Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bdkarma.pl

Bdkarma.pl Opinie 4.0 (363)

Gwiaździsta 69 F
01-651
Warszawa
+48 22 123 06 80
brak obrazu
4.0
363
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-06-08 11:42:17
Donata
Szybko, tanio, wygodnie - I dobrej jakości
5 / 5
2017-05-26 10:09:02
Tobiasz
Szybka i fachowa obsługa,polecam. Na pewno skorzystam z usług nie jeden raz. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-05-25 14:00:32
Felicja
Jestem zadowolona z transakcji i obsługi.
5 / 5
2017-05-24 08:50:41
Idzi
bardzo dobry sklep, gorąco polecam
1 / 5
2017-05-16 10:06:38
Danuta
duży wybór w przystępnej cenie, polecam
4 / 5
2017-04-11 07:28:41
Roksana
szybki termin realizacji. Towar zgodny z zamówieniem. Ceny przystępne
5 / 5
2017-04-06 12:43:59
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam
5 / 5
2017-04-04 09:52:58
Idzi
Jestem bardzo zadowolona, to już mój kolejny zakup w sklepie i na pewno nie ostatni
5 / 5
2017-03-30 09:41:29
Lilianna
Очень хорошо. Будем покупать еще.
5 / 5
2017-03-28 14:52:46
Liwia
Bardzo dobry sklep i dobrej jakości towar, najlepsza cena (porownywalam z Allegro i kilkoma sklepami intern.)Niestety musiałam dokonać zwrotu, bo kamizelka odblaskowa na mojego psiaka okazała sie za mala, zle go wymierzylam. Szybko dostałam zwrot opłaty.
5 / 5
2017-03-28 09:32:10
Romuald
bardzo dobra obsługa i szybka dostawa
4 / 5
2017-03-20 13:54:56
Alina
Sklep,ok,promocje też ok,tylko minus za brak towaru i wydłużający się czas oczekiwania na przesyłkę z tego powodu.
5 / 5
2017-03-17 15:51:41
Brygida
Super kontakt ze sprzedawca, polecam
3 / 5
2017-03-14 19:20:10
Daria
długi okres oczekiwania na realizację
5 / 5
2017-03-13 16:09:16
Danuta
Bardzo dobry sklep, dobre artykuły za dobrą cenę.
1 / 5
2017-03-10 15:29:47
Miłosz
jak zamawiałem było ok. Teraz, kiedy dostałem rozwaloną paczkę przepakowaną przez kuriera i po stwierdzeniu braków potwierdzonych protokołem szkody firma się na mnie wypięła i cisza.
4 / 5
2017-03-09 10:04:48
Roma
chyba ok, niestety karma którą zamawiałam była dostępna jedynie u nich, reszta sklepów czekała na dostawę, piszę niestety bo wykorzystali sytuację i mieli karmę 20 zł droższą niż konkurencja
5 / 5
2017-03-04 19:48:48
Arkadiusz
dobry kontakt ze sklepem. dokladne info o terminie realizacji zamowienia i dostawy
5 / 5
2017-03-03 13:15:04
Jonatan
Poleciłabym innym znajomym i nie tylko.
5 / 5
2017-03-01 13:03:34
Roman
bardzo dobry kontakt, szybka i miła obsługa, sklep godny polecenia
5 / 5
2017-02-28 18:07:49
Mariusz
zakupy przebiegły pomyślnie.
4 / 5
2017-02-27 23:37:44
Franciszka
brak możliwożliwości darmowej wysyłki przy płatności przy odbiorze i powyżej 30 kg
2 / 5
2017-02-27 21:58:08
Idzi
Sklep sprzedaje towary, których nie posiada. Szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2017-02-23 16:40:25
Ismena
Polecam, wszystko bez zastrzeżeń
2 / 5
2017-02-23 12:35:58
Magdalena
Zamówione artykuły były tak brudne ze przez godzinę musiałam wszystko czyścić z kurzu, bo nie dało się tego wziąć do ręki, włącznie z kuweta dla kota, która wyglądała jakby stała w magazynie przez 2 lata.
1 / 5
2017-02-22 11:33:13
Żaneta
Towar zamówiłam 14.02 dziś mamy 22.02 a ja ciągle go nie mam. Pomimo informacji o dostępności produktów w ciągu 24 h, ja ciągle nie mam zamówionych i opłaconych produktów, podobno dostawca się nie wywiązał, to po co w takim razie piszą na stronie dostępne w 24h, zobaczymy ile przyjdzie mi czekać na zwrot pieniędzy.
5 / 5
2017-02-21 15:05:33
Aleksandra
szeroka oferta, atrakcyjne ceny
3 / 5
2017-02-20 12:44:11
Kornelia
Zamówiony towar 02.02, a dostawa dopiero 16.02. Może miałam pecha, ale zrazili mnie do siebie.
5 / 5
2017-02-12 10:45:43
Magda
Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność.
5 / 5
2017-02-09 13:42:33
Donata
zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, pełen profesjonalizm, duzy wybor, wygodna forma płatności, bardzo szybka dostawa,
1 / 5
2017-02-07 22:14:38
Piotr
Zwróciłem towar a pieniędzy na koncie brak! Nie polecam! Czekam na kontakt ze strony sklepu. Jak na razie cisza....
5 / 5
2017-02-07 16:58:08
Paula
Oceniam pozytywnie, chętnie polecę znajomym.
5 / 5
2017-02-05 12:10:09
Maksym
Jesteśmy zadowoleni , zamierzamy w najbliższym czasie dokonać kolejnego zakupu.
5 / 5
2017-02-04 20:14:39
Konrad
Szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona.
4 / 5
2017-02-04 05:23:20
Marlena
godny polecenia, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-02-01 22:23:33
Ksenia
Świetna oferta ,szybka i profesjonalna realizacja zamówienia
5 / 5
2017-02-01 12:57:11
Kazimiera
sklep profesjonalny w pełnym tego słowa znaczeniu!
5 / 5
2017-01-30 18:31:47
Wiesław
duży asortyment i atrakcyjne ceny
4 / 5
2017-01-28 20:08:32
Wieńczysła
Sklep nie aktualizował moich danych
3 / 5
2017-01-24 09:35:01
Irmina
Długa dostawa mimo że na końcu zamówienia pojawiła się nowa informacja o czasie realizacji 2 dni robocze, towar został dostarczony po 4. Brak informacji ze sklepu.
5 / 5
2017-01-23 21:02:48
Karolina
Jestem zadowolona z zakupionego towaru
2 / 5
2017-01-23 08:25:05
Dariusz
Złożyłem zamówienie na klatkę dla gryzoni. Otrzymałem informację, że towar przyjedzie na magazyn następnego dnia, jednak tak się nie stało przez tydzień żadnych informacji. Po moim telefonie poinformowano mnie dopiero, że nie mogą zrealizować zamówienia. Żadnych informacji z ich strony. Nie polecam.
5 / 5
2017-01-23 01:45:39
Mariusz
Kontakt ze sklepem prawidłowy, ciekawe promocje, duży wybór.
4 / 5
2017-01-22 12:50:38
Eligiusz
Wszystko super. Wprowadziła bym jedynie więcej form dostawy
5 / 5
2017-01-20 20:27:12
Izolda
Będę w bdkarma robić kolejne zakupy, super sklep!
5 / 5
2017-01-20 13:11:19
Bartosz
Udane zakupy, wszystko odbyło się zgodnie z opisem.
4 / 5
2017-01-20 11:53:51
Stefan
Musiałem ponaglić w celu szybszej realizacji i tu minus. Poza tym wszystko OK.
5 / 5
2017-01-20 11:23:39
Lesław
Prosto, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-01-20 11:07:37
Katarzyna
Oceniam bardzo dobrze - pomimo braków towaru zaproponowano mi inne produkty ,po akceptacji towar dostałam za 2 dni.
1 / 5
2017-01-14 16:42:08
Stefania
Masakra...Pomimo maila z informacją, iż towar został wysłany -ponad 2 tygodnie nic nie dotarłam, po wykonaniu telefonu i odczekaniu z 15 min na infolinii ,poprosiłam Pana o sprawdzenie statusu mojego zamówienia - okazało się że towar jeszcze nie wyszedł i pan nie wie dlaczego....Obiecał że zadzwoni, nie zadzwonił ; na drugi dzień ponownie wykonałam telefon do BOK-u i wciąż nie wiedziałam co i jak. Po kolejnych 2 dniach w końcu PIERWSZY raz ktoś z biura obsługi raczył się odezwać z informacją że w końcu dokonano wysyłki. Nie wiem, albo miałam wyjątkowego pecha albo tak działa ta firma...Miałam wrażenie ,że panuje tam chaos...
4 / 5
2017-01-09 14:28:34
Oliwier
Sklep godny polecenia choc stosunkowo drogi
5 / 5
2017-01-07 20:59:00
Nastazja
Jestem bardzo zadowolona. Mam zamiar robić zakupy w bdkarma ponieważ jest dobry asortyment i przystępne ceny. Oczywiście szybka realizacja zamówienia jest ważna i byłam mile zaskoczona że tak szybko dostałam zamówienie. Na pewno będę polecać ten sklep.Dziękuję. Pozdrawiam.
5 / 5
2017-01-07 18:25:18
Mirosław
szybko,rzetelnie i cena zadowalająca-rewelacja
5 / 5
2016-12-27 17:17:17
Ida
Dołączyłam do grona zadowolonych klientów i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z zakupów.
5 / 5
2016-12-27 10:55:41
Leokadia
Szybka reakcja i przesyłka. Super kontakt. Polecam
3 / 5
2016-12-26 15:17:43
Kamil
Brak jednego produktu w paczce. Brak odpowiedzi na reklamacje.
5 / 5
2016-12-25 12:09:49
Dariusz
Bardzo dobrze sklep wywiazl sie znakomicie,jestem zadowolony
4 / 5
2016-12-24 12:30:33
Gabriel
Towar otrzymałem szybko, ale niezgodny z zamówieniem, po reklamacji i wymianie, wszystko w porządku.
3 / 5
2016-12-22 21:58:50
Robert
Ceny okazyjne....ale realizacja zlecenia zbyt długa.... Od momentu rozpoczęcia realizacji do doręczenia paczki-10 dni.....
1 / 5
2016-12-22 20:59:11
Longin
Ocenę, którą wystawiłem uzasadniam tym ,że towar dostałem uszkodzony o czym niezwłocznie powiadomiłem sklep z prośbą o informację jakie zostaną podjęte działania. Minął tydzień i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie sposób było również dodzwonić się do konsultanta .Nie oczekiwałem błyskawicznego rozwiązania problemu ,rozumiem ,że bdkarma czeka na protokół od firmy przewozowej, ale prosiłem jedynie o informację jak sprawa zostanie załatwiona
4 / 5
2016-12-22 10:02:43
Nastazja
Niestety dzień przed planowanym terminem dostawy otrzymałam informacje, że mój towar nie dotarł. Miałam możliwość rezygnacji albo wybór innego bardzo podobnego produktu zaproponowsnego przez sklep co bardzo mi się podobało i z czego skorzystałam. Fajny kontakt z obsługą. Moja paczka wczoraj nadana jest już u mnie w mieście na sortowni więc najpóźniej jutro ja otrzymam z czego bardzo się cieszę.
4 / 5
2016-12-21 23:22:37
Elżbieta
Mam mieszane uczucia... Kontakt dobry, ale nie wszystko co zamówiłam dotarło a i czas oczekiwania na zamówienie był jak dla mnie zbyt długi...
1 / 5
2016-12-21 21:35:18
Izyda
Słaba organizacja. Zamówienie, pomimo informacji mailowej nie zostało wyslane.Czekalam na dostawę kurierem ponad 2 tyg.Musialam zadzwonić dwukrotnie z przypomnieniem .. Dodzwonic sie tez nie jest latwo. Być moze miałam pecha,ale już tam więcej nie kupię.
5 / 5
2016-12-21 21:32:22
Iwo
e-Zamówienia można można zrobić bez problemu, intuicyjnie. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem oraz świetnie zabezpieczony na czas wysyłki - dostawy. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka i dostawa. 100% satysfakcji POLECAM !!!!
5 / 5
2016-12-21 10:03:48
Ludwika
Mimo małego zamieszania z brakiem towaru i zmianami z mojej strony, sklep świetnie sobie poradził, super kontakt z pracownikami , naprawdę polecam :D
5 / 5
2016-12-20 11:52:55
Marian
Towar zgodny z zamówieniem, szybki termin realizacji. Polecam.
5 / 5
2016-12-19 23:40:50
Gustaw
Napewno skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie
4 / 5
2016-12-19 13:23:47
Edyta
wszystko super tyko nie jestem zadowolona z legowiska które zamówiłam , jest tak wiotkie że żadnemu zwierzęciu nie uda sie w nim wygodnie ułożyć - musiałam zwrócić
4 / 5
2016-12-19 06:32:39
Alicja
Było kilka problemów- nie działał kod na darmową dostawę powyżej 99 zł; źle zapakowano przesyłkę, towar przyszedł pęknięty, jednak uznano reklamację i dosłano nową część. Podsumowując- polecam sklep.
5 / 5
2016-12-17 23:15:37
Dorota
Polecam, bardzo dobra komunikacja z klientem
5 / 5
2016-12-16 16:18:26
Magda
B. dobry sklep, sądząc po tym zkupie.
5 / 5
2016-12-16 13:39:18
Damian
To były moje pierwsze zakupy. Na pewno będę jeszcze kupowała w bdkarmie.
2 / 5
2016-12-16 08:44:12
Brygida
Sklep nie był w stanie dostarczyć głównego przedmiotu mojego zamówienia. Mimo to, kontakt ze sklepem oraz informacje o trudnościach na zadowalającym poziomie.
1 / 5
2016-12-13 13:24:47
Sabina
Obsługa klienta jest na poziomie bliskim 0. zwróciłam towar, za który oczekuję 15 dzień na zwrot gotówki. Niestety nie wiem kiedy otrzymam zwrot nalezności z uwagi na otrzymanego maila, iż nie wpłynęła ode mnie przesyłka, pomimo widniejącego potwierdzenia, że adresat otrzymał paczkę. Pani obsługująca maila jest bardzo niemiła i traktuje klientów jako zło konieczne. Brak również możliwości telefonicznego zgłoszenia reklamacji, pomimo nagrywanych rozmów. Jestem bardzo rozczarowana i stwierdzam, że z takim poziomem obsługi nie spotkałam się jeszcze, dlatego też nie zważając na atrakcyjne ceny w tym sklepie, nie skorzystam na pewno już z ich ofert.
5 / 5
2016-12-12 17:09:57
Joachim
Szybko , sprawnie i ceny konkurencyjne .
5 / 5
2016-12-09 14:18:58
Stefania
Bardzo sprawna wysyłka, super ceny, dużo różnych opcji dostawy, generalnie wszystko na baaardzo duży plus. Polecam :)
1 / 5
2016-12-07 19:45:46
Bogusław
Zamówiony towar otrzymałem. Jednak przesyłka była uszkodzona. Brak kontaktu ze strony sklepu. Jeden element był połamany, drugi naderwany. Słabo, pierwszy i ostatni zakup w sklepie
2 / 5
2016-12-06 22:09:39
Brygida
To nie jest dobry profesjonalny sklep. Otrzymałam kuwetę dla kota bez drzwiczek i nie odpowiadają na moje maile do działu reklamacji, jeśli tam w ogóle taki dział istnieje, od 8 dni. Przez telefon też nie daje się nic załatwić. Nie polecam sklep. Do tego jest drogi, a wybór produktów dla zwierząt (w moim przypadku to są koty) nie jest tak jakościowy, jak by się wydawało na pierwszy rzut oka.
2 / 5
2016-12-06 22:02:20
Irmina
Otrzymałam produkt (kuweta dla kota) bez drzwiczek. Chociaż w ofercie są drzwiczki. Dzwonię - każą pisać maila do reklamacji. Piszę mail do reklamacji - odpowiadają na 2 lub 3 dzień, że przekażą mój mail do reklamacji!! Piszę za 4 dni znów maila pod podany adres, ponawiam go na następny dzień - odpowiedzi żadnej jak nie było, tak i nie ma do tej pory. Minęło już 8 dni od otrzymania paczki. Cwaniacy, to nie jest dobry sklep, stanowczo nie polecam.
1 / 5
2016-12-06 21:05:16
Diana
Zdecydowanie nie polecam!!! Na stronie internetowej co innego a zupełnie co innego przy kontakcie ze sklepem. Na stronie internetowej, przy produktach które mnie interesowały informacja, że są na magazynie dostępne w 2-3 dni. Zamówienie złożone w dniu 29.11. Przez cały tydzień informacja, że zamówienie już prawie gotowe, że kurier będzie 01.12 lub 02.12. Po czym z samego rana w piątek 02.12 informacja o tym, że połowy zamówienia nadal nie ma. Pomimo kilkukrotnej informacji, że dzień 02.12 jest nieprzekraczalnym terminem cały czas zapewniano mnie, że zamówienie będzie gotowe do tego dnia. Jeżeli macie możliwość zamówienia czegoś dla zwierzaka na jakiejkolwiek innej stronie, zróbcie to. Na ten sklep szkoda nerw i czasu. Zupełny brak profesjonalizmu.
5 / 5
2016-12-06 16:16:52
Olga
Informacje o przesyłce były przekazywane szybko.Realizacja zamówienia -szybko i bez usterek.
4 / 5
2016-12-04 19:51:42
Dominika
Wszystko ok, trochę przydługa realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-12-01 15:55:57
Jacek
wszystko w porządku, polecam sklep
5 / 5
2016-12-01 15:28:51
Marina
Świetny sklep, miła i sprawna obsługa :-)
4 / 5
2016-11-30 08:21:28
Tamara
Towar dotarł po ok. tygodniu. Telefonując do bdkarma dowiedziałam się, że były jakieś trudności techniczne, stąd zwłoka. Jednak nie powiadomiono mnie o tym żadną dostępną drogą. Szkoda, bo poza tym wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2016-11-28 09:00:08
Paweł
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Realizacja zamówienia przebiegła bez najmniejszych problemów. To na pewno nie ostatnie moje zakupy w bd karma.
3 / 5
2016-11-27 21:42:08
Bernardeta
zakup oceniam "średnio" ponieważ po 4 dniach od złożonego zamówienia (towar wtedy już powinien zostać w doręczeniu) okazało się że większość towarów jest niedostępna a gdy chciałam anulować zamówienie lub zamienić niedostępne artykuły na inne to dostałam tylko automatyczną odpowiedź że zamówienie zostało wysłane.....Dodatkowo zapakowano błędne artykuły! Raczej nie polecam jeśli chce się otrzymać zamówiony towar w terminie.
5 / 5
2016-11-27 19:56:06
Fryderyk
Towar zgodny z opisem, szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2016-11-27 19:53:31
Mariola
Super cały czas była informacja o przesyłce.Dokladnie wiedziałam kiedy zostanie dostarczona.Polecam.
5 / 5
2016-11-27 10:57:19
Violetta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie
5 / 5
2016-11-24 12:32:15
Daria
Chyba najlepszy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia. Świetny również kontakt telefoniczny , bardzo miła i pomocna obsługa. Dziękuję :)
4 / 5
2016-11-17 18:05:21
Teodor
Bardzo porządny sklep. Transakcja przebiegła bardzo profesjonalnie, bez zarzutu. Bardzo dziękuję! :)
3 / 5
2016-11-17 15:45:12
Jeremiasz
Czas oczekiwania bardzo długi i tylko część zamówienia dotarła
2 / 5
2016-11-17 09:37:01
Iga
W dniu 07. 11. 2016r otrzymałam niekompletne zrealizowane zamówienie przez Panstwa sklep, Na załączonej fv , w poz. nr 2 wpisano 8 szt ( puszka karmy wołowina + jagnięcina), natomiast fizycznie w paczce były 2szt. Mimo natychmiastowej mojej reakcji- zgłoszenia reklamacji- do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu gotówki za brakuajcy towar.
3 / 5
2016-11-17 08:25:08
Bronisław
Po Przeszło tygodniu wciąż czekam na towar :(
4 / 5
2016-11-16 21:47:30
Katarzyna
Towar bardzo fajny w przystepnej cenie ,realizacja mogłaby byc o kilka dni krótsza
5 / 5
2016-11-16 21:05:58
Michał
Szybko,sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam
4 / 5
2016-11-15 20:24:27
Klara
Dobry sklep. Szeroki wybor produktów dla zwierząt.
5 / 5
2016-11-15 18:21:18
Manuela
Jestem bardzo zadowolona i polecam innym sklep bdkarma.pl
5 / 5
2016-11-15 16:25:08
Wanda
Bardzo dobry sprzedawca.polecam
5 / 5
2016-11-15 09:32:18
Irmina
szybka wysyłka, dostępność produktów od ręki
3 / 5
2016-11-10 07:43:47
Włodzimierz
Sklep nie informowal dlaczego tak długo trwa realizacja.
4 / 5
2016-11-09 22:14:17
Sebastian
Sklep super duży wybór asortymentu, wysyłka zbyt długi trwała
3 / 5
2016-11-09 20:54:21
Walenty
za droga oferta , w innych hurtowniach są konkurencyjne ceny , małe opakowania są sporadyczne a co jak karma nie będzie zwierzakowi smakować, bedzie męczył się z całą 20 kg paczką, nie ma gratisów w sumie nic ciekawego
1 / 5
2016-11-08 07:59:50
Agnieszka
Za pośrednictwem sklepu kupiłam żwirek dla kota. Ponieważ zależało mi na czasie jako sposób dostawy wybrałam odbiór osobisty (bezpośrednio z magazynu bd sklep) i płatność przy odbiorze. Na etapie składania zamówienia sklep poinformował, że szacuje czas realizacji zamówienia na 1 dzień roboczy. Tym czasem czekałam 8 dni i nic się nie działo, 0 maili. Zadzwoniłam więc na infolinię z zapytaniem, co z moim zamówieniem. Okazało się, że rzekomo od 8 dni jest do odbioru, tylko nikt mnie nie poinformował. Winę za zaistniałą sytuację zwalono na problemy z systemem, jednak zaraz po moim telefonie otrzymałam maila, że towar jest gotowy do odbioru. Taka sytuacja zdarza mi się kolejny raz i nie rozumiem, dlaczego skoro są problemy z systemem internetowym nikt tego nie naprawi. BD sklep jest zresztą wyłącznie sklepem internetowym, więc tym bardziej zadziwia mnie brak reakcji na niedziałający system sprzedaży.
4 / 5
2016-11-06 11:12:38
Genowefa
ogólnie ok, choć towar od zamówienia do doręczenia szedł zbyt długo jak na dzisiejsze standardy
5 / 5
2016-11-04 21:47:11
Lucyna
Sklep godny polecenia. Kompetentna obsługa . Towar dostarczony solidnie zapakowany. Dotrzymują słowa.
5 / 5
2016-11-04 21:33:13
Mikołaj
Bardzo szybka wysyłka towaru, a ten zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2016-11-04 16:26:05
Łukasz
fatalna obsługa, dłuuuuugi okres oczekiwania na przesyłkę, brak asortymentu dostępnego na stronie, zakupy w tym sklepie to wielka pomyłka
5 / 5
2016-11-04 08:28:12
Juliusz
Super jestem bardzo zadowolona
3 / 5
2016-11-03 21:57:10
Kamila
kiepski kontakt, długie oczekiwanie na wysyłkę i brak wyjaśnienia powodów opóźnienia.
4 / 5
2016-11-03 21:08:02
Roma
Kupuję w tym sklepie już od dłuższego czasu najczęściej karmę w puszkach dla psa. Sama dostawa jest szybka. Zdarzało się, że czegoś brakowało wtedy ktoś z firmy dzwonił i polecał zamiennik lub informował o ile może opóźnić się wysyłka więc jak najbardziej uczciwe to postępowanie. Jednak od jakiegoś czasu przychodzące puszki są mocno powgniatane a wręcz zdarzyło się, że były otwarte. Trudno mi ocenić czy to efekt złego pakowania czy traktowania paczki przez kuriera podczas transportu.
4 / 5
2016-11-01 20:24:30
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2016-10-28 09:12:47
Jerzy
Bardzo dobrze zapakowany towar, szybka dostawa, przyzwoite ceny.
5 / 5
2016-10-27 19:42:45
Daria
Jak zwykle,udane zakupy.Polecam!
3 / 5
2016-10-27 09:49:06
Ernest
Słaba ocena za transakcję ponieważ na część zamówionych przedmiotów trzeba było bardzo długo czekać bo okazało się że są niedostępne mimo że na stronie sklepu była informacja o ich dostępności
5 / 5
2016-10-26 12:55:34
Edmund
Szybko odpowiadają na zamówienie. konkretny sklep
4 / 5
2016-10-26 07:39:44
Dominika
Jak dla mnie trochę za długo trwała realizacja zamówienia. Poza tym sklep bez pytania mnie sam zmienił formę dostawy. Towar OK.
4 / 5
2016-10-24 22:59:05
Izabela
Dobre ceny, różnorodność oferty, spodziewałam się szybszej dostawy. Dość nachalnie reklama sklepu.
4 / 5
2016-10-23 01:09:18
Sławomira
5 za towar, 2 za termin realizacji.
5 / 5
2016-10-22 18:39:20
Rozalia
Fajny sklep, konkurencyjne ceny. POLECAM
4 / 5
2016-10-21 10:02:41
Róża
Trzeba długo czekać na realizację, ale towar i cena są tego warte.
3 / 5
2016-10-20 19:54:12
Liwia
za dlugo czekalem na wysylke, pomimozapewnien realizacji w ciagu 24 godzin trwalo to 5 lub 6 dni
1 / 5
2016-10-19 22:24:27
Julita
Bardzo fatalna obsługa. Na swoje zamówienie czekałam prawie trzy tygodnie, mimo że zostało opłacone w dniu zamówienie. Brak informacji o statusie zamówienia. Szczerze odradzam. Więcej tam nie kupię
1 / 5
2016-10-19 14:46:13
Błażej
Całkowity brak profesjonalizmu. Brak kontaktu ze strony sklepu. Brak towaru - transporter dla zwierząt. Brak zwrotu pieniędzy mimo braku towaru. Sklep WIDMO!!!
4 / 5
2016-10-19 12:38:13
Izolda
wszystko ok, tylko czas oczekiwania na produkt, dłuższy niż było przewidziane i mimo zamówienia o wysokiej kwocie musieliśmy zapłacić za przesyłke
2 / 5
2016-10-18 17:31:46
Arnold
Nie otrzymałem żadnej informacji na temat paczki, dzisiaj mija 11 dzień bez dostawy
5 / 5
2016-10-18 06:58:17
Józefina
Błyskawiczne zakupy, sklep super.
5 / 5
2016-10-17 11:22:38
Ludwika
Dobry kontakt ,towar super ,personel pomocny przez informacje telefoniczna
5 / 5
2016-10-16 20:31:48
Maciej
Bardzo przyjemnie robi się zakupy w takim jak ten sklepie. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zakupiony towar w 100% zgodny z opisem !!! POLECAM !!!
5 / 5
2016-10-15 13:05:19
Jarosława
Bardzo pozytywnie. Duży wybór towarów, błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2016-10-13 18:32:14
Gracjan
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2016-10-12 21:40:59
Matylda
Super sklep poleciłam go publicznie w internecie
5 / 5
2016-10-12 14:55:22
Martyna
Zakup przebiegł bez zarzutu. Towar został dostarczony w ciągu 24 godz. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2016-10-11 20:41:22
Marcelina
Bardzo miła i rzetelna obsługa. Polecam
4 / 5
2016-10-11 12:24:52
Łucjan
Wszystko zgodne z opisem. Szybka dostawa.Polecam
1 / 5
2016-10-10 23:54:03
Patrycja
Czekałam ponad tydzień na dostawę. Zadzwoniłam do sklepu i dopiero wtedy poinformowano mnie,że nie mają pr oduktu, który zamówiłam. W innych sklepach dostawy są błyskawiczne, a w razie braku towaru dzwonią z informacją. Więcej nie będę dokonywać zakupów w tym sklepie. Nie polecam.
5 / 5
2016-10-10 20:52:54
Longin
szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2016-10-07 23:35:29
Wincenty
Wszystko ok, tylko po proszę o lepsze zabezpieczenie puszek większość z nich miała powgniatane wieczka. Pozdrawiam
2 / 5
2016-10-07 23:07:00
Michalina
Zapłaciłam za towar 1.10.2016r. Do dzisiaj nie otrzymałam . Czas oczekiwania jest makabryczny.
1 / 5
2016-10-06 22:49:26
Kornel
Realizacja zamówienia z dużym opóźnieniem (karma dla kotów) w tym niesłowność (powiedziano mi, że zamówienie zostało wysłane we wtorek, a faktycznie zrobiono to w czwartek). Jeżeli pojawia się komunikacja ze strony sklepu to "wyjaśnienia" nic nie wyjaśniają, są zwykłym odbiciem piłeczki. Sklep woli komunikować się z klientami poprzez aktualizajcę statusu zamówienia w ich systemie, co uważają za jednoznaczne z odpowiedzią na email. Numer nadawczy przesyłki otrzymałem, gdy poprosiłem o nią trzeci raz. Na infolinii można czekać 10 min. i się nie doczekać.
5 / 5
2016-10-06 19:59:25
Marta
Dobry kontakt, niskie ceny, przystępna cena dostawy.
2 / 5
2016-10-06 14:20:12
Oskar
Sklep wystawił błędną cenę karmy dla psów. Po złożeniu zamówienia otrzymaliśmy telefon ze sklepu z informacją o błędnej cenie i anulowaniu zamówienia.Zrozumieliśmy pomyłkęi zrezygnowaliśmy. Pan obiecał ,że w zamian wyśle nam darmowe przysmaki dla psa. Próżne słowa. Do chwili obecnej nie przysłano nic. Pozdrawiam.
4 / 5
2016-10-06 07:52:55
Marcel
Obsługa poradziła sobie z trudnościami, zaproponowała zamianę brakującego produktu na inny. Jak przyjechałem po odbiór zamówiony towar by gotowy do odbioru.
3 / 5
2016-10-05 20:02:28
Róża
Jeden z produktów został ponoć uszkodzony, dlatego nie został wysłany, a pieniądze za niego zostały zwrócone. Ale był też drugi produkt, który dostałam mimo tego, że również opakowanie było uszkodzone (sól wysypała się częściowo z opakowania). Poza tym wszystkie produkty w dobrym stanie.
3 / 5
2016-10-05 12:42:37
Jarosław
nie mam zdania (zamówienie tylko 1x - na razie)
5 / 5
2016-10-04 18:57:18
Sylwester
Zadowolona. Wrócę ponownie. Szkoda, że darmowa dostawa nie jest od 100zł.
4 / 5
2016-10-04 10:37:39
Kazimiera
ok, choć ze skłonnością do żartów - do psiej karmy jako bonus dostałam kocie jedzonka.
5 / 5
2016-10-04 09:38:51
Maciej
szybko ,sprawnie, wszystko dobrze
5 / 5
2016-09-29 20:52:17
Irena
Polecam - wszystkie warunki zamówienia zostały spełnione
3 / 5
2016-09-29 10:57:50
Marlena
Nie otrzymałam informacji o statusie zamówienia i wpłaconych pieniędzy. Dopiero po interwencji telefonicznej otrzymałam informację . Do reszty nie mam zarzutów.
4 / 5
2016-09-28 14:07:04
Łucja
Profesjonalnie, kulturalnie i miło.
5 / 5
2016-09-27 16:11:14
Ludwik
oczekiwania moje zostały spełnione
1 / 5
2016-09-22 08:27:15
Błażej
W sklepie jeden z produktów był w niewłaściwej o wiele za niskiej cenie, dodałem go do koszyka, następnie po dwóch dniach od zapłaty za zamówienie paczka nie została wysłana. musiałem się dowiadywać co jest przyczyną opóźnienia, dopiero wtedy powiedziano mi że wybranego produktu nie ma aktualnie na stanie, ze strony sklepu oczywiście zniknął, rozumiem że ktoś przez pomyłkę przypisał zbyt niską cenę do produktu i przyjął bym takie wytłumaczenie. Natomiast moje zamówienie zostało zatrzymane bez żadnej informacji, a ja dostałem jako odpowiedz wymówki.
5 / 5
2016-09-20 22:30:48
Marzena
To mój drugi zakup w tym sklepie i serdecznie polecam i co najważniejsze oszczędza się czas, bo nie trzeba stać w kolejkach w sklepie :)
5 / 5
2016-09-20 16:44:46
Nadia
Fajny sklep, z ogromną różnorodnością produktów i fajnymi promocjami. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Trzeba jednak sporo kupić, żeby zasłużyć na darmową dostawę lub realizację kuponu powitalnego. Polecam :)
5 / 5
2016-09-15 10:17:09
Ismena
Jestem zadowolona z zakupów, niskie ceny i miły kontakt.
2 / 5
2016-09-14 09:11:26
Aniela
sklep nie traktuje poważnie swoich klientów,przyjął zamówienie,nie dostarczył towaru i nie poinformował z jakiego powodu.Sama musiałam kontaktować się ze sklepem żeby wyjasnic sytuację.Wstyd
2 / 5
2016-09-13 16:09:47
Agata
Paczka przyszła po 10 ! dniach od złożenia zamówienia. Z 5 zamówionych towarów otrzymałam 3 . Sklep nie raczył poinformować mnie o tym ,że produktów , które w sklepie są rzekomo dostępne w rzeczywistości nie ma .
5 / 5
2016-09-12 21:13:40
Tobiasz
Z pewnością wroce tu jeszcze na zakupy!
5 / 5
2016-09-11 21:10:07
Stanisława
Dobry kontakt ze sklepem, bezproblemowy. Polecam
5 / 5
2016-09-09 11:49:49
Jonatan
Sklep godny polecenia. Fajnw produkty, promicje, miły kobtakt e sklepem. Malutku minusik- brak możliwości zaplacenia przez blink ;)
2 / 5
2016-09-06 10:41:25
Apolonia
Sklep który niewiadomo skąd sprowadza produkty. Według mnie taka duża "firma" powinna mieć większość produktów na miejscu,a nie już na wstępie dawać sobie czas na sprowadzenie ich do sklepu. Czas oczekiwania karygodny , na zamówienie czeka się ok 2tyg. Jak ktoś ma cierpliwość to polecam :) Zadzwoniłam by anulować zamówienie ,bo już miałam dość czekania to Pani zapewniła mnie ,że może wysłać je na dwie tury(oczywiście za drugą wysyłkę nie płaciłabym). Jedna połowa przyszła. Druga połowa mojego zamówienia została anulowana niewiadomo dlaczego ,pieniądze(chociaż to) zostały zwrócone na konto bez żadnego wcześniejszego wyjaśnienia. Drogą mailową Pani mówiła co innego niż przez telefon i kazała mi płacić za drugą wysyłkę i od nowa skladac zamowienie(kolejne oczekiwanie na sprowadzenie produktow i kolejne dni wysylki). Po nieprzyjemnych wiadomościach jednak zdecydowała się zasugerować OBIECANĄ darmową wysyłkę ale z niej nie skorzystam, ponieważ mam dość tego ZAKŁAMANEGO "Rzetelnego " sklepu . Nigdy więcej u nich niczego nie kupię.
5 / 5
2016-09-01 11:37:03
Malwina
Regularnie robię zakupy w tym sklepie. Atrakcyjne ceny, błyskawiczna wysyłka, towar bardzo do red jakości, POLECAM!
2 / 5
2016-08-31 19:44:06
Dominika
Niestety ale połowy z rzeczy zamówionych w sklepie nie było na stanie. Przesyłkę dostałam po 8 dniach.
5 / 5
2016-08-31 16:56:31
Ignacy
MOJA OCENA TO 5" JESTEM ZADOWOLONA!
3 / 5
2016-08-31 11:07:33
Jonatan
Bardzo długo trwała realizacja zamówienia. Jeden produkt dotarł uszkodzony co powoduje konieczność reklamacji i niepotrzebne jak dla mnie komplikacje.
1 / 5
2016-08-29 10:59:23
Wera
Otrzymałam inny towar niż zamówiłam. Sklep nie jest zainteresowany naprawieniem błędu. Kontakt telefoniczny jest niemożliwy - podano błędny numer telefonu na fakturze, a kiedy znalazłam dobrzy numer, to obsługa nie rozumiała, dlaczego chcę złożyć reklamację. Obsługa nie umie znaleźć właściwego produktu na własnej stronie internetowej. Faktura była brudna, pognieciona, zmięta kilkukrotnie i wciśnięta do opakowania. Opakowanie pogniecione, owinięte zużytym papierem. Jednym słowem - dostałam niepotrzebny produkt i nie mogę go zwrócić ani wymienić. Nie polecam sklepu bdkarma.pl.
5 / 5
2016-08-28 20:04:57
Manuela
jak zwykle perfekcyjna obsługa :)
2 / 5
2016-08-24 22:12:46
Ilona
źle zapakowany produkt uległ uszkodzeniu
5 / 5
2016-08-24 11:21:59
Damian
Sklep OK, artykuły zgodne z opisem na stronie.
4 / 5
2016-08-24 09:23:05
Julita
Bardzo dobrze ze względu na dostępność oraz cenę kupowanych przeze mnie karm.
5 / 5
2016-08-23 19:09:46
Dawid
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Towar dotarł uszkodzony, nie było żadnego problemu z szybkà wymianą na nowy.
5 / 5
2016-08-22 21:53:56
Eugenia
Jestem zadowolona zarówno z zamówionego towaru (nie odbiegał od wizerunku na zdjęciu), jak i z jakości i szybkości obsługi.
4 / 5
2016-08-19 14:50:43
Adrian
Zakup udany, lecz brakowało nadzoru nad producentem akwarium. opis produktu nie był zgodny ze stanem faktycznym - brakowało tła do akwarium. Na fakturze był podany błędny numer kontaktowy na infolinie sklepu.
5 / 5
2016-08-19 13:22:03
Sylwia
Świetny sklep przystępne ceny.Informacje od sprzedawcy na dobrym poziomie.
5 / 5
2016-08-18 14:15:15
Zygmunt
Przesyłkę otrzymalem szybko i sprawnie tak jak pisali także jestem zadowolony polecam
5 / 5
2016-08-18 11:50:01
Bożena
Miłe zaskoczenie, gdyż do szamponu dla psa dostałam gratis przysmaki.
5 / 5
2016-08-17 16:21:02
Sławomir
Kolejne udane zakupy.Szybko,sprawnie i w niskiej cenie.Dodatkowo gratisy dla psiaka.Polecam.
5 / 5
2016-08-17 10:16:32
Bartłomiej
Polecam zakupy w bdkarma.pl. Duży wybór kamy i produktów dla zwierzaków domowych. Konkurencyjne ceny produktów. Możliwość darmowej przesyłki.
5 / 5
2016-08-12 20:11:43
Mieczysław
polecam ten sklep, wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami!:)
4 / 5
2016-08-12 16:07:03
Franciszek
sa różne promocje, raz bardziej raz mniej atrakcyjne, ogólnie polecam
1 / 5
2016-08-10 21:02:35
Marzena
Bardzo nieaktualne informacje o dostępności towaru, nieefektywna komunikacja (brak odpowiedzi na maile)
3 / 5
2016-08-10 12:52:47
January
z przykrością muszę stwierdzić ,że ostatnie zakupy okazały się bardzo nieudane.Paczka v=była zle zapakowana/rozerwane opakowanie z suchą karmą dla psa/Karma była rozsypana na całym dnie paczki, a najgorsze okazało się póżniej. Karma sucha marki Butchers była spleśniała i wylądowała w koszu. Nie wiem czy jeszcze odważę sie na zakupy w tym sklepie
5 / 5
2016-08-10 12:33:06
Klara
Jak zawsze szybko, towar odpowiednio zapakowany, zgodny z opisem, najlepsza i najsolidniejsza firma
5 / 5
2016-08-09 21:45:35
Beata
Wszystko super :) i nawet gratis był jakiś :)
2 / 5
2016-08-09 10:23:00
Anastazja
Otrzymałam transporter w zupełnie innym kolorze, niż zamawiałam. Pisałam, prosiłam o wymianę - nic , bez odzewu. W innych sklepach transporter w tej kolorystyce był dużo tańszy. Porażka!
5 / 5
2016-08-03 08:57:35
Malwina
Bardzo szybka wysyłka, duży asortyment, atrakcyjne ceny, dobrze zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2016-08-02 11:06:05
Sławomira
Polecam, miła obsługa, szybki termin realizacji
1 / 5
2016-08-02 09:45:12
Ireneusz
Sklep wystawia na stronie towar, którego nie ma na stanie. Zwrot gotówki z opóźnieniem. Zawiodłem się.
3 / 5
2016-07-26 15:10:47
Dalia
Ceny atrakcyjne, ale często mają braki, mimo, że na www jest informacja, że towar jest dostępny lub czas oczekiwania 1-2 dni. Mimo próśb w komentarzu do zamówienia - brak kontaktu telefonicznego, trzeba więc codziennie lub kilka razy dziennie sprawdzać maila, aby porozumieć się w sprawie zamienników w zamówieniu, w przypadku braków. Więc kontakt jest bardzo utrudniony. Komu polecam? Jeśli ktoś je zaoszczędzić na cenie i ma czas do 7-10 dni oczekiwania na otrzymanie zamówienia - to mogę polecić, bo ceny dobre. Jednak proszę się nie godzić na zamianę produktów na inny kolor lub inny zapach, bo wymieniają tylko na droższe, a nie na te w takiej samej cenie. Najlepiej zamówić na dwa tygodnie przed terminem, na który nam będą potrzebne zamawiane rzeczy.
1 / 5
2016-07-22 12:45:20
Malwina
Sklep zapewniał że posiada karmę dla Chihuahua ale niestety nie. Ja przelałam piniądze i do tej pory nie mam zwrotu. Po kilku dniach powiadomił mnie że nie mają na sklepie. Lipnicka
5 / 5
2016-07-22 12:03:21
Leon
Super sklep i piesek też potwierdza
3 / 5
2016-07-20 11:39:33
Władysław
Niby wszystko dobrze a jednak . W pierwszej paczce uszkodzony podczas sprawdzenia przy kurierze . Sporządzono protokół reklamacyjny . Po kontakcie ze sklepem załatwiłem sprawę . Dostarczono nowy produkt i podobna sytuacja . Tym razem uszkodzony zaczep łopatki :-( . Sklep nie wyciągnął wniosków w zakresie pakowania - zabezpieczenia paczki . Fakt ze uszkodzenie znajdowało sie wewnątrz pojemnika czyli bez możliwości zabezpieczenia . Nasuwa sie pytanie czy ktoś przed wysłaniem oglądał towar ??? Wydaje mi sie ze nie .
1 / 5
2016-07-20 10:27:00
Radosław
Mają zły system stanów na magazynie, jest od nich informacja, ze cos jest na stanie, później okazuje się, ze jednak nie ma, a ostatecznie że trzeba czekać tydzień. I te informacje uzyska się tylko w momencie kontaktu telefonicznego głównego zainteresowanego
2 / 5
2016-07-19 10:34:29
Anita
Nie polecam. Nie otrzymałam żadnych informacji zwrotnych na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Czekałam ponad tydzień w tym czasie dzwoniłam dwukrotnie w sprawie terminu dostawy. Podobno czekali na dostawę zamówionego przeze mnie produktu. Dostawca ostatecznie zrezygnował z dostarczenia produktu. Niestety dowiedziałam się o tym dopiero po kolejnym telefonie i dopiero wtedy anulowałam zamówienie.Jeśli nie posiadają produktu powinna być informacja na stronie ,,produkt niedostępny" .Niepoważne. Nie polecam. Teraz czekam na zwrot pieniędzy. Zobaczymy.
5 / 5
2016-07-18 23:46:10
Emil
Szybkie, mile zakupy, dobre ceny i wybor towaru.
5 / 5
2016-07-16 14:30:44
Arkadiusz
sklep jest naprawde zaufany polecam.
3 / 5
2016-07-14 21:29:19
Józefina
Nie wiem czyja to wina, ale klatka dotarła zniszczona w dwóch rogach. Plastik został zniszczony w transporcie - albo go słabo zabezpieczono albo nie poinformowano co jest w środku i jak to traktować albo te wskazówki zignorowano i zniszczono klatkę. Postawiono mnie w sytuacji bez wyjścia bo musiałam natychmiast jej użyć , nie miałam więc praktycznie możliwości zwrotu więc choć zapłaciłam za pełnowartościowy towar mam posklejaną klatkę jakby po wielu latach używania.
5 / 5
2016-07-14 16:58:55
Bernardeta
Gorąco polecam sklep, ceny niższe min. 50% w porównaniu do mojego sklepu zoologicznego, w którym się dotychczas zaopatrywałam

Rzetelne opinie o bdkarma.pl