Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BeautySupply.pl

BeautySupply.pl Opinie 4.6 (314)

Ul. Kazachska 5 lok. U$
02-999
Warszawa
536743818
opinie BeautySupply.pl
4.6
314
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-02-10 07:44:36
Barbara
Sklep oceniam dobrze. Jestem zadowolona z zakupów. Obsługa sklepu zareagowała błyskawicznie na moją uwagę o pomylce i następnego dnia już miałam produkt w domu. Napewno wrócę na ponowne zakupy.
2 / 5
2022-01-30 08:21:29
Olek
Zdaje mie się że to wszystko piar
5 / 5
2020-02-22 07:12:04
Feliks
Super produkt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-21 19:18:43
Jolanta
Zestaw MATRIX, wszystko sprawnie, szybka dostawa, dobry kontakt
5 / 5
2020-02-21 12:03:23
Edward
Świetna i sprawna wysyłka oraz kontakt. Jestem bardzo,bardzo zadowolona! Towar zgodny z opisem i doskonale spakowany. Rewelacyjnie i profesjonalnie 😉👍👏 polecam
5 / 5
2020-02-21 11:02:50
Jędrzej
Wszystko bardzo sprawnie. Moglibyście trochę ograniczyć ilość papieru w jaki były owinięte produkty, trochę to zbędne
1 / 5
2020-02-21 10:36:00
Roksana
They did not provide a euro plug for the wall charger. Instead I have the charger and no plug for the wall at all! This is ridiculous, especially for such an expensive product. I would give 0 stars if possible. Beautysupply was not helpful at all with this.
5 / 5
2020-02-20 05:52:10
Liwia
Bardzo szybko otrzymałam zamówiony towar. Jestem mega zadowolona polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2020-02-19 11:55:17
Daniela
Super produkty, ekspresowa obsługa
5 / 5
2020-02-17 20:35:13
Oliwia
Szybka realizacja zamówienia, klient na bieżąco informowany o statusie zamówienia, konkurencyjne ceny
5 / 5
2020-02-16 11:10:36
Szczepan
Towar zamowiony .zgodniy z oczekiwaniem
5 / 5
2020-02-16 10:19:32
Elwira
Bardzo szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-15 10:50:39
Patryk
Odpowiada towar zamówienia. Super:-)!!!!
5 / 5
2020-02-15 10:42:09
Ignacy
Szczerze polecam. Profesjonalizm juz od etapu strony internetowej po Informacje o wysylce. Rzetelnie przedstawiony opis, szybka realizacja zakupow i transparentnosc. Polecam
5 / 5
2020-02-06 09:31:09
Kornelia
Super sprawnie i szybko, dziękuję za bonusowy produkt :-)
5 / 5
2020-02-03 19:14:24
Bernard
Wszystko w porządku i zgodnie z zamówieniem. Polecam! :)
5 / 5
2020-01-31 14:39:27
Alberta
Produkt zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam Po
5 / 5
2020-01-31 01:23:05
Mirosław
Szybka realizacja, super ręczniczki :)
5 / 5
2020-01-30 13:09:28
Zbigniew
Wszyatko super szybko i sprawnie, polecam!
5 / 5
2020-01-30 11:17:50
Konstanty
Produkt zgodny z opisem. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Polecam

Rzetelne opinie o BeautySupply.pl