Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Beauty Planet Sp z o.o. Sp.K.

Beauty Planet Sp z o.o. Sp.K. Opinie 4.6 (223)

AL. PIŁSUDSKIEGO 76
90-330
ŁÓDŹ
042 255 66 06
opinie Beauty Planet Sp z o.o. Sp.K.
4.6
223
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-06-23 17:19:28
Esmée Beauté Belgium
I recently purchased the MEDILASE Pro medical hair removal diode laser (4-wave) from Beauty-Planet, and I am extremely satisfied with the results. This device has transformed my hair removal routine, exceeding my expectations. With minimal effort, it offers long-term hair reduction, saving me time and effort. The built-in cooling system ensures a comfortable and painless experience during treatments. This feature greatly enhances client satisfaction and makes the hair removal process more enjoyable. Additionally, I would like to highlight the training provided by the company. The employees at Beauty-Planet were very professional and friendly, ensuring that I had a thorough understanding of how to use the device effectively. The MEDILASE Pro's high-quality materials make it a valuable investment. Working with Beauty-Planet has been a pleasure, and I look forward to continuing our business relationship in the future. Their commitment to providing top-notch products and excellent customer service has left a positive impression on me.
5 / 5
2020-01-16 07:49:45
Gustaw
Gorąco polecam zakupy w beautyplanet.pl. Kontakt ze sklepem bez zarzutu - wyczerpująco, fachowo i profesjonalnie. Informacja o statusie zamówienia regularnie przesyłana na adres e-mail. Bardzo szybka wysyłka kurierem. Raz jeszcze gorąco polecam !
1 / 5
2019-12-25 00:13:02
January
nie dostałem zamówionego towaru (szczoteczek) i na zwrot kasy czekam
2 / 5
2019-12-13 17:53:37
Feliks
Brak informacji statusie transakcji. Od dnia zamówienia po dzień odbioru nie otrzymałem żadnego maila. Bardzo trudno dodzwonić się do sprzedawcy. Zostałem poinformowany, że przesyłka dojdzie następnego dnia. Doszła po dwóch dniach od telefonu. Ostatecznie na towar czekałem 4 dni, a miał być 1 dzień roboczy.
5 / 5
2019-08-20 20:06:30
Piotr
Szybko,solidnie ,terminowo,tanio.OK.
5 / 5
2019-02-15 16:54:34
Olga
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, świetny produkt
1 / 5
2019-02-07 18:27:50
Marian
Lampa dotarła do mnie, nie działająca wogóle. Przez telefon poinformowano mnie że muszę odesłać na koszt własny aby serwis mógł odesłać mi naprawioną lub inną. Możliwe że poproszę o zwrot kosztów Lampy bez odsyłania spowrotem.
5 / 5
2019-01-16 11:56:33
Remigiusz
Cały czas czekam w oknie na kuriera.
3 / 5
2019-01-10 14:12:54
Natalia
Czekam na zamowiona lampe😁 Od kilku dni probuje dodzwonic sie pod podany nr sklepu .. bezskutecznie...Wyslalam 2 emails ...Niestety nie otrzymalam zadnej odpowiedzi....W zamowieniu istnieje maly blad w adresie....MAM NADZIEJE,ze Moja mama otrzyma przesylke🧐
3 / 5
2018-12-17 11:09:35
Stanisław
Towar zgodny z opisem. Niestety ZERO kontaktu ze sklepem!!!
5 / 5
2018-12-01 20:43:17
Apolonia
Jestem zadowolona towarem i szybkością wysyłki .
3 / 5
2018-09-26 12:08:25
Natasza
Długo czas oczekiwania na potwierdzenie zamówienia.
5 / 5
2018-09-21 18:28:22
Julian
Sklep wart zaufania. Przesylka opakowana jak na wojne :-P
1 / 5
2018-08-21 22:55:17
Błażej
Sama podjęcie zamówienia przez sklep trwało 9 dni !! Jeżeli do tego dodamy czas kuriera to okazuje się że towar otrzymałem po 12 dniach od zamówienia. Przez ten czas nie było żadnej informacje ze strony sklepu jak również ze strony CENEO ("zakup odbył się poprzez Ceneo jako "kup teraz"). Wysłałem kilka mail i Ceneo i pierwszy kontakt ze strony sklepu nastąpił w dniu kiedy otrzymałem towar i był to lakoniczny mail niczego nie wyjaśniający powodów opóźnienia .... nie mówiąc już o zwyczajnym "przepraszamy" ... KPINA !! Natomiast CENEO w ogóle nie zajęło się moją reklamacją. Banda oszustów i naciągaczy !! NIE POLECAM !!!!!!
2 / 5
2018-02-01 16:16:05
Jeremiasz
Produkt co najmniej wadliwy, ciśnieniomierz może i działał ale z niczym nie dało się go połączyć przez bluetooth. Po odesłaniu towaru poprosiłem pisemnie o zwrot pieniędzy, podałem numer konta i ... NIC... dzwoniłem do serwisu, usłyszałem że temat znają a zwrot jest w trakcie realizacji... i znów cisza... dzwoniłem po raz drugi tym razem do sklepu, usłyszałem że skoro chcę zamówić kolejny produkt to czekają z wysyłką pieniędzy. super.. numer konta wysłałem do nich dla kawału?
5 / 5
2017-07-31 15:26:28
Nina
W 100% polecam szybko, tanio i przyjemnie.
1 / 5
2017-05-25 09:58:58
Leon
Zły kontakt ze sklepem,anulowanie zamówienia przez sklep,do tej pory nie otrzymałem zwrotu gotówki.
1 / 5
2017-05-21 07:58:09
Władysława
Po wielu próbach skontaktowania sie ze sklepem, po tygodniu ktoś wreszcie odebrał telefon (WOW!). Kiedy zapytałam, na jakim etapie jest moje zamówienie, bardzo niesympatycznym tonem Pani najpierw zapytała mnie o kod artykułu, nie numer zamówienia, jak to bywa wszędzie indziej, na co oczywiscie nie byłam przygotowana, a co wprawiło Panią w zniecierpliwienie, kiedy powiedziałam, ze musze poszukać owego kodu. Następnie, kiedy juz podałam kod, Pani bez słów typu "przykro mi, przepraszam", oznajmiła, iż towar nie jest dostępny i w tym momencie anulowała zamówienie... Dodam tylko, ze kiedy zamawiałam towar, według systemu był dostępny. BEZNADZIEJA!
1 / 5
2017-03-02 17:10:47
Wiktor
Sklep bez reakcji , odpowiedzi na pytania. Totalna olewka klienta.
4 / 5
2016-07-15 12:18:40
Brygida
towar przesłany zgodny z ofertą; szybka informacja o przyjęciu zamówienia gorzej z informacją o jego statusie; podobno informacja została przesłana na podany adres e-mail jednak nie dotarła; po upływie terminu przewidzianego regulaminem na dostawę wysłałam e-maila z zapytaniem o realizację i dopiero wtedy otrzymałam odpowiedź i nastąpiła realizacja
5 / 5
2015-03-28 20:29:03
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 09:59:21
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 16:44:57
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-04 21:33:33
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 14:38:56
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-13 20:34:44
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-03 09:28:06
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-27 13:45:34
Sławomira
Bardzo szybka wysyłka i dostawa dziękuje POLECAM
5 / 5
2015-01-27 11:42:36
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 15:56:48
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-19 16:14:22
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2015-01-19 11:22:58
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-15 14:26:51
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-14 20:34:37
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-13 17:11:26
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-09 14:52:56
Celestyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 13:37:40
Jeremiasz
Bardzo szybka dostawa - super.
4 / 5
2014-12-10 16:54:45
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-10 11:19:26
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 15:32:50
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-11-03 11:01:25
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie ale problemy zaczęły się przy próbie zwrotu towaru. Sklep bardzo długo unikał zwrotu pieniędzy. Stało się to dopiero po telefonicznej interwencji. Raczej nie polecał bym tego sklepu.
5 / 5
2014-10-17 12:25:09
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 18:58:36
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-30 21:35:58
Bronisława
Strona mylnie sugeruje, że towar można odebrać osobiście w dowolnym miejscu Polski. Po wyborze: odbiór osobisty powinna być lista z miejscami odbioru i wybór z tej listy dopiero by finalizował "odbiór osobisty". Powinno być zaznaczone przy "odbiór za pobraniem", że to nie Poczta Polska.
5 / 5
2014-09-26 10:04:28
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 10:24:03
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 11:27:01
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie.Bardzo polecam
5 / 5
2014-09-12 16:29:32
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 12:22:50
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-18 16:52:16
Arlena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 22:10:56
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-03 11:50:04
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-06 11:52:10
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-06 11:13:51
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 12:18:46
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-10 13:46:03
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-01-27 10:12:52
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-01-17 16:40:15
Paweł
Długo trzeba czekać na przesyłkę. Kontakt ze sklepem jest zerowy.
5 / 5
2014-01-13 10:36:51
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 13:58:08
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-02 19:09:39
Klaudia
Towar został doręczony pod inny adres, niż ten, podany w zamówieniu.
5 / 5
2013-12-30 12:37:04
Hanna
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 13:20:41
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-12-19 21:52:09
Karina
Minęło 8 dni, Ani przesyłki, ani informacji o terminie dostawy ;(
5 / 5
2013-12-17 09:33:22
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-12 11:15:24
Jakub
Szybkość realizacji zamówienia 36h (od zamówienia do odebrania przesyłki). Martwiłem się jednak bo nie dostałem żadnej informacji na mail czy towar wysłany, o jakiejkolwiek możliwości śledzenia przesyłki nie wspominając
5 / 5
2013-12-11 09:44:05
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-09 10:39:08
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-06 11:51:47
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-03 19:24:36
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 18:03:20
Roksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 13:03:12
Julianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 09:29:45
Antonina
Transakcja przebiegła błyskawicznie i profesjonalnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-13 11:26:18
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-10 17:04:07
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-06 20:39:36
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-03 10:01:44
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-02 12:31:55
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-02 12:12:06
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 17:34:09
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-01 11:34:08
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 17:10:57
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 17:09:51
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 09:01:42
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 19:22:31
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie, dostawa błyskawiczna. Polecam.
4 / 5
2013-09-17 11:59:05
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-10 14:22:49
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dobry kontakt i szybka wysyłka jak najbardziej polecam ten sklep.
5 / 5
2013-09-03 20:03:17
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 19:43:10
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-17 19:00:36
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-14 11:06:22
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 09:59:53
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 10:01:59
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-24 09:42:28
Wieńczysła
Szybko i sprawnie przebiegła transakcja. Bardzo polecam sklep.
5 / 5
2013-07-12 08:57:38
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-10 07:24:41
Kalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-03 16:42:03
Faustyna
Super zakup w super sklepie. Świetny kontakt z pracownikami i błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2013-07-03 07:24:33
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-02 11:01:58
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-18 09:37:39
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-13 21:49:12
Michalina
Towar dostarczony w przeciagu 1-2 dni od zamowienia.Zawartosc przesylki dobrze zabezpieczona.W pudelku znajdowala sie takze zamknieta koperta(podpisana imiennie) z rachunkiem - niby drobiazg, ale swiadczacy o profesjonalizmie firmy.Szczerze polecam.
5 / 5
2013-05-31 12:29:03
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-27 14:51:38
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-22 10:16:49
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-03 20:48:10
Ida
Transakcja przebiegła bezproblemowo, niespodziewanie szybko i to wszystko bez rejestracji. Polecam
5 / 5
2013-04-30 09:10:44
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-24 08:36:36
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 13:58:05
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 09:59:40
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-04-05 09:58:35
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Niestety produkt jaki zamawiałam nie spełnia moich oczekiwań.
5 / 5
2013-04-03 10:20:31
Luba
Polecam ten sklep. Konkurencyjne ceny, szybka realizacja oraz dobry kontakt.
5 / 5
2013-03-25 12:34:04
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-03-17 14:43:18
Seweryn
Na pytania mailowe raczej nie odpowiadają, ale jak się decydujesz na zakup to wszystko przebiega szybko i sprawnie i nie mam tu żadnych zastrzeżeń, a towar jest najlepszej jakości. W sumie polecam !
5 / 5
2013-03-17 09:10:34
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-08 16:44:25
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-08 12:36:52
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar zakupiony był bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam.
5 / 5
2013-03-02 19:48:43
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-22 14:52:01
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-20 22:25:03
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-17 17:25:47
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Pozytywnie zaskoczyła mnie bardzo szybka dostawa. Absolutnie bez problemowo.
5 / 5
2013-02-13 01:23:41
Oskar
Kontakt bardzo dobry. Transakcja przebiegła pomyślnie. Jak zwykle problem z terminem dostawy to Poczta Polska. Sklep Polecam.
5 / 5
2013-02-09 11:05:21
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-01 18:14:16
Oleg
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-28 08:43:13
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-26 16:49:33
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-01-22 09:34:21
Hanna
Po zlozeniu zamowienia i odczekaniu kilku dni skontaktowalam sie ze sklepem, zeby potwierdzic, ze produkt zostal do mnie wyslany. Tego samego dnia otrzymalam odpowiedz, ze produkt jest niedostepny i zostal wycofany ze sprzedazy! Przeciez mozna mnie bylo poinformowac znacznie wczesniej! Szczegolnie, ze mial to byc prezent swiateczny. Bardzo nieprofesjonalne podejscie do klienta.
3 / 5
2013-01-20 17:19:26
Mieczysław
Towar zamówiłem we wtorek 15.01 i do tej pory nie mam żadnej informacji o stanie mojej przesyłki; na maila nie przyszła żadna informacja o stanie mojej przesyłki (np. czy jest już wysłana); był tylko pierwszy mail potwierdzający przyjecie zamówienia i na tym tyle. Minął prawie tydzień i nic!! Ogólnie przez telefon rozmawia się dosyć przyjemnie tyle tylko, że dla mnie nic z tego nie wynika!
5 / 5
2013-01-20 10:36:36
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 01:02:13
Pola
Gorąco polecam wszystkim Państwu ten sklep. Co prawda moje zamówienie się zawieruszyło, ale dodzwoniłam się do sklepu za pierwszym razem, nie kazano mi czekać pół dnia, jak to ma często miejsce w innych sklepach internetowych, zostałam naprawdę bardzo uprzejmie przeproszona za zaistniałą sytuację i w ramach rekompensaty wysłano moje zamówienie kurierem, który dotarł do mnie już następnego dnia (a zapłaciłam za paczkę pocztową). Kulturalna obsługa. Niezwykle konkurencyjna cena towaru, który zakupiłam. Chętnie wrócę do tego sklepu kolejny raz w razie potrzeby.
5 / 5
2013-01-15 15:50:48
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-04 14:55:20
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie, profesjonalna oraz miła obsługa. Towar, zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany, dotarł do mnie bardzo szybko. Jak najbardziej POLECAM.
5 / 5
2012-12-29 13:49:56
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-26 10:10:43
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. czas dostawy 1 dzień Pocztą Polską mistrzostwo świata :)
5 / 5
2012-12-17 08:48:26
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-17 08:36:12
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-13 08:41:47
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2012-12-12 12:25:37
Antoni
Napisałem w zamówieniu że kurier ma sie mną skontaktować osobiscie w celu ustalenia terminu dostawy. Wazno to dla mnie było gdyz miał to być prezent dla mojej żony. Nawet dzowniłem do sklepu i dostałem zapewnienie że taka informacja pojdzie do kuriera. I oczywiście z niespodizanki nici. Jak szukałem winnego to okazało sie żę sklep zawinił.
5 / 5
2012-12-06 11:37:33
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-28 12:39:12
Marcin
Szybka i prosta transakcja, towar został dostarczony dwa dni po zamówieniu. Jestem zadowolona z zakupu i polecam wszystkim!
5 / 5
2012-11-26 18:49:56
Marek
Transakcja nie doszła do skutku.
5 / 5
2012-11-18 08:10:23
Arnold
Świetny kontakt towar bardzo dbale zapakowany...polecam.
5 / 5
2012-09-23 22:17:20
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-10 20:54:03
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 17:09:41
Pola
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i błyskawicznej obsługi. Zamówiłam urządzenie w niedzielę, a we wtorek przesyłka została doręczona w nienaruszonym stanie. W poniedziałek dostałam maila z prośbą o przesłanie dowodu wpłaty, ponieważ przez kilka dni firma miała problemy techniczne, które utrudniały odczyt przelewów. Mimo, że odpisałam późno, paczka przyszła na drugi dzień. Polecam.
5 / 5
2012-08-22 09:29:04
Bernard
Pełen profesjonalizm, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2012-08-20 08:10:00
Wincenty
Sklep warty polecenia! Wszystko odbywa się bardzo szybko-super!!!
5 / 5
2012-08-10 20:26:30
Bogusława
Najszybsza dostawa po zakupie jaka mnie spotkała. Dostałam towar 37 godzin od zakupu,a mieszkam 360 km od sprzedawcy. Polecam wszystkim!!!!!!!!
5 / 5
2012-08-06 08:47:50
Wioletta
wprowadziłbym opcje nadzoru statusu przesyłki
4 / 5
2012-08-03 10:48:36
Alberta
Jestem zadowolona z usług BP, zamawiałam towar rio ipl (płatność przelewem) we czwartek, dotarł we wtorek (wiadomo weekend - więc i tak szybko). Sprzęt porządnie zapakowany, wszelkie instrukcje i gwarancja dołączona - cena w miarę konkurencyjna - i chociaż na allegro to samo oferowano trochę taniej, ze względu na opinie jakie ma beauty planet uznałam zakup tu za bardziej bezpieczny i nie żałuję. Sprzęt wypróbowany jak na razie działa i oby tak dalej. Polecam.
4 / 5
2012-07-29 07:19:38
Natalia
Nie było żadnych problemów. Atrakcyjna cena przekonała mnie do zakupów i jak na razie się nie zraziłem. Polecam.
5 / 5
2012-07-24 21:31:38
Elwira
Przesylke dostarczono szybko. W Poniedzialek zamowilem we wtorek juz miałem. Produkt w bardzo dobrym stanie.
5 / 5
2012-07-16 12:55:28
Renia
Dobry kontakt, towar dobrej jakości - polecam.
5 / 5
2012-07-11 23:09:26
Mateusz
jestem zachwycona zakupem jak i obsługą,polecam
4 / 5
2012-07-07 21:42:26
Jolanta
Polecam.Towar ok.Wszystko sprawnie załatwione.
5 / 5
2012-06-16 15:20:58
Ferdynand
Pierwszorzędna obsługa i komunikacja. Zamawiałem w niedzielę, w poniedziałek rano telefon z informacją, iż niestety wybranego modelu nie ma obecnie na magazynie ale firma oferuje w ramach przeprosin w zamian wyższy model w tej samej cenie, bądź naturalnie zwrot wpłaconej kwoty. Bardzo profesjonalne podejście "frontem do klienta'. Życzyłbym sobie takiego w moich wszystkich zakupach internetowych. Dziękuję!
4 / 5
2012-05-25 23:15:28
Wiesława
Skontaktowali się po zostawieniu wiadomości
5 / 5
2012-05-19 08:52:02
Gabriela
Transakcja bez najmniejszych problemów szybko tanio i profesionalnie POZDRAWIAM I WSZYSTKIM POLECAM
5 / 5
2012-05-08 12:02:32
Jagoda
REWELACJA! SZYBKA WYSYŁKA, TOWAR DOBRZE SPAKOWANY. ZERO UWAG
4 / 5
2012-05-01 12:42:26
Leszek
Witam,na razie kupiłem jeden produkt w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy jak i z samego produktu mogę polecić go innym osobom.Ważną rzeczą dla mnie był komplet dokumentów jak i gwarancja,za co dziękuje. POLECAM ten Sklep
5 / 5
2012-04-30 10:32:08
Wera
Polecam ten sklep. Szybkość i terminowość dostawy znakomita. Zabrakło mi informacji o wysyłce towaru. Może to spowodować, że nikt nie będzie czekał na kuriera.
5 / 5
2012-04-26 18:46:23
Tamara
szybka przesyłka, towar dotarł w nienaruszonym stanie, polecam
4 / 5
2012-04-14 19:18:23
Brunon
Polecam sklep w którym z zadowoleniem i bez przeszkód zakupiłem produkt oferowany.
5 / 5
2012-04-13 10:25:32
Żaneta
Jestem zadowolony z zakupow w tym sklepie, polecam ten sklep takze innym.
5 / 5
2012-02-10 12:54:02
Cecyl
Towar otrzymał po dwóch dniach. Bez problemu.Polecam.
5 / 5
2012-02-01 10:59:57
Romana
Zakupy udane, przesyłka błyskawiczna, ten sam produkt a cena niższa niż na serwisie aukcyjnym.
5 / 5
2012-01-22 22:05:21
Nadia
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.Towar dostarczony szybko i bez żadnych niespodzianek.Dobrej jakości,zgodny z zamówieniem.Napewno będę robiła jeszcze zakupy w tym sklepie.Polecam.
4 / 5
2012-01-21 08:32:25
Agata
szeroki, godny polecenia asortyment, dobra komunikacja ze sklepem, dość szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2012-01-13 11:15:51
Wiktoria
Udane zakupy. Będę w przyszłości korzystał z zakupów za pośrednictwem ceneo.
5 / 5
2012-01-12 20:27:20
Felicjan
Z jakości obsługi i kontaktu jeste bardzo zadowolony, towar również pierwsza klasa. Jedyne zastrzeżenia mam do czsu dostarczenia przesyłki ale to nie wina sklepu tylko firmy kurirskiej DPD NIE POLECAM!!!
5 / 5
2012-01-06 19:29:10
Oliwier
Szybka dostawa, dobry kontakt. Polecam !!!
5 / 5
2012-01-04 23:51:50
Maria
Wszystko w porządku. Super sklep. Super kontakt. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2011-12-30 19:51:37
Izyda
Znakomita obsługa sklepu Beauty Planet >>> zamowienie złożone 27.12 . 2011 r >> a w dniu 30.12.2011.r o godzinie 8.00 >>> Poczta Polska dostarczyła lampę doskonale zapakowaną , sprawną z gwarancją i instrukcją obsługi w języku polskim >>> GRATULACJE !!!!
5 / 5
2011-12-28 11:02:50
Regina
Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie Beauty Planet - moje zamówienie zostało błyskawicznie szybko zrealizowane, kontakt również bardzo dobry. Produkt zgodnie z opisem.
5 / 5
2011-12-21 10:16:12
Sabina
Transakcja przebiegła w 100% profesjonalnie
5 / 5
2011-12-20 19:05:20
Juliusz
Szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z prezentowanym w e-sklepie.POLECAM !
5 / 5
2011-12-19 21:56:07
Gerard
Sklep godny zaufania. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2011-12-16 17:44:46
Malwina
Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, polecam.
5 / 5
2011-12-16 17:17:33
Fryderyka
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zgodnie z zamówieniem szybka informacja o możliwości odbioru towaru. Polecam
5 / 5
2011-12-15 23:34:39
Łucja
Dziękuję za niezwykle szybką realizację przesyłki w okresie przedświątecznym. Bardzo staranne opakowanie produktów, podbite gwarancje (elektronika) - same plusy i to duże :) dziękuję, pozdrawiam i polecam innym!
5 / 5
2011-12-15 22:54:07
Klemens
Zakupiony towar w pełni spełnił moje oczekiwanie. Transakcja sprawna i bez żadnych zakłóceń.
5 / 5
2011-12-15 20:37:44
Aleksandra
Sklep godny polecenia. Kultura i profesjonalizm :) ... a produkt jest śliczny i działa :) zobaczymy czy długo.
5 / 5
2011-12-15 17:32:11
Kazimiera
Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Beauty Planet. Oferta przedstawiona na stronie i opisy zgadzają się z rzeczywistością. Produkty są dobrze zapakowane. Sprzedawca na bieżąco informuje o stanie zamówienia.
5 / 5
2011-12-15 17:27:30
Bartosz
zamówiony sprzęt zgodny z opisem, tempo realizacji zamówienia EKSPRESOWE. polecam!!
5 / 5
2011-12-14 23:47:14
Ludmiła
Dobry kontakt, szybka dostawa, wszystko OK
5 / 5
2011-12-14 22:32:56
Aleksander
Wielki pozytyw dla sklepu Beauty Planet. Jak najbardziej polecam pod każdym względem. Czas realizacji, komunikacja ze sklepem oraz jakość obsługi na 6
5 / 5
2011-12-14 21:25:33
Marcin
Sklep godny zaufania, obsługa mega sprawna, szybka, bez żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2011-12-14 18:25:07
Joachim
Sklep godny polecenia, miła obsługa, towar odpowiednio zapakowany .
5 / 5
2011-12-14 14:56:45
Leokadia
Bardzo miła i szybka obsługa
5 / 5
2011-12-14 09:33:07
Ida
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, dość szybka i sprawna przesyłka, chociaż trzeba pamiętać że wybór formy płatności "credit card" wydłuża czas realizacji. Ogólnie bardzo polecam.
5 / 5
2011-12-12 13:37:13
Halina
Super. Sklep,który warto odwiedzać.Profesjonalizm a to dzisiaj najwazniejsze!!! Pozdrawiam
5 / 5
2011-12-10 22:09:11
Angelika
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Nawilżacz dokładnie taki jak miał być. Transakcja przeprowadzona bez problemów. Towar dostarczono bardzo szybko. Polecamy.
5 / 5
2011-12-10 16:13:46
Aleksander
Polecam jak najbardziej, miły kontakt i wzorowa transakcja.
5 / 5
2011-12-10 08:55:10
Krystyna
super cena, szybka dostawa, POLECAM!!!
5 / 5
2011-12-09 23:32:05
Albert
Obsługa miła, towar zgodny z opisem i natychmiastowo dostępny (korzystałem z odbioru osobistego). Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2011-12-09 20:56:08
Lucjan
Zakupy uważam za udane. Dobry kontakt ze sklepem i co naważniejsze - szybka realizacja.
4 / 5
2011-12-09 16:07:57
Martyna
Lusterko kosmetyczne tanie w stosunku do innych sklepów. Trochę kłopotów z potwierdzeniem przelewu.
5 / 5
2011-12-09 13:24:01
Ludmiła
Towar zgodny z opisem, przyzwoicie spakowany, na drugi dzień w domu. POLECAM
5 / 5
2011-12-07 18:01:57
Antonina
Dziękuję. Sprawna transakcja.
5 / 5
2011-12-06 22:33:49
Magda
Transakcja przebiegła znakomicie. A oto zalety: - bardzo wygodny i przejrzysty formularz zamawiania, nie jest wymagane tworzenie konta w sklepie, - atrakcyjna cena towaru, - towar został wysłany szybko, o wysłaniu klient informowany jest poprzez e-mail. Sklep jest godny polecenia!
5 / 5
2011-12-05 22:01:11
Jagoda
Bardzo szybka obsługa i ekspresowa przesyłaka. Sklep godny zauwania

Rzetelne opinie o Beauty Planet Sp z o.o. Sp.K.