Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BeardGeek.pl

BeardGeek.pl Opinie 5.0 (95)

Trzebownisko 1001
36-001
Trzebownisko
889334040
opinie BeardGeek.pl
5.0
95
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-07-31 15:46:02
Lucyna
Bez problemów. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-06-25 15:09:34
Milena
Świetna obsługa, znakomite produkty, wszystko czego potrzebowałem. Gorąco polecam
5 / 5
2018-06-21 09:41:30
Bogusław
Ekstra! Ceny dość wysokie, ale za produkty o takiej jakości trzeba zapłacić :)
5 / 5
2018-06-20 09:09:48
Emilia
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, wszystko przyszło dobrze zapakowane. Polecam
5 / 5
2018-06-18 17:21:11
Feliks
Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-06-02 21:56:51
Ida
Polecam! Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zdążyłam z prezentem ;)
5 / 5
2018-05-30 10:43:15
Eugeniusz
Szybko i sprawnie ;) Towar zgodny z zamówieniem, polecam ;)
5 / 5
2018-05-05 23:52:00
Rozalia
Wszystkie oczekiwania dotyczące zamówienia zostsły spełnione. Tylko kurier zawiódł.
5 / 5
2018-04-10 11:56:45
Iga
Błyskawiczna przesylka-paczka była u mnie już następnego dnia. Świetny kontakt ze sklepem, nic tylko polecać!
5 / 5
2018-04-05 13:52:57
Eryk
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-03-17 22:13:54
Jadwiga
Super kontakt i błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrej jakości
5 / 5
2018-02-21 13:55:19
Eryka
Wszystko zgodnie z opisem. Duży wybór polskich kosmetyków dla facetów w jednym miejscu - zamiast zamawiać w 3 sklepach tu robisz to raz.
5 / 5
2018-02-17 22:33:26
Agata
Jestem bardzo zadowolony szybka przesyłka i oryginalne produkty w dobrej cenie to wszystko co mi wystarcza
5 / 5
2018-02-14 11:01:56
Cyprian
Super szybka wysyłka, wszystko bardzo sprawnie :)
5 / 5
2018-02-14 05:36:50
Michał
Wysyłka ekspresowa , towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-08 21:45:31
Aneta
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie
5 / 5
2018-02-08 10:40:19
Janina
Przesyłka szybko doszła, była porządnie i elegancko zapakowana. Zdecydowanie polecam zaopatrywać się w tym sklepie!
5 / 5
2018-01-29 13:04:21
Remigiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie, zamówienie kompletne, dobrze zabezpieczone terminowo.
5 / 5
2018-01-27 17:03:18
Edyta
Gorąco polecam. Informacja na każdym etapie zamówienia. Ceny bardzo przystępne. Można trafić na fajne promocje. Wszystko ładnie i bezpiecznie zapakowane.
5 / 5
2018-01-24 13:39:33
Diana
Szybko, profesjonalnie, towar zgodny z opisem ;)
5 / 5
2018-01-12 12:41:48
Aldona
Bardzo polecam. Byłam na bieżąco informowana o statusie przesyłki. Produkt był ładnym opakowaniu.
5 / 5
2018-01-09 15:38:27
Olga
Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Zakup oraz dostawa przebiegły bez zarzutu pomimo gorącego okresu świątecznego. Polecam!
5 / 5
2018-01-07 09:47:39
Romana
Świetny sklep, dobry kontakt, wysyłka bardzo szybka. Polecam
4 / 5
2018-01-04 06:28:55
Sławomira
Produkty zostały ładnie zapakowane. Troszkę wysoki koszt wysyłki, jednakże produkty w sklepie są dość tanie w porównaniu z konkurencją więc można to wybaczyć. :) Trochę czekałam na wysyłkę towaru, ale było to spowodowane świętami bożego narodzenia jakie przypadły na ten czas. Wysyłka kurierem szybka. Na nastpwn dzień towa był już u mnie :)
5 / 5
2017-12-27 13:54:47
Arnold
Sklep godny polecenia, ceny konkurencyjne.
5 / 5
2017-12-23 12:33:55
Gracjan
Realizacja, dostawa, typowe dla sklepu. Ale sposób zapakowania - tym jestem zachwycona. Proste, kartonowe pudełko z logiem, estetyczne i idealne na prezent. Ogromny plus za to!
5 / 5
2017-12-22 21:17:02
Irmina
Bardzo się cieszę,że trafiłam na tą stronę. Robiłam zamówienie na ostatnią chwile i bałam się,że nie przyjdzie na czas. A tu niespodzianka, paczka była na drugi dzień w moich rękach. Cały czas byłam informowana, co dzieje się z moim zamówieniem. Polecam! ;)
5 / 5
2017-12-21 20:30:03
Iwona
szybka wysyłka, świetny kontakt zestrony sklepu, wszystko zgodnie z opisem :)
5 / 5
2017-12-20 21:13:07
Janina
Szybka wysyłka. Starannie zapakowane z napisem aby uważać. Polecam sklep.
5 / 5
2017-12-20 17:29:46
Monika
Szybka wysyłka a rzeczy które zamówiłam bez zarzutu i do tego pięknie zapakowane.
5 / 5
2017-12-20 17:15:23
Amelia
Bez zarzutu, natychmiastowa wysylka
5 / 5
2017-12-20 14:08:03
Daniela
nie mam żadnych zastrzeżeń, ocena 5 :)
5 / 5
2017-12-20 13:23:11
Eligiusz
Produkt wpadł mi w promocji więc tym bardziej super :-) dostawa mega ekspres :-)
5 / 5
2017-12-20 13:02:15
Izolda
Wspaniała obsługa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-15 14:10:21
Dymitr
Wszystko świetnie. Bardzo przyjazny model prowadzenia działalności nakierowany na klienta i komunikację.
5 / 5
2017-12-12 22:22:00
Zofia
Bardzo miła obsługa, świetny kontakt, towar 100% zgodny z ofertą, dobre ceny... bardzo polecam!
5 / 5
2017-12-10 19:18:22
Bogdana
Super. Zamówienie przebiegło bardzo szybko, byłam informowana o każdym etapie od przygotowania do wysyłki. Polecam.
5 / 5
2017-11-13 12:31:43
Longin
Szybka transakcja, bez zarzutów :)
5 / 5
2017-11-09 06:53:53
Cecylia
Szybko, sprawnie, otrzymujesz informacje o etapie realizacji
5 / 5
2017-10-30 09:30:59
Kajetan
Wszystko bardzo szybko, sprawnie i miło. Polecam!
5 / 5
2017-10-17 12:00:49
Zygmunt
Szybka realizacja zamówienia, starannie zapakowane w firmowe opakowanie, info na temat bieszącego stanu przesyłki i wszystko w jak najlepszym porządku. Naprawde polecam!!!
5 / 5
2017-10-17 08:47:12
Robert
Polecam! Jakoś produktów jest niesamowita, samo opakowanie robi wrażenie. Idealne produkty dla każdego brodacza i wąsacza. 😁
5 / 5
2017-10-16 09:39:17
Krystyna
bardzo szybka wysyłka a towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-10-12 10:40:10
Wiktoria
Nawet jezeli nie byl to zakup dla mnie, to bylam niesamowicie szczesliwa z tego co zostalo mi dostarczone.
5 / 5
2017-09-28 16:56:41
Liza
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła i szybka usługa. Polecam serdecznie.
5 / 5
2017-09-20 16:52:33
Jeremiasz
Sklep pracuje sprawnie, obsługa jest miła, życzliwa i pomocna. W razie problemów szybko odpowiada na maile. Produkty są starannie i ładnie pakowane, więc docierają w całości.
5 / 5
2017-09-15 22:41:48
Gabriel
Produkty wysokiej jakości. Dobry kontakt z sprzedawcą. Miła i sympatyczna obsługa. Przedmioty dobrze zabezpieczone w transporcie. Polecam.
5 / 5
2017-09-15 22:41:48
Jarosław
Produkty wysokiej jakości. Dobry kontakt z sprzedawcą. Miła i sympatyczna obsługa. Przedmioty dobrze zabezpieczone w transporcie. Polecam.
5 / 5
2017-08-09 23:27:42
Laura
Gorąco polecam, chłopakowi bardzo przypadł do gustu zestaw kartacz z mydełkiem :)
5 / 5
2017-07-25 13:23:40
Bernadeta
Wszystko poszło sprawnie. Polecam!
5 / 5
2017-07-18 16:35:16
Zbyszko
Wysyłka natychmiastowa. Dziś odebrałem. Pomada zapakowana jak produkt premium.
5 / 5
2017-06-28 09:52:50
Sławomir
Fajny sklep, kupuje tam regularnie
5 / 5
2017-06-01 12:18:34
Leon
Profesjonalny kontakt, towar świetniej jakości. Bardzo podoba mi się sposób pakowania przedmiotów.
5 / 5
2017-04-14 07:50:16
Jerzy
Jak zwykle obsługa perfekcyjna ;)
5 / 5
2017-04-03 14:32:38
Łukasz
Bardzo sprawna przesyłka, bezproblemowy kontakt. :) Polecam
5 / 5
2017-03-29 23:42:48
Beata
Dobry kontakt z klientem, informowanie o statusie przesyłki i ekspresowa wysyłka. Na plus ładnie zapakowane produkty. Polecam
5 / 5
2017-03-29 10:25:03
Kornelia
zarówno produkt jak i obsługa godna polecenia
5 / 5
2017-03-20 15:37:55
Wacław
Bardzo dobry pakunek, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-03-10 12:56:12
Leopold
Bardzo rzetelny sprzedawca, o każdym etapie zamówienia byłem informowany na bieżąco. Zakupy zapakowane w ładne pudełko, wypełnione uzupełniaczem - tak żeby nic się nie zniszczyło w transporcie. Polecam, sam jeszcze nie jeden raz skorzystam.
5 / 5
2017-02-17 11:24:05
Remigiusz
Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem i zamówienie
5 / 5
2017-02-15 08:16:34
Marcel
dobry sklep, szybka wysyłka i fajne męskie gadżety na prezenty dla brodaczy
5 / 5
2017-02-10 22:47:07
Władysław
Atrakcyjna cena i szybki czas realizacji. Polecam!
5 / 5
2017-01-24 19:23:14
Oksana
Profesjonalny sklep, bogaty asortyment.
5 / 5
2017-01-24 16:30:35
Marian
Zdecydowanie polecam! Szybko i sprawnie pomimo kilku dni do Świąt.
5 / 5
2017-01-24 13:25:35
Teresa
Świetny kontakt i produkty. Mój brodacz który został obdarowany mydełkiem i szczotka jest zachwycony a jego zarost jest teraz milusi !:)
4 / 5
2017-01-24 12:25:46
Romana
Szybka dostawa zgodnie z umową.
5 / 5
2017-01-20 10:59:42
Manuela
Jestem zadowolony z przyzoitych cen i błyskawicznej niemal dostawy. Brawo, beardgeek!
5 / 5
2017-01-03 14:41:49
Natalia
Super pomocna obsługa! Po złożeniu zamówienia chciałam wprowadzić w nim poprawkę. Wystarczył jeden telefon, zamówienie zostało zaktualizowane po 15 minutach! Produkty pięknie zapakowane! Zdecydowanie polecam :)
5 / 5
2016-12-30 12:12:28
Daniela
Świetny sklep. Wszystkim polecam.
5 / 5
2016-12-29 15:52:18
Apoloniusz
Bardzo stylowe produkty, bardzo sprawna dostawa
5 / 5
2016-12-28 16:48:32
Alberta
Szybka realizacja. Po pierwszym użyciu szamponu broda mojego męża była lśniąca i pięknie pachniała.
5 / 5
2016-12-22 11:17:05
Józefina
realizacja i opakowanie rewelacja, sklep godny polecenia
5 / 5
2016-12-21 11:20:32
Jerzy
Profesjonalnie, miło i szybko
5 / 5
2016-12-20 10:51:55
Celestyn
Przesyłka zapakowana solidnie, nic nie miało prawa się z nią stać.
5 / 5
2016-12-15 15:39:14
Zdzisława
Fajne promocje produktów, szybka realizacja zamówienia, a produkt bezpiecznie zapakowany. Jestem zadowolona z zakupu na tej stronie.
5 / 5
2016-12-14 12:05:22
Oliwia
Świetny kontakt ze sprzedawcą, towar dostarczony kolejnego dnia od dokonanego przelewu. Zamówienie pięknie zapakowane ;)
5 / 5
2016-12-13 18:48:55
Tamara
Moje zakupy z beardgeek.pl były efektem współpracy mojej i Św Mikołaja ;) Na bieżąco sklep informował mnie o statusie zamówienia. Obsługa była niesamowicie pomocna, a kontakt był ekspresowy. Gorąco polecam :)
5 / 5
2016-12-12 08:42:45
Donata
Bardzo szybko,fajny kontakt,przesyłka zgodna z zamówieniem:)
5 / 5
2016-12-10 21:07:59
Franciszek
Polecam, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-09 08:20:24
Mieczysław
Jestem zaskoczony tempem realizacji zamówienia. Następnego dnia miałem już towar! Świetny kontakt. Szybka odpowiedź na zapytanie. Bardzo dobre ceny! Polecam!
5 / 5
2016-12-08 22:12:42
Grzegorz
Zgodnie z opisem, szybko i sprawnie, polecam
5 / 5
2016-12-08 18:06:43
Józefina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Duża wiedza dotycząca produktów i pomoc w wyborze produktów.
5 / 5
2016-12-08 11:29:37
Mieczysława
Konkurencyjne ceny, szybka realizacja, ekspresowa dostawa. Czego chcieć więcej? :P
5 / 5
2016-12-07 19:48:30
Cecyl
super. Szybka wysyłka i kontakt :)
5 / 5
2016-12-05 18:11:03
Oliwia
Wszystko w porządeczku, transakcja przebiegła pomyślnie i szybko + mały prezencik do tego :) polecam w 100%
5 / 5
2016-11-29 14:30:38
Jędrzej
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Elegancka paczuszka i kod rabatowy w prezencie, do tego atrakcyjne ceny. Z czystym sumieniem polecam :)
5 / 5
2016-11-26 14:20:39
Eugenia
Szybko, w dobrej cenie, ladnie zapakowane!
5 / 5
2016-11-20 17:14:17
Robert
Dostawa zgodna z zamówieniem. Do tego bonusik - kupon rabatowy. Polecam.
5 / 5
2016-11-03 21:43:43
Sabina
Bezproblemowy kontakt ze sklepem. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2016-11-02 12:06:35
Liza
Profesjonalne i na czas, polecam.
5 / 5
2016-10-31 11:09:33
Juliusz
Sklep godny polecenia! Profesjonalny kontakt oraz szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2016-10-24 12:04:59
Arlena
Profesjonalne podejście do klienta, fachowa pomoc dotycząca oferowanych produktów. Jakość + Cena = Beardgeek! Balsam świetnie nadaje się do codziennego modelowania a jego zapach nadaje brodzie świeżości.
5 / 5
2016-10-18 10:46:18
Luiza
Wszystko super, pełna profeska
5 / 5
2016-10-17 18:20:12
Zbigniew
Pełen profesjonalizm polecam.
5 / 5
2016-10-11 21:34:00
Eryk
Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, produkty wysokiej jakości, bardzo ładnie zapakowane. Polecam!

Rzetelne opinie o BeardGeek.pl