Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BEIKS Sklep internetowy

BEIKS Sklep internetowy Opinie 4.7 (59)

Słowackiego 18
23-204
Kraśnik
(81) 825 97 22
opinie BEIKS Sklep internetowy
4.7
59
Opinii

Dobrze

2 / 5
2020-02-20 15:06:08
Aldona
Dobry kontakt, ale sklep oferuje towar, którego nie ma na stanie. No i... zaskoczyło ich, że pół roku wcześniej producent zakończył produkcję monitora. Mały plusik za rabat na kolejne zakupy, tylko nie wiem, czy skorzystam.
5 / 5
2020-02-19 23:34:01
Rozalia
bardzo profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2020-02-17 20:57:15
Kornelia
Profesjonalna obsługa i szybka realizacja
5 / 5
2020-02-14 18:49:55
Liliana
Mega szybko, to co chcialem, polecam na 100 procent.
5 / 5
2020-02-05 12:14:04
Wiesław
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-30 11:26:15
Brunon
Pełen profesionalizm i życzliwość.
5 / 5
2020-01-29 00:19:03
Celina
Kontakt słaby bo na wiele email do dziś mi nie odpowiedzieli towar super szybką wysyłka ogólnie polecam ale doradztwo słabe
5 / 5
2020-01-27 10:17:53
Roman
Bardzo miła i kompetentna obsługa .... :) polecam ...
5 / 5
2020-01-09 21:11:53
Matylda
Super sklep, kontakt rewelacja. Polecam.
5 / 5
2020-01-09 09:33:28
Mirosław
Kolejny mój zakup. Pełne zawodowstwo. Pozdrawiam ekipę!
5 / 5
2020-01-08 18:10:01
Ludmiła
Zamówiony towar kurier dostarczył mniej więcej 24 godziny po złożeniu zamówienia. Czego chcieć więcej :) Towar zgodny z opisem, wszystko w porządku.
5 / 5
2020-01-07 13:30:47
Klara
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Obiektyw, zamówiony 23 grudnia, został dostarczony 24 grudnia.
5 / 5
2019-12-31 11:33:14
Ismena
Jestem zadowolony ze współpracy. Kompetentny personel, szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-30 08:41:51
Michalina
Bardzo dobra i miła obsługa.
5 / 5
2019-12-26 20:23:42
Adrian
Tak dobrze, że aż mnie zatkało.
5 / 5
2019-12-17 14:19:31
Oskar
Sklep pierwsza klasa, szybka dostawa towaru. Bardzo dobry, bezproblemowy i szybki kontakt. Polecam ten sklep w 100%
5 / 5
2019-12-13 09:14:37
Izolda
Modelowa transakcja - ekspresowa realizacja zamówienia i stałe informowanie o postępach.
5 / 5
2019-12-12 18:42:26
Kornel
Bardzo miła obsługa. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.
5 / 5
2019-12-10 10:01:15
Bernadeta
Nieprzerwalnie od Ponad 20 lat, realizuję zamówienia w Beiksie. Zawsze można liczyć na fachową obsługę i doradztwo. Moim zdaniem, jest to najbardziej profesjonalny sklep w Polsce !
5 / 5
2019-12-04 12:24:53
Rozalia
Wszystko zostało przyzwoicie załatwione. Polecam.
5 / 5
2019-12-04 12:11:07
Alberta
Szybko i solidnie. Kamera dobrze zabezpieczona.
4 / 5
2019-12-03 13:05:39
Szczepan
Kupowałem sprzęt w czarny piątek. Jako jedyni mieli dobrą ofertę na to co mnie interesowało. Dostawa następnego dnia roboczego. Jedynie czego mi brakowało to bieżących informacji o postępie realizacji zamówienia. Status "w przygotowaniu" zmienił się dopiero po dostarczeniu przesyłki przez kuriera. Jedyna informacja, że paczka jest w drodze to wiadomość od firmy kurierskiej.
5 / 5
2019-11-21 15:28:09
Antoni
Wszystko w jak najlepszym porządku, ekspresowa realizacja!
4 / 5
2019-11-12 13:00:08
Wiktoria
Polecam sklep. Solidnie i szybko.
5 / 5
2019-10-31 21:34:28
Sylwester
Towar otrzymałem w czasie krótszym od doby. Polecam sprzedawcę również na podstawie poprzednich świetnych kontaktów.
5 / 5
2019-10-11 12:06:10
Lesław
Świetna i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-10-08 11:44:25
Wiktoria
profesjonalizm i uczciwość ... na pewno nie raz wrócimy z zakupami .. kontakt bardzo dobry .. polecam w 100%
5 / 5
2019-06-20 13:20:33
Krystyna
Bardzo sprawna obsługa i kontakt na kolejnych etapach realizacji zamówienia.
1 / 5
2019-05-24 14:22:33
Jonatan
sprzedają coś czego nie mają i już 9 dni czekam na realizacją zamówienie
5 / 5
2019-05-22 22:31:38
Gustawa
Wszystko zgodnie z opisem i przedstawionymi warunkami zakupu. Terminowa dostawa, dobra komunikacja. Polecam!
5 / 5
2019-05-15 16:38:35
Tomasz
Sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-10 09:24:05
Beata
Dobra komunikacja. Życzliwość.
5 / 5
2019-05-10 09:24:05
Aurelia
Dobra komunikacja. Życzliwość.
4 / 5
2019-04-24 15:08:39
Edmund
Towar Ok, zgodnie z opisem, aczkolwiek chyba nie z polskiej dystrybucji, gdyż nie posiada polskiej instrukcji
5 / 5
2019-04-19 13:18:29
Nadia
Super. Kamera dotarła szybciej niż myślałem. Dobrze spakowana. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-04-18 14:52:23
Laura
Polecam serdecznie sklep Beiks. Bardzo życzliwa i pomocna obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-03-18 11:39:54
Mikołaj
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-03-14 12:49:40
Zbigniew
Pozytywne zaskoczenie - to spory salon (WAW) ze sporą obsługą i dużą ilością sprzętu.
5 / 5
2019-03-09 18:29:19
Adrian
Swietyna obsługa. To są ludzie, ktorzy znaja sie na tym co maja w ofercie i potrafia profesjonalnie porozmawiac na temat sprzetu, foftwaru.
5 / 5
2019-03-09 18:29:19
Bogusław
Swietyna obsługa. To są ludzie, ktorzy znaja sie na tym co maja w ofercie i potrafia profesjonalnie porozmawiac na temat sprzetu, foftwaru.
5 / 5
2019-02-06 21:06:21
Filip
profesjonalne podejscie do klienta
5 / 5
2019-02-01 13:02:02
Wera
Super kontakt, szybka przesyłka. Legitny sklep
5 / 5
2019-01-22 10:39:45
Celestyn
Fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-01-21 09:35:04
Elżbieta
Solidnie i szybko, polecam sklep.
4 / 5
2018-12-20 11:57:01
Justyna
Szybka i dobrze zapakowana przesyłka. Jedyny "minus" za brak otwartości na negocjację cen i koszt dostawy doliczany nawet do przesyłek o sporej wartości.
5 / 5
2018-12-04 21:59:26
Ilona
Wszystko w porządku, super kontakt.
5 / 5
2018-12-04 12:50:16
Dominika
Szybko i profesjonalnie. Nic dodać, nic ująć.
5 / 5
2018-11-30 07:37:36
Jacek
Zamówiłem obiektyw w sobotę. W poniedziałek zadzwonił pan ze sklepu z pytaniem, czy wysłać kurierem pod mój adres, czy do oddziału we Wrocławiu tak, jak prosiłem w notatce do zamówienia. We wtorek znowu zadzwonił pan z informacją, że obiektyw jest do odebrania w oddziale. Szybko, sprawnie i ze świetnym kontaktem. Polecam!
5 / 5
2018-11-26 12:43:09
Patryk
Szybka, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-11-20 13:28:07
Ferdynand
Zakupiony obiektyw zapakowany oryginalnie jak w fabryce i działa idealnie, cena tańsza niż u innych dostawców to się ceni najbardziej więc na pewno jeszcze kiedyś coś kupię w tym sklepie ;)
5 / 5
2018-11-20 13:28:07
Jerzy
Zakupiony obiektyw zapakowany oryginalnie jak w fabryce i działa idealnie, cena tańsza niż u innych dostawców to się ceni najbardziej więc na pewno jeszcze kiedyś coś kupię w tym sklepie ;)
5 / 5
2018-11-08 09:04:32
Celestyna
Szybko, sprawnie, bardzo dobry system informowania o postępach w realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-11-07 12:53:15
Sylwia
Super ! Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2018-10-23 21:20:19
Kornelia
Wszystko jak najbardziej ok , szybka wysyłka niskie ceny
5 / 5
2018-10-20 22:17:49
Ziemowit
Szybka obsługa. miły kontakt telefoniczny
5 / 5
2017-06-24 17:21:21
Urszula
Wszystko jak najbardziej na plus. Oby więcej takich sklepów.
2 / 5
2016-04-25 21:51:51
Bolesław
NIE POLECAM-Towar wysłany dosyć szybko. Brak polskiej instrukcji obsługi do kamery. Kontakt to porażka. Na jedno zadane pytanie czekałem ponad tydzień na odpowiedź, na drugie - odpowiedz nie przyszła wcale- może dlatego,że już kupiłem, więc po co.
1 / 5
2016-01-25 18:23:15
Emanuela
Zawiódł mnie na każdym etapie... Nie współpracuję z konkurencją jako zwykły użytkownik, nie polecam
5 / 5
2015-01-14 12:14:42
Olga
Prowadzę firmę zajmującą się działalnością filmowo - fotograficzną i większości zakupów do firmy dokonuję właśnie w Beiksie. W branży nikomu nie trzeba tej firmy przedstawiać. Znakomite doradztwo, rewelacyjny kontakt i współpraca z klientem. Pozdrawiam.

Rzetelne opinie o BEIKS Sklep internetowy