Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję behome.pl

Behome.pl Opinie 4.2 (240)

Ul. Lucerny 25
04-687
Warszawa
22 113 94 95
opinie Behome.pl
4.2
240
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-29 21:54:50
Szymon
Towar zgodny z opisem. Polecam
3 / 5
2020-01-08 15:19:48
Justyna
pierwszy raz dokonałam zakupu - czekam na towar . Nie mam jeszcze opinii
3 / 5
2019-12-10 09:58:58
Brygida
Zamówione kubki bardzo ładne, ale za 250 zł spodziewałam się ładniejszego pakowania. Nie dołączono nazwy producenta kubków, jako prezent wyglądaly trochę zwyczajnie
5 / 5
2019-11-12 22:11:16
Arleta
Kontakt z osobami obsługującymi był szybki i bardzo miły. Towar, który do mnie dotarł był w idealnym stanie oraz wyglądał jak na zdjęciu zamieszczonym na stronie sklepu.
2 / 5
2019-11-05 11:36:59
Robert
brak informacji o realizacji zamowienia. czekam juz bardzo dlugo. SRASZNIE IRYTUJACE.!!!!!!!!!!! ZASTANAWIAM SIE NAD ANULACJA ZAMOWIENIA
3 / 5
2019-11-04 18:06:21
Stanisław
Transakcja nie doszła do skutku, z powodu braku towaru.
5 / 5
2019-11-01 14:43:14
Kazimiera
Piękna lampa, wysyłka mogłaby być szybsza, ale czasami warto poczekać. Polecam sklep
3 / 5
2019-10-22 09:14:21
Damian
Zamówienie miało być zrealizowane do 30 dni. Natomiast dostawa towaru nastąpiła dopiero po 45 dniach i to po dwóch interwencjach telefonicznych. Tak więc nie oceniam najlepiej tego sklepu.
5 / 5
2019-08-28 13:27:06
Wanda
Wszystko bez zarzutu. Polecam.
1 / 5
2019-08-26 10:24:57
Tamara
nie chce uzywac slow wulgarnych a te bym musiał uzyc oceniajac tego sprzedawce
5 / 5
2019-08-01 11:47:41
Irma
fajny sklep i b. miła obsługa
2 / 5
2019-07-14 15:08:12
Łukasz
Kupiłam zestaw dwóch czarnych donic z betonu (taki ich opis - ze zdjęciem - był podany w ofercie przez sklep ). Kosztowały niemało - 399 zł. Cena wysoka, ale też barwiony beton jest materiałem szlachetnym, więc wiedziałam, że musi być drogo. Jednak zostałam oszukana. To, co przywiózł kurier, nie ma z betonem nic wspólnego. Donice okazały się być zrobione z tandetnego, plastikowo-gumowego kompozytu, co przykro rzuca się w oczy. Stanowczo odradzam zakupy w behome.pl. Nigdy więcej.
5 / 5
2019-05-31 22:49:11
Jowita
Transakcja przebiegła bez zarzutu
5 / 5
2019-05-27 11:59:35
Marcel
Towar dostarczony szybko, zgodnie z zamowieniem i w stanie idealnym. Polecam ten sklep
2 / 5
2019-05-21 15:41:14
Julian
nie otrzymałem odpowiedzi na e-maila z pytaniami do produktu. W trakcie kolejnej próby kontaktu okazało się, że specyfikacja produktu jest zupełnie inna niż na stronie internetowej. Pomimo informacji o konieczności jej zmiany, nie została zmieniona. W trakcie zakupów na stronie www pojawia się komunikat o dodatkowym rabacie, który jednak znika i nie da się go efektywnie przeprocesować w trakcie zakupów. Termin dostarczenia mebla jest znacznie dłuższy niż klient jest o nim informowany w trakcie transakcji.
5 / 5
2019-05-21 15:17:48
Bożena
super towar,szybka dostawa,bardzo dobrze zapakowany.SKLEP GODNY POLECENIA.
5 / 5
2019-05-20 13:11:42
Wanda
Wszystkie oczekiwania związane z zamówionym towarem zostały spełnione
5 / 5
2019-05-14 06:42:30
Aurelia
Z pełną odpowiedzialnością polecam zakupy w sklepie boheme.pl.
2 / 5
2019-05-12 13:48:33
Lilianna
Brak dostawy od Miesiaca, brak informacji zwrotnych
5 / 5
2019-04-11 12:46:30
Liwia
Profesjonalny sklep, informacje o zamówieniu były przesyłane na bieżąco, także z czystym sumieniem mogę sklep polecić.
2 / 5
2019-04-02 13:14:50
Lilianna
na bieżąco informacja o stanie zamówienia, teraz czekam
5 / 5
2019-03-15 18:27:38
Wioletta
Polecam.Produkt dostarczony kilka dni przed podanym terminem, sklep cały czas informuje o stanie realizacji zamówienia mailowo ( a w razie konieczności, jak w moim przypadku (problemy z internetem ), także telefonicznie. Produkt dobrze przygotowany do przesyłki.
1 / 5
2019-02-16 08:35:10
Sławomir
komoda o okropnej jakości, szuflady otwierają się bardzo źle, kolor nie pasuje, na zdjęciach jest srebrny, ale złoty przybył, jesteśmy bardzo niezadowoleni z zakupu.
5 / 5
2019-02-01 17:30:47
Karolina
Jestem zadowolona. Towar otrzymałam zgodnie z wcześniejszą informacją.
5 / 5
2019-01-31 22:03:18
Konstancja
Towar zgodny z oczekiwaniem. Miła obsługa. Kontakt mailowy i smsowy. Pomyłkę,która nastąpiła przy formie dostarczenia przesyłki szybko skorygowano. Napewno jeszcze skorzystam z zakupów w tym sklepie, jeśli tylko wpadnie mi coś w oko!
5 / 5
2019-01-28 15:31:59
Stefan
Jestem bardzo zadowolony,towar jak i termin dostarczenia,zgodny z umowa.
5 / 5
2019-01-10 21:40:17
Albert
Bogata i ciekawa oferta. Wiele produktów z oferty prezentuje niebanalny design.
5 / 5
2018-12-27 10:33:13
Wanda
Świetna współpraca, Przynajmniej dotychczas gdyż ciagle czekam na zamówienie.
5 / 5
2018-12-24 12:30:32
Magdalena
Szybka dostawa towar jak najbardziej się zgadza. Polecam!
3 / 5
2018-12-22 13:48:42
Eugeniusz
Odpowiem na opinię, kiedy otrzymam sofę. Proszę w związku z tym nie przesyłać prośby o opinię.
4 / 5
2018-12-21 16:52:56
Bogusław
Bardzo mila obsluga. Niestety zamowiony stolik bialy z polyskiem ma male zadrapania i babelki gdzie farba nie przylgnela dobrze. Ale ogolnie ciagle ladny stolik.
4 / 5
2018-12-19 09:02:52
Sonia
Pozytywne wrażenie, o późniejszym terminie realizacji zostałam poinformowana.
5 / 5
2018-12-11 11:22:15
Paulina
Bardzo dobrze zapakowany towar, mimo,że się obawiałam transportu, nie miało prawa nic się stać.
2 / 5
2018-12-07 17:12:08
Eryka
24 listopada zaplacilam za towar dzis jest 7 grudnia i przesylki nie ma.
3 / 5
2018-12-07 13:50:05
Bartłomiej
Nieaktualna oferta na stronie. Niestety po zamówieniu okazało się, że nie ma możliwości realizacji zamówienia bo towaru nie ma. Niestety informacja o dostępności nadal widnieje na stronie.
3 / 5
2018-12-06 22:25:34
Mariola
czekam na zamówienie brak opinii
1 / 5
2018-12-05 18:36:21
Amelia
Kontakt z sprzedającym oceniam na dobry , ale czas oczekiwania mega długi , miesiąc czekałam na stolik , po czym dostałam wiadomość że jeszcze co najmniej miesiąc muszę poczekać , po czym zrezygnowałam z zamówienia . Nie polecam kupować z tej strony .
5 / 5
2018-12-04 13:52:46
Aga
Szybko i sprawnie. Jestem zadowolona i polecam sklep.
2 / 5
2018-11-30 16:11:15
Roma
Latarenkę zamówiłam 15 listopada 2018 ,a teraz otrzymuje informację z przeprosinami ,ze planowany czas wysyłki to 19 grudnia 2018!
1 / 5
2018-11-30 14:53:10
Mateusz
towar wadliwy, brak realizacji relkamacji
5 / 5
2018-11-29 18:04:43
Jowita
Świetnie zapakowane, zegar piękny 😀
5 / 5
2018-11-27 14:12:29
Andrzej
Termin oczekiwania krótszy, niż podany przy składaniu zamówienia, towar zgodny z opisem, profesjonalnie zabezpieczona przesyłka. Polecam!
4 / 5
2018-11-27 07:47:26
Wanda
Zakupy przebiegły sprawnie. Dość długo czekałam na dostawę, ale na każdym etapie mogłam sprawdzić status wiec nie byłam zaskoczona. Polecam
5 / 5
2018-11-27 06:21:50
Apolonia
Dobry sklep,wszystko zgodne z opisem.
4 / 5
2018-11-23 17:39:51
Małgorzata
Poza wydłużonym czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem informacji w tym temacie, (dopiero po telefonie do firmy się ruszyło) wszystko ok
5 / 5
2018-11-15 11:41:37
Wieńczysła
Rzetelna i kompetentna obsługa. Towar otrzymałam w uzgodnionym terminie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-13 11:28:41
Gabriel
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2018-11-07 13:56:53
Fryderyka
Miła i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem, piękny , bez zarzutów. Dostawa błyskawiczna zgodna z informacją Pani przyjmującej zamówienie. Bardzo dobry sklep, polecam.
3 / 5
2018-11-06 13:28:28
Judyta
Czekam od miesiąca na moje zamówienie. Dostałam już 3 maile z prośbą o opinię a wciąż nie otrzymałam zamówienia. Co mam oceniać?
1 / 5
2018-10-30 15:48:26
Marlena
Towar dotarł zupełnie inny niż na przedstawianych przez sklep zdjęciach, dodatkowo wadliwy. Zdecydowanie odradzam. Czekam na odpowiedz w sprawie reklamacji - na jej podstawie ocenię dalszą współpracę ze sklepem.
5 / 5
2018-10-27 18:48:21
Sebastian
Fantastycznie szybko , towar pierwsza klasa
5 / 5
2018-10-22 12:38:57
Lucyna
Wszystko w jak najlepszym porządku.Nie spodziewałam się tak szybkiej wysyłki:)Gorąco polecam:)
5 / 5
2018-10-19 18:23:11
Faustyna
Ogólnie wszystko ok tylko trochę długo czekałam na dostawę
1 / 5
2018-10-19 11:50:32
Manuela
Póki co, od 6 października, kiedy to dokonałam wpłaty, do dnia dzisiejszego towaru nie otrzymalam.
5 / 5
2018-10-12 17:42:45
Stefania
Mima oczekiwania na zamowienie (4 tygodnie),jestemu zadowolona z servisu
5 / 5
2018-10-08 16:58:03
Agata
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.
1 / 5
2018-10-08 16:01:25
Ksenia
13.09 temu zamówiłam krzesła. Brak wybranego modelu w magazynie, propozycja innego modelu w tym samym kolorze. Zgodziłam się . Otrzymałam krzesła w zupełnie innym kolorze niż zamawiałam. Tydzień trwało ustalenie , czyja pomyłka i czy są u producenta krzesła w odpowiadającym ( zamawianym ) kolorze. Niestety producent takich krzeseł nie produkuje, natomiast sklep oferuje je na stronie!!!.Otrzymałam propozycję pozostawienia obecnych krzeseł , lub ich zwrot. Wybrałam zwrot - i tu zaczęły się schody, moje maile, telefony, interwencje kierownik u producenta , aby odebrał krzesła. Nie bardzo rozumiem dlaczego producent miał załatwić tę reklamację , skoro ja krzesła nabyłam w sklepie????. Producent odebrał krzesła , i cisza -kasy brak. Maile pozostają bez odpowiedzi
3 / 5
2018-10-05 17:42:24
Sebastian
Znaczne opóznienie dostawy, niezgodne z zapowiedzią sprzedawcy
5 / 5
2018-10-01 11:04:07
Magdalena
Profesjonalna obsługa zamówienia
5 / 5
2018-09-28 21:41:10
Kamila
Jestem zadowolona z zamówionego towaru oraz dostarczenia na wskazany adres
1 / 5
2018-09-25 12:33:44
Jarosław
specjalnie wprowadzają w błąd klienta. podają , że towar jest na stanie, a nie ma na magazynie, wręcz nawet nie wysłany jeszcze z Holandii. Klient zapłaci, i....czeka, gdy dzwoni dowiedzieć się dlaczego dotychczas nie dostarczono, to nikt tym się nie przejmuje , przerywając każde słowo każą czekać, bo towar jest w innym państwie
5 / 5
2018-07-30 10:15:23
Łucja
Wszystko zgodnie z planem. Na towar czekałam dłuższą chwilę, ale dlatego, że był robiony na zamówienie (wszystko było zaznaczone przy zakupie). Wysyłka sprawna, informacje o stanie wysyłki także. Dziękuję i polecam.
1 / 5
2018-05-15 15:13:59
Adam
Sklep po około miesiącu dopiero raczył mnie poinformować, że producent wycofał produkt ze swojej oferty. Po pierwsze nie powinni wystawiać nieaktualny asortyment na sprzedaż, a po drugie informacje o wycofaniu produktu z oferty producenta powinny być przedstawione w ciągu kilku dni, a nie dopiero po około miesiącu.
1 / 5
2018-05-15 15:13:59
Sabina
Sklep po około miesiącu dopiero raczył mnie poinformować, że producent wycofał produkt ze swojej oferty. Po pierwsze nie powinni wystawiać nieaktualny asortyment na sprzedaż, a po drugie informacje o wycofaniu produktu z oferty producenta powinny być przedstawione w ciągu kilku dni, a nie dopiero po około miesiącu.
3 / 5
2018-01-18 19:04:58
Konrad
Nie mogę jej wystawić gdyż nie mam towaru
5 / 5
2018-01-07 21:06:09
Nastazja
Polecam Zakupy w tym sklepie! Szybko, sprawnie, bez kłopotów. Kontakt ze sklepem wspaniały, Panie bardzo chętnie służące radą i pomocą. Serdecznie Je pozdrawiam i na pewno jeszcze tu wrócę na zakupy. Maria P.
3 / 5
2017-12-28 12:59:22
Krystian
Dlugi czas oczekiwania jeszcze nie dostarczono
3 / 5
2017-12-22 20:35:27
Brygida
nie wiem dlaczego dostaję kolejny raz pytanie o recenzję.... Nie dostałam jeszcze towaru!
1 / 5
2017-12-20 21:08:06
Brunon
Brak profesjonalizmu. Dzial ksiegowosci przez 3 dni nie mogl znalezc przelewu. Teraz okazuje sie, ze do pelnej kwoty brakuje Im 4grosze, a to oni dostali o te 4grosze wiecej..
5 / 5
2017-12-15 16:00:03
Jagoda
Wszystko było w należytym porządku!
5 / 5
2017-12-15 09:07:59
Wiesława
Wszystko sprawnie i profesjonalnie .
5 / 5
2017-12-06 13:37:12
Sandra
Wszystko zgodnie z uzgodnieniami.
3 / 5
2017-12-06 11:11:55
Anna
Przesłany zegar jest obdrapany, mimo że był solidnie zabezpieczony.
4 / 5
2017-12-06 09:26:33
Matylda
Dość długi czas oczekiwania na towar.
3 / 5
2017-11-30 12:37:02
Nina
nadal nie otrzymałam produktu, więc trudno mi powiedzieć
5 / 5
2017-11-30 10:01:30
Joachim
Bardzo ciekawa oferta - realizacja zamówienia bez zarzutu.
5 / 5
2017-11-21 11:07:52
Gerard
Wszystko super towar jak w opisie , Polecam
5 / 5
2017-11-14 10:06:46
Wioletta
szybko ,sprawnie ,dobrze zapakowane, towar taki jaki zamówiłam polecam
5 / 5
2017-10-11 16:53:44
Jolanta
wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2017-09-19 08:48:01
Henryka
Szybka bezproblemowa dostawa.polecam
5 / 5
2017-09-16 11:16:41
Romana
Polecam, produkt zgodny z oczekiwaniami
1 / 5
2017-09-14 12:31:36
Leopold
Meble jakościowo są kiepskie nie godne swojej ceny . Reklamacji nie uwzględniają zawsze wymigują się.Duzo opini w internecie jest złych.Zaluje zakupu.
5 / 5
2017-09-14 12:04:59
Tobiasz
Mam nadzieję że towar otrzymam zgodnzgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-09-08 20:23:32
Kajetan
Zakup przebiegł sprawnie, zakupiony towar pierwsza klasa, sklep polecam
5 / 5
2017-09-07 16:16:49
Stanisław
Super sklep, towar najwyższej jakości, zgodny z opisem na stronie. W 100% polecam.
2 / 5
2017-08-28 12:02:22
Zygfryd
Lustro niestarannie wykonane, deseczki słabej jakości, ponadto widoczny klej na złączeniach i tuż przy lustrze. Długi czas oczekiwania na produkt. A sam produkt made in china.
4 / 5
2017-08-25 18:53:14
Kazimiera
Dobrze wszystko było jasne czytelne przy zakupie jestem zadowolona
5 / 5
2017-08-24 14:51:39
Ernest
Sklep z dobrą ofertą , która spodoba się każdemu .
5 / 5
2017-08-24 13:21:55
Dawid
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
3 / 5
2017-08-21 17:00:16
Otylia
Nie mam jeszcze wyrobionej opinii. Towaru za który zapłaciłam nie otrzymała, o czym dowiedziałam się po czterech dniach od złożenia zamówienia. Brak w magazynie mam otrzymać za dwa tygodnie zobaczymy. Tak, że nie warto się śpieszyć z opłatą, bo moje pieniądze są obracane przez obcy podmiot.
1 / 5
2017-08-19 20:58:24
Lidia
niestety, ale blat stolika sprawiał wrażenie, jakby został przed wysłaniem pomalowany biała farba olejną, były na nim ślady zatarcia farby, a po położeniu talerzyka, na blacie został odgnieciony ślad po nim.
4 / 5
2017-08-18 13:52:44
Bogusława
Lekkie opoznienie, ale po uprzednim poinformowaniu. Jakosc mebla - spodziewalam sie troche lepszej jakosci, ale nie mam wiekszych zarzutow.
5 / 5
2017-08-08 17:22:35
Małgorzata
Sklep oceniam bardzo wysoko natomiast kupione krzesła maja wiele do życzenia.Nogi fatalne z sękami ,mimo iż były bardzo dobrze zapakowane do wysyłki zadrapania,większe zadrapania pomalowane bejcą.To,że były w promocji nic dziwnego winne być w sprzedaży jako gatunek 2.
5 / 5
2017-08-08 12:50:44
Wera
Wszystko zgodnie z opisem! Polecam!
5 / 5
2017-08-06 19:28:21
Honorata
Polecam, profesjonalna współpraca.
5 / 5
2017-08-04 23:38:53
Fabian
swietnie jestem bardzo zadowolona,polecam
5 / 5
2017-08-01 16:14:18
Iwona
Wszystko w najlepszym porządku tylko jedna sugestia kupiłam zegarek za za ponad 400 zł.i uważam ,że w zestawie powinna być również bateria
5 / 5
2017-07-28 11:35:44
Arleta
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja
5 / 5
2017-07-28 09:17:58
Kornel
To był mój pierwszy bardzo udany zakup.
3 / 5
2017-07-17 09:49:08
Benedykt
Termin realizacji wynosił ok 1,5 miesiąca
5 / 5
2017-07-09 16:22:49
Julianna
Towar był bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w trakcie transportu.
5 / 5
2017-07-06 14:29:54
Cyprian
Wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2017-06-22 11:57:08
Inga
Wszystko w porządku--dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-06-16 12:46:48
Walenty
Jestem zadowolona z zakupu,polecam ten sklep.
5 / 5
2017-06-08 09:52:31
Luiza
Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Cały czas otrzymywałam powiadomienia o statusie zamówionego towaru.
1 / 5
2017-06-04 23:07:26
Apolonia
Porażka. 18 maja złożyłam zamówienie. Dzisiaj 4 czerwca towaru nada nie ma. Podobno ma być jutro. Zobaczymy 1
5 / 5
2017-05-23 20:25:27
Tomasz
Super obsługa, szybki czas realizacji, polecam.
1 / 5
2017-05-23 17:48:02
Monika
4 mają zapłaciłam za towar nic jeszcze nie dotarło i nie mam informacji kiedy zamówienie będzie zrealizowane
4 / 5
2017-05-22 18:16:54
Aldona
Prawie wszystko przebiegło bardzo dobrze. Tylko na miejscu Obsługi Sklepu zrezygnowałabym z przedwczesnego żądania wpłaty na konto, wysłanego akurat w dniu wolnym od pracy poczty oraz ponaglenia w dniu następnym - w niedzielę. Niezbyt to było eleganckie czy "salonowe". Może to taki program w Państwa komputerze, ale programem przecież zawiaduje człowiek.
5 / 5
2017-05-12 12:45:04
Jakub
Wszystko przebiegło sprawnie. Zakupy dotarły nawet przed sugerowanym terminem.
5 / 5
2017-05-11 10:42:30
Konstanty
Wszystko terminowo i zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-05-09 16:08:24
Cecyl
Wszysko w najlepszym porządku, towar w 100% zgodny z zamawianym
2 / 5
2017-05-05 15:28:46
Miłosz
Sklep wprowadził mnie w błąd. Na etapie wyboru produktu i sposobu płatności znalazła się informacja o szybkiej dostawie (nawet w 1 dzień) jeśli wybiorę szybki przelew. Przelew zrealizowałem ale towaru od 3 tygodni nie mam i wciąż czekam.
4 / 5
2017-05-01 20:07:10
Kamila
Dobry kontakt z klientem. Niestety musiałam zrezygnować z zamówienia ponieważ towar nie był pełnowartościowy, o czym powiadomiono mnie mailowo.
5 / 5
2017-04-22 11:37:55
Radosław
Panie bardzo miłe i starają się zadowolić klienta. Jestem zadowolona z obsługi.Stolik był uszkodzony fabrycznie dlatego czekam na nowy. Mam nadzieję,że zostanie szybko dostarczony. zamówienie nr 53838
5 / 5
2017-04-14 07:24:14
Ludmiła
Transakcja przeprowadzona bardzo szybko i sprawnie . Polecam
5 / 5
2017-04-06 19:45:56
Izyda
Doskonałe wykonanie! Szybka przesyłka!
5 / 5
2017-03-30 15:36:18
Dalia
Super sklep , towar i przesyłka .
5 / 5
2017-03-27 12:43:34
Gerard
Sklep do polecenia, towar zgodny z opisem. Zakup zrealizowany w krótszym czasie niż czas podany na stronie sprzedawcy.
5 / 5
2017-03-25 22:05:52
Sandra
Polecam w 100%. Świetna obsługa, expresowa wysyłka, towar zgodnie z opisem.Pozdrawiam
5 / 5
2017-03-23 11:00:26
Julianna
śmiało mogę wszystkim polecić
5 / 5
2017-03-18 01:49:08
Juliusz
Super, szybko, sprawnie, towar jak w opisie
5 / 5
2017-03-17 16:17:57
Luiza
Bardzo profesjonalnie, szybko, bez problemowo
5 / 5
2017-03-17 11:00:11
Agnieszka
Rewelacyjna obsługa i bardzo szybka.
5 / 5
2017-03-15 14:55:11
Patrycja
realizacja zamówienia zgodna z opisem
5 / 5
2017-03-10 22:28:02
Liliana
Profesjonalnie - świetny kontakt, szybkie odpowiedzi na maila, kontakt telefoniczny potwierdzający zakup, odbiór i ustalenie szczegółów, produkt jak w opisie. Wartość dodana - bardzo miła, sympatyczna i piękna Pani obsługująca i wydająca towar :-)
4 / 5
2017-03-08 21:35:40
Bogusław
Trochę długo czekałem ale na etapie zamówienia wiedziałem o tym dlatego nie traktuje tego jako wady. Sklep meilowo informował o etapach realizacji. Ogólnie OK. Zobaczymy jak będą się sprawować krzesła. Zapakowane OK, jakość krzeseł może być .....
3 / 5
2017-02-21 20:59:31
Alfred
Produkt jakościowo średni w stosunku do ceny
5 / 5
2017-02-21 09:33:28
Stanisława
PIERWSZY RAZ TU KUPUJE NIE MAM ZDANIA .DOŚĆ DŁUGI OKRES OCZEKIWANIA
5 / 5
2017-02-20 20:45:15
Wacław
rzetelnie, szybko zrealizowane zamówienie, zamówiony towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2017-02-18 09:43:16
Urszula
Szybka realizacja zmówienia. Dobry kontakt i informacja.
5 / 5
2017-02-17 12:49:24
Emilia
częste informacje mailowe, szybko dostarczone, towar doskonale zapakowany. Polecam
2 / 5
2017-02-14 16:10:57
Seweryn
w ofercie towar figurował jako dostępny, zaś po przyjęciu zamówienia i zapłacie okazało się, że trzeba czekać miesiąc i trzy tygodnie!!!
5 / 5
2017-02-13 12:43:41
Henryk
stolik piękny i zgodny z opisem.dobra jakośc / jak najbardziej skorzystam nast. razem/
3 / 5
2017-02-13 12:31:11
Aga
Bardzo długie oczekiwanie na paczkę. .zero kontaktu z klientem od strony behome . .czekałam od grudnia do końca stycznia. Wykonałam jeden tel do sklepu i zamówienie zrealizowane w ciągu tygodnia 😐
1 / 5
2017-02-10 13:41:14
Patryk
czekam na realizacje wysylki juz 11 dni .
5 / 5
2017-02-08 11:47:05
Dominika
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2017-02-07 21:45:54
Alina
REWELACYJNY SKLEP -> ŁATWO I SZYBKO -> POLECAM :)))
1 / 5
2017-02-03 16:50:19
Teresa
sklep nie chce zwrócić pieniędzy za odesłany towar i zasłania się uszkodzeniem, które powstało po stronie sklepu, nie polecam
3 / 5
2017-02-02 08:58:51
Mieczysław
Czekałem siedem tygodni na dostawę, podczas gdy na stronie produktu była informacja, że dostawa w 21 dni. Co dziwne w piątek dzwoniła do mnie Pani z firmy, że stolik dotarł, jednak jest uszkodzony i muszę poczekać kolejne 3 tygodnie a we wtorek dostałem informację od kuriera, że stolik został do mnie wysłany. Stolik dotarł, na jednej z szybek są zarysowania - zobaczymy jak to będzie wyglądać po złożeniu.
5 / 5
2017-02-01 21:59:46
Judyta
Rewelacja. Sposób realizacji zamówienia rewelacja!
5 / 5
2017-02-01 19:46:45
Bogna
Transakcja przebiegla szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2017-01-30 17:14:10
Beniamin
obsługa miła, uprzejma , kompetentna i profesjonalna pozdrawiam Bożena Lange Bydgoszcz
5 / 5
2017-01-27 14:07:58
Marcelina
Towar bardzo dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem i zdjeciem.Wysoka jakisc produktu. Polecam
5 / 5
2017-01-24 19:05:35
Bartosz
jak po pierwszym zamowieniu super
5 / 5
2017-01-21 16:09:37
Felicjan
Bardzo dobrze zapakowane produkty. Nie mam możliwości, by uszkodziły się w transporcie. Polecam :)
5 / 5
2017-01-17 11:09:43
Arnold
Sprawnie, szybko i bezproblemowo
5 / 5
2017-01-16 10:20:22
Błażej
Zakupy błyskawiczne, bez żadnych problemów
3 / 5
2017-01-02 13:15:51
Izabela
Nie polecam,ponieważ w innych sklepach zegar taki kosztuje 49.90 zł
3 / 5
2017-01-02 11:42:03
Malina
Brakuje tylko wskazania terminu dostawy, reszta ok.
5 / 5
2016-12-27 15:05:52
Zdzisław
Mimo okresu przedświątecznego realizacja błyskawiczna.
5 / 5
2016-12-22 11:29:18
Bolesław
Szybką wysyłka, proste zamówienie
5 / 5
2016-12-17 13:56:05
Jerzy
Szybka realizacja, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2016-12-15 21:06:14
Roman
Ciekawe pomysły,dobry kontakt , szybka dostawa.
5 / 5
2016-12-14 11:52:38
Józefina
Szybka wysylka, towar idealnie taki jaki miał byc, wszystko super, polecam
4 / 5
2016-12-09 16:19:06
Łucja
Wszystko zgodnie z zamowieniem. Zegar piekny i dziala. Polecam!
5 / 5
2016-12-08 22:28:13
Olga
Ekspresowa wysyłka, bardzo miły kontakt.
4 / 5
2016-12-07 13:48:29
Malwina
Dobra informacja o produktach, przesyłka niezbyt szybka z powodu braku zamówionego produktu, ale zostałam o tym uprzedzona. Zegar śliczny, zgodny z opisem na stronie sklepu. Polecam
3 / 5
2016-11-26 14:57:54
Barbara
Zakupiłam towar, gdzie była informacja dostępny i wysyłka w 24 godziny. Po dokonaniu wpłaty otrzymałam e-maila, że oczekują na dostawę mojego towaru. Minęło już kilka dni i nie mam informacji ile mam czekać. Oceńcie sami ten sklep.
3 / 5
2016-11-24 22:10:44
Brygida
Niestety zakupionego towaru nie było w magazynie, o czym dowiedziałam sie dopiero po tygodniu zaproponowano inny lub oczekiwanie ok 3 tyg, na dostawę od producenta a na koniec niestety że producent wycofał się z tego modelu. Po podaniu nr konta bardzo szybko przekazano zwrot pieniędzy. Nie było problemu ze skontaktowaniem sie ze sklepem.
5 / 5
2016-11-24 20:10:22
Angelika
Jeszcze nie wiem czekam na zamówiony towar !
5 / 5
2016-11-23 11:33:46
Bolesław
SUPER! Solidnie zapakowane. Wszystkie dokumenty ( faktura,status zamówienia, dostawa, na bieżąco informowanie klienta). Udane zakupy!!!POLECAM
4 / 5
2016-11-17 16:03:41
Bartłomiej
czas oczekiwania na paczkę troszkę długi, ale poza tym wszystko w porządku
1 / 5
2016-11-13 16:55:12
Ignacy
Żałuje zakupów w tym sklepie. Towar miałbyć wysłany po 22 dniach, oczekuje już 56 dni. Sklep nie poinformował o zmianie czasu wysyłki/produkcji tylko czekał aż klient straci cierpliwość czekajac na kupiony przedmiot. Dopiero na zapytanie odpowiedział, że najwczesniej producent zacznie produkcje po70 dniach od zakupu + wysyłka 22 dni- przyjdzie mi czekać ok. 92 dni.Pieniądze zablowane
3 / 5
2016-11-10 23:04:13
Manuela
Towar wyglądał dużo ładniej na zdjęciach chodzi o lustro. Na żywo wrażenie słabe
1 / 5
2016-11-09 19:40:37
Remigiusz
Produkt w żadnym stopniu nie odpowiadał temu ze zdjęcia i opisu. Nie warty swojej ceny.
5 / 5
2016-11-02 20:02:14
Bernard
Świetny sklep, realizacja zamówienia szybsza niż przewidywano - serdecznie polecam :)
4 / 5
2016-10-17 10:41:59
Luiza
Towar spełnił moje oczekiwiania, szybka przesyłka, fv przesłana na maila wszystko w najlepszym porzątku, dowar dobrze zabezpieczony także polecam
5 / 5
2016-09-29 20:32:58
Fryderyka
Jestem zadowolona z usług sklepu
4 / 5
2016-09-28 10:02:16
Stefan
Wszystko w porządku, tylko towaru nie mieli na stanie choć napisane było - wysyłka 48h. Towar dotarł po tygodniu
4 / 5
2016-09-27 19:42:47
Stefania
wszystko super tylko przez stronę internetową nie mogłam dokończyć zakupu i zapłacić kartą. Jakiś kłopot był z przekierowaniem płatności. Musiałam dzwonić do biura, poprosić o specjalną fakturę proforma i zapłacić przelewem MIMO ZE TEGO NIE PLANOWAŁAM. No ale udało się. Szafka super !
5 / 5
2016-09-15 11:28:20
Mirosław
Miła obsługa , błyskawiczna przesyłka
4 / 5
2016-09-13 06:41:11
Angelika
Czekam na zamówiony towar i nie mogę w pełni ocenić zalet lub wad sklepu.
1 / 5
2016-09-12 16:36:24
Wojciech
Tragedia. Sprzedają towar, którego fizycznie nie mają. Według strony internetowej towar jest, a czekam na niego trzeci tydzień, bo towaru nie ma.
3 / 5
2016-08-25 21:11:31
Matylda
towar nie do użycia tylko do oglądania
3 / 5
2016-08-10 10:12:51
Mikołaj
nie odbierają telefonu, nie wiem co sie dzieje z moim zamówieniem i kiedy ewentualnie bedzie
1 / 5
2016-08-03 20:51:55
Jędrzej
Zamówiliśmy i otrzymaliśmy dwa krzesła. Oba miały wady: porysowania, obłamanie siedziska, nierówne nogi. Dwukrotnie złożyliśmy reklamację. Do tej pory nie otrzymaliśmy informacji zwrotnej.
4 / 5
2016-07-28 11:49:03
Celestyna
Trochę długi czas oczekiwania, z towarem wszystko ok
5 / 5
2016-07-26 11:28:22
Karina
obsługa profesjonalna, terminowo
5 / 5
2016-07-17 13:53:36
Wincenty
Bardzo miła i szybka obsługa. Na kinkiet powinnam czekać około 2 tygodni - towar na zamówienie od producenta, a już po 2 dniach był dostępny. Polecam!
4 / 5
2016-06-10 18:03:49
Matylda
Sklep działa szybko i sprawnie i posiada w swojej ofercie bogaty asortyment.
5 / 5
2016-05-06 10:33:52
Kornelia
polecam. Kupowany produkt był trochę droższy niż w innych sklepach, ale był dostępny "od ręki", szybka i bezproblemowa przesyłka.
4 / 5
2016-04-20 09:26:34
Łucjan
Na ten moment pozytywnie oceniam zakup ale jeszcze czekam na dostarczenie towaru.
5 / 5
2016-03-23 09:36:08
Wiesława
Jestem w pełni zadowolona, zamówienie zrealizowane ekspresowo :)
5 / 5
2016-02-03 10:31:30
Cecylia
Szybka wysyłka, produkt dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2016-01-22 09:33:53
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie.
5 / 5
2016-01-12 11:58:54
Judyta
Bardzo dobry kontakt z personelem, wszystko super. Polecam :-)
5 / 5
2015-12-22 18:52:20
Bogdan
Miła i fachowa obsługa. Szybka, bezproblemowa realizacja.
4 / 5
2015-12-17 11:46:28
Karolina
dość długi okres oczekiwania... dzowniłam i pisałam maila kiedy otrzymam paczkę, no ale nadeszła po 8 dniach od wplacenia pieniędzy
5 / 5
2015-12-12 14:24:29
Benedykt
Duży wybór, dobre ceny, bardzo dobra komunikacja ze sklepem na wszystkich etapach - POLECAM! Jakość i design zakupionej lampy powyżej oczekiwań.
2 / 5
2015-12-10 13:40:50
Zygmunt
bałagan i jeszcze raz bałagan, przysyłają nie ten towar, a później zaczyna się cyrk z korespondencją z kilkoma osobami, z których każda ustala coś innego
5 / 5
2015-11-25 11:55:42
Sofia
Polecam ten sklep, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2015-11-09 11:33:17
Dawid
Polecam zakupy w sklepie. Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2015-11-04 10:00:37
Luba
Wzorowo zrealizowane zamówienie
5 / 5
2015-11-02 20:16:50
Kalina
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW I SZYBKIEJ PRZESYŁKI - POLECAM !
5 / 5
2015-09-25 00:03:59
Kazimiera
Moje najszybsze dotychczas zakupy internetowe.
5 / 5
2015-08-05 11:24:11
Emilia
bardzo dobry kontakt - dbają o klienta
5 / 5
2015-06-19 09:16:46
Bernadeta
Super sklep, bardzo miła obsługa. Polecam!
3 / 5
2015-05-20 11:13:33
Nastazja
Pierwsza i zarazem ostatnia przygoda z tym sklepem. Nie mogłam doczekać i doprosić się zwrotu pieniędzy za niezrealizowane zamówienie.Nie polecam.
5 / 5
2015-05-05 08:10:42
Bronisława
Bardzo dobra obsługa. Goraco polecam

Rzetelne opinie o behome.pl