Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Beafoto

Beafoto Opinie 4.9 (408)

Wiślana 44
05-092
Łomianki
227510664
opinie Beafoto
speedtest
4.9
408
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-10-22 02:46:29
Jan
Sklep i obsługa na wysokim poziomie. Kontakt z pracownikami powoduje, że chce się w tym sklepie robić zakupy. Kupiłem u nich 4 lornetki i z zakupów oraz kontaktu, jestem więcej niż zadowolony.
5 / 5
2021-02-19 06:50:37
Andrzej
Bardzo polecam.!!! Profesjonalne i miłe podejście do klienta.
1 / 5
2020-08-11 17:59:48
Łukasz
Odradzam zamawianie przez internet. Dotarł do mnie inny model latarki niż zamówiłem, pracownik uznał że to moja wina i zaproponował odesłanie latarki do nich na własny koszt, a potem oni uznają czy mi zwrócą pieniądze! (pudełko zostało otwarte). Bardzo słaba i nieprzyjemna obsługa klienta, żadnej próby naprawienia zaistniałej sytuacji.
5 / 5
2020-02-22 21:41:12
Franciszek
Sklep jakich mało- profesjonalnie, tanio i szybko, a towar najlepszej próby. Podziękowania dla miłej, profesjonalnej i cierpliwej obsługi. Polecam
5 / 5
2020-02-22 05:24:29
Kalina
Jak zwykle, wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2020-02-21 08:43:04
Sandra
Szybka profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 21:46:52
Celina
Kolejne zakupy i kolejny raz pełna profeska. Polecam na 200%!
5 / 5
2020-02-17 22:47:14
Feliks
Wysokiej jakości towar, miła i bardzo dobra obsługa. Będę tam z pewnością wracał!
5 / 5
2020-02-17 10:23:48
Honorata
Polecam.Bezproblemowo.Solidnie
5 / 5
2020-02-15 13:15:32
Robert
Super sklep odbiór sprzętu po 2 godzinach od zamowienia. Naprawde szczerze polecam.
5 / 5
2020-02-14 11:21:18
Bogna
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2020-02-14 11:14:17
Marta
Wszystko spoko. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-13 09:41:53
Karolina
Szybko i sprawnie. Super obsługa
5 / 5
2020-02-12 15:25:49
Leon
Cieszę się, że mogę dodać kolejną pozytywną opinię o sklepie BeaFoto. Tylko tutaj dostałem poszukiwany towar (akku Nikon EN-EL25). Szybka wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-12 15:13:51
Konrad
Serdecznie polecam zakupy w beafoto. Bardzo miła obsługa, a zamówione produkty zawsze przychodziły na czas.
5 / 5
2020-02-11 22:47:31
Mikołaj
Polecam zakupy w tym sklepie !
5 / 5
2020-02-11 20:38:19
Marta
super zakup, szybko, sprawnie, polecam!!!
5 / 5
2020-02-11 16:05:54
Beata
Świetna obsługa, zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-02-08 12:26:13
Manuela
Bardzo miła i pomocna obsługa. Zakupy bezproblemowe.
5 / 5
2020-02-07 17:49:42
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-06 11:48:24
Igor
Rewelacja! Produkt zakupiony w czwartek,a w piątek był już w moich rękach. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-02-04 10:55:52
Kalina
wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-03 10:43:00
Bogdan
Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam
5 / 5
2020-02-03 10:10:15
Monika
Profesjonalna obsługa, dobre ceny, duży wybór sprzętu i akcesoriów foto
5 / 5
2020-01-31 12:55:10
Ksenia
Profesjonalnie. Ekspresowa dostawa kurierem. Polecam
5 / 5
2020-01-29 12:35:42
Kornelia
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Polecam!
5 / 5
2020-01-28 15:23:55
Marlena
Wszystko w porządku, jedyna uwaga że nie dopisano nazwy firmy do adresu przez co kurier musiał dzwonić i uzupełniać adres.
5 / 5
2020-01-27 12:00:24
Paulina
Wszystko przebiegło sprawnie. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
4 / 5
2020-01-26 13:13:44
Gracjan
Zakupy ok., jedynie forma zapakowania towaru słaba, gdyż wyglądało to bardziej na pozbycie się śmieci biurowych a nie zabezpieczenie zamówienia. Zrobiłem sobie zdjęcie na pamiątkę, jeśli ktoś uważa, że piszę nieprawdę.
5 / 5
2020-01-24 16:38:47
Adam
Zakupiłem latarki fenix były w promocyjnych cenach
4 / 5
2020-01-22 14:52:38
Fabian
brak zwrotów trochę boli, ale z produktu jestem zadowolony
5 / 5
2020-01-21 15:22:25
Zygfryd
Zamówienie sprawnie zrealizowane, obsługa klienta na najwyższym poziomie, zdecydowanie mogę polecić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-17 10:55:21
Leon
Super! Torwar otrzymany nawet przed czasem!
5 / 5
2020-01-17 10:42:58
Teresa
Polecam bardzo tanio i bardzo szybko
5 / 5
2020-01-13 12:08:42
Robert
Super szybki kontakt i realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-01-13 11:39:41
Urszula
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Dziękuję!
5 / 5
2020-01-09 17:27:30
Romana
Szybko, bezproblemowo ku uciesze zamawiającego.
5 / 5
2020-01-07 07:45:48
Sabina
KRÓTKO, KONKRETNIE I KONSTRUKTYWNIE.
5 / 5
2020-01-03 15:04:46
Ziemowit
Bardzo dobry kontakt, szybka i miła obsługa. Na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2019-12-30 12:48:44
Daria
pzejrzysta strona sklepu, bogata oferta, atrakcyjne ceny. błyskawiczna dostawa. Towar bardzo dobrze opakowany. polecam!
4 / 5
2019-12-26 14:29:24
Ziemowit
Zamówiony towar zgodny z opisem, jedyna uwaga to zapakowanie produktu, a praktycznie jego brak. Torba na aparat została włożona do pudełka bez żadnej folii, stretchu czegokolwiek.
5 / 5
2019-12-23 12:44:16
Sabina
Bezproblemowo, na czas, zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-23 12:30:56
Apolonia
Wszystko ok. Polecam w 100%. Bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2019-12-23 11:42:53
Maciej
Kupowałem tam produkt kolejny raz - szczerze polecam.
5 / 5
2019-12-21 10:00:59
Mikołaj
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja i wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-12-20 22:33:20
Luba
polecam, transkacja super, lornetka bardzo dobra.
5 / 5
2019-12-20 12:44:26
Zygfryd
Profesjonaliści w każdym calu, również bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-12-19 22:37:52
Ernest
Szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-18 19:29:27
Paweł
Szybko, błyskawicznie, miło i sympatycznie.
5 / 5
2019-12-15 11:36:20
Greta
Profesjonalna i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-12-13 11:46:27
Szymon
Rewelacyjna obsługa najniższe ceny na rynku można się dodatkowo targować o niższą cenę na plus dla sklepu. Fachowe doradztwo. Generalnie wszystko na plus. Kupowałem tam wielokrotnie min. 5 aparatów Nikon Z6 do tego 4 obiektywy Nikon serii S. Karty pamięci XQD. i Gimbala Moza air 2. baterie i inne
5 / 5
2019-12-10 20:56:14
Gracjan
BARDZO POLECAM TEN SKLEP - TRANSAKCJA ZREALIZOWANA WZOROWO
5 / 5
2019-12-10 13:58:37
Radomir
Profesjonalnie, szybko i sprawnie
5 / 5
2019-12-09 20:09:37
Eliza
Polecam z pełnym przekonaniem
5 / 5
2019-12-08 19:53:07
Zdzisława
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, informacja o zamówieniu szczegółowa na każdym etapie, konkurencyjna cena, wszystko zgodnie z zamówieniem.Szczerze polecam sklep.
5 / 5
2019-12-06 14:40:29
Eugenia
jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-11-29 23:35:51
Anita
Bardzo pozytywne zakupy! Polecam wszystkim :)
5 / 5
2019-11-29 18:04:50
Zdzisława
Bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamównienia, błyskawiczna presyłka - Polecam!
5 / 5
2019-11-27 18:30:34
Bogusław
Wszystko w porządku, zamówiony produkt działa bez zarzutu, paczka była bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-11-26 21:23:32
Herbert
Towar zamówiony późnym wieczorem w niedzielę, dostarczony we wtorek. Na bieżąco informacja na maila o stanie zamówienia. Towar zgodny z opisem .Polecam.
5 / 5
2019-11-23 11:35:06
Nastazja
zamówienie realizowane poprzez kontakt u dystrybutora. do odbioru gotowe w dniu, kiedy towar był przesłany do sklepu.
5 / 5
2019-11-21 21:17:24
Karol
Profesjonalne podejście, bardzo miła obsługa, poprosiłem o ściągniecie z magazynu produktu na prezent w trybie szybkim i przemiła Pani sprawiła że produkt miałem za 2 dni. Dziękuję i Gorąco polecam
5 / 5
2019-11-20 13:58:56
Róża
Jestem bardzo zadowolona. Towar w 100% tak dobry, jak na stronie. Przesyłka dotarła do mnie dokładnie w czasie, na który się umówiliśmy. Polecam sklep Beafoto
5 / 5
2019-11-20 13:52:22
Tymon
Już ją napisałem na Google, i nie będę się powtarzał - w skrócie - same superlatywy :)
3 / 5
2019-11-19 13:09:06
Grażyna
Dwie godziny po zakupie i dokonaniu płatności zadzwoniła do mnie Pani ze sklepu z informacją o konieczności dokonania dopłaty do zamówienia. Przyczyną miało być niemieszczenie się paczki ze względu na jej długość do paczkomatu InPost. Niestety sama forma informacji była dość nieprzyjemna. Cytuję: "Kupił pan towar, który jest za duży i nie mieści się nam do paczkomatu, Dlatego konieczna będzie dopłata do kuriera. My nic na nim nie zarabiamy, więc nie mamy z czego zapłacić za kuriera" Wynikało z tego, że prawdopodobnie powinienem ich przeprosić, za taką ignorancję z mojej strony... Dodam, że towar jest przewożony złożony w częściach i trudno przewidzieć wielkość takiej paczki. Po krótkiej niezbyt przyjemnej dyskusji, Pani przeprosiła i obiecała przesłanie towaru kurierem bez dodatkowej dopłaty. Towar dotarł zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-14 22:17:32
Jarosław
sprzedawca jest godny polecenia . polecam
5 / 5
2019-11-14 21:30:59
Aga
Wszystko dostarczone tak jak w zamówieniu. Sprawnie i szybko. Polecam
5 / 5
2019-11-12 17:06:51
Zdzisława
Zdecydowanie Polecam !!! Błyskawiczna wysyłka !!! Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-11-06 16:26:25
Mateusz
Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt i sprzęt zgodny z opisem (Nikona D750 nigdzie taniej nie znalazłem :)
5 / 5
2019-11-06 01:36:55
Daniela
Kontakt z obsługą sklepu wzorcowy. Szybkie i konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Obiektyw który otrzymałem, rewelacja. Ostry od F1.4. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-05 12:41:35
Leon
ocena sklepu bardzo dobra, towar solidnie zapakowany, zgodny z zamówieniem i opisem. koszt dostarczenia przez dpd mógłby być niższy
5 / 5
2019-11-04 18:06:51
Józef
Profesjonalna obsługa i szybkie odpowiedzi na zadane pytania, z całego serca polecam
5 / 5
2019-10-31 10:53:07
Paula
Bardzo dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2019-10-29 21:07:40
Ryszard
sprawnie, szybko, prawidłowo zapakowane, dobry kontakt
5 / 5
2019-10-27 16:51:11
Dawid
Znakomity kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem, profesjonalnie zapakowany.
5 / 5
2019-10-25 17:37:07
Daniel
Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego w tym sklepie :)
5 / 5
2019-10-25 12:28:40
Anastazja
Doskonała obsługa klienta, kontakt mailowy na bieżąco, telefoniczny - bez żadnych problemów. Temat załatwiony od ręki, bez odkładania słuchawki. Polecam sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-10-22 20:10:41
Oliwier
Mega szybka dostawa, dobra cena.
5 / 5
2019-10-22 12:37:12
Wincenty
bardzo dobry kontakt i rzetelna mila obsluga
5 / 5
2019-10-21 10:45:17
Eliza
Profesjonala obługa, doskonała komunikacja i szybka wysyłka
5 / 5
2019-10-21 08:35:27
Walentyna
Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-10-18 20:52:48
Stefan
They delivered my vortex razor HD to my adres in Belgium with great dpd service. I recieved my order in only 2 days. Thanks beafoto!
5 / 5
2019-10-15 01:23:32
Milena
Bardzo sprawna realizacja zamówień.
5 / 5
2019-10-12 18:08:24
Tymon
To bardzo rzetelny sprzedawca, bardzo dobry kontakt, obsługa kompetentna i fachowa, bardzo pomocna. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2019-10-11 13:01:47
Bronisław
Zakupy ok. Jedyne o co mogę mieć pretensje to uniemożliwienie zapłacenia kartą u kuriera.
5 / 5
2019-10-11 11:41:07
Bogna
Elastyczna firma idąca klientowi na rękę, gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-11 09:03:06
Idzi
Zamówienie zrealizowane szybko i dobrze
5 / 5
2019-10-08 13:56:11
Patryk
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-06 13:06:23
Iwona
Towar zgodny z zamówieniem, miła obsługa w sklepie. Ceny nie wygórowane. Polecam.
5 / 5
2019-10-02 17:30:04
Mieczysław
Solidna firma. Personel profesjonalny, sprawny. Kontakt ze sklepem bezproblemowy. Nawet w sytuacji reklamacji produktu nie ma napięcia, czy przeciągania sprawy. Polecam!
5 / 5
2019-09-30 13:06:16
Iga
Profesjonalny sklep pod kazdym wzgledem.
5 / 5
2019-09-27 18:06:20
Marek
Polecam . Zamówienie otrzymałem solidnie zapakowane.
5 / 5
2019-09-25 17:31:15
Karol
Bardzo szybko i sprawnie. Towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-09-25 17:04:13
Weronika
Super kontakt, jasne stawianie sprawy co do dostępności towaru. Towar zgodny z opisem Duży +
5 / 5
2019-09-24 13:40:33
Diana
Szybka dostawa, towar idealny - polecam
5 / 5
2019-09-23 10:08:11
Klemens
Obsługa klienta na adekwatnym poziomie do sprzedawanych najwyższej klasy produktów. Bardzo elastyczni i pomocni, dbają o końcowe zadowolenie klienta jako priorytet swojej pracy! ;)
5 / 5
2019-09-23 08:20:48
Manuela
Polecam. Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-09-20 15:13:49
Łukasz
Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2019-09-19 22:18:30
Magdalena
Bardzo profesjonalne podejście. Zamówienie złożone telefonicznie. Następnego dnia aparat już był w moich rękach.
5 / 5
2019-09-17 13:02:15
Helena
Wszystko w porządku polecam sprzedawcę
5 / 5
2019-09-16 17:03:22
Magda
super sklep i jego organizacja
5 / 5
2019-09-16 14:12:38
Marzena
Rzetelnie, sprawnie, bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-09-16 11:43:50
Tamara
Doskonaly sklep i kontakt godny polecenia.
5 / 5
2019-09-13 13:20:15
Eugenia
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Towar został wysłany w pierwszym dniu roboczym po złożeniu zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Polecam!
5 / 5
2019-09-11 21:06:14
Benedykt
Bardzo szybka realizacja zamówienia . świetna obsługa. polecam.
5 / 5
2019-09-10 16:08:23
Tomasz
Zakupy były na raty,polecam bardzo dobry kontakt .
5 / 5
2019-09-10 10:37:17
Mieczysław
Realizacja zamówienia bez zarzutu, polecam.
5 / 5
2019-09-08 09:02:41
Eugenia
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-05 13:38:31
Liliana
Jestem bardzo zadowolony ☺z szybkiej dostawy.
5 / 5
2019-09-04 23:16:56
Rudolf
Sklep beafoto.pl szybko realizuje zamówienie.
5 / 5
2019-09-04 14:33:04
Franciszek
Bardzo mila obsluga, indywidualne podejscie do klienta.
5 / 5
2019-09-04 11:23:23
Jarosława
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna reakcja. Miła i rzeczowa obsługa
5 / 5
2019-09-04 10:04:08
Matylda
Warto naprawdę robić zakupy w tak profesjonalnym sklepie internetowym, polecam
5 / 5
2019-09-03 12:35:13
Alina
Znakomity kontakt, rzetelność, pomoc.
5 / 5
2019-08-30 13:10:14
Jan
Sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-08-30 12:11:51
Ismena
Profesjonalny sklep. Wrócę na pewno.
5 / 5
2019-08-30 10:40:55
Brunon
Super. Towar dobrze zapakowany. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-08-29 13:14:23
Lesław
cena niższa niż u konkurencji
5 / 5
2019-08-28 14:07:11
Janusz
Bardzo szybka dostawa i zachowany stały, dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-27 16:23:18
Laura
Szybko i solidnie. Atrakcyjna cena za lunetę.
5 / 5
2019-08-26 16:28:38
Beniamin
szybko i sprawnie, dobrze, bezpiecznie zapakowane
5 / 5
2019-08-19 23:50:07
Michalina
Paczka dobrze spakowana i szybko nadana. Dobrze wykonana usługa
5 / 5
2019-08-19 17:21:50
Sławomira
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-08-19 10:55:53
Bernardeta
To moje pierwsze i pewnie nie ostatnie zakupy w Beafoto. Towar dobrze spakowany. Przy otwarciu paczki miła niespodzianka, dwie smycze plus katalogi i broszury Nikona. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-08-15 00:56:11
Mieczysława
Szukałam lampy i softboxa po całej Polsce około miesiąca. Nigdzie nie było i nawet producent nie wiedział kiedy będzie. Zadzwoniłam do Beafoto i okazało się że mają wszystko i to na miejscu. Zamówienie gotowe było następnego dnia. Odebrałam i jestem bardzo zadowolona ze sprzętu :) kontakt bardzo dobry. Polecam w 100%
5 / 5
2019-08-14 16:25:42
Irmina
Sklep godny plecenia, bez żadnych uwag
5 / 5
2019-08-14 09:31:08
Milena
bardzo dobra współpraca,polecam
5 / 5
2019-08-13 07:10:25
Jowita
Szybka sprawna obsluga. Tak samo wysyłka.
5 / 5
2019-08-11 21:53:54
Julita
Szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie Polecam!
5 / 5
2019-08-11 19:23:09
Danuta
Rewelacja, najlepszy sklep foto w Polsce.
5 / 5
2019-08-10 18:57:40
Tobiasz
Wszystko sprawnie i szybko, polecam
5 / 5
2019-08-09 16:05:17
Malina
Barszo dobry kontakt, bardzo szybka reakcja.
5 / 5
2019-08-09 12:26:33
Elżbieta
Trudno sobie wyrobić opinię po jednorazowym kontakcie ale ten jeden był bez zarzutów.
4 / 5
2019-08-09 09:36:18
Dymitr
Dobre ceny produktów, niestety towar, który w sklepie był "dostępny" był dostępny ale jedynie na zamówienie stąd długi czas oczekiwania. Ale ogólnie mówiąc WSZYSTKO OK.
5 / 5
2019-08-07 12:45:06
Jeremiasz
Zadzwoniłem , potwierdziłem , że mają dostępny monopod i głowicę. PO zakupie dostawałem na bieżąco informacje o zmianie statusu przesyłki. Zakupione rzeczy znalazły się w moim domu dokładnie po 24 godzinach od złożonego zamówienia. Bardzo pozytywnie . Do tego dobrze zapakowane. Pozdrawiam sklep i oczywiście polecam :) do następnego razu :)
5 / 5
2019-08-06 20:08:33
Małgorzata
Szybko i sprawnie. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-08-06 12:49:50
Idzi
To dobra i solidna firma - polecam.
5 / 5
2019-08-01 14:37:04
Idzi
wielki plus za miłą obsługę,
5 / 5
2019-07-31 07:43:54
Jeremiasz
Bardzo dobry kontakt i bardzo dobre ceny. Wrócę tu jeszcze.
5 / 5
2019-07-30 22:28:41
Nadia
Bardzo fachowa i przyjazna obsługa szczerze polecam
5 / 5
2019-07-30 22:20:12
Marcelina
Wszystko mieściło się w okresie określonych dni roboczych, nie mam zastrzeżeń, mogę polecić.
5 / 5
2019-07-28 23:14:43
Ludwik
Super podejście do klienta, mila i profesjonalna obsluga. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-26 16:40:21
Regina
Bardzo szybko i konkretnie. Profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-26 16:29:22
Ilona
szybko i sprawnie, lornetka zapakowana bardzo dobrze, towar w oryginalnym fabrycznym opakowaniu
5 / 5
2019-07-25 16:09:52
Mariola
Cena konkurencyjna, a sklep działa perfekcyjnie.
5 / 5
2019-07-24 17:43:01
Anastazja
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Najlepszy sklep fotograficzny w Polsce.
5 / 5
2019-07-19 15:36:26
Bernardeta
Duży wybór i kompetentna obsługa.
5 / 5
2019-07-19 13:04:20
Cezary
Świetny kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2019-07-18 19:08:14
Zofia
Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym. Aparat i reszta sprzętu gorąco polecam!,
5 / 5
2019-07-18 16:44:51
Marina
super obsługa i solidność. polecam firmę, Dziękuję za czujność.
5 / 5
2019-07-18 16:06:06
Aneta
Mega uprzejmi ludzie i szybko załatwiają sprawę ;) dziękuje Pani Beacie ;)
5 / 5
2019-07-18 16:06:06
Stefan
Mega uprzejmi ludzie i szybko załatwiają sprawę ;) dziękuje Pani Beacie ;)
5 / 5
2019-07-16 15:11:21
Igor
Takiej obsługi i realizacji zamówienia można sobie życzyć w każdym sklepie, jednego dnia zamawiasz a następnego dnia otrzymujesz przesyłkę :) .
5 / 5
2019-07-15 08:35:07
Anna
Wysoki poziom profesjonalizmu - możliwość uzyskania rzetelnej rady i przedyskutowania kwestii technicznych. Do tego konkurencyjne ceny - nie potrzeba niczego więcej.
5 / 5
2019-07-12 10:54:16
Iwona
Dostawa mogła by być szybciej. po zamówieniu dopiero sprowadzają towar, mogli by dawać jakieś kody rabatowe jak się za duże pieniądze kupuje ale w sumie OK.
5 / 5
2019-07-09 11:43:47
Zdzisława
Obsługa świetna - pomimo braku towaru (błąd w systemie) jeszcze wieczorem tego samego dnia nastąpił kontakt z tą informacją. Miła Pani dołożyła wszelkich starań aby pomimo trudności w dostępności urządzenia (ogólnie na rynku polskim) zorganizować dla mnie jedną sztukę. Tak też się stało :D Jestem bardzo wdzięczny. Dostawa zgodnie z opisem. Polecam sprzedawcę. Pełna profeska :)
5 / 5
2019-07-05 11:42:26
Łukasz
rzetelnie, szybko, dobra komunikacja
5 / 5
2019-06-29 10:08:42
Ludwika
Pełen profesjonalizm, polecam!
5 / 5
2019-06-28 14:23:38
Leopold
Wszystko w najlepszym porządku! Wysyłka ekspresowa - zamówienie złożyłem około 14.00 i obiektyw miałem kolejnego dnia u siebie. Polecam!
5 / 5
2019-06-28 11:03:25
Jarosław
Wszystko w porządku, szybka i miła obsługa. Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-06-27 10:37:35
Wioletta
Szybka obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-06-27 10:15:12
Wiesław
Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-06-26 18:21:21
Marcelina
Bardzo mocno polecam - super firma i bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-06-26 16:34:44
Justyna
Atrakcyjna oferta. Sprawna przesyłka.
5 / 5
2019-06-24 12:19:10
Katarzyna
bardzo profesjonalna i miła obsługa!!!
5 / 5
2019-06-21 18:25:59
Bogusław
Sprawnie i szybko realizuje zaówienie.Polecam
5 / 5
2019-06-21 12:01:15
Celina
Pełen profesjonalizm, polecam!
5 / 5
2019-06-21 09:24:20
Felicja
Świetny kontakt , bardzo miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-06-18 20:57:23
Ida
Wszystko zgodnie z rozmową ze sprzedawcą , polecam .
5 / 5
2019-06-18 18:09:15
Olga
profesjonalny sklep i profesjonalna obsługa, polecam!
5 / 5
2019-06-12 09:28:19
Miłosz
Najlepszy sklep fotograficzny w PL + rabat na zamówienie.
4 / 5
2019-06-11 11:41:00
Leopold
Sklep starał się-zamówienie sprawnie zrealizowane. Gdyby nie fakt ,że futerał okazał się być za mały...byłabym zadowolona.
5 / 5
2019-06-11 10:13:32
Lidia
Bardzo dobry sklep, świetna obsługa, zamówiłam towar, okazało się, że model był przestarzały i nie ma go już na magazynie wiec został mi zaproponowany nowy w tej samej cenie
5 / 5
2019-06-05 13:11:31
Donata
Dobre ceny, mili ludzie. Mieli lornetkę na już bez żadnej ściemy. Bardzo dobry dojazd z Warszawy, w kazdy dzien tylko nie w piątek. Zarowno właściciele jak i pracownicy służą radą, mozna od nich sie wiele ciekawego dowiedzieć
5 / 5
2019-06-05 11:38:06
Zofia
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-02 14:14:58
Rudolf
Towar w tym samym tygodniu jak w opisie i o 100 euro taniej jak na Amazon.de
5 / 5
2019-05-30 16:31:49
Liza
Firma godna polecenie. Towar szybko wysłany taki jak miał być. Polecam !!!
5 / 5
2019-05-28 10:30:42
Donata
Polecam . Szybko i profesjonalnie. Konakt doskonały
5 / 5
2019-05-27 16:31:03
Liliana
Bardzo polecam szybka dostawa ,dobry kontakt
5 / 5
2019-05-27 10:53:52
Tadeusz
Wszystko jak w zamówieniu. Polecam.
5 / 5
2019-05-22 09:01:03
Grażyna
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Indywidualne podejście do klienta. Polecam
5 / 5
2019-05-20 15:59:43
Ludmiła
Rewelacja.super kontakt extra ceny.
5 / 5
2019-05-20 15:56:41
Zdzisław
Najlepszy i najtańszy sklep internetowy z tego rodzaju asortymentem.korzystalem dwa razy i za kar,dym razem pełną satysfakcją.
5 / 5
2019-05-17 23:51:30
Jadwiga
Profesjonalnie działający sklep z przyjaznym podejściem do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-05-17 13:04:09
Eugenia
Bardzo profesjonalana obsługa klienta - wszelkie wątpliwości oraz zapytania - rozwiązywane były ekspresowo. Polecam
5 / 5
2019-05-15 16:17:49
Edmund
Polecam sklep, towar zgodny z opisem, cena OK.
5 / 5
2019-05-14 11:03:50
Malwina
Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 13:17:35
Lilianna
towar zgodny z oczekiwaniami. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2019-05-13 13:14:02
Lech
Świetna obsługa, zainteresowanie ze strony sprzedawcy w pełni satysfakcjonujące, a do tego bardzo korzystna cena!!!
4 / 5
2019-05-11 00:55:33
Violetta
Transakcja przebiegła bez zarzutu, jedynie firma kurierska dpd ociągała się z dostawą
5 / 5
2019-05-10 15:47:51
Cyprian
Bardzo szybko i sprawnie został wysłany zakupiony towar a także cena była bardzo przystępna.
5 / 5
2019-05-08 13:30:13
Herbert
Świetny kontakt, bardzo szybka realizacja, bezpiecznie opanowany towar. Polecam
5 / 5
2019-05-07 11:47:18
Emilia
Szybko, solidnie i bezproblemowo. Polecam :)
5 / 5
2019-04-30 10:56:55
Karol
Bardzo polecam. Sprzedawca pomocny w każdej sytuacji.
3 / 5
2019-04-29 15:09:06
Zdzisław
Pudełko od statywu uszkodzone
5 / 5
2019-04-24 12:11:46
Barbara
Polecam, działa tak jak powinna
5 / 5
2019-04-23 11:20:23
Marlena
Bardzo sprawnie. Fajnie bo mają aktywne telefony, bez automatów i sekretarek
5 / 5
2019-04-23 10:27:04
Jakub
Bardzo dobrze zabezpieczona paczka
5 / 5
2019-04-21 21:18:26
Fryderyk
Pełen profesjonalizm. Towar wysokiej jakości a do tego szybka wysyłka.
5 / 5
2019-04-19 17:51:39
Krzysztof
bardzo dobrze oceniam zakup u beafoto :)

Rzetelne opinie o Beafoto