Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BDSMfactory.pl - sklep BDSM

BDSMfactory.pl - sklep BDSM Opinie 4.8 (63)

Odmogile 1C/111
31-751
Kraków
888304800
opinie BDSMfactory.pl - sklep BDSM
4.8
63
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-10-02 09:04:13
Ryszard
Rewelacyjny sklep polecam szybko tanio i kontakt jest wzorowy ze sprzedawcą
5 / 5
2018-12-24 15:41:49
Wioletta
łatwa obsługa strony i szybka dostawa
5 / 5
2018-11-17 20:11:22
Michał
Super kontakt, szybka realizacja i dostawa. W 100% polecam
5 / 5
2018-07-16 12:46:36
Bogusława
BARDZO DOBRY, PROFESJONALNY SKLEP. POLECAM.
4 / 5
2018-04-01 09:21:52
Bronisław
Minusik za wadliwy towar, ale nadal 4 gwiazdki za sprawną obsługę i bezproblemową wymianę.
5 / 5
2018-02-19 14:37:12
Gabriel
Bardzo szeroki asortyment skierowany do konkretnego klienta. Dyskrecja i pełen profesjonalizm.
5 / 5
2017-12-23 12:36:22
Celestyna
Zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie dobra jakość produktu, który otrzymałam. Super!
5 / 5
2017-12-20 14:27:03
Dominika
Jak mało kto zrealizowali moje zakupy tak szybko, polecam Was wszystkim.
5 / 5
2017-11-29 18:15:26
January
Profesjonalna obsługa .Wszystko odbyło sie OK
5 / 5
2017-11-22 15:44:43
Gerard
Jestem bardzo zadowolona. Nie są to moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Wracam, ponieważ realizacja jest bardzo szybka i nie mam do sklepu żadnych zarzutów, nigdy mnie nie zawiedli.
5 / 5
2017-11-18 13:42:16
Bronisława
Szybko sprawnie bez kłopotów dobry sklep.
5 / 5
2017-10-06 19:11:19
Jan
Polecam wszystkim kupującym. Transakcja sprzedaży bez zarzutów.
5 / 5
2017-10-03 13:58:43
Genowefa
Bez zarzutu. Towar zgodny ze opisem (zdjęciami), bardzo sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2017-10-03 10:44:33
Walenty
Profesjonalny sklep. Dla tych co lubią się pobawić to super zabawki. Polecam
5 / 5
2017-09-11 11:31:26
Aleksander
Przesyłka wyjątkowo dyskretna. Nadana szybko i otrzymana przed określonym czasem.
5 / 5
2017-08-17 11:33:00
Emanuela
Jak dla mnie to super sklep. Jestem zadowolony z zakupów .
5 / 5
2017-06-13 13:11:21
Damian
Szybka wysyłka, dobre ceny. Polecam :)
5 / 5
2017-05-15 11:42:37
Iwo
Jestem ogólnie zadowolony, jednak oczekiwał bym poszerzenia asortymentu.
5 / 5
2017-04-28 12:05:13
Violetta
Bardzo dobry sklep internetowy polecam
5 / 5
2017-04-25 11:29:50
Patrycja
Świetny sklep, szybka dostawa do domu, solidne produkty
5 / 5
2017-04-20 11:52:54
Dominik
Kontakt i współpraca bez zarzutu
5 / 5
2017-04-06 07:50:30
Lucjan
Szybka i dobra usługa. Atrakcyjne ceny.
5 / 5
2017-03-27 15:18:04
Ernest
Śzybko,sprawnie,świetnie!!!!
5 / 5
2017-03-27 14:02:49
Jerzy
Zakupy warte wydanych pieniędzy oraz bardzo szybka i dogodna dostawa.
4 / 5
2017-02-23 08:46:44
Wiesław
Spoko sklep. Miła i uczynna obsluga klientów przez tel.
5 / 5
2017-02-21 16:17:47
Zdzisław
Dobrze, nie było komplikacji. Towar odrazu dotarł.
5 / 5
2017-02-17 00:03:55
Zbyszko
Bardzo profesjonalnie, pełna dyskrecja, towar świetnej jakości !
5 / 5
2017-02-14 11:47:45
Eleonora
Świetny sklep, zer problemu z transakcją
5 / 5
2017-02-12 20:13:49
Leon
Fajny sklep z bardzo ciekawym asortymentem
5 / 5
2017-02-10 17:13:21
Edmund
Bardzo szybka realizacja.Przesyłka w dyskretnym opakowaniu.Produkty bardzo efektowne i wysokiej jakości.
5 / 5
2017-01-28 14:08:58
Mariusz
Wszystko prawidłowo i szybko.
5 / 5
2016-12-14 16:04:37
Jolanta
dobry sklep,kąkretne rzeczy,napewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2016-12-04 20:43:20
Lidia
Wszyściusieńko szybcuisieńko.
5 / 5
2016-11-30 19:30:17
Gracjan
rewelacja,towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakosci, mega szybka dostawa!!!!! nie wiem jak oni to zrobili!!!! :)
5 / 5
2016-11-20 16:44:45
Kornelia
Sklep jest;Przydatny, szybki, dyskretny.
5 / 5
2016-11-17 20:27:40
Władysław
Bardzo sprawna obsługa polecam
5 / 5
2016-11-14 18:24:36
Cecyl
Sklep posiada duży asortyment w atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2016-11-12 16:21:53
Alfred
duży wybór, można byłoby poszerzyć ofertę bielizny erotycznej i zwykłych akcesoriów erotycznych
5 / 5
2016-10-28 14:33:29
Joachim
Dobry kontakt oraz błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2016-10-26 17:41:40
Jolanta
Bardzo solidny sklep z równie dobrą obsługą.
5 / 5
2016-10-20 22:51:47
Irena
Super sklep. Realizacja zamowienia natychmiastowa.polecam wszystkim.
5 / 5
2016-10-18 21:57:23
Dorota
porządna firma, polecam. Kontakt ze strony sprzedającego pierwszorzędna.
5 / 5
2016-10-17 10:58:07
Dymitr
Niezły sklep. Szybka i fachowa obsluga
5 / 5
2016-10-05 11:12:17
Monika
super,b.szybka dostawa,dyskretna b.polecam więcej takich zaufanych sprzedawców.
3 / 5
2016-09-06 20:33:08
Apolonia
Produkty zamówione na stronie dotarły szybko, lecz jeden z produktów odbiegał od prezentowanego na stronie, co spowodowało dodatkowo problemy z użytkowaniem. Produkt posiadał 95% wartości ze zdjęcia lecz 5% w znaczącym stopniu wpływa na komfort co pewnie mocno by wpłynęło na moją decyzje gdybym mógł to zweryfikować wcześniej.
5 / 5
2016-08-19 12:13:09
Katarzyna
Super sklep . Serdecznie Polecam
5 / 5
2016-07-09 16:24:00
Igor
Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2016-06-06 06:32:15
Wiesława
wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2016-05-06 12:45:15
Gabriel
Bardzo polecam sklep! dbają o klientów!
5 / 5
2016-05-03 17:01:32
Aniela
Na pewno jeszcze nie raz tam zajrzymy :)
2 / 5
2016-04-23 16:19:08
Eugeniusz
zamowilem produkt markowy, ale opakowanie oraz sam produkt wygladaja na podrobke, zadne informacje na temat producenta itd. Cena byla jak dla produktu markowego... Wysylka sprawna.
5 / 5
2016-04-15 12:29:01
Inga
Profesjonalny sklep, ze względu na przebiegu realizacji zamówienia i jakości zamówionego towaru. Polecam.
4 / 5
2016-03-16 11:39:34
Agnieszka
Robię tu zakupy po raz kolejny
1 / 5
2016-02-03 10:01:51
Sandra
Towar niezgodny z opisem, nie polecam sklepu, wprowqdzają ludzi w błąd
5 / 5
2016-01-21 07:43:51
Józef
Transakcja przebiegła najszybciej, jak było to możliwe.
5 / 5
2015-12-16 20:01:03
Bernadeta
Produkty dobrej jakości, zgodne z opisem.
5 / 5
2015-12-03 13:09:58
Nadia
Starają się jak mogą.Jest O.K.
5 / 5
2015-11-24 22:57:24
Witold
Profesjonalnie podejście do tematu
5 / 5
2015-11-23 12:11:30
Łucja
Wzorowy sklep i bardzo udany zakup.Polecam
5 / 5
2015-11-18 10:06:59
Nastazja
Zdarzył się błąd ludzki i towar, za który zapłaciłam wysłali jako przesyłka za pobraniem. Szybki kontakt mailowy i sprawa się wyjaśniła. Nie czekali na zwrot przesyłki, tylko wysłali jeszcze raz zamówienie. I w bardzo krótkim czasie otrzymałam zakupione przedmioty. Polecam
5 / 5
2015-11-12 09:38:53
Dymitr
Polecam, na pewno skorzystam przy najbliższej okazji
5 / 5
2015-10-12 17:20:01
Walenty
Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka i wzorowy kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2015-10-07 19:54:19
Zofia
Profesjonalna obsługa zamówienia, pełna informacja o etapie zamówionego towaru, dyskrecja i rzetelność. Tak trzymać!

Rzetelne opinie o BDSMfactory.pl - sklep BDSM