Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bdsklep.pl sp. z o.o.

Bdsklep.pl sp. z o.o. Opinie 4.1 (271)

Bitwy Białostockiej 2AB
15-103
Białystok
+48 22 123 06 80
brak obrazu
4.1
271
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-22 14:10:20
Luiza
bardzo słaba obsługa klienta
4 / 5
2020-02-22 11:42:11
Julita
Kontakt słaby , pisząc maile otrzymuje info , że niedługo dostanę odpowiedź i czekam już długi czas . Zamówienie przyszło aczkolwiek byłam zdziwiona , bo nie dostałam wcześniej żadnej informacji moje zamówienie miało ciągle status "zarejestrowane" . Ogólnie sklep super tylko słaby kontakt
4 / 5
2020-02-22 03:07:15
Alina
Paczka mogłaby być szybciej wysłana
4 / 5
2020-02-22 00:26:11
Bogusława
Ogólnie pozytywnie. Niemniej brak było towaru - Skarb Matki Pianka do higieny intymnej 250ml 2 szt ( pomyłka przy pakowaniu) Pieniądze wróciły na moje konto. Wolałabym jednak towar
5 / 5
2020-02-21 11:06:51
Zofia
Pomimo że często zdarza się mi czekać kilka dni na przesyłkę to zawsze jestem zadowolony z zakupów. Gdy sklep robi wyprzedaż to trzeba liczyć się z tym że jest ogrom zamówień, a pracownicy są tylko ludźmi i to jest normalne że nie wyrabiają się w czasie. Zamówienia zawsze są dobrze spakowane, pomimo że zazwyczaj robię duże zakupy i paczki często przekraczają 30kg to nie zdarzyło się żeby towary były uszkodzone. Jeśli komuś przeszkadza trochę dłuższe czekanie na paczkę, to zawsze można kupić w innym sklepie po wyższej cenie :)
5 / 5
2020-02-21 08:53:31
Jadwiga
Skorzystałam z promocji, produkty ok, termin dostawy mógłby być krótszy.
5 / 5
2020-02-20 20:57:00
Mariusz
Mega rabaty , mój najlepszy sklep online , ubolewam nad jego upadłością...
3 / 5
2020-02-20 09:06:16
Radosław
Panie obslugujące były bardziej zajęte towarzystkimi rozmowami niż obsługą klienta. Poza tym były miłe
5 / 5
2020-02-19 14:32:37
Fryderyka
Jestem bardzo zadowolona,bardzo atrakcyjnie cenowo oferty.
5 / 5
2020-02-19 14:07:08
Róża
Szybka realizacja, wszystko zgodnie z ofertą
5 / 5
2020-02-18 22:02:28
Wacław
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane produkty. Polecam
5 / 5
2020-02-18 16:13:22
Alfred
Asortyment mniejszy niż zazwyczaj ale w rewelacyjnych (wyprzedażowych cenach), bardzo dobrze zapakowana paczka, kontakt ze sklepem rewelacyjny - polecam
1 / 5
2020-02-18 14:25:36
Zbigniew
Odbiór osobisty to drwina z klienta. Punkt odbioru czynny do 16, ale o 15:50 nikogo już nie ma, a drzwi są już zamknięte. Kolejna próba odbioru kolejnego dnia i na drzwiach informacja, że tego dnia jest nieczynne - nie była to jakaś sobota lub święto, a na stronie nie było żadnej informacji. Telefonów oczywiście nikt nie odbiera.
5 / 5
2020-02-17 21:23:29
Jacek
Zadowolona,chodz ostatnio brakuje często asortymentów do zakupów...Szkoda bo zawsze urozmaicony towar w dobrych cenach
5 / 5
2020-02-17 20:58:24
Stefan
Bardzo fajny sklep , zamawiam taniej niż w sklepie , odbieram po pracy bez kolejek i cieszę się zakupami :)
5 / 5
2020-02-17 13:56:11
Damian
super ceny, szybka wysylka, POOLECAM
1 / 5
2020-02-16 17:58:21
Małgorzata
Jestem bardzo niezadowolona. Przy poprzednich zakupach dostałam rabat 5% +darmową dostawę. Pomimo tego, że kolejne zamówienie robiłam w czasie, gdy ten rabat obowiązywał odmówiono mi jego uwzględnienia. Reklamowałam to, ale dostałam informację, że wszelkie rabaty zostały odwołane, szkoda tylko, że nikt o tym nie informował klientów. Mało tego. Podczas dokonywania zamówienia na stronie była informacja, że na zakupy powyżej 300 zł jest darmowa dostawa. Moje zamówienie przekroczyło kwotę 300 zł, ale żadnej opcji darmowej dostawy nie było do wyboru. Zwróciłam na to uwagę w reklamacji, ale poinformowano mnie, że to błąd na stronie. Zakupy robiłam 31.01 br, a informacja o darmowej dostawie powyżej 300 zł jest do dziś na stronie. Uważam, że takie praktyki to oszukiwanie klienta i zamierzam zgłosić to w UOKiK.
4 / 5
2020-02-14 11:16:30
Marek
Większośc oczekiwań została spełniona. Czas dostawy powinien być jednak nieco szybszy.
5 / 5
2020-02-13 21:30:57
Karolina
Transakcja bez problemow. Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2020-02-13 17:22:06
Zdzisława
Brak zamowionych artykulow informacja dopiero w dniu odbioru bez wczesniejszego uprzedzenia
1 / 5
2020-02-13 05:42:09
Fryderyk
omijać szerokim łukiem, zero kontaktu telefonicznego, po dwóch tygodniach czekania interwencjach mailowych, podają nieaktualny nr listu przewozowego po dalszych interwencjach mailowych - eureka, uszkodzoną paczkę zwróciła im parę dni temu firma kurierska, proszę o ponowienie - nie da się nie mają tego towaru więc - anulat i za parę dni zwrócimy pieniądze - dno szkoda czasu i nerwów.
5 / 5
2020-02-13 01:22:21
Milena
Wszystko sprawnie i ceny świetne
4 / 5
2020-02-12 12:00:23
Łucjan
Znakomite ceny, towar zgodny z opisem. Długi czas oczekiwania na przesyłkę (skompletowanie i przekazanie do firmy kurierskiej), wysokie koszty przesyłki.
5 / 5
2020-02-12 10:28:31
Joachim
Wszystko poszło zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-12 07:38:19
Donata
Super produkt po promocyjnej cenie polecam
4 / 5
2020-02-11 23:33:04
Alfred
Troszkę "zaspał" bdsklep tym razem. Dłużej czekałem na realizację zamówienia
5 / 5
2020-02-11 18:39:50
Klaudiusz
Asortyment szeroki duży wybór
1 / 5
2020-02-11 15:36:31
Hanna
Produkty dostępne na stronie sklepu, na banerze sklepu informacja o bezpłatnej dostawie produktów pampers z listy, okazuje się że promocja sobie "jest", ale jest nieaktualna, sklep nie zdejmuje baneru i nabiera kolejnych Klientów, waga paczek kosmicznie wyliczana (22kg za 3x paczki pampers i 6l żel do prania persil o jakieś 5kg przeszacowanie), przez co naliczana jest kolejna wagowa kwota wysyłki i trzeba składać kolejne zamówienie. Pierwsza część doręczona po 2 dniach, kolejna część po upomnieniu sklepu doręczona po tygodniu.
3 / 5
2020-02-11 13:08:06
Sandra
Promocja 2 + 1 nie została dołączona do zamówienia.
5 / 5
2020-02-11 11:44:31
Arleta
Nie odebrałam zamówienia gdyż zamówienie przyszło uszkodzone. Złożyłam reklamacje, sklep ja uwzględnił i zwrócił środki na moj rachunek. Polecam wszystkim zakupy w sklepie. Profesjonalne i odpowiedzialne podejście donkkienta sprawia, ze na pewno wrócę do sklepu.
1 / 5
2020-02-11 11:37:48
Julianna
Czekałam 8 dni roboczych na paczkę !!!
1 / 5
2020-02-11 11:06:11
Julita
Sklep dramat, strona internetowa chodzi fatalnie, składanie zamówienia trwało tyle że pojechałabym w tym czasie na drugi koniec miasta do marketu i kupiła wszystko stacjonarnie i jeszcze zdążyła wypić kawę. Gdy wreszcie cudem udało się złożyć zamówienie (bo co chwile wywalało coś z koszyka) i opłacić je, to przez 2 tygodnie nie doszła ani przesyłka ani nie dotarła żadna informacja ze sklepu(oprócz 1 że przyjęli zamówienie) . Po moich interwencjach pisemnych (mailowych) i telefonicznych (nikt do 15 tej nie odbierał telefonu) wreszcie po kilku dniach łaskawie odpisali że mają problem logistyczny z paczką i jej nie wyślą i łaskawie oddali pieniądze co zajęło kolejne kilka dni. Generalnie dawno nie spotkałam się z takim fatalnym działaniem.
5 / 5
2020-02-11 10:41:54
Dominika
Wszystko w porządku, polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-10 15:09:11
Sara
Wszystko super, rzeczy przyjechały w stanie idealnym.
5 / 5
2020-02-10 11:37:47
Cecylia
Wszystko pozytywnie, serdecznie polecam
1 / 5
2020-02-10 11:27:49
Rafał
Niestety asortymet wystawiony na stronie sklepu nie jest w wiekszosci dostepny po zlozonym zamowieniu
4 / 5
2020-02-08 14:05:29
Bogdan
wszystko ok poza długim oczekiwaniem na wysyłkę towaru
4 / 5
2020-02-08 10:11:51
Mariola
Rabat nie został wliczony, ostatnio problemy ze złożeniem zamówienia -kontakt emailowy był, jednak nie zostało to naprawione. Zrezygnowałam. Teraz się udało, było wszystko ok
1 / 5
2020-02-07 21:53:20
Manuela
Kontakt jest ale z zamówionego towaru 2 pozycji brakuje i sklep nie chce mi go dosłać tylko zwrócić kasę Jednak ja zamówiłam i muszę mieć ten towar gdyż gdybym wiedziała ze nie otrzymam tego co zamawiam tobym nie kupiła nic w tym sklepie
5 / 5
2020-02-07 11:10:39
Dominika
Asortyment zgodny z opisem,polecam
4 / 5
2020-02-06 09:45:59
Kamila
Nie dostałam darmowej przesyłki pomimo przekroczone kwoty
4 / 5
2020-02-05 15:16:09
Ludmiła
Wszystko przebiegło pomyślnie
1 / 5
2020-02-05 12:44:51
Karina
zamówiłam pieluszki dla dziecka a sklep anulował moje zamówienie bo nie mieli ich na stanie. Nie rozumiem zatem po co wystawiać na sprzedaż produkty których się nie ma?? WSTYD
5 / 5
2020-02-04 13:24:18
Manuela
Sklep bardzo fajny ceny bardzo dobre
1 / 5
2020-02-04 11:34:49
Zbyszko
zamówienie niekompletne , brak informacji ze strony sklepu, brak zwrotu środków na konto. Odradzam
1 / 5
2020-02-04 11:22:53
Adrian
Wszystko pięknie napisane a jest inaczej nie polecam!
1 / 5
2020-02-04 11:05:59
Rudolf
Już 10 dni od złożenia zamówienia i nie mam nawet wiadomości co się dzieje z przesyłka, natomiast dostałem już 2 maile z oczekiwaniem na opinię, więc ją wystawiam.
5 / 5
2020-02-04 09:43:54
Wieńczysła
Kontakt dobry, trochę brakowało asortymentu, przydał by się rabat za korzystanie ze sklepu. Ale polecam
1 / 5
2020-02-03 17:13:58
Luiza
Nie mogę się doczekać kiedy otrzymam zamówiony towar. Od 23 stycznia nie mam żadnej wiadomości ze strony sklepu o wysyłce ani nie otrzymałam zamówienia.
5 / 5
2020-02-03 11:06:17
Sergiusz
bardzo dobrze. Przesyłka expressowa.
1 / 5
2020-02-02 11:46:47
Liza
Jestem zawiedziona, gdyż zamawiałam parę razy w tym sklepie i wszystko było oki, a teraz zostało anulowane zamówienie i to po ponad tygodniowym oczekiwaniu na zamówienie???
1 / 5
2020-02-01 16:34:09
Romana
Wcześniej nie było problemu, teraz jednak czekam na duże zamówienie (300zł) od 16 stycznia (piszę to 2 lutego 2020) - brak kontaktu, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu.
5 / 5
2020-02-01 12:38:38
Dymitr
Dobre produkty w niskich cenach. Szybka i sprawna dostawa. Dobrze zabezpieczona przesyłka.
5 / 5
2020-01-31 09:49:45
Donata
słaba informacja o dostępności
1 / 5
2020-01-30 20:08:11
Kazimierz
Nie otrzymalam zamowionego i oplaconego towaru na prawie 400zl. Czekam juz 2 tygodnie. Brak kontaktu ze strony sklepu. Nie odpisuja na email, nie odbieraja telefonu. Spedzilam godziny na lini bez kontaktu.
5 / 5
2020-01-30 15:06:04
Anna
Od składania zamówienia poprzez dostawę i sam produkt - SUPER
5 / 5
2020-01-30 12:22:14
Aniela
Strona przejrzysta, bogaty wybór, zakupy łatwe i szybka dostawa - wszystko idealnie!
5 / 5
2020-01-30 11:20:23
Zygmunt
KONTAKT ZE SKLEPEM OCENIAM BARDZO DOBRZE. FIRMA OFERUJE SZEROKI ASORTYMENT I BARDZO KORZYSTNE CENY. TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SZYBKO, DOSTAWA SPRAWNIE I BEZ ZASTRZEŻEŃ. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!
1 / 5
2020-01-29 20:44:29
Jarosław
Kilkukrotnie robiłem w tym sklepie zakupy (z reguły udane, choć zdarzyła się wtopa, ale pozytywnie załatwiona przez sklep), jednak więcej już tego nie zrobię. Zamówienie na 170 zł, wszystkie produkty na magazynie, płatność przeszła, a przez parę dni żadnej informacji ze sklepu na temat wysyłki. Liczne próby kontaktu telefonicznego nieudane (pierwszy na liście oczekiwania, aż do zerwania połączenia po 30 minutach), na maila również brak odpowiedzi. Po upływie półtora tygodnia ciszy (za wyjątkiem newslettera o kolejnej promocji - żenada) wystąpiłem w banku o chargeback, następnego dnia sklep odpowiedział, że z przyczyn logistycznych nie może zrealizować zamówienia i zwróci pieniądze. Dla mnie jednak jest już skreślony, tym bardziej, że mój przypadek nie był jedyny, o czym świadczą negatywne opinie na Ceneo wystawione w podobnym czasie.
1 / 5
2020-01-29 12:58:05
Cecylia
Zamówienie złożyłam 13.01.2020. Nie otrzymywałam informacji co się z nim dziej, próbowałam się dodzwonić, ale zawsze tylko słyszę "Twoja pozycja w kolejce to 1" i nic. Po tygodniu zamówienie zostało anulowane przez bdsklep, do dziś nie znam przyczyny i do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie można się dodzwonić, bo "Twoja pozycja w kolejce to 1", brak odpowiedzi na maile, brak odpowiedzi na złożoną reklamację przez stronę bdsklep.pl (jakimś cudem udało mi się złożyć reklamację przez stronę sklepu, choć długo to trwało, bo pojawiały się komunikaty o błędzie). NIE POLECAM i nigdy nie zrobię już tutaj zakupów. FATALNIE.
1 / 5
2020-01-29 12:11:58
Szczepan
Zamówienie złożone i opłcone w dniu 13.01. Do 24.01 brak wysyłki i ignorowanie maili. W dniu 24.01 sklep przyznaje, że nie planuje wysyłki. Zwrot pieniędzy dopiero 29.01.
5 / 5
2020-01-29 10:47:20
Eryka
Bardzo lubię zakupy w tym sklepie. Zamówienie jest szybko realizowane, a produkty dobrze zabezpieczone do transportu. Duży wybór produktów eko co dla mnie jest bardzo cenne i wygodne. Polecam!
4 / 5
2020-01-28 19:14:18
Łukasz
kontakt taki sobie , przesyłka dobrze zapakowana , polecam
1 / 5
2020-01-28 00:04:10
Zdzisława
Niestety muszę wystawić bardzo złą opinię!!! Zamówiłam towar w sklepie internetowym bdsklep.pl 09.01.2020, niestety do 21.01 nie bylo żadnej odpowiedzi ze strony sklepu o wysłaniu przesyłki. Kiedy zobaczyłam w skrzynce mailowej wiadomość ze sklepu z prośbą o wystawienie opinii, zaniepokoiłam się i zadzwoniłam do nich na inolinię. To był już 21.01.2020, Pani po drugiej stronie słuchawki uświadomiła mi, że zmienili mi warunki dostawy z paczkomatu na kuriera( bo nie mogli się dogadać z tamtą firmą) i kazano mi dopłacić 7,50. Na moje zarzuty, że to oni powinni opłacić kuriera , gdyż opóźnienie nie wynikało z mojej winy, Pani odpowiedziała, że może mi anulować zamówienie i zwrócić pieniądze. Zgodziłam się , że dopłacę te 7,50 , ale bardzo proszę o szybkie wysłanie. Dzisiaj mamy 28.01.2020 i dalej nie mam przesyłki. Próbując dodzwonić się kilkakrotnie na infolinię, dostawałam info. ,że jestem pierwsza oczekująca, niestety po 10 czasami 15 minutach wyłączałam się. Nigdy juz nie zamówię nic w tym sklepie!!! Bardzo jestem ciekawa czy kiedykolwiek odzyskam pieniadze lub może w cudowny sposób wreszcie przyniesie paczkę kurier
5 / 5
2020-01-27 08:17:25
Kornel
Robilam pierwszy raz zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona; towar bez zarzutu przesylka szybko dostarczona. Polecam sklep ja napewno wroce.
5 / 5
2020-01-25 13:18:30
Longin
bardzo dobra dostawa jestem zadowolony
5 / 5
2020-01-24 13:58:49
Maksym
Pampersy super bardzo szybka dostawa,super dla skergików
5 / 5
2020-01-24 13:19:50
Stefan
wszystko ok martwi mnie jedynie brak pewnych produktów
1 / 5
2020-01-24 10:22:07
Antoni
Zamówienie złożone 2 tygodnie temu wciąż nie zostało wysłane (co najmniej od 5 dni ma status "Przygotowane do wysłania"). Na e-maila wysłanego kilka dni temu na adres [email protected] nikt mi nie odpisał. Pod numerem tel: (+48) 22 123 06 80 słychać komunikat, że połączenie nie może być zrealizowane. Zamawiałem tam już kilkanaście razy w ciągu ostatnich paru lat i czasami bywały problemy, ale jeszcze nigdy aż takie
5 / 5
2020-01-23 19:14:15
Tymon
Szybka realizacja zamówienia. Koty są szczęśliwe :)
1 / 5
2020-01-23 13:39:44
Ireneusz
Sklep wystawia do sprzedaży towar którego nie posiada ale nawet nie w Jest łaskaw poinformować kupujących o tym fakcie tylko trzeba się dobijać do nich i łaskawie prosić o zwrot pieniędzy po ponad tygodniu bez kontaktu dramat nie polecam
5 / 5
2020-01-23 06:25:26
Waldemar
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
3 / 5
2020-01-22 21:09:32
Milena
Czasami fajne rabaty. Niestety juz drugi raz dlugo czekałam na realizację zamówienia
1 / 5
2020-01-22 16:30:02
Julita
Od tyg.prubuje się dodzwonić sie na infolinie i zapytać o moje zamowienie z 13 stycznia 2020r.kilka razy dziennie dzwonię i niestety po 30min.oczekiwania na połączenie automatycznie jestem rozłączona. Proszę nie pytać mnie o ocene sklepu kiedy jeszcze nie otrzymałam zamówionego towaru!!
1 / 5
2020-01-22 12:49:15
Henryka
masakra, infolinia to jakaś żenada, problemem jest wystawienie duplikatu faktury
5 / 5
2020-01-22 12:42:32
Leszek
Bardzo dobrze tylko dziwne ograniczenie ilości do 11 butelek. Kupiłbym 18, a przynajmniej 12 bo pakowane są w sześciopaki, więc 11...?
1 / 5
2020-01-22 12:22:40
Luba
Robiłam już wcześniej zakupy w tym sklepie i byłam przekonana, że wszystko będzie w porządku. Niestety nie otrzymałam zamówienia (złożone 13.01.2020) ani żadnej informacji ze sklepu pomimo wysłanych maili i prób kontaktu telefonicznego. Złożyłam reklamację za pośrednictwem strony sklepu z prośbą o zwrot kosztów. Więcej nie zrobię zakupów w bdsklepie.
4 / 5
2020-01-22 11:46:35
Lidia
Wszystko bardzo sprawnie zaltwianie. Duza oferta sprzedazy.
5 / 5
2020-01-22 10:30:24
Henryka
super kontakt, szybka wysyłka . Polecam 100%
5 / 5
2020-01-21 23:31:14
Renia
Wszystko zgodnie z opisem. Towar bardzo zróżnicowany i w bdb jakości. Korzyści cenowe.
1 / 5
2020-01-21 22:15:00
Walenty
Dramat. Dnia 11.01 zamówiłem towary do dnia dzisiejszego go nie otrzymałem. Sklep nie odpowiada na maile, kompletnie brak kontaktu
1 / 5
2020-01-21 21:13:10
Marlena
Czekam na towar już 9 dni. Zamówienie ma status zarejestrowane i nie mam żadnej informacji o jego realizacji. Próbowałam się skontaktować zarówno telefonicznie jak i mailowo niestety bezskutecznie.
5 / 5
2020-01-21 17:23:36
Sławomira
Wspaniały sklep. Niskie ceny, duży wybór produktów i szybka dostawa. Polecam.
1 / 5
2020-01-21 13:29:13
Iwo
Zamówienie nie dotarło. Sklep poinformował mnie, że ponoć odmówiłem odbioru... Próby nawiązania kontaktu mailowego lub telefonicznego bezskuteczne.
1 / 5
2020-01-21 11:14:02
Inga
Porażka. 9 dzień czekam na dostawę. Zamówienie opłacone 300pln. Ze sklepem zero kontaktu. Dzwoniłam kilkakrotnie o różnych porach i po 30 minutach oczekiwania "twoja pozycja w kolejce to 1" rozmowa jest rozłączana. Na maile nie odpowiada.
1 / 5
2020-01-21 09:57:27
Helena
Brak kontaktu odnośnie zamówienia, zamówienie nie zostało zrealizowane, wszelkie próby kontaktu niemożliwe... Nigdy więcej nie zrobię tu zakupów
5 / 5
2020-01-21 08:03:52
Martyna
Jestem zadowolona z tego sklepu.
5 / 5
2020-01-20 10:16:01
Cezary
Zczystym sumieniem gorąco polecam bdsklep.
5 / 5
2020-01-17 15:02:13
Beata
Wszystko w jak najlepszym porządku, produkty zgodne z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-17 13:47:19
Wiesława
Wszystko szybko i sprawnie, Polecam ;)
5 / 5
2020-01-17 09:11:56
Józef
Polecam. szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-15 20:11:35
Albert
Profesjonalna obsługa, polecem👍
5 / 5
2020-01-15 19:53:31
Emilia
Super szybko i sprawnie polecam!
4 / 5
2020-01-15 18:59:58
Celina
Towary zgodne z opisem, ceny umiarkowane. Nieco wydłużyła się dostawa. Ogólnie jestem zadowolony
1 / 5
2020-01-15 15:19:22
Władysława
Po raz pierwszy jestem niezadowolona z zakupów w bdsklepie, zamówienie zostało anulowane bez podania przyczyny, nie dostałam odpowiedzi na maile a na telefon kontaktowy nie da się dodzwonić!
1 / 5
2020-01-15 12:36:43
Justyna
nie mogę się z Wami skontaktować a na paczkę dalej czekam od 05.01.2020
1 / 5
2020-01-15 12:29:27
Iga
Brak kontaktu i żadnych informacji gdy okazało się ze promocja która oferują jest nie aktualna
4 / 5
2020-01-14 14:03:31
Ziemowit
Produkty w bardzo dobrej cenie. Pakiety promocyjne. Już po raz kolejny robiłem zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2020-01-13 11:49:34
Ryszard
Wystawiają promocje których nie maja na magazynie żadnych wyjaśnień i kontaktu. Dają w zamian co innego.
3 / 5
2020-01-13 09:46:10
Nastazja
b dobry sklep, maly wybor towaru, nie maja produktow dobrych firm, ostatnim nie znalazlam produktow ktore chcialam kupic
5 / 5
2020-01-10 18:34:49
Jacek
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy
5 / 5
2020-01-10 14:35:00
Beniamin
Mam nadzieję, że syropy firmy Teisseire, powrócą do sprzedaży. Kupiłem ostatnie dwa opakowania.
5 / 5
2020-01-10 14:18:19
Bartłomiej
Rewelacja. Wszystko zgodne .wysyłka express. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 14:02:32
Mariola
Polecam z całą odpowiedzialnością.
2 / 5
2020-01-10 13:23:54
Nadia
Towar jest dobry i zgodny z opisem. Jednak cena wysyłki jest droga. Miałam też dwa kupony rabatowe, jednak była możliwość wpisania tylko jednego. Ponadto dosyć długo czekałam na samą wysyłkę towaru, 5 dni.
5 / 5
2020-01-10 12:11:45
Jędrzej
Super obsługa bardzo szybka wydylka
1 / 5
2020-01-09 17:04:59
Klementyna
Czekam na zamówienie 10 dzień. Dziś dostałam informację, że brakuje jednego z zamówionych towarów.
1 / 5
2020-01-09 11:44:51
Lucyna
Utrudniony kontakt ze sklepem, brak informacji o statusie zamowienia oraz o nadaniu paczki i numerze listu przewozowego. Dodatkowo wprowadzanie klienta w blad informujac ze na stanie nie ma produktu oraz ze nie mozna sprowadzic od producenta, gdzie na stronie jest informacja ze towar w " magazynie" i caly czas produkt mozna kupic.
5 / 5
2020-01-08 19:36:56
Zdzisław
Polecam, bardzo miły kontakt, pełen profesjonalizm.
4 / 5
2020-01-08 12:06:11
Ignacy
z 5 gwiazd 3,5 no może 4, ale tylko za szybkość dostawy reszta na 5
5 / 5
2020-01-07 09:47:52
Klementyna
dobry kontakt emailem, zmiany na moja korzyść uwzględnione, szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-06 08:05:23
Beata
Zamówiony towar zgodny z opisem, duży wybór i różnorodność produktów. Każdy znajdzie coś dla siebie/
5 / 5
2020-01-05 22:49:11
Jagoda
Super, niskie ceny, szybka dostawa
4 / 5
2020-01-05 11:59:57
Marina
zapominają przesłać małe rzeczy (zamówiłam 2 reklamówki, których nie było w przesyłce).
5 / 5
2020-01-04 16:53:02
Maksym
Super sklep fajne ceny kolagen doszedl bardzo szybko polecam
5 / 5
2020-01-04 13:32:47
Anita
Wspaniały sklep, brakowało jednego produktu, odrazu kontakt z pracownikiem sklepu, wymiana produktu na inny. Naprawdę szczerze polecam, szklane butelki super zapakowane.
5 / 5
2020-01-04 13:16:04
Mateusz
Profesjonalną. bez żadnych zastrzeżeń
4 / 5
2020-01-03 11:20:48
Helena
Warto zamawiac rzetelny sprzedawca
5 / 5
2020-01-03 10:45:51
Tamara
Jestem zadowolona żadnych zastrzeżeń nie mam oczywiście zachęciła mnie cena produktu
3 / 5
2020-01-02 17:06:01
Faustyna
Za długi okres dostawy Zmieńcie kuriera
5 / 5
2020-01-01 10:53:55
Wanda
Mogę kupić w bdsklep.pl niektóre produkty dobrej jakości w bardzo przystępnej cenie. Sklep oferuje stały rabat 5% oraz dość często dzień bezpłatnej wysyłki.
5 / 5
2019-12-31 17:30:08
Liwia
Jak zawsze bdsklep mnie nie zawiódł no może powinni poszerzyć swój zakres produktów o zwykle produkty jak ocet szczoteczka do szorowania itp
5 / 5
2019-12-31 15:35:12
Bogdana
Dobry towar, szybka dostawa i tak trzymać!
4 / 5
2019-12-31 14:25:28
Łukasz
Nie otrzymałem jednej pozycji, tylko zwrot kasy na konto.
5 / 5
2019-12-31 11:56:46
Wacław
Jak zwykle zakupy w bdsklep.pl to czysta przyjemność. Szybko, bez żadnych problemów i do tego w dobrych cenach. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-12-31 08:39:34
Robert
Nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni :))
5 / 5
2019-12-31 07:33:54
Andrzej
Jestem bardzo zadowolona z przesyłki
5 / 5
2019-12-30 21:32:47
Bronisław
Towar zgodnie z zamówieniem, uprzejma obsługa , towar dobrej jakości . Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-30 21:05:43
Stanisław
Super, szybko i sprawnie, jak zawsze!
5 / 5
2019-12-30 14:42:11
Dominik
Wszystko w jak najlepszym porządku . Odbiór osobisty . Zero problemów. Na miejscu jeszcze domówiłem towar który został dołożony do zamówienia online . Pełna satysfakcja.
5 / 5
2019-12-30 09:20:01
Szczepan
Polecam. Na pewno skorzystam w przyszłości.
4 / 5
2019-12-30 00:44:21
Żaneta
moje pierwsze zakupy jest wszystko w porządku
4 / 5
2019-12-29 20:53:33
Feliks
fajne promocje ,herbaty i kawy , 5 % rabatu na każde kolejne zakupy.Ale też i zgniecione opakowania w transporcie i barszcz bez smaku w saszetkach
5 / 5
2019-12-29 01:47:02
Antoni
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-28 23:15:29
Mieczysława
Bardzo profesjonalnie i sprawnie jak zwykle. Polecam gorąco.
4 / 5
2019-12-27 16:55:34
Maksym
sklep wywiazal sie bardzo dobrze zwyslaniem zamowienia
1 / 5
2019-12-27 16:51:01
Sebastian
nie polecam. zależało mi na pewnych towarach a dopiero po tym jak wysłali paczkę poinformwali mnie ze nie tam wszystkie co potrzebuje. musiałem się dwoić i troić aby to zakipić
5 / 5
2019-12-27 13:32:06
Nastazja
Polecam! Zakupy przebiegły bez problemu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Istniała możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2019-12-27 11:15:09
Jadwiga
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-27 11:13:33
Felicja
Sprawnie, szybko i bezproblemowo
5 / 5
2019-12-27 10:57:21
Greta
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Dobry kontakt i miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-27 09:54:10
Szymon
Jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2019-12-27 09:51:29
Urszula
Moja opinia odnośnie waszego sklepu jest b. dobra produkty wysokiej jakości obsługa też.
5 / 5
2019-12-27 09:44:46
Sylwester
wszystko super, szybko, starannie zapakowane,
3 / 5
2019-12-27 09:44:19
Kacper
Ceny są bardzo konkurencyjne.
1 / 5
2019-12-27 08:48:43
Franciszka
Dramat. Robiłam tam zakupy od dluższego czasu, z miesiąca na miesiąc z obsługą zarówno zamówień jak i obsługą klienta jest coraz gorzej. Kulminacja to ostatnie zamówienie: celowo zamówiłam tylko produkty "dostepne na stanie" aby nie czekać kilku dni/tygodni na realizację. Po 3-krotnym przypominaniu o swoim zamówieniu i pytaniu o datę realizacji po 2 tygodniach otrzymuje telefon ze maja braki i nie dostarczą zamówienia, po mojej zgodzie na nowy termin e-mailowo otrzymuje informację że zamówienie zostanie zrealizowane następnego dnia (co totalnie odbiega od tego co ustalono ze mną w trakcie rozmowy). Następnego dnia zamówienie otrzymuje status "zrealizowane" a ja nadal nie mam ani paczki, ani pieniedzy. Po upływie kolejnego tygodnia przychodzi paczka z wygniecionymi i zniszczonymi produktami. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów. Szkoda nerwów, pieniędzy i czasu na taką obsługę. Straciliście jednego naprawdę stałego klienta i 10 kolejnych którym od tej pory szczerze odradzam ten sklep.
5 / 5
2019-12-26 13:33:36
Albert
Szybka i porządna firma i nie łamią konstytucji...
5 / 5
2019-12-26 13:32:16
Elwira
Jak zawsze nie ma się do czego przyczepić :)
5 / 5
2019-12-25 20:45:03
Paweł
Bardzo sprawne dostawy, z opcji wysyłania nie korzystałem ale wydaję mi się że wysyłka również przebiega sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-12-25 08:47:54
Eryk
ok.super obsługa telefoniczna
5 / 5
2019-12-23 21:37:33
Genowefa
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-21 17:11:00
Beata
Zakupy przebiegły bez zastrzeżeń. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-12-21 12:39:52
Luba
polecam sprawnie,szybko i tanio
4 / 5
2019-12-20 20:01:39
Włodzimierz
Towar nie całkiem zgodny z opisem, jednak sklep po reklamacji zaproponował satysfakcjonujące rozwiązanie.
5 / 5
2019-12-20 15:11:40
Greta
BDSklep jak dotad nie zawodzi, serdecznie polecam - staly kontakt odnosnie statusu zamówienia, nawet w sytuacji braków w magazynie oferowane sa alternatywne rozwiazania, zamówienie zlozylam w okresie przedswiatecznym kolejny raz i kolejny raz towar dostarczony na czas. Bede wracac napewno.
5 / 5
2019-12-20 14:29:27
Aleksandra
Szybko sprawnie i w super cenie
5 / 5
2019-12-20 13:13:46
Kazimiera
Szybki czas realizacji. Bardzo miła obsługa klienta w przypadku problemu.
5 / 5
2019-12-20 12:16:05
Wojciech
Skorzystałem z opcji odbiór własny. Wszystko było super!
5 / 5
2019-12-20 11:34:35
Irena
bardzo fajny sklep, nie trzeba wychodzic z domu, dosyc czesto jest darmowa dostawa ale jezeli zrobi sie zakupy powyzej 300 zl to zawsze jest dostawa za darmo
5 / 5
2019-12-20 09:54:15
Szczepan
Polecam wszystkim niezdecydowanym.
5 / 5
2019-12-19 17:28:10
Roma
Oferowany towar przez sklep całkowicie spełnia moje oczekiwania. Towar- zdjęcia jest dobrze pokazany na stronie internetowej.
5 / 5
2019-12-19 16:23:14
Mateusz
Towar zgodny z opisem. Towary odpowiednio zapakowane.
5 / 5
2019-12-19 13:27:53
Leon
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-12-19 12:48:11
Irmina
Polecam pracują nad sobą pną się ku górze w jakości i ofercie towarów.
5 / 5
2019-12-19 12:10:02
Robert
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
4 / 5
2019-12-19 10:30:51
Wincenty
Miałem pewne wątpliwości co do tego sklepu. Jest stosunkowo krótko na rynku, ale bardzo pozytywnie się dałem zaskoczyć. Może termin dostawy mógłby być krótszy, ale i tak jest spoko, zwłaszcza , że to okres przedświąteczny.Jest OK, mogę polecić.
5 / 5
2019-12-19 07:34:49
Szymon
Polecam ten sklep - korzystne ceny oraz rabaty. Możliwość różnych opcji dostawy oraz płatności on-line. Sklep wyraźnie wyróżnia się na tle innych.
5 / 5
2019-12-18 17:34:35
Błażej
Wielki plus za zmianę opakowań na papierowe! Nie dość, że eko, to lepiej chronią towar w środku. Plus za szybką dostawę mimo przedświątecznego natłoku zamówień zapewne.
5 / 5
2019-12-18 17:24:10
Ida
korzystam kolejny raz i wszystko zagrało bez zarzutu
5 / 5
2019-12-18 17:22:16
Julian
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy pomimo małych przeszkód.
5 / 5
2019-12-18 16:18:32
Iga
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła w zadowalającym terminie, bez żadnychlroblamów. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-12-18 14:10:57
Kinga
Bardzo szybka wysyłka i dostawa.gorąco polecam
5 / 5
2019-12-18 09:32:33
Wiola
Bardzo sprawnie i bez zarzutów. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-18 09:32:33
Oliwia
Bardzo sprawnie i bez zarzutów. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-18 07:27:54
Joachim
Dobra jakość, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-12-17 21:21:52
Antoni
Przede wszystkim szybko i sprawnie a dodatkowo w dobrych cenach.
4 / 5
2019-12-17 18:18:24
Irena
Sklep i produkty jest bardzo dobre.
5 / 5
2019-12-17 16:39:35
Iga
sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-17 15:10:45
Romana
Transakcja bez zarzutu, sklep godny polecenia
5 / 5
2019-12-17 14:39:02
Stanisław
Duży wybór produktów, bardzo dobry kontakt z obsługa klienta, zamówienia bardzo szybko realizowane
5 / 5
2019-12-17 13:59:19
Emil
Wszystko na wysokim poziomie. polecam gorąco ten sklep:)
4 / 5
2019-12-17 13:34:55
Mirosław
Sklep spełnia oczekiwania, chociaż tak jak w moim przypadku trzeba było trochę poczekać na informacje i przesyłkę
5 / 5
2019-12-17 12:15:30
Katarzyna
Dobry sklep, świetne ceny, miła obsługa, bogata oferta - na pewno tu wrócę.
1 / 5
2019-12-17 11:55:58
Izyda
Brak informacji na temat terminu przesyłki (nic na email, sms nic w panelu klienta). Kurier dzwoni spod drzwi i ma pretensje, że mnie AKURAT nie ma w domu. Nie ma drugiej próby doręczenia, więc po paczkę musiałam jechać sama do sortowni. Właśnie po to zamawiam kuriera, aby w 8 miesiacu ciazy samej sobie wnosić paczkę ważącą 25kg :) Infolinia nie łączy ze sklepem, a Pani przez pocztę elektroniczną odpowiada zdawkowo. Obsługa klienta? Robicie to bardzo źle. Nie mam pojęcia jak to możliwe że ten sklep jeszcze działa. Dziekuje jedynie za użycie papieru zamiast folii plastikowej do wypełnienia paczki:)
5 / 5
2019-12-16 13:12:41
Jagoda
Sprawnie szybko zgodnie z opisem
5 / 5
2019-12-16 12:56:12
Maciej
Super obsługa, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-12-16 10:28:20
Halina
Bardzo zależało mi na szybkiej przesyłce. Zamówiłam produkty z adnotacją "2-3 dni dostawa" . Towar otrzymałam po interwencji telefonicznej po 7 dniach. Usłyszałam wprawdzie "przepraszamy" ale nic poza tym. Jedna gwiazdka za słowo "przepraszam".
5 / 5
2019-12-15 14:30:21
Eligiusz
Sklep z dobrym asortymentem Darmowa wysyłka przy pewnej kwocie zakupu
5 / 5
2019-12-14 15:00:17
Cecylia
Super sklep Robię zakupie i robił będę. Polecam jak najbardziej
5 / 5
2019-12-14 13:50:02
Irma
Szybko,sprawnie.Dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 22:46:57
Romana
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-12-13 22:40:09
Brygida
Super produkty zawsze zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-13 12:56:45
Żaneta
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-12-13 07:48:27
Andrzej
Profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-12-13 07:46:59
Ludmiła
Profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2019-12-12 22:18:39
Anita
Gorąco polecam dobra jakość w dobrych cenach. Świetny kontakt z klientem
5 / 5
2019-12-12 19:41:48
Milena
Nie otrzymałam faktury a prosiłam o nią.
5 / 5
2019-12-12 19:15:40
Lech
SUPER, PRZEJRZYŚCIE I SZYBKO - TOWAR BDB ZABEZPIECZONY
5 / 5
2019-12-12 17:31:12
Stefan
Wszytko ok, Mało statusów dotyczących zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 16:20:19
Sergiusz
Profesjonalizm w pełnym zakresie.

Rzetelne opinie o bdsklep.pl sp. z o.o.