Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bduroda.pl

Bduroda.pl Opinie 4.2 (153)

Gwiaździsta 69 F
01-651
Warszawa
(+48) 22 123 06 80
opinie Bduroda.pl
4.2
153
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-05-06 09:35:29
Dorota
Polecam sprzedawce. Wszystko na wysokim poziomie. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2017-04-08 11:30:29
Feliks
Najszybciej działający dział bdsklepu.
5 / 5
2017-04-03 12:09:04
Maksym
Jestem zadowolona, mogę polecić z czystym sumieniem
5 / 5
2017-03-24 11:23:45
Renia
Sprawna i rzetelna dostawa towaru.
2 / 5
2017-03-15 14:15:47
Emilia
Robiłam pierwszy raz zakupy w tym sklepie i niestety ostatni. Zamawiałam produkty wyłącznie ze zdrowej żywności, czyli nie tanie, a sklep niestety oszczędza na pakowaniu zamówienia, przez co niektóre produkty wciśnięte na siłę pękły i rozsypały się po całym pudełku- np. połowa komosy ryżowej była rozsypana. Wszystkie produkty były spakowane do malutkiego pudełka, w którym ledwo się zmieściły, a były to produkty spożywcze! Robię zakupy w różnych sklepach i nie spotkałam się do tej pory z taką sytuacją, zawsze otrzymywałam zamówienia w przestronnych pudłach, by nic się nie uszkodziło. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2017-03-14 10:26:16
Zygmunt
Bardzo dobry sklep, wysoki poziom, szybkie zrealizowanie zamówienia.
5 / 5
2017-02-28 20:09:21
Kamila
polecam, dobry kontakt, przyzwoite ceny, szybkość
4 / 5
2017-02-22 18:57:51
Marcelina
Moje zastrzeżenie dotyczy wysyłki- info o wysyłce dostałam 14., a z monitoringu wynika, ze nadana została 17.
4 / 5
2017-02-21 12:42:00
Zdzisława
Ogólnie na plus, był mały poślizg ale wszyscy jesteśmy ludźmi więc nic się nie stało.
1 / 5
2017-02-16 20:37:37
Paulina
Złożyłam zamówienie przede wszystkim na towary chemii gospodarstwa domowego (płyny do prania, żele do zmywarki), bo to był główny cel moich zakupów ale postanowiłam też zamówić właśnie jeden kosmetyk - czyli korektor L'Oreal. Po rozpakowaniu paczki okazało się, że nie było w niej korektora. Po prostu nie został włożony do mojej paczki. Niestety, nie mam żadnego dowodu na zaistniały fakt, gdyż paczkę odebrałam z poczty i otworzyłam ją dopiero w domu, stąd też chyba nie mam podstaw do reklamacji, bo kto mi uwierzy? W każdym razie więcej nie mam zamiaru robić zakupów w sklepie bduroda.
5 / 5
2017-02-12 09:33:28
Dawid
Fajny sklep, duży wybór artykułów.
1 / 5
2017-02-08 11:05:16
Wanda
Sklep anulował zapłacone zamówienie, dopiero po upływie tygodnia, ale dopiero po mojej telefonicznej reklamacji. Przez tydzień nie miałam informacji o towarze. Na stronach w dalszym ciągu towar jest dostępny, a anulowano zamówienie z powodu jego braku.
5 / 5
2017-02-08 10:16:07
Norbert
Profesjonalny sklep gorąco polecam
5 / 5
2017-02-07 12:11:38
Rudolf
Szybka przesylka, towar zgodny z zamowieniem, polecam.
5 / 5
2017-02-07 09:37:42
Weronika
Bardzo fajna oferta, dostawa bez problemów.
5 / 5
2017-02-02 10:42:43
Rozalia
Transakcja przeprowadzona bezproblemowo sprawnie wraz z doradztwem przy zakupie. Polecam w 100%.
4 / 5
2017-01-31 22:51:23
Nadia
Jeszcze nie mam zdania, bo zamawiałam pierwszy raz.
5 / 5
2017-01-30 20:58:45
Dariusz
Szybko i sprawnie :) Wszystko OK!
5 / 5
2017-01-28 22:27:43
Walenty
Towar bardzo dobrze zapakowany, wysyłka ekspresowa.
4 / 5
2017-01-26 13:26:45
Bogusława
Wszystko bez zarzutu, jedynie czas wysyłki mógł by być szybszy i opłata za przesyłkę niższa.
5 / 5
2017-01-24 18:15:00
Konstancja
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
3 / 5
2017-01-24 16:17:13
Dariusz
Zbyt długi czas realizacji zamówienia, słaby kontakt w sprawie zamówienia.
4 / 5
2017-01-20 14:57:37
Cyprian
Myślę, że jeszcze kiedyś coś u nich zamówię. Niestety nie pamiętam dokładanie po ilu dniach przyszła, ale był to okres przedświąteczny więc i tak ciesze się, że paczka dotarła na czas.
4 / 5
2017-01-17 12:37:35
Zbigniew
Jestem zadowolona, zakup poszedł pomyślnie
5 / 5
2017-01-10 22:47:40
Milena
Jestem bardzo zadowolona z transakcji
5 / 5
2017-01-03 12:01:15
Juliusz
szybko i sprawnie w najgorętszym okresie przedświątecznym
5 / 5
2017-01-02 22:02:32
Franciszek
kontakt z obsługą bardzo dobry, zamówienie należycie i starannie zapakowane, dostawa w ustalonym terminie. polecam
5 / 5
2016-12-29 18:53:27
Feliks
Szybka realizacja zamówienia, polecam!
2 / 5
2016-12-29 17:43:42
Martyna
Zamówiłam 19,12 odżywkę. Po 2 dniach ciszy spytałam mailem co z moim zamówieniam i w odpowiedzi poproszono mnie o numer zamówienia. Odpowiedziałam, ze już gdzieś indziej kupiłam i rezygnuję.
5 / 5
2016-12-28 13:14:22
Teresa
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-12-27 19:58:03
Klara
Sklep bardzo dobrze wyposarzony-jest w zasasdzie wszystko na każdy kłopot/problem z włosami
5 / 5
2016-12-27 18:44:38
Arleta
Kupuję w tym sklepie już drugi raz i na pewno jeszcze tu wrócę. Ogromny asortyment produktów , błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2016-12-25 09:05:34
Honorata
Duży asortyment towarów, szybka dostawa, dobry kontakt.
2 / 5
2016-12-23 10:55:14
Rudolf
Dostałem zamówienie na 5 dni od zamówienia. Bardzo długa!!!
5 / 5
2016-12-19 09:11:42
Krystian
Szybko, tanio, dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2016-12-18 19:39:45
Marcelina
OK, aczkolwiek szkoda, że nie było darmowej przesyłki, co uwzględniłam w początkowym obliczeniu całkowitego kosztu przesyłki
3 / 5
2016-12-18 13:37:22
Bartłomiej
Bardzo dlugo czekalam na paczke.
5 / 5
2016-12-14 18:19:56
Honorata
Szybko poinformowali o braku towaru. Wielki plus za to.
5 / 5
2016-12-09 12:02:46
Fryderyka
Wszystko w najlepszym porządku! Towar doskonale zabezpieczony, zgodny z opisem. Trochę opóźniona dostawa, ale to z powodu chwilowego braku artykułu ! POLECAM!!!
4 / 5
2016-12-09 11:33:45
Aneta
Ogólnie jestem zadowolona z towaru,ale jestem rozczarowana pakietem promocyjnym który miałam uzyskać po zalogowaniu w kwocie 15 zł.a nie otrzymałam go.
5 / 5
2016-12-09 11:02:16
Bronisława
Jesli będę robić zakupy to tylko w bduroda!
5 / 5
2016-12-08 21:30:29
Klaudiusz
jestem bardzo zadowolona. obsługa bardzo poprawna polecam Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-08 13:06:50
Alicja
Towar zgodny z opisem, oryginalny i nie zniszczony.
3 / 5
2016-12-03 07:54:14
Jeremiasz
zamówiony towar został wykonany niechlujnie - brakujące zszycia
5 / 5
2016-11-30 16:32:44
Sofia
Brak zastrzeżeń. Same plusy.
5 / 5
2016-11-29 17:50:19
Adam
Solidna firma - jak cała grupa sklepów BD - dobre towary, dobre ceny - czegoż chcieć więcej - polecam!
5 / 5
2016-11-27 19:58:38
Zygfryd
realizacja zgodna z oczekiwaniami
5 / 5
2016-11-27 14:50:14
Pola
Świetnie i szybko . napewno jeszcze skorzystam z zakupów tutaj .
2 / 5
2016-11-23 20:43:01
Przemysław
Słaby kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2016-11-23 06:06:16
Bernadeta
Produkt jak najbardziej ok, cena również. Zamówiłam w niedzielę wieczorem, a przesyłka przyszła dopiero w piątek.
2 / 5
2016-11-22 15:59:01
Greta
Sklep, który nie posiada tak naprawdę towaru który sprzedaje, odwołujący zamówienie, jest wysoce irytujący
5 / 5
2016-11-18 17:16:01
Julian
Szybko ,sprawnie i bezproblemowo.Polecam
5 / 5
2016-11-13 10:47:11
Helena
Rzetelny sprzedawca, duży wybór towaru, bardzo dobry kontakt.
4 / 5
2016-11-02 22:34:59
Dominika
ogólnie jestem zadowolona, ale myślałam, że zamówienie dojdzie trochę szybciej
4 / 5
2016-10-26 06:52:24
Michalina
Strona jest dla mnie zbyt zapełniona różnymi tematami, trzeba szukać niejeden raz właściwej drogi do końca procesu zakupów.
3 / 5
2016-10-21 09:46:45
Łucja
nie otrzymałam wszystkich produktów
5 / 5
2016-10-19 15:05:02
Witold
Szybka i sprawna obsługa klienta... Polecam,bez zastrzeżeń... myślę,ze mają we mnie stałego klienta :-)
1 / 5
2016-10-19 12:13:35
Roma
zamówienie nie zrealizowane z powodu braku produktów w sklepie
3 / 5
2016-10-18 13:35:33
Maciej
Dużym minusem jest brak towaru, mimo statusu "dostępny" w czasie zakupu. Na plus dość szybka reakcja zwrotna z propozycją zamiany na podobny produkt i zwrot kosztów na konto.
4 / 5
2016-10-18 08:04:27
Wiola
Ogólnie nie najgorzej gdyby nie to, że dostałam złe pasty. Zamawiałam ADVANCED whitening a nie po prostu zwykłe - whitening. Te zwykłe mogę dostać w każdej drogerii pod domem a te zaawansowane ciężko dostać-dlatego zamówiłam w tym sklepie. Nie chcę mi się już bawić w odsyłanie i zamianę ale na przyszłość proszę dokładniej sprawdzać co jest w zamówieniu .. :)
4 / 5
2016-10-17 11:49:17
Daniela
większość oczekiwań została spełniona.
4 / 5
2016-10-17 11:14:05
Amelia
sklep ok. będę z niego korzystać
5 / 5
2016-10-15 15:53:02
Zbigniew
Towar dostarczono. Nie mam zastrzeżeń
1 / 5
2016-10-12 07:44:26
Krzysztof
Sklep nie posiadał towaru i nie poinformował mnie o tym fakcie aż po moim telefonie dowiedziałem się że zamówienie zostanie anulowane.
5 / 5
2016-10-04 13:11:56
Witold
Bardzo dobry sklep, polecam wszystkim.
5 / 5
2016-09-23 21:50:07
Genowefa
Produkty przyszły szybko, w dobrym stanie.
4 / 5
2016-09-20 13:19:27
Sergiusz
Polecam robienie zakupów. Jest ok :)
4 / 5
2016-09-20 11:54:18
Honorata
Jestem zadowolona z dobrym kontaktem z dzialem obslugi klienta
5 / 5
2016-09-20 07:43:04
Amelia
Polecam, bardzo szybkie wykonanie zlecenia
5 / 5
2016-09-19 13:25:19
Daniela
Jestem zadowolona, będę korzystała z Państwa usług.
3 / 5
2016-09-16 10:41:12
Cezary
Wystawiają produkty po czym okazuje się że ich brak na magazynie.
2 / 5
2016-09-16 08:21:17
Mirosław
bardzo długi czas oczekiwania na realizację, sprzeczne informacje o dostępności produktów, sprzeczne informację o nadaniu paczki (Poczta Polska potwierdziła odbiór paczki od sklepu 3 dni po informacji ze sklepu, że paczka została nadana)
5 / 5
2016-09-13 22:52:24
Radosław
Jestem usatysfakcjonowana ,zamówienie dotarło szybko i zgodnie z zamówionym produktem.
3 / 5
2016-09-08 09:04:08
Lucyna
Muszę się zastanowić czy znowu skorzystam ze sklepu
5 / 5
2016-09-07 21:45:35
Greta
Bardzo dobry sklep. Łatwe i przyjemne zakupy.
3 / 5
2016-09-06 09:51:47
Bogdan
niestety długo oczekiwana paczka nie informowali mnie co z moim zamowieniem dopuki sama nie dociekalam co jest grane okazało sie ze paru produktow nie ma na stanie i czekaja na dostawe ....:( organizacja kiepska choc sklep sam w sobie fajny bo jest duzo produktów i ceny tez przyzwoite no ale czekac tydzien czasu na paczke gdy oplacilo sie kuriera.......i to zdarzylo sie poraz trzeci to przykre :(
4 / 5
2016-09-01 15:20:37
Amelia
Dobry sklep, z dużą ofertą towarów.
2 / 5
2016-09-01 06:45:48
Elwira
Otrzymałam inny towar niz zamawiałam. Nie jestem zadowolona.
5 / 5
2016-08-31 09:28:32
Wincenty
Transakcja przebiegla bardzo szybko i sprawnie.Towar wysokiej jakosci.Serdecznie polecam.
3 / 5
2016-08-30 22:17:13
Cecyl
Bardzo negatywniw poniewaz nie dotarl do mnie produkt za grosz do zakupów
5 / 5
2016-08-26 11:11:29
Eleonora
wszystko super, towar zgodny z zamówieniem, odpowiednio zabezpieczona przesyłka, sklep informował mnie na bieżąco o realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-08-24 18:02:41
Łucja
łatwość dokonywania zakupów
5 / 5
2016-08-19 23:38:27
Remigiusz
Pierwszy raz zamawialam i pewnie nie ostatno jestem zadowolona .
1 / 5
2016-08-11 21:00:38
Rudolf
Czekam na zamówienie prawie 2 tygodnie. Pomimo kontaktów meilowych dotyczacego opłaconego juz zamówienia ZERO REAKCJI SKLEPU.
5 / 5
2016-08-09 22:32:48
Wiola
Ekspresowana wysylka, wszystko super. Polecam
4 / 5
2016-08-08 07:54:44
Oksana
Kupiłam szczotki IKOO, ale jak sie potem okazało cena jak w Rossmanie, gdzie uniknęłabym kosztów wysyłki. pomimo rezygnacji z newslettera maile wysyłane nadal z uporem maniaka.
5 / 5
2016-08-03 12:06:53
Łukasz
Szybko,wszystko zgodnie z opisem,bardzo polecam !
5 / 5
2016-08-02 13:52:28
Tobiasz
ok. bez zastrzeżeń, szybko i skutecznie.
5 / 5
2016-07-19 12:04:43
Edyta
Polecam, i jeszcze dostałam prezent, być może za zakupy za dużą sumę😊
2 / 5
2016-07-18 12:35:11
Marlena
Nie doszło do realizacji transakcji z winy sklepu. Zarejestrowałam się z zamiarem zakupów, sklep oferował bon 15zł na zakupy, o czym przypominano mi wielokrotnie mailem. Kiedy złożyłam zamówienie (29.06) rabat nie został naliczony mimo podania kodu. W komentarzu do zamówienia zapytałam dlaczego i wstrzymałam się z płatnością. Otrzymałam potwierdzenie rejestracji zamówienia z informacją, że zostanie przyjęte do realizacji po sprawdzeniu dostępności produktów (!). Dziwna praktyka dla sklepu online.... Żadnego potwierdzenia nie dostałam, po kilku dniach weszłam na stronę aby anulować zamówienie, wyskoczył mi komunikat, że aby to zrobić muszę skontaktować się z obsługą klienta. Postanowiłam olać sprawę :) Jednak po kilku dniach (09.07) przyszedł automatyczny email potwierdzający anulowanie zamówienia. Co zabawne w całym tym czasie dostawałam jeszcze mnóstwo spamu z marketingu z pytaniem czy już wykorzystałam swój bon ;) Podsumowując - nie polecam, niepoważna firma.
5 / 5
2016-07-15 13:26:42
Zenon
Wszystko super, polecam. Szczotka jest rewelacyjna
5 / 5
2016-07-10 21:34:10
Jakub
Bede korzystała w przyszłości z usług sklepu.
5 / 5
2016-06-27 17:56:14
Antonina
Polecam, obsługa bardzo pomocna.
5 / 5
2016-06-14 10:09:54
Franciszka
solidna firma, gorąco polecam - ZADOWOLONA:)
5 / 5
2016-06-12 14:41:40
Maksym
Szybka realizacja. Jestem w pełni zadowolona.
5 / 5
2016-06-12 14:18:09
Emanuela
Opinię o samym sklepie mam dobrą - niestety nie mogę tego samego powiedzieć o środku który kupiłem. Niestety jak dotąd jest nieskuteczny
5 / 5
2016-06-08 17:32:50
Fryderyk
Przystępne ceny, bardzo duży wybór
5 / 5
2016-06-06 10:42:27
Judyta
Bardzo fajny sklep, expresowa wysyłka.
5 / 5
2016-06-04 22:07:23
Zenon
Transakcja przebiegła bardzo szybko, bez żadnych problemów. Polecam
2 / 5
2016-06-03 17:16:03
Roman
Jeśli nie posiadają towaru, nie powinien być dostępny do zamówienia.
5 / 5
2016-05-30 18:55:48
Wera
Wszystko ok. Tylko nie umiałam skorzystać z zakupu suplementu za 1 gr , bo jakos się nie dało. Ale ogólnie polecam.
4 / 5
2016-05-30 13:21:40
Krystyna
Duży wybór, ceny są standardowe.
1 / 5
2016-05-30 12:04:07
Irma
Część zamówienia została przeze mnie anulowana, bo kolejny raz wystawiony był produkt, którego sklep fizycznie nie posiadał i nie potrafił powiedzieć kiedy będzie dostępny. Po co wystawiać produkty, których się nie posiada. Żeby całe zamówienie było szybciej zrealizowane zrezygnowałam z produktu, którego nie było. Dodatkowo wybrałam odbiór osobisty - również myślałam, że będzie szybciej, a zależało mi na czasie. Niestety sklep w ogóle nie powiadomił mnie, że już mogę odebrać zakupy. O tym, że zakupy są gotowe do odbioru dowiedziałam się dopiero, gdy SAMA zadzwoniłam, żeby dopytać co z moim zamówieniem. Dodam, że podobna sytuacja pojawia się już po raz kolejny, kilka miesięcy temu było to samo. Pracownicy zrzucają winę na system informatyczny, że niby jest błąd i nie informuje o gotowości zamówienia. Nie rozumiem tylko dlaczego, skoro wiadomo w czym tkwi problem, nikt tego nie naprawi. Jedyny plus - produkt: perfumy - zgodny z opisem. Reszta pod względem informacyjno-logistycznym - porażka. Od momentu złożenia zamówienia do jego zrealizowania minęło 8 dni. Sklep dobry tylko dla osób, którym nie zależy na czasie i które mają czas i chęci, żeby dzwonić/pisać maile do sklepu z zapytaniem czy już gotowe do odbioru.
5 / 5
2016-05-29 23:04:18
Wiktor
Ciekawy wybór produktów oraz bardzo fajne niskie ceny.
1 / 5
2016-05-21 09:12:05
Dorota
Sklepu zdecydowanie NIE POLECAM!!!! Zarówno bdsklep, bduroda, bdkultura itd... Zachęciły mnie niskie ceny, ale moja wina, że nie czytałam opinii na temat tego sklepu. Zamówiła dość droga paczkę, popierwsze czekałam baaaardzo długo, aż ktoś łaskawie odpisze na moje maile. Sklep nie informuje o braku towaru, na stronie internetowej znajduje się dosłownie wszystko, ale brakuje osoby, która zajęłaby się chyba na bieżąco inwentaryzacją magazynów. Czekałam na odpowiedź o realizacji trzy dni, po czym sama musiałam interweniować. Otrzymałam odpowiedź, że nie mają jakiegoś produktu, poprosiłam o zamianę i szybką wysyłkę. Mimo to, paczka przyszła po tygodniu. Po drugie zamówienie zostało mi dostarczone, wygląd opakowania wskazywał, że paczka w ogóle nie ucierpiała,była w stanie nienaruszonym, pięknie zapakowana. Kiedy ją otworzyłam, okazało się, że suszarka na ubrania ma wygięte druciki, co więcej jedna część jest zupełnie wadliwa, wypadają wszystkie szczebelki na ubrania. Było to z pewnością uszkodzenie w magazynie,po prostu chcieli pozbyć się popsutego towaru. Po trzecie, system jakiś też przestarzały, na stronie jest możliwość reklamacji, jednak kiedy wpisuję numer zamówienia pojawia się informacja, iż takiego zamówienia nie ma. Wysłałam więc maila o reklamację, którą otrzymało biuro klienta, odpisując mi, że przekierowali sprawę do działu reklamacji. Na odpowiedź od działu reklamacji czekałam tydzień, tylko po to, aby mi napisali, że potrzebne są zdjęcia. ZDECYDOWANA PORAŻKA, nie polecam zakupów w tymże sklepie, chyba, że ktoś lubi czekać i wybiera produkty o niskiej wartości.
5 / 5
2016-05-17 21:59:25
Kazimierz
Rewelacja! Miałem pilne zamówienie i Panie z obsługi klienta stanęły na wysokości zadania, dzięki czemu paczkę otrzymałem już następnego dnia!
5 / 5
2016-05-11 19:45:56
Józef
Sklep o szerokim asortymencie, dobre ceny
5 / 5
2016-05-11 17:51:22
Grzegorz
Polecam, wszystko sprawnie i szybko.
2 / 5
2016-05-11 09:54:10
Jarosław
Zamówiłem towar, na stronie sklepu przeszedłem cała proces zakupowy, zapłaciłem za wszystko, po czym po kilku dniach otrzymałem maila, że nie ma wystarczającej ilości towaru w magazynie i zaproponowano mi inny towar :) (jakbym chciał sobie kupić coś innego to chyba zrobiłbym to od razu :) , na stornie sklepu jeszcze jakiś czas towar widniał jako dostępny. W końcu zrezygnowałem z zakupu. Kontakt telefoniczny również nie należał do najmilszych i szczerze to od razu powinna zapalić mi się lampka kontrolna, że coś z tym sklepem jest nie tak.
5 / 5
2016-05-06 13:18:18
Nadia
Szybko fajnie przyjemnie.Tak krótko można opisać wspolpracę z tym sklepem.Polecam
5 / 5
2016-05-04 19:23:30
Beata
Miły kontakt, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-05-04 18:56:28
Antoni
Jestem zadowolona. Będę częściej korzystala ze sklepu.
1 / 5
2016-05-04 11:57:38
Elżbieta
zostałam naciągięta oszukana i wpierano mi rozne promocje ktorych i tak nie otrzymalam
5 / 5
2016-05-03 08:05:53
Otylia
Żadnych problemów. Towar zamówiłam i dostałam w określonym od początku czasie.
5 / 5
2016-04-30 19:49:25
Norbert
szybka dostawa ,duzy wybór ,godny polecenia
5 / 5
2016-04-28 16:16:01
Maksym
Transakcja bardzo udana, bardzo szybka wysyłka,produkty w dobrych cenach. Polecam stronę
5 / 5
2016-04-27 22:52:48
Angelika
jestem zadowolona. skorzystam ponownie
5 / 5
2016-04-27 18:47:16
Zygfryd
To pierwszy zamówiony produkt. Transakcję oceniam pozytywnie.
5 / 5
2016-04-26 20:45:52
Olga
FAJNE OFERTY GODNE POLECENIA. SUPER CENY I DARMOWA WYSYŁKA!
5 / 5
2016-04-26 12:57:06
Lesław
dobry sklep z dobrą obsługą
5 / 5
2016-04-26 12:30:09
Julian
Wszystkie zakupy w jednym miejscu. Bez straty czasu.
4 / 5
2016-04-26 10:04:03
Emilia
Zamówienie zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2016-04-23 17:38:13
Hubert
Bardzo dobry komtakt tel, doradztwo i ekspresowa realizacja. Polecam sklep
5 / 5
2016-04-22 09:49:23
Zdzisława
kontakt ze sklepem bezproblemowy, obsluga miła i kompetentna. Polecam!
5 / 5
2016-04-20 12:13:06
Celina
Bardzo pozytywna opinia o sklepie
5 / 5
2016-04-20 10:15:45
Albert
sadzę, że po raz kolejny skorzystam z oferty sklepu i zakupię towar
5 / 5
2016-04-20 09:23:07
Edmund
jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2016-04-19 13:19:44
Ludwik
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, dobra cena. Czego chcieć więcej?
3 / 5
2016-04-19 04:51:20
Lesław
Długi czas oczekiwania na zamówienie. Trudności w kontakcie z obsługą.. Oceniam zamówienie tak sobie.
2 / 5
2016-04-16 11:22:28
Donata
Sklep nie posiadał artykułu, który w sklepie był dostępny. Zakupy niezrealizowane, pieniądze zwrócone.
4 / 5
2016-04-15 14:50:37
Brunon
Polecam.Szybka i sprawna obsługa.Minus to, to że słabo towar zabezpieczony.
5 / 5
2016-04-14 08:53:03
Remigiusz
Świetny sklep. Jest wiele atrakcyjnych promocji a darmowa wysyłka dodatkowo przyciąga klientów. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i z pewnością jeszcze odwiedzę sklep bduroda.pl :-)
5 / 5
2016-04-12 17:11:18
Stanisława
Wszystko bardzo sprawnie, towar zgodny, jestem jak najbardziej zadowolona. Napewno zrobię jeszcze tam zakupy.
1 / 5
2016-04-08 19:37:33
Daria
Towar zamawiałam prawie miesiąc temu, do dnia dzisiejszego go nie otrzymalam
3 / 5
2016-04-08 10:54:35
Otylia
Ceny są ok, infolinia działa bardzo sprawnie. Pani była bardzo pomocna:) Niestety strona internetowa działa kiepsko, przez co zamówienie nie doszło do skutku.
5 / 5
2016-04-07 10:39:39
Sara
Bardzo dobry kontakt Zklientem
5 / 5
2016-04-06 21:54:00
Malina
szybkie zakupy, dobre cenny - polecam
5 / 5
2016-04-01 15:41:44
Zofia
Towar bardzo dobrze zapakowany, wysyłka ekspresowa, świetny kontakt. Polecam!
4 / 5
2016-04-01 12:29:52
Franciszek
Towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny-polecam.
5 / 5
2016-04-01 11:13:10
Bożena
Spełniły moje oczekiwania. Duża gama produktów do wyboru. Dobry kontakt.
2 / 5
2016-03-31 14:18:39
Aneta
Próbowałam kupić produkt, jednak przycisk który miał mnie przekierować na stronę płatności nie działał mimo kilku wcześniejszych prób. W związku z tym nie dokonałam zakupu.
5 / 5
2016-03-29 12:43:58
Franciszek
Produkt dotarł bardzo szybko, w nienaruszonym stanie, dobrze zapakowany.
5 / 5
2016-03-29 11:22:38
Rozalia
To nie jest mój pierwszy zakup i na pewno będę częstym klientem! Polecam!
5 / 5
2016-03-29 10:09:12
Waldemar
polecam- dobre ceny oryginalnych produktów
1 / 5
2016-03-24 20:32:13
Karina
Do dziś nie otrzymałam zamówienia mimo płatności kartą. Równiez drugie zamówienie POMYLONO- OTRZYMAŁAM IDIOTYCZNE BAJKI DLA DZIECI ZAMIAST OLEJU KOKOSOWEGO. TO PO PROSTU MÓJ OSTATNI ZAKUP U PAŃSTWA.
1 / 5
2016-03-15 13:01:34
Arlena
w ogóle nie potwierdzili mojego zamówienia i nie odezwali się
5 / 5
2016-03-06 19:24:39
Jowita
polecam zakupy w tym sklepie :)
5 / 5
2016-03-06 10:33:27
Aleksandra
szybko i skutecznie bez zastrzeżeń.plecam
1 / 5
2016-03-05 15:59:53
Herbert
Zły opis dostępności produktu na stronie, jakakolwiek informacja o zamówieniu dopiero po moim zpytaniu.
5 / 5
2016-02-28 20:24:51
Leszek
Świetny asortyment w dobrych cenach. Polecam!
5 / 5
2016-02-28 13:09:32
Dalia
Bardzo dobre ceny, ekspresowa obsługa i dostawa. Polecam
5 / 5
2016-02-23 10:12:33
Antonina
ok. robie tu często zakupy i robić będe .
5 / 5
2016-02-23 07:29:52
Szczepan
Bardzo dobry sklep,szybka i sprawna przesyłka. Polecam!!

Rzetelne opinie o bduroda.pl