Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Beautifly

Beautifly Opinie 4.7 (42)

Solec 81B/A-51
00-323
Warszawa
795606507
opinie Beautifly
4.7
42
Opinii

Dobrze

2 / 5
2024-01-05 11:55:32
Laura
Urządzenie przestało działać po kilku miesiącach, próba reklamacji dość dziwna, najpierw informacja że zostanie wymienione i prośba o adres, potem jakieś dziwne pytania o braku ewidencji zakupu pomimo załączonej faktury. Na koniec informacja że nic nie dostanę dopóki nie wyślę starego urządzenia. Płacąc za urządzenie znacznie powyżej ceny rynkowej podobnych urządzeń oczekiwać można dobrej obsługi posprzedażowej.
5 / 5
2020-02-19 11:25:53
Oliwia
Jestem bardzo zadowolona z produktów tej firmy :)
5 / 5
2020-02-12 19:53:06
Cecylia
Szybka wysyłka, solidnie zapakowane, produkt zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-07 15:22:32
Maciej
Szybko,sprawnie,zgodnie z zamówieniem, sklep z ciekawym asortymentem.
5 / 5
2020-02-05 12:07:41
Daria
Towar dopiero raz testowałam zobaczymy czy przy dalszych zabiegach efekt będzie jak jest opisywany na stronie sklepu
5 / 5
2020-02-05 10:43:18
Arkadiusz
Kompaktowa szczoteczka soniczna do twarzy
5 / 5
2020-02-03 10:43:25
Leokadia
Mikrodermabrazja rewelacyjna. Polecam
5 / 5
2020-01-30 12:50:01
Aga
Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie dostarczony sprzęt działa bez zarzutu polecam
5 / 5
2020-01-30 07:40:03
Dorota
Wspaniałe.dobrze zabezpieczone produkty.najlepiej że wszystkich sklepów internetowych
5 / 5
2020-01-29 14:53:35
Janina
Bardzo polecam. Szybka wysyłka. Dobra obsługa. Peeling wygląda na bardzo porządny.
5 / 5
2020-01-24 19:02:45
Romana
bardzo szybka dostawa, pojawiła się opcja 5% rabatu ale nie można było jej uaktywnić, natomiast dodatkowo dodano gratis(piórnik na pędzle)
5 / 5
2020-01-14 14:47:33
Irmina
obsługa zamówienia bez zarzutu
5 / 5
2020-01-10 17:01:28
Miłosz
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-10 11:47:48
Maciej
Produkt godny polecenia! Atrakcyjna cena
2 / 5
2020-01-04 13:16:39
Romana
Zamówienie złożone 22.12 do dnia 4.01 paczka nie została dostarczona. Na infolinii nagraj wiadomość, na Messengerze zapewniano mnie kilkukrotnie że zamówienie zostało wysłane. Zamówienie realizowane z zapłatą przy odbiorze.
5 / 5
2019-12-25 10:46:14
Ksenia
Polecam, żona zadowolona z prezentu.
2 / 5
2019-12-24 13:35:55
Helena
kiepski kontakt, mało przyjemna obsługa, Raczej to ostatni zakup
4 / 5
2019-12-06 18:28:26
Kamila
Myślę że z produktów będę zadowolona. Jednak ucierpiałam, nie dostajac kodu rabatowego na czas. Paczkę zamówiłam, jednak trochę czuje się oszukana zwlaszcza ze uświadomiono mnie, że z tym nie da się nic już zrobić, zrekompensować..
5 / 5
2019-11-28 10:14:06
Ludmiła
Wszytsko jak najbardziej w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-11-27 14:13:28
Anita
Ekspresowa wręcz realizacja zamówienia, bardzo szybka dostawa. Cały przebieg realizacji zamówienia i dostarczania przesyłki można obserwowac na bieżąco. Jestem bardzo zadowolona i zdecydowanie polecam!
4 / 5
2019-10-24 07:32:36
Aleksandra
Dobrze zapakowana przesyłka. Fajny produkt.
5 / 5
2019-09-05 14:45:31
Klaudia
Udana transakcja, wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2019-07-16 10:54:03
Oliwia
Sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-07-03 09:42:07
Maria
Bardzo szybka realizacja i bardzo dobry kontakt ze sklepem :)
5 / 5
2019-06-26 12:45:54
Dalia
Szybka sprawna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-06-20 19:01:50
Wiola
Super szybka dostawa, produkt spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2019-06-12 13:01:42
Marzena
Szybka wysyłka produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-08 07:16:53
Zenon
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-05-28 14:49:22
Alina
Peeling kawitacyjny rewelacja. Szybka dostawa. Kupiłam jako prezent dla mamy. Wkrótce składam zamówienie na nowość B-Flash PRO dla siebie.
5 / 5
2019-05-20 20:38:45
Damian
Szybko i sprawnie. Dobry kontakt ze sklepem. Dostępne urządzenia dobrej jakości w cudnej obudowie.
5 / 5
2019-04-25 12:15:08
Klemens
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2019-04-23 11:23:06
Wieńczysła
Bez zarzutu, wszystko przebiegło sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-04-11 11:50:04
Mieczysława
Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-04-10 13:07:25
Dymitr
Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-04-10 11:49:52
Lech
Towar zgodny z opisem, cena adekwatna do jakości, bardzo szybka przesyłka. Polecam.
5 / 5
2019-04-10 09:49:13
Malina
Sprawnie, bez żadnych opóźnień, zgodnie z opisem POLECAM
5 / 5
2019-04-09 11:04:31
Celestyna
Szybka dostawa z produktu jestem zadowolona.
5 / 5
2019-02-28 12:22:26
Julian
Marka na 5+. Jak kupować urządzenia do pielęgnacji to tylko od nich a nie tańsze "podróbki" które są fatalne i można sobie nimi tylko krzywde wyrządzić.
5 / 5
2019-01-23 23:23:03
Władysława
Polecam sklep. Sprawny kontakt i dostawa. Prezent urodzinowy dotarl na czas ;-)
5 / 5
2019-01-22 21:12:07
Eryka
sklep jest przejrzysty i profesjonalny. Kupiłam juz kolejny produkt tym razem mezoterapie. PAczka dotarła szybko a urządzenie boskie. Jestem narazie po jednym zabiegu. Czekam na koljene nowości :)
5 / 5
2019-01-11 20:30:36
Bronisława
Szybka i miła obsługa ! Polecam !🙂
5 / 5
2019-01-11 20:28:25
Cecyl
Szybka i miła obsługa ! Polecam! 🙂

Rzetelne opinie o Beautifly