Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bddziecko.pl

Bddziecko.pl Opinie 4.5 (262)

Gwiaździsta 69 F
01-651
Warszawa
+48 22 123 06 80
brak obrazu
4.5
262
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-06-19 10:53:45
Fryderyka
Super sklep,na pewno jeszcze skorzystam
4 / 5
2017-06-06 19:07:47
Jarosława
Rozczarowal mnie dlugi czas realizacji zamowienia, tym bardziej ze sklep posiada magazyn w tym samym miescie i deklarowal, ze towar jest dostepny od reki. Wyslano tez smoczek w innym kolorze niz zamowilam i nikt nie poinformowal mnie o tej zmianie w zamowieniu.
5 / 5
2017-06-02 19:56:22
Genowefa
Sklep spoko. Zamówienie zrealizowane, kontakt mailowy zadowalający. Był mały problem, bo przy zamówieniu nie zadziałał system płatności i musiałam dokonał płatności inaczej. Podczas szukania na stronie sklepu towaru jeszcze raz po dokonaniu już zamówienia okazało się, że cena się zmieniła i jest o około 10% tańszy :( Kilka godzin później ... Nie ładnie.
5 / 5
2017-06-01 11:07:10
Wacław
Polecam. Zawsze sprawnie, szybko, dobre ceny, dobry kontakt/
3 / 5
2017-05-31 13:53:04
Idzi
Jestem zadowolona. Gdyby jeszcze producent nie oszczędzaloszczędzal na srubkach, wkretach (zabrakło 3, mąż był zmuszony odkręcić od kołyski) byłoby ok.
5 / 5
2017-05-22 17:21:28
Walenty
Polecam. Po raz kolejny się nie zawiodłam.
5 / 5
2017-05-21 13:46:34
Kornel
Transakcja przebiegła bez zarzutów. Polecam.
4 / 5
2017-05-18 13:15:13
Herbert
Gdyby nie to, że sklep ma problem z szybką wysyłką towaru to wszystko byłoby super. Niestety deklarowane 24h nie sprawdziło sie w przypadku mojej przesyłki. W pn opłacone zamówienie - w czw jeszcze nie przekazane kurierowi :(
5 / 5
2017-05-18 09:49:20
Roma
Atrakcyjne ceny, sprawna obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia
3 / 5
2017-05-02 10:16:36
Natasza
Informacja o dostawie na terenie Białegostoku w ciągu 24h okazała się nieprawdziwa.
2 / 5
2017-04-29 20:03:38
Jakub
Jak zwykle wszystko przyszło wygniecione a na dodatek jeden produkt zostal uszkodzony przez niewłaściwe zapakowanie i zabrudzil pozostałe opakowania. Czy wy nie macie jakiś porządnych kartonow?!!!
5 / 5
2017-04-28 08:27:47
Bernard
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie, szybko i bez problemów. Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Dostawa błyskawiczna a przesyłka zapakowana starannie. Polecam zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2017-04-27 20:40:22
Marcelina
Na stronie oferują dany produkt a wysyłają inny! Nie można się dodzwonić.
5 / 5
2017-04-25 12:46:27
Nadia
Polecam szybko i bezproblemowo otrzymałam zamówiony towar
5 / 5
2017-04-19 17:02:52
Diana
Sklep posiada wygodne formy płatności. Często są promocje na różne artykuły, ceny zadowalające. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2017-04-18 18:20:25
Ewelina
polecam każdemu ! bardzo udane zakupy.
5 / 5
2017-04-13 20:17:54
Wiesław
Szybka przesyłka, szczerze polecam
5 / 5
2017-04-11 23:27:23
Miłosz
Szczerze polecam, szybki czas realizacji przesyłki,transakcja bezproblemowa
5 / 5
2017-04-07 20:20:51
Roma
Sklep godny polecenia, wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-04-06 12:12:16
Wioletta
Jestem zaskoczona jak szybko i sprawnie otrzymałam zamówiony towar. Już drugiego dnia po złożeniu zamówienia. Gorąco polecam
5 / 5
2017-04-05 12:43:00
Żaneta
Korzystałam nie pierwszy raz. Zawsze byłam zadowolona z obsługi. Polecam!
5 / 5
2017-04-04 09:41:37
Klementyna
Jestem zadowolony. Robie już kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-03-30 19:05:09
Michał
bez jakichkolwiek zastrzeżeń
5 / 5
2017-03-30 10:05:13
Dawid
Bardzo dobry sklep, realizacja z dnia na dzień
5 / 5
2017-03-27 11:57:55
Gracjan
Korzystam regularnie z usług sklepu. Aktualny czas oczekiwania na przesyłkę był jedynie spowodowany czasowym brakiem towaru przy czym uważam że 4 dni na oczekiwanie paczki to i tak mało w takiej sytuacji.
5 / 5
2017-03-24 06:18:15
Marcelina
Robie regularnie zakupy, sklep bardzo dobrze zaopatrzony ceny nizsze niz w sklepach stacjonarnych. Na plus szybki kontakt i dostawa. Zdecydwanie polecam.
5 / 5
2017-03-21 12:17:02
Zuzanna
Zanim oznaczono moje zamowienie jako wyslane , kurier pukal do moich drzwi. Jestem bardzo zadowolona =)
5 / 5
2017-03-17 11:24:29
Manuela
bardzo sprawna transakcja, polecam
5 / 5
2017-03-16 10:13:35
Leopold
Szybks przesyłka,dobry kontakt ze sprzedającym,towar zgodny z opisem,polecam.
5 / 5
2017-03-16 08:30:04
Anita
Fajna cena, szybka wysyłka, miła niespodzianka gratis ;-)
5 / 5
2017-03-15 10:52:15
Wieńczysła
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam.
4 / 5
2017-03-12 22:41:52
Franciszka
Wszystko ok. Szybka przesyłka.
5 / 5
2017-03-09 15:31:58
Aldona
sklep bardzo dobry, ze sporym asortymentem. Szczerze polecam
4 / 5
2017-03-07 14:41:13
Matylda
Ciekawy sklep z wieloma dostępnymi towarami.
5 / 5
2017-03-03 21:17:05
Krystian
szybko i sprawnie, żadnych uwag. zdecydowanie polecam !
5 / 5
2017-03-01 09:00:11
Bolesław
Jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2017-02-27 12:42:08
Marian
Sprawna dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2017-02-24 22:23:58
Krystyna
To moje kolejne zakupy, i jak zwykle szybko i sprawnie. POLECAM
5 / 5
2017-02-20 20:31:02
Jeremiasz
Szybka realizacja zamówień. Bardzo dobre ceny.
3 / 5
2017-02-16 18:26:59
Sandra
zakupione produkty miały uszkodzone opakowania
2 / 5
2017-02-16 15:52:53
Mieczysława
Sklep ma duże problemy organizacyjne z rozwiązywaniem spraw dotyczących reklamacji tj pomyłek w dostawie. Słaby kontakt ze sklepem, personel na pytania odpowiada lakonicznie prosząc tylko o cierpliwość .
2 / 5
2017-02-16 12:33:37
Anita
Zamowilem inny produkt, przyszedl inny. Zamiast 90ml otrzymalem 70ml i to innego produktu.
5 / 5
2017-02-16 07:26:10
Szymon
Zdecydowanie BardzoDobry sklep! Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem i w korzystnej cenie!
5 / 5
2017-02-15 16:16:47
Daria
Wszystko sprawnie szybko polecam
3 / 5
2017-02-15 12:58:32
Jonatan
Póki nic się nie dzieje to sklep oceniam w porządku, ale wystarczy jedna pomyłka i można czekać na zamówienie dłuuuugo. Dodzwonić się ciężko, a w mailach mają bałagan że nikt nic nie wie. Nikt się wcześniej nie pofatygował o ponowne wysłanie błędnego zamówienia, dopiero po kilkakrotnym upominaniu się.
5 / 5
2017-02-15 10:15:40
Izabela
realizacja zgodnie z zamówieniem
3 / 5
2017-02-14 09:38:58
Celestyna
Nie wszystkie zakupione rzeczy do mnie dotarły.
4 / 5
2017-02-10 12:52:16
Marta
jak wyżej - ogólnie ocena pozytywna
5 / 5
2017-02-08 13:19:42
Hanna
Informowanie na bieżąco o chwilowym braku zamówionego produktu, propozycje w zamian. Wszystko zakończone sukcesem:)
5 / 5
2017-02-07 15:34:53
Przemysław
polecam sklep wszystko pomyslnie sie udalo
5 / 5
2017-02-07 13:22:15
Michał
Sklep z super promocjami, jestem zadowolona jeśli chodzi o zakupy w nim przez internet.
4 / 5
2017-02-06 16:52:11
Irma
OK. Nie potrzebnie sklep fatygował mnie na pocztę po odbiór faktury korygującej.
5 / 5
2017-02-06 16:45:20
Iwo
Bardzo miła i fachowa obsługa. Okazało się że dostarczono mi produkt w innych kolorach niż zamawiałam, profesjonalna Pani konsultant natychmiast odpowiedziała i następnego dnia wymieniono produkt na ten właściwy. Super podejście do klienta, sprawnie i miło.
1 / 5
2017-02-06 13:14:26
Irma
Sklep ciągle wysyłał mi informacje ze któryś z towarów jest uszkodzony i proponowano zamianę np kaszki bezmlecznej na mleczna ...Część rzeczy była przeznaczona na prezent, część do użytku domowego i zależało mi na czasie. Obecnie te rzeczy, które podano mi ze są uszkodzone, dalej są dostępne w sprzedaży i wprowadzają w błąd kupujących.
5 / 5
2017-02-06 09:00:59
Oskar
Szybko, sprawnie, dobra cena pieluch
5 / 5
2017-02-02 13:11:14
Klara
Tak jak nazwa wskazuje - bardzo dobry sklep. Dobre ceny, szybka dostawa. Polecam.
4 / 5
2017-02-01 11:58:56
Wiesława
szybko, tanio i za rozsądną cenę..
5 / 5
2017-01-30 09:21:12
Konstanty
Bardzo dobry kontakt i rzetelność firmy
5 / 5
2017-01-29 19:56:14
Marcelina
Bardzo szybka dostawa. Dziękuję i szczerze polecam innym!
5 / 5
2017-01-28 13:59:06
Eryk
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka wysyłka. SSprzedający przykłada dużą wagę do satysfSSprzedającya.Polecam w 100%.
5 / 5
2017-01-26 17:27:52
Jan
Bardzo dobre ceny i szybka dostawa. Chętnie kupuję w tym sklepie.
5 / 5
2017-01-26 07:09:28
Weronika
Transakcja bez zastrzeżeń, polecam
3 / 5
2017-01-26 06:32:32
Henryka
To nie byly pierwsze moje zakupy w tym sklepie i zawsze ocenialam bardzo dobrze. Tym razem jestem gleboko rozczarowana. jedynie dostawa była sprawna jak zwykle. korzystałam z kuriera bdsklepu. Zakupione rzeczy m.in. mleko niemowlęce było strasznie zakurzone a opakowanie podniszczone. buteleczka niemowlęca - fakt było napisane, że kolor losowy ale zaznaczyłam w notatce ze dla chłopczyka ma być i wcześniej kontaktowali się w sprawie koloru a tu dostałam różowa. no i testy ciążowe - powinna być informacja o krótkim terminie ważności ..niespełna miesiąc!!! Nad kolejnymi zakupami w bdsklepie poważnie się zastanowię.
1 / 5
2017-01-22 22:39:00
Daniel
Zachęcony promocjami gerber złożyłem zamówienie za 300zl, jednak z podanych promocji nie dało się skorzystać, konsultanci zwalali winę na dział marketingu po czym nie odpisywali na maile i zapytania. Szkoda czasu na bdsklep
4 / 5
2017-01-22 12:56:18
Aurelia
Ceny niektórych produktów bardzo konkurencyje, duży wybór towaru, ale żeby się załapać na darmową wysyłkę trzeba złożyć zamówienie na sporą kwotę, chyba, że maja akurat promocje
5 / 5
2017-01-21 23:17:29
Tadeusz
Fajny sklep internetowy. Dobre ceny.
5 / 5
2017-01-20 11:52:58
Irma
Zamowienie zrealizowane szybko i w bardzo dobrej cenie :)
4 / 5
2017-01-19 15:31:14
Bronisław
Szybka wysylka, towar nie uszkodZony. Polecam
5 / 5
2017-01-18 20:10:58
Aga
Zamówienie zostało bardzo szybko i sprawnie zrealizowane. Jestem zadowolona z zakupu. Bardzo miły kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-01-17 15:51:50
Feliks
super sklep, świetny kontakt, dbają o klienta!
4 / 5
2017-01-16 15:14:35
Karolina
zakupy ok, szkoda tylko, że przesyłka towaru jest taka droga. Wg mnie jakby była darmowa od 200zł to byłoby uczciwie, 400 to bardzo wysoki limit
1 / 5
2017-01-11 09:00:33
Irmina
Korzystna cena interesującego mnie produktu, w kwestii dostarczenia zakupu szybki termin realizacji. Niestety otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem. Teraz muszę czekać AŻ do 16 dni na rozpatrzenie reklamacji, tj. jakąkolwiek odpowiedź na złożoną przeze mnie reklamację (kpina!!). Zamówiłam mleko modyfikowane, które potrzebne mi jest na JUŻ. Niestety przez taki obrót sprawy musiałam zamówić mleko z innego sklepu internetowego, z którego natabene, jestem zadowolona. Do tego tragiczny kontakt z obsługa kliena, infolinia wiecznie zajeta. Także zakup w sklepie bdsklep oceniam negatywnie. NIE POLECAM
5 / 5
2017-01-03 15:53:02
Maciej
Zakupy robi się szybko a przesyłka dociera ekspresowo. Polecam
5 / 5
2017-01-02 13:43:15
Roman
Bardzo fajne okazje i promocje można znaleźć na bddziecko i bdsklep jestem zadowolona
5 / 5
2017-01-02 11:40:50
Wieńczysła
Polecam, jestem zadowolona z obsługi i produktu.
5 / 5
2016-12-30 19:01:03
Manuela
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem dlatego serdecznie polecam wszystkim. Do tego bardzo duży wybór towaru i mega przystępne ceny😊
5 / 5
2016-12-28 08:20:58
Kornelia
Sklep z dużym wyborem. Ceny bardzo korzystne. Szybka realizacja. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-12-27 11:32:01
Grzegorz
Sklep bardzo fajny. szybka obsługa
5 / 5
2016-12-26 10:46:44
Aleksandra
Polecam współpracę ze sklepem
5 / 5
2016-12-23 22:46:47
Marina
Już któryś raz robię zakupy w bdsklepie i zawsze jestem bardzo zadowolona, obsługa profesjonalna, ceny przyzwoite, przesyłki wysyłane w dobrym tempie, produkty świetnej jakości. Polecam gorąco!
5 / 5
2016-12-23 13:18:45
Gracjan
Szybka dostawa a skusił nas rabat .polecam
5 / 5
2016-12-23 10:26:56
Liliana
Super - wszystko ok, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam!
5 / 5
2016-12-22 09:48:33
Liza
super sprawne i bezproblemowe zakupy, na każdym etapie extra informacja, super kontakt z kurierem. Jestem Bardzo zadowolona, zwłaszcza że zakupy były na kilka dni przed świętami więc nie zaskoczyło by mnie opóźnienie, paczka natomiast przyszła DZIEŃ WCZEŚNIEJ od zakładanej daty.
3 / 5
2016-12-21 20:21:22
Antonina
Za długo czekałam na.przesyłkę
1 / 5
2016-12-21 15:54:10
Emilia
Anulowano moje zamówienie i poinformowano mnie o tym dopiero tydzień po zamówieniu.
5 / 5
2016-12-20 17:52:24
Celestyn
Polecam. Dobre ceny, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka!
5 / 5
2016-12-20 13:38:52
Renata
Szybka wysyłka paczki. Polecam.
5 / 5
2016-12-20 12:40:40
Bartłomiej
jestem zadowolona i wrócę :)
1 / 5
2016-12-20 12:37:54
Łucjan
Dramat - pomyłka przy dostawie, brak kontaktu z działem reklamacji. Po kilkunastu próbach czas oczekiwania na rozpatrzenie reklamacji do 2 tyg. Nie polecam "zabawy" z prostowaniem zlecenia. Lepiej od razu zrezygnować.
3 / 5
2016-12-20 12:19:39
Wiesław
Opakowanie było całe poniszczone , naklejki które znajdowały się wewnątrz opakowania były całe pogięte a część z nich nie dawała się do oklejenia
2 / 5
2016-12-20 07:36:20
Aga
Długa wysyłka - towar zamówiłam we środę popołudniu, od razu wplata kolo 17tej; wysyłka zamówienia w poniedziałek popołudniu, dotarła do paczkomatu w piątek - czyli prawie 1.5 tyg od momentu zamówienia. Deklaracje o szybkiej wysyłce i dostawie to kłamstwo!!!!
5 / 5
2016-12-18 18:24:28
Edmund
POLECAM, szybko, sprawnie i profesjonalnie
4 / 5
2016-12-17 15:21:54
Ada
Oprócz tego, że dostałam śmierdzące chusteczki nawilżane to ok. Nie wiem gdzie one leżały na magazynie ale musiałam je wyrzucić.
5 / 5
2016-12-13 21:25:18
Aga
bardzo fajna strona ciekawe oferty atrakcyjne ceny
5 / 5
2016-12-12 18:19:25
Marlena
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa.
5 / 5
2016-12-12 17:12:26
Marcel
bardzo fajny sklep i przyzwoite ceny
5 / 5
2016-12-09 20:50:14
Janusz
Towar zapakowany dokładnie w folie bąbelkową . Jestem zadowolona bardzo, nic się nie rozbiło, nie wylało. Super.
5 / 5
2016-12-09 11:15:57
Zofia
BARDZO DOBRY SKLEP -WSZYSTKO MOZNA ZNALEC W JEDNYM SKLEPIE
5 / 5
2016-12-08 23:51:07
Arleta
szybka obsługa, produkt zgodny z zamówieniem
5 / 5
2016-12-08 17:10:54
Romana
Transakcja przebiegła prawidłowo. Polecam sklep
5 / 5
2016-12-08 15:05:18
Izabela
Na pewno wrócę tu na zakupy.
1 / 5
2016-12-08 13:03:55
Liwia
Bardzo dlugi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2016-12-07 17:54:27
Olga
Po raz drugi, ale na pewno nie ostatni robiłam zakupy w sklepie bddziecko.pl. Sklep oferuje szeroką gamę produktów dla dzieci, w niezłych cenach, wysyła je sprawnie, szybko, bezproblemowo, do tego obsługa jest bardzo miła - czegóż chcieć więcej? Polecam więc gorąco i zachęcam do zakupów :)
5 / 5
2016-12-06 21:19:47
Laura
Polecam gorąco sklep bddziecko.pl.! Bardzo kulturalna i miła obsługa, szybka przesyłka, świetna jakość pakowania (wszystkie produkty, które zamówiłam były w szklanych słoiczkach i buteleczkach, więc istniało ryzyko potłuczenia, jednak przy tak solidnym zapakowaniu towaru nie było szans na jakąkolwiek "stłuczkę"). A produkty w dobrej cenie i jestem pewna, że dobrej jakości, bo firm sprawdzonych przez wielu rodziców, no i przede wszystkim przez dzieci, które uwielbiają obiadki, deserki i soczki :)
5 / 5
2016-12-06 21:13:02
Hubert
super sklep szybka wysylka i przedewszystkim tanio
5 / 5
2016-12-06 08:49:41
Sonia
Bardzo rzetelny Sprzedawca. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-12-04 11:09:50
Patrycja
Szybka i bezproblemowa obsługa. Gdy zabrakło jednego z produktów od razu zostałam o tym poinformowana. Polecam
5 / 5
2016-12-01 06:16:11
Bernardeta
Zapisałam się do programu lojalnościowego i miał być 1pkt a każdą złotówke. niestety do tej pory tych punktów nie ma.Zlozylam kolejne zamowieniem jezeli nie dotrą rózwniez teraz to poszukam innego sklepu.
5 / 5
2016-11-30 21:41:43
Halina
Serdecznie polecam. Zabawka cała i zdrowa dotarła bez problemu. Polecam każdemu.
3 / 5
2016-11-30 21:34:03
Sabina
Produkty są wystawiane które w zeczywistosci ich brak przez to opóźniona jest wysyłka , kupiłam przecenione soki nie było info dlaczego okazało się ze bardzo którymi termin a zamówiłam ich ponad 30
5 / 5
2016-11-25 08:00:48
Lech
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia docierały na bieżąco. Skorzystam na pewno jeszcze z ich usług. Polecam
5 / 5
2016-11-25 07:19:01
Celestyn
bardzo fajny, rzetelny sklep, z szybka realizacją, w razie jakichkolwiek pytań udzielą inf
5 / 5
2016-11-21 22:08:29
Justyna
Fachowa obsługa, sprawnie i konkretnie
5 / 5
2016-11-21 17:25:54
Natasza
Bardzo się cieszę że trafiłam na ten sklep :-)
4 / 5
2016-11-18 10:21:23
Fryderyka
Zakupu dostarczone w reklamówce troche mnie zaskoczyły. Spodziewałam się paczki w pudełku. Chodzi o higienę, tym bardziej, że zamówiłam produkty dla niemowlaka.
1 / 5
2016-11-17 09:11:54
Aga
przysłano mi inny produkt (bo na stronie byla nieprawidlowa informacja) i w ramach rekompensaty zaoferowano 5% na następne zakupy, doprawdy
3 / 5
2016-11-16 21:03:23
Danuta
Z 4 jednakowych zamówionych smoczków do butelek otrzymałam dwa z wąskim, a dwa z szerokim gwintem...
5 / 5
2016-11-16 14:39:48
Wiktor
Bardzo dobry kontakt. Polecam :-)
5 / 5
2016-11-16 14:37:35
Marek
Dobry sklep,ciekawe oferty, dobrze opisane produkty. Opis zgadza się ze stanem faktycznym. Polecam!
3 / 5
2016-11-10 18:41:35
Tamara
Zawiodłam sie tym razem, po pierwsze zamowienie nie zostało zrealizowane w 100% ( pierwsze zamowienie złożyłam kilka dni wcześniej ale ze względu na problem z realizacją płatności przez internet poprosiłam o anulowanie zamowienia i chwile pózniej złożyłam drugie takie samo powiększone o soczki) , po drugie prosiłam o szybką realizacje ze względu na zamowienie asortymentu dla niemowlaka ( deserki, kaszki, soczki, chemia) niestety musiałam czesc rzeczy kupić w innym sklepie ze względu na długi czas oczekiwania. 3 listopada złożyłam zamowienie a dopiero 7 zostałam poinformowana ze brakuje asortymentu ktory w trakcie składania zamowienia był dostępny :(
5 / 5
2016-11-03 16:26:05
Sylwester
Wszystko jak należy. Szybko sprawnie. Towar zgodny z opisem :) POlecam
5 / 5
2016-11-02 19:53:14
Bronisława
profesjonalna obsługa, w sumie bardzo szybka wysyłka
4 / 5
2016-10-27 13:19:35
Teresa
Całość nie budziłaby zastrzeżeń gdyby nie gburowaty kurier, który kazał sie dostosować do swojego trybu pracy oznajmiając ze po godzinie 14 nie pracuje! Mało tego nie zastosował sie do zmniany terminu dostawy i idąc na skróty zostawił paczkę bez mojej zgody u sąsiadów w ogóle mnie o tym nie informując!!!!! Przykre, bo najprawdopodobniej przez przewoźnika juz nie skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2016-10-26 13:15:40
Ewelina
Obsługa sprawna, bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-10-26 10:32:39
Albert
Mam niewielkie zastrzeżenia do formy zapakowania, przez co faktura była dosyć zniszczona.
4 / 5
2016-10-26 07:35:19
Malina
Wysyłka mogła by być szybsza
4 / 5
2016-10-25 13:46:09
Paula
Jedna ampułki uległa uszkodzeniu podczas podróży... .dobrze ze dostały mi jeszcze 23...bo gdybym kupiła tylko 6 i tez coś by pękło i się rozlało to byłoby już całkiem kiepsko...radzę więcej uwagi przyłożyć do pakowania towaru..
4 / 5
2016-10-25 09:55:04
Konstancja
W sumie wszyatko przebiegło poprawnie.
4 / 5
2016-10-22 14:49:31
Bolesław
Super sklep z duzym wyborem akcesorii dla dzieci w dobrej cenie
5 / 5
2016-10-19 21:24:33
Jagoda
zakupy przebiegły pomyślnie bez zarzutu
5 / 5
2016-10-19 14:36:07
Rudolf
Polecam i będę korzystała na przyszłość , super ceny
5 / 5
2016-10-19 13:58:07
Rozalia
DUŻY WYBÓR, MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA RÓŻNYCH PRODUKTÓW ITP W JEDNYM SKLEPIE
1 / 5
2016-10-18 22:29:40
Urszula
tragedia z komunikacją ze sklepem ogromne opóźnienie w realizacji zamówieni
1 / 5
2016-10-15 21:02:11
Kornelia
Moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Najpierw przy chęci zakupu plastikowej wanienki do kąpieli dziecka i kilku pieluch tetrowych okazało się (przy podsumowaniu zamówienia), że paczka waży ponad 30 kg (!) i mam za nią zapłacić 30 zł. Zadzwoniłam, dowiedziałam się, że "nie da się tego zapakować ani wysłać razem" i dlatego mam zapłacić za DWIE osobne paczki (?!). Zrezygnowałam z wanienki, do pieluch dodałam dwa smoczki i butelkę dla niemowlaka. Przy podsumowaniu zamówienia pokazała się informacja, że "czas realizacji: 0 dni roboczych, wysyłka 2 dni robocze". Po kilku dniach poprosiłam w mejlu o informacje o stanie realizacji mojego zamówienia, dowiedziałam się, że nie ma pieluch z mojego zamówienia, ale jeszcze w TYM SAMYM DNIU spodziewana jest dostawa. Zdecydowałam się czekać. Zamówienie zostało wysłane 10 dni później. Sklepu nie polecam - brak jakichkolwiek informacji o stanie realizacji zamówienia, klient najwyraźniej ma sam się dowiadywać, albo czekać (nie wiadomo jak długo) z nadzieją na to, że w ogóle zostanie zrealizowane. Zamówienie złożone i zapłacone 27.09.2016 r. wysłane 10.10.2016 r.
5 / 5
2016-10-13 21:33:50
Brygida
ogólnie OK. ale uważam, że wysyłka za darmo jest od za wysokiej kwoty.
4 / 5
2016-10-12 14:50:55
Stefan
jestem zadowolona. Wszystkie produkty w dobrej cenie. mila obsługa. Nieco długi czas oczekiwania 6 dni ale polecam
3 / 5
2016-10-08 00:45:18
Lech
Anulowali połowę zamówienia z powodu braku towaru
5 / 5
2016-10-05 21:05:00
January
Transakcja przebiegla pomyślnie i szybko.
4 / 5
2016-10-05 11:57:25
Bartłomiej
Sklep super, ceny konkurencyjne, szybka dostawa. Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak zamówionego towaru mimo opisu o jego dostępności do 3 dni roboczych. Musiałbym czekać około 7 dni. Sklep nie poinformował mnie o zaistniałej sytuacji, sam musiałem się upominać. Mimo początkowych problemów sklep zachował się profesjonalnie zmienił moje zamówienie w ciągu kilku godzin na towar prze zemnie wybrany i dostępny na magazynie, oraz potraktował moją wysyłkę priorytetowo - kurier gratis. Na dodatek w ramach rekompensaty dostałem dodatkowy rabat do zamówienia. Ogólnie polecam i jak najbardziej wrócę:)
4 / 5
2016-10-05 08:01:22
Dominika
Nie otrzymalem punktow w programie lojalnosciowym
5 / 5
2016-09-29 21:58:59
Aniela
Sprawnie oraz konkretnie. Przyjemny kontakt. Polecam
4 / 5
2016-09-29 21:19:42
Zofia
kontakt ze sklepem bardzo dobry, miła obsluga
5 / 5
2016-09-28 10:51:27
Wera
to co chciałam to otrzymałam
5 / 5
2016-09-23 07:41:00
Longin
Szybka obsługa, towar po zamówieniu już na drugi dzień dotarł :)
5 / 5
2016-09-21 22:19:22
Zygfryd
wszystko przebiegło bez zakłóceń
5 / 5
2016-09-21 07:10:05
Rafał
Pieluch dobrej jakości, duże. Zgodne z opisem.
4 / 5
2016-09-19 15:07:26
January
Duzy asortyment, dobre ceny i szybka wysylka.
4 / 5
2016-09-15 10:15:21
Gabriela
Pomimo tego, że otulacz miał być turkusowy a dostałam czarny w białe fale to wszystko ok.
4 / 5
2016-09-14 16:21:21
Tomasz
Duzy asortyment i dobre ceny, jednak problem z otrzymaniem produkty zgodnego ze zdjeciem. Dziwna opcja wysylki tego,co na magazynie,a nie tego,co klient zamawial. Dobrą opcja bylaby info.o braku danego produktu na magazynie,zamiast wysylania tego,co aktualnie nie zeszlo - gdyż wzory i kolory maja znaczenie.
5 / 5
2016-09-07 11:28:44
Benedykt
sklep jak zwykle niezawodny, szybkie zakupy, łatwa płatność, na drugi dzień zakupy były u mnie. Dobre ceny, duży wybór.
5 / 5
2016-09-05 17:59:32
Norbert
Sklep spełnił moje oczekiwanie i na pewno skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2016-09-02 10:32:01
Benedykt
Wszystko ok. Produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2016-09-01 06:50:22
Zygmunt
Jestem zadowolona będę korzystać z tego sklepu
5 / 5
2016-08-31 21:23:33
Katarzyna
Od 6 miesięcy kupuję mleko modyfikowane w bddziecko i nigdy się nie zawiodłem! Szybka dostawa, najtańszy towar w internecie.
5 / 5
2016-08-31 12:27:48
Longin
Zakupy udane, mam nadzieję, że dziecko przejdzie przez ząbkowanie w miarę spokojnie dzięki francuskiej żyrafce :) Polecam sklep bddziecko.pl gorąco - transakcja przebiegła sprawnie, szybko, bezproblemowo :)
4 / 5
2016-08-31 12:19:00
Ludwik
wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami
5 / 5
2016-08-31 12:07:20
Eleonora
super sklep z super cenami i miłą obsługą
5 / 5
2016-08-24 10:45:48
Romuald
Sklep bardzo fajny, szybka dostawa i gratisy.
5 / 5
2016-08-24 10:27:52
Diana
oceniam sklep bardzo pozytywnie
5 / 5
2016-08-23 11:02:13
Idzi
Zakupy przebiegły bez zarzutu
4 / 5
2016-08-17 17:04:22
Izabela
Mogłam skorzystać z dostawy darmowej, jednak mimo zapisu do newslettera nie udało się sfinalizować zniżki na 1 zakup (mimo zamówienia na ponad 400 zł). Czyli jest albo zniżka albo darmowa dostawa - opcje się nie łączą ;)
5 / 5
2016-08-14 15:18:20
Genowefa
Wszystko zgodne z opisem. Polecam!
5 / 5
2016-08-12 21:08:51
Liza
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-08-12 10:56:22
Bogna
Szybko, sprawnie i na temat, na pewno skorzystam za kilka dni ponownie.
5 / 5
2016-08-11 14:59:25
Alfred
Super ceny, super sklep POLECAM!
5 / 5
2016-08-11 09:24:15
Bolesław
Szybka dostawa, ale ten gadżet w postaci kości do gryzienia dla psa, dołączonej jako bonus do mleka dla dziecka, trochę był nie na miejscu.
3 / 5
2016-08-10 10:14:55
Seweryn
Towar którego na Allegro było bardzo dużo nie mieli na magazynie, tak że musieliśmy długo czekać. Ale dostaliśmy to co zamówiliśmy.
5 / 5
2016-08-06 10:29:14
Arnold
wysyłka szybka produkt ok cena zadowalająca taniej nie znalazłem nawet w Niemczech gdzie jest produkowane mleko nestle
4 / 5
2016-08-05 18:36:12
Zygfryd
Dobry sklep z szerokim asortymentem i niezłymi cenami. Chętniej robiłabym tam zakupy, gdyby wysyłka była tańsza bądź darmowa.
4 / 5
2016-08-04 23:39:26
Tamara
Poleciła bym ten sklep. Bardzo przystępne ceny, tania przesyłka /dostawca do wyboru/. Szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2016-08-04 12:30:18
Jadwiga
Przystępne ceny i szybka dostawa
5 / 5
2016-07-29 17:42:07
Idzi
Bardzo szybka i sprawna dostawa zamówienia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-07-29 11:11:13
Ismena
Gorąco polecam, bardzo korzystne ceny, zwłaszcza przy większych zakupach.
5 / 5
2016-07-27 10:56:49
Arkadiusz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi. Super polecam.
5 / 5
2016-07-26 14:09:51
Alina
Szybka, bardzo dobra obsługa, duży wybór produktów i konkurencyjne ceny
5 / 5
2016-07-25 11:00:46
Luba
wszystko OK, mega szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem, bez problemu odpowiedzieli na dodatkowe pytania.
5 / 5
2016-07-22 12:26:38
Seweryn
Współpraca układa się bardzo dobrze.
2 / 5
2016-07-19 10:24:12
Konstancja
Dopiero po moim pytaniu kiedy wyślą zamówienie napisali, że produkty są niedostępne a pieniądze zwrócili dopiero po upomnieniu się o nie, nie polecam
5 / 5
2016-07-19 09:34:27
Paulina
Towar przysłano bardzo szybko, wszystko było ok.
5 / 5
2016-07-18 13:13:40
Sławomir
Szybko 😄 i żadnego problemu z towatem
4 / 5
2016-07-12 14:22:53
Irma
Brak potwierdzenia na pocztę ze otrzymano opłatę za zamowienie. Brak informacji ze zamowienie jest gotowe do odbioru - sama musiałam dzwonić i dopytywać.
5 / 5
2016-07-12 09:32:21
Celestyna
Polecam, szybko i zgodnie z opisem.
5 / 5
2016-07-11 11:00:04
Teresa
Towar zgodny z opisem. Butelki jeszcze nie testowane, gdyż czekamy na maluszka. Ale wstępnie z zestawu jestem zadowolona.
5 / 5
2016-07-09 10:01:44
Otylia
Artykuły bardzo ładne i atrakcyjne cenowo. Polecam
5 / 5
2016-07-07 10:35:20
Łukasz
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez BDSKLEP! (bddziecko)
5 / 5
2016-07-06 19:05:52
Liza
Chyba nie może być lepiej. Dziękuje i polecam :)
5 / 5
2016-07-06 11:31:02
Karolina
POlecam zakupy w tym sklepie. duży wybór towaru
5 / 5
2016-07-05 10:10:26
Aurelia
Sklep godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2016-07-04 21:31:51
Ignacy
Bardzo szybka obsługa i super ceny
4 / 5
2016-06-30 14:24:35
Antonina
ogólnie ok, tylko pomimo komentarza do zakupów że chcę niebieską kolorystykę ( bo dla chłopca) dostałam duże akcenty różowego. Dziecku nie przeszkadza, mnie trochę gryzie w oczy .
5 / 5
2016-06-24 17:32:24
Henryka
dosyc często zamawiam w dbsklep.pl mleko dla synka i jestem bardzo zadowolona z tych zakupów.
5 / 5
2016-06-23 21:56:30
Ziemowit
Jestem bardzo zadowolona z bdsklep.pl zawsze przesyłka docierana do mnie bardzo szybko, nigdy nie nastąpiła żadna pomyłka., robię zakupy dość często i za każdym razem jest tak samo. Polecam
5 / 5
2016-06-17 10:42:25
Honorata
Polecam sklep, dostawa przebiegła bardzo sprawnie, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2016-06-15 23:23:15
Olga
Super, sprawna obsługa . Super ceny i wybór. Gorąco polecam
5 / 5
2016-06-13 13:30:32
Brunon
Polecam, na pewno zamówię tam jeszcze nie raz
5 / 5
2016-06-12 13:58:38
Idzi
Bardzo dobra i szybka obsługa.
5 / 5
2016-06-10 12:10:10
Daniela
Fachowa, rzetelna obsługa. POLECAM!
5 / 5
2016-05-18 19:40:35
Kazimierz
Polecam sklep, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. Zakupy realizowane są sprawnie i szybko.
5 / 5
2016-05-16 17:18:35
Szymon
Bardzo mila i szybka obsluga klienta ;) goraco polecam
5 / 5
2016-05-16 15:48:07
Bogdan
Kupuję pieluszki tetrowe tylko w tym sklepie są zawsze i dochodzą szybciutko!!!!!!! Bardzo dziękuję!!!!!!!! Jadwiga Żukowska

Rzetelne opinie o bddziecko.pl