Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bee.pl

Bee.pl Opinie 4.5 (342)

Kolejowa 12E
15-701
Białystok
+48 85 734 11 44
opinie Bee.pl
4.5
342
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-03-05 09:39:19
Joanna
Ostatni raz zrobiłam zakupy,szybka dostawa to ściema dla mnie dzisiaj liczy się czas i słowo,mają klienta w d....
1 / 5
2024-03-05 09:39:17
Joanna
Ostatni raz zrobiłam zakupy,szybka dostawa to ściema dla mnie dzisiaj liczy się czas i słowo,mają klienta w d....
1 / 5
2023-09-08 04:13:04
Grzegorz
Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia. Opóźnienie z wysyłką a na maile nie odpowiadają. Dramat
5 / 5
2020-02-22 12:22:13
Miłosz
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Jestem zadowolona z obsługi
5 / 5
2020-02-22 08:51:08
Kaja
wysyłka zgodnie z informacja zawarta przy produkcie, a nawet dzien wcześniej, towar zgodny z opisem
4 / 5
2020-02-22 07:38:26
Julita
Wszystko fajnie, duży wybór.. szkoda tylko, że tydzień trzeba czekać na towar
5 / 5
2020-02-21 22:58:28
Fabian
Profesjonalnie i zgodnie z zamówieniem. Dobry kontakt ze sprzedawcą.Polecam.
5 / 5
2020-02-21 22:56:34
Jarosław
Szybka wysyłka, miła obsługa. Polecam
4 / 5
2020-02-21 21:34:59
Aniela
Super gratisy. Towar super. Trochę długo czekałam na zamówienie. Za to gwiazdka mniej
5 / 5
2020-02-21 18:47:02
Wera
Zakupy udane. Szybka dostawa , rabaty.Polecamy
5 / 5
2020-02-21 12:19:59
Daniel
Szybka realizacja zamówienia. Co do jakości i efektów suplementów- jest za wcześnie na opinię.
4 / 5
2020-02-21 09:55:43
Kacper
Asotyment zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-21 09:06:54
Władysława
Szybka wysylka, towary porzadnie zapakowane. Wszystko tak, jak powinno byc.
5 / 5
2020-02-21 06:15:26
Emilia
Jestem zadowolona produktami. Tylko długo czekałam na paczkę. Ale to jest według regulaminu. Wysyłka nie natychmiast a po 2-3 dniach od zamówienia.
5 / 5
2020-02-20 21:42:11
Janusz
Produkt zgodny z opisem. Zamówienie doszło szybko i było kompletne
5 / 5
2020-02-20 20:47:49
Izyda
Super wszystko w jednym miejscu
5 / 5
2020-02-20 20:25:46
Beata
Bardzo atrakcyjne ceny, produkty bardzo dobrej jakości, bardzo duży wybór.
5 / 5
2020-02-20 15:42:03
Sylwia
Sklep wart polecenia; towar bez zarzutu i szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 14:08:24
Ernest
Realizacja zamówienia bez uwag, Polecam sklep; Na pewno wrócę po inne upatrzone produkty
5 / 5
2020-02-20 13:33:56
Bartłomiej
wszystko super, miła obsługa
5 / 5
2020-02-20 12:48:09
Diana
kontakt przez internet, zamówienie doszło szybko, DHL to dobra firma bee.pll również, polecam wszystkim
5 / 5
2020-02-20 12:45:11
Mariusz
Bardzo udane zakupy - szeroki asortyment w dobrych cenach. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-20 12:44:53
Norbert
Szybka i sprawna obsługa. Towar dostarczony szybko i sprawnie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2020-02-20 11:17:17
Klaudiusz
Zakupy przebiegły pomyślnie, towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam 😁
5 / 5
2020-02-20 07:58:35
Karina
towar doszedl, wszystko ok :) uprzedzono wczesniej o dluzszym czasie oczekiwania
5 / 5
2020-02-20 04:22:51
Malina
Ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 22:59:12
Magda
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2020-02-19 20:02:34
Iga
Rzetelny sklep. Naturalne produkty. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-02-19 18:03:15
Dorota
Jestem bardzo zadowolona oferta towarowa bardzo szeroka a dostępność zawsze aktualna
5 / 5
2020-02-19 15:20:06
Zbyszko
Zakupy przebiegły bez problemów. Solidny Sprzedawca.
5 / 5
2020-02-19 15:10:36
Cyprian
Bardzo ciekawa oferta i niezłe ceny. Można tam znaleźć wszystko zdrowe, czego potrzebujemy na codzień.
5 / 5
2020-02-19 14:44:53
Marcelina
Nie potrzebowałam wykorzystywać kontaktu ze sprzedającym, ale cała transakcją bez zarzutów
5 / 5
2020-02-19 13:21:48
Wieńczysła
BARDZO DOBRY TOWAR,SZYBKO DOSTARCZONY
5 / 5
2020-02-19 11:54:43
Tobiasz
Wszystko OK. Jeszcze skorzystam
5 / 5
2020-02-19 09:59:12
Luiza
Przesyłkę otrzymałam szybko. Jestem zadowolona. Polecam
5 / 5
2020-02-19 07:57:00
Sofia
Bardzo dobra obsługa . Wszystko sprawnie przebiegło . Na pewno jeszcze wrócę po kolejne zamówienia.
5 / 5
2020-02-19 07:27:43
Liza
Bardzo jestem zadowolona, zakupiłam towar jaki mnie interesował w bardzo przystępnej cenie
5 / 5
2020-02-18 23:13:14
Hubert
Świetne ceny, szybka dostawa, duży asortyment. Na pewno tu wrócę 😊
5 / 5
2020-02-18 21:12:45
Liwia
Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa, produkt dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 12:57:04
Łukasz
Wszystko zgodne z oczekiwaniem
5 / 5
2020-02-18 00:17:05
Izyda
Bardzo szybko wysyłka i dobra cena
5 / 5
2020-02-17 17:01:13
Mikołaj
Bogaty asortyment sklepu, produkty w bardzo okazyjnych cenach, super rabaty.
5 / 5
2020-02-17 12:10:40
Antonina
Dostawa szybciej, niż była przewidywana data dostawy, super
5 / 5
2020-02-17 09:03:20
Oliwier
Polecam. Szybka wysyłka. Towar super. Bezproblemowo
5 / 5
2020-02-16 15:09:59
Tobiasz
Szybko, sprawnie. Towar perfekcyjnie zapakowany, nigdy nic się nie uszkodziło!! Bardzo dziękuję za perfekcyjną obsługę!! Polecam Wasz sklep wszystkim znajomym!!
5 / 5
2020-02-16 00:15:51
Arlena
Szybka obsługa, dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-15 22:52:30
Maria
Bardzo miła obsługa w sklepie, Panie z poczuciem humoru
5 / 5
2020-02-15 19:21:42
Tamara
Szybko i solidnie z dobrym kontaktem
4 / 5
2020-02-15 18:36:18
Jerzy
Pomijając długi czas oczekiwania zakupy były udane
5 / 5
2020-02-15 17:30:50
Otylia
Bardzo szybko i konkretnie, towar był szybciej niż zapowiadano.
5 / 5
2020-02-15 13:39:58
Arkadiusz
Atrakcyjne ceny i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-15 10:12:43
Julian
Bardzo często są rabaty ,kupuje karmę dla psa jest smakowita ,polecam bardzo .
5 / 5
2020-02-14 21:57:18
Cyprian
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-14 20:26:38
Remigiusz
Czas realizacji zgodny z zapewnieniem, miły kontakt, doskonałej jakości produkty. Polecam :)
5 / 5
2020-02-14 19:45:26
Kamil
Jestem mega zadowolona polecam z całego serca ten sklep wszystko zgodne z opisem szybka dostawa produkty dobrze zapakowane daje piec gwiazdek
3 / 5
2020-02-14 18:57:25
Robert
Nie otrzymałem rachunku za towar.
5 / 5
2020-02-14 16:01:00
Kalina
Kontakt bez zarzutu, towar kupiłam z rabatem, nie mam zastrzeżeń co do jego jakości. Polecam
5 / 5
2020-02-14 10:32:02
Roma
Szybko, sprawnie. Towar otrzymany szybciej, niż przewidywano w momencie składania zamówienia. Polecam:)
4 / 5
2020-02-14 10:23:28
Eugenia
Bardzo sprawna obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-14 09:45:16
Oleg
Atrakcyjne ceny, towar najwyższej jakości super kontakt ze sklepem.
5 / 5
2020-02-14 08:14:48
Feliks
Jestem bardzo zadowolony. Po raz kolejny. Polecam
5 / 5
2020-02-14 08:08:06
Kacper
bardzo dobry kontakt super obsluga
5 / 5
2020-02-13 23:06:10
Anna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie BEE.PL , szeroki asortyment, atrakcyjne ceny, szybko zrealizowane zamówienie.
4 / 5
2020-02-13 20:37:36
Grzegorz
Sprawne zamawianie, przydatne informacje
5 / 5
2020-02-13 20:26:51
Luiza
Jestem ponownie zadowolona z zakupu. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 20:03:14
Zdzisława
Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-13 16:58:52
Halina
Towar zgodny z opisem. Dostawa szybka, pełna informacja o realizacji zamówienia. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-02-13 15:07:10
Marta
Kontakt super, dostawa super i promocje rewelacja
5 / 5
2020-02-13 13:33:07
Izydor
Niska cena, bluszkawiczna dostawa, zapakowane w kartonik - bardzo polecam!
5 / 5
2020-02-13 12:59:16
Jolanta
Bardzo dobry świeży towar i bezpiecznie spakowany. Dziękuję ślicznie i bardzo polecam Sklep Bee <3
3 / 5
2020-02-13 12:55:35
Pola
Bardzo długi czas oczekiwania opóźnienie, informują przynajmniej ale przesyłka nadal nie wyslana
5 / 5
2020-02-13 11:09:46
Arleta
szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-13 10:17:22
Cezary
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-02-13 04:37:09
Paula
Bardzo dobry kontakt. Strona czytelna. Ceny konkurencyjne.
5 / 5
2020-02-12 23:00:43
Stefania
Przystępne ceny, możliwy odbiór na miejscu, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-12 10:48:53
Edward
rabaty przy zakupie wiekszych ilości
3 / 5
2020-02-11 16:50:07
Brunon
Polecam, jedynie minus taki ze marker ktory sie znajdował w srodku byl wyschniety.
3 / 5
2020-02-11 16:18:44
Leszek
Trochę długi czas oczekiwania na zamówiony towar
5 / 5
2020-02-11 15:39:08
Aniela
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-11 12:04:40
Jagoda
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Gdy zadzwoniłam by spytać o status wysyłki, otrzymałam wszystkie niezbędne informacje. Uważam ze bee.pl ma super rabaty, przez co wyróżnia się na tle innych podobnych sklepów. Mam nadzieje że asortyment kosmetyków naturalnych z czasem się powiększy. Jedyny minus to chyba pakowanie produktów. Drugi raz zdażyło mi się że coś się wylało ( za pierwszym razem było małe pęknięcie na produkcie)- ale myślę ze wystarczy dodatkowo zabezpieczyć papierem ( lub czymś innym) produkty w delikatnych opakowaniach lub odkręcane i wszystko będzie super. Podsumowując jestem bardzo zadowolona z zakupów :)
5 / 5
2020-02-11 11:39:53
Felicjan
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2020-02-10 19:24:30
Dorota
Gratis przesyłka. Pasta do zębów prezent, szybka przesyłka, pełna infornscja
5 / 5
2020-02-10 13:54:51
Eryk
Profesjonalna obsługa klienta, szeroki asortyment, dostępne poszukiwane produkty
5 / 5
2020-02-10 13:48:06
Jolanta
Sklep wyjątkowo sprawny i sumienny. Zamówienie złożone w piątek ok 11.30 wysłane tego samego dnia i odebrane z paczkomatu w sobotę przed południem. Wyrazy uznania.
5 / 5
2020-02-10 11:42:27
Ernest
wszystko w porządku, jedynie darmowe dostawy mogłyby być częściej
1 / 5
2020-02-10 11:33:52
Seweryn
Ciężko ocenić sklep jak w dalszym ciągu przesyłka nie została dostarczona
5 / 5
2020-02-09 17:49:41
Eleonora
Ocet jablkowy bardzo dobry produkt
5 / 5
2020-02-09 11:53:14
Wiola
Bardzo jestem zadowolona. Bardzo szybko mogłam odebrać zamowienie
5 / 5
2020-02-07 20:41:19
Lucyna
Zamówienie przez Waszą stronę
5 / 5
2020-02-07 19:35:29
Kalina
Jestem zadowolona . Soczek pycha
5 / 5
2020-02-07 14:45:00
Adrian
Dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-07 13:26:51
Zygfryd
Zakupy uważam za megia udane, towar zgodny z opisem i mega szybka dostawą
3 / 5
2020-02-07 12:27:16
Albert
Realizacja w granicach 5 dni od wpłaty, trochę długo. Poza tym wszystko ok.
4 / 5
2020-02-07 11:16:47
Aleksandra
Nie dostałam żadnego rabatu przy zakupach poniżej 200 zł
5 / 5
2020-02-07 10:25:48
Maciej
Błyskawiczna wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem, bezpiecznie solidnie zaparkowane produkty
5 / 5
2020-02-07 08:57:47
Renia
Moje pierwsze i Nieostatnie zakupy w sklepie ***** Warto było czekać . Dziękuję. ^_^
5 / 5
2020-02-07 08:29:52
Sonia
Sprawnie, szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-07 07:58:41
Renia
Polecam! Niskie ceny, szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-07 06:33:34
Franciszka
Polecam . Szybko sprawnie i zgodne z opisem.
5 / 5
2020-02-06 19:20:54
Aleksander
Wszystko w porządku, szybka realizacja, Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-06 17:25:06
Fryderyka
Super obsługa,towar szybko doszedł.Polecam!
5 / 5
2020-02-06 14:15:51
Wieńczysła
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam
5 / 5
2020-02-06 11:05:01
Stefan
Asortyment sklepu bogaty, sporo artykułów można kupić w promocyjnych cenach, towar został dobrze zapakowany i zabezpieczony.
5 / 5
2020-02-06 10:51:12
Kazimierz
Bardzo szybka realizacja zlecenia, towar w idealnym stanie. Sklep oferuje bardzo ciekawy asortyment, także wielopaki, co jest fajną opcją.
4 / 5
2020-02-06 10:41:18
Angelika
Opóźnione przekazywanie informacji od sprzedawcy
5 / 5
2020-02-05 19:13:36
Mateusz
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam :)
5 / 5
2020-02-05 16:25:52
Klementyna
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Ceny konkurencyjne. Polecam
5 / 5
2020-02-05 15:01:57
Ludmiła
Zamówienie - mydło czarne, szybka realizacja, polecam
5 / 5
2020-02-05 14:26:12
Zbyszko
Zakupy szybkie sprawne,na pewno złożę ponowne zamówienie
5 / 5
2020-02-05 11:32:06
Stanisława
Sprawna realizacja zamówienia (musiałam czekać, bo część produktów była chwilowo niedostępna, ale nie przeszkadzało mi to), produkty bardzo dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2020-02-05 11:19:39
Emanuel
Wszystko się zgadzało w zamówieniu.
5 / 5
2020-02-04 18:12:05
Julianna
Asortyment bogaty,jestem zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-02-04 18:09:10
Sabina
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep .
4 / 5
2020-02-04 17:21:07
Emanuel
Kontakt ze sklepem dobry ,towar odebrałem w punkcie i jest zgodny z zamówieniem
5 / 5
2020-02-04 16:17:09
Juliusz
Wszystko super, świetny towar, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2020-02-04 14:04:13
Ludwik
Towar zgodny z oposem, szybko i sprawnie odebrany na najbliższej Poczcie
5 / 5
2020-02-04 12:55:28
Elżbieta
Jestem zadowolona z zakupionego w bee.pl towaru. Polecam!
5 / 5
2020-02-04 12:41:50
Karol
Duży asortyment, zadowalające ceny !
5 / 5
2020-02-04 12:16:51
Mieczysław
Polecam ten sklep. Szybka obsługa.
5 / 5
2020-02-04 07:24:07
Donata
Kupiłam miód manuka. Przesyłka profesjonalnie zapakowana, bezpiecznie. Wszystko w porządku. Polecam.
3 / 5
2020-02-03 19:32:22
Malwina
Obsługa ok, sprawnie, ale przesyłka dotarła w kiepskim stanie do punktu odbioru. Kartony z mlekiem pozgniatane, niektóre zakrętki pourywane. Da się użyć, więc nie reklamowałam, ale korzystanie z kartonów w takim stanie nie jest zbyt wygodne.
4 / 5
2020-02-03 16:42:02
January
Kontakt ze sklepem dobry,towar również dobry,jedynie odejmuję jedną gwiazdkę za to że jest długi czas oczekiwania na przesyłkę. Podczas składania zamówienia i przy towarach jest wyszczególnione np.że "Wysyłka: w 2 dni+czas dostawy" a w rzeczywistości trwa to dłużej.Nie wiem,może Zamówiłem 28.01.2020 i była informacja że podobno paczka zostanie wysłana dopiero dzisiaj tj.3.02.2020,a u mnie będzie 4.02.2020,to się okaże,zobaczymy,bo jak narazie nigdzie nie można się doszukać informacji czy towar został wysłany czy też jeszcze nie? Powiadomienie na emaila również nie przyszło czy towar został wysłany?
5 / 5
2020-02-03 15:28:54
Nina
Bardzo szybko i sprawnie. Napewno wrócę na zakupy. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.
5 / 5
2020-02-03 15:27:18
Marcel
jestem bardzo zadowolony.polecam
5 / 5
2020-02-03 15:04:26
Dorota
super kontakt i finalizacja zamówienia
5 / 5
2020-02-03 11:45:40
Filip
To moje pierwsze zamówienie w sklepie, aczkolwiek myślę, że nie ostatnie. Asortyment jest ogromny. Ceny przestępne. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-03 11:03:42
Sławomira
Bdb kontakt, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-03 10:56:08
Liza
Wszystko przebiegło bez zarzutu i bardzo szybko!
5 / 5
2020-02-02 08:01:04
Milena
wszystko na najwyższym poziomie, polecam:)
5 / 5
2020-02-02 04:03:59
Emanuela
Szybko korzystne ceny polecam bez wychodzenia z domu duża wygoda towar w 100% dobry
5 / 5
2020-01-31 18:35:53
Henryka
Kontakt bardzo dobry, udzielono rabatu na zakupy
5 / 5
2020-01-31 18:06:26
Sonia
Kupiłam miód manuka. Jestem zadowolona z produktu.
5 / 5
2020-01-31 15:13:59
Zdzisław
Zakupy udane jedynym minusem jest to że niektóre artykuły są wybierane losowo otrzymaliśmy kubeczki dla dzieci w kolorze różowym A mamy chlopczyka🤨
5 / 5
2020-01-31 11:23:43
Hubert
Bardzo dobry kontakt, i ekspresowa dostawa.
5 / 5
2020-01-30 23:37:19
Wiktoria
Otrzymałam to czego szukałam.
5 / 5
2020-01-30 23:23:34
Gustaw
Wszystko super, szybka wysylka
5 / 5
2020-01-30 22:47:04
Grzegorz
Produkt super, szybka wysyłka i gratis do zamówienia!
5 / 5
2020-01-30 21:13:37
Remigiusz
Szybka wysyłka i doskonale produkty.
5 / 5
2020-01-30 20:54:34
Jan
wszystko jest zapakowane i dostarczone w nienaruszonym stanie
5 / 5
2020-01-30 18:09:41
Arleta
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa . Polecam
5 / 5
2020-01-30 16:19:19
Sergiusz
Super!zamówienie zostało szybciej wysłane niż początkowo było planowane .produkty zgodne.Super ceny !!! Pozdrawiam
5 / 5
2020-01-30 16:02:27
Juliusz
Wszystko w porządku, szybka dostawa, bardzo porządnie zabezpieczone do transportu.
5 / 5
2020-01-30 15:43:03
Rudolf
Apteka ma produkty w atrakcyjnych cenach. Polecam
5 / 5
2020-01-30 14:18:59
Sławomir
Udane , szybkie i bezptoblemowe , polecam
4 / 5
2020-01-30 14:13:09
Walentyna
Niektóre zamówione przeze mnie artykuły miały kończący się termin przydatności.Będę na to zwracać uwagę w przyszłości.
5 / 5
2020-01-30 13:47:15
Cecyl
Świetny kontakt, rabat dla stałego klienta.
5 / 5
2020-01-30 12:07:24
Danuta
Lubię ten sklep, jest duży wybór i przystępne ceny.
5 / 5
2020-01-30 11:07:03
Wera
Byłam na bieżąco informowana o każdym etapie realizacji zamówienia. Szeroki asortyment. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, a dodatkowy plus za to że butelki były zawinięte w karton a nie w "kilometry" folii 🙂 polecam
5 / 5
2020-01-30 10:11:01
Faustyna
Sprawne zakupy, z paczką wszystko w porządku
5 / 5
2020-01-29 16:51:25
Marina
Wszystko super! Zamówiłam w czwartek a następnego dnia było już do odbioru, świetna organizacja ;)
1 / 5
2020-01-29 16:12:25
Janusz
Wyciąganie pieniędzy na towar którego sklep nie ma. Ciekawy sposób na finansowanie dzialalności firmy.
5 / 5
2020-01-29 14:46:37
Jarosława
Świetne ceny, bardzo szybka wysyłka do tego doskonale zapakowana.
4 / 5
2020-01-28 12:58:42
Zenon
Brak zdania , pierwsze zamówienie i wysyłka , wszystko w normie
5 / 5
2020-01-28 11:55:21
Sergiusz
szybko i profesjonalnie, dobrze zapakowane
4 / 5
2020-01-28 00:16:23
Zenon
Przesyłka dotarła w nie długim czasie.
5 / 5
2020-01-27 22:38:03
Julian
Wszystko w porządku, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-27 15:49:51
Hanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie internetowym
5 / 5
2020-01-27 11:50:27
Ilona
Transakcja przebiegła pozytywnie, szybka wysyłka
1 / 5
2020-01-27 09:12:42
Marlena
Zamówiłam w niedzielę firma deklaruję że towar będzie wysłany następnego dnia roboczego później dostaję maila że będzie wysłany we wtorek A paczkę otrzymam w czwartek niestety paczka zostaje wysłana dopiero w środę i jest u mnie dopiero w poniedziałek
5 / 5
2020-01-25 23:01:47
Kazimiera
Akurat korzystałam z odbioru osobistego, ale szybko moje zamówienia były gotowe do odbioru. Polecam
5 / 5
2020-01-25 00:59:04
Miłosz
Kolejny raz kupuję yerba mate bardzo dobrej jakości.Transakcja przebiega zawsze bezproblemowo i szybko
2 / 5
2020-01-24 21:07:55
Mariola
Niby produkt taki jak zamawiałam i to jest bardzo dobre ale czas oczekiwania na wysyłkę jak dla mnie zbyt długi więc tyko 2*
5 / 5
2020-01-24 18:47:07
Feliks
sprawna realizacja zamówienia
1 / 5
2020-01-24 17:58:04
Otylia
Niestety do transakcji nie doszło, ponieważ sklep brał udział w programie visa oferty, w którym miałam otrzymać 10 % zwrotu za zakup. Wszędzie płatności przebiegają pomyślnie, tylko w tym sklepie był problem. Sklep niestety nie stoi frontem do klienta, po pierwsze czas realizacji zamówienia wg wytycznych przy zamówieniu to 10 dni. Po drugie nie ma mowy w przypadku niepowodzenia płatności na jakikolwiek rabat. Szkoda bo miałam zamiar być stałym klientem.
3 / 5
2020-01-24 17:44:38
Franciszka
Zakupy byly szybkie i sprawnie przeprowadzone
5 / 5
2020-01-24 16:52:17
Patrycja
Kawa Lavazza wszystko 👌🏼
5 / 5
2020-01-24 15:37:12
Wincenty
bardzo udane zakupy, szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2020-01-24 15:08:58
Ludwika
Sprawna obsługa dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2020-01-24 13:59:59
Oskar
Towar zgodny z opisem, sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2020-01-24 13:33:20
Sara
Serdecznie polecam dobre ceny szybka realizacja
1 / 5
2020-01-24 13:17:43
Fabian
Mega długo , tydzień po zamówieniu , dwa razy musiałem dokupić pieluchy w biedrze
5 / 5
2020-01-24 10:13:55
Marian
Klareko Płyn do płukania milusie tkaniny
5 / 5
2020-01-24 10:13:18
Oleg
Polecam sklep! Szybko, prefesjonalnie w świetnych cenach!
5 / 5
2020-01-23 22:15:52
Sofia
Wspaniale zakupy, towar dotarł niewiarygodnie szybko. Na każdym etapie informacja od sklepu. Tylko takich sprzedających życzę
5 / 5
2020-01-23 18:11:59
Romuald
Super kontakt, wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-23 17:01:25
Regina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Godny zaufania sklep:-)
5 / 5
2020-01-23 16:00:41
Arkadiusz
Asortyment świetny,szybka dostawa,polecam
4 / 5
2020-01-23 13:50:54
Hanna
Wszystko zadziałało pomyslnie
5 / 5
2020-01-23 11:30:26
Zbyszko
Szybko i sprawnie, stały kontakt ze sprzedawcą i bieżąca informacja o towarze.
1 / 5
2020-01-23 10:59:55
Julianna
Nie dostałam zamówionego produktu, zero kontaktu ze strony sklepu
5 / 5
2020-01-22 22:11:30
Jeremiasz
Super miła obsługa na infolinii. Szybka realizacja i towar wyższy sort. Polecam
5 / 5
2020-01-22 19:11:30
Romana
Bardzo sprawnie i szybko. O każdym kroku zostałam poinformowana droga mailowa. Plus za brak plastiku w pakowaniu i zabezpieczeniu paczki!
5 / 5
2020-01-22 17:40:49
Sławomira
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy na rezultaty olejku musze jeszcze poczekać.
5 / 5
2020-01-22 17:27:59
Szymon
Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka i miła obsługa Polecam
5 / 5
2020-01-22 13:47:45
Weronika
Wszystko w jak najlepszym porządku
4 / 5
2020-01-22 13:20:57
Maria
Ogólnie nie mam uwag, jedynie do czasu realizacji - był za długi, zamówienie złożone 9 stycznia, otrzymałam 17 stycznia 2020 r. To jest bardzo długo.
5 / 5
2020-01-22 09:39:39
Szczepan
Swietne produkty, wielki wybor, znakomita jakosc produktow, idealnie opakowane podczas dostawy, nic sie nie uszkadza w transporcie, zwykle partia produktow najlepsza, najbardziej soczyste i dojrzale suszone owoce, itp. Jestem mega zadowolona. Kontakt z dzialem obslugi bardzo dobry. Polecam, jak dotad to moj numer jeden wsrod sklepow online z zywnoscia i suplementami.
5 / 5
2020-01-22 06:31:54
Matylda
Polecam! Plusy to dobry kontakt oraz szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-21 20:54:52
Krystian
Szybko, towar takim jak zamówiłam.
5 / 5
2020-01-21 17:16:21
Matylda
Bardzo szybka wysyłka, kosmetyki polecam
5 / 5
2020-01-21 16:12:09
Klaudia
Rewelacyjna jakość szybka wysyłka i super cena
5 / 5
2020-01-21 15:56:41
Dorota
Jestem zadowolona z zakupów dokonanych w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-20 20:33:51
Dalia
Zamówienie które dostałam jest zgodne z zamówieniem , jestem zadowolona z towarów które otrzymałam.
1 / 5
2020-01-20 11:01:01
Dorota
Przy zamówieniu pisali ze będę miała mleko 16 stycznia a później przyszedł email że dostanę 22 stycznia
5 / 5
2020-01-20 09:43:04
Norbert
Szybka wysyłka, towar już na drugi dzień, wszystko super, polecan
5 / 5
2020-01-20 01:11:22
Walenty
Świetny asortyment i szybka, profesjonalna realizacja zamówienia. Na pewno jeszcze nieraz skorzystam.
5 / 5
2020-01-19 21:55:26
Dorota
Wszystko działa bardzo dobrze
3 / 5
2020-01-18 14:42:29
Witold
Wszystkie produkty jak najbardziej ok. Realizacja zgodna z oczekiwaniami. Ale... po eko sklepie oczekuje, że nie będę miala w kartonie masy plastikowego wypełnienia. To dla mnie ważne- skoro korzystam z tego rodzaju sklepów. Mam glęboką nadzieję, że bee sklep udoskonali sposób pakowania, by nie zabijać bardziej naszej umęczonej planety.
5 / 5
2020-01-18 09:49:52
Dominik
Bardzo sprawna obsługa :) polecam z całego serca!
5 / 5
2020-01-17 21:19:27
Teresa
Ogólnie nie mam zastrzeżeń, co prawda zaskoczył mnie oszacowany czas otrzymania przesyłki - po tygodniu, ale ostatecznie dotarła szybciej - po 3 dniach, tak więc OK. Towar dotarł w całości, nieuszkodzony. Kontaktu ze sklepem nie mogę ocenić, ponieważ nie miałam potrzeby się kontaktować.

Rzetelne opinie o Bee.pl