pola
Bardzo dobry i szybki kontakt z klientem. Polecam
4 / 5
2018-10-22 21:20:32
Kajetan
Firma ok, natomiast kurier trochę słabiej.
5 / 5
2018-10-22 11:02:01
Nadia
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Produkty odpowiednio zabezpieczone. Polecam
5 / 5
2018-10-19 16:01:26
Ada
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-10-19 10:55:39
Magdalena
Jak zwykle szybko i bez najmniejszych zastrzeżeń. Polecam :-)
5 / 5
2018-10-12 13:24:25
Pola
Sklep godny polecenia. Bardzo szybka realuzacja zamowienia
5 / 5
2018-10-09 09:28:36
Żaneta
Korzystam z oferty Bazkar ponownie i jestem b. zadowolona. Przesyłki przychodzą terminowo i są porządnie zapakowane.
5 / 5
2018-10-08 22:11:09
Janina
Mila obsluga,towar super. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-10-08 19:28:45
Aldona
Jestem bardzo zadowolona. Może skorzystam jeszcze z Waszych usług.
5 / 5
2018-10-08 18:41:05
Natalia
Wszystko sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-10-03 10:03:27
Daniel
Super to moje kolejne zakupy online z których jestem bardzo zadowolona polecam
5 / 5
2018-09-30 19:36:37
Paweł
Dobry kontakt wszystko Oki towar zgadza się miła obsługa polecam gorąco
5 / 5
2018-09-25 00:39:21
Wiesława
Przed dokonaniem zakupu przeprowadziilam rozmowę telefoniczną z obslugą sklepu jako ze mialam kilka pytań odnośnie jakości zakupionego produktu.Miła pani z ktora rozmawiałam udzieliła mi obiektywnej odpowiedzi ktora okazala aie b.pomocna. Dziękuję. Sklep oceniam na 5
5 / 5
2018-09-21 17:31:23
Konstanty
Szubko sprawnie profesjonalne
5 / 5
2018-09-21 11:55:16
Apoloniusz
Bezproblemowy zakup. Towar zgodny z opisem. Koszt i termin dostawy zgodne z informacją na stronie.
5 / 5
2018-09-18 21:29:05
Liwia
Polecam szybko i zgodnie z zamówieniem wypoczynek ogrodowy super sie wkomponował w nasz taras 👍
5 / 5
2018-09-18 15:33:55
Iwona
Fantastyczny sklep, fachowa i szybka obsługa
5 / 5
2018-09-17 13:39:22
Janina
Poproszę więcej takich sklepów na świecie
5 / 5
2018-09-16 12:52:29
Fryderyk
Błyskawicznie i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolony.
4 / 5
2018-09-15 14:18:57
Wieńczysła
z przygodami. W pierwszej przesyłce otrzymałam produkt niezamówiony, po reklamacji otrzymałam zamówiony produkt
5 / 5
2018-09-14 10:59:31
Hanna
Polecam w 100 % towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-12 13:21:17
Eligiusz
Rzetelna i uczciwa firma. Godna polecenia.
5 / 5
2018-09-10 13:07:46
Oliwia
Szybka i sprawna obsługa. Kontakt ze sklepem na bieżąco. Przesyłka zgodna z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2018-09-06 21:36:18
Dalia
Bardzo rzetelny Sprzedawca. Towar dobrze zapakowany i dobrej jakości. Szybka przesyłka.
5 / 5
2018-09-05 11:24:24
Irena
Polecam sklep. Szybko , sprawnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2018-08-31 15:13:05
Krzysztof
Towar dotarł do mnie szybciej niż się spodziewałam
5 / 5
2018-08-30 17:56:06
Józef
Wszystko w jak najlepszym porządku, produkt zgodny z opisem, szybka realizacja, dobry kontakt, serdecznie polecam
5 / 5
2018-08-29 13:27:05
Miłosz
Jestem zadowolona z transakcji, polecam sklep, meble spełniły moje oczekiwania
5 / 5
2018-08-29 09:57:51
Zdzisława
Szybka i miła obsługa polecam zakupy w sklepie
5 / 5
2018-08-27 11:15:23
Matylda
Zakupy przebiegły sprawnie, towar w idealnym stanie.
4 / 5
2018-08-25 07:48:33
Nina
Napewno wrócę do tego sprzedawcy na zakupy
5 / 5
2018-08-24 13:53:19
Otylia
Dostawa zakupionych przedmiotów nastąpiła w terminie ustalonym ze sklepem. Miła obsługa. Polecam.
1 / 5
2018-08-24 11:08:51
Aurelia
Fatalna obsługa , po 7 dniach brak realizacji zamówienia , brak kontaktu z osobą odpowiedzialną za terminowe dostarczenie towaru
5 / 5
2018-08-21 17:38:05
Daria
sklep i ceny ok, opakowanie ok.
5 / 5
2018-08-21 07:15:54
Sławomir
Pełen profesjonalizm , szybka dostawa , towar zgodny z opisem w 100% polecam sklep
5 / 5
2018-08-17 19:21:11
Apoloniusz
Szybko, sprawnie i z darmową przesyłką.
5 / 5
2018-08-17 11:10:07
Paulina
W czwartek wieczorem złożyłam zamówienie na zestaw wypoczynkowy, na taras, a w poniedziałek miałam go już w domu. Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-08-17 10:18:13
Tymon
Zamówiony towar otrzymałem na drugi dzień po złożeniu zamówienia. Po rozpakowaniu okazało się, że brak jest jednego ważnego elementu, bez którego stół Napoli jest jedynie zbiorem elementów z tworzywa, a nie oczekiwanym meblem na taras. Złożyłem reklamację. Brakująca część przyjechała do mnie w najszybszym możliwym czasie. Dziś składam stół i mamy nadzieję cieszyć się nim w tym sezonie i paru następnych.
5 / 5
2018-08-10 14:56:33
Malwina
Bardzo solidny sklep. Szybka wysyłka. Towar zgodny z ofertą. Polecam.
5 / 5
2018-08-10 11:44:31
Alfred
Super, szybka obsługa i wysyłka
5 / 5
2018-08-09 19:02:00
Honorata
Meble rewelacyjne.solidne i śliczne.szybka dostawa.polecam
5 / 5
2018-08-07 17:44:50
Daria
bardzo szybkie i sprawne zakupy
5 / 5
2018-08-07 12:25:38
Irena
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2018-08-07 11:56:24
Halina
Jestem bardzo zadowolona :) wszystko szybko sprawnie , towar danej jakości. Osobiście mogę polecić:)
5 / 5
2018-08-07 11:26:29
Bogna
Profesjonalna obsługa łatwy kontakt
5 / 5
2018-08-05 19:07:36
Regina
Polecam, wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Towar dobrze zapakowany, dostarczony bez usterek.

Rzetelne opinie o Bazkar.pl