Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BEAUTY DIRECT

BEAUTY DIRECT Opinie 4.8 (299)

KS. KONSTANTEGO DAMROTA 30
50-306
WROCŁAW
71 7581052
opinie BEAUTY DIRECT
4.8
299
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 20:15:46
Krystian
wszystko ok. towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-21 21:35:15
Sofia
Bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-21 11:52:14
Radomir
Szybka wysyłka. Bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2020-02-20 22:29:01
Kazimierz
Bardzo szybka wysyłka! Zdecydowanie polecam
5 / 5
2020-02-20 10:55:37
Gustawa
Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z oczekiwanym
5 / 5
2020-02-19 13:35:55
Manuela
pozytywnie, dobra cena i dość szybka dostawa
5 / 5
2020-02-14 22:25:30
Rudolf
Bardzo szybka dostawa. Polecam
3 / 5
2020-02-14 14:12:00
Zdzisława
Długi czas oczekiwania. Towar nie był dostępny na sklepie musieli go sprowadzić ale o tym dowiedziałam się gdy zamówienie zostało sfinalizowane. Dość wysokie ceny przynajmniej za ten towar który zamawiałam.
5 / 5
2020-02-13 21:46:53
Nastazja
Bardzo szybka wysyłka, jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2020-02-13 15:12:48
Wacław
Bardzo szybka wysyłka, informacje nt.statusu zamówienia na bieżąco przekazywane, zakup bardzo udany! Polecam i jeszcze na pewno zrobię tu zakupy!
5 / 5
2020-02-12 15:02:48
Mikołaj
WSZYSTKO BARDZO SZYBKO, SPRAWNIE PRODUKT SUPER
5 / 5
2020-02-11 13:28:39
Marcelina
Transakcja przebiegła sprawnie, zamówiony produkt otrzymałam bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 16:51:09
Zbyszko
Wszystko sprawnie i szybko.Polecam.
5 / 5
2020-02-10 15:54:40
Sofia
Szybka dostawa, miła obsługa- polecam
5 / 5
2020-02-10 14:18:35
Klara
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez problemowo. Polecam
5 / 5
2020-02-10 11:40:38
Konrad
Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie.
5 / 5
2020-02-08 20:54:51
Karina
wszystko ok, dostałam również produkt gratisowy.
5 / 5
2020-02-06 19:23:26
Ignacy
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2020-02-06 14:03:04
Bożena
Jestem bardzo zadowolony. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2020-02-05 11:01:16
Regina
Otrzymałam zamówienie. Dziękuję bardzo
5 / 5
2020-02-05 09:17:15
Liza
Bardzo polecam ! Udało mi się kupić kosmetyk w promocyjnej cenie, szybka dostawa i kompetentna, życzliwa rozmowa z konsultantem - same plusy - życzę powodzenia w dalszej działalności i pozdrawiam :-) EP
5 / 5
2020-02-03 15:53:00
Bartosz
Arkada’s serum to doskonały produkt do pielęgnacji paznokci. Jest bardzo wydajny i świetnie regeneruje paznokcie.
5 / 5
2020-02-03 13:53:12
Iga
Wszystko super. Bardzo szybka i sprawna wysyłka.
5 / 5
2020-02-03 10:22:51
Arnold
Szybka realizacja zamowienia. Polecam beauty-direct.pl
5 / 5
2020-01-31 16:28:21
Oliwia
Bardzo sprawna wysyłka,polecam
5 / 5
2020-01-31 13:31:26
Magda
Szybka wysyłka, niskie koszty, sprawny kontakt. Polecam
5 / 5
2020-01-31 13:10:21
Franciszka
Kontakt bdb.towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2020-01-30 14:31:27
Joanna
Zgodnie z opisem, super cena, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2020-01-27 13:07:00
Oleg
Wszystko w porządku, jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2020-01-27 10:14:07
Grażyna
Wszystko zgodnie z zamówienie m
5 / 5
2020-01-24 12:44:13
Izolda
Wszystko bez zarzutu. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-22 23:08:29
Matylda
Szybka dostawa produktów, bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2020-01-22 17:42:16
Małgorzata
Super sprawnie i szybko Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-22 15:48:59
Alicja
Profesjonalna obsługa. Świetny kontakt z firmą. Bardzo pomocni 😊
5 / 5
2020-01-20 19:14:27
Kazimierz
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-17 14:09:01
Albert
Szybko sprawnie ⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5
2020-01-16 15:24:22
Kalina
Szybka dostawa. Bez zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-14 12:52:18
Stefania
Bardzo dobry sklep internetowy, szybka dostawa, wyczerpujące informacje na temat produktów. Polecam gorąco.
5 / 5
2020-01-13 10:15:41
Lucjan
Wszystko na czas ,urządzenie super
5 / 5
2020-01-10 02:30:05
Maksym
Transakcja ze sklepem przebiegła pomyślnie
1 / 5
2020-01-09 13:16:01
Lucjan
Zero kontaktu czekam od 29 grudnia i nawet smsa tylko prośba o opinię tylko na jakiej podstawie
5 / 5
2020-01-02 14:28:11
Herbert
Wszystko w należytym porządku , obsługa na najwyższym poziomie .
5 / 5
2019-12-30 13:21:59
Seweryn
super sklep, błyskawiczna dostawa, starannie zapakowany towar. Sklep godny polecenia
5 / 5
2019-12-26 19:35:25
Bogdan
Produkty zgodne z opisem i natychmiastowa wysyłka
5 / 5
2019-12-24 11:39:22
Romuald
Towar zawsze na czas i bardzo szybko miła obsluga
5 / 5
2019-12-23 23:27:16
Jan
Bardzo szybka reakcja na,złożone zamowienie
5 / 5
2019-12-23 07:20:55
Maria
Bardzo sprawna transakcja. Polecam
5 / 5
2019-12-23 06:55:35
Diana
Wszystko ok. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-12-19 22:44:12
Oliwia
Współpracuje ze sklepem już kilka lat. Zawsze jestem zadowolona. Pełen profesjonalizm. Polecam fachowca którzy cenią sobie pracę na profesjonalnych produktach.
5 / 5
2019-12-19 08:02:55
Longin
Sprawie i dobry kontakt ze sklepem. Choć kurier nie zawsze jest ok.
5 / 5
2019-12-17 14:42:08
Weronika
Super szybka dostawa, towar świetnie zabezpieczony przed zmianą temperatury w paczkomacie.
5 / 5
2019-12-16 15:02:39
Krystyna
KRÓTKO NAPISZĘ: FANTASTYCZNIE:)
5 / 5
2019-12-13 13:55:01
Patryk
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-12-13 12:00:06
Eugeniusz
Wszystko ok - szybka realizacja i produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-12 00:41:57
Renata
Jestem bardzo zadowolona z zakupu - POLECAM
5 / 5
2019-12-09 17:22:59
Matylda
Korzystałam dwukrotnie i za każdym razem było bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-06 14:08:19
Kazimierz
Wszystko odbyło się bezproblemowo
5 / 5
2019-12-03 11:46:44
Teresa
Super sklep. Polecam. Zamówiony produkt dokładnie zapakowany
1 / 5
2019-11-29 11:27:11
Oliwier
Zamówienie 3 dni w realizacji , żadnej informacji ze strony sprzedawcy . Zrezygnowałam
5 / 5
2019-11-25 15:42:58
Sylwester
Polecam, bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-11-25 14:18:07
Aneta
Profesjonalizm bardzo miła i szybka obsługa
5 / 5
2019-11-23 00:41:39
Katarzyna
Duży wybór towaru, szybka wysyłka. Polecam. Sama skorzystam jeszcze nie raz
5 / 5
2019-11-22 22:18:55
Edyta
Super, bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-11-22 09:31:19
Alina
Nie piereszy raz składałam zamówienie w beauty-direct.pl i na pewno nie ostatni. Polecam.
5 / 5
2019-11-21 12:43:23
Arkadiusz
Wszystko super !!! Lampa ekstra, obsługa na 5:) Wysyłka ekspres :) Polecam!
5 / 5
2019-11-20 21:39:42
Daria
Zakupy oraz zwrot części towaru przebiegł bezproblemowo
5 / 5
2019-11-13 10:59:55
Magdalena
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-11 13:01:53
Leokadia
Excellent service from beauty-direct.pl the only hitch was with my in country postal system, they never left me know that the parcel had arrived!
5 / 5
2019-11-07 20:21:10
Ida
Super sklep. Produkty rewelacja. Dostawa ekspresowa. Polecam
5 / 5
2019-10-30 23:16:10
Filip
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z atrakcyjnymi i konkurencyjnymi cenami
5 / 5
2019-10-30 18:21:38
Stefania
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-10-22 15:38:51
Wiktoria
Mega super , telefoniczną pomoc bardzo bezcenna jak dla mnie, wiedzą o produktach które sprzedają 😊 szybką dostawa bardzo polecam
5 / 5
2019-10-11 20:42:42
Sylwia
Bardzo profesjonalni doradztwo.
5 / 5
2019-10-05 19:20:04
Luba
Rewelacyjna obsługa, świetny kontakt, szeroki asortyment. Polecam w 100%
5 / 5
2019-10-03 14:31:28
Genowefa
Szybka dostawa, dobrze zapakowane. Polecam.
5 / 5
2019-09-29 14:51:23
Gerard
Polecam. Dostawa zrealizowana po 3 dniach.
5 / 5
2019-09-26 10:27:49
Apoloniusz
Super , jestem bardzo zadowolona . Gorąco polecam:-)
3 / 5
2019-09-25 12:38:00
Natasza
Powiadomomienie mnie przez e-mail o dostępności towaru którego przy poprzednim zamówieniu brakowało było bardzo przydatne. Jestem niezadowolona z tego że części towaru nie było przy pierwszym zamówieniu a strona pokazywała że jest dostępny. Wysyłka za granicę kosztuje sport a przez ten bład strony internetowej musiałam za dostawę płacić ponownie.
5 / 5
2019-09-24 13:20:38
Agnieszka
Jak zawsze - szybka wysyłka, z miła obsługa a zakupy świetnie zabezpieczone do transportu.
5 / 5
2019-09-24 10:50:05
Paweł
Zadowolona 100%, do Hiszpanii dojechałem za 9 dni, miało być 6 dni ale to problemy hiszpańskiego transportu.
5 / 5
2019-09-19 08:19:12
Milena
Zamówienie dotarło bezpiecznie zapakowane, jestem zadowolona, ceny konkurencyjne, szybka obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-09-14 09:02:57
Aniela
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-09-09 12:50:47
Szymon
Wszystko ok,zamówienie realizowane szybko bez żadnych zarzutów polecam
5 / 5
2019-09-09 10:35:54
Bernadeta
Pierwszy raz coś zamawiałam i transakcja przebiegła sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-09-06 19:25:22
Sebastian
Wszystko w najlepszym porządku.
2 / 5
2019-09-06 12:03:47
Liwia
Kontakt z bardzo milym sprzedawca,towar 100% odpowiada zamowieniu,dostawa blyskawicza, polecam
5 / 5
2019-09-04 17:49:24
Elwira
Błyskawicznie i profesjonalnie
5 / 5
2019-08-30 18:49:07
Jędrzej
Bardzo sprawna, szybka obsługa
5 / 5
2019-08-30 16:58:46
Jolanta
Szybko, sprawnie w dobrej cenie. Towar dosc niechlujnie spakowany, ale chociaz dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-08-23 11:50:04
Eryk
Polecam, wszystko bardzo szybko zalatwione.
5 / 5
2019-08-21 09:55:21
Oleg
Super. Towar ok, dostawa do Niemiec ok, proces ok, polecam.
5 / 5
2019-08-19 18:24:02
Karol
Szykują się następne zakupy 😀
5 / 5
2019-08-19 11:06:57
Ludwika
Jestem zachwycona obsługą :) Pani z obsługi starala sie doradzic mi jak najlepiej przy zakupie lampy. Odpowiadaja na każde pytanie w pare minut. Paczka dotarla bez żadnych problemów :) jak najbardziej polecam hurtownie kosmetyczną beauty-direct.pl
5 / 5
2019-08-09 16:10:32
Violetta
Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2019-08-07 13:01:43
Otylia
Sprawnie i bez problemow, dobra komunikacja
5 / 5
2019-08-02 10:49:15
Bartosz
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-08-01 15:06:42
Mariola
Super profesjonalna obsługa- POLECAM
5 / 5
2019-07-25 14:27:24
Wincenty
OBSŁUGA REWELACJA ;) Towar pierwsza klasa. POLECAM UTWARDZACZ :)
5 / 5
2019-07-16 22:33:21
Marian
Bardzo dobry kontakt. Szybkie realizowanie zamówienia i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-16 11:57:01
Patrycja
Polecam, ekspresowa wysylka. Towar zawsze zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-07-01 10:27:48
Cecyl
Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję.
5 / 5
2019-06-29 12:54:08
Halina
Świetny sklep tylko szkoda ze wiele produktów jest niedostępnych
5 / 5
2019-06-28 12:56:20
Kamil
Jestem mega zadowolona szybkością dostarczenia przesyłki
5 / 5
2019-06-27 11:08:45
Zygmunt
Szybka dostawa, dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2019-06-23 19:49:31
Nadia
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-06-22 18:12:14
Ignacy
bardzo dobry kontakt i błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-06-21 13:11:18
Wacław
Firma godna polecenia. Opóźnienie w dostawie towaru zostało już na samym początku zgłoszone telefonicznie.
5 / 5
2019-06-20 14:05:59
Celestyna
Bardzo dobra firma, godna polecenia
5 / 5
2019-06-10 13:05:35
Eugenia
Super obsługa klienta, produkty najwyższej jakości.
5 / 5
2019-06-10 11:08:30
Żaneta
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szybka wysyłka, informacje na bieżąco, produkt zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-06-06 03:06:02
Michalina
Wszystko szybko, sprawnie, śledzenie paczki bezpośrednio na stronie, dostarczenie następnego dnia roboczego, także polecam.
5 / 5
2019-06-01 11:04:56
Sara
Ogólnie wszystko poszło dobrze. Zakupiony produkt był w bardzo konkurencyjnej cenie Ok 200zl (cena rynkowa 399 zł) wiec koszt przesyłki (niewielki) nie był problemem przy tak dużej różnicy w cenie. Miałam obawy ze to jakieś oszustwo z racji dużej różnicy w cenie aczkolwiek produkt przyszedł bardzo szybko i dokładnie taki jak w opisie wiec napewno skorzystam z tego sklepu w przyszłości. Polecam
5 / 5
2019-05-29 10:34:09
Romana
Profesjonalne podejście. Wszystko ok.
5 / 5
2019-05-22 19:58:49
Bernadeta
Szybka fachową obsługą.Kontakt telefoniczny miły i konkretny.
5 / 5
2019-05-17 11:11:38
Izabela
Sprawnie, szybka wysyłka, wszystko się zgadza. Polecam
5 / 5
2019-05-17 09:55:18
Jarosława
Bez problemów. Na razie produkt zadowalający.
5 / 5
2019-05-17 08:14:17
Izyda
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2019-05-10 12:30:04
Remigiusz
Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2019-05-08 10:30:21
Gustaw
Jestem zadowolona z obsługi i zakupów
5 / 5
2019-05-04 10:46:48
Radomir
Polecam , towar zgodny z opisem . Czas realizacji zamówienia 2 dni . Paczka starannie zapakowana .Dodatkowo strona oferuje punkty , które można wymieniać na fajne nagrody ;)
5 / 5
2019-05-03 08:41:42
Ida
Od kiedy tu zamawiam towary przychodzą bez żadnych problemów, dziękuję i serdecznie polecam.
5 / 5
2019-04-30 20:31:05
Klementyna
100 % profesjonalizmu. Polecam każdemu. Super fachowa obsługa
2 / 5
2019-04-26 12:27:28
Ferdynand
Produkt z miesięcznym terminem ważności:(
5 / 5
2019-04-16 11:56:03
Faustyna
Jestem bardzo zadowolona! Polecam!!!!
5 / 5
2019-04-14 13:41:01
Tomasz
Sprawna realizacja zamówienia; informacje mailowe na każdym etapie. Polecam!
5 / 5
2019-04-09 08:32:30
Arkadiusz
jestem zadwolona z obslugi. szybka wysylka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-04-05 13:13:01
January
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2019-04-05 10:20:14
Ida
Jak zswsze wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2019-04-02 15:42:34
Aleksander
Świetny profesjonalna obsługa .indywidualne podejście do klienta .kontakt szybki. Pełen profesjonalizm i kompetencja
2 / 5
2019-03-28 12:52:18
Gabriela
Lampa uszkodzona. Ewidentnie wina sklepu, A nie kuriera
5 / 5
2019-03-20 16:25:13
Olga
Profesjonalnie i ekspresowo jak zawsze. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-03-11 15:06:31
Witold
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Świetny sklep. Duży wybór asortymentu.
5 / 5
2019-03-09 13:56:58
Sara
Szybko, dobrze zabezpieczone i zgodne z zamowieniem
5 / 5
2019-03-07 12:07:04
Iga
Dla mnie jak do tej pory najlepszy sklep. Najszybsza realizacja zamówienia. Super
5 / 5
2019-03-07 10:38:18
Bogdan
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie :)
5 / 5
2019-03-07 10:26:35
Hubert
Szybki, sprawnie przebiegający proces zakupowy.
4 / 5
2019-03-07 10:22:27
Ignacy
Jestem zadowolona z szybkiej obslugi .
4 / 5
2019-02-19 11:43:16
Jadwiga
Szybka i sprawna obsługa. O wszystkim informują na bieżąco. Szkoda, że kolory pigmentów w realu dość rozbieżne od tych, które są przedstawiane w internecie. Ale wiem, że ogólnie dobieranie jakichkolwiek kolorów przez internet jest zawsze ryzykowne. Co ciekawe paleta kolorów na przysłanym firmowym opakowaniu po pigmentach tez rozbieżna z produktem ale to już nie jest wina sklepu. Nie polecam doboru kolorów przez internet chyba, że już dany odcień znacie i używaliście, wtedy jak najbardziej sklep bd jest ok.
5 / 5
2019-02-08 11:57:15
Jolanta
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
5 / 5
2019-02-06 20:56:59
Grzegorz
Bardzo szybko, bardzo solidnie. Polecam
5 / 5
2019-02-05 13:50:38
Zbyszko
Super sklep.. Zawsze do niego wracam z przyjemnością. Szczerze POLECAM
5 / 5
2019-01-29 10:26:28
Teresa
Zdecydowanie polecam, dobry kontakt z prowadzącymi sklep, szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem;]
5 / 5
2019-01-28 22:41:15
Olaf
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-01-28 13:41:10
Jonatan
Polecam. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-01-25 20:01:54
Apoloniusz
Polecam Beauty Direct z czystym sumieniem
5 / 5
2019-01-21 11:17:03
Paweł
Zawsze solidnie i szybko. Polecam!
5 / 5
2019-01-18 15:24:47
Eleonora
szczerze polecam, szybka wysyłka i towar ok:)
5 / 5
2019-01-17 13:50:06
Krzysztof
BARDZO DOBRA I FACHOWA OBSŁUGA
5 / 5
2019-01-14 12:15:33
Gustawa
Bardzo dobra realizacja zamówienia
5 / 5
2019-01-11 20:48:59
Sylwia
Bardzo fajny sklep. Na początku przy problemie z zamówieniem bardzo dobry kontakt-zamówiłam towar, którego nie było na stanie. Po kontakcie ze sklepem otrzymałam od razu informację zwrotną i po dostawie bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie. Polecam!
5 / 5
2019-01-11 16:01:39
Walenty
Bardzo dobry kontakt,rzetelni sprzedawcy. Polecam.
5 / 5
2019-01-11 15:37:51
Inga
Polecam. Fachowa obsługa i odpowiednie podejście do każdego klienta.
5 / 5
2019-01-09 09:31:11
Jagoda
Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam zakupy w beauty-direct
5 / 5
2018-12-30 00:15:00
Arlena
Szybko sprawnie towar ok Polecam
5 / 5
2018-12-27 14:05:59
Ludwik
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Realizcja zamówienia i wysyłka expresowa. Produkt dotarł bez żadnych uszkodzeń. Zapakowany perfekcyjnie. Dodatkowo cena bardzo przystępna. Bardzo polecam!
1 / 5
2018-12-23 18:52:40
Ernest
Najpierw czekałem tydzień na przesyłkę ponieważ sklep nie ma tego co jest w "menu" na stanie kupa śmiechu. Przesyłkę otrzymałem ale nie to co zamówiłem dziękuję bardzo zwrotu nie robię [...]. Zamówię sobie jeszcze raz gdzieś indziej. Koszt nie jest wielki więc jakoś to przeboleję.
5 / 5
2018-12-21 13:47:37
Bogdan
Sklep dołożył wszelkich starań aby dostarczyć mi towar jak najszybciej mimo że był trudno dostępny. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-12-13 10:51:21
Lucyna
good service. quick response and delivery.
5 / 5
2018-12-04 17:34:57
Izydor
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-12-04 16:34:59
Bożena
Szybko, solidnie, profesjonalnie!
5 / 5
2018-12-03 14:48:43
Wieńczysła
Najszybsza realizacja zamówienia z jaka miałam doczynienia - wszystko bez zarzutu :)
5 / 5
2018-12-03 13:33:48
Izolda
Produkt zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-11-30 15:32:11
Joanna
Polecam. Super kontakt ze sprzedawca, szybka wysylka oraz towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-30 13:39:38
Otylia
Szybka wysyłka, dobrze spakowana, duży wybór produktów.
5 / 5
2018-11-27 20:13:55
Róża
Polecam tego sprzedawcę każdemu - jakość produktów w pełni odpowiada cenie
5 / 5
2018-11-27 12:01:56
Elżbieta
Zamówienie zostało wysłane w ciągu godziny, tak jak obiecano na stronie. Produkt dotarł zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-27 10:33:40
Iwo
Bardzo dbają o klienta paczka wysłana ekspresowo
5 / 5
2018-11-27 07:24:42
Szymon
Bardzo rzetelni , kontakt bardzo dobry ze sprzedającym ;)
5 / 5
2018-11-23 10:10:55
Iwona
Szybko sprawnie na najwyższym poziomie
4 / 5
2018-11-22 14:41:26
Krystian
Na dezaprobatę zasługuje fakt odpłatnego charakteru przesyłki przy zamówieniu o wartości 590 PLN: kurier DPD za 16 PLN.
5 / 5
2018-11-15 10:56:53
Zuzanna
Można tu kupić taniej niż gdzie indziej. Możliwość odbioru na miejscu już po godzinie od zamówienia.
5 / 5
2018-11-13 08:55:26
Paula
Szybka dostawa, mailowe potwierdzenie o zmianie statusu zamowienia co bardzo ulatwilo rozplanowanie pracy
5 / 5
2018-11-09 14:36:43
Walentyna
Szybko, solidnie, polecam Ewa
5 / 5
2018-11-08 16:28:26
Rudolf
Realizacja zamówienia bylskawiczna, zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2018-11-03 16:18:44
Sonia
Szybka wysyłka, wszystko ok. Polecam w 100 %
5 / 5
2018-10-30 08:35:28
Gustawa
Wszystko w porządku . Polecam
5 / 5
2018-10-25 19:59:32
Oksana
Godbi polecenia. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-10-23 13:09:52
Ludmiła
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Paczka porządnie i solidnie zapakowana. Polecam!:)
5 / 5
2018-10-22 11:40:24
Marian
Szybka, profesjonalna obsługa, godne polecenia.
5 / 5
2018-10-17 13:20:29
Robert
Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-10-14 18:24:47
Gracjan
Zakupy bez zarzutu. Towar zgodny z opisem bardzo szybka wysyłka. Polecam 😊
5 / 5
2018-10-01 07:29:21
Witold
Z pewnością zamówię ponownie.
4 / 5
2018-09-26 20:35:14
Gustawa
Trochę czekałam na zamówienie, ale wszystko się zgadzało. Polecam.
5 / 5
2018-09-25 18:21:40
Karolina
Godni polecenia pomimo ze nie wszystko co oferują na stronie mozna kupic. Mysle o preparacie do pielegnacji glowicy frezarki.
5 / 5
2018-09-16 12:55:21
Angelika
Polecam w 100% na pewno jeszcze tu wrócę na zakupy
5 / 5
2018-09-04 12:28:40
Longin
Wszystko zgodnie z ofertą,polecam
5 / 5
2018-08-31 15:12:00
Klementyna
Polecam firmę. Profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2018-08-28 11:53:53
Kamila
Kwintesencja sensu i konkretu. Pełen profesjonalizm. Tak w skrócie można opisać ten sklep. Szczerze POLECAM
5 / 5
2018-08-27 13:26:47
Oksana
Super! Gorąco polecam ten sklep!
5 / 5
2018-08-10 23:33:03
Helena
Wszystko w najlepszym porządku
1 / 5
2018-08-09 12:13:02
Urszula
Otrzymałam towar uszkodzony. Zgłosiłam to od razu i wysłałam zdjęcia. po paru dniach jak oddzwoniłam co z reklamacją dowiedziałam się, że muszę odesłać towar na swój koszt bo mają takie zasady!. Kiedy powiedziałam, że to żarty i że im opinię wystawię, pan rozłączył rozmowę i nie odbierał ode mnie telefonów. Nie polecam, obsługa i zasady fatalne. W ciągu ostatnich kilku miesięcy zamówiłam w tym okresie kilkadziesiąt paczek i czasami towar był uszkodzony ale to firma brała na siebie reklamacje z jej przyczyny, nie miałam z tymi firmami żadnych problemów i nikt nie rzucał słuchawką. Obsługa w tym sklepie jest fatalna, oraz zasady jakie stosują- nie biorą odpowiedzialności za wysłany do klienta towar. Jak uszkodzony - to ja mam się martwić, latać po kurierach i ponosić koszt za ich pomyłki-dla mnie to żenada!
5 / 5
2018-08-07 12:05:59
Ada
Towar dostarczony bardzo szybko. Już po trzech uzyciach widze efekt..polecam jak najbardziej
5 / 5
2018-07-27 12:38:00
Aldona
Jestem bardzo zadowolona z obsługi.Kontakt ze sprzedawcą zadawalajacy . Szybko i sprawnie.Polecam
5 / 5
2018-07-27 12:38:00
Marian
Jestem bardzo zadowolona z obsługi.Kontakt ze sprzedawcą zadawalajacy . Szybko i sprawnie.Polecam
5 / 5
2018-07-25 11:48:12
Mieczysława
Firma warta uwagi aby zamiawiac.
5 / 5
2018-07-24 16:01:12
Adam
Na pewno godny plecenia sklep. Szybka realizacja zamówienia i bieżąca informacja. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-07-24 09:23:12
Karina
Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2018-07-20 15:19:14
Oleg
Bardzo dobra jakość, dziękuję
5 / 5
2018-07-16 14:36:49
Izydor
Super! Dziś zamawiam 24h towar jest u mnie
5 / 5
2018-07-15 10:10:31
Lesław
Bardzo dobry, godny polecenia sklep, transakcja, dostawa towaru bez zarzutu, szybka odpowiedź na wysłaną wiadomość e-mailową

Rzetelne opinie o BEAUTY DIRECT