Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bek-Sanit

Bek-Sanit Opinie 4.9 (351)

Zemborzycka 57
20-445
Lublin
516367863
opinie Bek-Sanit
4.9
351
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 14:00:47
Janusz
Szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Pozdrawiam
5 / 5
2020-02-21 23:13:02
Ida
Polecam. Obsługa i kontakt bardzo dobry. Dobre ceny. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-21 12:54:41
Przemysław
grzejnik łazienkowy x2,dobra cena ,profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-02-19 21:46:29
Andrzej
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-19 13:56:39
Jagoda
Szybko,konkretnie,bieżące informacje na temat przesyłki
5 / 5
2020-02-18 21:05:10
Andrzej
Super sklep, transakcja przebiegła szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-18 08:40:48
Lesław
Bateria Rodon KFA, niska cena, szybka wysyłka. Polecam !
5 / 5
2020-02-13 10:16:58
Bartosz
Szybki zakup expresowa przesyłka towar super.Polrcsm tego sprzedającego.
5 / 5
2020-02-13 07:12:17
Wioletta
Szybka wysyłka, przedmiot zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-12 09:45:56
Jolanta
Szybka realizacja, towar zgodny, dobra cena. Polecam
5 / 5
2020-02-11 16:37:15
Łucja
Szybka wysyłka, zamówienie złożyłam w niedzielę wieczorem, a paczka była już we wtorek przed południem.
5 / 5
2020-02-10 18:43:57
Apolonia
Bardzo dobrze opakowane, niestety tak trzeba bo towar kruchy, dziekuje.
5 / 5
2020-02-05 13:02:52
Ludmiła
Wszystko zgodnie z opisem . Polecam
5 / 5
2020-02-04 08:09:52
Mirosław
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 15:41:49
Eleonora
Opsługa i dostawa profesjonalnal
5 / 5
2020-01-26 15:06:19
Sofia
Bez najmniejszego problemu przebiegła cała transakcja! Kontakt telefoniczny natychmiastowy, fachowa porada w wyborze właściwego grzejnika oraz super szybki kontakt e-mail. Towar bardzo dobrze zapakowany przyjechał bez uszkodzeń oraz wad. Śmiało można w tej fiemie robić zakupy.
5 / 5
2020-01-22 10:14:16
Oksana
Zakupiłam czarne grzejniki Yuto. Produkt zgodny z zamówieniem i bardzo dobrej jakości bez widocznych wad czy ubytków w powłoce (a to bardzo istotne w przypadku czarnych wyrobów). Kontakt w sprawie realizacji zamówienia bezproblemowy. POLECAM!
5 / 5
2020-01-17 17:59:25
Zuzanna
100% bez problemowo, towar bez zarzutu
5 / 5
2020-01-17 12:29:29
Arlena
Wszystko przebiegło b. szybko i sprawnie. polecam
5 / 5
2020-01-10 15:30:43
Stefania
Sprawna transakcja. Świetnie zabezpieczony do transportu zlew. Polecam
5 / 5
2019-12-27 11:30:08
Julianna
Ekspresowa obsługa zwłaszcza, ze zamawiałam w okresie świątecznym. Paczka została nadana od razu. Produkt zgodny z opisem, w stanie idealnym, dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-23 07:37:43
Aurelia
Sklep godny polecenia. Sprzedany towar spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-19 22:20:05
Janina
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dostawa bardzo szybka. Zlew był Super zabezpieczony, dawno nie widziałam tak porządnie zapakowanego towaru.
5 / 5
2019-12-19 13:26:39
Krystyna
Jestem zadowolony z realizacji zamówienia
5 / 5
2019-12-18 17:37:49
Ireneusz
Szybko, sprawnie. Wszystko zgodne z opisem. Nic dodać, nic ująć :) Polecam
5 / 5
2019-12-18 14:03:38
Marcel
Szybko, sprawnie, pełna profesja
5 / 5
2019-12-17 13:09:46
Bernard
blyskawiczna wysylka, zero problemow
5 / 5
2019-12-16 14:26:51
Kazimierz
super i kontakt i wysyłka na drugi dzien u mnie
4 / 5
2019-12-12 22:34:09
Joachim
Zamówiony towar jest w porządku, ale dostarczenie przesyłki z udziałem DPD to nieporozumienie, kurier zostawił przesyłkę zupełnie pod innym adresem, niż wskazany w zamówieniu, firma kurierska DPD nie podjęła żadnego kontaktu ze mną, aby potwierdzić odbiór towaru, natomiast w lokalizatorze kuriera przesyłka została zarejestrowana jako dostarczona.
5 / 5
2019-12-12 14:05:38
Patrycja
Super, szybko sprawnie bez problemowo, zabezpieczona przesyłka, polecam
5 / 5
2019-12-10 16:31:10
Liliana
Szybko i sprawnie. Produkt i firma godna polecenia :)
5 / 5
2019-12-04 14:13:52
Władysława
Szybko,sprawnie,profesjonalnie
5 / 5
2019-12-04 13:36:48
Urszula
Dbałość o szczegóły, doskonały kontakt. Towar solidnie zabezpieczony. Gorąco polecam,
5 / 5
2019-12-02 11:30:04
Dominik
mega pozytyw od basenserwis24.pl !!! naprawdę ekipa chłopaków która zna się na rzeczy !!! polecam !!!
5 / 5
2019-11-29 15:56:14
Żaneta
Wszystko poszło bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-11-28 09:23:14
Inga
Zakupy przebiegły bez zarzutu . Polecam .
5 / 5
2019-11-26 18:26:51
Tomasz
Wszystko zostało zrobione zgodnie z planami. Produkt bardzo dobrej jakości . Polecam
5 / 5
2019-11-22 13:31:38
Daniela
Firmę jak najbardziej polecam
5 / 5
2019-11-21 21:55:20
Natalia
Transakcja przebiegła prawidłowo, polecam sklep.
5 / 5
2019-11-21 13:45:01
Sonia
Bardzo dobrze polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-20 22:21:43
Oskar
Bardzo polecam! Wszystko sprawnie i kompetentnie.
5 / 5
2019-11-20 17:33:11
Janina
Bardzo szybka dostawa. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-11-20 12:29:27
Manuela
Polecam szybko sprawnie dobrze zapakowane
5 / 5
2019-11-13 19:37:35
Lech
Szybko,profesjonalnie na 5 z plusem.
5 / 5
2019-11-13 08:44:41
Renia
Towar odpowiednio zapakowany, szybko, sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2019-11-08 16:17:31
Julian
Miała być wysyłka do 2-3 dni roboczych a po 2 dniach zlew był już u mnie , polecam .
5 / 5
2019-11-08 07:42:27
Krystyna
Polecam, bardzo sprawna obsługa, towar zgodny z opisem. Wszystko OK.
5 / 5
2019-11-07 18:38:16
Zuzanna
Polecam, express wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami.
3 / 5
2019-11-05 22:29:28
Jonatan
Zlew który zamówiłem wygląda jakby już był montowany. Nie ma rys na zewnątrz, za to są liczne wewnątrz (od strony wewnętrznej szafki).
5 / 5
2019-10-30 22:39:03
Dominika
Serdecznie polecam. Zakup bezproblemowy, szybka sprawna obsługa i błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2019-10-28 14:40:06
Eligiusz
Bez uwag, szybka realizacja, towar świetne przygotowany do transportu.
5 / 5
2019-10-28 07:29:57
Izabela
szybko, sprawnie, towar bez wad
5 / 5
2019-10-24 22:41:20
Kacper
Bardzo sprawnie, bez problemów. Towar w dobrej cenie, oryginalnie zapakowany, zgodny z zamówieniem. Dostawa następnego dnia od złożenia zamówienia. Gorąco polecam !
5 / 5
2019-10-23 11:17:04
Ismena
Szybko i profesjonalnie. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-10-22 16:11:59
Bogna
Ekspresowa dostawa. Cena towaru bardzo konkurencyjna. Towar zapakowany w oryginalne pudło.
5 / 5
2019-10-18 21:48:54
Łucja
Sklep godny polecenia, szybka realizacja.
5 / 5
2019-10-13 14:36:27
Irmina
Wszystko OK: szybka realizacja zlecenia, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
5 / 5
2019-10-10 16:15:36
Jagoda
Sklep zrealizował w 3 dni robocze zamówienie. Zgodnie z terminem. Polecam.
5 / 5
2019-10-07 13:43:02
Wiktor
Wszystko bardzo pozytywnie. Miła i sprawna obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-10-06 21:05:20
Wojciech
Dobry kontakt i zalatwienie pozytywnie zwrotu.
5 / 5
2019-10-03 20:14:44
Feliks
Realizacja zamówienia bez problemów ,dość szybka wysyłka i przystępna cena
5 / 5
2019-10-03 15:20:56
Genowefa
Dobry sklep z armaturą. Atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-10-03 13:44:51
Ryszard
firmę polecam ,rzetelna i bardzo sprawna
5 / 5
2019-10-02 16:05:25
Adam
Towar ok, dobry kontakt, polecam.
5 / 5
2019-10-02 12:12:08
Fryderyk
Jak najbardziej polecam. Więcej takich sklepów. Mega pozytyw.
5 / 5
2019-09-30 11:06:11
Jerzy
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2019-09-24 18:58:32
Justyna
Dostawa na drugi dzień . Sprzedający telefonicznie wytłumaczył mi wszystko o co pytałam :) polecam !
5 / 5
2019-09-23 14:56:44
Rudolf
Bardzo dobry kontakt telefoniczny,natychmiastowa wysyłka,dostawa na drugi dzień. Serdecznie polecam
5 / 5
2019-09-19 22:42:57
Ksenia
Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami 😀
5 / 5
2019-09-19 20:13:00
Maksymilian
Świetny sklep i fachowa obsługa, polecam! ?:
5 / 5
2019-09-19 19:47:55
Kaja
Rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu, towar również bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-16 21:48:46
Damian
Łatwy kontakt, ekspresowa wysyłka, zakupy w takim sklepie to czysta przyjemność.
5 / 5
2019-09-16 19:30:55
Kalina
Super świetny kontakt szybka dostawa
5 / 5
2019-09-10 00:24:14
Irmina
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. najniższe ceny na rynku i żadnych ukrytych opłat. POLECAM!!!
5 / 5
2019-09-08 15:04:45
Marian
Szybko i sprawnie - zgodnie z ofertą. Można polecić.
5 / 5
2019-09-05 12:32:57
Dominik
zmówiony towar był dostępny od ręki o czym upewniałem się telefonicznie, wysyłka po zaksięgowaniu wpłaty przelewem elektronicznym, dostarczenie następnego dnia roboczego
5 / 5
2019-09-02 14:32:23
Genowefa
Profesjonalna, szybka obsługa klienta.
5 / 5
2019-09-01 16:52:20
Beata
Robilam pierwsze zakupy w sklepie i jestem zadowolona. Nie dosc, ze super ceny to czas realizacji zamowienia blyskawiczny
5 / 5
2019-08-28 21:30:42
Ismena
Zdecydowanie polecam sklep Bek - sanit.plPrzesyłkę otrzymałam zapakowaną i zabezpieczoną na czas transportu tak jak prosiłam.Nic się w paczce nie rozlało,nie zniszczyło.Zamawiałam produkty w płynie.
5 / 5
2019-08-28 13:36:07
Jan
Przesylam dotarla do mnie szybko i bez problemow
5 / 5
2019-08-27 09:02:21
Paweł
Polecam, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-08-23 16:45:11
Liliana
Super! Dobry kontakt, szybka dostawa, bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-14 13:23:55
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony. Zlewozmywak franke. Polecam sprzedawcę.
4 / 5
2019-08-13 20:28:52
Arnold
Polecam. Mimo początkowych problemów z uszkodzonym zlewem personel jak i właściciel rozwiązali sprawę wzorowo. Zlew został wymieniony w ciągu 7 dni
5 / 5
2019-08-11 20:58:55
Arleta
Wszystko bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-08-07 13:18:08
Beata
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-08-07 10:48:56
Adam
Rewelacyjny sklep, który polecam każdemu. Błyskawiczny kontakt ze sprzedającym i sprawna wysyłka.
5 / 5
2019-08-05 11:23:34
Oleg
Sprawna dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Mechanizm zapłaty online na stronie internetowej nieco szwankuje.
5 / 5
2019-07-31 11:34:46
Halina
Polecam. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-07-31 11:03:03
Anita
Szybciej i wygodniej niż w klasycznym sklepie!
1 / 5
2019-07-30 13:06:45
Józef
Otrzymałem inny towar niż zamawiałem. Koszt zwrotu łącznie to 35 +28 zł W ofercie Ceneo było zdjęcie innego produktu niż wysłany.
5 / 5
2019-07-30 09:33:31
Idzi
Sklep godny polecenia, szybko i sprawnie. POLECAM!
5 / 5
2019-07-26 08:06:45
Greta
Profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam.
5 / 5
2019-07-21 17:17:55
Agnieszka
Towar zgodny. Wysłany rano dostarczony na drugi dzień.Sprawnie,szybko i profesjonalnie.Polecam.
5 / 5
2019-07-06 22:34:17
Karol
Bardzo profesjonalny sklep, uprzejme i fachowe porady w sprawie montażu (świetny, natychmiastowy kontakt), błyskawiczna przesyłka! Mimo złego wyboru baterii (niestety, z mojej winy), natychmiastowy zwrot pieniędzy. Serdeczne podziękowania za cierpliwość:)
5 / 5
2019-06-23 22:51:41
Radosław
Bardzo szybka przesyłka na czym mi naprawdę zależało. Dobra cena produktu. Na pewno będę zaglądała na stronę sklepu😀
5 / 5
2019-06-03 10:13:36
Danuta
Świetny sklep. Błyskawiczna dostawa. Towar czyli bateria zlewozmywakowa zapakowana doskonale. Rozmowa telefoniczna jaką wykonałam ze sklepem wyjaśniona też na plus. Bateria piękna już zamontowana i działa bez zarzutu. Z zakupu i działania sklepu jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-31 12:12:39
Apoloniusz
W 100% polecam! Zamówienie zrealizowane natychmiast, przesyłka dotarła do mnie już następnego dnia.
5 / 5
2019-05-30 12:38:41
Konstancja
Wszystko w najlepszym porządku
1 / 5
2019-05-30 11:17:53
Edmund
Radzę unikać. Większość sprzętów kupuję przez internet - i tylko w tym sklepie zostałem oszukany. Otrzymałem uszkodzoną baterię. Próbowałem załatwić sprawę telefonicznie. Usłyszałem że na pewno spadła mi na ziemię i sam ją uszkodziłem, a oni nie odbiorą towaru. Dodam tylko że towar raczej nie był uszkodzony w transporcie, bo bateria było dobrze zabezpieczona. Podejrzewam, że takie działanie jest celowym pozbywaniem się porysowanego towaru, albo nieuwagą sprzedającego, który przerzuca winę na klienta. Zamawiając w tym sklepie trzeba uważać, bo jak nie zauważy się czegoś przy kurierze - to zostanie się wrobionym w uszkodzony towar, którego nie można zwrócić. W żadnym innym sklepie nie miałam takich problemów - dlatego akurat radzę unikać i lepiej jest nawet dopłacić ale zamówić u kogoś innego.
5 / 5
2019-05-30 07:30:18
Feliks
Wszystko zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka. Polecam w 100%
5 / 5
2019-05-29 19:31:19
Zygmunt
Jestem bardzo zadowolony szybko sprawnie miło i kulturalnie. Dziękuję
5 / 5
2019-05-22 14:21:52
Urszula
Szybki sprawnie i bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-05-22 10:31:50
Anastazja
Szybka wysyłka, tanio i bez problemów, polecam
5 / 5
2019-05-20 17:52:21
Karol
Zakupiony towar był kompletny pełnowartościowy odpowiednio zapakowany, faktura zakupu oraz gwarancja opieczentowana przez sklep. Polecam Bek-Sanit z całą odpowiedzialnością.
5 / 5
2019-05-07 17:14:01
Maciej
Towar zgodny z zamówieniem... Polecam... Hej !
4 / 5
2019-05-07 15:46:56
Maksym
Zamówiony towar jak najbardziej odpowiada opisowi jestem zadowolony,polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-05-03 08:00:59
Genowefa
Suuuuper sklep towar w jak najlepszym porządku bardzo dobrze zapakowany polecam z czystym sumieniem!
5 / 5
2019-04-19 17:33:14
Nadia
Rzetelna firma. Wszystko szybko, fachowo bez zarzutu!
5 / 5
2019-04-17 12:09:14
Nadia
Wszystko odbyło sie szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2019-04-17 10:30:36
Izyda
Jestem bardzo zadowolona, polecam!
4 / 5
2019-04-10 11:37:20
Robert
Wszystko poszło szybko i sprawnie
5 / 5
2019-04-10 10:42:36
Łucja
Bardzo profesjonalna obsługa. Źle złożyłam zamówienie i już po opłaceniu faktury zadzwonił do mnie Pan i wszystko wyjaśnił. Towar przyszedł bez zastrzeżeń, tego samego dnia dostałam zwrot nadpłaty na konto. Polecam!
5 / 5
2019-04-05 19:18:40
Rozalia
Bardzo szybka realizacja zamówienia; towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-04-05 11:47:15
Władysław
Profesjonalna sprzedaż. Towar i dostawa zgodne z opisem.
5 / 5
2019-03-20 12:30:45
Sabina
pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-14 08:29:26
Malwina
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-03-13 18:12:20
Julian
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie szybka realizacja zamówienia i bardzo miła obsługa.Zakupione produkty zgodne z opisem. Produkty bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem.
5 / 5
2019-03-07 20:07:05
Marzena
Bardzo dobry kontakt z sprzedającym. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-03-05 11:19:03
Dorota
Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-02-27 11:34:36
Anna
Super produkty w super cenie. Co więcej, wszystko na czas.
5 / 5
2019-02-20 15:28:11
Roksana
Bardzo dobra obsługa. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-02-14 13:30:15
Kamila
Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-02-14 08:33:09
Mirosław
Gorąco polecam. Błyskawiczna realizacja. Faktura w przesyłce. Gwarancje podbite i podpisane. Wszystko bez zarzutów!
5 / 5
2019-02-07 15:33:46
Joachim
Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Duży pozytyw.
5 / 5
2019-02-01 03:08:53
Sara
Wszystko bez problemu. Zamówiony towar dotarł w ekspresowym terminie. Polecam!
2 / 5
2019-01-30 16:31:13
Regina
Negatywnie, towar otrzymałam ewidetnie wadliwy, ponad tydzień zajęło reklamowanie produktu, kontakt ze sklepem pozostawiał wiele do życzenia.
5 / 5
2019-01-22 10:37:54
Irma
Towar zgodny z zamówieniem,szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-21 18:48:04
Monika
Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie, co prawda z małym zamieszaniem, co zostało szybko naprawione. Dobre ceny zamówionych towarów. Jeśli w przyszłości będę potrzebował armatury, która jest w asortymencie firmy BEK-SANIT, to zamówię właśnie u nich. Polecam , na podstawie realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2019-01-17 09:35:05
Brygida
wszystko ok, towar i dostawa bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-12-31 13:23:04
Lucyna
Pełen profesjonalizm. Mimo, że zamówiony zlewozmywak był uszkodzony, Pani przyjęła moje wytłumaczenie z uwagi na to, że nie otworzyłam przesyłki przy kurierze. Następnego dnia już był w drodze nowy zlewozmywak. Polecam!!!
5 / 5
2018-12-24 20:19:21
Bogna
Profesjonalny sklep. Super kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-12-24 09:28:22
Romana
Przy baterii brakowało znacznika "ciepła zimna woda". Wysłałam 1 wiadomość o jego braku, po 2 dniach znacznik przyszedł pocztą - reakcja błyskawiczna. Sklep polecam każdemu!
5 / 5
2018-12-18 13:43:09
Nastazja
Wszystko O.K. nie ma problemu z dodzwonieniem się, szybka wysyłka, Polecam
5 / 5
2018-12-17 13:16:13
Diana
Wszystko na 5 gwiazdek. Polecam.
5 / 5
2018-12-14 11:01:39
Eligiusz
SZybka obsługa. Towar w idealnym stanie. Atrakcyjne ceny
5 / 5
2018-12-10 09:15:01
Marta
Profesjonalna obsługa. Wszystko ok.
5 / 5
2018-12-09 15:43:56
Iwo
Działanie szybkie i sprawne. Polecam
5 / 5
2018-12-05 10:47:57
Pola
Szybko,miło ,profesjonalnie.Polecam
4 / 5
2018-12-04 21:16:27
Michał
Zamówienie ok, uwzględniono moje prośby o zmiany w zestawie. Jedynym problemem był brak potwierdzenia, czy moja prośba dotarła i czy będzie uwzględniona. Dowiedziałem się tego dopiero przy odpakowaniu paczki.
5 / 5
2018-11-22 19:30:29
Marlena
bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-22 14:04:54
Arleta
Szybko, sprawnie, tanio, Towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-11-22 07:26:42
Jonatan
Sklep Bek-Sanit mogę polecić - zamówiłem towar po południu, a następnego dnia był u mnie - przesyłka kurierem.
5 / 5
2018-11-20 16:08:24
Przemysław
Szybko sprawne i profesjonalne Polecam
5 / 5
2018-11-19 13:12:25
Krzysztof
Super sklep,fajny kontakt ze sprzedającym,jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-11-15 20:23:40
Łucja
Polecam towar został wysłany bardzo szybko. Jest zgodny z opisem. Polecam !!
5 / 5
2018-11-06 12:05:26
Rudolf
Towar zgodny z opisem, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. szybka dostawa
5 / 5
2018-11-03 22:21:53
Ludwika
Bardzo polecam firmę. Jestem zadowolona z zakupu towaru.
5 / 5
2018-11-03 20:36:14
Tymon
Fajny sklep, miła rozmowa , dużo jasnych wyjaśnień.
5 / 5
2018-10-30 07:07:11
Daniela
Super sprzedawca, szybko konkretnie.
5 / 5
2018-10-29 06:35:21
Marlena
Wszystko ok towar zgodny z cenną
5 / 5
2018-10-18 21:48:47
Arleta
Super zabezpieczony, żadnych rys. Bateria elegancka. To była dobra decyzja.
5 / 5
2018-10-15 21:52:56
Bernadeta
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Bez zarzutów.
5 / 5
2018-10-12 12:44:08
Janusz
10/10. Towar w rewelacyjnej cenie, paczka nadana w następnym dniu roboczym po zaksięgowaniu płatności,przesyłka dotarła na następny dzień po nadaniu.
5 / 5
2018-10-12 12:28:27
Regina
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, obsługa bardzo pomocna. Towar był u mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia-dobrze i solidnie zapakowany, zgodny z opisem. Bardzo polecam!
5 / 5
2018-10-11 14:09:58
Edmund
Bardzo szybka wysyłka, polecam ten sklep
5 / 5
2018-10-08 12:41:33
Mirosław
Świetna, profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2018-10-08 08:24:58
Magda
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-10-04 19:33:29
Jędrzej
Sprawna realizacja zamówienia, towar bardzo ładny
5 / 5
2018-09-27 11:31:30
Tobiasz
Towar zakupiony i wysłany jeszcze tego samego dnia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, miła obsługa. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-09-21 16:33:52
Anita
obsługa i towar rewelacyjny, polecam
5 / 5
2018-09-19 14:46:51
Marzena
świetny kontakt telefoniczny, zaangażowanie i pomoc przy zamówieniu
5 / 5
2018-09-18 20:42:52
Tamara
Świetny kontakt ze sprzedającym. Naprawdę polecam
5 / 5
2018-09-18 15:33:46
Dominika
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, Bardzo polecam
5 / 5
2018-09-12 16:01:17
Oliwia
kupiłam kran armatury krakowskiej, ale pytałam też o inne produkty. Solidny sprzedawca, udziela fachowych informacji (łatwość w kontakcie, odbierają telefony) i co ważne - mówią jaki jest produkt - jego wady i zalety, co jest rzadkością. trochę zbyt droga przesyłka, jak dla małego gabarytu (20 zł) _polecam z całą pewnością :)
5 / 5
2018-09-12 11:05:12
Zygmunt
Bezproblemowo i szybko. Polecam!
5 / 5
2018-09-10 11:49:42
Roksana
Bardzo sprawna obsługa - polecam
5 / 5
2018-09-05 12:16:42
Donata
Szybka i bardzo dobra realizacja zamówienia polecam!!!
5 / 5
2018-08-31 20:36:25
Dymitr
Wszystko jak najbardziej Ok. Polecam.
5 / 5
2018-08-27 12:19:41
Kazimierz
Szybki kontakt i szybka realizacja. Tego oczekiwałem i sie nie zawiodlem. Kurier byl juz o 8.00 rano kolejnego dnia roboczego.
5 / 5
2018-08-24 14:48:48
Olga
Były drobne kłopoty ale sklep rozwiązał sprawę szybko i w sposób zadawalający mnie.
5 / 5
2018-08-24 13:11:32
Wiola
Towar w najniższej cenie, bardzo szybki czas realizacji, pełna informacja na temat stanu zamówienia. Polecam!
5 / 5
2018-08-24 12:45:17
Grzegorz
Profesjonalne podejście do klienta.produkt zgodny z opisem Polecam;)
5 / 5
2018-08-20 12:18:34
Agnieszka
Bardzo dobry sklep, żetelna obsluga. Ekspresowa przesylka. Towar dotar nienaruszony, bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany. Polecam z czystym sumieniem!
5 / 5
2018-08-04 21:31:33
Felicjan
Wszystko tak jak należy. Dobry kontakt, słowna obsługa i co najważniejsze z produktem wszystko ok. Polecam!
5 / 5
2018-07-23 18:40:45
Arnold
Szybko, bezproblemowo i profesjonalnie.
5 / 5
2018-07-14 15:03:21
Bartosz
Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-07-13 13:40:49
Julita
Towar zgodny z oczekiwaniami, realizacja zamówienia ekspresowa.
5 / 5
2018-07-11 16:19:03
Ferdynand
Kontakt szybki i uprzejmy. Transakcja bezproblemowa, polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-07-09 11:09:04
Przemysław
Szybka i rzetelna obsługa, towar dobrze zapakowany, sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-06-27 13:05:14
Grażyna
sklep ok .wysyłka ok.towar jeszcze nie wiem bo czeka na montaż .
5 / 5
2018-06-22 10:51:11
Helena
Wszystko OK, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt
5 / 5
2018-06-05 10:07:12
Teresa
Wyrażam aprobatę dla tej firmy
5 / 5
2018-06-04 22:07:10
Mateusz
dobra obsługa,szybka realizacja polecam
5 / 5
2018-05-30 21:39:01
Zofia
Super sprawnie i na bieżąco informacja o statusie przesyłki
5 / 5
2018-05-27 12:05:38
Natasza
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dobra, konkretna informacja, bardzo uprzejmy kontakt.
5 / 5
2018-05-25 22:11:07
Ilona
Bardzo sprawna i szybka wysyłka. Towar w super cenie. Polecam.
5 / 5
2018-05-22 19:42:52
Nina
Towar zgodny z opisem chociaż mam wrażenie że z ekspozycji ale Polecam
5 / 5
2018-05-16 06:25:02
Gerard
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Wszystko odbyło się wzorcowo.
4 / 5
2018-05-15 15:29:56
Radosław
ogólnie ok - szkoda, że mała możliwość wyboru sposobu dostawy
5 / 5
2018-05-15 14:35:02
Luba
Bardzo sprawnie, cenowo przystępnie, miły kontakt.
5 / 5
2018-05-12 16:45:28
Stanisław
Gdy jedna z zamówionych przeze mnie baterii okazała się uszkodzona, wymiana na sprawną trwała bardzo krótko i była bezproblemowa. Poważna firma. Polecam zakupy w Bek-Sanit.
5 / 5
2018-05-09 12:26:47
Iga
To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Zawsze szybka wysyłka, dostępny towar i miła obsługa.
5 / 5
2018-04-15 07:06:20
Malwina
Sprzedawca rzetelny, towar jeszcze nie używany
5 / 5
2018-04-11 21:09:59
Liza
bezproblemowo, profesjonalnie, szybko
5 / 5
2018-03-16 19:09:01
Monika
Pierwszy mój zakup,Nie mam żadnych zastrzeżeń i na dziś mogę tę firmę każdemu szczerze polecić,
5 / 5
2018-03-14 20:54:54
Leon
Zlewu jeszcze nie montowałem ale wygląda OK.
5 / 5
2018-03-14 14:03:20
Natalia
W porządku cały czas jest przekazywana informacja o statusie zamówionego towaru .
5 / 5
2018-03-08 19:25:31
Leszek
Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-03-08 18:54:36
Dawid
Firma BARDZO przyjazna klientowi

Rzetelne opinie o Bek-Sanit