Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BEA BELEZA

BEA BELEZA Opinie 4.8 (318)

ul. Pleszewska 1 (poziom 0)
61-139
Poznań
618667756
opinie BEA BELEZA
4.8
318
Opinii

Doskonale

4 / 5
2020-02-14 21:41:15
Antonina
Przesyłka bardzo szybka,niestety prawie połowa lakierów z pękniętym korkiem także za to minus
5 / 5
2020-02-14 13:00:23
Sofia
Bardzo dobrze zapakowane produkty
5 / 5
2020-02-13 10:50:59
Felicjan
Szybka realizacja zamówienia . Miła obsługa Jesteśmy zadowoleni 🙂
3 / 5
2020-02-12 09:11:49
Mieczysława
Bardzo dobry sklep, produkt dostepny, szybka wysylka zagraniczna
5 / 5
2020-02-07 14:24:00
Irma
Duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-07 10:37:15
Malwina
Bardzo dobry kontakt , profesjonalna ,życzliwie podchodząca osoba zajmująca się danym tematem , w pełni przekazująca informację na bieżąco o statusie przesyłki. Był jeden błąd w adresie odbiorcy ale przesyłka dotarła . Był podany numer telefonu w takim razie jest on podany między innymi po to aby kurier kontaktował się z odbiorcą i weryfikował błędy . Polecam
5 / 5
2020-02-03 15:22:08
Emilia
Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z firma.
3 / 5
2020-01-14 11:50:02
Maksym
Kontakt mailowy, telefoniczny na poziomie zerowym.
1 / 5
2020-01-02 16:05:36
Paweł
Sklep anulował zamówienie bez żadnego uprzedzenia. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile
1 / 5
2020-01-02 14:57:33
Helena
Niestety nie wiem co się dzieje z moją przesyłką. Podjęłam (bez skuteczną) próbę kontaktu ze sklepem drogą mailową oraz telefoniczną. Mogę zrozumieć że był to okres świąteczny, ale zamiast jakiejkolwiek informacji otrzymuję od sklepu ankietę. Słabe :(
5 / 5
2019-12-21 18:42:27
Antoni
Polecam sklep Beabeleza. Szybka wysyłka zamówionych produktów, dobry kontakt z infolinią i co najważniejsze kosmetyki w 100% oryginalne.
5 / 5
2019-12-17 10:28:36
Błażej
Polecam wszystkim. Świetna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-16 13:49:16
Zofia
Bardzo dobry kontakt oraz szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-06-07 06:19:39
Kamil
Za kazdym razem jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-04-19 20:47:52
Gracjan
Profesjonalnie i szybko. Polecam kompetentnego sprzedawcę.
5 / 5
2019-03-28 08:45:39
Halina
Szybko,profesjonalnie. Polecam.
3 / 5
2019-03-26 15:58:07
Rafał
Za dużo mejli z prośbą o ocenę, nawet po wystawieniu już opinii dalej spamują skrzynkę prośbą o ocenę.
5 / 5
2019-03-14 20:35:31
Paula
jak zawsze szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-03-07 11:39:20
Aga
Szybka realizacja, w dobrej cenie, zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-02-15 17:26:32
Aga
Szybka wysyłka .towar zgodny z opisem gorąco polecam
5 / 5
2019-02-07 16:27:50
Miłosz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w beabeleza.
5 / 5
2019-02-02 10:57:08
Klara
Towar wysłany błyskawicznie , pięknie zapakowany . W 100 % polecam .
5 / 5
2018-12-28 20:49:40
Krystyna
Byłam miło zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Towar był dobrze zapakowany i zabezpieczony, produkty dokładnie takie, jakie chciałam.
5 / 5
2018-12-19 07:48:30
Ksenia
Super szybka przesyłka, atrakcyjne ceny i produkty zgodne z opisem. Warto tu kupować!!!
5 / 5
2018-12-10 19:10:26
Bernadeta
Dostępne wszystko to co potrzebne.
5 / 5
2018-10-28 11:42:48
Jędrzej
Sprawna i pełna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-10-17 18:53:50
Klaudia
Paczki zawsze docierają nienaruszone. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-09-24 21:43:00
Bogusława
Bardzo dobra obsługa. Polecam
5 / 5
2018-09-14 21:05:10
Stanisław
Bardzo szybka wysyłka dobrze zapakowane produkt jak w opisie polecam!
5 / 5
2018-09-10 10:24:01
Julianna
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2018-08-31 08:31:26
Lidia
wszystko ok brakowałó mi tylko jakieś darmowej próbki do wypróbowania lubię nowości a bez próbek nie da się ich przetestować
5 / 5
2018-08-29 16:00:00
Klara
polecam szybka realizacja zamówienia i super produkty
5 / 5
2018-08-01 10:15:22
Nastazja
Dostawa ekspresowa, już następnego dnia towar był u mnie😊
5 / 5
2018-07-13 08:01:12
Daniela
Polecam ten sklep, jestem zdziwiona tak szybką obsługą.
1 / 5
2018-07-11 19:34:01
Seweryn
Trudność z otrzymywaniem faktury na podstawie paragonu , brak kontaktu pomimo że pan który prawadzil rozmowę powiedział że zniesienie informacji i zadzwoni do dziś cisza
5 / 5
2018-06-19 12:15:11
Aleksandra
Wszystko bardzo sprawnie źle wybrałam sposób zapłaty więc bez problemu anulowali mi zamówienie żebym mogła zamówić drugi raz 😁
5 / 5
2018-06-15 16:31:59
Antonina
Wszystko bez problemów. Długo czekałam na dostawę towaru do samego sklepu, ponieważ został wyprzedany. Kiedy jednak już produkt, który mnie interesował, pojawił się, założyłam zamówienie i zostało sprawnie zrealizowane. Polecam!
5 / 5
2018-06-06 08:31:03
Oliwier
Sklep ma bogatą ofertę.szkoda że nie dodaje próbek do przetestowania
5 / 5
2018-05-25 11:36:57
Sylwia
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji szybciutko bez problemów. Na pewno wrócę nie raz.
5 / 5
2018-05-21 13:58:27
Kacper
Szybka realizacja zamówienia i dostawa.dziekuje :-)
5 / 5
2018-05-16 10:10:23
Zuzanna
Wszystko bez zarzutu. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-10 12:22:45
Izolda
Bardzo polecam sklep. Bardzo dobra i szybko reagująca obsługa klienta,błyskawiczny czas dostarczenia,świetnie zapakowana paczka!
4 / 5
2018-05-10 09:55:56
Klemens
Niestety opakowanie całe poduszone
5 / 5
2018-05-09 11:21:57
Bartosz
superrrrrrrrr, naprawdę godny polecenia ,
5 / 5
2018-05-09 10:05:31
Konstancja
Super szybko i bez problemu !!!!!!! Polecam
5 / 5
2018-04-04 18:34:22
Władysław
Będę jeszcze korzystać z usług sklepu.
1 / 5
2018-04-04 17:32:53
Genowefa
Witam, nie polecam nikomu tego sprzedawcy. Oszukują i nie potrafią przyznać się do błędu. Mailowo zapewniają ze towar jest wysłany a dopiero po mojej interwencji dopiero otrzymuje informacje od inpost ze towar został nadany. Przykro mi ze muszę czekać na przesyłkę , wolałabym dopłacić i kupic na miejscu . Szkoda nerwów !
5 / 5
2018-04-04 12:39:51
Emilia
profesjonalny sklep jak i obsługa klienta
5 / 5
2018-03-21 17:03:43
Bożena
Bardzo dobrze😊😊 Paczka byla Super zapakowana.
5 / 5
2018-03-21 12:32:45
Izolda
Profesjonalna obsługa i szybki czas realizacji zamówienia. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2018-03-14 10:43:44
Felicjan
Bardzo szybki i miły kontakt. Polecam
5 / 5
2018-03-01 20:18:11
Mieczysław
Bardzo szybka dostawa. Biuro obslugi klienta bardzo mile i pomocne. Polecam!
5 / 5
2018-02-23 10:36:14
Anna
Z radością mogę polecić ten sklep, gdyż była expresowa realizacja zamówienie i produkt jak najbardziej zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-06 16:03:06
Klemens
Polecam, szybka wysylka, towar bardzo dobrze zabezpieczony :)
5 / 5
2018-02-05 10:19:00
Rafał
szybka obsługa, dobra jakość produktów
3 / 5
2018-01-31 22:44:41
Zofia
Produkty napewno są dobre ale ten akurat który ja nabyłam nie jest odpowiedni dla dzieci gdyż nie ułatwia rozczesywania i włosy stają się suche i plączą się bardziej. Dla dorosłych owszem.
5 / 5
2018-01-31 20:38:58
Bogdana
Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany + gratis ! miłe,
5 / 5
2018-01-30 12:01:34
Manuela
Polecam serdecznie! Wszystko super
5 / 5
2018-01-29 12:06:00
Tobiasz
Zakupy to czysta przyjemność
5 / 5
2018-01-23 19:34:58
Teresa
Świetny sklep z całego serca polecam . .do zamówienia dostałam gratisy ...zapewniam,ze to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie ..POLECAM
4 / 5
2018-01-12 22:53:55
Kornelia
Zamówione lakiery przyszły bardzo szybko i były bardzo starannie zapakowane. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-01-11 09:33:20
Ida
ok szybko i sprawnie choć nie miałam informacji kiedy dojdzie przesyłka
4 / 5
2018-01-06 09:26:33
Gerard
Moje oczekiwania zostały spełnione, paczka doszła w szybkim tempie wszystko przebiegało pomyslnie jednak produkt dotarł trochę porysowany
5 / 5
2018-01-04 19:00:44
Faustyna
wszystko okey .. lecz slaby kontakt - chcialam zeby doradzili wybor produktow ale nie mialam czasu czekac na odpowiedz tydzien czasu .. wiec zamowilam wedlug siebie.. wysylka doszla na czas .. wszystko bylo ok :) lecz jednak brak doradztwa troche irytujacy ...
5 / 5
2017-12-29 09:33:50
Ferdynand
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Paczka dobrze zapakowana, nic się nie uszkodziło. Sklep dołożył gratis wisiorek. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-12-23 23:04:09
Henryka
Wszystko sprawnie i szybko. Jak najbardziej polecam :)
5 / 5
2017-12-22 16:18:04
Kazimierz
Przesyłka świetnie zabezpieczona + miły prezent w środku. Wysyłka przeprowadzona sprawnie i ekspresowo. Polecam
5 / 5
2017-12-22 12:26:43
Danuta
Polecam sklep. Wszystko sprawnie i szybko. Usługi na najwyższym poziomie.
1 / 5
2017-12-16 13:51:14
Rafał
Porażka! Sklep i osoby tam pracujące zawiodły na całej lini! Paczka przyszła z uszkodzonymi produktami ,nie zabezpieczone! Osoba do ktorej zadz z reklamacja bezczelnie śmiała sie i pytała czego oczekuje..... Brak słów ,zero profesjonalizmu ....oj profesjonalizm to zbyt duże słowo ! Podsumuje to tak ŻENADA !!! Nie polecam!
4 / 5
2017-12-14 14:16:28
Olga
Przesyłka ekspresowa z małym nieestetycznym uszkodzeniem opakowania lakieru,ale na szczęście nigdzie on nie uchodzi i działa. Reszta bez zarzutu.
5 / 5
2017-12-08 21:58:07
Bernard
Profesjonalna obsługa. Rewelacyjne ceny. Szybka dostawa.Polecam.
5 / 5
2017-12-08 16:36:52
Dominika
Bardzo szybka i sprawna obsługa,oprócz zamówionego towaru dostałam w prezencie śliczną bransoletkę. POLECAM.
5 / 5
2017-11-30 06:45:28
Adrian
Szybko,jasno,sprawnie,szczegółowe opisy towaru,polecam :)
5 / 5
2017-11-29 11:38:57
Fabian
Szybko rewelacja. A produkt boski😃
5 / 5
2017-11-13 11:17:55
Maksymilian
serdecznie polecam. wszystko sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2017-11-10 22:06:23
Daniela
Zamówiłam pierwszy raz i zapewne będę korzystać z usług
5 / 5
2017-11-07 11:02:05
Wiesław
Bardzo fajny sklep, duży asortyment, przystępne ceny. Polecam
5 / 5
2017-11-02 13:50:35
Szczepan
jestem zadowolona z expresowego zamówienia, co do towaru użytkuje prostownicę dopiero od tygodnia, mam nadzieję że będzie służyła
5 / 5
2017-10-30 16:47:12
Nastazja
Bardzo szybko i dokładnie opakowane.Polecam
5 / 5
2017-10-25 22:01:30
Klaudia
szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2017-10-18 10:59:06
Jakub
Polecam, szybko i łatwo zrobione zakupy
5 / 5
2017-10-11 13:35:36
Emanuela
jestem zadowolony z zakupu i dostawy
5 / 5
2017-10-09 20:35:28
Kajetan
szybko,sprawnie i bez problemów
5 / 5
2017-09-22 10:50:42
Helena
Szybko i dobrze zrealizowane zamówienie
5 / 5
2017-09-20 17:02:13
Krystian
Bardzo szybka realizacja, zamówione produkty bez zastrzeżeń. Polecam w 100%
1 / 5
2017-09-13 14:07:19
Bogdana
Nie otrzymałam w ogóle przesyłki.Jak narazie brak zwrotu gotowki
5 / 5
2017-08-28 10:20:32
Aurelia
Bardzo fajny sklep, duży wybór produktów i dobre ceny. Szybka transakcja.
5 / 5
2017-08-24 17:08:54
Szymon
Bardzo dobre produkty, przesyłka szybka. Polecam
5 / 5
2017-08-12 23:18:00
Błażej
ceny bardzo przystepne moglabym sie tylko doczepic do malej ilosci towaru czyli nie posiadaniu calego asorymentu np z marki matrix
5 / 5
2017-08-04 10:53:12
Luiza
Sprawnie i szybko. Pełna profeska!
5 / 5
2017-08-03 15:58:32
Stefan
Transakcja przebiegła bardzo szybko
5 / 5
2017-08-03 05:42:26
Mieczysław
Polecam. Przystępne ceny i towar.
5 / 5
2017-07-31 11:14:34
Cyprian
Szybko, sprawnie - bez zastrzeżeń! Polecam!
5 / 5
2017-07-26 10:41:48
Szczepan
Świetny sklep, super produkty, szybka obsuga
5 / 5
2017-07-13 11:13:36
Cezary
Szybko kontakt dostawa polecam
5 / 5
2017-07-07 22:07:25
Krystyna
Fajny sklep, dobre ceny, szybka reakcja.Polecam
5 / 5
2017-07-06 19:26:27
Agata
Wszystko na wysokim poziomie;)
5 / 5
2017-06-28 10:21:24
Szymon
Super rzetelnie, superc szybko, bez problemów. Polecam!!
5 / 5
2017-06-22 09:23:38
Roma
polecam. Zakupy szybkie, towar super.
5 / 5
2017-06-21 11:24:11
Daria
Bardzo polecam,super cena produktu ktory od bardzo dawna poszukiwalam
5 / 5
2017-06-14 23:17:57
Milena
Profesjonalne produkty w bardzo dobrych cenach, duży wybór, szybka przesyłka :)
5 / 5
2017-06-05 10:41:23
Julian
Bardzo sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2017-05-31 14:14:25
Emilia
Super sklep i obsługa.Polecam.
5 / 5
2017-05-31 13:19:10
Józefina
Bardzo szybka przesyłka ! Obsługa pełny profesjonalizm ! Bardzo polecam
5 / 5
2017-05-24 18:14:21
Longin
Sklep godny zaufania, transakcja przebiegła bez zarzutu- ogólna ocena na plus !!! Jak najbardziej POLECAM!!! Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-05-23 14:28:03
Kamila
Wszystko w jak najlepszym porządku szybko i sprawnie
5 / 5
2017-05-17 13:38:17
Stefan
Sklep posiada dużo produktów i ma dobre ceny.
5 / 5
2017-05-16 07:41:32
Anastazja
Polecam zakupy przebiegły bez zarzutu. Zakupiony produkt jest bardzo dobrej jakość. Jestem zadowolona
5 / 5
2017-05-13 09:37:25
Adam
Bez problemu, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-05-09 07:53:51
Eugenia
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-05-08 09:43:42
Wiola
wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2017-05-03 00:00:33
Tymon
super szybkie wysyłki i profesjonalne produkty
5 / 5
2017-04-27 11:24:29
Celina
Wszystko w najlepszym porządku, dziękuję ;)
5 / 5
2017-04-24 10:10:27
Jadwiga
Super sklep , szybka dostawa, wszystko Ok!! :)
5 / 5
2017-04-21 07:06:26
Janina
Wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie
5 / 5
2017-04-20 12:25:50
Krystian
FIRMA POWINNA DORZUCAĆ DO ZAMÓWIENIA PRÓBNIKI
5 / 5
2017-03-23 15:54:06
Maksymilian
Bardzo szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2017-03-22 17:32:58
Remigiusz
Bardzo dobrze, zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2017-03-10 09:40:36
Daniel
Fachowa obsluga! Satysfakcja 100%
5 / 5
2017-03-07 14:32:02
Klemens
Polecam zakupy w sklep.beabeleza.pl. Zamówienie zostało zrealizowane szybko a towar jak najbardziej zgodny z opisem.
5 / 5
2017-02-27 20:26:49
Józef
sprawna wysylka, dobre produkty
5 / 5
2017-02-25 06:49:30
Sławomira
Polecam! Napewno w najbliższym czasie sięgnę po następne produkty :-)
5 / 5
2017-02-13 13:46:53
Marcelina
Bardzo szybka realizacja. Polecam!!!
5 / 5
2017-01-27 19:34:33
Miłosz
szybka dostawa pomimo gorącego (świątecznego) okresu
5 / 5
2017-01-22 22:13:28
Sylwia
Super. Przesyłka dotarła szybko, a do tego gratis
5 / 5
2017-01-20 12:13:10
Aldona
jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa
4 / 5
2017-01-06 11:30:03
Natalia
Jestem zadowolona ze współpracy ze sklepem chociaż czas realizacji był nieco dłuższy niz poprzednim razem.
5 / 5
2016-12-21 15:21:58
Jagoda
Świetny sklep z pożądanym asortymentem.
5 / 5
2016-11-27 13:41:34
Romana
Po prostu polecam :) szybko, sprawnie i solidnie. Produkty Wella warte kupienia.
5 / 5
2016-11-25 16:30:33
Sergiusz
Bardzo solidna firma. Polecam w 100%. Zakupy w tej firmie to czysta przyjemność.
4 / 5
2016-11-18 14:30:18
Emilia
Wszystkie oczekiwania związane z ważnymi elementami zamówienia jak: kontakt ze sklepem, szybkość udzielanych odpowiedzi, koszty dostawy, formy płatności, informacje o statusie zamówienia i inne zostały spełnione.
5 / 5
2016-11-12 23:50:55
Aleksandra
wysoka jakosc, szybka wysylka, fajne promocje
5 / 5
2016-11-08 21:47:31
Henryka
To moje kolejne pozytywne doświadczenie ze sklepem Beabeleza.pl. Mam nadzieję że nie ostatnie.
5 / 5
2016-10-06 11:14:11
Emilia
błyskawiczna przesyłka, dobra komunikacja, przystępne ceny
5 / 5
2016-10-03 10:37:55
Wincenty
Kolejne zamówienie zrealizowane wzorowo .DZIEKUJE
5 / 5
2016-09-28 17:48:55
Jonatan
Z przyjemnością bardzo polecam zakupy w sklepie ☺
5 / 5
2016-09-20 21:05:12
Łukasz
Jak zawsze szybko i satysfakcjonująco.
5 / 5
2016-09-19 13:31:16
Adrian
Bardzo szybka przesyłka i super towar :)
5 / 5
2016-09-15 19:27:13
Martyna
Napewno jeszcze zrobię tu zamówienie. Szybka sprawna obsługa :)
5 / 5
2016-09-09 11:09:05
Wieńczysła
Doskonała strona internetowa. Zakupy zrobione szybko i profesjonalnie i do tego miły gratysik. Polecam!
5 / 5
2016-08-31 10:42:34
Julianna
Świetny sklep godny polecenia
5 / 5
2016-08-23 19:57:39
Łucjan
Super!!!!!!Dziekuje za produkty gratis
5 / 5
2016-08-17 07:16:14
Gustawa
Super szybko i profesjonalnie :-)
5 / 5
2016-08-11 00:25:50
Lucjan
BARDZO DOBRE PIERWSZE WRAŻENIE. Jestem pewna że do Was wrócę.
5 / 5
2016-08-01 18:04:19
Wiktoria
szybko, sprawnie, pewnie i zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2016-07-20 10:08:45
Ludmiła
Szybko, sprawnie, bez problemu! Naprawdę polecam!
5 / 5
2016-07-18 09:06:02
Lidia
Błyskawiczna realizacja. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-07-06 11:33:46
Felicja
Szybko i sprawnie - gratisy do zamówienie w postaci szamponu, maski i dwóch bransoletek :)
5 / 5
2016-07-02 14:18:44
Hanna
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie,ale na pewno nieostatnie polecam na 100%
5 / 5
2016-07-01 21:53:48
Marina
Bardzo dobry sklep, duży wybór kosmetyków, rozsądne ceny.
5 / 5
2016-07-01 21:53:48
Oliwia
Bardzo dobry sklep, duży wybór kosmetyków, rozsądne ceny.
5 / 5
2016-06-22 15:28:25
Ewelina
Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2016-06-22 14:50:00
Edyta
Transakcja przebiegła pomyslnie. Info dla sprzedającego : prosze dokręcac nakretki przed wysłaniem , bo troche w podrozy sie ulało. Na szczescie nie duzo. SKLEP GORĄCO POLECAM.
5 / 5
2016-06-12 16:45:46
Michalina
Nadzwyczaj szybki czas realizacji zamówienia , bardzo dobrze zapakowane produkty. Miłe zachęcacze na dalszą współpracę :)
5 / 5
2016-06-03 09:46:30
Cezary
bardzo dobrej jakości produkty i obsługa
5 / 5
2016-06-01 10:56:25
Justyna
Bardzo dobry sklep, szybka, bezproblemowa obsługa i wysyłka. Gorąco polecam innym klientom
5 / 5
2016-05-25 21:31:00
Karina
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność
5 / 5
2016-05-20 18:16:02
Gabriel
Wzorowa pod każdym względem transakcja!
5 / 5
2016-05-13 20:57:51
Stanisława
błyskawiczna wysyłka, dobry produkt
5 / 5
2016-05-11 10:26:40
Paweł
jestem b. zadowolona z zakupów.
5 / 5
2016-04-29 10:42:04
Seweryn
polecam wszystkim sklep, super ceny i asortyment, na pewno będę wracać na udane zakupy
5 / 5
2016-04-05 10:31:02
Apolonia
Szybka wysyłka. Ciekawe propozycje i promocje. Polecam.
5 / 5
2016-03-21 10:08:32
Ada
Zakupy przebiegły bez zarzuty.
5 / 5
2016-03-19 09:15:07
Halina
sklep z dużym wyborem i dobrymi cenami.
5 / 5
2016-03-03 21:27:32
Amelia
Szybkość, b.dobra jakość, dbałość o klienta.Polecam
5 / 5
2016-02-26 11:58:27
Mieczysława
Uważam że świetnie działają, byłam zaskoczona że prawie na 2 dzień od zamówienia dostałam dany produkt.
5 / 5
2016-02-19 10:23:26
Zbigniew
Polecam, profesjonalnie, błyskawicznie, w atrakcyjnej cenie
5 / 5
2016-02-10 19:20:09
Oliwier
Rewelacyjny sklep i produkty warte polecenia :)
4 / 5
2016-01-29 22:08:50
Nina
Ogólną opinie na temat firmy ocenia jako dobrą ,rzetelną- profesjonalną i atrakcyjnymi i konkurencyjnymi ofertami zakupu. Pozdrawiam
5 / 5
2016-01-21 08:07:04
Roma
Jestem bardzo zadowolona.Szybka przesyłka.Polecam
5 / 5
2016-01-15 20:23:53
Felicjan
polecam,dobre miejsce,dobre podukty w przystępnych cenach
5 / 5
2016-01-13 11:01:59
Witold
polecam ten sklep towar estetycznie i bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2016-01-12 18:30:20
Sandra
Mój pierwszy zakup w tym sklepie. Dobre ceny, trafiłam na przyjemną promocję, trudno dostępne marki, super produkty. Paczka bardzo dobrze zapakowana i ekspresowo dostarczona. Polecam.
2 / 5
2016-01-11 08:43:23
Luba
Skandal. Zapłaciłam za zamówiony towar 28 grudnia !!!!!!! Dziś mamy 11 stycznia a ja wciąż czekam na przesyłkę. Nie polecam !!!!!!!!!!!!.
5 / 5
2016-01-08 16:12:17
Dawid
Chciałabym aby wszystkie firmy tak działały. Błyskawiczna realizacja zamówienia chętnie ponownie zrobię tam zakupy.
4 / 5
2016-01-08 10:03:35
Wiktoria
Szybka dostawa na plus. Zamówiłam szczotkę the wet brush i wszystko ok ,ale opakowanie od szczotki było zmasakrowane tak jakby ktoś sb ja wyjął zeby obejrzeć ,nie widzę na szczotce śladów użytkowania, aczkolwiek jest to dosyć niepokojące ze ktoś wcześniej mógł jej używać. Nie bede odsyłać bo szczotka jest dobra ,ale nie polecam tak do końca tęgi sklepu. Tak na 4 ,bo możliwe ,ze miałam porostu felerny egzemplarz.
5 / 5
2016-01-03 21:03:26
Kamil
Super sklep. Szybka wysyłka. Atrakcyjne ceny
5 / 5
2016-01-02 13:38:31
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam innym.
5 / 5
2015-12-29 13:42:16
Felicjan
Polecam. Sklep bardzo dobry, wysyłka bardzo szybka.
5 / 5
2015-12-24 20:42:27
Rudolf
Uwielbiam ten sklep, towar zawsze wysłany jest szybko i dobrze zapakowany.
3 / 5
2015-12-24 14:11:17
Alina
Zrobiłabym zakupy ponownie jeżeli cena produktu byłaby najlepsza. Czas realizacji dosyć długi, być może to przez okres przedświąteczny.
5 / 5
2015-12-22 18:02:53
Zbyszko
Rewelacja! Najlepszy sklep na świecie!
4 / 5
2015-12-22 09:20:08
Kalina
Zostałam poinformowana, że z przyczyn uszkodzenia mojego towaru nie ma ale jest o podobnych właściwościach. Wyraziłam zgodę na zamianę towaru. Pomimo wszystko uważam, że sklep zachowuje dobre standardy obsługi, a pracownicy są bardzo uprzejmi. Jestem zadowolona z obsługi oraz dostarczonego towaru.
5 / 5
2015-12-20 20:02:24
Ilona
Solidna firma. Zawsze szybka, sprawna realizacja.
5 / 5
2015-12-20 19:42:19
Szymon
profesjonalnie, szybko, zgodnie z zamówieniem plus miła niespodzianka
4 / 5
2015-12-19 15:51:32
Stanisława
Drobne problemy z szybką wysyłką i towar dotarł w innej kolorystyce, ale... kontakt z firmą wzorowy i towar bez udaje się wymienić, więc ogólna ocena ok.
5 / 5
2015-12-18 19:01:10
Herbert
błyskawiczna realizacja zamówienia, otrzymany produkt zgodny z zamówieniem, polecam
5 / 5
2015-12-18 10:08:48
Apoloniusz
Bardzo szybko :) Bardzo miło :) pozdrawiam :)
5 / 5
2015-12-17 20:36:07
Arlena
szybka dostawa, oryginalne kosmetyki
5 / 5
2015-12-17 17:31:55
Alfred
Jestem bardzo zadowolona,super towar w dobrej cenie, świetnie zapakowany, profesjonana obsługa,naprawdę polecam!!
5 / 5
2015-12-17 11:39:19
Franciszek
szybka dostawa, mily upominek, wszystko OKI :)
5 / 5
2015-12-14 12:57:33
Róża
Jestem zadowolana z otrzymanego towaru. Polecam sklep.
5 / 5
2015-12-14 11:22:55
Sandra
To było moje drugie zamówienie w sklepie Bea Beleza i jak najbardziej jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2015-12-12 19:36:20
Kornelia
Polecam serdecznie, produkty bardzo bezpiecznie zapakowane na czas transportu, szybka przesyłka i rewelacyjne produkty za niewielką cenę.
5 / 5
2015-12-10 22:42:20
Władysław
wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. Polecam każdemu.
5 / 5
2015-12-07 21:11:57
Emilia
profesjonalny sklep, dokładne opisy produktów, szybka przesyłka.
5 / 5
2015-12-07 10:10:17
Teresa
przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Opakowana w taki sposób, że nic się nie poniszczyło. Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Jestem przekonana, że wrócę do sklepu .
5 / 5
2015-11-30 20:17:07
Malwina
Bardzo sympatyczna współpraca
5 / 5
2015-11-18 09:45:31
Anita
Tanio i porządnie. To moje drugie tu zaklupy. na pewno wrócę
5 / 5
2015-11-12 16:28:51
Martyna
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. SKLEP JEST PROWADZONY PROFESJONALNIE

Rzetelne opinie o BEA BELEZA