Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bdkultura.pl

Bdkultura.pl Opinie 3.8 (158)

Gwiaździsta 69 F
01-651
Warszawa
+48 22 123 06 80
brak obrazu
3.8
158
Opinii

Dobrze

3 / 5
2017-05-18 20:26:38
Milena
pomimo troszkę długiego czasu oczekiwania to polecam i będę na pewno korzystał bo mają dobre ceny
5 / 5
2016-12-28 20:01:38
Malwina
Polecam sklep, który szybko wysyła towar i w jakości bez zastrzeżeń.
1 / 5
2016-12-23 15:38:36
Grażyna
FATALNIE. Rozumiem bałagan w księgowości i niezaksięgowanie wpłaty POMIMO wysłania następnego dnia potwierdzenia zapłaty. Rozumiem, że w przeciągu TYGODNIA, podczas którego czekałam aż łaskawie zauważą, że zapłaciłam za zamówienie, towar mógł się skończyć i trzeba go domówić z hurtowni. Zmiana sposobu dostawy i może dojść po świętach. NIE ROZUMIEM, że mimo błędu sklepu dostaję informację, że anulują zamówienie, bo nie ma towaru. Wasz błąd, to go naprawcie, a nie wypinacie się na klienta. Trzeba było kupić gdzie indziej i dosłać zamówienie. Niezadowolona klientka.
5 / 5
2016-12-15 14:38:16
Szczepan
szybko, sprawnie , bezproblemowo
1 / 5
2016-12-13 21:15:03
Gustaw
Byłem zmuszony zrezygnować z zamówienia, gdyż okazało się, że nie było jednej z zamówionych książek.
2 / 5
2016-12-08 14:42:51
Klementyna
Ksiazka miala wydawac dzwieki ale sprezyna ktora dotyka baterii jest zardzewiala i nie przewodzi pradu w zwiazku z zakupu jestem niezadowolona
1 / 5
2016-12-05 16:45:12
Radosław
Oferują towar którego nie mają na stanie.
3 / 5
2016-11-17 21:27:46
Leokadia
niestety po zamówieniu i opłaceniu zamówienia okazało się, że nie mają książki, na której mi zależało. Zamówienie zostało anulowane i pieniądze szybko przelane z powrotem na moje konto, więc za to plus, że nie przetrzymywali wpłaty i mogłam od razu zamówić książkę z innego sklepu
3 / 5
2016-11-03 21:28:57
Kajetan
Ogolnie wporzo ale szlo dlugo, pozno bylo wyslane...
5 / 5
2016-11-03 10:39:51
Malwina
Bardzo dobry sklep. Jestem zadowolony.
2 / 5
2016-10-26 10:52:42
Jakub
Brak kontaktu ze strony sklepu w sprawie złożonego 8.10. zamówienia.
2 / 5
2016-10-19 20:56:35
Arlena
Nie mieli zamówionego towaru, a poinformowali mnie dopiero po wysłanym zapytaniu o termin dostawy.
5 / 5
2016-10-12 11:01:33
Marta
otrzymałam przesyłkę zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2016-10-12 08:13:21
Alicja
Zamówiłam produkt który sklep anulować zamówienie.
4 / 5
2016-10-10 22:41:06
Rudolf
Produkt niedostępny, zamówienie anulowane i tyle
1 / 5
2016-10-05 11:45:40
Kaja
książka wystawiona ale jej brak i jeszcze telefonicznie trzeba się dowiadywać bo bym sobie poczekał.
1 / 5
2016-10-04 22:28:57
Aldona
Po co pisać, że towar dostępny, jak po wpłacie okazuje się że nie ma. Czekam na zwrot gotówki i coś nie mogę się doczekać....
1 / 5
2016-10-04 11:10:39
Marek
Twierdzą, że mają towar a to nieprawda. Po zamówieniu dopiero szukają towaru. Zakładam, że już na konto wróciły moje pieniądze, jeszcze nie sprawdzałem.
1 / 5
2016-10-04 09:28:50
Jan
Po trzech dniach sklep anulował moje zamówienie brak kontaktu ze strony sklepu nie polecam
5 / 5
2016-10-03 10:33:52
Przemysław
Bardzo poleCambridge świetny kontakt.
1 / 5
2016-10-03 10:13:03
Tobiasz
Nie polecam sklepu. Wystawiają towar, którego nie mają. W rezultacie anuluja zamówienie i do tego jeszcze na zwrot pieniążków każą czekać trzy dni. Masakra
1 / 5
2016-09-25 18:30:27
Gustawa
Fatalnie - po ponad tygodniu oczekiwania otrzymałam maila, by powtórzyć zamówienie, bo podobno zrezygnowałam z poprzedniego. W rozmowie telefonicznej dowiedziałam sie, że książki, którą zamówiłam - brak. Kobieta, która ze mną rozmawiała, nie potrafiła mi wyjaśnić, czemu mail był o rezygnacji z zamówienia i namawianiu na powtórne, zamiast poinformować, że nie ma towaru. Zresztą w takiej sytuacji zamówienie w ogóle nie powinno być przyjęte. Zażądałam zwrotu gotówki - nastąpiło to po kolejnym tygodniu. Niesolidny i nieprofesjonalny sprzedawca.
5 / 5
2016-09-20 15:21:07
Michał
szybko i bezproblemowo, polecam
5 / 5
2016-09-16 09:49:21
Bogdana
Bardzo szybko i sprawnie zrobiłam zakupy
4 / 5
2016-09-11 13:58:41
Bartłomiej
Za długi czas oczekiwania na przesyłkę.
4 / 5
2016-09-09 21:04:17
Irena
Nie mam dużego doświadczenia ponieważ zamawiałam pierwszy raz, aczkolwiek problemem dla mnie było znalezienie numeru konta aby dokonać przelewu. Nieczytelne jest to menu, trzeba za dużo szukać. Numer konta od razu powinien pokazywać się po złożeniu zamówienia. To tyle. Dziękuję
5 / 5
2016-09-04 18:24:23
Marian
Dobry sklep z ciekawą ofertą,w przystępnych cenach.
5 / 5
2016-08-31 22:16:59
Wioletta
Jakie znaczenia ma czy po 2 czy 3 dniach? Jestem zadowolony!
3 / 5
2016-08-12 23:57:44
Luba
Otrzymałam tylko trzy z zamówionych 10 książek
5 / 5
2016-08-01 12:46:52
Dymitr
Kupowałem tu już kilka razy i z pewnością jeszcze coś kiedyś kupię...
1 / 5
2016-06-22 10:07:19
Iga
BRAK JAKIEJKOLWIEK INFORMACJI O BRAKU ZAMÓWIONEGO TOWARU. DOPIERO PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ WYKONANEJ PRZEZE MNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE ZAMÓWIENIE MUSI ZOSTAĆ ANULOWANE Z POWODU BRAKU TOWARU, KTÓRY RZEKOMO BYŁ DOSTEPNY PRZY ZAMAWIANIU.
5 / 5
2016-05-30 14:33:02
Waldemar
Konkurencyjne ceny, szybki czas dostawy, produkty dobre jakościowo.
4 / 5
2016-05-27 10:34:10
Mariola
Książki nie otrzymałam , ale informacja była szybko. Lepiej by było , gdyby w momencie zamówienia było wiadomo czy książka jest , czy też nie. Zamawiam , bo widnieje , że książka jest , a później rozczarowanie. To mi nie pasuje, ale poza tym ok
1 / 5
2016-05-06 23:01:05
Klemens
informują że nie są wstanie zrealizować zamówienia i zwrócą pieniądze, ale zwracają dopiero jak się o nie upomnisz
1 / 5
2016-05-01 16:01:14
Liwia
zamówienie anulowanie, brak kontaktu z klientem, brak chęci do realizacji transakcji ze strony sklepu
4 / 5
2016-04-30 15:41:58
Walentyna
Wszystko było by super, gdyby była informacja odnośnie na jakim etapie jest zamówienie. Wiedziałam tylko, że zamówienie zostało opłacone, później żadnej informacji nawet, że przesyłka została wysłana. Towar jak najbardziej zgodny z oczekiwaniami i opisem.
5 / 5
2016-04-30 11:56:30
Krzysztof
Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM!!!
4 / 5
2016-04-29 13:35:39
Oliwier
Wszystko prawie OK. Brak info o wysłaniu towaru i nr listu przewozowego.
5 / 5
2016-04-28 20:32:04
Emanuela
Bez zarzutu.Kupowałam tu po raz pierwszy, ale na pewno wrócę.Polecam!
5 / 5
2016-04-27 12:39:38
Radomir
Szybko, profesjonalnie i bez problemów
5 / 5
2016-04-26 09:51:17
Luba
udany zakup. szybko sprawnie, tanio.
5 / 5
2016-04-25 08:12:21
Bronisława
sklep działa poprawnie, bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-04-24 20:52:37
Oskar
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
1 / 5
2016-04-21 13:06:33
Mateusz
tragedia, jedynego przedmiotu, który chciałem zamówić, sklep nie posiadał. Sprawdzanie dostępności produktu trwało 4 dni przy czym straciłem możliwość skorzystania z promocji w innym sklepie. Zdecydowanie nie polecam i odradzam zakup w tym sklepie!!!
5 / 5
2016-04-21 10:55:07
Monika
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SZYBKOŚCI REALIZACJI ZAMÓWIENIA. Zbyt wcześnie wysłano sms i maile z możliwością odbioru w kiosku Ruchu.
3 / 5
2016-04-20 11:26:54
Ziemowit
Fatalnie było z terminem dostawy /8dni/.A książka jak to książka- doszła nie uszkodzona.
5 / 5
2016-04-19 10:20:39
Eryka
Transakcja przebiegła sprawnie
5 / 5
2016-04-18 17:30:48
Edward
Super sklep. Świetna obsługa, ciągły kontakt z kupującym. Serdecznie polecam. Za chwilę robię następne zakupy...
5 / 5
2016-04-14 11:20:59
Ismena
Świetna księgarnia internetowa.
5 / 5
2016-04-14 10:29:39
Izolda
Szybko dostałam książkę,która jest praktycznie niedostępna na rynku. Dobra obsługa klienta.
5 / 5
2016-04-08 18:16:02
Marek
Wszystko jak należy. Polecam.
5 / 5
2016-04-07 10:02:45
Iwo
transakcja przebiegła bez zarzutu
5 / 5
2016-03-31 10:59:27
Liwia
Rewelacyjny sklep, błyskawiczna wysyłka (zawiódł tylko pocztex, który przetrzymał paczkę 2 dni w miejscowości docelowej zanim dostarczył)
5 / 5
2016-03-24 10:01:28
Mirosław
fachowcy, ale powinni mieć wiedzę co sprzedają, co jest w treści, np spis rozdziałów. Ale ogólnie super. Dostałem to co chciałem otrzymać Pozdr.
3 / 5
2016-03-17 15:49:28
Jowita
Kluczowy produkt zamówienia został podmieniony na inny kolor, niż wybrany przeze mnie z oferty, bez konsultacji i zgody. Wybrałam sklep i produkt na podstawie koloru karuzeli z oferty, a dostałam inny, który mnie nie zachwyca, a do tego mogłam go nabyć gdzie indziej taniej. Reszta zamówienia, w tym bajka dla dziecka bez zastrzeżeń.
5 / 5
2016-03-06 11:40:39
Rozalia
Polecam - duży wybór i szybka realizacja
5 / 5
2016-03-05 09:59:01
Leszek
Bardzo fajny sklep z szeregiem dobrych produktów,takich,których w mojej miejscowości nie dostanę.Wygodna forma zakupów przez internet,polecam.
5 / 5
2016-03-02 14:51:09
Klaudia
Solidność i profesjonalny przebieg transakcji .
1 / 5
2016-02-26 10:02:05
Jeremiasz
oferuja produkty, ktore po zamowieniu okazuja sie iz sa niedostepne. Taka sytuacje mialam juz trzykrotnie.
5 / 5
2016-02-23 09:40:22
Roksana
Był problem z dostępnością towaru, natychmiast otrzymałam tę informację i jednocześnie propozycję zamiany na inny (sklep pokrył drobną różnicę kosztów). Super kontakt i tempo reakcji oraz obsługi.
1 / 5
2016-02-22 17:27:04
Ludmiła
Ponad 3 tygodnie temu zamówiłam książkę i... cisza. Żadnej informacji potwierdzającej zamówienie a co dopiero mówić o dalszej realizacji. Nic, zero odzewu. Totalny brak profesjonalizmu
5 / 5
2016-02-20 12:33:26
Romuald
Rewelacyjne ceny i szybka dostawa. Polecam!
1 / 5
2016-02-19 20:57:32
Jowita
Sklep nie poinformował mnie o niedostępności zamówionych książek, dopiero po upomnieniu się o moje zamówienie otrzymałam taką informację po czym zamówienie zostało anulowane. Żadnego zaproponowania rozwiązania, rekompensaty, nic.
5 / 5
2016-02-19 11:14:28
Wanda
Towar zgodny z opisem , bezpiecznie zapakowany , błyskawiczna realizacja .
5 / 5
2016-02-17 12:55:26
Eryka
Wszystko super; szybko, sprawnie, tanio.
5 / 5
2016-02-16 19:12:44
Edmund
Zakup przebiegł bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem. Zaletą była możliwość śledzenia etapu realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-02-13 01:44:49
Justyna
kompetentni, serdeczni i pomocni ludzie co dla mnie jako człowieka slabo posługującemu się komputerem ma duze znaczenie
3 / 5
2016-02-12 10:28:46
Walentyna
zbyt długo oczekiwałam na realizacje zlecenia, specjalnie zamówiłam towar w środę i w tym samym dniu dokonałam wpłaty, a zlecenie zostało zrealizowane dopiero w poniedziałek
5 / 5
2016-02-09 17:58:37
Oliwier
Część książek nie była w najlepszym stanie, ale chodzi raczej o książki w cenie 2 złote i 31 groszy, więc to można wybaczyć.
5 / 5
2016-02-09 10:32:36
Maksym
Jest ok. Szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2016-02-06 11:28:20
Józefina
Na pewno wrócę do zakupów w tym sklepie. Cena o wiele korzystniejsza niż w innych sklepach. Polecam wszystkim
4 / 5
2016-02-05 13:18:08
Kalina
Kontakt bardzo dobry. Szybka dostawa. Jednak brak całości zamówienia mogłoby być to już wiadome dla kupującego przy podczas zamawiania a nie po wpłacie. Jednak polecam!
3 / 5
2016-02-03 13:38:09
Izyda
słaby kontakt z klientem, mało informacji o produkcie.
5 / 5
2016-02-02 17:30:37
Luba
Znalazłam bdkultura.pl pozycję książkową, na której mi bardzo zależało. Miłym zaskoczeniem była niewygórowana cena i staranna szata graficzna książki.
5 / 5
2016-02-01 13:25:08
Malina
Dlaczego mam pisać? Nie mam czasu
1 / 5
2016-01-29 09:57:18
Bernardeta
Anulowanie zamówienia przez sklep jest dość nieprofesjonalne.
5 / 5
2016-01-29 09:47:25
Jarosława
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupiłam książkę w bardzo konkurencyjnej cenie i szybko odebrałam przesyłkę. Dziękuję
3 / 5
2016-01-28 14:49:25
Aniela
Finalnie wszystko ok. Zła komunikacja. Nie otrzymałam np. potwierdzenia złożenia zamówienia. Musiałam napisać do sklepu czy zlecenie przyjęli.
5 / 5
2016-01-27 13:22:28
Wioletta
Profesjonalny sklep. W trakcie transportu Poczta uszkodziła ceramiczne naczynie i nie było żadnego problemu z reklamacją.
5 / 5
2016-01-26 10:16:09
Agnieszka
Szybka realizacja, stosunkowa mała opłata za przesyłkę.
3 / 5
2016-01-19 18:52:52
Bernadeta
Zamówienie zostało "zagubione", dopiero po mojej interwencji telefonicznej zarejestrowano je ponownie, zrealizowane zostało jedynie częściowo. Czas oczekiwania miał wynosić - cytuję "0 dni roboczych" (czyli jak można zrozumieć, powinno być dostępne od ręki), czekałam 3 dni. Jedna z zamówionych zabawek, jak się później okazało, lekko była uszkodzona.
1 / 5
2016-01-16 13:31:22
Regina
Od 20 grudnia czekam na zamówioną książkę. Do poniedziałku. Potem zamówię w innym sklepie. Skep bardzo mnie zawiódł.
5 / 5
2016-01-14 22:20:26
Julian
Dobre ceny, czas przesyłki zgodny z opisem na stronie.
1 / 5
2016-01-09 11:48:59
January
Przesyłka dotarła po 7 dniach roboczych od złożenia zamówienia - kompletowanie zamówienia zajęło maksymalny czas podany w przedziale możliwej realizacji (co mogę trochę usprawiedliwić przedświątecznym okresem). Słaba informacja o stanie zamówienia ze strony sklepu - a akurat książki miały być na prezent, więc lekki stres czy zdążą na czas. Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że pomylono zamówienia. Zdarza się (chociaż nie każdemu). Szkoda tylko, że już nie było szans na odzyskanie moich książek na czas (bo już za nie zapłacono), które pojechały na drugi koniec Polski. Miła Pani w słuchawce wysłała kuriera po odbiór pomylonej przesyłki, przyjęła informację o rezygnacji z zamówienia i zapewniła o zwrocie należności na konto. Niestety minęło już 10 dni roboczych (wliczając w to Święta i Nowy rok) a pieniędzy nadal nie ma. Jedna gwiazdka tylko za kontakt telefoniczny, chociaż obawiam się, że następnym razem nie będzie tak miło. Ogólnie nie polecam.
5 / 5
2016-01-06 14:00:34
Łucjan
Szybko i bardzo atrakcyjne ceny,duży wybór.
1 / 5
2016-01-06 13:05:42
Romana
ceny są dość dobre-konkurencyjne, na tym kończy się atrakcyjność zakupów, dwa razy mailowo upomniałam się o informację dotyczącą realizacji zamówienia. Paczka dosłana z opóźnieniem, taśma z logo firmy była przecięta w kilku miejscach, karton stary i pomarszczony, karton w kilku miejscach rozerwany, dziura była tak duże można było od razu wyciągać przez nią towary, Faktura wystawiona na błędne dane, na maila reklamacyjnego wysłanego do w/w firmy do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi, korekty faktury też nadal nie otrzymałam. W bdkultura nic już nie zamówię.
3 / 5
2016-01-05 17:24:08
Maksymilian
Nie skorzystam więcej z tego sklepu
5 / 5
2015-12-31 15:29:05
Magda
Sprawnie, szybko, bez zarzutu. POLECAM!!!
4 / 5
2015-12-28 18:13:37
Zbyszko
Transakcja przebiegla pomyslnie
5 / 5
2015-12-28 17:15:11
Gabriel
jestem zadowolona z zakupu oraz przebiegu transakcji
5 / 5
2015-12-26 11:26:48
Ismena
super cena, bardzo dobry kontakt ! polecam wszystkim ! dostawałam powiadomienia na jakim etapie jest zamówienie, więc nic tylko zamawiać z tego sklepu.
2 / 5
2015-12-23 15:17:56
Aleksandra
Nie brak informacji, czy zamówienie zostało przyjęte. Zrealizowane, wysłane, przedłużenie okresu otrzymania zamówienia bez informacji, ze będą opoznienia, brak informacji, ze w przesyłce jest połowa zamowienia, żeby się czegoś dowiedzieć trzeba latać od annasza do kaifasza, po kilku godzinach biegania udało się znaleźć przesyłkę, żeby dostać zamienniki, trzeba było się wykluczać, bo przecież to żaden problem, że zamówienie będzie miało takie duże spóźnienie ze dojdzie po świętach.... zastanawiałam towar 8 dni temu,
5 / 5
2015-12-22 12:33:19
Zbyszko
dobry kontakt i szybka wysyłka
5 / 5
2015-12-19 01:05:27
Aneta
Kupuję regularnie ze względu na promocje i profesjonalną obsługę.
4 / 5
2015-12-18 15:22:04
Anastazja
Tanie produkty, ale jakość super, odpowiedzieli na maila z pytaniem, długo czekałam, ale grudzień to czas świąteczny :) ponad tydzień
5 / 5
2015-12-17 19:43:08
Radomir
Zakupy bardzo w porządku - atrakcyjny asortyment i korzystne ceny, szybka wysyłka, czyli wszystko ok.
2 / 5
2015-12-16 17:48:16
Nadia
Otwór zamka powinien być u góry, a pasuje na dole. Brak kluczyków do zamków 2 zamków, brak wkrętów. Co najmniej powinien być lewy i prawy zamek. Otrzymałam 2 zamki jednakowe. Z poważaniem, Agnieszka Jankuta
5 / 5
2015-12-14 12:27:21
Daniela
wszystko sprawnie. szybko.polecam.
5 / 5
2015-12-13 20:02:29
Marian
Dbają o klienta i mają jedne z lepszych cen na książki.Polecam .
1 / 5
2015-12-12 15:37:24
Kornel
sklep anulował zamówienie telefonicznie powiadamiając, że zwracają natychmiast pieniądze. przeszło tydzień już czekam, upominam mailowo...ciężko. nie polecam
1 / 5
2015-12-09 17:27:33
Judyta
Zamówiłam książki i nie dostałam żadnego potwierdzenia. Po telefonie do sklepu obiecano, że dostanę potwierdzenie zakupu. Kilka dni później okazało się, że sklep wcale nie ma tych książek.
3 / 5
2015-12-07 10:32:08
Iwona
Brak kontaktu ze sklepem. Towar niezgodny z opisem.
2 / 5
2015-12-06 13:47:56
Julian
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada i nie potrafi go dostarczyć.
2 / 5
2015-12-03 16:50:59
Arkadiusz
Dostałem inny produkt, stąd taka ocena. Ale reklamację bardzo sprawnie załatwili.
5 / 5
2015-12-03 11:11:21
Aneta
dobre ceny, dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2015-11-26 16:55:43
Mateusz
Super, jestem mile zaskoczony.
5 / 5
2015-11-22 15:47:55
Piotr
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2015-11-10 11:08:59
Gustawa
Na przesyłkę miałam czekać 3 dni. Było to dla mnie idealne, ponieważ na następny dzień potrzebowałam danego produktu jak ognia. Niestety, sklep poinformował mnie dopiero 3 dnia rano o braku możliwości przesyłki. Rozumiem, że dostawca mógł nie mieć danego produktu, ale byłabym wdzięczna za taką informację dużo wcześniej, by móc zapobiec danej sytuacji. Niestety, zostałam na tzw. Lodzie i musiałam szukać na szybko innego rozwiązania.
5 / 5
2015-10-31 08:22:05
January
Polecam gorąco, zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba
5 / 5
2015-10-09 22:31:40
Antoni
Spełniła moje oczekiwania w stu procentach :)
1 / 5
2015-10-07 20:05:07
Wacław
Moje zamówienie nie zostało w pełni zrealizowane.
5 / 5
2015-10-07 14:29:51
Malwina
Polecam sklep , towar przyszedł solidnie zapakowany , samo zamówienie składa się prosto i funkcjonalnie , czas oczekiwania krótki
5 / 5
2015-10-02 13:53:53
Aniela
szybka realizacja.fachowość i dobry kontakt
5 / 5
2015-09-30 16:13:58
Paweł
Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Kompetentna obsługa na bieżąco informująca o stanie towaru . Dziękuję
1 / 5
2015-09-28 10:18:20
Helena
W sklepie mają wystawiony towar którego nie mają fizycznie. Po sześciu dniach dzwonią że niestety mają jakieś braki i czy mogę jeszcze poczekać. Według mnie traktują klienta niepoważnie.
1 / 5
2015-09-23 13:27:34
Alfred
nadal nie mam żadnej informacji
5 / 5
2015-09-22 09:52:33
Donata
Wszystko na najwyższym poziomie, POLECAM WSZYSTKIM.
5 / 5
2015-09-21 20:46:24
Nastazja
Jakość usług bardzo dobra. Polecam.
5 / 5
2015-09-20 09:12:02
Kaja
Szczerze polecam, szybka realizacja, książka trudna do zdobycia, a u Nich była.
1 / 5
2015-09-18 13:07:36
Renia
Nie polecam!!! przed zamówieniem dzwoniłam dwa razy do sklepu w celu potwierdzenia dostępności produktu, zarówno za pierwszym, jak i za drugim razem pani zapewniała mnie, że oczywiście produkt jest dostępny w takiej ilości jaka mnie interesowała, niestety następnego dnia dostałam e-maila z informacją o anulowaniu mojego zamówienia z powodu braku dostępności produktu... żenujące!!!
4 / 5
2015-09-17 10:28:30
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-09-15 11:26:58
Paula
zakup zrealizowany szybko i sprawnie
1 / 5
2015-09-15 10:53:33
Wiktoria
nie polecam, zero gwarancji zakupu, tylko zabawa w sklep wirtualny.
1 / 5
2015-09-09 14:53:54
Adrian
Mimo, iż książka była w ofercie, to niedługo po złożeniu zamówienia otrzymałem maila, z informacją, że jest ona niedostępna :(
5 / 5
2015-09-04 08:23:54
Marlena
Zamówienie moje zostało anulowane w wyniku braku książki ale mimo wszystko szybko otrzymałam informację i zwrot całej zapłaconej kwoty. Więc Gorąco polecam.
5 / 5
2015-08-25 20:58:31
Alina
Ekspresowa wysyłka, możliwość śledzenia realizacji zamówienia. Polecam z całego serca.
1 / 5
2015-08-11 09:30:55
Marian
Sklep przyjął zamówienie, po czym po czterech dniach anulował je z powodu braku zamówionego przeze mnie towaru? tak więc cztery dni straciłem oczekując na towar którego w sklepie nie było. Negatywnie oceniam, nie polecam.
5 / 5
2015-07-31 09:31:17
Sylwia
Książki , którą zamówiłam nie było. Otrzymałam informację telefoniczną , że zamówienie jest anulowane. Kontakt bardzo dobry. Pani bardzo uprzejma Pozdrawiam
1 / 5
2015-07-23 15:52:41
Piotr
Powinni mieć aktualny stan magazynu w serwisie. Fatality zrobili na sobie samym.
5 / 5
2015-07-21 11:11:59
Eugenia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2015-07-15 16:36:19
Dariusz
b.ciezko dodzwonic sie do sklepu,
5 / 5
2015-07-08 11:56:30
Edmund
Super kontakt, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-07-08 11:32:27
Sylwia
Duży wybór książek w konkurencyjnych cenach. Literatura i dla dorosłych i dla maluszków
5 / 5
2015-06-22 21:42:13
Kinga
wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo. Polecam
4 / 5
2015-06-22 10:27:16
Klaudia
Nie zauważono w sklepie rezygnacji z zamówienia, ale po telefonicznej interwencji wszystko dalej poszło już gładko. Bardzo sympatyczna obsługa.
5 / 5
2015-06-19 19:33:35
Radomir
szybka dostawa, dobry wybor platnosci poniewaz nie wszystkie strony akceptuja zagraniczne karty debetowe czy kredytowe
5 / 5
2015-06-15 10:49:38
Sofia
Szybko i sprawnie, najniższa cena z dostawą
4 / 5
2015-06-14 12:47:19
Zbyszko
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, natomiast wada było to, że produkty figurujące na stronie jako dostępne po złożeniu zamówienia okazały się niedostępne.
1 / 5
2015-06-10 15:10:25
Ida
Masakra pierwszy raz u się rozczarowaLem .
5 / 5
2015-06-08 11:18:27
Wiesława
Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-06-03 19:30:25
Bronisława
Szybko, sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2015-05-29 13:20:04
Liwia
Towar otrzymałam na drugi dzień po dokonaniu zapłaty. Polecam współpracę;)
1 / 5
2015-05-29 08:49:46
Regina
Czekałam 2 tygodnie od zamówienia książek na informacje, że książek nie ma w ogóle na stanie.
5 / 5
2015-05-22 13:05:04
Antoni
polecam wszystkim zainteresowanym
5 / 5
2015-05-21 12:00:28
Malwina
Polecam gorąco - dobre ceny, szybka wysyłka :)
5 / 5
2015-05-19 12:51:23
Szymon
Bardzo dobra obsługa, towar zgodny z opisem, szybko dostarczony
5 / 5
2015-05-19 12:10:00
Aleksandra
bez problemu - przy fajnych cenach
4 / 5
2015-05-19 09:19:15
Herbert
Osobiście nie lubię kupować w sklepach, w których można zamówić coś czego sklep nie posiada... Szkoda czasu po prostu... Zapewne nie skorzystam więcej z oferty tego sklepu.
5 / 5
2015-05-13 08:04:56
Sara
Sklep bez zarzutu. obsługa klienta - OK!
5 / 5
2015-05-12 07:10:05
Sylwester
Ceny książek są konkurencyjne. Czasem za parę złotych można wyszukać ciekawe pozycje. Jednak tym razem 2 zamówione książki były podniszczone, miały pozaginane rogi, a jedna z nich miała przybrudzoną okładkę. Książki były dokładnie zafoliowane, także musieli podniszczone już zapakować, nie wydaje mi się, aby uległy zniszczeniu podczas transportu.
5 / 5
2015-05-11 13:07:36
Zygmunt
Bardzo dobry kontakt, szybko załatwiona transakcja, polecam.
5 / 5
2015-05-07 09:38:10
Wojciech
Po raz kolejny robiłem zakupy i po raz kolejny jestem mega zadowolony :)))))
5 / 5
2015-05-04 11:41:05
Kacper
będę robił zakupy w tym sklepie częściej
5 / 5
2015-04-28 22:38:07
Walentyna
Przesłany towar w pełni mnie satysfakcjonuje. Skorzystam z oferty sklepu myślę, że nie jeden raz
5 / 5
2015-03-16 10:08:13
Jarosława
Szybka realizacja. Dobre ceny. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2015-03-12 17:41:32
Lucjan
To moje drugie zamówienie - z pewnością nie ostatnie. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby księgarnia internetowa tak szybko zrealizowała zamówienie - to bardzo na PLUS. Polecam!
5 / 5
2015-03-12 17:38:02
Seweryn
Szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie - nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam, bo mają konkurencyjne ceny.
2 / 5
2014-12-05 08:08:52
Elwira
nie polecam zdecydowanie. robią taki numer: wpłacasz kartą, oni nie wysyłają wszystkich pozycji bo nuby nie ma, a zwrotu pieniędzy nie ma...trzeba będzie ich sądowo pogonić.. :(

Rzetelne opinie o bdkultura.pl