Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bbsklep.pl

Bbsklep.pl Opinie 4.6 (237)

Sobieskiego 162/1
43-300
Bielsko-Biała
+48 33 822 14 85
brak obrazu
4.6
237
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-09-26 12:13:17
Eryka
Szybka wysyłka, towar super jakości.
5 / 5
2018-09-24 19:51:18
Szymon
Solidnie, szybko, bez problemów
5 / 5
2018-08-15 14:58:38
Weronika
Bardzo potrzebny sklep z takimi artykułami. Szybka i sprawna obsługa.
5 / 5
2018-08-08 09:36:00
Gustawa
Polecam. Szybka wysyłka zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-05-29 14:49:33
Kacper
Sklep godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2018-05-08 10:28:11
Aldona
Ok jednak brak możliwości darmowego zwrotu trochę odstrasza na przyszłość
5 / 5
2018-04-06 13:13:24
Szczepan
Nie mam zastrzeżeń, wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-03-28 12:38:10
Apolonia
Bardzo dobry sklep, to już mój nie pierwszy zakup , bardzo polecam
5 / 5
2018-03-21 11:27:47
Natalia
Super sprzedawcy! Doskonały kontakt!
5 / 5
2018-03-02 10:16:51
Ernest
expresowa realizacja zamówienia. Wszystko przebiegło zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-02-22 10:00:50
Henryka
Wszystko w najlepszym porządku. jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi i jakości otrzymanego produktu.
5 / 5
2018-02-08 10:38:26
Ksenia
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w bbsklep.pl . Polecam.
5 / 5
2018-01-17 08:17:10
Marcel
Bez problemów, towar zgodny z opisem, godny polecenia
4 / 5
2018-01-05 18:15:37
Ludwik
jest ok., szkoda tylko, że część produktów która jest eksponowana na stronie jest niedostępna. i te dodatkowe koszty... jak koszty dostawy + opłaty za przelewy to trochę za dużo jak na dzisiejsze standardy
1 / 5
2017-12-21 20:50:34
Emanuel
wysyłka szybko i sprawnie, natomiast towar nie zgodny z opisem
5 / 5
2017-12-21 17:57:55
Krystyna
Wszystko zgodne z deklaracjami. Polecam.
3 / 5
2017-12-20 13:43:02
Wacław
Szybka i sprawna przesyłka, ale słaby kontakt ze sklepem. Napisałem maila do sklepu, że otrzymany towar nie pasuje do telefonu i nie otrzymałem nadal odpwoedzi.
5 / 5
2017-12-15 14:12:16
Mariola
Super sklep towar nadszedł następnego dnia. POLECAM GORĄCO
4 / 5
2017-12-12 13:35:12
Eugenia
Długi czas oczekiwania. Etui OK.
5 / 5
2017-12-11 12:02:50
Klara
Super kontakt rewelacyjna i konkurencyjna cena i szybka dostawa. Polecam i jestem bardzo zadowolony z obsługi.
5 / 5
2017-11-29 19:38:20
Renia
Polecam, szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2017-11-23 16:00:12
Zygmunt
transakcja taka, jak być powinna.
5 / 5
2017-11-17 10:10:13
Dalia
Bardzo sprawne wykonanie zlecenia
5 / 5
2017-11-10 10:44:13
Zofia
Polecam ten sklep. Wielokrotnie zamawiałam różne produkty i były one dostarczane na następny dzień. Tym razem dostarczenie nastąpiło po zapłaceniu przelewem kwoty wynikającej z faktury.
5 / 5
2017-11-02 09:43:19
Mieczysława
Zakupy realizowane szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-11-01 12:42:08
Idzi
Bardzo profesjonalnie i szybko. Bardzo profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2017-10-30 17:17:41
Łukasz
Bardzo fajny sklep wart polecenia
5 / 5
2017-10-26 11:21:33
Sonia
bardzo dobra współpraca, informacje przekazywane rzetelnie i sprawnie.
5 / 5
2017-10-26 10:41:34
Maksymilian
Polecam serdecznie - zamówienie złożone około 13.30 było u mnie o 11 następnego dnia. POLECAM
5 / 5
2017-10-25 14:11:49
Maksym
Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-10-24 22:06:14
Daniela
Bez zarzutu. Szybka obsługa, towar zgodnie z opisem
5 / 5
2017-10-17 13:06:43
Fabian
Jakość obsługi poznaje się jak pojawiają się problemy. Tu bbsklep i Pani Inga okazały się bezbłędne. Permanentnie polecam. Szkoda że takich sprzedawców jest tak mało...
4 / 5
2017-10-16 10:36:40
Stanisława
Sklep super, małe potknięcie na początku ale szybka reakcja i profesjonalne podejście sprawiło że ocena 10/10
5 / 5
2017-10-14 01:49:11
Aleksander
Szybko i sprawie - bez zadnych komplikacji.
4 / 5
2017-10-09 09:54:07
Bogusław
Jeden minus, miało być powiadomienie o dostępności produktu, a nie było. Musiałem sam sprawdzać czy towar jest dostępny.
5 / 5
2017-10-05 10:25:31
Bogusław
bardzo dobra obsługa, szybko i konkretnie
5 / 5
2017-10-03 19:12:47
Beata
Kolejny raz bbsklep.pl udowodnił, że jest pewnym sprzedawcą a swoich klientów traktuje z największą troską. Szybko, sprawnie, a towar zgodny z opisem. Tego oczekuję od zamówień internetowych. POLECAM!
5 / 5
2017-10-03 10:04:52
Oskar
Świetna obsługa. Możliwość bezpośredniego kontaktu. Wspaniale zabezpieczona przesyłka i możliwość opłacenia "za pobraniem" kartą. Szkoda, że telefon wymienia się tak rzadko :-)
5 / 5
2017-09-22 08:45:38
Halina
Jak zawsze ekspresowa dostawa.
5 / 5
2017-09-22 08:07:14
Robert
Rzetelna informacja o powtórnym pojawieniu się towaru w ofercie BBsklep. Realizacja zamówienia b.szybka.
5 / 5
2017-09-20 11:51:56
Szymon
Bardzo polecam! Nie spodziewałem się, że to napiszę, ale nie dość że błyskawicznie otrzymałem przesyłkę, to było TANIO! :D Pełen profesjonalizm, a dla osób poszukujących oryginalnych akcesoriów - najlepszy wybór!
5 / 5
2017-09-18 13:30:58
Brunon
Dla mnie bez zarzutu wszystko super..
5 / 5
2017-09-13 13:25:36
Lesław
dobrze podane informacje o produkcie, proces zamówienia szybki.
2 / 5
2017-09-12 09:49:53
Bogusław
Zamówione wyposażenie do telefonu było od innego modelu.
5 / 5
2017-09-01 12:29:53
Brunon
Wszystko poprawnie i jak należy. Jestem zaskoczony szybkością wysłania.
5 / 5
2017-09-01 10:11:40
Eliza
Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka realizacja i wysyłka towaru.
5 / 5
2017-09-01 10:01:30
Sebastian
Dobry towar, szybka wysyłka, polecam
4 / 5
2017-08-23 22:48:37
Romuald
ZAkupy z problemami ,jeżeli ktoś kupuje telefon i zestaw akcesoriów to spodziewa się dostać komplet (dodatkowo biorąc pod uwagę cenę), na szczęście transakcja zakończona pomyślnie. Zalecam większą uwagę przy pakowaniu.
5 / 5
2017-08-21 09:43:44
Wiesława
Wszystko jak należy. Polecam!
5 / 5
2017-08-16 14:29:40
Halina
Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2017-08-03 09:58:36
Józefina
Szybko, sprawnie , zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-07-31 16:03:03
Aldona
Jak zawsze wysoko na najwyższym profesjonalnym poziomie . Do złożenia zamówienia po bardzo szybkie dostarczenia.
5 / 5
2017-07-27 12:39:12
Maksym
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem, wszystko bez zarzutu :-)
5 / 5
2017-07-25 13:58:55
Urszula
Bardzo dobrze współpracuje od kilku lat.
5 / 5
2017-07-20 10:30:51
Radomir
Wszystko super sprawnie - pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2017-07-19 11:50:14
Alina
Szybko sprawnie. Szkoda tylko że BlackBerry nie istnieje z jego najlepszym OS 10.
4 / 5
2017-07-12 11:24:52
Feliks
Długi czas wysyłki. Zamówiłem do godz. 11:30 i zapłaciłem - info przelew otrzymał sprzedawca, a towar nie wysłany, email otrzymuje kolejnego dnia o wysyłce. długi czas wysyłki oraz koszmarnie droga dostawa. Jak komuś zależy na czasie nie polecam
5 / 5
2017-07-06 10:57:36
Janina
Perfekcyjna obsługa i dostawa
5 / 5
2017-07-04 11:35:23
Władysław
Bardzo profesjonalnie. Żadnych problemów. Wielkie dzięki
5 / 5
2017-06-23 10:08:16
Julita
opinia - bardzo dobra dla sklepu - jedyny problem KURIER DPD ! fatalna obsługa klienta....
5 / 5
2017-06-20 21:59:07
Leszek
Sklep godny zaufania. Szybka realizacja zamówienia. Duży asortyment.
5 / 5
2017-06-19 16:44:01
Sławomir
Wszystko super. przesyłka szybciej niż się spodziewałem.
5 / 5
2017-06-08 11:18:13
Filip
Kolejne zakupy i jak zwykle wszystko ok. Polecam jak najbardziej wszystkim fanom telefonów z jeżynką w logo.
5 / 5
2017-06-05 11:59:00
Marina
Szybko, sprawnie i bez kłopotów. Towar w pełni zgodny z zamowieniem.
5 / 5
2017-05-30 10:27:00
Kinga
Świetny sklep, szybka realizacja, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2017-05-18 15:53:38
Patryk
Realizacja zgodna z zamówieniem. Duże zaangażowanie sprzedawcy przy realizacji zamówienia. Polecam. Firma soidna.
5 / 5
2017-05-18 11:17:03
Irmina
Profesjonalny i rzetelny sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2017-05-16 10:09:23
Teodor
Bardzo dobry kontakt, sprawnie i miło - Polecam bbsklep.pl
5 / 5
2017-04-26 21:51:35
Marian
Miła obsługa, towar w idealnym stanie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2017-04-14 15:27:04
Brygida
To nie moje pierwsze zakupy w bbsklep.pl i tak jak poprzednio jestem zadowolony. Towar wysokiej jakości, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-04-07 11:58:11
Violetta
Bardzo dobry sklep. Serdecznie polecam.
5 / 5
2017-03-28 09:44:36
Arkadiusz
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Zawsze bardzo profesjonalnie. Towar najwyższej jakości. Dobrze zapakowany.
4 / 5
2017-03-23 16:02:48
Longin
Dobrze wykonana praca. Lecz liczyłem na szybszą wysyłkę, którą oferujecie niby w 24h.
5 / 5
2017-03-21 14:45:19
Tymon
z etui jestem zadowolony ale na przesyłkę czekałem 8 dni
5 / 5
2017-03-03 14:25:32
Lilianna
Bardzo dobry sklep internetowy. Produkty zawsze zgodne z opisem, oryginalne. Możliwość zamawiania z dostawą kuriera za pobraniem.
4 / 5
2017-02-28 20:13:52
Irmina
do zakupu nie doszło. mbank nie przyznał mi rat. Więc nie mam za bardzo co oceniać. zakup został w koncu anulowany
5 / 5
2017-02-27 22:21:58
Antoni
Dobry sklep na dobrym poziomie
5 / 5
2017-02-27 16:02:22
Diana
Super i pełna informacja . Solidność , dokładność , rzetelna obsługa ,kreatywność i miła atmosfera przy załatwianiu Niezbędnych formalności . Polecam ten sklep innym osobom .
5 / 5
2017-02-15 19:12:23
Halina
Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam.
5 / 5
2017-02-02 00:01:59
Bolesław
Profesjonalizm. Szybka dostawa . Towar zgodny z opisem i jak zawsze najwyższa jakość jak przystało na BlackBerry
2 / 5
2017-01-29 15:19:12
Damian
Jeśli chodzi o towar to nawet go nie dostałem i postanowiłem żeby mi sklep anulował zamówienie
5 / 5
2017-01-29 14:08:20
Kazimierz
Wieczorem zamówione, rano wysłane. Polecam
5 / 5
2017-01-27 15:32:44
Renata
Bezproblemowo Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu Realizacja zamiast 24h była 48h jeden minus!
5 / 5
2017-01-23 08:46:38
Izydor
Super szybka wysyłka towar solidny zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2017-01-21 09:48:05
Sara
Szybka wysyłka, tel super nowy bez zastrzeżeń
4 / 5
2017-01-03 16:55:43
Dominik
dobry sklep z artykułami dla BB , dla innych telefonów nie wiem .....chociaz nie tani
5 / 5
2017-01-02 10:17:50
Apolonia
Szybko, sprawnie, a i towar świetnej jakości. Polecam!
5 / 5
2016-12-26 10:45:38
Wieńczysła
Bardzo sprawna obsługa, Chętnie doradzają i odpowiadają na zadawane pytania.
3 / 5
2016-12-17 09:13:32
Leopold
Jeśli chodzi o papierkowe sprawy takie jak raty no to nie za dobrze sobie radzą wysłać co kolwiek na e-mail sklepu to następna Masakra a i mało tego od tygodnia nie mam dobrej opinii jeśli chodzi o ten sklep bo myślałem że wszystko się załatwi w ciągu 48 godzin a tu kicha do tej pory czekam na odpowiedź co z tymi ratami czy jest opinia pozytywna czy negatywna, sklep stwierdził że jak Bank nie daje odpowiedzi to jest negatywna, i tu się mylą bo nie ważne jaka opinia będzie od strony banu zawsze dają odpowiedź żeby klient nie czekał no to jeśli chodzi o sklep to kicha totalna
5 / 5
2016-12-16 12:33:45
Aniela
To nie był mój pierwszy zakup w sklepie BBsklep.pl, jak zawsze bardzo dobra komunikacja i perfekcyjna realizacja zamówienia. PEŁNE ZAUFANIE. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam !!!
5 / 5
2016-12-08 20:37:36
Ismena
Jestem zadowolony z produktu, o to chyba właśnie chodzi.
5 / 5
2016-12-05 19:27:29
Klaudiusz
Tanio ale niezbyt profesjonalnie.
5 / 5
2016-12-04 09:17:47
Marian
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2016-11-23 15:14:05
Klaudiusz
Sama transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2016-11-22 22:27:08
Radomir
Sklep, spr. OK BB jest wciąż pewną egzotyką ale z kazdym dniem coraz bardziej się przekonuję. Na pewno nie jest to zabawka ,z każdym dniem coraz bardziej do mnie przemawia, to kwestia pewnych pewnych przyzwyczajen (odruchów) Zainstalowałem Sporitfy i za chwile musialem usunac bo nie dalo sie tego "ubic" Podsumowując: mail, telefon,sms czyli ekstrakt z telefonu komórkowego.
5 / 5
2016-11-22 20:48:48
Józef
Błyskawiczna wysyłka, jeżeli towar jest dostępny w trybie 24h
5 / 5
2016-11-11 07:55:00
Donata
Takie sklepy są potrzebne dzieki
1 / 5
2016-11-07 13:10:16
Ismena
Sprzęt był źle zabezpieczony i został uszkodzony, muszę odesłać.
5 / 5
2016-11-02 09:12:38
Filip
Szybko i sprawnie. Polecam !!!
5 / 5
2016-10-26 22:24:31
Seweryn
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
3 / 5
2016-10-26 22:06:56
Brygida
Niestety byłam zmuszona napisać do sklepu ,aby uzyskać informacje co się dzieje z moim zamówieniem.Trzy dni po zamówieniu nie miałam żadnych informacji, co było dość niepokojące.ponieważ większość dobrych sklepów internetowych na bieżąco przekazuje informacje-począwszy od następnego dnia po zamówieniu.
5 / 5
2016-10-26 15:48:41
Oliwia
Szybko i sprawnie. Polecam !!!
5 / 5
2016-10-25 11:23:42
Urszula
Szybko. To chyba najlepsze słowo bo zalezy mo na czasie
5 / 5
2016-10-13 11:06:46
Konrad
Polecam, wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2016-10-07 13:27:35
Ferdynand
Szybkie i kompetentne doradztwo. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-10-04 14:00:22
Marcel
Bez uwag, kolejny udany zakup. Polecam.
5 / 5
2016-10-04 09:53:14
Olga
Wszystko swietnie i sprawnie :)
5 / 5
2016-10-03 11:00:26
Inga
szybko, sprawnie i bez przeszkód
5 / 5
2016-09-30 21:07:09
Leon
Profesjonalna obsługa i towar.
5 / 5
2016-09-28 22:20:00
Stanisław
Szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności
5 / 5
2016-09-28 10:48:45
Bartosz
zawsze swietna i szybka obsługa.
5 / 5
2016-09-25 17:50:31
Zofia
Sklep, w którym warto kupować.
5 / 5
2016-09-20 13:24:00
Krystyna
Profesjonalni pod każdym względem
5 / 5
2016-09-19 11:25:41
Emanuel
dla BB jedyny sklep godny polecenia
5 / 5
2016-09-17 10:58:59
Kamil
Polecam korzystałem kilka razem z zakupów w tym sklepie zawsze bez żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2016-09-16 13:49:57
Róża
Super sklep,bardzo dobry kontakt,solidne oryginalne artykuły..jako użytkownik blackberry kupuje w tym sklepie juz kilka lat i zawsze jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2016-09-15 14:11:20
Apoloniusz
Zamówienia i przelewu dokonywałem w nocy. Następnego dnia moje zamówienie zostało przekazane do realizacji, a towar wysłany i dostarczony. O postępach realizacji zamówienia byłem na bieżąco informowany przez email. Wszystko odbyło się błyskawicznie i bezproblemowo; zamówiony towar jest w stu procentach zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2016-09-14 11:16:24
Klaudia
Jak należy, o czasie i z miła obsługą.
5 / 5
2016-09-12 10:50:14
Marcelina
Świetny kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-09-12 10:44:36
Monika
dobra obsługa klienta i szybka wysyłka towaru
1 / 5
2016-09-08 16:24:22
Oksana
Towar nie dotarł. Pieniądze zapłacone, sklep twierdzi że niby wysłał, ale nie chcą nawet skontaktować się z przewoźnikiem.
5 / 5
2016-08-19 23:41:01
Walenty
Fachowo, rzeczowo i profesjonalnie!
5 / 5
2016-08-19 08:58:36
Renia
Bardzo dobry i działajacy natychmiastowow.Po przeslaniu kopii przelewu w ciagu 2 godzin przesylka zostala wysłana i otrzymalem o tym powiadomoenie.
5 / 5
2016-08-18 12:42:00
Bartosz
Szybko, zgodnie z zamówieniem polecam
5 / 5
2016-08-16 01:48:21
Wanda
Bardzo dobry sklep. Polecam!!!
5 / 5
2016-08-04 09:41:16
Bogdan
Szybko, sprawnie i bez problemów. Towar super.
1 / 5
2016-08-03 21:55:00
Nadia
w dniu 22 lipca 2016 zamówiłam etui do BB, tego samego dnia dokonałam wpłaty, moje zamówienie ma status "oczekuje na dostawę", a dziś mamy 3 sierpnia. Próbowałam kontaktować się ze sklepem wysyłając maila z prośbą o informację jaki jest planowany termin dostawy zamówionego etui. Pierwszego maila wysłałam w dniu 29 lipca 2016, nie otrzymałam odpowiedzi. W dniu 2 sierpnia ponowiłam pytanie. Nie otrzymałam odpowiedzi zwrotnej. Regulamin mówi: "Termin dostawy Produktu do Klienta wynosi do 7 Dni Roboczych, chyba że w opisie danego Produktu lub w trakcie składania Zamówienia podano krótszy termin. "
5 / 5
2016-08-02 11:19:08
Marzena
Szybki kontakt i dostawa towaru zgodnego z zamowieniem :)
3 / 5
2016-07-31 21:13:18
Sandra
etui skórzane zostało dostanę terminowo ale mam mały zarzut co do wykonania . wnetrze etui na telefon bylo lekko zadarty jakby ktoś wydlubal kropkę. nie odsyłam nie opłaca się reklamować ale żeby taki sklrp to przeoczył niewiarygodne i zastanawiające.
5 / 5
2016-07-27 10:42:06
Eugeniusz
pierwszy raz korzystałem z bbsklepu.pl ale bardzo miło ten sklep mnie zaskoczył. śmialo będe polecał
5 / 5
2016-07-26 08:33:12
Laura
Bardzo szybka i sprawna realizacja
5 / 5
2016-07-25 21:05:34
Olaf
Bardzo szybka i bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2016-07-23 06:34:08
Filip
nie pierwszy raz skorzystałem i sie nie zawiodłem. towar oryginalny, dobry czas dostawy, choć nieco za droga , przy zakupach na ponad 200 zł , koszt dostawy do paczkomatu rzędu prawie 15 zł ... echh . ale generalnie polecam .
5 / 5
2016-07-21 19:05:54
Alina
Bardzo szybka wysyłka, przesyłka zapakowana profesjonalnie - zabezpieczona przed upadkiem, rozdarciem. (po prostu oklejona a w wewnątrz folia zabezpieczająca.
5 / 5
2016-07-21 09:34:42
Anastazja
Bardzo szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2016-07-18 11:28:58
Zuzanna
bardzo szybka i bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2016-07-14 12:16:47
Roma
szybka realizacja zamówienia, bieżące informacje dot. statusu przesyłki, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2016-07-06 09:14:22
Ewelina
jak zawsze prawidłowo wykonana usługa
5 / 5
2016-06-22 10:49:00
Hubert
Bardzo pomocni pracownicy, przedmioty wysłane tego samego dnia :)
5 / 5
2016-06-20 08:59:36
Wojciech
Wszystko przebiegło bezproblemowo, Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-06-14 13:53:40
Lech
Świetny sklep z bardzo dobrym kontaktem a co najważniejsze z rzetelna informacją odnośnie czasu wysyłki i możliwości dotarcia towaru do rak własnych. Pani obsługująca telefon na 6+ .
5 / 5
2016-06-07 13:58:29
Leszek
Towar dostarczony szybko i świetnie zabezpieczony co jest istotne biorąc pod uwage cenę urządzenia.
5 / 5
2016-05-31 16:03:44
Grażyna
Sklep godny polecenia Konkurencyjne ceny Szybka obsługa Bezproblemowo
5 / 5
2016-05-31 11:10:16
Maciej
Sklep godny polecenia, obsługa również :)
5 / 5
2016-05-29 11:59:27
Tymon
Profesjonalnie, szybko - bardzo dobry kontakt ze sklepem na każdym poziomie realizacji zamówienia.
4 / 5
2016-05-21 17:01:03
Kazimierz
Wszystko w należytym porządku.
1 / 5
2016-05-21 12:33:05
Klara
Sklep sprzedaje towary których nie ma!!!!
5 / 5
2016-05-15 12:52:36
Cecylia
Prawdziwie profesjonalne podejście do tematu
5 / 5
2016-05-07 09:24:08
Bernadeta
Polecam wszystkim BlackBerrowiczom.
5 / 5
2016-05-06 21:54:58
Norbert
Sklep jest godzien polecenia zakup był udany. Polecam
4 / 5
2016-04-28 11:59:45
Marek
WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM TOWARU ZAMIESZCZONYM NA STRONIE. TOWAR DOBREJ JAKOŚCI:)
5 / 5
2016-04-26 16:09:25
Diana
Bardzo dobry sklep z produktami wysokiej jakosci
5 / 5
2016-04-23 09:08:06
Aleksander
Polecam, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2016-04-22 11:00:00
Stefania
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt.
5 / 5
2016-04-16 09:27:45
Hanna
Bardzo szybko realizacja . Przejrzysty protokół zamówienia.
1 / 5
2016-04-12 16:48:11
Grażyna
Nie odbierają telefonów. Brak jakiejkolwiek informacji o terminie planowanej wysyłki oraz o samej wysyłce. Towar zamówiony lecz nie dostarczony. Nie polecam.
5 / 5
2016-04-08 10:27:35
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-03-22 15:27:06
Oliwier
Pierwszy raz kupowałem w bbsklep.pl i nie ostatni, będę wracać i rekomendować innym.
5 / 5
2016-03-19 16:19:14
Julita
Po raz kolejny wszystko na najwyższym poziomie. POLECAM
5 / 5
2016-03-17 12:20:59
Jolanta
Obsługa na najwyższym poziomie. Po zamówieniu szybka dostawa. Pozdrowienia dla Pani z biura obsługi klienta za miłą i fachową rozmowę.
5 / 5
2016-03-07 16:45:43
Magdalena
Towar zgodny z opisem, opinia bdb.
4 / 5
2016-03-01 18:13:15
Konrad
zamówienie zostało anulowane, odbyło się to bez żadnych problemów
5 / 5
2016-02-25 12:43:22
Oskar
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2016-02-25 11:48:13
Dalia
Świetny sklep , jak zawsze , polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2016-02-22 10:56:38
Ilona
Wielokrotnie wywiązali się bardzo dobrze z transakcji
5 / 5
2016-02-22 10:33:12
Igor
Ok. Spoko. Zadowolony. Polecam.
5 / 5
2016-02-07 17:34:22
Szczepan
Sprawnie i skutecznie dostarczona przesyłka.
5 / 5
2016-02-03 14:23:09
Ludwika
Jedyny w Polsce profesjonalny i autoryzowany sklep marki BlackBerry z wieloletnim doświadczeniem, stroną internetową ( bb.news.pl ) oraz forum ( bb.forum.pl ) ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
5 / 5
2016-01-22 13:10:59
Kazimiera
Wszystko w najlepszym porządku. Tylko za płatność karta naliczają (od razu przez stronę banku coś jak payU ) naliczaja sobie prowizję i to jest minus. Pozatym jestem zadowolony.
5 / 5
2016-01-12 16:36:19
Liliana
Super produkt,expresowa przesyłka.Polecam.Anna.
1 / 5
2016-01-08 07:17:54
Oliwia
Zamówiłam. Wpłaciłam pieniądze. Okazało się ze takiego produktu w ogóle nie ma. Zwrotu także nie otrzymałam.
5 / 5
2016-01-04 14:44:18
Dymitr
Szybko, profesjonalnie i bezpiecznie.
5 / 5
2016-01-04 13:20:55
Lech
Super sprzedawca, na pewno polecę dalej sklep i jeszcze nie raz z niego skorzystam.
2 / 5
2016-01-03 20:29:33
Zenon
Na stronie "BB sklep" oczekiwałem towaru oryginalnego blackberry - więc nie wczytując się w opis zakupiłem pokrowiec do "BB Q20 classic" za bagatela 128 zł. Pokrowiec nie spełnia standardów blackberry - jest nie dopasowany do urządzenia w sensie fizycznym a podczas ładowania należy go otworzyć co w oryginalnych produktach tej firmy się nie zdarza, (a mam jeszcze dwa do 9220 i 9900 ).
5 / 5
2016-01-03 14:08:21
Kajetan
Szybko, sprawnie , bez problemów.
5 / 5
2015-12-30 11:58:13
Marek
Bardzo profesjonalna sprzedaż.
3 / 5
2015-12-30 09:48:31
Patryk
Sklep i asortyment w porządku. W opisie towaru wyraźnie było napisane, że w gratisie dołączona będzie folia ochronna na ekran - niestety nie dojechala... kontak z obsługą sklepu w tej sprawie -zerowy...
1 / 5
2015-12-28 23:41:12
Michał
Dnia 18.12.15 zamówiłem obudowe do Iphone 5 z serii adidas Po przyjęciu przez nich zamówienia w dniu następnym dostałem wiadomość drogą telefoniczną że takiej obudowy na sklepie(mimo że na stronie sklepowej widniała jako dostępna).Po kilku próbach zmiany propozycji na inna obudowa, infolinia powiedziała że również ich nie posiada i tu zaznaczam że one również były wyświetlone jako dostępne.Doszliśmy do uzgodnienia aby wysłano mi oferte dostępnych modeli tego samego dnia. Rozmowa była , jednak do dnia następnego nie dostałem żadnego powiadomienia drogą mailowa.Po następnym telefonie do infolinia obsługa przepraszając uzgodniła termin na poniedziałek(zapewniając że na pewno się tym zajmą). Dnia 21.12 o godz. 23:08 nie dostałem żadnej oferty od sklepu. Ciesze się że nie przelałem żadnych pięniedzy temu sklepowi w obawia o również długi zwrot :)
5 / 5
2015-12-23 10:33:59
Ziemowit
Super sklep i oryginalne towar!!
5 / 5
2015-12-16 17:04:42
Brygida
Polecam bardzo sklep jest jak dla mnie bardzo fajny a że jestem użytkownikiem BlackBerry to tym większa satysfakcja że mamy sklep w polsce pozdrawiam
5 / 5
2015-12-09 11:56:43
Oleg
Etui super, przesyłka blyskawiczna, polecam!
5 / 5
2015-11-26 15:42:47
Apolonia
bardzo dobry sklep warty polecenia
5 / 5
2015-11-23 14:50:06
Apoloniusz
A co tu podsumowywać? -Zapłaciłem i dostałem towar, czy to coś nadzwyczajnego?
5 / 5
2015-11-22 00:22:41
Roman
Wsio O.K., odbiór na miejscu po umówieniu przez telefon.
5 / 5
2015-11-19 15:02:58
Bogusława
W pełni zadowolony. i mamy pewność ze 100% oryginał co w przypadku baterii jest bardzo ważne.
5 / 5
2015-11-17 09:31:30
Magdalena
Świetna współpraca, ekspresowa wysyłka!
5 / 5
2015-11-16 12:52:04
Leopold
Pełny profesjonalizm towar jak zawsze dobrej jakości cena akceptowalna
5 / 5
2015-11-09 10:52:55
Barbara
Błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2015-11-08 22:42:35
Klementyna
Kolejne zakupy - gorąco polecam sklep bbsklep.pl
4 / 5
2015-11-04 11:44:45
Diana
Były drobne problemy z dostawą, ale miła Pani w BBsklepie wszystko szybko wyprostowała.
5 / 5
2015-11-04 09:48:19
Jakub
Szybko i sprawnie sprawa została załatwiona.
4 / 5
2015-10-30 11:55:49
Karolina
Sklep ogólnie spełniający moje oczekiwania.
5 / 5
2015-10-29 13:59:58
Henryk
Sklep wiarygodny.godny polecenia.
5 / 5
2015-10-23 09:17:07
Lilianna
Super. To jedno słowo mówi samo za siebie
5 / 5
2015-10-22 09:42:50
Renata
bardzo rzetelny sklep, zakupy w nim to przyjemność
5 / 5
2015-10-21 18:55:52
Izabela
Bardzo szybka obsługa zamówienia (zgodnie z informacją na stronie - w ciągu 24h). Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2015-10-19 10:31:18
Rafał
Wreszcie sklep w którym można znaleźć markowe akcesoria w przystepnej cenie
5 / 5
2015-10-19 10:07:35
Kinga
Super sklep, rewelacyjne ceny i ekspresowa dostawa:-) Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-10-12 14:55:58
Cyprian
Wszystko bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2015-10-10 10:18:27
Władysław
dziala perfekcyjnie etui na telefon pasuje idealnie

Rzetelne opinie o bbsklep.pl