Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bebeli.pl

Bebeli.pl Opinie 4.9 (292)

M. Bacciarellego 93
51-649
Wrocław
( brak )
opinie Bebeli.pl
4.9
292
Opinii

Doskonale

1 / 5
2019-09-24 13:05:51
Robert
Nie polecam. Przesyłka dotarła po kilku dniach. Brak kontaktu ze sklepem, problem ze zwrotem itd
1 / 5
2019-08-07 12:08:00
Małgorzata
Numer telefonu nie odpowiada, włącza się poczta głosowa, towaru nie otrzymałam, PayU zwróciło mi nagle środki na konto. Zero wyjaśnień, zero kontaktu.
5 / 5
2019-01-11 09:19:28
Filip
Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości zamówienia!
2 / 5
2019-01-03 14:09:37
Dalia
Dlaczego sklep sprzedaje towar którego nie ma na stanie?
5 / 5
2018-10-01 11:07:01
Józefina
Bardzo profesjonalnie, bardzo szybko, bardzo miło, bardzo polecam ;)
5 / 5
2018-08-24 08:23:12
Kalina
Polecam ten sklep, zamówienie składa się wygodnie, wysyłka była szybka, dobra komunikacja.
4 / 5
2018-08-23 13:16:44
Alfred
Super kontakt i miła obsługa.
5 / 5
2018-08-05 23:08:31
Eugenia
Zamówienie zrealizowane ekspresowo, poszczególne etapy realizacji zamówienia przesyłane w mailach, jak dla mnie wzorowo.
5 / 5
2018-08-02 11:50:38
Ilona
Szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2018-07-26 19:01:27
Luba
Bardzo miły kontakt mailowy i telefoniczny, sklep dołożył starań aby skompletować zamówienie. Polecam.
5 / 5
2018-07-25 21:10:19
Andrzej
Szybka wysyłka, informacje na bieżąco na jakim etapie jest zamówienie
5 / 5
2018-07-25 14:10:11
Nastazja
Bardzo ok, tak jak powinno byc. Porownywalnie z Amazon Prime + 1 dzien ;)
5 / 5
2018-07-21 11:36:39
Jowita
moja opinia jest bardzo pozytywna. Bardzo szybko nastąpiła dostawa.
5 / 5
2018-07-13 06:26:00
Ksenia
Perfekcyjnie polecam! Poprosiłam o szybką wysyłkę ponieważ wyjezdzalam i momentalnie dostałam! Warto!
5 / 5
2018-06-21 10:37:00
Oksana
Bardzo udane zakupy. Towar zgodny z opisem, w oryginalnym opakowaniu. Zamówienie złożone do godziny 12, a już następnego dnia dostawa. Rewelacja :)
5 / 5
2018-06-20 10:10:58
Dariusz
Super. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
5 / 5
2018-06-11 21:56:24
Donata
Szybka i sprawna wysyłka towaru zgodnego z opisem.
5 / 5
2018-06-04 11:23:09
Patryk
Szybka wysylka, bardzi bezpiecznie zapakowany towar
4 / 5
2018-05-09 13:39:16
Agnieszka
transakcja prawie wzorowa' opakowanie źle zabezpieczone i jako prezent słabo wyglądało pogięte
5 / 5
2018-05-07 19:09:09
Greta
Świetny sklep, profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2018-05-01 23:22:26
Jakub
Transakcja na najwyższym poziomie, kontakt oraz realizacja WZOROWO! Polecam Wszystkim
5 / 5
2018-04-30 09:41:22
Greta
Rewelacyjny sklep. Dbają o klienta.
5 / 5
2018-04-30 08:37:21
Feliks
Wszystko sprawie przebiegło :) polecam !
5 / 5
2018-04-24 23:43:57
Dawid
Kontakt bardzo sprawny, wszystko jak trzeba, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2018-04-23 08:03:33
Zuzanna
Fantastyczny kontakt ze sklepem, otrzymałam informację w niedzielę po 21, czego kompletnie się nie spodziewałam. Bardzo dobra obsługa klienta, szybka wysyłka, serdecznie polecam!
4 / 5
2018-04-20 11:06:47
Sebastian
Jedyny minus za współpracę z DHL. Zamówienie szło dwoma kanałami. In Post dotarł, zero problemów. DHL stwierdził że był podany błędny adres i nie miał numeru mieszkania (ale numer telefonu miał więc jakby był pod klatką to mógłby wykonać telefon i zapytać). In Post jakoś miał numer mieszkania, a jedno zamówienie. Z DHLem zawsze gdy mam styczność, kończy się problemami. Paczki jeszcze nie dostałem i nie wiem gdzie teraz jest. Zrezygnujcie ze współpracy z tymi patałachami...
5 / 5
2018-04-17 16:37:08
Cecyl
super szybka wysyłka. bardzo fajna zabawka.
5 / 5
2018-04-12 11:57:07
Daria
Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy w bebeli.pl :)
5 / 5
2018-04-03 10:39:20
Wacław
Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w sklepie :)
5 / 5
2018-03-30 10:05:31
Wanda
Szybko, sprawnie bez problemów. Polecam !
5 / 5
2018-03-20 15:41:18
Ireneusz
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia 👍
5 / 5
2018-03-15 13:02:51
Bronisława
Witam piękny kotek ale musiałam zrezygnować ponieważ wnuczka oczekiwała aby zawijać kotka w pieluszke.Ten piękny kotek nie nadaje się do takiej zabawy.Wykonanie jest bardzo ładne ale łapki twarde, główka przekręcona w jedną stronę więc jest tylko do postawienia.Sklep i sprzedawca super, wszystko w porzadku.Może byście Państwo pomyśleli o miększym pluszaku taki do zabawy,przytulania a nie postawienia na regał. pozdrawiam
5 / 5
2018-03-12 21:06:18
Marina
Obsługa klienta bez zarzutu. Bardzo miły kontakt. Szybka realizacja.
4 / 5
2018-03-12 11:25:33
Waldemar
Bardzo fajny sklep. Niestety zakupiona mata Playspot trochę rozczarowująca ponieważ wydziela bardzo nieprzyjemny zapach oczywiście to nie wina sklepu tylko producenta jak widać renomowana firma to nie wszystko
2 / 5
2018-03-09 18:23:49
Lidia
Przysłano tańszą wersję zamówionego fotelika. W czasie reklamacji próbowano nam wmówić, że to właściwy towar. Odniosłam wrażenia że pomyłka była nie przypadkowa ( do fotelika dodano wkładkę, z droższej wersji) i sklep liczył na to że poprostu się nie zorientujemy. Jeżeli chodzi o reklamacje, pani z którą rozmawiałam, była bardzo miła, winą za zamieszanie obarczyła magazyn. Żadnych problemów ze zwrotem towaru i pieniędzy. Łatwy, przyjazny kontakt ze wspomnianą panią, ale całkowicie straciłam zaufanie do sklepu. Nie polecam, a jeżeli zdecydujecie się coś kupić, przyjrzyjcie się czy aby napewno otrzymaliście towar, który był zamówiony.
5 / 5
2018-03-07 19:37:58
Zuzanna
Profesjonalnie, wszystko wporządku.
5 / 5
2018-03-07 14:09:07
Bolesław
Wszystko w jak najlepszym porządku.
1 / 5
2018-03-07 09:59:06
Konrad
Towar który był dostępny okazał się być nie dostępny w 21 wieku takie błędy żałosne
5 / 5
2018-03-02 07:33:36
Marcin
super obsługa - szybkość dostawy i kontakt bez zarzutu
5 / 5
2018-03-01 11:33:53
Gerard
Pełen profesjonalizm, znakomity kontakt, miła obsługa błyskawiczna realizacja i wysyłka - polecam ten sklep każdemu kto ceni spokój i pewność dokonania dobrych zakupów.
5 / 5
2018-02-25 12:12:25
Hubert
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Produkt zgodny z opisem, starannie zapakowany. Krótki czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2018-02-22 11:26:20
Maksymilian
Jestem zadowolona z obsługi mojego zamówienia.
5 / 5
2018-02-21 15:29:58
Justyna
wszystko ok. transakcja przebiegla pomyślnie
5 / 5
2018-02-21 12:18:16
Zdzisław
Po 2-3 dniach towar byl j mnie w domu;) wiec nez zarzutow!;)
5 / 5
2018-02-21 11:53:37
Oliwia
Dobry kontakt ze sklepem i bardzo miła obsługa. Dobre ceny i stosunkowo szybka dostawa. Bardzo polecam.
4 / 5
2018-02-20 14:29:52
Jacek
Produkt wg opisu, dostawa na czas,super :)
5 / 5
2018-02-16 15:22:30
Kinga
Zamówienie oraz informacja o statusie - Ok, terminowość zgodna z deklaracjami - polecam
5 / 5
2018-02-16 12:11:52
Agnieszka
Polecam szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-15 12:48:49
Norbert
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-02-14 13:16:03
Bernard
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Informacje o etapie realizacji na bieżąco przysyłane na maila. Bardzo fajny sklep. Polecam!:)
5 / 5
2018-02-14 09:17:44
Eliza
Wszystko bez zarzutu. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-02-13 12:37:54
Cyprian
Szybka realizacja oraz szybki kontakt z klientem. Polecam
5 / 5
2018-02-13 08:49:29
Aurelia
Świetny kontakt z obsługą sklepu, szybka dostawa, jedynie w opisach niektórych przedmiotów są błędy tzn zdjęcie dotyczy zupełnie innego towaru niż opis.
5 / 5
2018-02-08 16:25:20
Inga
świetny towar i szybka profesjonalna obsługa.Wózek pchacz warsztat świetna zabawka.Polecam już dla roczniaków Elzbieta
5 / 5
2018-02-05 19:13:53
Ksenia
Jestem bardzo zadowolona. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam!!
5 / 5
2018-01-29 20:45:44
Bartosz
zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu, obsługa sklepu przy kontakcie telefonicznym miła i pomocna
5 / 5
2018-01-28 13:16:19
Jerzy
Super..przysylka byla na drug dzien
5 / 5
2018-01-27 19:38:14
Iwona
Super szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2018-01-24 16:47:05
Benedykt
Robot babycook godny polecenia !
5 / 5
2018-01-22 12:57:09
Anna
super kontakt z biura obsługi klienta (tel i sms)
5 / 5
2018-01-17 09:29:34
Bartłomiej
Ogólna ocena bardzo dobra, jednak mam zarzut do tego jak zapakowany był towar, który zamówiłem. Zamówienie było jedynie w oryginalnym kartonie, nie zabezpieczone folią streczową, co może skutkować tym, że karton po prostu rozmoknie. Karton był częściowo rozklejony, na szczeście zamówienie dojechało kompletne.
5 / 5
2018-01-16 14:35:57
Olga
Duży pozytyw, towar bardzo szybko wysłany, zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-15 12:10:38
Malwina
W sklepie bebeli.pl kupowałam wózek dla synka. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Bardzo dobry i miły kontakt. Polecam :)
5 / 5
2018-01-10 17:47:39
Nastazja
Pomimo, ze musiałam, a bardziej chciałam, czekać na zamówiony towar, bo akurat się skończył na magazynie. Zaraz po zamówieniu dostałam informacje o braku towaru i kilka możliwości jak rozwiązać te sytuacje. cała obsługa była bardzo szybka i miła.
5 / 5
2018-01-10 12:03:42
Wincenty
Wszystko ok Polecam. Towar zapakowany bardzo dobrze, informacje na bieżąco, dostawa na drugi dzień.
5 / 5
2018-01-06 00:09:33
Gerard
Życzliwi sprzedawcy, kontakt szybki i bezproblemowy - polecam.
5 / 5
2018-01-05 12:32:53
Ismena
Super kontakt, szybka przesyłka.
5 / 5
2018-01-04 15:23:24
Marzena
Swietny kontakt i blyskawiczna wysylka :)
5 / 5
2017-12-23 08:59:33
Filip
Kontakt z obsługą jak najbardziej ok, zamówienie zostało szybko zrealizowane. Przesyłka przyszła bardzo dobrze zapakowana na czym bardzo mi zależało ponieważ zamówione rzeczy były drogie. Plus za kontakt, szybką realizację i zgodność produktów z opisem!!
5 / 5
2017-12-22 13:27:06
Sonia
Błyskawiczny i przemiły kontakt, szeroki asortyment. Super sklep! Polecam gorąco!
5 / 5
2017-12-21 09:24:31
Natalia
Transakcja przebiegła prawidłowo
5 / 5
2017-12-19 18:06:58
Bernard
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybko realizacja zamówienia i wysyłka. Produkt bez zarzutu i zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-12-19 12:07:52
Joanna
Bardzo dobry sklep polecam wszystkim
5 / 5
2017-12-19 10:30:29
Kacper
Pomocna obsługa, szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2017-12-18 09:28:34
Cecyl
Szybka wysyłka, dobru kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2017-12-14 14:03:57
Patryk
BARDZO DOBRY KONTAKT !POLECAM!
5 / 5
2017-12-13 13:49:48
Klementyna
Towar zgodny z opisem, przesyłka natychmiastowa, super :)
5 / 5
2017-12-13 13:42:19
Natasza
Idealny przebieg transakcji ! :) Towar w 100% zgodny z opisem w atrakcyjnej cenie i dotarł idealnie na czas tak jak miało być. Dodatkowym atutem była również bardzo miła pomoc po telefonie do firmy, gdzie Pani wyjaśniła wszystko rzetelnie i uprzejmie. Jak najbardziej polecam ! :)
5 / 5
2017-12-11 12:50:25
Oleg
Polecam, przebieg transakcji i kontakt ze sklepem be zarzutu.
5 / 5
2017-12-11 12:35:26
Paulina
Rzetelna firma. Znakomita pomoc poprzez czat www.
5 / 5
2017-12-09 17:27:15
Joachim
Szybko ,sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2017-12-09 10:51:14
Izabela
Polecam, bardzo szybka realizacja zamówienia, następnego dnia przesylka była
5 / 5
2017-12-08 14:19:30
Bogna
Świetny kontakt, miła obsługa, bezzwłoczna realizacja zamównienia.
5 / 5
2017-12-07 20:31:34
Oskar
produkt dostarczony w bardzo dobrym stanie (zawartość oraz opakowanie, ma to być prezent).
5 / 5
2017-12-07 15:36:19
Irma
Świetnie miło i profesjonalnie! Tak trzymać Dziękuje Ja i Cypis co dostał śpiworek ;)
5 / 5
2017-12-07 10:26:47
Wieńczysła
Jedno co mogę napisać to super sklep I na pewno do niego z miłą chęcią powrócimy.
5 / 5
2017-12-06 18:43:45
Malwina
Rzetelnie, tanio. Zamawiałam prezent z wyprzedzeniem więc nie przeszkadzało mi, że to trochę trwało.
5 / 5
2017-12-06 12:26:57
Aneta
Strona godna polecenia. Towar wysyłaja natychmiastowo. Bezproblemowy kontakt, wszystko na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2017-12-06 11:49:52
Bernard
Jak na razie to moje pierwsze zakupy w tym sklepie i przebiegły bez zarzutu.
4 / 5
2017-12-06 10:03:05
Bogusława
Pomimo kilku nieścisłości i nie wywiązania się do końca z terminu dostawy, finalnie po małej interwencji sprawa została pomyślnie rozwiązana i realizacja zamówienia doszła do skutku.
5 / 5
2017-12-04 23:38:01
Ludwika
Fantastycznie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-12-04 23:34:12
Gabriela
Produkt zgodny z opisem, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Znany status realizacji zamówienia na każdym etapie.
5 / 5
2017-12-01 14:32:47
Judyta
Serdecznie polecam bebeli 😊 Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Pani była bardzo pomocna. Paczkę otrzymaliśmy w ekspresowym trmpie, a towart byl bardzo dobrze zabezpieczony. Bedziemy do Was wracać nie raz😊
1 / 5
2017-11-29 11:43:04
Jadwiga
w efekcie nie otrzymałam zamówionego produktu tylko"zastępczy" na początku okazało się że jest inwentaryzacja i nie da się wysłać w tej chwili, później zamówionego produktu nie było na magazynie w efekcie Pani zaproponowała ten sam produkt w innym kolorze... miał być czarny a przyszedł czarny melanż ( bardziej ciemny szary)
5 / 5
2017-11-29 11:35:43
Mariola
Super sprzedawca, doskonały towar.
5 / 5
2017-11-24 08:25:55
Jolanta
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Juz następnego dnia towar był u mnie. polecam
5 / 5
2017-11-23 19:40:57
Aga
Towar zgodny z opisem towar dostarczony w wyznaczonym terminie.
5 / 5
2017-11-23 19:20:05
Angelika
Dostałam zamówiony towar następnego dnia. Bardzo polecam.
5 / 5
2017-11-23 18:28:31
Agata
Serdecznie polecam sklep, szybka i miła obsługa, łatwy kontakt. Wielką zaletą sklepu jest to, że jest to solidna firma i można na niej polegać. Polecam w 100%. Produkty najwyższej jakości w atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2017-11-23 10:45:53
Anita
Bardzo polecam sklep. Super kontakt, na bieżąco z przemiłą Panią Anią
5 / 5
2017-11-22 12:07:19
Greta
Babybjorn jak zawsze niezastąpiony.
5 / 5
2017-11-20 12:19:57
Arlena
szybki i bezproblemowo:) GORĄCO POLECAM
5 / 5
2017-11-17 13:11:58
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2017-11-16 20:09:34
Dominika
Wszystko dobrze bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-11-16 13:12:43
Mariola
Polecam sklep. Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-11-14 17:13:21
Liliana
Towar przyszedł na czas, był zgodny z opisem. Jedyny minus za to, że w panelu klienta na stronie sklepu nie można podejrzeć statusu zamówienia ani jego szczegółów.
5 / 5
2017-11-02 20:30:36
Longin
jestem zadowolona. Firma super, dostawca gorzej - nie w terminie
5 / 5
2017-11-01 22:27:28
Ada
Towar zgodny z opisem, w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2017-10-31 15:54:45
Cecylia
Szybko, miło i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem. Paczka dobrze zapakowana. Korzystałam z czatu z pracownikiem sklepu aby uzyskać informacje na temat zakupionych produktów - oceniam pomoc w zakupie ze strony sklepu na 6:) wszystko się zgadza, moje wątpliwości zostały rozwiane, jestem zadowolona z dokonanego wyboru. Polecam!
5 / 5
2017-10-30 11:08:56
Lucyna
Super szybka dostawa i bardzo profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony towar.
5 / 5
2017-10-27 16:03:39
Błażej
Sprawnie bez żadnych problemów
5 / 5
2017-10-25 09:47:18
Witold
Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i zabezpieczony w przesyłce. Polecam
5 / 5
2017-10-24 12:12:46
Damian
Bardzo zaangażowanie Panie, odpowiadały na wszystkie moje "trudne" pytania:) Bardzo szybka realizacja - następnego dnia kosz był już u mnie. Chętnie ponownie skorzystam z usług tego sklepu internetowego
5 / 5
2017-10-18 21:28:21
Stanisław
Sklep spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2017-10-12 12:53:32
Marina
Super szybka przesylka, bardzo polecam
4 / 5
2017-10-12 11:12:03
Wiola
Towar wysłano błyskawicznie jeszcze tego samego dnia po opłaceniu.
5 / 5
2017-10-11 21:03:53
Arlena
Profesjonalnie, konkretnie, szybko!
5 / 5
2017-10-05 15:11:15
Marlena
O wyborze bebeli.pl zdecydowała najniższa oferowana cena produktu, transakcja przeszła pomyślnie, towar zgodny z opisem sprzedawcy
5 / 5
2017-10-04 20:16:27
Franciszka
Bardzo pozytywnie. Odpowiedzi na maile natychmiastowe. Polecam.
5 / 5
2017-10-04 00:21:27
Jagoda
Bardzo miły i szybki kontakt. Uzyskałam odpowiedź na wszystkie pytania odnośnie towaru. Towar oczywiście zgodny z opisem. Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Wszystko jak najbardziej ok. Polecam zakupy w tym sklepie :)
5 / 5
2017-10-01 21:53:37
Cyprian
Rewelacyjny sklep. Szybka dostawa i niskie ceny
5 / 5
2017-09-27 16:40:27
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko otrzymałam zamówione produkty. Były dokładnie zapakowane, by nie uległy zniszczeniu w przesyłce. Polecam sprzedawcę!
5 / 5
2017-09-25 11:39:22
Alicja
Kupiłam parasol dziecięcy. Mimo że był niewielki przyszedł porządnie zapakowany w karton, kilka warstw folii bąbelkowej i dwa worki tak że przesyłka wyglądała na coś wielkiego. Przesyłka dotarła następnego dnia od zamówienia i cena była bardzo przystępna. Polecam
5 / 5
2017-09-21 10:57:39
Klaudia
Jestem absolutnie zachwycona obsługą w tym sklepie. Zamówiłam towar który otrzymałam nastepnego dnia, zgodnie z obietnica Pani na infolinii. Polecam bardzo gorąco.
5 / 5
2017-09-20 22:53:23
Bogdan
Najlepszy sklep z artykułami dla dziecka
5 / 5
2017-09-20 22:52:20
Marta
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-09-18 13:33:51
Dominik
Najbardziej przystępne ceny towarów marki Skip hop. Szkoda,że nie ma darmowej wysyłki np od 200zl tylko od wyższej kwoty.
5 / 5
2017-09-18 10:44:41
Ludwika
Dostawa bardzo szybka i darmowa, polecam ten sklep.
5 / 5
2017-09-15 22:19:06
Teresa
Świetny kontakt, bardzo pomocny personel. Panie stanęły na głowie by paczka dojechala na czas na urodziny córki. Po otrzymaniu paczki kontaktował się także czy prezent podobał się nowej małej właścicielce. Wielki plus.
5 / 5
2017-09-15 11:24:22
Juliusz
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2017-09-14 11:48:12
Zbyszko
Polecam Sklep, wszystko bez problemu. Zakupiłem nosidełko babybjorn w naprawdę dobrej cenie. Sklep godny zaufania i fajna strona
5 / 5
2017-09-13 12:48:03
Kacper
Świetny towar i błyskawicznie wysłany. Polecam
5 / 5
2017-09-10 20:46:56
Kazimierz
Łatwe, szybkie i przyjemne zakupy - serdecznie polecam :-)
5 / 5
2017-09-08 13:18:32
Henryk
Bardzo dobry kontakt z klientem. Możliwość skonsultowania wątpliwości przez telefon. Produkty dobrej jakości. Pełny profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2017-09-04 13:35:08
Dominika
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna reakcja dotycząca zmiany płatności. Polecam
5 / 5
2017-09-01 12:53:45
Julianna
Wszystko zgodnie i na czas. Produkt spełniający oczekiwania - czyli rewelacyjny :) Obsługa miła, sprawna, kompetentna :) Polecam
5 / 5
2017-09-01 07:59:20
Janina
Brak zastrzeżeń, świetny kontakt z sprzedajacym. Polecam
5 / 5
2017-08-31 13:59:39
Oleg
Wszystko w porządku! Polecam!
5 / 5
2017-08-30 23:32:32
Wanda
polecam super obsluga i lezaczek ktury zakupilam
5 / 5
2017-08-29 11:45:33
Karol
Szybka i sprawna wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-08-28 16:25:19
Kinga
Jestem zadowolona z ceny zaoferowanej przez sklep oraz produktów (Lodger Bunker Mini x2)
5 / 5
2017-08-24 09:53:55
Ismena
Dobry kontakt, szybka dostawa, towar 100% -- GORĄCO POLECAM!!!
5 / 5
2017-08-23 19:25:21
Henryka
Polecam sklep z czystym sumieniem! Bardzo dobry kontakt, przemiła obsługa, szybka wysyłka i ogólnie same pozytywy pod każdym względem. To moje pierwsze zakupy, ale z pewnością nie ostatnie :)
5 / 5
2017-08-23 16:23:42
Arkadiusz
bardzo szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2017-08-22 20:04:13
Fabian
Żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.
5 / 5
2017-08-22 17:25:32
Jonatan
Super, polecam! Kontakt bezproblemowy, korzystne promocje.
5 / 5
2017-08-17 14:43:35
Maria
Jestem bardzo zadowolona z błyskawicznej przesylki. Towar w pelni spelnil moje oczekiwania
2 / 5
2017-08-17 11:43:12
Wiola
Mino informacji na stronie, ze produkt jest dostępny, okazuje sie, ze sklep dopiero go musi zamówic. Szkoda, ze nie informuje o tym samym, tylko człowiek dowiaduje sie dopiero po skontaktowaniu sie ze sklepem.
5 / 5
2017-08-11 22:21:18
Kornelia
Wszystko ok. .jestem zadowolona
5 / 5
2017-08-11 14:31:55
Irma
Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemu. Tak jak deklarują, wywiązują się ze swoich usług. Kontakt z firmą na dobrym poziomie. Polecam.
5 / 5
2017-08-07 15:31:31
Brygida
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-08-03 13:20:32
Norbert
Profesjonalne podejście do klienta wirtualnego, firma wysyła mailowe potwierdzenie zamówienia oraz na jakim etapie jest paczka.
5 / 5
2017-07-24 14:36:29
Leszek
Szybko. Sprawnie. Bez problemow
5 / 5
2017-07-21 15:50:16
Filip
Kupiłem bramkę BabyDan. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2017-07-21 15:00:01
Aleksander
Bardzo miła obsługa!!! Wszystko na plus! POLECAM
5 / 5
2017-07-14 13:44:59
Krystyna
Firma która budzi zaufanie i załatwia zakupy kompleksowo, udzielając dokładnych informacji
5 / 5
2017-07-07 13:51:23
Anna
Super..wszystko z godnie z opisem.. Torba rewelacja !! Polecam !
3 / 5
2017-07-05 21:08:46
Kazimiera
Zamówienie niekompletne, brak informacji o braku jednego z zamówionych produktów, zwrot pieniążków szybki
5 / 5
2017-07-05 17:57:36
Ilona
Fajny sklep , wszystko przebiegło bezproblemow. Polecam.
5 / 5
2017-07-05 15:13:43
Jarosława
Bardzo dobrze. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-07-05 13:50:22
Józefina
Świetny sklep, trzyma poziom.Szczerze polecam.
3 / 5
2017-06-30 12:53:56
Róża
Ogólnie wszystko w najlepszym porządku :) Jedyny minus to czas oczekiwania na paczkę. Przez telefon Pani powiedziała, że zostanie wysłana w środę natomiast paczka została wysłana w piątek.
5 / 5
2017-06-29 06:02:54
Arleta
Profesjonalna obsługa i towar jak należy. Polecam.
5 / 5
2017-06-28 15:15:59
Arlena
Wszystko okej, miła obsługa.
5 / 5
2017-06-26 15:31:57
Cecylia
Bardzo profesjonalna i uczciwa obsługa. Towar dotarł szybko, zdecydowałam się go zwrócić z przyczyn niezależnych od sklepu. Zwrot przebiegł bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2017-06-19 17:42:43
Cecyl
bardzo dobra życzliwa obsługa, również przez telefon
5 / 5
2017-06-15 22:02:20
Błażej
Wszystko sprawnie i bez problemów :) Polecam :) Dzięki
5 / 5
2017-06-12 13:40:47
Apoloniusz
Towar zgodny z opisem, sprawne zrealizowanie zamówienia pomoc telefoniczna przy wyborze artykułu miła obsluga
5 / 5
2017-06-12 11:20:49
Zbigniew
Bardzo dobre produkty w dobrych cenach. Szybka przesyłka. Bez problemów.
5 / 5
2017-06-07 16:57:39
Olaf
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2017-06-07 10:44:11
Pola
bezpłatna wysyła powyżej określonej kwoty zamówienia
5 / 5
2017-06-06 22:50:31
Walentyna
Polecam - zamawiałam w niedzielę a we wtorek zamówiony towar był u mnie. Dobry kontakt telefoniczny i przemiła Pani sprzedająca! :)
5 / 5
2017-06-06 07:41:32
Leopold
Polecam!! Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Napewno skorzystam jeszcze raz!
5 / 5
2017-06-05 22:54:18
Wioletta
Bardzo miły kontakt mailowy, jedyny minus to brak produktu po złożeniu zamówienia
5 / 5
2017-06-05 21:09:26
Sonia
Sprawnie, szybko i przyjemnie. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-06-05 10:59:08
Felicjan
Rewelacja. Bardzo miła obsługa i ekspresowa wysyłka
5 / 5
2017-06-03 23:44:58
Elżbieta
Super kontakt ze sprzedawcom, serdecznie polecamy z Żoną!
5 / 5
2017-05-31 23:18:11
Klara
Bez zarzutów. Towar zgodny z opisem, otrzymałam. Chętnie zrobię zakupy ponownie.
5 / 5
2017-05-26 12:05:39
Katarzyna
Pomimo iż na stronie była informacja, że nie ma polskiej wersji językowej zabawki dostałam ją w gratisie :)
5 / 5
2017-05-25 17:12:16
Nina
rewelacja, szybka realizacja, a szumiący miś boski :) gorąca polecam ;)
5 / 5
2017-05-25 11:49:16
Ludwik
Panie bardzo miłe, można liczyć na pomoc w razie jakichkolwiek pytań
5 / 5
2017-05-24 17:17:11
Teresa
profesjonalnie i szybko, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2017-05-24 17:07:32
Damian
Zdecydowanie polecam ten sklep! Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-24 13:51:06
Herbert
Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2017-05-24 12:35:27
Eugeniusz
Super, nie mam nic do zarzucenia, bardzo miły kontakt :)
5 / 5
2017-05-18 22:23:08
Aneta
Jedyne co mi przeszkadza to ta ilość pytań w ocenie sklepu.
5 / 5
2017-05-17 22:49:19
Oksana
Przemiła obsługa. Mimo braku jednego zamówionego towaru, z pomocą Pani szybko udało się podmienić towar na inny, lepszy jakościowo i w tej samej cenie.
5 / 5
2017-05-17 15:59:44
Klaudia
Polecam, zamówienie otrzymałam szybko i sprawnie i do tego w konkurencyjnej cenie w porównaniu z innymi sklepami.
5 / 5
2017-05-17 11:13:06
Luba
profesjonalna obsługa, terminowa realizacja
5 / 5
2017-05-12 16:30:41
Lucjan
Lampka cudna, córcia zachwycona
5 / 5
2017-05-12 15:52:17
Brunon
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem. Duzo promocji. Tylko przesylka pobraniowa moglaby byc tansza bo wynosi chyba 24-26zl
5 / 5
2017-05-12 14:49:12
Sara
Rewelacyjna obsługa, szybka wysyłka, gorąco polecam zakupy w tym, sklepie.
5 / 5
2017-05-12 09:03:43
Arnold
Dobra obsługa, świetny kontakt, żadnych problemów.
5 / 5
2017-05-09 15:15:50
Karol
Szybka wysyłka, towar zawsze zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-09 13:38:44
Bronisław
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-05-05 08:48:15
Apoloniusz
Szybka wysyłka i miła obsługa.Polecam gorąco.
5 / 5
2017-04-25 09:29:37
Violetta
Ekspresowa dostawa i przemiła obsługa
5 / 5
2017-04-24 11:37:08
Maria
szybka obsługa, fajny asortyment
5 / 5
2017-04-23 13:02:28
Ida
Szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczona paczka.
5 / 5
2017-04-21 13:02:46
Żaneta
Do tej pory 2 zakupy - oba bardzo udane. Polecam

Rzetelne opinie o Bebeli.pl