Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bebito.pl

Bebito.pl Opinie 4.3 (314)

Pomorska 66
70-812
M. Szczecin
918173366
opinie Bebito.pl
4.3
314
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-01-04 23:49:12
Waldemar
Sklep sprzedaje produkty, których nie ma na stanie. Wprowadza to duże zamieszanie.
1 / 5
2019-12-30 11:40:21
Mieczysława
Nie polecam tego sklepu, brak kontaktu ze sklepem. Zamówiłam prezent świąteczny dla dziecka i do końca nie wiedziałam, czy go otrzymam. Mimo wysłania zapytania na maila, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi co do realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 12:06:35
Konstancja
profesjonalne podejscie do klienta
1 / 5
2019-12-25 18:33:39
Eryka
Towar widoczny na stronie okazuje sie byc nieobecny na magazynie.
1 / 5
2019-12-24 23:26:58
Otylia
Niestety sklep niegodny uwagi!Zawiódł na każdym polu,nie polecam!
1 / 5
2019-12-21 06:19:50
Celestyna
jeszcze nie dostałam towaru jakaś masakra
2 / 5
2019-12-20 22:44:57
Leopold
Masakra. 2 tygodnie realizacji zamówienia. Brak możliwości kontaktu telefonicznego - linia zajęta. Kontakt tylko mailowy i to jeszcze nierzetelne informację, ogólnie nie polecam.
4 / 5
2019-12-20 22:30:58
Marcel
Wszystko super, tylko brakuje kontaktu,nie mozna sie dodzwonić, brak odpowiedzi na maile
3 / 5
2019-12-20 15:56:54
Marlena
Sklep anulował zamówienie z powodu braków magazynowych
1 / 5
2019-12-19 21:14:34
Manuela
Nie polecam!!! Zamówienie zostalo złożone 5 dni temu do dziś nie otrzymałam towaru. Dzwoniłam do sklepu niestety nikt nie podniósł słuchawki. Dobrze, ze wzięłam przesyłkę za pobraniem. Aczkolwiek był o prezent pod choinkę dla dziecka i teraz musze szukać czegoś ba ostatnia chwile,
1 / 5
2019-12-19 20:10:11
Miłosz
Dramat! Po 5 dniach od zamówienia i prob skontaktowania sie telefonicznie i mailowo bylo bez odzewu na moje pytania na jakim etapie jest realizacja mojego zamówienia. Nie polecam tego sklepu!
5 / 5
2019-12-19 17:29:13
Leopold
Nic nie mogę powiedzieć na ten moment
1 / 5
2019-12-19 10:17:18
Rudolf
Nie polecam. Czekam na przesyłkę już tydzień i w dalszym ciągu jej nie otrzymałam. Oczywiscie ze sklepem nie można się skontaktować
1 / 5
2019-12-19 08:40:43
Ewelina
Zero kontaktu z tą firmą nikt nie odpowiada na email
1 / 5
2019-12-18 14:27:51
Leokadia
Nie otrzymałam przesyłki czekałam na nia już jej nie odbiorę Dodzwonić się nie można czas oczekiwania 1h i się rozlacxylam dłużej nie będę czekala
5 / 5
2019-12-17 15:24:41
Emilia
towar zgodny z zamówieniem . bardzo szybka przesyłka . polecam gorąco sklep 👍
5 / 5
2019-12-16 17:40:46
Celina
Jestem zadowolona z zakupów. Szybka dostawa a to najważniejsze. Polecam
5 / 5
2019-12-13 17:22:59
Ryszard
Na drugi dzień juz w paczkomacie...:)
1 / 5
2019-12-13 11:24:30
Diana
Do tej pory nie otrzymałam zamowienia
5 / 5
2019-12-10 16:02:43
Elwira
Towar zgodny z opisem. Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie, bez żadnych komplikacji. Zamówiony produkt dotarł do mnie szybko.
4 / 5
2019-12-06 17:22:39
Adrian
Firma ok tylko dlugo sie czeka na przesylke.
5 / 5
2019-12-06 08:02:27
Sebastian
szybko, profesjonalnie, polecam
2 / 5
2019-12-04 14:47:35
Daria
Bardzo dlugi czas oczekiwania na realizacje zamowienia.
5 / 5
2019-10-05 07:36:43
Iga
Zamówienie zgodne z opisem, kolejny raz korzystam z tego sklepu i jestem zadowolon, wię cgędą korzystał pewnie jeszcze nie raz.
5 / 5
2019-08-30 11:06:27
Julian
Super sprawnie wysłana przesyłka Towar odpowiednio zapakowany Jestem bardzo zadowolona
4 / 5
2019-07-18 17:57:42
Martyna
Nie mam nic do zarzucenia tej firmie
5 / 5
2019-06-21 12:34:14
Kamila
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru i cieszę się, że tak szybkiej realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-06-13 14:18:14
Daniel
Zakupy przebiegły pomyślnie.Bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-04-22 16:33:16
Janina
Zamówiony towar zgodny z zamówieniem bez zastrzeżeń. Sklep godny polecenia. Pozdrawiam.
1 / 5
2019-04-03 11:03:22
Maria
Nie polecam zamówiłam dla dziecka na urodziny prezent opłaciłam z góry na stronie pisało że jest dostepna wycinanka zamówienie złozyłam w poniedziałek i opłaciłam, w środe dzwonię czy wysłali a pani mi powiedziała że okazało sie że tego nie ma, informacji do mnie żadnej nie wysłali gdybym nie zadzwoniła to nic bym nie wiedziała a pani mi jeszcze powie że przeprasza a co mi po przeprosinach gdyby wczesniej poinformowali to zamówiłabym gdzie indziej.
5 / 5
2019-03-14 17:50:52
Anastazja
Polecam szybką wysyłka towar działa bez zarzutu
3 / 5
2019-03-13 07:42:37
Gustaw
Tragedia jeśli chodzi o oczekiwanie na zakupiony towar.
5 / 5
2019-03-07 16:10:01
Bernadeta
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. POLECAM
1 / 5
2019-02-07 12:00:30
Maciej
Jestem zawiedziona, synek czekał tydzień na zabawke omnitrix zegarek ben 10 z figurą ulubionego bohatera szybciora a przyslali mu nie ten zestaw fugurek. Wiec mam zrospaczone dziecko i 120 zł wydane i to jeszcze jego ciężko uzbierane kieszonkowe. Pisze to dla tego ze przez to ze ktoś nie jest kompetentny dziecko płacze!
3 / 5
2019-01-30 12:26:19
Maciej
Zamówiony w sklepie kask ochronny dla dziecka niestety przyszedł on brudny ... Nie polecam!
5 / 5
2019-01-16 09:18:55
Brygida
Wszystko w jak najlepszym porządku.
1 / 5
2018-12-28 14:12:29
Wanda
Zamówiłam przesyłkę tydzień temu, przesyłka 48h. Przesyłki nie otzymalam, w takim razie dziękuje ale nie odbiore.
5 / 5
2018-12-27 13:39:25
Cyprian
Serdecznie polecam profesjonalne podejscie
5 / 5
2018-12-19 10:19:12
Zenon
zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2018-12-18 16:32:56
Arlena
Bardzo dobrze towar wysyłany zaraz po zamówieniu
4 / 5
2018-12-18 13:18:31
Urszula
Realizacja mogłaby być szybsza, pozatym ok.
5 / 5
2018-12-16 15:01:55
Kornel
Polecam. Żadnych problemów.. obsluga super.. po zamowieniu zmienialem sposob dostawy z przyczyn odemnie nie zależnych.. i nie było z tym problemu..
5 / 5
2018-12-16 08:35:47
Grażyna
Gorąco polecam! Pomimo trudności, sklep wywiązał się wzorowo, dzieciaki dostały prezenty na czas.
1 / 5
2018-12-12 19:28:25
Wiesława
Żałosny sklep, dostałam uszkodzoną przesyłkę i ręce umywają, smutne. Dziadostwo!! Nie Polecam
5 / 5
2018-12-12 19:26:29
Gustaw
Wszystko ok tylko zastanawiam sie dlaczego karton z zabawki byl otwierany? Ale okaze sie czy wszystko jest w zestawie jak dziecko dostanie prezent
5 / 5
2018-12-11 15:48:17
Bożena
Towar tak jak w opisie i na zdjeciu polecam.
4 / 5
2018-12-10 20:01:33
Wieńczysła
Wszystko ok. Tylko dość długi czas oczekiwania na przesyłkę. Ponad tydzień.
5 / 5
2018-12-10 16:24:27
Mieczysław
Przesyłka super, dzieciaki napewno się ucieszą polecam sklep!!
5 / 5
2018-12-09 21:07:04
Grażyna
Wszystko przebiegło ok.trochę paczka zgnieciona ale to już do wyjaśnienia z kurierem....
5 / 5
2018-12-07 18:31:29
Kaja
Polecam. Szybko i bez problemów
5 / 5
2018-11-29 19:18:22
Izydor
Polecam. Towar zgodny z opisem. Wszystko bez zarzutów
5 / 5
2018-11-26 13:09:39
Michał
Super sprzedawca, godny polecenia. Bardzo sprawne załatwienie zamówienia.
5 / 5
2018-10-30 10:41:47
Magda
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i tempa realizacji.
5 / 5
2018-10-26 17:38:59
Waldemar
Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2018-10-22 14:00:50
Gustawa
Zamówienie dotarło do mnie dzybko i było zgodne z opisem
5 / 5
2018-10-17 13:19:44
Zygmunt
Super! Bardzo szybka obsługa. Zamówiłem towar z orbiorem 'paczka w ruchu', kiedy firma zorientowała się, że jest on za duży na taką formę, zadzwonili potwierdzić czy pasuje mi kurier i sami pokryli różnicę w cenie dostawy. Wysyłka tego samego dnia, paczka przyszła następnego
5 / 5
2018-10-03 10:49:42
Władysław
Fajne ceny,szybka wysyłka.polecam
5 / 5
2018-10-03 07:52:07
Marcel
Sklep godny polecenia - przystępne ceny, rzetelna i szybka realizacja zamówień.
5 / 5
2018-08-29 16:07:32
Oksana
Szybka wysyłka jestem zadowolona.Na pewno polecam tymbardziej ze cena korzystna
5 / 5
2018-08-15 14:23:08
Jeremiasz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i polecam sklep z całego serca.
5 / 5
2018-08-09 17:07:50
Pola
Jestem zadowolona z zakupu, maskotka Maja jak na zdjęciu - bardzo fajna, dobrze wykonana.
5 / 5
2018-08-01 15:51:53
Remigiusz
Super, mega szybka wysłka, super pakowanie i towar rewelacyjny w fajnej cenie. Polecam
5 / 5
2018-07-21 18:45:13
Kalina
Polecam...szybko bezproblemowo przesyłka dotarła pod adres...
5 / 5
2018-07-20 10:49:00
Joachim
Transakcja przebiegla pomyslnie, kontakt poprzez maila i telefonicznie, na bierzaco wiesz co sie dzieje z towarem i etapem gromadzenia pakowania i wysyłki. Polecam
5 / 5
2018-07-19 08:01:00
Paula
Bardzo dobry sklep, który słucha klienta. Prosiłam o szybkie wysłanie paczki i dostałam szybciej niż się spodziewałam.
5 / 5
2018-07-09 12:45:26
Grażyna
Bardzo pozytywne odczucia. Zespół utrzymuje stały kontakt z klientem jeśli tylko sytuacja tego wymaga. Ekspresowa wysyłka, towar otrzymałam następnego dnia po dokonaniu zamówienia. Jedyny minus to fakt, że w przypadku odstąpienia od umowy i zwrotu towaru, klient jest zobowiązany do pokrycia kosztów wysyłki. W moim przypadku nie było to konieczne, gdyż towar był zgodny z opisem w 100 % jakościowy, jednak nadal uważam to za minus.
5 / 5
2018-07-05 10:24:19
Aga
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-06-06 07:38:07
Agnieszka
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-06-05 08:11:27
Ludwika
Super! Sklep blyskawicznie wyslal zakupiony towar idealnie zgodny z ofertą i zamowieniem. Wrócę tu na pewno.
5 / 5
2018-05-30 14:15:41
Ksenia
Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie.
5 / 5
2018-05-29 10:25:00
Emil
Pełen profesjonalizm, firma dba o klienta z pewnoscią bede kupować dalej
5 / 5
2018-05-28 18:02:01
Michalina
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko, sprawnie, bez zarzutów. Na pewno tu wrócę.
1 / 5
2018-05-25 21:47:55
Kazimierz
Sklep ma na swojej stronie wystawione przedmioty, których nie posiada w asortymencie. Po złożonym zamówieniu została zaproponowana zamiana jednego z zamówionych przedmiotów na inny, ale to nie było to co dziecko chciało dostać. Zrezygnowaliśmy więc z zakupu. Mimo naszego nieudanego zakupu dwa dni po odwołaniu zamówionego nieistniejącego przedmiotu nadal znajdował się on w sprzedaży. na szczęście zamówiliśmy za pobraniem a nie przelewem
5 / 5
2018-05-25 12:15:53
Maciej
Towar bardzo dobrej jakości! Gorąco polecam sklep
5 / 5
2018-05-23 16:09:07
Bernadeta
Świetny sklep. Przesyłka błyskawiczna. Towar dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2018-05-23 15:31:36
Renia
Na bieżąco otrzymywałam informację o statusie zamówionego towaru. Polecam bebito.pl
5 / 5
2018-05-23 11:47:10
Antonina
Wszystko Ok szybko sprawnie dobra komunikacja
5 / 5
2018-05-22 20:30:24
Hubert
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, polecam!!!!!
5 / 5
2018-05-21 10:40:43
Wera
Ekspresowa przesyłka i wszystko tak jak należy.
5 / 5
2018-05-21 10:06:55
Rafał
Szybko, sprawnie, bez zarzutów.
5 / 5
2018-05-20 14:21:38
Natalia
Szybka dostawa. Przesyłka nienaruszona
5 / 5
2018-05-18 11:22:05
Wojciech
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-05-18 09:19:24
Irena
Nie mam zastrzeżeń. Otrzymałam towar zgodnie z zamówieniem, dobrze zapakowany i bardzo szybko. Polecam sklep.
2 / 5
2018-05-16 03:53:09
Leokadia
Ze sklepu zamówiłam 3 różne rzeczy i z każdą z nich jest coś nie tak. Zamówiłam kocyk marki bocioland. Na stronie sklepu widnieje informacja, że jest 100% bawełny, natomiast na metce widnieję informacja, że 95% . Jest to celowe wprowadzenie w błąd. Następnie zamówiłam pieluszķę bambusową, w wybranym kolorze, nie była dostępna w sklepie i po rozmowie telefonicznej byłam zmuszona wybrać inną (gdyby pozostałe rzeczy z zamówienia były zgodne informacjami na stronie nie wspominałabym o tym incydencie). Ostanią zamówiona rzeczą były 3 pieluchy tetrowe o gramaturze 140. Przesłane zostały takie 2 a trzecia była gorszego gatunku. Więcej w tym sklepie nic nie zamówię skoro tak prostego zamówienia nie potrafią skompletować w sposób poprawny. Nie polecam.
5 / 5
2018-05-14 16:38:37
Kinga
Wszystko zgodnie z zamówieniem
1 / 5
2018-05-13 09:06:52
Żaneta
Nie polecam zakupów w tym sklepie, zamówiłam nową karuzelę do łóżeczka i ku mojemu zdziwieniu karuzela przyszła używana - po naprawie. Kpina.. Tak robić ludzi w konia. Cena nie mała, bo ponad 200 zł a sprzedawca myślał może, że nie zauważę śladów używania, tego że produkt był nieoryginalnie zapakowany.. Na potwierdzenie moich przypuszczeń, w kartonie karuzeli znalazłam wcześniejszy protokół reklamacji tej karuzeli.. Żenada.. Jedyny plus całej transakcji jest taki, że bez zwłoki oddali pieniądze po odesłaniu przeze mnie paczki. Oczywiście na słowo przepraszamy już się nie doczekałam. Ale gdybym kupiła tą karuzelę na prezent i ktoś by taki bubel odpakował przy mnie, to bym się spaliła ze wstydu..
5 / 5
2018-05-12 16:15:15
Henryk
Polecam zakupy w tym sklepie. Odpowiada mi czas dostawy towaru, zgodność z propozycją, sposób zapakowania.
5 / 5
2018-05-11 12:31:51
Wieńczysła
Polecam- wszystko zgodnie z zamówieniem Dodatkowo świetny kontakt ze sklepem
5 / 5
2018-05-10 09:58:15
Zdzisława
Dostałam tu produkt który nie mogłam znaleźć na rynku, do tego cena zadowalająca podobnie jak cena przesyłki uczciwą. Szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-05-08 09:41:48
Izolda
Szybko sprawnie i zgodnie opisem. W dodatku cena konkurencyjna.
5 / 5
2018-05-04 14:48:45
Kacper
Mimo weekendu majowego zamówienie zrealizowali tak szybko, że aż kurier mnie zaskoczył ;). Duży plus za chyba najtańsze akcesoria Medeli w necie, a jeszcze większy za darmową przesyłkę. Polecam i na pewno tu wrócę.
5 / 5
2018-05-04 13:57:14
Sławomira
Bardzo dobry, rzetelny i wiarygodny sklep. Towar zgodny z opisem, świetnie zapakowany, szybka realizacja. Polecam!
4 / 5
2018-04-25 15:26:06
Genowefa
Bardzo dobra firma, świetne produkty i rzetelna obsługa
5 / 5
2018-04-24 13:42:53
Zdzisław
Wszystko ok, towar zgodny ze zdjęciami i firmą.
5 / 5
2018-04-24 11:36:18
Fabian
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-04-24 11:19:28
Leon
Szybko i bez żadnych problemów.
5 / 5
2018-04-19 10:00:05
Albert
Szybko, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-04-18 14:44:56
Zdzisława
Super.rewelacyjna ekspresowa wysylka. Towar super. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2018-04-18 10:43:59
Ida
Godny polecenia sklep - szybko i zgodnie z zamówieniem. POLECAM !!
5 / 5
2018-04-13 21:46:42
Bronisław
Szybka wysylka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-13 18:43:28
Stanisław
Polecam. Natychmiastowa wysyłka! Wszystko OK.
5 / 5
2018-04-13 10:55:20
Rozalia
Pełen profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2018-04-12 12:20:43
Wiola
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-04-11 14:04:47
Gabriela
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2018-04-10 11:55:54
Aneta
Przesyłka dotarła bardzo szybko, ładnie i bezpiecznie zapakowane. Nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2018-04-06 11:05:39
Mieczysława
Wszystko super, bardzo sprawnie!
5 / 5
2018-04-05 11:20:41
Greta
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem
4 / 5
2018-04-05 08:54:52
Bogusława
Towar zgodny z zamówieniem ale czas oczekiwania dużo dłuższy niż zapewniano.
5 / 5
2018-04-04 14:18:34
Ludwika
Wszystko sprawnie i szybko towar zgodny z opisem polecam i pozdrawiam
3 / 5
2018-04-02 18:54:12
Sebastian
Bardzo długa realizacja zamówienia
5 / 5
2018-03-29 22:52:12
Martyna
szybka dostawa produkt zgodny z opisem
4 / 5
2018-03-29 19:34:08
Irmina
opóźnienia w wysyłce ze względu na problem z systemem, nikt się ze mną nie kontaktował, musiałam sama zapytać kiedy zamówienie zostanie w końcu wysłane
4 / 5
2018-03-29 15:21:59
Lech
Na stronie zabrakło informacji, że wybieranego towaru nie ma w wystarczającej ilości. Dopiero po telefonie od sklepu okazało się, że brakuje towaru i trzeba czekać. Wysyłka miała być 26.03, była 28.03. Ogólnie wszystko Ok, ale za takie sytuacje z brakiem towaru inne sklepy oferują gratisy lub rekompensaty.
5 / 5
2018-03-29 14:14:59
Stanisław
Zakup bez problemu, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-03-28 14:01:39
Arlena
Bardzo bezproblemowy kontakt, problemy rozwiązywane na bieżąco, polecam
5 / 5
2018-03-26 23:33:33
Zuzanna
Polecam. Zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia i tak tez było. Maja to co oferują a nie jak u niektórych ze trzeba czekać bo towar bedzie ale np za tydzien albo dopiero idzie z magazynu 5 dni. Dziekuje bebito.pl za szybka wysyłkę dzięki wam dziecko dostało prezent urodzinowy na czas :) pozdrawiam
1 / 5
2018-03-26 19:19:22
Joanna
Po opłaceniu zakupionego przedmiotu wraz z przesyłką dostałam informację, iż towar jest w drodze. Po kilku dniach oczekiwania skontaktowałam się ze sklepem bebito.pl z pytaniem o nr przesyłki. Wtedy dowiedziałam się, iż towar nigdy nie został wysłany. Kolejnych kilka dni i ponagleń potrzeba było bym uzyskała zwrot kosztów.
1 / 5
2018-03-26 16:20:37
Felicjan
Zamówienie zostało zrealizowane niekompletnie z bardzo dużym opóźnieniem po moim wielorazowym upominaniu się o wysyłkę. Kompletny brak organizacji i szacunku dla klienta.
1 / 5
2018-03-26 10:26:11
Manuela
Rzecz zamówiona okazała się niedostępna.Taka informacja powinna się pokazać wcześniej zanim coś zamówimy.
5 / 5
2018-03-23 20:02:01
Bernardeta
Najdłużej trwało przekazywanie pieniędzy. Potem realizacja zamówienia potoczyła się błyskawicznie.
4 / 5
2018-03-21 14:05:04
Amelia
Szybka i dobra obsluga. Sprzet w pelni sprawny i faktyczny stan jak w ogloszeniu.:-)
2 / 5
2018-03-21 12:02:05
Felicja
Sklep wystawił towar inny niż posiadał. Szkoda było mojego czsu na składanie u nich zamówienia.
3 / 5
2018-03-19 15:10:04
Sławomira
zamówiłam dwie rzeczy - obie, mimo że dostępne na stronie, w sklepie były niedostępne. Ostatecznie jedną zamieniono, a za drugą dostałam zwrot pieniędzy. Przesympatyczna obsługa (telefoniczna).
5 / 5
2018-03-19 09:35:10
Karolina
Kolejne udane zakupy, szybka dostawa i profesjonalna obsługa, polecam :)
5 / 5
2018-03-17 11:32:14
Bogdana
Wszystko zgodne z zamówieniem. Otrzymałam extra rabat na następne zakupy 😀
5 / 5
2018-03-15 19:25:45
Zuzanna
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2018-03-15 19:24:07
Mateusz
Bez zastrzeżeń. Szybka obsługa. Towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Polecam.
1 / 5
2018-03-14 18:12:53
Rafał
Czas oczekiwania na przesyłkę bardzo długi. Czekaliśmy 8 dni roboczych.
5 / 5
2018-03-14 14:07:22
Konrad
Szybkie i sprawne zakupy. Polecam.
5 / 5
2018-03-14 13:29:42
Beata
Zachęcam do zakupów w sklepie bebito.pl. Ceny są atrakcyjne, szybka realizacja i dostawa zamówienia. Polecam!
5 / 5
2018-03-14 11:42:46
Ireneusz
Napewno skorzystam przy najbliższej okazji.
5 / 5
2018-03-13 07:34:28
Filip
Super sklep. Ekspresowa dostawa.
5 / 5
2018-03-11 16:09:30
Brunon
Doskonały sklep, sprawna wysyłka, dobry kontakt z klientem
5 / 5
2018-03-09 10:25:28
Sandra
Szybka realizacja, zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2018-03-09 09:46:34
Patryk
Bardzo dobry kontakt mailowy oraz telefoniczny. Szybka, dobrze zabezpieczona wysyłka.
5 / 5
2018-03-08 20:45:07
Maksym
Towar zgodny z opisem, polecam.
1 / 5
2018-03-08 08:26:48
Zbigniew
Po 4 dniach od zamówienia informacja, że towaru brak. Rozumiem, że pomyłki się zdarzają, ale klient o brakującym towarze powinien być poinformowany natychmiast.
3 / 5
2018-03-08 07:56:19
Zygmunt
Troche długo trwało zanim wysłali towar
5 / 5
2018-03-05 23:07:11
Aurelia
Superrr.i piekna niespodzianka :-)
5 / 5
2018-03-01 10:26:23
Irma
Polecam szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-02-28 11:15:31
Sylwester
Z zakupów jestem bardzo zadowolona do tego cena , rewelacja! Wszystko sprawnie , bardzo polecam :) na pewno będę tu zamawiać :)
4 / 5
2018-02-27 12:48:56
Marcelina
Wszystko dobrze, koc był delikatnie ubrudzony Wiec wystawiam tylko ocenę dobra
5 / 5
2018-02-27 12:07:04
Waldemar
W miare sprawna wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Ogólnie rzecz ujmując sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-02-26 15:34:59
Felicja
Ceny nawet o 1/3 mniejsze niż w sklepach , dostawa ok ,
5 / 5
2018-02-26 12:25:12
Kajetan
Szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2018-02-26 11:23:33
Zygfryd
Polecam. Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Mimo, że nie było wszystkich rzeczy, które zamówiłam, przedstawiciel sklepu bardzo szybko się ze mną skontaktował i zaproponował zamianę produktów na inne.
5 / 5
2018-02-23 12:59:53
Bronisław
To moje pierwsze zamówienie w sklepie bebito.pl i pewnie nie ostatnie.
5 / 5
2018-02-23 11:27:25
Wojciech
Wszystko sprawnie i pomyślie.
5 / 5
2018-02-23 11:00:40
Arleta
szybko. fachowo. towar odpowiedni zabezpieczony.
5 / 5
2018-02-22 15:13:14
Daria
Sklep na tyle solidny, żeby pokusić się o założenie konta. Powracam do sklepu regularnie.
5 / 5
2018-02-22 13:00:53
Donata
Firma godna polecenia polecenia produkt zgodny z opisem
1 / 5
2018-02-22 09:54:07
Jędrzej
wystawiony towar, ktotego nie ma na stanie...
4 / 5
2018-02-21 10:53:57
Judyta
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam.
4 / 5
2018-02-20 20:03:49
Judyta
Jest ok, ale szkoda, ze nie ma instrukcji po polsku.
5 / 5
2018-02-17 12:14:32
Daniel
POLECAM- kontakt ze sklepem telefoniczny bardzo dobry, wyczerpujące informacje o towarze, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, starannie zapakowany
5 / 5
2018-02-16 11:00:29
Malwina
Dobrze wykonują swoją usługę. Kilkakrotnie robiłam zakupy w bebito i jeszcze się nie zawiodłam.
1 / 5
2018-02-15 14:18:13
Dawid
Sklep nie dysponował produktem, który oferował. Jak twierdziła pewna pani z która rozmawiałem po 2-3 dniach od zamówienia i przelania środków, produkt nie został zdjęty ze strony. Ok zdarza się, nie mam pretensji. Na pretensje zasługuje fakt, że to ja dzwoniłem, ja się dowiadywałem co z zamówieniem a nie sklep. Przypuszczam, że gdyby nie podgląd i informacja o tym iż przesyłka jest dwa bądź trzy dni pakowana, nie zapaliłaby się u mnie czerwona lampka. Jestem ciekaw ile wtedy musiałbym czekać na informację o pomyłce sklepu. P.S. na plus zwrot poniesionych kosztów, po mailu którego trzeba było napisać z informacją na jakie konto mają przelać.
4 / 5
2018-02-15 13:12:17
Aurelia
Bardo miła obsługa i możliwość śledzenia zamówienia, poinformowano mnie, że towar przyjdzie z niewielkim opóźnieniem, na co się zgodziłam. Polecam sklep.
5 / 5
2018-02-15 12:33:40
Jeremiasz
Polecam sklep przyszłym rodzicom :)
1 / 5
2018-02-15 10:13:19
Henryk
Towar jest tylko wirtualnie na obrazku, po zakupie dzwonią i proponują coś innego zamiast tego co kupiłeś.
5 / 5
2018-02-15 08:26:07
Waldemar
Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła błyskawicznie nie można złego słowa powiedzieć.
5 / 5
2018-02-15 08:18:38
Marcel
Jestem zadowolona z usługi😊
4 / 5
2018-02-14 18:40:24
Krystian
Polecam ten sklep,wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione!
4 / 5
2018-02-13 14:37:06
Cecylia
Sklep niestety nie miał wystawionego produktu, finalnie zrezygnowałam z zamówienia. Duży plus za kontakt z klientem i szybki zwrot pieniążków.
4 / 5
2018-02-13 12:08:24
Wiktoria
Polecam zakupy w Bebito, nie polecam dostawy przez inpost
5 / 5
2018-02-13 10:05:11
Gustawa
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Jestem zadowolona :)
5 / 5
2018-02-12 13:07:08
Arnold
Bardzo dobry sklep. Ekspresowa wysyłka zamówienia. Fajny program lojalnościowy.
3 / 5
2018-02-11 12:38:58
Ilona
Ogólnie wysyłka towaru przebiegła bez problemu, nie było stresu, że produkt nie przyjdzie na czas. Aczkolwiek po otworzeniu paczki lekko się zawiodłam, ponieważ wyglad zamówienia wskazuje na to, że towar był używany. Części, które miały być osobno byly już skręcone, niektóre elementy były brudne i widoczne były zarysowania. Na szczęście towar działa, choć bałam się, ze będę zmuszona odesłać paczkę.
5 / 5
2018-02-09 19:03:18
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-02-09 11:01:19
Marta
Bardzo przystępne ceny. Lalka, którą zamówiłam w Bebito za 49,90, kosztowała w promocji e Empiku 124 zł :) Świetny system informacyjny o każdym etapie wysyłki. Polecam!
5 / 5
2018-02-07 12:17:08
Krystian
Zadowolona jestem z otrzymanej paczki.
5 / 5
2018-02-07 11:50:33
Dorota
Bardzo dobry kontakt. Wydłużenie oczekiwania na dostawę spowodowane brakiem oczekiwanego koloru produktu. Bardzo polecam.
5 / 5
2018-02-06 12:24:28
Szymon
PRZEMIŁA PANI KONSULTANTKA, KTÓRA DORADZIŁA ZAKUPY W NAJMNIEJSZYM SZCZEGÓLE
5 / 5
2018-02-05 11:23:06
Kamila
Bardzo polecam. Szybka realiacja zmaowienia.
5 / 5
2018-02-01 18:11:19
Małgorzata
Bardzo serdecznie polecam ten sklep
5 / 5
2018-02-01 11:16:32
Kazimierz
Polecam, doskonały kontakt ze sklepem
5 / 5
2018-01-30 15:07:57
Ireneusz
Świetny kontakt ze sprzedającym i bardzo szybka przesyłka.
5 / 5
2018-01-25 18:35:10
Ewelina
Bardzo dobry sklep. Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Jasna form płatności
5 / 5
2018-01-25 10:12:43
Lidia
Jestem bardzo zadowolona z tak szybkiej transakcji.
5 / 5
2018-01-25 09:49:17
Remigiusz
Super współpraca, ekspresowa realizacja! Polecam!
3 / 5
2018-01-24 17:43:16
Roma
Od zamówienia minęło 1.5 tygodnia a ja jeszcze nie dostałam zwrotu pieniędzy za niezrealizowane zamówienie i nikt się w tej sprawie ze mną nie kontaktuje. Nie polecam.
5 / 5
2018-01-24 09:53:44
Arnold
Bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka,gorąco polecam!!
4 / 5
2018-01-23 12:12:21
Zygfryd
Zakupy przebiegły szybko, również dzięki sprawnemu kontaktowi z obsługą sklepu.
5 / 5
2018-01-22 17:00:32
Feliks
Jestem bardzo zadowolona..zamowilam.w piątel dzis otrzymalam zamówienie. Paczka bez zarzutów,obsluga bardzo miła. Dziękuję bardzo i polecam;)
5 / 5
2018-01-22 12:02:29
Edward
Pierwszy raz zamawiałem towar w tym sklepie,zakupy przebiegły bez zarzutu.Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.Jestem zadowolony.
5 / 5
2018-01-22 08:44:57
Manuela
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, produkty zgodne z opisem.
5 / 5
2018-01-19 16:31:25
Edmund
Bardzo miła i pomocna obsługa.
5 / 5
2018-01-19 13:22:40
Izyda
Szybko,sprawnie i w dobrej cenie.Polecam
5 / 5
2018-01-19 11:25:30
Zuzanna
Sprawna współpraca, wszystko ok.
5 / 5
2018-01-19 01:08:45
Regina
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczka dotarła przed świętami z czego byłam bardzo zadowolona gdyż był to prezent pod choinkę. Serdecznie polecam
5 / 5
2018-01-18 19:03:10
Liliana
Polecam. Wszystko odbyło sie szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2018-01-18 10:56:48
Anita
Polecam sprzedawce, wszystko na najwyższym poziomie, mata przepiękna,bobas zachwycony. Dziękuje i pozdrawiam
5 / 5
2018-01-18 08:19:47
Cecyl
Jesteśmy bardzo zadowoleni przesyłka szybko i solidnie towar super dziękuję
5 / 5
2018-01-13 10:25:30
Janina
Mimo ze zamówiłam produkt w okresie świątecznym przyszedł na 2gi dzień roboczy. Na bieząco byłam informowana o postępach w realizacji mojego zamówienia. Polecam
5 / 5
2018-01-11 14:42:48
Lesław
Szybki termin reakizacjo i biezace informacje o stanie przesylki. Polecam
5 / 5
2018-01-11 14:18:24
Izydor
Wszystko w porządku. Towar na następny dzień w paczkomacie.
5 / 5
2018-01-06 09:03:29
Sofia
Już po raz kolejny zamówienie zostało zrealizowane bezproblemowo i ekspresowo - paczka była gotowa do odbioru następnego dnia
5 / 5
2018-01-05 16:57:24
Natasza
brak księgowania okresie świątecznym generował maila o braku wpłaty. warto to uwzględnić w systemie. ogolnie bez zarzutu. pieluchy dotarły na czas :)
5 / 5
2018-01-05 13:49:01
Gabriel
Bardzo dobry sprzedawca. Polecam!
5 / 5
2018-01-04 20:59:14
Roksana
Bardzo dobry i łatwy sposób robienia zakupów

Rzetelne opinie o bebito.pl